Välkommen till bygg- & konsultfirman SAB 2018!
Startsidan Blogg Fotoalbum Kontakt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2018)
>>


Stefan Abramssons Bygg Aktiebolag!

Hjärtligt välkomna till Stefan Abramssons Bygg Aktiebolag!

Är Ni i behov utav en Byggtekniker/Kvalitetsansvarig enligt Plan & Bygglagen eller varför inte en Snickare/Hantverkare/Serviceman? Hör i så fall gärna av Er för arbete/jobb (beställning/uppdrag & dylikt) direkt till Mig enligt kontaktuppgifterna; allt är utav intresse i Sölvesborg med omnejd.

Vill Ni lämna anmärkning/notering eller synpunkt till Oss; så gör Ni det på följande länkadress https://twitter.com/AbramssonsBygg_/status/959365151504916480 eller via Facebooksidan, men Vi kommer absolut inte anamma negativa saker & ting som blir automatiskt utraderade. Vår integritetspolicy gäller Etik & Moral samt Vett & Etikett utöver Konfidentiell kontakt om så önskas. Allt tillämpas via AO-Blankett-18 som Då finns Att rekvireras via mejl. Som sagt var; så är Ni alltid hjärtligt välkomna till Oss på Udden (SAB), Vi kommer driva Er målsättning utav bästa möjliga högsta kvalitet...
2 Februari 2018  | Länk | SAB
Bygg- & Konsulttjänster!

Behov av Byggtekniker/Kvalitetsansvarig enl PBL/Snickare? Hör av Er för beställning/uppdrag & dyl; allt utav intresse...
5 Oktober 2017  | Länk | BK-Tjänster
Stort eller litet är inga hinder för SAB:s-visions resultat!

Är Ni behov utav en Byggare med Bygg- & Konsulttjänster eller service inom något kring på Din Fastighet/Hus/Villa eller dylikt? Vi står gärna till förfogande; oavsett vad det handlar om för (ROT) verksamhet, Vi gör bla Byggnadsritningar/okulärbesiktningar/kontrollplaner etcetera.
2 Oktober 2017  | Länk | KV6632
Karl Stefan Abramsson!

Vem är nu Jag då, Friherre Karl XVII? Nja: Karl Stefan Abramsson är Mitt rätta namn!

En medelålders man på 54.5 år i en lagom förpackning utav Akademiker & Allt i Allo.

Jag är både teoretiker och praktiker; men kan fungerar lite varstans i Ditt tillfälle som ges för Att lösa problem samt komma med tekniska lösningar, Jag värderar allt från fall till fall, det finns inget som går Att kunna utföra, med lite jävlar anammar så har Vi kunnat fixa o trixa fram det som går i det omöjliga till Att bli möjligt för Eran del.

Jag är grund o botten en Folkpolitiker med Liberala fundamentala förankringar som går vidare i en Konservativ lärorik mästare via en Reaktionär Realist (RR) på komna arbeten/jobb som Ni ska bli belåtna på. Jag är pratsam o social o informativ på Att kunna klargöra aktiviteter & moment. Driver på utan Att slösa på både tid o energi.

Jag är Företagsam och Ekonomiskt lagd. Jag har många bollar i luften så Att säga...

Jag kan göra många saker samtidigt utan Att bli påverkad eller irriterad samt har god tålamod med saker & ting som mellanchef. Jag är Den man Ni alltid söker svar ifrån.

Lugn o harmonisk o välbalanserad. Har alltid läget under kontroll o ställer alltid upp.
4 Augusti 2017  | Länk | Kungens namn
Profilens ärofyllda namne!

Vi är klart unika med Att kunna ståta med ett annat namn; nämligen "Udden" som en profil där Vi bor & lever, Sölvesborg består utav Udde med både Falkvik & Tredenborg. Så vad vore Att kunna använda o bruka ett namn som är så ärofyllt rikt på nyanser & förädlingar, precis som vad Vi själva är med en flexibel inställning till samhället övrigt.

Vi har nu hållit på med olika namn men är fortfarande den samma som driver firman vidare genom god anda & kutym på De olika fraserna som Vi bemästrar ut i fingrarna. Vi på Udden ska göra allt vad Vi förmår Att Ni ska bli nöjda & belåtna för Ert önskemål till blivande resultat. Vi har alltid ställt upp när så det är andra som felar alt brister av godkänt utförande. Vi gör allt Fackmannamässigt. Vi utför med byggarantier & dylikt.

Vi strävar till ett gediget bygge som skall naturligtvis andas kvalitet efter vad Ni finner är nödvändigt. Vi håller ribban högt oavsett om det stormar eller är kav lugnt ute med allt som kommer runt Fastigheten. Vi håller Vårt ord på den mening Ni får som avtal o ser till så Ni får det Ni har beställt via uppdraget utav arbetsorder (AO) enligt Eder ÖK. Vi på Stefan Abramssons Bygg Aktiebolag (SAB) dvs Udden från grundens Vår 1997 är Mitt halva efternamn Abrams(son) till blivande AB o ABAB o till slut förkortningen SAB.

Vi arbetar/jobbar i stort sett alla dagar från morgon till sena kvällen men vid hjälp utav då externa medarbetare som prestera vad som går enligt gällande kollektivavtal mm.
3 Augusti 2017  | Länk | Udden


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Stefan Abramsson                                             Skaffa en gratis hemsida