Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2019)
>>


Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, lite senare i går kväll var jag på gympan, det var sista gången på gympan, så då vart det fika efter gympan. När jag kom hem från gympan blev det att duscha, resten av kvällen blev det lugnt. Direkt efter jobbet i dag åker jag till Smedstad stallet och rider, efter ridningen blir det hem och duscha. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn, det ska bli gott. I dag är det en vecka sedan jag åkte till mina föräldrar i Rimforsa, det var så kul och få komma dit en hel helg. Nästa fredag är det sista gången på ridningen. Då är det även Lucia om en vecka. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
6 December 2019  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Torsdag.

Hej! I dag är det torsdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det att städa för mig. Resten av kvällen blev det lugnt. I dag efter jobbet blir det lugnt en stund, lite senare i kväll blir det att åka på gympan, det är sista gången på gympan i kväll, sedan blir det juluppehåll. Efter gympan blir det hem och duscha, resten av kvällen blir det lugnt. I morgon är det fredag igen och sedan helg, vad skönt det ska bli med helg. I morgon kväll får jag vara uppe lite längre på kvällen, och sova lite längre på lördag morgon och söndag morgon, jag får även vara uppe lite längre på lördag kväll. I morgon är det näst sista gången på ridningen. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
5 December 2019  | Länk | Torsdag. | 0 kommentar
Onsdag.

Hej! I dag är det onsdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det att gå till affären och handla med en personal. Lite senare i går kväll duschade jag, det var skönt. I dag efter jobbet blir det att städa. Resten av kvällen blir det lugnt. Det är snart helg igen, vad dagarna går fort. Jag längtar tills nästa gång som jag ska åka till mina föräldrar i Rimforsa, det ska bli så roligt att få komma dit igen. Men såklart åker jag till mina föräldrar i Rimforsa till julen, och är där hela julen, det ska bli så kul och få komma dit då. I morgon är det sista gången på gympan, sedan är det juluppehåll från gympan. Det ska bli skönt och ta det lugnt sedan på torsdagarna, då gympan inte är. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
4 December 2019  | Länk | Onsdag. | 0 kommentar
Tisdag.

Hej! I dag är det tisdag, och jag sja till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, lite senare i går kväll hade vi musikcirkel på mitt boende, det var kul. Resten av kvällen var det lugnt. Det var sista gången på musikcirkeln i går, så nästa vecka blir det att vara hemma och ta det lugnt efter jobbet. I dag efter jobbet ska jag handla med en personal. Lite senare i kväll ska jag duscha, det ska bli skönt. I morgon är det onsdag igen, vad dagarna går fort, tycker jag. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
3 December 2019  | Länk | Tisdag. | 0 kommentar
Måndag.

Hej! I dag är det måndag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går var jag hos mina föräldrar i Rimforsa, det vart en lugn dag i Rimforsa i går, lite senare på eftermiddagen vart jag lämnad på mitt boende. I går kväll duschade jag, det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt, lite senare i kväll är det musikcirkel. Det har varit en bra helg i Rimforsa, och jag fick vara där hela helgen, från fredag till söndag. I morgon efter jobbet ska jag handla som vanligt med en personal. Den 13 december är det sista gången på ridningen, och sedan blir det juluppehåll från ridningen. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
2 December 2019  | Länk | Måndag | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Moa Kasselstrand                                             Skaffa en gratis hemsida