|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
September (2017) |
|
|
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(4) |
|
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
|
|
|
Inlägg: 46 |
Kommentarer: 0 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Blomkålsbiffar
Blomkålsbiffar
2 blomkålshuvuden, medium storlek 2 msk olivolja salt & peppar, efter smak 4 hamburgerbröd ½ dl guacamole, alt. mosad avokado 1 rödlök, skivad 1 tomat sallad
Sätt ugnen på 220°C. Ta bort blomkålsbladen och trimma stjälken på blomkålen men behåll längden. Skär blomkålshuvuden i 1 ½ cm tjocka skivor (man brukar få 2 bra skivor per blomkålshuvud, spara resterande blomkål till en av de andra rätterna!). Lägg upp på en bakpappersklädd plåt, pensla båda sidor med olja, krydda med salt och peppar och rosta i ugnen i ca 30 min tills de är mjuka och gyllenbruna. Vänd på dem efter halva tiden. Bred guacamole eller mosad avokado på hamburgerbröd, placera blomkålsbiffar på ena brödhalvan och toppa med sallad, rödlök och tomat.
|
29 Juni 2016
| Länk
| Blomkålsbiffar Recept
| 0 kommentar
|
|
|