Startsidan Blogg Fotoalbum JAG TÄNKER Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Dune

05:54

Den första versionen av boken Dune, svenska namnet är "Arrakis ökenplaneten"...den är mycket läsvärd bok...man kan ha stora förväntningar av tv-filmen Dune  av boken...men boken berättar miljonen gånger mer 'än filmen, så därför kan man uppfatta filmen som oerhört fattig om man läst boken...men detta är också en smaksak, folk tycker helt enkelt olika (själv tycker jag att boken är bäst

-

22 Oktober 2021  | Länk | tv | 0 kommentar
Dune

08:34

Den första versionen av boken Dune, svenska namnet är "Arrakis ökenplaneten"...den är mycket läsvärd bok...man kan ha stora förväntningar av tv-filmen Dune  av boken...men boken berättar miljonen gånger mer 'än filmen, så därför kan man uppfatta filmen som oerhört fattig om man läst boken...men detta är också en smaksak, folk tycker helt enkelt olika (själv tycker jag att boken är bäst)

-

13 Oktober 2021  | Länk | tv | 0 kommentar
Klagande äldre kvinna på Big Brother

15:34

Oj oj vad den tanten klagar...tycker det är dags att hon lämnar Big Brother på måndar...hon klagar och klagar på andra och berömmer sig själv.

Och ja...jag har haft C-more i åratal...så ibland kollar jag var den burdusa gamla  kvinnar kläcker ur sig.

Herre gud vilket klagande den äldre kvinnan kommer igen...negativ kvinna är hon...undrar hur länge hon kommer att klara sig...tycker fortfarande att hon passar inte att ara i huset...men en sak gör hon bra...hennes högljudda klagan räddar lilltejen, det är bra...men den äldre fattar inte detta...ju mer hon klagar på lilltjejen, desto mer får lilltjejen sympati...verkar också att den äldre kvinnan förstår inte att hon är nu bland unga människor....sat sat tjat tjat hela tiden just nu...tycks inte finnas något annat än klaga...hon är inte positiv...helt genom negativ är hon...tyvärr.
----------------------------------------------------
Man kan alltså inte vänta att alla skall tänka eller uppträda som hon, en gammal tant...hon kallar den nya flickan burdus...vad är tanten själv, svar, burdus och klagande och snackar hela tiden skit om dom hon inte tycker om där i utegården i rökrutan...hon har nog stannat i sin utveckling för länge sedan och kvar i sina undomsår

-

 

27 Mars 2021  | Länk | tv | 0 kommentar
NatGeo serien, Mars

13:18

Tittar på NatGeo serien Mars...vad spännande det är...det är spännande...människor åker till Mars och livet där för dessa människor...oerhört spännande serie.
comhem -
Serien kommer även på Telenor

-

13 December 2020  | Länk | tv | 0 kommentar
Beteendet i huset

15:46

 Jovisst, visst var det Amanlia som åkte ut...människor beteer sig ju olika och alla gilla inte all slags beteende...så är det nog även i huset...därför åkte Amanda ut
Nu tycks det vara lugnt i huset, i kärlekens tecken...hoppas lugnet fortsätter nu hela tiden...det har ju inte varit trevligt med dessa pakter och skitsnacket bakom andras ryggar.
Amalia kommer jag att minnas hur hon mobbade Alex och sa vidriga saker om Alex, saker som kan ses som rasistiska..
Det är synd att vissa unga tittare föredrar drama.
Lennie har förändrat sitt beteende för några veckor sedan...sprallig och lustig har han blivit...kanske han fattar att unga tittare föredranr sådant beteende...så tyvärr, Sami har fått en stark konkurrent av Lennie...nu måste Sami göra något...tror att Sami varit sig själv där innte ganska mycket, så han kommer nog inte att föränndra sitt beteense...Lennie vill så klart vissa, därav förändringen av beteendet.
Julia skrattar inte normalt, det tycks för det mesta vara påtvingat skratt...likadant göt Frida...dessa påtvingade skratt brukar sluta på sekunden och ansiktet blir helt nollstäldt
Ock Jasse och Martin, lilla kärleksparet...Jasse som en tonårstjej.
Megim, tja, vad skall man säga.
-

22 April 2020  | Länk | tv | 0 kommentar
Amalia skapar drama, vill rädda sig själv

18:25

 Amilia visar nu sitt rätta jag...ok hon har visat det även tidigare, men just nu beteer hon sig vidrigt...hon tycks inte ha några känslor gentemot andra...hon vill skilja Jasse och Martin, det har hon sagt själv och tyvärr, Jasse och Martin spelar så att Amalia tycks få sin vilja fram...hon tycker själv att Martin är vacker och hennes typ av man.

Några veckor sedan attacerade Amalia Martin när dom var fulla, grep tag i Martins hand och stoppade hans hand in i sin blus och på brösten.
En annan gång attacerade Amalia Martin genom att hoppa på hans hals och krama honom och sedan la hon Martins huvud bakåt och pussade honom...
All initsiativ var alltså Amalias...man kan säga att Amalia sextrakasserade Martin.
Nu när Amalia är nominerad så hon vill rädda sig genom att snacka om denna puss och skylla på Martin som inte ens minns detta händelse...Amalia vill att Martin skall åka ut istället för henne...
Hoppas tittarna fattar vad det handlar om och röstar ut Amalia.
Men det kan ju hända att produktionen vill rädda Amalia och vill att tittarna skall rösta på dom som man vill stanna kvar.
Förra gången röstades på den som man ville ut.
Amilia pratar hela tiden med munnen...men hon pratar hela hon, hela hennes kropp pratar...ni vet, hon har enormt stort kroppspråk som ingen kan missa på...hon är som en levande tavla...en stor del av Amalais tankar syns i hennes kroppspråk :)
Hoppa Amalia åker ut...varje gång jag öppnar BB så är det första jag hör och ser, Amalia, Amalia mal och mal och mal...orkar inte mer att se och höra på henne.
-

18 April 2020  | Länk | tv | 0 kommentar
Samis skugga åkte ut :)

00:59

Glasman åkte ut :) ..lika bra det...han och Julia hade sex...trodde dom att det skulle rädda han? denna gamla brovade metod sedan tidigare?
Rösta kvar mig så får ni veta fortsättningen Glasman och Julia nästa vecka, sa Glasman innan han gick in i uppdragsrummet.
Självklart borde jag inte vara skadeglad, men tyckte inte han passade in bland ungdomar där, en manipuativ man och en hårt paktande och supande...
Nu kommer huset att få en annan atmosfär skulle jag tro...och den där Sami måste nu klara sig ensam utan sin skugga, Glasman :)
Jag kunde inte låta bli och kolla det på TV...gissade att tittarna ville ha ut han och så blev det.
Nu kollar jag på Netflix.
När man isolerar sig så här, så har man ju all tid i världen att kolla på tv och vissa tokigheter och skratta åt dom.


-

31 Mars 2020  | Länk | tv | 0 kommentar
Sex som vapen i huset

02:28

Denna Glasman, han försöker få stanna kvar genom att ha sex i huset...aj aj...nu kommer alltså denna gammal vana in i huset igen...men nej...skulle tro att sex hjälper inte...tråkigt att en medellålders man gör så i tv ;)
Trodde faktist lite bättre om denna nya säsong...men nej...samma skit...och prokuktionen? ..riktiga mähä är vad dom är.

Kollar ibland in i hudśet, men orkar inte titta...känner mig för gammal att se sådana larvigheter...nåja, ingen kommer ju att åka ut nu heller...undrar hur tittarna orkar se detta? ..har läst att tittarna klagar.
Tack "gode gud" att det finns andra program att se.
Det här ville ja säga om denna gammal såpa som kan inte förnya sig...hela tiden lika illa och regler finns men regler bryts och ingenting händer.
Nu har jag klagat ordentligt :)
-

30 Mars 2020  | Länk | tv | 0 kommentar
UFO Europe: The Untold Stories

04:30

Vi tar oss en titt på Europas UFO-historier med allt från mystiska farkoster som utför omöjliga manövrer till kraftiga ljussken som far över himlen och märkliga föremål som kraschar i Europas jord.
- viaplay -

 Vad spännande...som ung var jag jätte intresserad av ufo...nu tycker jag det är kul att titta på sådant.

-
-

23 Februari 2020  | Länk | tv | 0 kommentar
Trasiga deltagare i Big Brother

04:12

 Vissa deltagare i det "nya snöllare" Big Brother, är trasiga själar...inget nytt alltså...tv4 kör samma race, castar in trasiga själar.
Tycker synd om dessa personer...dom skämmer ju ut sig själva...dom kommer inte att få bra reklam för sig.
Tycker oerhört synd om Jasmine som raggar nu ligg i tron att tittarna skall rädda henne då. 
Sami och Daniel är båda likadana kålsupare, dom passar faktiskt bra ihopp. 
Dom enda helt normala är Lisa och Antonia och kanske Amilia.
Vet inte hur dom nya männen är, tittar inte in särskilt ofta...men tittar in ibland, jag har ju C-more, så varför inte, man är ju nyfiken. 
Är faktiskt besviken, inget nytt på himmelen och Big Brother, samma skit. 
Och tittarna som gillar drama och stök är väl oerhört unga...synd att ungar skall igen titta på skitprogram, matas med bråk, rasism, antisemitism, nazism och alkohål och trasiga deltagare.
-

23 Februari 2020  | Länk | tv | 0 kommentar
BB: Jasmins påhittade förälskelse

05:25

 Oh Jasmine, Jasmine, sluta vara rädd. 
det är inte farligt att bli utröstad från BB, 
sluta med denna dumma påhittade förälskelse för Sami,
blanda dig inte med dårar, , 
skärp dig, var en kvinna och inte en rädd "liten flicka", 
gå ut med högt huvud,  var inte rädd
 
🆗

22 Februari 2020  | Länk | tv | 0 kommentar
Ut kastad från BB

15:04

Så har en tjej blivit utkastad från Big Brother...hon sa att hon hatade judar...rätt åt henne att bli utklassad och borttagen...det är ju rasistiskt säga så där.
-

13 Februari 2020  | Länk | tv | 0 kommentar
Hämnd och kärlek


15:32

Turkiska serien "Hämnd och kärlek" är verkligen spännande...hela tiden händer det spännande saker...och lång är serien också, 133 avsnitt, men varje avsnitt är bara 30 minuter...
Jag följer serien slaviskt :) ..tidigare följde ja turkiska serien " förväxlingen", den var lika spännande.
Turkar tycks göra bra serier, mycket bra.
-

6 November 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
Vis a vis

 01:15

Nu har jag tittat frädigt Vis a vis...som jag sa tidigare, jag tyckte bättre om första och andra säsongen på grund av Macarenas och Fabios lilla romans...säsongerna tre ocg fyra var ju utan den lilla romansen så det var helt och hållet hårt och bara våld hela tiden...helt knäppt alltså...kan inte säga att serien är bra, den är för våldsam...jag ångrar nästan att jag slösade min tid att titta på tredje och fjärde säsomgen...men gjort är gjort.
-

28 Oktober 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
Serien contact

 00:58

Följer serien Contact på Dplay...intressat UFO serie...
För några år sedan köpte jag en bok som handlade om UFOn och varelserna och om jag inte minns fel så bokens författare hade åsikten att UFOn och dessa varelser kommer inte från rymden, att dom kommer från Jorden, inifrån Jorden någonstans...Jag minns inte så mycket av innehållet i boken just nu, men har börjat läsa om det på grund av jag såg en annan UFO-serie i Viaplay och jag fick en ahaa upplevelse att många av dessa UFO berättelser som berättades kan hända är från Jorden, alltså inte alls från rymden...det var därför jag började läsa om igen min bok...när jag läst den så skall jag försöka berätta iden i boken...boken är svårläst om intresset saknas...då jag läste boken förut några år sedan, då tänkte jag att lösningen på UFFO frågan i boken var löjlig på något sätt...men nu har jag ändrat åsikt.
Jaga har alltid varit intresserad av UFOn...redan som ett litet barn pratade jag om UFOn och självklart tyckte omgivningen att jag var ett konstigt barn :)
-

28 Oktober 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
Kate Plus Date

07:00

Somebody To Love. Efter att ha varit singel i mer ett årtionde tänker Kate Gosselin börja dejta! En matchmaker och tvillingarna Mady och Cara hjälper henne att...
- allatvkanaler -

Neeeej, är Kate Gosselin tillbaka på TV igen...nu skall hon dejta...det har ju gått många år sedan hon skilje sig från barnens pappa...hon verkar nöjd utan man...tror inte hon hittar någon man...man kan ju faktiskt leva utan man...det är nog TLC som vill se ifall Kate kan fortfarande locka tittade...jag skall inte se programmet...jag har tittat alla avsnitt och alla säsonger...men nu får det bara slut...gillade barnen...men detta med dejtande...nej, låter inget kul :)
-

2 Oktober 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
”Big Brother” är tillbaka

 15:53

Det kan inte vara sant att Big Brother kommer tillbaks till tv4 och Cmore...minns för många år sedan när man tittade på det ibland från TVn, en gång köpte jag rättigheterna att titta på kamerorna...men det var inget kul alls...Big Brother var ju ett knasigt program med många konstiga människor...det var i Big Brother som sex på TV började...nu är sex på TV vanligt, t.ex den där ungdomsreality programmet, Paradise Hotell och många andra...
Förstår inte riktigt hur ungdomar kan göra så...vem är intresserad av deras sex...ingen skulle jag tro...att dom vill leka tuffingar, det är klart..
Sex har blivit en TV-vara numera...hemskt är vad det är.
Undrar hur BB kommer att vara nästa år...lika barnsligt som vanligt, eller hur? ..med medie-kåta ungdomar...
Jag gillade inte Big Brother...men när man nu har Cmore, så kanske skall jag titta i början och se om det är lika barnsligt som förut...Husets regler var ju löjliga och straffet för lindriga eller inga straffar alls och ungdomar levde rövare i huset.
Jag tror att det kommer att bli ett flopp, misslyckat med få tittare, eller troligen kommer barnen att titta på det, men få vuxna.
- expressen -
-

24 September 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
Robinson USA

 10:55

Nyligen tittade jag på Robinson Australien...nu har turen kommit till Robinson USA...måste säga att australiska och usa Robinson är mycket lika varandra...svenska Robinson är lite annorlunda...jag färedrar faktiskt svensk Robinson.
Kommer dock att följa USA Robinson, för jag gillar Roninson tävlingen.
-

21 September 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
Lawless Island

23:00

På en avlägsen ö i sydöstra Alaskas iskalla vatten bor en grupp människor som lever av det som naturen har att ge.
- viaplay -

Har sett Lawless Island  tidigare...bra serie...just nu kan den ses i Viaplay...den berättar om de hårda livet öns invånare har...alla har dock valt själv att bo där...deras liv kan netraktas som brimitiv och svår...men dom har en förled vad vi andra saknar...dom känner sig fria...ingen bestämmer över dom.
Jag skall se denna serie en gång till...jag har något slags förkärlek för Alaska...om jag vore ung nu, så skulle jag säkert resa till Alaska och bosätta mig där...det fria och brimitiva livet tilltalar mig på ett positivt sätt...annorlunda människor gillar det annorlunda. :)
-

19 September 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
Norska filmerna, Vågen och Skalvet

 10:03

Gillar att titta på katastroffilmer...såg norska filmen Vågen på Netflix, spännande film.
Nu senast tittade jag norska filmen Skalvet på Viaplay, spännande film...Skalvet är liksom en fortsättning till Vågen...
vågen - skalvet -
-

18 September 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
"Hämnd och kärlek"

04:17

Tahsin är förmögen, fruktad och respekterad och överhuvud inom familjen Korludağ. När hans älskade dotter Sühan faller av en skenande häst räddas hon av den mystiske och stilige Cesur. Han tas emot av familjen med varm hand men det ska visa sig att han har en dold agenda och ett stort hämndbegär.
- svt -

I SVT går just nu en ny turkisk såpa, "Hämnd och kärlek"...det finns 133 avsnitt...har börjat titta på det...spännande...rekommenderar :)
-

18 September 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
Nöjen genom internet

00:54

 Finns många platser i internet att titta på nöjen...jag gillar allra bäst Netflx...och gillar även mycker Dpaly...gillar faktiskt Dpaly ennu mer än Netflix...Dplay har alalt i samma plats, både gratisprogram och premium.
Dplay har många tv-kanaler.
Cmore...filmer, serie, sort och vissa av tv4program är där, tv4 gratis program kan man se på tv4play med reklam...
Viaplay...har även det...där gillar jag att titta på Natiomal Geographic filmer och serier och dokumentärer...Viafree däremot är gratis med en massa reklam.
Tittar även på SVTplay och Urplay...

Helt klart, är Netflix och Dplay dom bästa enligt mig...
Visst skulle man kunna skaffa Comhem och beställa en massa tv-kanaler och filmer...men jag gillar inte Comhem...dom är stora och ganska så fräcka.
No ja, jag betalar inte allt detta själv...min som betalar det mesta faktist och man kan ju se dessa sidor var som helst bara man har inloggningsuppgifter att logga in.
Och, nej, jag ser inte dagarna långa bara på olika program genom datan...brukar sitta på nätterna några timmar och titta på :)
-

17 September 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
"The I-Land"

03:47

En grupp främlingar har lämnats på en ö och fått sina minnen utplånade. Nu måste de kämpa för att överleva den tuffa verkligheten på ön som blivit deras fängelse.
- flixable -

Snart skall jag titta på denna miniserie. The I-Land...verkar vara spännande serie.
-

13 September 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
Las chicas del cable

20:07

Fyra olika kvinnor sammanförs på jobbet och inleder en kamp för kärlek och självständighet – på sina egna villkor.
playpilot -

Vilken fantastisk serie...hade en liten paus, mne nu har jag maratontittat på serien...Las chicas del cable...spanska serien om flickorna i växeln...4 säsonger hittils...började just titta på säsong 3...det händer mycket spännande saker...men serien är lugn och fin.
-

2 September 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
"Flickorna i växeln"

 07:06

Spanska serien Flickorna i växeln...försöker titta på det men har inte riktigt fått intresset för det...tittar på det då och då, men ser emallnåt något annat och då är det väl lite svårt att hänga med i serien...kanske lika bra att sluta titta på det och ta en ennan spansk serie istället.
Gillar spanska serier faktist och självklart även spanska filmer.
.

20 Augusti 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
Vis a vis säsong 3 (inlåst)

 14:12

Spanska serien Vis a vis alltså Inlåst,  kan ses 30 augusti i Netfix...jag har ju sett den på nätet med engelsk undertekst...tyckte inte om säsong 3...det är enbart bara våld...mycket våld,,,nånga nya ansikten...kvinnorna kanske blir lite besvikna...vi kvinnor brukar ju gilla lite romantik :) och inte enbart bara våld. överdrivet våld.
Macarena försvinner i början av säsong 3...hon hamnar i en tvättmaskin...Zulema räddar hennes liv, men Macarena är i koma och hamnar i sjukhuset...Macarena kommer tillbaks i serien i säsong 4 i näst sista avsbittet.
Jag gillade bara den första och andra säsongen, där Macarena och Fabio var med med sin lilla romans.
-

17 Augusti 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
Velvet Coleccion

 15:38

Denna spinoff-serie till Velvet utspelas på det sena 60-talet, då modedesignern Ana tar hjälp av sina kompisar för att öppna en butik och designskola i Barcelona.
- flixable -

Nu har jag tittat färdigt Velvet Coleccion...det är liksom en fortsättning på serien Velvet...Velvet Coleccion har 2 säsonger, men det har lovats en säsong till, den tredje...spanjorer få se den i slutet av denna år...vi i Sverige då? ..kanske någon gång i början av nästa år...produsenten säger att tredje säsongoen kommer att handla mycket av Clara och Mateo, med ett lyckligt slut...precis som Velvets fjärde såsong handlade om Ana och Alberto med lycklig slut...
-

14 Augusti 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
Bröllops-maraton i TLC

07:33

Femlingarna i Outdaughtered är tillbaka med nya fjärde säsongen torsdag 29 augusti 20.00 och Little people, big world är tillbaka med säsong 14 tisdag 20 augusti 22.00. De två första veckorna i augusti blir det bröllop, bröllop, bröllop på TLC. Dygnet runt faktiskt. Bland bröllopsprogrammen finns Say yes to the dress från USA, Storbritannien och Danmark samt Curvy brides boutique.Under tiden får andra program snällt vänta på sin tur.
-
press.discoverynetworks -

Vem orkar titta på bröllopsprogram över 2 veckr? Jag tittar sådant inte alls...så TLC får vila för mig...tittar istället på Netflix, bra serier där :)
Undrar varför TLC gör så där? ...dom kanske har brist på nya program och serier, så beslytade dom att mata tittarna med bröllop :)

📺  💻

8 Augusti 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
Velvet

 08:09

I 1950-talets Spanien svärmar arvtagaren till ett modehus för en vacker sömmerska som är anställd på företaget, trots familjens protester.
- flixable -

 Har börjat titta på spanska serien, Velvet...är nu inne på andra såsongen...denna serie är utan våld, vilken lättnad...det handlar on mode och kärlek och kärleksbeskymmer...lite trist kanske på längden, men den går att titta på, iaf om man är kvinna :)
Har börjat titta ofta spanska filmer och serier numera.
-

1 Augusti 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
Vad händer med TLC????

06:29

 Vad hönder med TLC...när man tittar på tv-tablån, hela veckan från och med imorgon handlar alla dagarna enbart on kvinnor som handlar bröllopsklänningar...har någon blivit knäpp...eller tror dom att alla vill se handlande av bröllopsklänningar dygnet runt vecka efter vecka...
Om detta stämmer kommer jag att vända ryggen åt TLC...eller har man av misstag skrivit fel tv.tablån...frågorna är många...tiden visar väl vart TLC är på väg...hoppa att kanalen fortsätter lika varierande program som förut.
-

31 Juli 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
Vis a vis, 4 säsongen

03:09

Har bara än så länge tittat 4 avsnitt av Vis a vis fjärde säsong...har liksom stannat upp...det är så våldsamt och utan paret "Macarena 0ch  Fabio" finns ju inget kul i serien just nu...därför har jag stannat och tar en paus av serien...vet faktist ej ifall jag skall fortsätta se på den...kanske någon gång eller kanske inte, jag vet ej.
Undrar om det finns flera kvinnor är trött på våldet i serien och gillar inte att Macarena och Fabio finns inte med just nu??? Tror att man gjorde ett stort miss där när man gjorde Macarena och Fabio osynliga...vet ej ifall dom dyker upp senare, kanske Macarena skulle jag tro, men troligen inte Fabio...synd.
-

26 Juli 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
Vis a vis säsonger 3

07:38

Avsnitt 1, 
bara våld och mer våld.

Vet inte ifall Netflix kommer att visa säsong 3 och 4 av Vis av vis...Inlåst heter serien visst på Netflix...
Har börjat titta på säsong 3 på nätet....den har engelsk text.
Fabio jobbar inte längre som vakt där...Fabio kom och hälsade på Macarena...Fabio hade med en ring och ville gifta sig med Macarena men Macarena sa nej på grund av sin 7 åriga fängelsestraff...Fabio grät tyst samt Macarena...så denna  säsong 3 kommer troligtvis vara utan Fabio...synd...en massa kinesiska kvinnor där....Zulema och Macarena tycks vara kompisar.

Säsongen började nästan direkt med våld...hemskt...spännande, mycket spännande, men vet ej om jag pallar titta på det...gillar inte sådan spänning alls...och hahhaa haa jag saknar Fabio :)
-

21 Juli 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
La casa de papel

22:26

Álex Pinas nyckfulla spanska kuppserie ”La casa de papel” lär vara Netflix mest sedda icke-engelskspråkiga serie hittills, och nästa fredag kommer den hett efterlängtade tredje delen. När handlingen tar vid lever (de överlevande) rånarna loppan, gömda i olika delar av världen, men då en av dem plötsligt tillfångatas, samlar Professorn gänget igen. Nu ska de rädda Rio – genom att planera och genomföra en ännu större och stöddigare stöt än sist. Exakt vad det handlar om vill Netflix inte att man avslöjar, men jag kan intyga att sträcktittningsfaktorn är fortsatt monumental. Man är fast på nolltid.
aftonbladet -

Det sägs att Lacasa de papel är den mest sedda serien just nu......är nu inne på fjärde avsnittet men serien fångar inte mig iaf...spansk serie, men innehållet är dåligt enligt mig...
Men smaken är som baken...alla gillar olika.
-

19 Juli 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
Vis a vis

11:46

M&F Your guardian angel
youtube -

Fabio y Maca (Vis a vis) - Sabes
youtube -

"Fabio y Maca"
youtube -

Vis a Vis
Macarena döms till sju års fängelse för brott hennes boss begått. Nu försöker hon anpassa sig till en värld fylld av mycket farliga kvinnor.

elle -

Macarena Ferreiro is a young naive woman who falls in love with her boss and, because of him, commits several accounting manipulation and misappropriation crimes. She is accused of four tax crimes, and consequently she is imprisoned at the Cruz del Sur Prison as a precautionary measure with very high bail set. She has to face the emotional shock that being in jail means to her, as well as the complicated relationship between the inmates; among them Zulema stands out as the most dangerous prisoner.
In prison Macarena will soon realize the chance to survive the projected seven-year sentence she will likely receive if convicted depends on changing, evolving and becoming a very different person. Meanwhile, in order to pay the bail, her family outside gets involved in finding a large sum of money hidden somewhere, in dispute with Zulema's boyfriend, who will lead the Ferreiros to a terrible situation.

wikipedia - 

Denna våldsamma spanska serie...Vis a vis....antingen gillar man den inte eller så gillar man det på något sätt.
Jag gillar inte filmer med mycket våld i...men vis a vis gillarde jag delvis...serien bygger på tjejen Macarena och hennes fängelse romans med vakten Fabio...romans och romans, men deras öden tycks vara sammanlänkade på något vis...och redan seriens namn, vis a vis, antryder något ditåt, alltso face to face.
Det enda jag gillade i serien var ju Macarenas och Fabios lilla romans...
Och spanska tjejer tycks tycka likadant...dom tycks avgudar Fabio karaktären och ännu mer tycks dom avguda Roberto som spelar Fabio i serien. 
Visst, Roberto är något att se på :) och just i vis a vis spelade han Fabio karaktären som faller på dom flesta kvinnors läppar faktiskt...Fabio karaktären gjorde enligt mig hela dom två såsonger...det skall finnas säsong tre och det pratas även om säsong fyra...men det tycks vara så att Fabio är inte med och isf är det jätte synd...spanska tjejer gillar inte det...dom vill ha Macarena och Fabio med och dom vill ha ett lyckligt slut...men troligen blir det ingen lycklig slut.
-

18 Juli 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
Förväxlingen – Paramparça

14:24

Wow vilken serie...turkikst serie...nu finns bara 3 avsnitt kvar nästa vecka och sedan är det förmodligen slut...synd...jag tycker mycket om serien...en rörig men spännande serie...vilka öden familjen har...alltid händer det hemska saker...kommer att sakna tokstollet  Öskan och hans syrra Keriman, dom är riktiga gaphalsar, hoppas Öskanas lille son har öronproppar under tiden serien han är med i serien :)
Familjen Gürpınar, vilket drama deras liv är...hela serien drama efter drama...men oj så spännande...jag älskar serien.
- wikipedia: förväxlingen -
-

26 April 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
Robinson, säsong 6

10:34

Robinson har jag alltid tyck om att titta...följer den som en slav 😄

-

17 April 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
Den stora älgvandringen slow tv

10:04

Fridfullt, rogivande, 
harmoniskt naturens stillhet och liv.

Kunskapskanalen sänder slow-tv, börjar kl- 06:00...sändningen pågår ca 400 timmar...vad fridfullt det är att se naturen, sjöar, åar, skog och annan mark, isens vandring, fåglar, renar...älgar har jag inte sett ännu :)
Kan ses även på SVTplay.

I flera tusen år har älgarna vandrat samma leder för att komma till sommarens rika betesmarker. Följ vandringen i direktsändning från Junsele.
-. Kunskapskanalen -

Slow tv dag 3. I flera tusen år så har älgarna vandrat samma leder för att komma till sommarens rika betesmarker. Vi följer älgarnas vandring i direktsändning från Junsele. Säsong 1. Del 3 av 19. Producerat år 2019.
Källa: allaTVkanalerSE

I flera tusen år så har älgarna vandrat samma leder för att komma till sommarens rika betesmarker. Vi väntar på att älgarna ska påbörja sin vandring från Kullberg
- SVTplay -

17 April 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
Oj vad det bråkas på Farmen

14:59

Bråk bråk och åter bråk, 
killarna värre än tjejerna 😉

Oj vad det bråkas på Farmen...killar bråkar..tjejer bråkar...helt galet...kvinnor brukar ju kackla med varandra och vara taskiga...men jag häpnade på grund av denna säsongs killar...dom är ju värre kålsupare en kvinnorna är...
Och så har det kommit 3 utmanare...en tjej har jätte stora fläsk-läppar...hur kan hon tycka att det är vackert? ..tycker synd om tjejen, kanske hon blir klokarew om några år?
Denna säsong är tråkig...är trött på bråkande ungdomar...det är inget kul alls.
-

1 Februari 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
”Farmen” – ”fjortistjafs”

11:39

”Grabbar! Hoppas ni skäms när ni ser er själva bete er som smågrabbar. Snö sylt, tjuvlyssna, mobba Stina”, skrev en röst på TV4-programmets Facebooksida i veckan.
- expressen -

Killarna, kan faktist kalla dom för män...för dom uppträder ju som små tonåringar...att dom inte ens skäms...dom mobbare Stna hela tiden...nu när Stina inte finns kvar där, vem blir killarnas nästa mobbningoffer?
-

21 Januari 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
Svenska Farmen är som en lekstuga

21:15

Tycker att svenska Farmen är som en lekstuga...först och främst är huset lortig och farmarna har inga djur där den första tiden.
Sedan det där att deras uppgifter på Farmen är ju jätte enkla.
Om man sett Farmen Norge så förstår man vad jag menar...där har dom riktigt svåra uppgifter.

Som vanligt bråkas det det på Farmen...synd att folk kan inte samsas med varandra...det är som en virus det där att att man skall bråka och mobba varandra...mobbning förekommer överallt i samhället i någon form.
Samt diktaturiska metoder brukar dom som har makten, tyvärr...har själv råkat ut för detta...accepterade det för jag kan ju inte göra något annat än låta den andra trycka mer mig och trampa på mig och själv spriga framåt som en galning, vissa vill alltid vara vinnare och bäst, fast deras metoder visar att dom är långt ifrån dom bästa.

Farmarna borde sluta bråka...och även alla andra...livet är alldeles för kort att smida elaka planer och leka diktaturiska lekar mot andra...

Man skall skapa harmoni runt sig istället...förlåta mobbarna och diktarurerna och gå vidare tills man får nästa smäll av någon...man skall liksom inte sura länge...le och var sams istället.
-

20 Januari 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
TV-program

19:46

Finns så mycket att titta på...så man kan inte se allt...det gäller se sådant man gillar...genom datan kan man se nästan allt efteråt...
Har Netflix där jag ser på filmer och serier.
Har även Gplay, betald...Dplay tycker jag allra bäst om...där finns mycket fakta saker, dokumentärer och annat, man kan se....och allt kan ses när man själv vill.
Har även Cmore...där brukar jag sällan titta på filmer, men efteråt tv4 program.

Viaplay har jag inte...hade det för länge sedan men tyckte inte om det...ok. dom har lagt dit nu även tv.kanalerna, men det intresserar mig inte, ser sällan på deras kalaner.

I saamband med datan har jag en ganska så stor skärm som jag kopplat in i datan så det är som att titta på tv...

På SVT följer jag just nu serierna, "Förväxlingen", en turkisk serie...
och sedan följer jag australiska serien "Hemma igen"
Följer dom genom datan i förväg innan dom visas på tv.

Den mesta tiden jag sitter framför datan går på ett utländskt diskussionsforum...ibland är det intressat men oftast ganska så jobbigt...det sker mycket mobbning även där och trollen förstör klimatet hela tiden...
men trots allt detta, gillar jag att vara där...oftas är jag hatad där, tyvärr...men för mig gör det inte.

Nu skall jag börja titta på Fartmen på fyran :)
-

20 Januari 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
Farmen har kommit igång

01:07

Killar killar, gnälliga killar, 
Farmens män gnäller, 
alltså vissa av dom :)

Killar är precis som tjejer vad gäller att gnälla och snacka skit bakom tjejernas ryggar...många av Farmens killar gnäller väldigt mycket...dom är så klart missnäjda med storboden som är en tjej, uppvuxen på en bondgård men detta vet ingen där i Farmen ännu...dom vill bli av med henne fortast möjligt...jag trodde att det är kvinnor som gnäller och snackar illa om andra, oftast...men ser att killar är likadana kålsupare dom med :) ..vad dom gnäller, hela tiden, alltså vissa dom, alltså killarna :)
-

13 Januari 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
"The Little Couple"

06:56

The Little Couple is an American reality television series on TLC that debuted May 26, 2009.[1] The series features Bill Klein, a businessman, and Dr. Jennifer Arnold, a neonatologist, who both have skeletal dysplasia. Arnold is 96.5 cm (3'2") and Klein 122 cm (4 feet) tall. They moved from New York City, after Jen completed her pediatric residency and masters of medical education at University of Pittsburgh Medical Center.
- wikipedia -

"The Little Couple" är en annan serie om kortväxta i USA...dom är också underbara och mannen i femiljen skojar väldigt mycket...nu pågår säsong 9 i svensk tv...har även följt denna familj på tv ända från början...dom har två adopterade barn, Will från Kina och Zoe från Indien...och vilka barn då, mycket livliga och roliga.
-

8 Januari 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
"7 Little Johnstons"

13:55

7 Little Johnstons is an American reality television series that premiered on the TLC cable network on March 31, 2015. The series revolves around the Johnstons: a family of seven that lives with dwarfism.
- wikipedia -

Denna lilla familj är underbara...och roliga, trevliga med mycket humor :) i svensk tv TLC går just nu 4 säsongen...jag blir alltid glad när jag tittar på serien...skratta har jag också fått göra många gånger 😂skratta så att tårarna rinner... en mycket sympatiskt och trevlig familj med humor i sitt liv...sådana här program borde tv visa dagligen.
-

7 Januari 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
Farmen som komiskt drama är

14:18

- Det är intressant att det varje år går att lyckas hitta de mest fantastiska karaktärerna! I år är det många starka viljor och höga röster och det kan ju bara gå på ett sätt! Vad ska man säga – en fantastisk säsong väntar, säger Paolo Roberto.
TV4 -

😮 Farmen som komedi är, 
som en dålig drama, 😈
tittare, håll dig lugn, 

Jag är förväntansfull...idag börjar Farmen...i år skall jag försöka "tolerera" alla dessa bokstavssjukas grejer och även andras bråk :) ..aöötså försöka vara lite mer neutral i vad gäller dessa individer...det är ju så himla lätt att välja sida och börja avsky andra och gilla andra...så i år gäller det för mig att hålla huvudet kallt :) och se komiska i deras agerande.
PS: tittade första avsnittet nu från CMore i förväg.
-

6 Januari 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
Farmen 2019

22:39

- Det är intressant att det varje år går att lyckas hitta de mest fantastiska karaktärerna! I år är det många starka viljor och höga röster och det kan ju bara gå på ett sätt! Vad ska man säga – en fantastisk säsong väntar, säger Paolo Roberto.
TV4 -

Farmen 2019 börjar på söndag...vad roligt...fast Roberto säger att det finns många starka karaktärer...ok. då vet man vad det innebär...mer bråk och rävspel så klart :) inte alltid så roligt, men intressant...fast det är ju tråkigt när vissa deltagare gör bort sig i TV..."bokstavssjuka" kommer att hånas igen...tv borde vara lite mer tänksamma och casta in bara, hur skall jag säga det...lite mer normala människor kanske.
Menar inte det att andra inte skulle vara normala, men tycker oerhört synd om dom när tv utsätter dom för det här och bara på grund av tittarsiffror.
-

4 Januari 2019  | Länk | tv | 0 kommentar
"The L Word"

01:26

Jag skall se serien "The L World" igen...den är ju rolig...kanske min trisess över filmer och serier går över när jag tittar igen The L World...jag hoppas det bästa 

The L Word var en TV-serie som porträtterade en grupp homosexuella kvinnor, deras älskare och vänner.
- wikipedia -
 

28 December 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
Hollywoodfrun Vesterlunds hämnd på Gunilla Persson

14:28

Att prata men ormtunga, 
vara giftiga som ormar, 
att dessa kvinnor skäms inte ens :(

Börjar faktiskt vara enormt trött på dessa Hollywodfruar...att bli kändis är desas fantasi...och att bli kändis genom att vara elak och töntig kvinna tycks vara några av fruarna melodi...stackars dessa kvinnor som söker hela tiden centrumroll i programmet och i svallerpressen...dom är nöjda med sin negativa kändisskap som skapat till sig.

Vet inte om jag vill se programmet mer? ..är trött på dessa elaka kvinnor och deras ormtungor och negativa attityder som dom sprider som pollen runt om i sin omgivning.

- expressen -
-
 

25 Augusti 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
Farmen Norge vs Farmen Sverige

14:22

Farmen Norge, 
jätte bra.

Nyt har jag tittat 2 säsonger av Farmen Norge...den är mycket bättre än Farmen Sverige...i Norge har dom mycket svårare veckouppdrag, dom bor lite finare och även tävlingarna i semifinal är jätte svåra, samt tävlingen i final har svåra frågor, inte bara om farmen, utan också andra frågor...
Varför måste Farmen Sverige vara som en lekstuga????
-

19 Augusti 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
Sv-hollywoodfruar börjar snart

15:28

Snart, den 4 sebtember börjar svenska hollywoodfruar igen, ny säsong...jag kommer att sakna Gunilla, läste att hon är inte med annat är där säsongens slut...att Anna Anka är med, inte kul alls...minns henne mycket väl och allt hon sagt och bråkt...varför gör tv så där...tror man att Anka skulle ge mer tittare än Gunilla? ..visst är Gunilla ibland ilsken, men jag gillar trots det Gunilla...Anka däremot har jag alltid haft lite svårt med...Anka söker ju hela tiden uppmärksamhet på ett konstigt sätt.
Återstår att se hur programmet är...kanske tittar jag inte alls nu när Gunilla är inte med hela tiden.
- expressen -
 

14 Augusti 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
Snart är Robinson Australien slut

18:32

Snart är Robinson Australien slut...först tyckte jag inte om det...men efter tre  fyra veckor började jag gilla det...deltagarna det flesta spelar verkligen stenhårt där.
 

9 Augusti 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
Farmen Norge, säsong 12

18:25

Började titta på Farmen Norge säsong 12...där fiss en man, Lasse...vilken arrogant man...han skall vinna säger han...han är kunnig i arbetet där...men han maskade och latade sig, ville inte att Ali skulle få kniven...och nu i 7 avsnittet blir han storbonde...stackar farmare där...
Undrar ifall han vinner??? eller blir det hans akilleshäl det där att han är arrogant och kan inte riktigt spela det socialaspelet???
Skall bli intressant att se hur det går för han...orkat inte titta många avsnitt åt gången...det finns ju annat här i livet än data och tv-program :)
 

9 Augusti 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
The Handmaids Tale - Tjänarinnans berättelse

16:13

Tjänarinnans berättelse
I Atwoods klassiska dystopi från 1985 ges en bild av ett framtida USA, som förvandlats till den kristet fundamentalistiska republiken Gilead. I kampen mot sjunkande födelsetal rekryteras kvinnor i fruktsam ålder och utnyttjas hämningslöst som Tjänarinnor när de befruktas mot sin vilja av härskarklassens män, Anförarna. ­Offred är en Tjänarinna som lever under strikt övervakning, men som drömmer om att ta sig bortom Muren och bli fri igen.

- norstedts -

 

Här kan man läsa på engelska vad varje avsnitt handlar om, både första och andra säsongen.
- The Handmaid's Tale (TV series) -

Är sugen att läsa boken, men tv-serien, tycker inte om den...den är hemsk...vill nog inte ens fortsätta att se på serien...det finns ju mycket annat och mycket trevligare att titta på...avskyr denna serie, usch :(
 

8 Juni 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
"The Good Wife"

13:38

Serien "The Good Wife" är ju inte precis någon ny serie..men jag tittar nu på det i netflix..."The Good Wife" är enligt min mening mycket bättre än serien "Suits"...finns intressanta handlingar hela tiden och annars också, en mycket bra serie :)
 

6 Juni 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
"The Handmaids Tale"

11:31

"The Handmaid's Tale"
vilken fruktansvärd bok/film-serie

I en dystopisk nära framtid har kristna fundamentalister tagit över makten över det som brukade vara USA, och bildat den teokratiska, strikt hierarkiska militärdiktaturen Gilead. I den är mänskliga rättigheter djupt begränsade, och framför allt kvinnors rättigheter är i princip helt raderade. Kvinnor är nu statens ägodelar, och de få av dem som fortfarande är fertila i denna miljöförstörda skräckvärld tvingas in i sexuellt slaveri hemma hos den styrande klassen, för att bära barn åt Gileads högdjur och deras ofruktsamma fruar.
The handmaid’s tale” är en brutal, bisarr, visuellt slående och nästan svåruthärdligt laddad, intensiv mardrömshistoria, som känns än mer oroväckande mot bakgrund av de inskränkningar i kvinnors liv, hälsa och bestämmanderätt över sina egna kroppar som vi vet att religiösa fundamentalister och misogyna hycklare just nu sitter och knåpar på. I USA, men även på fler håll. Inte så långt ifrån dig och mig.

- Aftonbladet -

- Wikipedia - The Handmaids Tale

3 Juni 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
Robinson Australien

15:57

Vad kul att se Robinson Australien...ganska lik svenska Robinson, men tävlingarna tycks vara lite annorlunda, lite svårare....
TV4play, där kan man se Robinson Australien, två gånger i veckan.

23 Maj 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
Farmen Norge - Farmen Sverige

15:53

Har länge tittat på Farmen och nu när man kunde se farmen Norge, så man kan se hur tydligt som helst att i Norge krävs det mycket mer av deltagarna...uppgifterna dom får är för det mesta avsevärt mer svåra än svenskens uppgifter...varför är det så? varför kommer svenska-farmare så lätt undan? 

23 Maj 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
Duellen i Lets Dance

05:31

Pajas TV, varför? 
folket gör det till pajas TV :)

Att Margaux åkte ut mot Gunde, var ju helt galet...men så blev det...svenska folket röstar oftast sina favoriter, men inte på den som dansar bäst...det är just detta som gör Lets Dance till dåligt...folket kan absolut inte avgöra vem som dansar bäst...domarna, alltso juryn vet bäst...
Man borde ändra på reglerna vad gäller detta...låt juryn bestämma helt och hållet och sedan vid sidan om kan folket rösta fram folkets favorit...men att juryns röster skulle alltid gälla...det vore bäst...då skulle Lets dance vara en riktig danstävling...men kanske TV är rädda för att folket skulle sluta rösta?
- expressen -
 

19 Maj 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
ESC 2018

04:37

Benjamin ramlade från andra platsen till sjunde plats efter att TV-tittarna gav sina röster...juryn gillade Benjamin men tittarna svek Sverige...tittarna ville helt enkelt att Sverige skulle vinna, det var hur tydligt som helst...kanske avundsjuka :)
Jag tycker att det är galet fel att tittarna har så stor makt...det är lika galet i Lets Dance...tittarna kan rösta galet, avundsjukt och därmed röstar dom inte alla gånger fram bästa låtar eller bästa dansare...på grund av detta är jag väldigt trött på Lets Dance och ESC..gillar inte längre dessa två program...så är det bara...smaken är som baken...
Att Israel vann...olikhet, det annorlunda vann denna gång :)
- expressen -

13 Maj 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
Farmen Norge: mattjuvar

02:04

Arbetet smakade inte, 
destå mer smakade den  
goda tjuvade maten :)

I Farmen Norge blev det just nu så att dom ville inte arbeta...männen sa att om det blir en killkamp, då skall dom inte arbeta...och kvinnorna sa likadant...så storbonden gick med på att man skall inte arbeta och att man skall äta upp potatisen och köttet som skulle lagats till det fattiga...oj vad dom åt, jätte mycket potatismos och kött och pankakor :)
Nu återstår bara att se vad som händer när mannen som bestämmer vilka arbeten blir på farmen...skall dom straffas och isåfall hur?
Hur som helst, farmarna njöt av ledigheten och den goda maten så dom åt och åt och slöade...men trevligt tycktes då ha det :)
 

2 Maj 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
"Gråzon"

02:41

"Gråzon", 
alldeles för spännande.

Har börjar följa serien Gråzon...men tycker det är för spännande för mig...förstår inte riktigt varför jag börjar titta på den...varje gång det kommer ett nytt avsnitt, vill jag inte se den, men tittar iaf den...
Nästa gång det kommer sådana där spännande serien så skall jag inte börja följa dom...säger jag iaf nu.
Människan är konstig ibland, gör precis tvärtom vad man tycker ibland.
 

13 April 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
Örådet i Robinsson

00:39

Översitteri, 
mobbning, 
bråk, 
det är robinsson det, 
vuxna människor, 
vuxna i kroppen, 
men tydligen icke-vuxna psykiskt sett.

Oj vad gnälliga lag syd är...vilka konflikter hela tiden...översittaren röstades ut...bra...nu återstår det att se om det lugnar sig...tydligen inte...det tycks finnas en kvinna kvar som gillade inte att översittaren röstades ut...hon är arg.
Lag nord tycks klara sig bättre.

2 April 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
Norska Farmen "snällare" än svenska Farmen

03:33

Norska Farmen, 
bra än så länge.

Verkar vara så att norska Farmen är snällare än svenska farmen...första veckan iaf har varit lugnt...dom har iaf hittikks inte varit elaka mot varandra och ingen mobbning än så länge...hoppas det fortsätter så...att se lite mer "städade" deltagare är faktiskt trevligt.
 

15 Mars 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
Norska Farmen

00:40

Norska Farmen, 
lyxig tillvaro, 
svenska farmen primitiv, 
urgammal, 
norska farmen lyxig, 

Norska Farmen tycks vara rena rama lyxen ...dom har djur redan från början...mycket mat...och huset är fint...
Svenska Farmen är primitiv och svenska farmare fick vara hungriga i början, dom hade bara gröt, ingen mjölk till det ens och käka dom potatis till middag...om norska farmen-deltagare har det så där lätt redan från början, tänker nog jag inte titta på något mer...just nu har jag bara tittat 3 fjärdedelar av första avsnittet...få se hur det fortsätter.
 

8 Mars 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
Farmen Norge

20:24

TV4play ger ut Farmen Norge...skall titta på det, iaf i början...få se hur det är.
 

7 Mars 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
Lets dance börjar snart

20:19

Lets dance, 
tävla eller tramsa, 
finns det en clown med.

Lets dance börjar snart...man ser tydligt att tv4 är på hugget...dom kommer att ge flera nya säsonger av olika program nu i mars månad...vet inte ifall jag skall titta på Lets dance...är lite trött på det...svenska folket röstar ofta sådana som kan inte alls dansa och därmed röstas det ut sådana som kan dansa...det är inte rolig.
- expressen -
 

7 Mars 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
"Farmen VIP"

15:20

Farmen VIP, 
kändisar skall leka bönder 😅

Farmen VIP börjar 19 mars...vad kul...hoppas att VIP-deltagarna är inte lika grälsjuka och mobbare som vissa av deltagarna i den vanliga Farmen är just nu...kul att kändisar vågar testa Farmen livet :) ,en del troligen lite lata, precis som i Biggest loser VIP
- aftonbladet -
 

5 Mars 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
Serien, "Nymfer"

13:53

Nymfer, 
fantasi.

Nymfer, vilken serie...Netlix visar finska serien, Nymfer...lite annorlunda serie...antingen tycker man om handlinger eller inte...
- SR -
 

5 Mars 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
Snart börjar Robinson

13:32

Roninson, Robinsom, 👍
😊

Snart börjar Robinson...skall bli oerhört roligt att titta på det...har faktiskt saknat Robinson...
- expressen -
 

5 Mars 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
Mobbare härjar på farmen

21:35

Farmen har urartat, 
mobbning-farmen, 
fyfan...

Det är inte roligt längre att titta på Farmen...är ut trött på dessa fjantiga och elaka mobbare där...att vuxna människor beter sig så på tv...skäms dom inte ens...undrar ifall dom ens kan skämmas när dom kommer ut från Farmen och ser vad tittarna tycker om dom...tror nästan att nästa säsong struntar jag att på Farmen...denna säsong har urartat ...vad håller produktionen med...tror  dom att tittarna vill se mobbnings-tv?
 

25 Februari 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
Mello 4

14:07

Mello vuxnen program skall det vara, 
gör egen mello för barnen.

Måste erkänna att jag bara slötittade...har tappat intresset för Mello...det har blivit så barnsligt på dom sista åren...svt bör göra mello-tävling för barn och låta denna vanliga Mello vara ett vuxet program..att Gustafsson gick till final var svår att smälta.
 

25 Februari 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
Mello, del 3

07:17

SVT ute och cyklar, 
Mello nu ett barnprogram, 
en del av folket rasar, 
Mello vuxen skall vara, 
bort med barnprogram från Mello, 
skärp er SVT.

😂

Det kritiseras väldigt mycket personer som leder och roar Mello..men det är ju inte dessa personers fel...felet är SVTs fel...SVT har plaserat dessa människor dit och förväntar ett barnligt agerande från dom...
Att Mello har gjorts till ett barnprogram, är enbart SVTs fel...
 

18 Februari 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
Sabotage i farmen

23:33

Sabotage, bråk, 
mobbning, våld, 
intriger, 
det är årets deltagare det.😠

Att man saboterar andras arbete på Farmen...det är att gå för långt...fängelsekunden, ursäkta ordet, men vilken pajas han är...saboterar andras arbete, flinar och snackar goja och får hjälp av av en ung flinande kvinna...ingen av dom skulle vara en värdig Farmen vinnare...
Har det blivit så att även Farmen har ändrats till det sämre...en del av deltagarna grälar och pratar illa om andra...visst, det är tävling...men man bör kanske vara duktig farmare för att kunna kalla sig en värdig farmen vinnare...vissa av deltagarna har samma attityd som Paradis hotel deltagarna...och undra på det när det finns med en Paradis hotel deltagare som är expert för intriger...
 

10 Februari 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
Mello, del 2

23:21

Mello mello, 
ungdomens tidsperiod nu. 
kram 🤗 
 

Bidrag till Mello tycks bli yngre och yngre...hela tävlingen tycks inrikta sig till bara ungdomar och barn...mellanakterna är barnsliga...felet är SVTs...men ok. det är många barn med och tittar och lyssnar...så SVT gör programmet barnsligt...men men, Mello skall inte vara ett barnprogram, inte ens delvis...del 2 av tävlingen var ingen höjdare precis...hittils har jag inte haft några sånger jag skulle ha gillat...tiderna har förändrats och tävlivgen har förändrats...det är inget att titta på för äldre människor om man inte gillar ungdomlig musikstil...jag gillar all musik, så är inte det...tävlingen bör innehålla allt möjligt och inte bara ungdomar som sjunger...menar inte att gamlingar skulle sjunga och tävla...men medelålder och så eller 30 och uppåt...eller är det så att man anser att bara ungdoman kan vinna??? 
 

10 Februari 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
"The L Word",att vara lesbisk

18:08

Lesbisk kärlek, 

Kanske skulle jag säga några ord till om serien "The L Word"...det är ju lite erotisk hela serien,,,kvinnlig, lesbian erotik...så man skall inte ha fördomar om man skall titta på det...om man har egna erfarenheter av lesbisk kärlek, desto bättre att titta på...
När jag var ung, hade jag en massa homosexuella män som kompisar och även lesbiska kvinnor som vänner och lite till ;) Så fast jag börjar vara gammal, så serier känns känns bra iaf...jag har inga fördomar...jag gillar alla på något sätt...serien väcker gamla minnen till liv igen...det glada sextio och sjuttio talet, fria tider på alla vis :)
 

7 Februari 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
"The L Word"

06:39

Kvinnors liv

Serien The l Word...i C-more...handlar om kvinnors liv...för det mesta lesbiska kvinnor i en stad...ganska underhållande serie...flera säsonger, hittills 6 säsonger...rekommenderar varmt :)
 

6 Februari 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
Mello, del 1

04:54

Musik, sång, uppträdanden, 
det är ungdomens tid nu, 
helt ok. faktist :)

Tittar sällan detta program...nu ville jag kolla hur Kicki och Edvard klarade sig...det så som jag trodde...dom äldres tid är förbi...ungdomar tar över...det är ungdomens tid...helt ok...man kan ju inte stanna där i det förgågna hela tiden...musikstilen ändras med tiden...man måste acceptera det...
Vad gjorde Edvard Blom där...ett pajas uppträdande med gafflar och knivar...Kickis tid i tävlingen är förbi...Edvard och Kicki skulle inte vinna i den europeiska tävlingen...så varför sätter man sådana bidrag in i tävlingen...som t.ex förut, Ranelid och vissa andra som ägentligen är inga sångare/artister...
Dom som gick till final, Benjamin och John, var helt ok med sina framträdanden.
 

4 Februari 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
Husköp utomlands, tv-program

13:37

Hus, lägenhet, 
i solen, 
att köpa. 🌅
🏠🏡 🏘

Programmet "En plats i solen, vintersol" är en jätte fin programserie...olika personer från brittiskt tv reser till soliga platser och hjälper köpare att köpa hus/lägenhet i soliga platser, så som, Spanien, Karibien, Florida, osv...älskar att se detta program...ser den genom C-more, utan reklam, bra...och självklart även andra liknande program...vilka platser och vilka hus/lägenheter...
Programmet "Escape to the continent" är också sevärt, men jag har inte viaplay, så ser den via Viafree, som har en massa reklampausser...avskyr reklam...tittar på serien, men känns jobbigt med alla reklam...i detta program letar dom ofta hus i Frankrike, även Spatien, Portugal, Tyskland, alltså i Europa.
 

2 Februari 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
Talande ansikte hos en farmen kvinnan

02:34

Talande ansikte, 
minerna avslöjar allt.

Farmen kvinnor, vissa av dom har en mycket tydlig kroppsspråk och ansiktsrörelser...minerna är mycket talande...som t.ex stella...minerna talar för henne...talar inga fina saker om henne, tyvärr...det är att läsa hennes tankar när man tittar på henne ansikte...undrar om hon är medveten om sina avsläjande miner i ansiktet?...troligen inte,
 

2 Februari 2018  | Länk | tv | 0 kommentar
Mobbare härja på farmen

07:10

Stora vuxna mobbare, 
farmen invaderats av mobbare, 
programmet blir sämre och sämre, 
sluta med hela sk***n.

👎

Mobbare i gång...inget fred på farmen fast dom jagade mattanten bort...vinnaren den barnsliga flickan njuter av att prata illa om andra...fängelsekunden mobbar med full kraft...mobbarna smider sina elaka planer...undrar om dessa människor är likadana även i reala livet utanför farmen...
Undrar varför jag tittar...det är ju inte ens roligt...jag avskyr mobbning och mobbare...årets farmen är en vuxen dagis med vuxna barn...det fattas bara dagisfröknar där :) Sämsta säsongen det här...man borde lägga ner farmen när dom kan inte casta in normala människor...en pojke är som dramakung...och föredetta storbonden himlar med ögonen och smider sina elaka planer med andra mobbarna.
 

24 Januari 2018  | Länk | tv | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida