|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
Maj (2018) |
|
|
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(4) |
|
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
|
|
|
Inlägg: 46 |
Kommentarer: 0 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Frukostbullar
Hej! Jag har precis bakat 2 plåtar med dessa frallor. Har inte smakat än men de verkar riktigt goda! :) "Jäs-tiden" är låång! :) Kram
Frukostbullar 24 st.
25 g. jäst 6 dl. vatten 2 tsk. salt 1 msk. honung 1 msk. rapsolja 5 dl. musli med torkad frukt 12 dl. vetemjöl special Garnering; Sesamfrön
Ugn: 250 C. Lös upp jästen i det fingervarma vattnet. Arbeta in resten av ingredienserna till en deg. Låt jäsa i 90 minuter. Ta upp degen på mjölat bakbord. Dela degen i 24 bitar och rulla till bullar. Lägg bullarna på en bakpappersklädd plåt och låt jäsa övertäckta i 30 minuter. Pensla bullarna med vatten och strö på sesamfrön. Grädda i ugnen 11 - 12 minuter. Låt dem sedan svalna på galler under bakduk.
|
18 Oktober 2017
| Frukostbullar - Recept
| 0 kommentar
|
|
|
|