Välkommen till bygg- & konsultfirman SAB 2017!
Startsidan Blogg Fotoalbum Kontakt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2017)
>>


Bygg- & Konsulttjänster!

Behov av Byggtekniker/Kvalitetsansvarig enl PBL/Snickare? Hör av Er för beställning/uppdrag & dyl; allt utav intresse...
5 Oktober 2017  | Länk | BK-Tjänster
Stort eller litet är inga hinder för SAB:s-visions resultat!

Är Ni behov utav en Byggare med Bygg- & Konsulttjänster eller service inom något kring på Din Fastighet/Hus/Villa eller dylikt? Vi står gärna till förfogande; oavsett vad det handlar om för (ROT) verksamhet, Vi gör bla Byggnadsritningar/okulärbesiktningar/kontrollplaner etcetera.
2 Oktober 2017  | Länk | KV6632
Karl Stefan Abramsson!

Vem är nu Jag då, Friherre Karl XVII? Nja: Karl Stefan Abramsson är Mitt rätta namn!

En medelålders man på 54.5 år i en lagom förpackning utav Akademiker & Allt i Allo.

Jag är både teoretiker och praktiker; men kan fungerar lite varstans i Ditt tillfälle som ges för Att lösa problem samt komma med tekniska lösningar, Jag värderar allt från fall till fall, det finns inget som går Att kunna utföra, med lite jävlar anammar så har Vi kunnat fixa o trixa fram det som går i det omöjliga till Att bli möjligt för Eran del.

Jag är grund o botten en Folkpolitiker med Liberala fundamentala förankringar som går vidare i en Konservativ lärorik mästare via en Reaktionär Realist (RR) på komna arbeten/jobb som Ni ska bli belåtna på. Jag är pratsam o social o informativ på Att kunna klargöra aktiviteter & moment. Driver på utan Att slösa på både tid o energi.

Jag är Företagsam och Ekonomiskt lagd. Jag har många bollar i luften så Att säga...

Jag kan göra många saker samtidigt utan Att bli påverkad eller irriterad samt har god tålamod med saker & ting som mellanchef. Jag är Den man Ni alltid söker svar ifrån.

Lugn o harmonisk o välbalanserad. Har alltid läget under kontroll o ställer alltid upp.
4 Augusti 2017  | Länk | Kungens namn
Profilens ärofyllda namne!

Vi är klart unika med Att kunna ståta med ett annat namn; nämligen "Udden" som en profil där Vi bor & lever, Sölvesborg består utav Udde med både Falkvik & Tredenborg. Så vad vore Att kunna använda o bruka ett namn som är så ärofyllt rikt på nyanser & förädlingar, precis som vad Vi själva är med en flexibel inställning till samhället övrigt.

Vi har nu hållit på med olika namn men är fortfarande den samma som driver firman vidare genom god anda & kutym på De olika fraserna som Vi bemästrar ut i fingrarna. Vi på Udden ska göra allt vad Vi förmår Att Ni ska bli nöjda & belåtna för Ert önskemål till blivande resultat. Vi har alltid ställt upp när så det är andra som felar alt brister av godkänt utförande. Vi gör allt Fackmannamässigt. Vi utför med byggarantier & dylikt.

Vi strävar till ett gediget bygge som skall naturligtvis andas kvalitet efter vad Ni finner är nödvändigt. Vi håller ribban högt oavsett om det stormar eller är kav lugnt ute med allt som kommer runt Fastigheten. Vi håller Vårt ord på den mening Ni får som avtal o ser till så Ni får det Ni har beställt via uppdraget utav arbetsorder (AO) enligt Eder ÖK. Vi på Stefan Abramssons Bygg Aktiebolag (SAB) dvs Udden från grundens Vår 1997 är Mitt halva efternamn Abrams(son) till blivande AB o ABAB o till slut förkortningen SAB.

Vi arbetar/jobbar i stort sett alla dagar från morgon till sena kvällen men vid hjälp utav då externa medarbetare som prestera vad som går enligt gällande kollektivavtal mm.
3 Augusti 2017  | Länk | Udden
Sinnesjuka (SS) Socialister!

Vilka är med Mig? Om Vi inte får driva firma! Så innebär detta förlust samt Att Vi då blir tvingade till ett socialbidragssamhälle utan möjligheter. Nu ska Jag (SA) inte ha några hemligheter för Mig med bla dolda saker & ting; men allt kan Jag inte avslöja till nätets beskådan, så även om motparten/fienden gör så, så dementerar Vi/Jag & Min verksamhet (SAB) följande besvär från då BKM/RSB/SS mfl Att med Makten få en bort från ett verkligt seriöst/hederligt arbete & jobb för brödfödan dvs överlevandet i Sölvesborg med omnejd. Dessa här människor vill inte ha andra sorters människor som vill tjäna sitt dagliga liv/leverne. Jag är Nu inne på Mitt 17 år med en process som sunt förnuft råder på Att Vi ska kunna bedriva privat näring samt överleva på Egen inkomst från beställare/uppdragsgivare & externa aktörer. Det finns personer som absolut Vi aldrig ska ha med Att göra, och Dessa försöker Vi undvika, men så är det många som inte har gjort Rätt för sig emot Mig, och Dessa ska stå till försvars utav vad HEN har gjort, allt från mordhot till stöld/plundring Hemman & Egendomar mm. Senaste skrift/dokument/handling lämnades in idag onsdagen den 2 augusti 2017. Jag presenterar detta inte mer än Att Vi nu ska ha in betalningen/regleringen som löpande har redovisat. De som har erhållit dito är bla SV/JK/JO/Domstol/Åklagare & PM/BT samt Erinran i svar och Att göra en Åtgärdsplan (fn 29 st) emot uppkommen situation för Mig som född Svensk medborgare igen för 2:a gången då Myndigheten skrivit Mig i Thailand för perioden mellan 5/2-14 - 4/5-17 som Vi begär >50 milj kr. Övrigt finns det säkerligen De som har andra synpunkter kring Min attityd för SWE!
2 Augusti 2017  | Länk | Info ang SS


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Stefan Abramsson                                             Skaffa en gratis hemsida