Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
<<
Maj (2020)
>>


Söndag.

Hej! I dag är det söndag, och jag ska ta det lugnt i dag. I går blev det en cykeltur, det var skönt att komma ut lite, men det blåste och var inget vidare väder. Lite senare i går kväll åt jag popcorn, det var gott. I kväll ska jag duscha, det ska bli skönt. I kväll blir det att lägga sig lite tidigare, eftersom det är jobb i morgon igen. Då börjar en ny arbetsvecka från måndag till fredag, innan en ny helg kommer. I dag är det sista maj, i morgon går vi in i en ny månad, nämligen juni månad. Hej då säger vi till maj månad, vi ses nästa år igen. Välkommen hit säger vi till juni månad. Vad skönt det är med helg, att vara ledig och få sova lite längre på morgonen, eftersom man jobbar från måndag till fredag, så blir man trött på fredagarna efter jobbet. Då är det skönt att vara ledig två dagar i veckan, både lördag och söndag. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
31 Maj 2020  | Länk | Söndag. | 0 kommentar
Lördag.

Hej! I dag är det lördag, och jag ska ta det lugnt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll åt jag popcorn, det var gott. Jag såg på finalen av Let’s dance med, så det var en spännande final. I kväll blir det också att äta popcorn. I dag är det en vecka sedan jag var hos mina föräldrar i Rimforsa, men det var ju förra helgen. Tänk att i morgon är det söndag igen, och sedan väntar en ny arbetsvecka som vanligt, måndag till fredag. I morgon är det sista maj, på måndag börjar en ny månad, nämligen juni månad. Nästa vecka är allt som vanligt, jag ska inte åka till något efter jobbet, som jag gjorde i tisdags då vart det fotvård, men det var i tisdags. Jag ska till fotvården i augusti nästa gång. Så det är långt kvar, först blir det semester. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
30 Maj 2020  | Länk | Lördag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag, det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt, lite senare i kväll ska jag äta popcorn och se på finalen av Let’s dance. I kväll får jag vara uppe lite längre, eftersom det är helg i morgon, så då blir det att sova lite längre på morgonen. Vad skönt det ska bli med helg, att få sova lite längre på morgonen och sedan vara uppe lite längre på kvällen. I dag är det en vecka sedan som jag åkte hem till mina föräldrar i Rimforsa, men det var ju förra helgen. Nu är vi inne på den här helgen. Vi får se vad som händer den här helgen. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
29 Maj 2020  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Torsdag.

Hej! I dag är det torsdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt en stund, sedan städade jag. Lite senare kom min mamma till mig och hjälpte mig med att ta fram sommarkläderna. Resten av kvällen blev det lugnt. I dag efter jobbet blir det lugnt. Lite senare i kväll ska jag duscha. I dag är det en vecka sedan som det var röddag på jobbet och stängt, då var jag ledig från jobbet, vad skönt det var att vara ledig. Men den här torsdagen är det jobb som vanligt. Månaden maj börjar gå mot sitt slut. I morgon är det fredag igen, och sedan är det helg. Vad skönt det ska bli med helg, få sova lite längre på morgonen och vara uppe lite längre på kvällen. Helg behöver man efter en hel veckas arbete. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha.hej då!
28 Maj 2020  | Länk | Torsdag. | 0 kommentar
Onsdag.

Hej! I dag är det onsdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet. Direkt efter jobbet i går åkte jag på fotvård, det gick bra på fotvården med i går. Efter fotvården blev det hem och ta det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag, det var skönt. I dag efter jobbet ska jag städa. Resten av kvällen blir det lugnt. I morgon är det redan torsdag igen, och det är snart helg igen, vad skönt det ska bli med helg. På fredag är det final i Let’s dance, det ska bli spännande och se vem som vinner Let’s dance. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
27 Maj 2020  | Länk | Onsdag. | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Moa Kasselstrand                                             Skaffa en gratis hemsida