Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Tisdag.

Hej! I dag är det tisdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt en stund, sedan hade vi litet möte då var mina föräldrar här. Lite senare på kvällen hade vi musikcirkel. Resten av kvällen var det lugnt. I dag direkt efter jobbat åker jag på fotvård, så jag kommer hem lite senare i dag. När jag kommer hem från fotvården blir det lugnt, lite senare i kväll ska jag duscha det ska bli skönt. Nu närmar vi oss i slutet av februari, det är snart mars månad på söndag är det första mars, vad det går fort. I morgon är det onsdag igen, och då ska jag städa efter jobbet, men det tar vi i morgon. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
25 Februari 2020  | Länk | Tisdag. | 0 kommentar
Måndag.

Hej! I dag är det måndag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går var jag hos mina föräldrar i Rimforsa, på dagen var det lugnt där, jag gjorde inte så mycket tog det mest lugnt. Lite senare på eftermiddagen åkte jag in till mitt boende, och då handlade jag med min mamma innan jag kom till mitt boende, så slipper jag att handla i morgon eftersom jag ska på fotvård. I dag efter jobbet blir det möte i min lägenhet, sedan blir det musikcirkel. Resten av kvällen blir det lugnt. Nu börjar alla skolor igen efter en hel veckas lov, nu är det slut på sportlovet för alla som har haft sportlov. I går när jag kom till mitt boende blev det att packa upp alla saker från Ullared. Lite senare på kvällen i går duschade jag, det var skönt. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
24 Februari 2020  | Länk | Måndag | 0 kommentar
Söndag.

Hej! I dag är det söndag, och jag är hos mina föräldrar i Rimforsa, men åker in till mitt boende i eftermiddag, eftersom det är jobb i morgon igen. I går var jag i Ullared med min mamma, och det var trevligt, vi åkte bussresa dit och hem. Jag shoppade massor i Ullared, som t.e.x diskborste disktrasor kläder med mera, så det var en bra dag i Ullared. I dag blir det lugnt på dagen. Lite senare i kväll ska jag duscha, det ska bli skönt. I kväll blir det att lägga sig tidigare eftersom det är jobb i morgon, och då får man gå upp tidigt i morgon. Men jag har haft en bra helg i Rimforsa, jag längtar redan tills nästa gång som jag ska åka till mina föräldrar i Rimforsa. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
23 Februari 2020  | Länk | Söndag. | 0 kommentar
Lördag.

Hej! I dag är det lördag, och jag är hos mina föräldrar i Rimforsa, kom hit i går kväll. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det att duscha, sedan var det lugnt en stund innan jag blev hämtad på mitt boende av min mamma. Kvällen i Rimforsa var det lugnt, lite senare i går kväll åt jag popcorn, det var gott. I dag blir det att åka till Ullared och shoppa, det ska bli kul. I morgon eftermiddag åker jag in till mitt boende igen, efter en hel helg i Rimforsa, eftersom det är jobb igen på måndag nästa vecka, då börjar en ny arbetsvecka måndag till fredag som vanligt. I dag kommer min pappa hem i från Österrike, där han har varit med en bussresa och åkt skidor. I kväll kommer jag att missa Melodifestivalen, men det gör inget. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
22 Februari 2020  | Länk | Lördag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, lite senare i går kväll var jag på gympan, efter gympan blev det hem och duscha, resten av kvällen blev det lugnt. I dag efter jobbet blir det lugnt en stund, sedan kommer mamma hit och hämtar mig, för då åker jag till mina föräldrar i Rimforsa, och ska vara där hela helgen. I morgon åker jag till Ullared, då blir det att gå upp tidigt i morgon bitti, det är bussresa som vi ska åka, så det blir att gå på bussen i Vimmerby. Därför jag ska åka hem till mina föräldrar i helgen, för att jag ska till Ullared. På söndag kommer jag tillbaka till mitt boende igen, eftersom det är jobb för mig på måndag som vanligt. En ny arbetsvecka väntar då, måndag till fredag som vanligt. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
21 Februari 2020  | Länk | Fredag. | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Moa Kasselstrand                                             Skaffa en gratis hemsida