|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
September (2017) |
|
|
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(4) |
|
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
|
|
|
Inlägg: 46 |
Kommentarer: 0 |
|
|
|
|
|
|
|
|
En mycket god kaka!
Kerstinkaka
125 g smör eller margarin 3 ägg 3 dl strösocker 3 dl vetemjöl Smör eller margarin till formen Skorpmjöl till formen Ca 25 g grovt strimlade, oskalade sötmandlar
Smält matfettet och låt det svalna lite. Vispa upp äggen, tillsätt sockret och vispa smeten lätt pösig. Rör ner det smälta matfettet och sist mjölet - vispa inte men blanda väl. Smörj en 1½-liters form med matfett och bröa den med skorpmjöl. Häll smeten i formen, strö över den strimlade mandeln. Grädda kakan i 175 grader, 40-50 minuter. Låt kakan svalna ca 5 minuter i formen. Stjälp upp den och vänd den så att mandelytan kommer uppåt
|
8 Juni 2016
| Länk
| Kerstinkaka
| 0 kommentar
|
|
|