Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2018)
>>


Lördag.

Hej! I dag är det lördag, och jag ska på bio i dag, ska se på tårtgeneralen, med en personal och en till från mitt boende. I går gick det bra på jobbet, direkt efter jobbet åkte jag till smedstad stallet och red, efter ridningen blev det hem och duscha, lite senare på kvällen åt jag popcorn och såg på lets dance som var det första avsnittet. I kväll blir det nog också popcorn. Jag ska även ställa om mina klockor i kväll, för det ska man göra den här helgen till sommartid, då ställer man fram klockan en timme, sedan tar man fram trädgårdsmöblerna. Nästa helg åker jag till mina föräldrar i Rimforsa, och firar påsk, men det tar vi då. Det är ingen ridning på fredag nästa vecka, eftersom det är långfredagen och röddag då. Ingen gympa nästa vecka på torsdag, då är det skärtorsdagen. Glöm inte att ställa om klockan i kväll till sommartid. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
24 Mars 2018  | Länk | Lördag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt lite senare på kvällen åkte jag på gympan, efter gympan blev det hem och duscha, resten av kvällen var det lugnt. Direkt efter jobbet i dag åker jag till Smedstad stallet och rider, efter ridningen blir det hem och duscha, resten av kvällen blir det lugnt, lite senare i kväll ska jag äta popcorn, det ska bli gott. Om en vecka är det ingen ridning, för då är det röddag och långfredagen, vi är lediga från jobbet, det ska bli skönt med en ledig dag från jobbet, även den 2 april är det också en röddag och då är vi lediga från jobbet. Om en vecka är jag hos mina föräldrar i Rimforsa, det ska bli så kul och åka dit. I dag är det en månad sedan som jag åkte till Ullared, jag åkte dit den 23 februari. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
23 Mars 2018  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Torsdag.

Hej! I dag är det torsdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det att städa. Lite senare på kvällen var min mamma här, då åkte vi och handlade, och mamma fixade lite saker i min lägenhet, tog fram påskpynt. Resten av kvällen var det lugnt. I dag efter jobbet blir det lugnt, lite senare i kväll blir det för mig att åka på gympan, som vanligt. Efter gympan blir det hem och duscha, det ska bli skönt. Resten av kvällen blir det lugnt. I helgen ska jag vara kvar på mitt boende. Nästa torsdag är det ingen gympa, för då är det skärtorsdagen, och då ska jag åka till mina föräldrar i Rimforsa, och vara där hela påsken, det ska bli så kul. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
22 Mars 2018  | Länk | Torsdag. | 0 kommentar
Onsdag.

Heh! I dag är det onsdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet. I går efter jobbet blev det lugnt, lite senare på kvällen duschade jag, vad skönt, det var. Efter jobbet i dag blir det att städa, senare i kväll ska jag handla, sedan blir det lugnt, resten av kvällen med. Snart är det helg igen, och då ska man ställa om klockan till sommartid, natten mellan lördag till söndag, men jag ställer om mina klockor på lördag kvällen innan jag ska gå och lägga mig, det tycker jag är bättre än att gå upp mitt i natten när man sover och ställa om klockan. Nästa helg är det påsk, då åker jag till mina föräldrar i Rimforsa, det ska bli så kul, jag längtar redan till nästa helg. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
21 Mars 2018  | Länk | Onsdag. | 0 kommentar
Tisdag.

Hej! I dag är det tisdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, lite senare på kvällen var det musikcirkel. Resten av kvällen var det lugnt. I dag efter jobbet blir det lugnt, lite senare i kväll ska jag duscha, det ska bli skönt. Efter jobbet i morgon blir det som vanligt min handling och städdag, men det tar vi då. I morgon är det onsdag, då har halva veckan gått, sedan blir det torsdag och sedan fredag, och helg igen, vad det går fort tycker jag. På fredag nästa vecka är vi lediga från jobbet, det ska bli skönt med en ledig dag, för det är långfredagen, och röddag den fredagen. Man är även ledig den 2 april en måndag, för då är det annandag påsk. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
20 Mars 2018  | Länk | Tisdag. | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Moa Kasselstrand                                             Skaffa en gratis hemsida