|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
Maj (2018) |
|
|
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(4) |
|
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
|
|
|
Inlägg: 46 |
Kommentarer: 0 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ugnsbakade köttbullar med fetaost
Ugnsbakade köttbullar med Fetaost 4 port.
500 g nötfärs, alt blandfärs eller lammfärs 1 dl havregryn 1 ½ dl vatten 1 dl rostad lök 2-3 tsk fransk senap 1 ägg 1 tsk svartpeppar 2 tsk salt 100 g fetaost, smulad Sås 2 burk(ar) körsbärstomater, alt. krossade eller passerade 150 g ost, t ex mozzarella som dragits i bitar.
1. Sätt ugnen på 225 C. 2. Blanda havregryn och vatten, låt svälla 5 - 10 minuter. 3. Blanda ner resterande ingredienser till köttbullarna i havregrynen. Forma köttbullar, gärna som golfbollar i storlek. 4. Lägg i en ugnsfast form, häll på tomater och toppa med ost. 5. Baka tills köttbullarna är genomgräddade, det tar ca 30 minuter. 6. Garnera med färsk basilika och servera med ett gott bröd, sallad eller pasta.
|
30 Maj 2017
| Länk
| Ugnsbakade köttbullar . fetaost Recept
| 0 kommentar
|
|
|