|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
Maj (2018) |
|
|
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(4) |
|
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
|
|
|
Inlägg: 46 |
Kommentarer: 0 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Italiensk Chokladkaka
Italiensk Chokladkaka
Ugn 175 C
125 g. margarin
2,5 dl. socker
3 ägg
1 dl. kakao
1 ½ dl. vetemjöl
1 tsk. Vaniljsocker
1 tsk. Bakpulver
Värm ugnen till 175 C.
Smält fettet i kastrull, blanda i sockret
och rör tills det löser sig.
Vispa ner äggen ett i taget.
Blanda kakao, mjöl, vaniljsocker och bakpulver.
Sikta ner det i äggsmeten. Blanda väl.
Häll smeten i en smord och bröad bakform,
gärna kransform. ( ca 1,5 liter )
Grädda i nedre delen av ugnen, 30 – 35 minuter.
Kakan ska vara lite krämig i mitten när den tas ut.
Stjälp upp kakan när den svalnat något.
( Till servering, pudra över lite florsocker )
|
10 April 2016
| Länk
| Italiensk Chokladkaka recept
| 0 kommentar
|
|
|