Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2018)
>>


Tisdag.

Hej! I dag är det tisdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, sedan gick jag till affären och handlade, för då slipper jag att handla i morgon. Lite senare på kvällen hade vi musikcirkel på mitt boende, det var kul. Resten av kvällen var det lugnt. I dag direkt efter jobbet åker jag och tränar som vanligt, efter träningen ska jag hem och duscha, resten av kvällen blir det lugnt. I morgon är det onsdag igen, och då ska jag bara städa efter jobbet. Vad skönt det ska bli att bara städa i morgon och inte handla. Den här dagen kommer nog gå lika fort som vanligt. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. hej då!

23 Oktober 2018  | Länk | Tisdag. | 0 kommentar
Måndag.

Hej! I dag är det måndag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går var jag hos mina föräldrar i Rimforsa, på dagen var det lugnt, lite senare på eftermiddagen blev det att åka in till mitt boende. Sedan var det min tur att laga kvällsmaten i går, det vart fransk Löksoppa, den vart jättegod. Lite senare på kvällen duschade jag, det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt, lite senare i kväll blir musikcirkel på mitt boende, resten av kvällen blir det lugnt. På mitt boende varje söndag kväll turas vi som bor på mitt boende om att laga kvällsmaten med en personal i basen. Jag kommer och vara kvar på mitt boende i helgen som kommer. Ni får ha det så bra i Prag, för det ska jag ha. Hej då!
22 Oktober 2018  | Länk | Måndag | 0 kommentar
Söndag,

Hej! I dag är det söndag, och jag är hos mina föräldrar i Rimforsa, kom hit i går, men åker till mitt boende i eftermiddag igen, eftersom det är jobb i morgon för mig. Jag var och klippte mig i går, det vart en kort frisyr, klippte mig på ikanohuset i Linköping, sedan vart det lite shopping med i går, jag köpte lite kläder. I går kväll var det lugnt, lite senare på kvällen åt jag popcorn det var gott. I dag blir det lugnt på dagen, sedan kommer jag in till mitt boende. I kväll ska jag duscha, det ska bli skönt. I morgon är det jobb som vanligt, fram till fredag, sedan kommer det en ny helg igen. Nästa helg är det sista helgen i oktober månad. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
21 Oktober 2018  | Länk | Söndag. | 0 kommentar
Lördag.

Hej! I dag är det lördag, och jag ska till mina föräldrar i Rimforsa idag. I går gick det bra på jobbet, direkt efter jobbet i går åkte jag till Smedstad stallet och red. Efter ridningen blev det hem och duscha. Lite senare på kvällen åt jag popcorn, det var gott. I dag blir det att klippa mig, sedan åker jag till mina föräldrar i Rimforsa, så det blir en lugn helg i Rimforsa, kommer till mitt boende i morgon igen, eftersom jag ska jobba på måndag som vanligt. Jag ska inte tvätta håret eller färga håret, utan det blir bara att klippa det. Jag har inte klippt håret sedan dagen innan jag åkte till Göteborg i somras. I morgon bloggar jag från Rimforsa på morgonen, bara så ni vet om det. I går gick det jättebra på ridningen, och det var kul att rida. Nästa vecka är det ingen ridning, för det är tävlingar på Smedstad där vi rider. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
20 Oktober 2018  | Länk | Lördag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, lite senare på kvällen åkte jag på gympan, efter gympan blev det hem och duscha, resten av kvällen var det lugnt. Direkt efter jobbet i dag åker jag till Smedstad stallet och rider, efter ridningen blir det hem och duscha, lite senare i kväll ska jag äta popcorn, det ska bli gott. I morgon ska jag klippa mig, och sedan blir det att åka till mina föräldrar i Rimforsa, så på söndag morgon bloggar jag från Rimforsa. Nästa fredag är det ingen ridning, för det är ridtävlingar på Smedstad då. Jag ska inte färga håret eller tvätta håret i morgon, utan det blir att klippa håret. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
19 Oktober 2018  | Länk | Fredag. | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Moa Kasselstrand                                             Skaffa en gratis hemsida