|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
November (2017) |
|
|
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(4) |
|
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
|
|
|
Inlägg: 46 |
Kommentarer: 0 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Utåskakor
Utåskakor (24 port.)
300 gram smör, extra saltat 4 dl vetemjöl 2.5 msk vaniljsocker, äkta Garnering 1 dl strösocker
Arbeta ihop alla ingredienserna till degen i matberedaren till en grynig massa och arbeta ihop den sedan på bakbordet till en smidig deg. Rulla till ca. 2 cm tjocka längder. Skär ca. 5 cm långa bitar. Tryck till dem lite grand på kortsidorna (ungefär halva tjockleken). Grädda i 175-200 grader i ca. 12 minuter tills de börjar fått färg i kanterna. Ta kakorna direkt från plåten när de är varma och rulla dem i strösocker.
|
12 Augusti 2017
| Småkakor Recept
| 0 kommentar
|
|
|
|