Startsidan Blogg Fotoalbum känsla Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
3
7
8
11
13
14
15
16
18
22
23
24
25
26
28
30
<<
November (2018)
>>


Socialdemokratiskt regering? - med högerpolitik?

07:32

Intressant...Lööf och nu Björklund har kommit med krav för Löfven för att kanske släppa Löfven fram som statsmiister...men då måste ju S, C och L i första hand kunna både ge och ta...C och L har kommit med krav...återtsåt att se vad Löfven gör...är Löfven villig att regera över blockgränserna...isf skulle Sverige få högerinriktad socialistisk regering...hur skulle alla väljare regera på detta...socialdemokraternas heliga ko, anställningskydd vill C riva upp...skulle Löfven våga göra detta? ..frågorna är många och än så länge finns inga svar.
omni - omni -
-

29 November 2018  | Länk | *****NYHETER******** | 0 kommentar
Migration het fråga trots få flyktingar

07:29

Migration het fråga trots få flyktingar, 
motståndet sitter hårt där, 
Är det en lärd prosess där? 
Lär föräldrarna och staten detta? 
Varför blir man främlingsfientlig? 
Egna folket måste ha det bra först, 
annar folket avundsjuka blir, 
Skapa harmoni mellan besluten, 
alla bra måste må.

GP -

Varför är man främlingsfientlig? Brister i vetandet...om man t.ex tar romer i Rumänien, många främlingsfientliga vet inte hur illa romer har det där...Dom vet alltså inte och dom kan inte ta infon att Rumänien diskriminerar romer...dom vet inte att många romer där lever på samma sätt som romer gjorde i Skandinavien på 1900 talet, utan några rättigheter.

Brist på fakta ursakar rädsla och rädsla orsakar hat, alltså främlingsfientliget...alla i Europa är inte högt utbildade eller ens bra allmänbildade och då har dom stora hål i sin kunskap om världen...sedan när någon upplyser dom om fakta, blir dom arga, mycket arga och börjar skälla på den som kom med fakta...sorligt men sant...tyvärr.
När det är så här, har vissa fientliga organisationers ledare eller andra som har talets gåva, lätt att lura dessa människor och främlingsfientliheten ökar då.
-

29 November 2018  | Länk | *****NYHETER******** | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida