Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


Påskdagen.

Hej! I dag är det söndag, och jag är hos mina föräldrar i Rimforsa. I dag kommer mammas syster med familj hit, och även mormor, så det blir trevligt. Jag ska duscha i dag, det ska bli skönt. I går var det lugnt, det vart två olika promenader för mig, först var jag ute med min lillasyster, och då gick vi till våran mormor, och sedan hämtade vi en tårta på bagarboden här i Rimforsa. Den andra promenaden var på eftermiddagen, då var jag ute i en timme och gick, med mina systrar och pappa. Lite senare på kvällen i går åt jag popcorn, det var gott. I morgon åker jag in till mitt boende igen, för jag är ledig från jobbet i morgon med, när det är röddag då, och annandag påsk. I morgon kommer ett nytt avsnitt av bonusfamiljen, då blir det näst sista avsnittet, tråkigt att det snart är slut. Vilket väder vi har i påsk, solsken och varmt. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
21 April 2019  | Länk | Söndag. | 0 kommentar
Påskafton.

Hej! I dag är det lördag, och jag är fortfarande hos mina föräldrar i Rimforsa. I går var ett gäng och sprang långpass dom sprang från Linköping till Rimforsa, och då var jag med ett par kompisar till mina föräldrar, som hade bilar och åkte med, vi hade med oss matsäck, med mera, och då hjälpte vi till om någon hoppade av passet på vägen, och det hände faktist. I går på eftermiddagen när vi kom hem från löpningen, blev det att fixa min nya mobil, så nu har jag en samsung Galaxy j 3 heter min nya mobil. I dag blir det lugnt hela dagen. I dag var det en vecka sedan som jag var hos frissan i Linköping och klippte mig, men det var förra veckan. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
20 April 2019  | Länk | Lördag. | 0 kommentar
Långfredag.

Hej! I dag är det fredag, och jag är hos mina föräldrar i Rimforsa, jag kom hit i går kväll. I går gick det bra på jobbet, när jag kom hem så duschade jag, lite senare kom min mamma och hämtade mig. I Rimforsa var det lugnt på kvällen. I dag blir det också lugnt. Skönt och vara ledig från jobbet i dag, det är röddag och långfredag. Ingen ridning i dag, eftersom det är röddag. Jag ska vara hos mina föräldrar till på måndag, sedan åker jag in till mitt boende igen, eftersom det är jobb på tisdag igen. Nästa vecka blir det bara fyra dagars arbete, tisdag till fredag, sedan kommer en ny helg igen. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
19 April 2019  | Länk | Fredag. | 0 kommentar
Skärtorsdag.

Hej! I dag är det torsdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag, i går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt. Sedan städade jag, resten av kvällen var det lugnt. I dag efter jobbet blir det att duscha och sedan blir jag hämtad av min mamma, för att i kväll ska jag äntligen få åka hem till mina föräldrar i Rimforsa, och stannar där till måndag, för jag är ledig från jobbet på måndag med när det är annandag påsk. Så på måndag innan jag kommer in till mitt boende ska jag handla, för det gjorde inte jag i går, eftersom jag åker till mina föräldrar i Rimforsa, så kändes det onödigt att handla i går när jag inte ska vara på mitt boende. Ingen gympa i dag, eftersom det är skärtorsdagen. Ingen gympa för mig på torsdag nästa vecka, för då ska jag ha möte på eftermiddagen i min lägenhet. I morgon bitti bloggar jag från Rimforsa, och resten av påsken med såklart. Är ledig från jobbet i morgon när det är långfredagen, och det är röddag, stängt på jobbet är det då. I kväll får jag vara uppe lite längre och i morgon blir det sovmorgon. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
18 April 2019  | Länk | Torsdag. | 0 kommentar
Onsdag.

Hej! I dag är det onsdag, och jag ska till jobbet som vanligt i dag, i går gick det bra på jobbet, när jag kom hem blev det lugnt, lite senare i går kväll duschade jag, det var skönt. I dag efter jobbet blir det lugnt, och sedan ska jag städa. Det blir att packa lite saker inför i morgon kväll, då jag åker till mina föräldrar i Rimforsa, och ska vara där hela påsken, det ska bli så himla kul. I morgon är det torsdag igen, och sedan blir det helg, fredag är jag ledig från jobbet, för då är det röddag. Snart är det valborgsmässoafton, och första maj är vi lediga från jobbet, vad skönt det ska bli, men det är några veckor kvar tills dess. Eftersom jag sja åka till mina föräldrar i Rimfirsa i morgon kväll, så behöver inte jag handla i dag. Ni får ha det så bra i dag, för det ska jag ha. Hej då!
17 April 2019  | Länk | Onsdag. | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Moa Kasselstrand                                             Skaffa en gratis hemsida