Startsidan Blogg Fotoalbum JAG TÄNKER Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Paus :)

02:10

Som ni ser, jag har en paus...förmodligen blir en ganska lång paus...jag fortsätter att skriva på mina utländska bloggar, trivs utmärkt där. 
Önskar alla andra trevlig fortsättning...
Snällä, tävla inte med varandra, det är inte vackert, det är egoistiskt av kvinnor att trampa ner på andra kvinnor...vissa kvinnor med lite makt kan vara otroligt elaka och egoistiska...gillar inte sådant.
Please, var snälla mot varandra...
visa kärlek och tolerans mot varandrta.
-

21 September 2018  | Länk | y | 0 kommentar
Alliansen är kaxiga och maktgalna

93;53

Vad kaxiga Alliansen blivit...M är mycket mindre än S men trots det Ms Kristersso kaxar till, han verkar maktgalen...
Cs Annien Lööf och KDs Ebba Busch Thor kaxar ännu värre...särskilt Ebba, en liten ettrig Ebba och en liten KD, varför kaxa till då, är det maktem som bökar här också, troligen...
Den enda i Alliansen Ls Bjöklund tycks vara den den enda som har behålligt fattningen någorlunda, en påäng till honom...

Att alla Allians-ledare hackar på Löfven,är barnsligt, inte värdigt politiska ledare.

Efter valet i sina tal, var det endast Löfven som upptädde vuxet.
Allians-ledarna hackade som höns och tupp på Löfven och krävde Löfvens avgång och dom har mage att nu ifrågasätta Vänsterpartiets vara eller icke vara...ett fult trick dom försöker i sin strävan att ta makten och härligheten :)
Ebba har inget att kaxa till, KD är ett litet parti...tillsammans försöker dom nu ta till alla möjliga fula spel...vilken cirkus.

S har inte lyckats med sin politik, inte kunnat göra folket nöjda, det ser man ju att rösterna har minskat och S har tappat mycket väljare till SD och Alliansen..

Felet med S och Allianspartierna har varit att alla har delvis härmat SD i tron att väljarna skulle vara nöjda...den enda som hållit fast i sin politiik och moral är V, V har inte härmat SD, därav gick det ganska bra för V i valet.

Löfven borde våga lite mer nu...t.ex ta med MP och V...menat att Löfven borde hålla ihopp med V...för från början har ju S varit ett arbetarparti, alltså åt vänster...numera är S nästan som vilket högerparti som helst och vanliga arbetarna kommer troligen fortsätta att lämna S...Löfven har räckt handen till C och L, men C och L för ju högerpolitik.
Vanliga arbetare har inte längre någon parti, för man anser ju att V är för mycket för vänster och S har gåt för mycket åt höger.
Så det är förståeligt att väljarna vänder ryggen åt S.

Inte blir Sverige bättre att ha en höger-regering...det skulle endast vara bättre för dom högavlönade och rika.
-

12 September 2018  | Länk | re | 0 kommentar
Samband mellan låg utbildning och SD-röst

03:39

Forskare: Samband mellan låg utbildning och SD-röst
En analys av valresultatet visar ett starkt samband mellan utbildningsnivå och stödet för Sverigedemokraterna, skriver DN.
– Ju lägre utbildning en person har, desto troligare är det att denne röstar på Sverigedemokraterna, säger forskaren Anders Sannerstedt till tidningen.
Skillnaderna blir större
Framför allt anser han att skillnaden mellan storstäderna och landsbygden blir tydligare.

- expressen -

Låg utbildning, otrygg, inte nöjd,  
högre utbildning, medmänsklighet, 
detta kalla  fakta är, 
utbildningsnivån är alltså avgörade
-

11 September 2018  | Länk | f-af | 0 kommentar
Håller du tyst?

03:21

Håller du tyst? 
då kanske du håller med, 
våga yttra dig, säg din mening, 
säg din åsikt, var modig.
-

 

10 September 2018  | Länk | **FILOSO******** | 0 kommentar
Hur har du det?

03:19

Hur har du det, hur livet känns, 
du bestämmer, tänk positivt 
oavsett situationen, 
då du bättre mår, 
kanske mår du riktigt bra, 
tänk positivt.
-

 

10 September 2018  | Länk | **FILOSO******** | 0 kommentar
Harmoni i livet är underbart

03:03

En underbar natt...kollat valet...vilken rysare och vilken cirkus det skall bli nu...
trött på politik just nu...trött på maktgalna alliansen...dom är ganska elaka typer...
Jag mår bra annars...njuter av livet och njuter att blogga annanstans...som ni ser, kommer jag att blogga även här lite, då och då, fast jag har inget större behov av att blogga här...
Jag tävlar inte med någon...den som tävlar behöver inte tävla med mig, jag håller mig utanför sådant där :)
Man skall njuta av livet...blogga bara för nöjes skull, :)
Harmoni i livet ger ett inre lugn...underbart.

Livet leker ibland, 
känslan av ro och harmoni, 
ah vad underbart, 
ibland producerar jag mycket, 
producerar ord, många ord, 
orden blir många meningar, 
sådant är jag, en gumma :) 
en mycket pratsam gumma, 
jag dansar efter min egen vilja, 
dansar inte efter andra på något vis.
-

10 September 2018  | Länk | y | 0 kommentar
Maktgalen Allians

03:00

Alliansens plan: Vill ta över Rosenbad snabbt
Valrysaren går mot ett färdigt resultat – med 5 985 av 6 004 distrikt räknade leder de rödgröna med ett mandat mot alliansen, 144-143. Alliansen har tagit ett mandat från SD. 
SD är bara tredje största parti med 17,6 procent. 
Miljöpartiet ligger nu en liten bit över spärren med 4,3 procent

expressen -

– Ta det lugnt nu. Sverige ska ha en regering. De får ha avgångskrav hur de vill, det finns ingen grundlag som kräver att en statsminster ska avgå, deklarerade Löfven
Löfvens plan är att leda en expeditionsministär fram till att riksdagen öppnas. Han lovar att inte ta några avgörande beslut men under tiden ska han avgöra om han har stöd för att bilda en regering och kandidera som statsminister.
– Jag har två veckor på mig att avgöra om jag ska låta det gå till en omröstning, säger Stefan Löfven.

expressen -

Alliansen har kört hela tiden i debatterna ett fult spel mot Löfven...och det fula spelet fortsätter nu direkt efter valet..
Oftast är det ju sd gör det fula och skapar oreda och cirkus...men nu är det alliansen som skapar cirkus och oreda i sin vilja att ha makten och "härligheten" :)
Viljan att ta makten och viljan att ha makten, kan göra människan till ett djur,,,synd att alliansen sjönk så lågt denna gång...för dom kan ju ta makten ganska lätt om 2 veckor, inte hade dom behövt sjunka så lågt att kräva Löfvens avgång direkt...
Detta visar bara att alliasen har stort sug efter makten redan nu i förväg...och detta gör ju att en vettig människa kan inte lita på maktgalna som visar helt öppet sin sug efter makten genom att liksom förnedra Löfven hela tiden i debatterna och nu efter valer...behärska er alliansen,,,lek inte rövare.
-
Mer om röstningen:
- aftonbladet
-

 

10 September 2018  | Länk | f-af | 0 kommentar
Den kvinliga avundsjukan

18:17

Den kvinliga avundsjukan...vad beror det på...att generellt sett kvinnor bråkar och hackar på varandra och är avundsjuka, det är väl rätt så känt...vissa hackar på varandra som höns och kacklar även som höns mot varandra...
Kvinnor drar sällan tillsammans, avundsjukan sätter stopp för det...nu pratar jag allmänt alltså...alla kvinnor är inte sådana höns.
Vissa kvinnor försöker dölja sitt negativt och avundsjukt beteende...men det går ju inte att dölja :) avundsjukan skiner som svettande sol :)

Du avundsjuka kvinna, 
bli mänsklig, bli vänlig, 
sök sammarbete med andra kvinnor istället, 
lär dig stödja andra kvinnor, 
tillsammans är vi starka.
-

9 September 2018  | Länk | re | 0 kommentar
SD-diktatur

15:21

På samma sätt som den som är född in i en annan nation senare i livet kan bli en del av den svenska nationen menar vi också att man även som infödd svensk kan upphöra att vara en del av den svenska nationen genom att byta lojalitet, språk, identitet och kultur. 
- Ur SD:s principprogram

"Eftersom Sverige inte är Ungern, eftersom vi inte sitter i regeringsställning (än) och eftersom media i Sverige inte fungerar som media i Ungern, är vi tvungna att anpassa oss till den verklighet som råder här. Det innebär inte minst att vi måste anpassa vår retorik efter det rådande läget”.
- SD:s partisekreterare Richard Jomshof på Facebook den 25 september 2015.

Sd menar att alla kan bli svenka om dom vill och att en svensk kan ge bort sin svenskhet...här alltså sd påstor att en svensk kan byta lojalitet, språk, identitet och kultur.
Om sd hade makter så det skulle kunna hända att en skensk som känner sig vara både en svensk och något annat, blir straffad i en sd Sverige..hemsk tanke, eller hur, att man inte skulle kunna känna sig trygg på grund av att man är en internationell människa.

Sd tycks inte leva helt ut vad dom är...dom undertrycker sin sanna jag genom att försöka vara lite grand anpassade till lltså attdagens Sverige...men i verkligheten tycker sd att Ungern med Orban i makten är sds idealiska samhälle...sd strävar alltså att förvandla Sverige till likadant som Ungern om sd fick makten.
-

9 September 2018  | Länk | f-af | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida