Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2019)
>>


Måndag.

Hej! I dag är det måndag, och jag ska åka till Göteborg i dag, och vara där till på torsdag. Så jag är ledig från jobbet i dag, och några dagar till, vad skönt det ska bli och vara lite ledig. Men jag kommer och jobbar på fredag den här veckan. I går var jag hos mina föräldrar i Rimforsa, på dagen blev det lugnt. Lite senare på eftermiddagen lämnade min mamma mig på mitt boende. I går kväll duschade jag, det var skönt. Jag fick veta något kul i går, att jag och min storasyster ska åka till Tallin i slutet av juli, vi åker den 30 juli och kommer hem den första augusti, då har man något att se fram emot. Jag har aldrig varit i Tallin, så det blir spännande att åka dit. Men då vet ni om att jag åker i väg till Göteborg i dag, och kommer hem på torsdag. Även i helgen som kommer blir det ett besök hos mina föräldrar i Rimforsa, det ska bli trevligt. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
24 Juni 2019  | Länk | Måndag | 0 kommentar
Söndag.

Hej! I dag är det söndag, och jag är fortfarande kvar hos mina föräldrar i Rimforsa, men åker till mitt boende i eftermiddag. I går var det lugnt hela dagen, lite senare på kvällen åt jag popcorn, det var gott. Jag ska duscha i kväll, det ska bli skönt. I morgon är det måndag igen, och då åker jag till Göteborg med en tjej från mitt boende och två personal, så det ska bli kul, åker i morgon och kommer hem på torsdag, då ska jag bara jobba på fredagen, sedan är det helg igen, och nästa helg åker jag till mina föräldrar i Rimforsa också, för då är det Rimforsa marknad, så den vill jag inte missa. Men då vet ni om vad som händer för mig fram över. I morgon slipper jag att jobba, vad skönt det ska bli och få åka på semester. Tänk att jag har varit hos mina föräldrar hela midsommarhelgen, fast det har gått fort. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
23 Juni 2019  | Länk | Söndag. | 0 kommentar
Midsommardagen.

Hej! I dag är det lördag, och det är midsommardagen i dag. Jag är fortfarande hos mina föräldrar i Rimforsa, i dag blir det lugnt. I går var det midsommarfirande vid Åsundabadet, som ligger här i Rimforsa, det var vi på, och åt hemmagjord tårta som vi hade med oss, det var trevligt. Lite senare på kvällen var det lugnt. I morgon är det söndag, och då åker jag till mitt boende igen, för att på måndag blir det att åka till Göteborg, vad kul det ska bli. Så jag har tagit ledigt från jobbet måndag till torsdag, men på fredagen ska jag jobba, så det blir bara att jobba en dag för mig nästa vecka. Sedan veckan där på jobbar jag som vanligt, innan semestern börjar, för jag har semester vecka 28 till vecka 31 då är det stängt på mitt jobb i fyra veckor. Det ska bli skönt med semester, sova länge på morgonen, och vara uppe längre på kvällen. Men fyra veckor går ganska fort ändå, så är det dags och börja jobba igen, men det är långtid kvar tills dess. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
22 Juni 2019  | Länk | Lördag. | 0 kommentar
Midsommarafton.

Hej! I dag är det fredag, och det är midsommarafton, jag är hos mina föräldrar i Rimforsa, kom hit i går kväll. Det gick bra på jobbet i går, när jag kom hem packade jag det sista, sedan gick jag till bussen med en personal, på bussen satt min lillsyrra, då åkte vi till Brokind, och blev mötta där. Sedan blev det att åka till Rimforsa. Lite senare i går kväll duschade jag, det var skönt. I dag blir det att fira midsommar, det ska bli trevligt. Jag åker till mitt boende på söndag igen, för på måndag åker jag till Göteborg med en tjej från mitt boende och två personal, det ska bli kul. I dag är det en vecka sedan som det var sista gången på ridningen, då red vi ute, men det var förra fredagen. I morgon är det midsommardagen, sedan kommer en helt vanlig söndag igen. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
21 Juni 2019  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Torsdag.

Hej! I dag är det torsdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, min mamma kom och hämtade mig på jobbet i går. Sedan åkte vi hem till mig, och då städade vi lite, både jag och mamma. I går fick jag veta något roligt, att jag åker till mina föräldrar i Rimforsa i kväll, och är där tills på söndag, så från och med i morgon kommer jag att blogga från Rimforsa, vad kul det ska bli och få komma till mina föräldrar i Rimforsa, det vart lite ändrade planer från i går. Jag skulle ha åkt till mina föräldrar i Rimfirsa på midsommardagen, men eftersom min lillsyrra ska komma hem till mina föräldrar i midsommar så fick jag åka hem i dag i stället. Resten av kvällen var det lugnt i går. I dag efter jobbet blir det lugnt, sedan ska jag gå till bussen där min lillsyrra är, och åka med henne till mina föräldrar i Rimforsa. Jag ska duscha i kväll med, det ska bli skönt. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
20 Juni 2019  | Länk | Torsdag. | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Moa Kasselstrand                                             Skaffa en gratis hemsida