Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2017)
>>


Midsommardagen.

Hej! I dag är det lördag, och det är midsommardagen i dag. I går var det ju midsommarafton, det firade jag på mitt boende, då åkte mitt boende till vårdnäs, som ligger utanför Linköping och hade med oss tårtan åt den där, det var trevligt. När vi kom hem blev det lugnt, lite senare på kvällen åt jag popcorn, det var gott. Resten av kvällen var det lugnt. I dag åker jag till mina föräldrar i Rimforsa, det ska bli kul, jag kommer till mitt boende i morgon igen. Mina föräldrar kommer hit och hämtar mig på förmiddagen. Men jag kommer att vara kontaktbar ändå, tar med mig min iPad till Rimforsa och ska surfa där, så det är lugnt. Det blir bloggande från Rimforsa i morgon bitti. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
24 Juni 2017  | Länk | Lördag. | 0 kommentar
Midsommarafton.

Hej! I dag är det midsommarafton och då är det stängt på jobbet. Det är fredag också. U går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, lite senare på kvällen duschade jag, det var skönt. Jag var uppe lite längre i går kväll, eftersom vi är lediga från jobbet i dag. I dag blir det att fira midsommar, och i morgon åker jag till mina föräldrar i Rimforsa, det ska bli kul. Lite senare i kväll ska jag äta popcorn, det ska bli gott. Om en vecka ska jag också åka till mina föräldrar i Rimforsa och vara där nästa helg fredag till söndag, det ska bli så kul. Nästa helg är det Marknad i Rimforsa, det är därför jag ska åka till mina föräldrar i Rimforsa. För man vill inte missa Rimforsa Marknad. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Glad midsommar på er. Hej då!
23 Juni 2017  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Torsdag.

Hej! I dag är det torsdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, efter jobbet kom min mamma och hämtade mig, då blev det att hämta skorna på team oldmed, och sedan blev det en shoppingtur, jag köpte två byxor, det blev även att klippa håret också för mig, på zigges frisörer i ikanohuset här i Linköping. På vägen hem handlade jag mat. Resten av kvällen var det lugnt i går när vi kom hem till mig och min mamma hade åkt hem till Rimforsa. I dag efter jobbet blir det lugnt, lite senare i kväll ska jag duscha, resten av kvällen blir det lugnt. I kväll kan jag vara uppe lite längre, eftersom vi är lediga från jobbet i morgon när det är midsommarafton. På lördag ska jag till mina föräldrar i Rimforsa, det ska bli så roligt. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
22 Juni 2017  | Länk | Torsdag. | 0 kommentar
Onsdag.

Hej! I dag är det onsdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I gör gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, lite senare på kvällen städade jag, så slipper jag städa i dag. Och sedan blev det att duscha för mig det var skönt. I dag blir jag hämtad på jobbet av mamma, då åker vi till team oldmed och hämtar mina nya skor som jag har beställt, sedan ska jag klippa mig, inte tvätta håret eller färga det utan det blir bara klippning, och jag behöver klippa mig. Resten av kvällen blir det lugnt, när jag kommer hem i dag. På fredag är vi lediga från jobbet, vad skönt det ska bli med ledighet. Det är midsommarafton på fredag, och därför vi är lediga från jobbet. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
21 Juni 2017  | Länk | Onsdag. | 0 kommentar
Tisdag.

Hej! I dag är det tisdag och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, lite senare var jag ute på en promenad, det var skönt och komma ut lite. Resten av kvällen var det lugnt, jag såg lite på Lotta på Liseberg som hade premiär i går på tv 4, det var ett bra program. I dag efter jobbet blir det lugnt, lite senare i kväll ska jag duscha, det ska bli skönt. I morgon blir jag hämtad på jobbet, och då ska jag hämta mina skor som jag har beställt på team oldmed, sedan blir det att klippa håret, då följer min mamma med mig. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
20 Juni 2017  | Länk | Tisdag. | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Moa Kasselstrand                                             Skaffa en gratis hemsida