Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2018)
>>


Måndag.

Hej! I dag är det måndag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går tog jag det lugnt hela dagen, lite senare på eftermiddagen blev det en promenad. Lite senare på kvällen duschade jag, det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt, även resten av kvällen med. I morgon är det tisdag igen, dagarna går så himla fort. Jag har haft en bra helg i alla fall. Av helgen fredag lördag och söndag, så tycker jag att lördag är den bästa dagen, för då får man sova lite längre på morgonen, och vara uppe lite längre på kvällen. Fredagarna är också bra, för då vet man att det är helg och ser fram emot helgen, då kan man också vara uppe länge på kvällen, fast man är rätt trött på fredagen efter en veckas jobb, det brukar jag vara i alla fall. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
18 Juni 2018  | Länk | Måndag | 0 kommentar
Söndag.

Hej! I dag är det söndag, och jag ska ta det lugnt i dag. I går var jag med mitt boende i Gamla Linköping, en sväng jag köpte godis i cloetta butiken som finns i Gamla Linköping, så det var trevligt, när vi kom hem blev det lugnt. Lite senare på kvällen åt jag popcorn, det var gott. I kväll ska jag duscha, det ska bli skönt. I morgon är det jobb igen som vanligt, fram till torsdag, sedan är jag ledig fredag lördag och söndag, det ska bli skönt. Efter midsommar jobbar jag två veckor till, innan min semester börjar. Jag längtar till semestern, det ska bli skönt och vara ledig i fyra veckor, vecka 28 börjar min semester och sedan har jag semester till vecka 31. Jag börjar jobba vecka 32 igen, efter semestern och då ska jag ha hunnit med massor av roliga saker. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
17 Juni 2018  | Länk | Söndag. | 0 kommentar
Lördag.

Hej! I dag är det lördag, och jag ska ta det lugnt i dag. I går gick det bra på jobbet, direkt efter jobbet i går åkte jag till Smedstad stallet och red, det vart ute ridning i går, det var ju så fint väder, sista ridningen va4 det i går, så nu är det sommaruppehåll från ridningen. I går efter ridningen blev det hem och duscha, resten av kvällen blev det lugnt, lite senare på kvällen åt jag popcorn, det var gott. I kväll ska jag också äta popcorn, det ska bli gott. I morgon är det söndag igen, och sedan blir det arbetsvecka som vanligt, fast det blir en lite kortare arbetsvecka nästa vecka, eftersom det är midsommarafton på fredag, och då är jag ledig från jobbet. Jag ska duscha i morgon kväll, det ska bli skönt. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
16 Juni 2018  | Länk | Lördag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare på kvällen duschade jag, det var skönt. Direkt efter jobbet i dag åker jag till Smedstad stallet och rider, det blir sista gången på ridningen i dag. Efter ridningen blir det hem och duscha, resten av kvällen blir det lugnt, lite senare i kväll ska jag äta popcorn, det ska bli gott. Om en vecka är jag ledig från jobbet, för då är det midsommarafton, och det är stängt på jobbet då. Då jobbar man bara måndag till torsdag nästa vecka. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
15 Juni 2018  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Torsdag.

Hej! I dag är det torsdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det att handla. Efter handlingen städade jag, resten av kvällen var det lugnt. I dag efter jobbet blir det lugnt, lite senare i kväll ska jag duscha, det ska bli skönt. I morgon är det fredag igen, det ska bli skönt med helg, sova länge på morgonen och vara uppe lite längre på kvällen. Nästa vecka jobbar jag bara fyra dagar måndag till torsdag, och på fredagen är man ledig från jobbet, för då är det midsommarafton. I dag är det skolavslutning i Kinda kommun, där jag kommer i från, alla som går i skolan får sommarlov i dag, både i Rimforsa och Kisa. Men jag har ju redan slutat skolan. När jag gick i Rimforsa skola då hade vi skolavslutning i kyrkan varje år, så var det även i Kisa med. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!


14 Juni 2018  | Länk | Torsdag. | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Moa Kasselstrand                                             Skaffa en gratis hemsida