Startsidan Blogg Fotoalbum
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Nytt år, nya möjligheter!!!

Tjena!!

Då var det Nytt år, nya möjligheter på gång........

Vi kommer att ha Event, bilder, m.m. som kommer att bland annat att vara med spel, och sen kommer vi dra igång ett event som några kan va intresserad av kanske?? ho knows.

Vi kommer att lägga ut mer bilder på Instagram, ha lite nytt på det hela kanske ny film på FB sidan :)

ha det nice
24 Januari 2017  | Länk | Hemsidan
Money åter Money

Vill gärna säga att varför jag spelar mycket och lite en och samma gång.....
Tänk själv du sitter och har inget liv framför dig, men med lite eller mycket hjälp med pengar kan man känna sig fri och lycklig, för mig har jag redan planerat för mycket pengar, varför?? Jo det finns många saker som jag vill göra, jag jobbar inte jag försöker spara men vissa vill ha mer pengar som olika bolag o.s.v.
Men "När" och "Om" jag vinner mycket pengar, först och främst betala skulden som man försöker betala av, sen är det ge bort pengar till familj och vänner hjälpa min lilla syster med hennes skuld, ge extra till storsyrran och hennes familj, (ska försöka att inte snåla på pengarna :)..) sen är det vänner som jag ge en resa eller äta på en god restaurang, sen blir det resa med familj och vänner, men innan jag vinner måste ju satsa och försöka vinna, det handlar inte om spel beroende, utan vinner jag ex. 75 till 5 miljoner så spelar jag ju inte bort dom........ det är ju idiotisk, då kan man ge dom pengarna till välgörenhet eller till mig (hehe)...........
så detta är ett varför jag spelar mycket och lite på en o samma gång!!
7 Januari 2017  | Länk | General


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & General G Bylund                                             Skaffa en gratis hemsida