Startsidan Blogg Fotoalbum FILOSOFERAR Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
8
9
10
11
13
15
16
17
23
30
<<
Juli (2019)
>>


Extrem hettan i Europa

09:58

 Extremhettan fortsätter...Europa kokar...många värmerekord har slagits...
Forkare säger att sådana här extremvärme är att väntas i fortsättning...så det tycks vara lika bra att vänja sig vid detta...
jag är gammal, orkar inte längre njuta av värmen...som ung kunde jag låta solen bränna mig till jätte nryn...nu orkar jag knappt gå ut...håller mig inne och fläktarna snurrar hela tiden...jag skall satsa på AS till nästa sommar...vem vet vilken extrem värme det blir då...bäst att vara förbered...AS är ju lite dyrare, men jag har rår, kommer att köpa minst 2 stycken...nu har jag ju några vanliga bordsfläktar och en stor effektiv golvfläkt...lite hjälper dom faktiskt.
Europavärmer har Grönland i sikte...då kommer isen där att smälta jätte snabbt...kollade nyligen hur det är i Alaska...i huvudstaden där är det varmare än här i Sverige...hela tisen över 30 grader där...ända upp till 33...världen kokar och i Antarktis jätte mycket bränder, ovanligt mycket...man kan inte sega annat än att just nu världen kokar med rasande fart.
Hur skall det bli i framtiden? ..hur skall dom kommande generationerka orka leva i kokhet Jorden?
- omni
-

27 Juli 2019  | Länk | ******REAKTION******** | 0 kommentar
Lever troende längre än ateister

08:18

Forskare i USA säger att troende lever ca 4 år längre än ateister...orsaks säs vara att troende har stark vilja att leva...och att troende har mer hälsosamma levnadsregler än ateister har, t.ex att inte dricka, inte röka och så vidare.
Ska man tro på detta? ..kanske, kanske är det alltså bra för människan att ha hälsosamma regler....regler som många struntar i för dom vill ha roligt och stimulera sig med alkohol och tobak och annan narkotika och allt detta påverkar ju deras liv negativt och livslängden minskar.
Allt detta stämmer nog...klart att det finns även ateister och dricker inte och röker inte och knarkar inte...men enligt forskarna tyder allt på att tron hjälper att man lever lite längre.
- omni techtimesmirror -
-

27 Juli 2019  | Länk | ******REAKTION******** | 0 kommentar
Lata varma dagar

03:42

Lata varma dagar,

dessa dagar, 

dessa varma dagar, 

jag är slö, trött, törstig, 😪

vill bara vara och inget göra, 

lata varma dagar, 

härligt att lata sig. 

Puss puss, 😘


-

27 Juli 2019  | Länk | *****LIFE***************** | 0 kommentar
Sverige i världen

03:20

Sverige syns på världen igen...världen följer häktningen av ASAP Rocky...USA hackar på Sverige...Trump gapar...Trots allt Sverige och USA fungerar kanske lite olika vad t.ex gäller lagar och rasism...att ASAP Rocky sitter häktad tycks reta vissa amerikaner...Trump vill förstås för egen del få mer av dom svartas röster...nåja, det blir rättegång i Sverige iaf...tycker lite synd om rapparen faktiskt...han agerade väl så som man brukar göra i USA och berättade villigt hur han sparkade och slåg, men hävdar att han gjorde det i försvar...troligen kände han sig hotad och blev oerhört irriterad på trakasserierna...återstår att se vilken dom han får.
-

27 Juli 2019  | Länk | ******REAKTION******** | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida