Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska ta det lugnt i dag. I går var det också en lugn dag, jag var på promenad med mitt boende en sväng, annars var dagen lugnt. Lite senare på kvällen var min mamma här en sväng, och hämtade post. Sedan fick jag nya byxor och ett nytt underställ. Lite senare på kvällen duschade jag, det var skönt. Resten av kvällen var det lugnt. I kväll blir det att äta popcorn, det ska bli gott. Eftersom det är fredag i dag, och då blir det popcorn, som det brukar bli både på fredagar och lördagar. I morgon är det lördag igen, den här veckan har gått fort, som alla andra veckor gör. Jag tyckte inte att det var så länge sedan som det var fredag, men nu är det fredag och helg igen. Fast helgen kommer att gå jättefort, sedan blir det em ny vecka och måndag igen. Från fredag, sedan blir det söndag helt plötsligt, men innan söndag så kommer ju lördag, som är i morgon, och då är det lets Dance på tv, det ska jag se på. Men det tar vi i morgon, först blir det att gå igenom den här dagen. Innan vi tar dagen i morgon. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
16 April 2021  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Torsdag.

Hej! I dag är det torsdag, och jag ska ta det lugnt i dag. I går städade jag min lägenhet på förmiddagen. Lite senare på eftermiddagen blev det en promenad. Resten av dagen var det lugnt i går. I kväll ska jag duscha, det ska bli skönt. På tisdag nästa vecka ska jag få min andra spruta mot Corona viruset, sedan är jag full vaccinerad, och då slipper man att få Corona viruset. Vilken tur att jag bestämde mig för att ta vaccin mot Corona viruset. Det är ju frivilligt att ta vaccin mot Corona viruset, men det ville jag ta. Så jag ångrar inte att jag tog vaccin mot Corona viruset. I dag är det två veckor sedan som det var skärtorsdagen, och påsk, det var ju då. Nu är vi inne på den här helgen, som kommer. Får se vad som händer i helgen. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
15 April 2021  | Länk | Torsdag. | 0 kommentar
Onsdag.

Hej! I dag är det onsdag, och jag ska ta det lugnt i dag. I går var det lugnt. Lite senare på eftermiddagen var jag och handlade med en personal. Resten av dagen var det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag det var skönt. I dag blir det att städa min lägenhet på förmiddagen. Resten av dagen blir det lugnt. Det är ju inget jobb för mig nästa vecka, får se när jobbet börjar igen. I morgon är det torsdag igen, sedan blir det helg, vad skönt det ska bli med helg, även om det känns som att det är helg för mig varje dag, när jag är ledig från jobbet, på grund av Corona viruset. Men jag hoppas att Corona viruset försvinner snart, när det är många som tar vaccin mot Corona viruset. Fast dagarna går fort, även fast man inte är på jobbet. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag jag ha. Hej då!
14 April 2021  | Länk | Onsdag. | 0 kommentar
Tisdag.

Hej! I dag är det tisdag, och jag ska ta det lugnt i dag. Sedan blir det att handla för mig i dag med en personal. Lite senare i kväll ska jag duscha, det ska bli skönt. I går var det lugnt, var ute på en promenad i går, det var skönt och komma ut. Det blir nog inget jobb nästa vecka, som var planerat, det vart lite ändringar om jobbet, får se när jobbet drar i gång igen. Det blir ju den andra sprutan mot Corona viruset nästa vecka någon dag, det har man att se fram emot. I morgon är det onsdag igen, det är snart helg igen, får se vad som händer den här helgen som kommer. I morgon ska jag städa, om jag inte städar i dag, får se hur det blir. Hoppas att vi får vaccinet mot Corona viruset nästa vecka, sedan får inte jag någon Corona när jag har fått min andra spruta. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
13 April 2021  | Länk | Tisdag. | 0 kommentar
Måndag.

Hej! I dag är det måndag, och jag ska ta det lugnt i dag. I går var dagen lugn, det blev en promenad i går, skönt och få komma ut. I går kväll duschade jag, det var skönt. I kväll blir det lugnt. Jag fick veta en sak i går, att någon dag under nästa vecka ska jag få min andra spruta mot Corona viruset, det blir bra sedan har jag fått mina två sprutor, det är skönt, då slipper jag bli sjuk i Corona sedan, det kommer kännas jätteskönt för mig, jag längtar till den andra sprutan. Jag hoppas inte att jag blir sjuk av den andra sprutan. Jag är sällan sjuk, så det blir nog inte så. Jag vart inte sjuk av den första sprutan i alla fall. I dag är det en vecka sedan jag var hos mina föräldrar i Rimforsa, för då var det annandag påsk. Men nu är det en ny vecka, får se vad som händer den här veckan. Om en vecka börjar jobbet för mig igen, om det inte blir några ändringar. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
12 April 2021  | Länk | Måndag | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Moa Kasselstrand                                             Skaffa en gratis hemsida