Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Söndag.

Hej! I dag är det söndag, och jag ska ta det lugnt i dag. I går blev det lugnt, sedan vart det en promenad. Lite senare på eftermiddagen blev det en sväng till affären för att hämta en tårta som var beställd. Och sedan handlade jag. Lite senare i går kväll blev det att äta popcorn, det var gott. I kväll ska jag duscha det ska bli skönt. Den här helgen gick ju jättefort, som alla andra helger gör. I morgon ska jag städa min lägenhet hade jag tänkt, eftersom jag fyller år på tisdag, och ska ha kalas i min lägenhet på kvällen, så är det bäst och städa, så det ser fint ut. Vad bra för då slipper jag att städa på onsdag, som är min städdag annars. I morgon är det måndag igen, dagen före min födelsedag, så födelsedagen börjar närma sig med stormsteg. Helgerna går jättefort, vips så är det måndag igen, och en ny vecka börjar i morgon. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
17 Januari 2021  | Länk | Söndag. | 0 kommentar
Lördag.

Hej! I dag är det lördag, och jag ska ta det lugnt i dag. I går var dagen också lugn, det vart en promenad i går, skönt att komma ut i det kalla vinter vädret. Lite senare i går kväll åt jag popcorn, det var gott. I kväll blir det också att äta popcorn, det ska bli gott. Tänk att det är helg igen, dagarna går ju så himla fort tycker jag. Det var ju inte så länge sedan som helgen var, men nu är det en ny helg. I morgon kväll ska jag duscha det ska bli skönt, men det tar vi då, först blir det att gå igenom den här dagen. Den här dagen kommer säkert att gå jättefort med, och vips så är det söndag igen och slut på helgen. I bland blir det korta inlägg här och i bland blir det långa inlägg, det beror på vad jag skriver, i bland kommer jag inte på vad jag ska skriva om. Det blir att handla för mig i dag, för jag fyller år på tisdag nästa vecka, för då blir det att fira mig i morgon på mitt boende, sedan kommer mina föräldrar till mig på tisdag och firar mig då. Jag tänkte städa på måndag nästa vecka, för då slipper jag att städa på onsdag nästa vecka. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
16 Januari 2021  | Länk | Lördag. | 0 kommentar
Fredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag ska ta det lugnt i dag. I går var dagen lugn, var ute i går med så det vart en promenad i vintervädret som är nu. Lite senare i går kväll duschade jag, det var skönt. I kväll ska jag äta popcorn, det ska bli gott. I morgon är det lördag igen, det var inte så länge sedan som det var helg, tycker jag. Men nu när jag är ledig från jobbet, så känns det som helg för mig varje dag, men det är ju inte helg varje dag, bara två dagar är det helg både lördag och söndag. Den här helgen kommer nog att gå jättefort, sedan blir det en ny vecka igen, måndag till fredag innan nästa helg kommer. Helgerna brukar ju gå jättefort. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
15 Januari 2021  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Torsdag.

Hej! I dag är det torsdag, och jag ska ta det lugnt i dag. I går städade jag min lägenhet, på förmiddagen, och det gick jättebra. På eftermiddagen i går blev det en promenad, det var skönt att komma ut. I går kväll blev det lugnt. I kväll ska jag duscha, det ska bli skönt. I morgon är det fredag igen, och sedan blir det helg igen. Jag tyckte inte att det var länge sedan som det var helg. Men den här veckan har gått fort, tycker jag. Veckorna går fort när man har varit ledig ganska länge från jobbet. Jag hoppas att Corona viruset försvinner snart, så man kan hitta på olika saker igen, och att allt blir normalt igen. Jag hoppas att man kan åka på semesterresa i sommar, det skulle vara så kul om man kunde det. Sedan hoppas jag på att Liseberg öppnar det här året, och Astrid Lindgrens Värld, så man kan åka dit i sommar. Det är jättemycket snö ute, så en redig vinter fick vi allt, fast vintern kom efter jul i stället för innan jul. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
14 Januari 2021  | Länk | Torsdag. | 0 kommentar
Onsdag.

Hej! I dag är det onsdag, och jag ska ta det lugnt i dag. På förmiddagen i dag ska jag städa min lägenhet. Det blir lugnt resten av dagen. I går var det också en lugn dag, lite senare i går kväll duschade jag, det var skönt. I morgon är det torsdag igen, vad dagarna går fort, fast man är hemma från jobbet. I dag är det en vecka sedan som det var röddag, men det var ju förra veckan. I morgon kväll ska jag duscha, det ska bli skönt, men det tar vi då. Först ska vi gå igenom den här dagen. Jag tycker att nätterna går jättefort, man hinner inte att sova när det är dags och gå upp igen. Men det är skönt att sova, och vila kroppen på natten, det behöver man. Det är snart helg igen, och då är dom som jobbar lediga på helgen, vad skönt. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
13 Januari 2021  | Länk | Onsdag. | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Moa Kasselstrand                                             Skaffa en gratis hemsida