Startsidan Blogg Fotoalbum FILOSOFERAR Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
3
4
6
7
10
11
13
14
15
16
18
19
20
22
29
<<
Mars (2020)
>>


Isolering

02:38

Denna isolering börjar känns lite nu...men bara lite...är dock inte helt isolerad...mitt barn besöker mig ibland, tror att det är ofarligt, vi håller ett visst avstånd hela tiden.
Jag mår jätte bra...två tre veckor sedan fick jag snuva, lite feber och elak torrhosta, det gick över på tre fyra dagar...nu undrar så klart om det var corona...vet ej.
Jag är ju gammal och då tillhör jag riskgrupp.
Men annars också tillhör jag riskgruppen...slutade röka för ca 20 år sedan och har sedan dess hosta...läkarna kan inte svara vad det är...antafligen kronisk hosta och skador på lungorna.


-

30 Mars 2020  | Länk | *****KÄNSLA************ | 0 kommentar
Sex som vapen i huset

02:28

Denna Glasman, han försöker få stanna kvar genom att ha sex i huset...aj aj...nu kommer alltså denna gammal vana in i huset igen...men nej...skulle tro att sex hjälper inte...tråkigt att en medellålders man gör så i tv ;)
Trodde faktist lite bättre om denna nya säsong...men nej...samma skit...och prokuktionen? ..riktiga mähä är vad dom är.

Kollar ibland in i hudśet, men orkar inte titta...känner mig för gammal att se sådana larvigheter...nåja, ingen kommer ju att åka ut nu heller...undrar hur tittarna orkar se detta? ..har läst att tittarna klagar.
Tack "gode gud" att det finns andra program att se.
Det här ville ja säga om denna gammal såpa som kan inte förnya sig...hela tiden lika illa och regler finns men regler bryts och ingenting händer.
Nu har jag klagat ordentligt :)
-

30 Mars 2020  | Länk | ****tv-film--serier | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida