Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Lite senare på kvällen duschade jag, det var skönt, resten av kvällen blev det lugnt. I dag efter jobbet blir det lugnt, lite senare i kväll ska jag äta popcorn, det ska bli gott. I kväll får jag vara uppe lite längre, vad skönt det ska bli. I morgon är det lördag, då åker jag äntligen hem till mina föräldrar i Rimforsa. I morgon blir det sovmorgon, det ska bli skönt, eftersom det är helg i morgon, och på söndag med, inget jobb på två dagar, vad skönt med lite ledigt. På måndag börjar en ny arbetsvecka igen från måndag till fredag innan det kommer en ny helg igen. Men först ska vi ta den här helgen. Nu har ishockeyn börjat igen, det är så roligt att den har börjat, men tråkigt att man inte kan åka och kolla på någon ishockey match, på grund av Corona viruset. Men jag hoppas att Corona viruset försvinner snart, så allt blir som vanligt igen. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
25 September 2020  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Tosdag.

Hej! I dag är det torsdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I gpr gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, sedan städade jag min lägenhet, det gick bra med städningen. Resten av kvällen blev det lugnt. Jag fick veta en sak i går kväll, att på lördag åker jag till mina föräldrar i Rimforsa, vad jag längtar till lördag, då blir det bara att sova en natt i Rimforsa, natten mellan lördagen till söndagen, men det gör inget för mig, bara jag får komma hem till mina föräldrar i Rimforsa, så blir jag nöjd och glad. I dag efter jobbet blir det lugnt, lite senare i kväll ska jag duscha, det ska bli skönt. I morgon är det fredag igen och helgen närmar sig med stormsteg, men det är bra, för då blir det snart lördag och jag får åka hem till mina föräldrar i Rimforsa. I morgon kväll får jag vara uppe lite längre, vad skönt det ska bli. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
24 September 2020  | Länk | Torsdag. | 0 kommentar
Onsdag.

Hej! I dag är det onsdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det att handla med en personal, det blev att gå till och från affären, det gick bra. Efter affären blev det lugnt. Lite senare i går kväll duschade jag, det var skönt. I dag efter jobbet blir det att städa min lägenhet som vanligt. Resten av kvällen blir det lugnt. Snart är det helg igen, vad skönt det ska bli med helg, få sova lite längre på morgonen, och vara uppe lite längre på kvällen. I morgon kväll ska jag duscha, det ska bli skönt. Först blir det att gå igenom den här dagen. Så tar man morgon dagen i morgon. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
23 September 2020  | Länk | Onsdag. | 0 kommentar
Tisdag.

Hej! I dag är det tisdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det en promenad med en personal, Efter promenaden blev det hem och ta det lugnt. Lite senare i går kväll hade vi musikcirkel på mitt boende, det var lugnt resten av kvällen. I dag efter jobbet ska jag handla med en personal. Lite senare i kväll ska jag duscha, det ska bli skönt. I morgon efter jobbet blir det att städa som vanligt. I går åkte jag senare till jobbet, för det var en sjukgymnast hos mig på morgonen och pratade med mig och en personal var också med, så det gick bra. Men i dag åker jag som vanligt till jobbet. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
22 September 2020  | Länk | Tisdag. | 0 kommentar
Måndag.

Hej! I dag är det måndag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går blev det lugnt hela dagen, det blev att spela kubb ute i fina vädret. Lite senare i går kväll duschade jag, det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt, lite senare i eftermiddag blir det musikcirkel. Resten av kvällen blir det lugnt. I morgon efter jobbet ska jag handla med en personal, men det tar vi då, först ska vi gå igenom den här måndagen. Vad jag längtar till helgen, för då får jag äntligen åka till mina föräldrar i Rimforsa, det ska bli så kul och få komma dit. Men den här helgen har varit bra. I morgon är det tisdag igen, vad dagarna går fort, även helgen gick fort som vanligt. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
21 September 2020  | Länk | Måndag | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Moa Kasselstrand                                             Skaffa en gratis hemsida