Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2018)
>>


Söndag.

Hej! I dag är det söndag, och jag ska ta det lugnt i dag. I går var jag hos mina föräldrar i Rimforsa, sedan åkte jag, mina föräldrar och min lillsyrra en båt som heter Kind, den båten gick från Rimforsa till Linköping, så det var kul. Efter båtturen åkte jag statsbussen till mitt boende. Lite senare på kvällen åt jag popcorn och såg på klassfesten som gick på tv 4, det var ett bra program. I kväll ska jag duscha, det ska bli skönt. I morgon är det jobb igen, och resten av veckan med, fram till fredag sedan blir det helg igen. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
19 Augusti 2018  | Länk | Söndag. | 0 kommentar
Lördag.

Hej! I dag är det lördag, och jag är hos mina föräldrar i Rimforsa i dag, kom hit i går kväll. I dag ska jag och min familj åka en båt som heter Kind och den går från Rimforsa till Linköping, sedan åker jag till mitt boende igen. I går gick det bra på jobbet, direkt efter jobbet i går åkte jag till Smedstad stallet och red, ridningen gick jättebra med, jag travade med hästen, och trava det är när hästen springer. Efter ridningen blev det hem och duscha, lite senare på kvällen blev jag hämtad och då åkte jag till mina föräldrar i Rimforsa, resten av kvällen var det lugnt, det blev popcorn i går, det var gott. I kväll ska jag också äta popcorn, det ska bli gott. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
18 Augusti 2018  | Länk | Lördag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, lite senare på kvällen duschade jag, det var skönt. I dag direkt efter jobbet åker jag till Smedstad stallet och rider. Efter ridningen blir det hem och duscha. Lite senare i kväll ska jag åka till mina föräldrar i Rimforsa, det ska bli kul och komma dit, men jag kommer till mitt boende i morgon kväll igen. Det ska bli skönt med helg, får vara uppe lite längre i kväll och i morgon bitti blir det att sova lite längre. Sovmorgon både lördag och söndag, vara uppe lite längre både fredagen och lördagen. På måndag nästa vecka börjar min tredje arbets vecka efter semestern. Men då vet ni om att jag åker till Rimforsa i kväll. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!17 Augusti 2018  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Torsdag.

Hej! I dag är det torsdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, sedan handlade jag, efter handlingen blev det att städa, jag tog det lugnt resten av kvällen. I dag efter jobbet blir det lugnt, lite senare i kväll ska jag duscha, det ska bli skönt. I morgon kväll åker Jag till mina föräldrar i Rimforsa. Direkt efter jobbet i morgon åker jag till smedstad stallet och rider. På tisdag nästa vecka kommer jag att träna på ett gym, då åker jag direkt dit efter jobbet. Det blir att komma hem lite senare på tisdagarna. Om en vecka börjar gympan på Friskis och Svettis igen. Så några aktiviteter drar i gång den här veckan, som musikcirkel på måndagarna och ridning på fredagarna. Dom andra drar aktiviteterna drar i gång nästa vecka. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
16 Augusti 2018  | Länk | Torsdag. | 0 kommentar
Onsdag.

Hej! I dag är det onsdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, lite senare på kvällen duschade jag, det var skönt. Jag sög även det sista avsnittet av Allsång på Skansen, det var ett bra program, kul att Sanna Nilsen fortsätter nästa år med som programledare för Allsång på Skansen. I dag efter jobbet blir det att handla och städa för mig. Resten av kvällen blir det lugnt. I morgon kväll blir det att packa lite inför fredag, då åker jag äntligen till mina föräldrar i Rimforsa igen, vad jag längtar, det ska bli kul och få komma till Rimforsa igen, jag var ju där några dagar på min semester i alla fall, och det var skönt. Men för det mesta på min semester har jag varit på mitt boende, i värmen. Men det är slut på semestern nu, är inne på min andra jobb vecka nu efter semestern. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
15 Augusti 2018  | Länk | Onsdag. | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Moa Kasselstrand                                             Skaffa en gratis hemsida