Livet som 32-åring :)
Startsidan Blogg Fotoalbum Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2017)
>>


Vecka 6

Måndag den 7/8
Idag ska jag på – soma moves för första gången på… Jag minns faktiskt inte ens när jag var senast (!), så, det var i alla fall lääänge sedan ;)

Tisdag den 8/8
Idag fick jag – efter att senaste tre veckorna ha fått brev från henne på måndagar, och tre – fyra veckorna innan dess fått brev från henne på fredagar – fick jag ett brev från T :)

Onsdag den 9/8
Idag träffade jag – mycket överraskande – på P på stället där jag (och även hon) – tränar! Hade hon inte sagt ”Hej!”, hade jag nog inte ens tänkt på att det var hon..!

Torsdag den 10/8
Idag, med posten, fick jag – oväntat, men på något sätt ändå inte – ett brev från B (och U)!

Fredag den 11/8
Idag ska jag på – zumba! Det i sig – att jag går på det passet – är ju inte någon nyhet (jag var så sent som i måndags), men just på fredagar har det inte funnits nu under sommaren (vilket inte innebär att jag INTE har tränat! Det har ju funnits annat :p), så… ;)
11 Augusti 2017  | Länk | En vecka i mitt 32-åriga liv
Vecka 5

Måndag den 31/7
Idag inledde jag, precis som igår, dagen med en och en halvtimmes blåbärsplockning :d

Tisdag den 1/8
Idag hittade jag den perfekta (hoppas jag *ler*) födelsedagspresenten till L :) Jag som brukar ha så svårt att komma på något till henne, men, *ler*, faktiskt fick jag även en idé till julklapp till henne, men… Det köper jag längre fram.

Onsdag den 2/8
Idag bryts en fem veckor lång tradition av att starta dagen med ett crosstrainingpass, och, det är INTE frivilligt (!), utan till den här onsdagen har de bytt tid när passet börjar (från åtta till nio), så… Nä, då fungerar det ju inte för min del… :/

Torsdag den 3/8
Idag har jag varit in på biblioteket och reserverade boken "Så länge vi lever".

Fredag den 4/8
Idag försökte jag få tag på B eftersom vi inte har har haft kontakt sedan midsommarafton, men, han svarade varken på mobilen eller hemtelefonen, så... Nå, det blir fler tillfällen :)
4 Augusti 2017  | Länk | En vecka i mitt 32-åriga liv
Vecka 4

Måndag den 24/7
Idag blev träningspasset som jag tänkt gå på, inställt, så, istället för att finna mig i det och ta träningsledigt, :p, så tänkte jag att jag skulle gå på ett annat pass som jag vet finns. Väl på plats, visade det sig att det passet var utbytt mot ett annat… Vilken himla tur att jag är så pass hemma i så pass många olika träningsformer som jag är..! ;)

Tisdag den 25/7
Idag ska jag på ett, för mig, nytt träningspass: MRL.

Onsdag den 26/7
Idag kommer S förbi på jobbet för en pratstund.

Torsdag den 27/7
Idag har jag tid hos frisören för klippning.

Fredag den 28/7
Idag ska T och jag på teater (!) (Jösses… När var jag på något sådant senast!?)
28 Juli 2017  | Länk | En vecka i mitt 32-åriga liv
Vecka 3

Måndag den 17/7
Idag var jag på ett av de mest förvirrade (från instruktörens sida) träningspass jag nog någonsin varit på… :/ Det var fel övningar, för få övningar, övningar i fel ordning, fel tidtagning, instruktören sa en sak men visade en annan (eller tvärtom) , och hela passet varade en timme istället för 45 minuter som det skulle… Jösses… :/

Tisdag den 18/7
Idag, med posten, fick jag ett vykort från L (I, A och M) som varit på Gotland på semester.

Onsdag den 19/7
(och…) Idag fick jag ett vykort från B och M som varit i Danmark på semester.

Torsdag den 20/7
Idag ska jag på ett möte med G och S.

Fredag den 21/7
Idag var det samma instruktör som ledde passet i måndags, som hade kvällens pass, men, *ler*, nu var det lite mer ordning och reda ;)
21 Juli 2017  | Länk | En vecka i mitt 32-åriga liv
Vecka 2

Måndag den 10/7
Idag fick jag veta att G ska sluta jobba här i Kalix. Nu var det väl inte SÅ oväntat, men... :(

Tisdag den 11/7
Idag har jag lånat ännu en bok skriven av Helene Tursten, och – jag fattar inte hur jag kan ha missat henne som författare så länge!? Samtidigt har jag ju att ta igen nu, så, jag kommer att ha läsning för ett bra tag framöver ;)

Onsdag den 12/7
Idag kunde jag – mycket överraskande! – vara med på lunch-gympan, så, med det passet, blir det alltså tre träningspass idag..! Det hade kunnat bli fyra, om det inte varit så att jag jobbat kväll, men, *skrattar*, tre räcker nog... ;)

Torsdag den 13/7
Idag hittade jag dels så’na där vikbara vattenflaskor (= praktiskt!) som jag fick syn på när jag var i A, och dels hittade jag den typen av proteinbars som jag äter, på en utförsäljning, så jag hamstrade för att ha en tid framöver ;)

Fredag den 14/7
Idag ska jag på ett två-timmars-zumbapass :)
14 Juli 2017  | Länk | En vecka i mitt 32-åriga liv


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maria S.                                             Skaffa en gratis hemsida