Startsidan Blogg Fotoalbum FILOSOFERAR Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
8
9
10
11
13
15
16
17
23
30
<<
Juli (2019)
>>


Vad ser KD-väljare för kristna värderingar hos SD?

16:34

– Men jag undrar vad de traditionella kristdemokratiska väljarna ser för kristna värderingar hos Sverigedemokraterna.
- Stefan Löfven

omni - 

Visst är det en berättigad fråga: "vad ser KD-väljare för kristna värderingar hos SD?"
Ebba har gjort "en Ebba" helt enkelt i sin ivran att stjäla väljare från SD och i sin ivran att bli en parti som vill vara med med SD för att försöka få makten och härligheten :)
Tror att Ebba misslyckas totalt med detta...för M säger att dom tänker inte börja förhandla med SD...och Ls Nyamko Sabuni sa samma att L skall inte förhandla med SD...så KD och Ebba sitter ensam dår och försöker fjäska på Åkesson :) ..möjligt att Ebbas agerande kommer att skada KD...
Kristna människor, varför drar ni åt främlingfientligä SD hållet? ..Är ni verkligen så maktgalna att ni skiter i vilka medel ni försöker skaffa makt? ..låter inte särskilt kristet det där.
-

3 Juli 2019  | Länk | ********NYHETER******** | 0 kommentar
Sabuni stänger dörren till SD

04:12

Sabuni stänger dörren till SD
DN -

”Man får äta lunch med vem man vill. Inför valet 2022 får vi se vilken väg Kristdemokraterna tagit. Liberalerna kommer inte att förhandla med Sverigedemokraterna”
- Nyamko Sabuni

Tidigare i dag blev det känt att KD-ledaren Ebba Busch Thor och SD-ledaren Jimmie Åkesson ätit lunch och diskuterat sjukvårds- och energipolitik med varandra.

omni -

Nyamko tänker inte göra en Ebba :) ..bra .
-

3 Juli 2019  | Länk | ********NYHETER******** | 0 kommentar
Att våga säga sina åsikter

00:33

Att våga, 
är häftigt :)

Vågar du säga dina åsikter t.ex om politik eller religion? ..alla vågar inte det...jag vågar ganska mycket, konstigt nog fast jag är känslig...tror det är så att med åren har jag vuxit iaf i vissa saker :)
Jag skulle inte kunna bara hänga med eller så...anser att det är varje människans rättighet att yttra si om sina åsikter...
Anser att det är lättare att t.ex skriva om religioner och politik, än att skriva om mittä liv...anser nämligen att mitt liv är mitt och det intresserar inte mycket av andra människor...lite skriver jag väl om mig själv, det är klart...men menar att jag berättär t.ex här inte varje dag vad jag gör :)
Kanske det är så att jag vill inte, vill ha privat livet i fred för det mesta...men mina känslor kan jag skriva ganska mysket om...
Känslolivet är mycket intrtessant, mina och andras...det är ganska lätt att ofta att läsa mellana raderna vad folk menar men säger det inte rakt...
-

3 Juli 2019  | Länk | *****KÄNSLA************ | 0 kommentar
Åkesson och Busch Thor i första möte

00:28

– Jag tycker att det var angeläget att sitta ner själv med Jimmie Åkesson, givet vårt besked att vi är beredda att förhandla och samtala med alla partier i Sveriges riksdag.
- Ebba Busch Thor -

omni - omni - 

Först gav Ebba lillfingret åt Åkesson...och redan nu ger Ebba hela  handen åt Åkesson...när skall Ebba ge Åkesson båda sina händer?
Synd om KD...att det var just kristen KD som trillade dit först :) 
Kanske Ebba var rädd just nu att Nyamko skulle hinna före henne...det är ju en enorm konkurrens om väljarna...alla vet att Nyamko är rak i sina åsikter och att Nyamko vågar, har alltid vågat...Nyamko fjäskar ju hon med för Åkesson, precis som Ebba...i tron att dom får merröster från sd anhängare.
Vem kommer att vinna, Ebba eller Nyamko? Jag skulle tippa på Nyamko kanske? Det kan ju kanske sägas att liberaler ser det som liberal politik att förhandla med alla i Riksdagen...
Det ser värre ut för Ebba, för KD vill vara ett kristet parti...men en kristen för inte affärer med främlingsfientliga...
-

3 Juli 2019  | Länk | ********NYHETER******** | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida