|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
Maj (2018) |
|
|
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(4) |
|
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
|
|
|
Inlägg: 46 |
Kommentarer: 0 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rårakor med tomatsallad
Rårakor med tomatsallad
5 potatisar 1/2 gul lök 2 ägg 1/2 tsk. salt (2 msk. hackad dill) 1 msk. smör eller margarin 1 dl. keso 1 msk. sweet chilisås (Servera med:) salladsblad körsbärstomater
Skala och riv potatisen grovt. Skala och finhacka löken. Vispa upp äggen i en skål och blanda i potatis, lök, salt och (dill). Hetta upp en stekpanna med smör och lägg i smeten i små klickar & stek på medelvärme 2 - 3 minuter per sida. Blanda keso och sweet chilisås & servera till rårakorna (tillsammans med sallad på salladsblad och tomater)
|
8 Februari 2017
| Länk
| Rårakor m tomatsallad recept
| 0 kommentar
|
|
|