Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2017)
>>


Måndag.

Hej! I dag är det måndag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går tog jag det lugnt hela dagen, var ute på en promenad med personal i går eftermiddag, det var skönt att komma ut i snön. Lite senare på kvällen duschade jag, det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt, lite senare i kväll ska vi ha sista musikcirkel innan juluppehållet. Efter musikcirkel blir det lugnt, även resten av kvällen med. Min mamma kommer hit en sväng i kväll och ska hjälpa mig att packa inför resan till Milano som jag ska åka till på lördag med mina föräldrar och storasyster, vi ska dit och fira jul, och hälsa på min lillasyster som är där, Milano ligger i Italien för er som inte vet det. Nu är vi inne i julveckan, och två måndagar försvinner från jobbet, nästa måndag är det juldagen och måndagen efter är det nyårsdagen, så det här är sista måndagen för det här året och jobba. Jag ska vara ledig på onsdagen nästa vecka för då kommer vi hem så sent från Milano på tisdagen, men jag jobbar på torsdagen och fredagen som vanligt. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
18 December 2017  | Länk | Måndag | 0 kommentar
Söndag.

Hej! I dag är det söndag, och jag ska ta det lugnt i dag, i går blev det lugnt hela dagen, lite senare på kvällen åt vi julmat på mitt boende, då var det prinskorv skinka potatisgratäng köttbullar med mera, det var jättegott. I dag är det en vecka kvar till julafton, så nästa vecka börjar julveckan. Lite senare i går kväll åt jag popcorn, det var gott, i kväll ska jag duscha det ska bli skönt. I morgon börjar jobbet igen, efter ännu en helg, då blir det sista arbetsveckan innan jul, sedan är jag lite julledig från jobbet, jag ska bara jobba två dagar mellan jul och nyår, det blir torsdag och fredag, sedan blir det nyår. Men först tar vi julen, och lite julledigt. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
17 December 2017  | Länk | Söndag. | 0 kommentar
Lördag.

Hej! I dag är det lördag, och jag ska ta det lugnt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, lite senare på kvällen åt jag popcorn, det var gott. Det var ju ingen ridning i går eftersom det är slut på ridningen, den börjar nästa år igen. Det är skönt med helg nu, då får man vara uppe lite längre på kvällen, och sova lite längre på morgonen. Om en vecka är jag hos mina föräldrar i Rimforsa, vad kul det ska bli och komma till mina föräldrar i Rimforsa på fredag nästa vecka, jag längtar jättemycket dit. Men först ska vi klara av den här veckan som kommer. I morgon är det söndag igen, då ska jag duscha på kvällen. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
16 December 2017  | Länk | Lördag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. Ingår gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, lite senare på kvällen duschade jag, det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt, lite senare i kväll ska jag äta popcorn, vad gott det ska bli. Nu är det slut både på gympan och ridningen, men det kommer tillbaka nästa år igen, både gympan och sedan ridningen med. Hoppas det blir ridning den 19 januari nästa år, för det är en fredag, jag fyller år då. Om en vecka åker jag till mina föräldrar i Rimforsa på kvällen. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
15 December 2017  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Torsdag.

Hej! I dag är det torsdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, sedan städade jag. Lite senare på kvällen handlade jag, resten av kvällen var lugn. I dag efter jobbet ska jag ta det lugnt, eftersom det inte är någon gympa i dag, så blir det att vara hemma, för det var sista gympan förra torsdagen, så nu är det jullovsuppehåll. Lite senare i kväll ska jag duscha, det ska bli skönt. I helgen ska jag vara kvar på mitt boende. På fredag nästa vecka åker jag till mina föräldrar i Rimforsa, det ska bli kul och komma till Rimforsa, vad jag längtar. Hoppas ni hade en bra lucia i går, det hade jag i alla fall, såg lucia på tv i går. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
14 December 2017  | Länk | Torsdag. | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Moa Kasselstrand                                             Skaffa en gratis hemsida