|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
Maj (2018) |
|
|
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(4) |
|
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
|
|
|
Inlägg: 46 |
Kommentarer: 0 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Chokladess
Chokladess ca 50 st.
2 krm. salt 250 g. smör, rumstempererat, normalsaltat 2 äggvitor 3,5 dl. vetemjöl 30 g. kakao 2 dl. florsocker
1. Temperera smöret, det ska vara mycket mjukt. Sikta mjöl och kakao på ett papper. . Vispa smöret luftigt med florsocker och salt med elvisp. . Tillsätt äggvitorna och därefter, utan att röra för mycket, mjölet och kakaon. . Sätt ugnen på 180° och lägg degen i spritspåse. Spritsa upp små ess, ca 5 cm långa på bakplåtspapper (kontrollväg dem att de väger ca 10 g per styck). . Grädda 10–12 minuter mitt i ugnen och låt dem svalna. . Pudra över florsocker
|
4 Juni 2016
| Länk
| Chokladess Recept
| 0 kommentar
|
|
|