|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
Maj (2018) |
|
|
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(4) |
|
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
|
|
|
Inlägg: 46 |
Kommentarer: 0 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Morotsrårakor med kikärtsröra och ost
Morotsrårakor med kikärtsröra och ost 4 port.
Quioasallad 4 port quinoa 1 msk olivolja 200 g färskost (gärna snällost) 65 g babyspenat salt och peppar Kikärtsröra 380 g kokta kikärter 1 vitlöksklyfta 2 msk olivolja 1 msk sesamfrö 1/2 tsk spiskummin Morotsrårakor 500 g morötter 1/2 kruka persilja 2 ägg 1 dl vetemjöl 3 msk sesamfrö 1 tsk salt 2 krm peppar 1 msk olja
Quinoasallad: Koka quinoan enligt anvisningen på förpackningen. Vänd ner olivoljan och blanda med smulad snällost och spenat. Krydda med peppar och eventuellt salt. Kikärtsröra: Skölj kikärtorna och låt dem rinna av. Skala vitlöken. Mixa kikärtorna med vitlöken i en matberedare. Blanda ner olivolja, sesamfrö och spiskummin. Smaka av med salt och peppar. Morotsplättar: Skala och riv morötterna grovt. Hacka persiljan. Blanda morötter, persilja och ägg i en bunke. Rör ner mjöl och sesamfrö. Krydda med salt och peppar. Klicka ut smeten och stek dem gyllenbruna i oljan i en stekpanna några minuter på varje sida strax innan servering. Servera morotsplättarna med kikärtsröra och quinoasallad
|
30 Januari 2017
| Länk
| Morotsrårakor recept
| 0 kommentar
|
|
|