|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
Maj (2018) |
|
|
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(4) |
|
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
|
|
|
Inlägg: 46 |
Kommentarer: 0 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rostad citronblomkål med frasig torsk och remouladsås
Rostad citronblomkål med frasig torsk och remouladsås
4 port.
Citronbakad blomkål 1 blomkål 0,5 dl olivolja 1 citron, saft och rivet zest 5 hela klyftor vitlök, med skal Remouladsås 2 dl pickles eller inlagd gurka 1 tsk curry 1,5 dl majonnäs 2 msk gräslök, finhackad salt och peppar Frasig torsk 600 g torskfilé salt 1 dl vetemjöl 2 ägg 2,5 dl ströbröd neutral olja och smör, till stekning
Bryt av alla blomkålsbuketter och skär även stammen i mindre bitar. Tryck till vitlöksklyftorna. Lägg blomkål och vitlök i en bunke och vänd runt med olivolja, citronsaft, salt och peppar. Baka i ugnen på 200 grader i 20-30 minuter, strössla på rivet citronzest. Finhacka pickles eller inlagd gurka. Blanda med majonnäs, curry och gräslök. Salta och peppra och ställ åt sidan. Salta torskfiléerna. Vänd dem sedan i först mjöl, sen ägg och till sist ströbröd. Stek i olja och smör till gyllene och frasiga på båda sidor. Servera genast med rostad blomkål och remouladsås.
|
28 Juli 2017
| Länk
| Fiskrecept med rostad blomkål etc.
| 0 kommentar
|
|
|