Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
24
25
26
27
28
<<
Februari (2019)
>>


Lördag.

Hej! I dag är det lördag, och jag är hos mina föräldrar i Rimforsa, men i morgon åker jag till mitt boende igen. I går blev det bussresa till Ullared, jag köpte mycket saker som t.e.x kläder, unga Astrid filmen, tandborste med mera. Så det blev en lyckad dag till Ullared i går. I dag blir det lugnt, jag ska se på melodifestivalen i kväll, det ska bli kul. I dag kommer min pappa hem från Österrike där en bussresa som min pappa har kört, har varit en hel vecka och åkt skidor. I dag är det en vecka sedan jag var och spelade bowling med mitt boende, men det var förra helgen. Nu är vi inne på den här helgen, och slutet på sportlovet för alla som går i skolan. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!

23 Februari 2019  | Länk | Lördag. | 0 kommentar
Fredag.

Heh! I dag är det fredag, och jag är hos mina föräldrar i Rimforsa, kom hit i går kväll. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det att duscha, lite senare på eftermiddagen blev jag hämtad av mamma. Sedan åkte vi till Rimforsa. I dag är jag ledig från jobbet, för att vi ska åka till Ullared, och shoppa. I kväll när jag kommer hem från Ullared blir det lugnt. I morgon är det lördag och jag ska vara hos mina föräldrar i Rimforsa till på söndag. I dag missar jag stallet, men det gör inget, jag får åka till stallet nästa fredag i stället, och även till jobbet nästa fredag, då är vi inne på en ny månad, nämligen Mars månad börjar om en vecka. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!


22 Februari 2019  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Torsdag.

Hej! I dag är det torsdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, och sedan städade jag, behövde inte handla i går, eftersom jag åker i kväll till mina föräldrar i Rimforsa och ska vara där hela helgen, så får jag handla på söndag innan jag kommer in till mitt boende igen. Så det var en lugn kväll i går. Efter jobbet i dag blir det också lugnt, sedan åker jag till mina föräldrar i Rimforsa, så jag åker tyvärr inte på gympan i kväll, men det gör inget för gympan är varje torsdag och då kan jag missa någon gång. Åker till Ullared i morgon med bussresa, därför åker jag till Rimforsa i kväll. Så den här dagen är min sista jobbar dag den här veckan, så i dag tar jag helg från jobbet. Men jag ska jobba nästa vecka igen, måndag till fredag. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
21 Februari 2019  | Länk | Torsdag. | 0 kommentar
Onsdag.

Hej! I dag är det onsdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, lite senare på kvällen duschade jag, det var skönt. I dag efter jobbet blir det att städa, i morgon kväll åker jag till mina föräldrar i Rimforsa, så jag kanske inte behöver handla i dag, får se vad som händer i eftermiddag. Vad jag längtar tills i morgon, då blir det äntligen att åka till Rimforsa. I morgon är det en vecka sedan det var alla hjärtans dag. Nu har jag bara en jobbar dag kvar och det är i morgon med, sedan är jag ledig på fredag, och i morgon tar jag helg, men jag jobbar som vanligt nästa vecka. Nästa helg är det Vasaloppet, och då är det första helgen i mars månad. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!


20 Februari 2019  | Länk | Onsdag. | 0 kommentar
Tisdag.

Hej! I dag är det tisdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, lite senare på kvällen hade vi musikcirkel, det var kul. Sedan var det lugnt resten av kvällen. I dag efter jobbet blir det lugnt, lite senare i kväll ska jag duscha, det ska bli skönt. Det är en månad sedan i dag som jag fyllde år, fast jag fyllde på en lördag det här året. Jag fyllde år den 19 januari nämligen, så nu är min födelsedag förbi. I går började en ny säsong av bonusfamiljen, det såg jag på, och den var så bra, det var säsong 3 och sista säsongen. På fredag missar jag ridningen, eftersom jag är i Ullared då, men det gör inget, för ridningen är varje fredag. Missar även gympan på torsdag kväll, för då åker jag till mina föräldrar i Rimforsa. Gympan är ju också varje torsdag så det gör inget, det är ändå sportlov den här veckan för alla som går i skolan. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
19 Februari 2019  | Länk | Tisdag. | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Moa Kasselstrand                                             Skaffa en gratis hemsida