Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Vecka 23

Veckan började med strålande sol och det kändes verkligen som sommaren börjat. Jag hämtade Moa efter jobbet, slipade på altanräcket, vi åt middag och jag skjutsade Moa till golfträningen. Hade tänkt köpa ett varv i spåret, men kände direkt att jag ätit för tätt inpå så det blev en pw istället. Jag lämnade barnen i skolan på tisdagen, vattnade i trädgården och körde sen kvällspass. Jag hämtade Moa tidigare på onsdagen och hon red Petrino en sväng i skogen innan hon sen red Tolliver på lektion. Hon fick för första gången rida helt själv på lektion och det gick jättebra. Stolt mamma och stolt dotter! Vi kom hem till färdiglagad middag och sen väntade en lugn kväll. Jag hämtade Moa och hennes bästa kompis efter jobbet och de lajjade resten av kvällen. Vi hämtade Theodor på golfbanan (Fredrik var iväg och spelade på annan bana) och åt lyxig efterrätt med glass, grädde, frukt mm. Jag lämnade jobbet en kortis och skjutsade Moa till stallet där min mamma tog över och hjälpte Moa när hon red Sandor på lektion. Jag jobbade drygt en timme till och hämtade sen henne i stallet, vi åt middag och spelade spel. Efter frukost på lördagen åkte grabbarna och spelade golf och vi tjejer åkte till mitt jobb och avslutade grejer vi inte hann med dagen innan. Det blev sen massa shopping till Moa eftersom hon vuxit som en galning och behövde mer kläder. Jag fixade ute i trädgården när vi kom hem och sen blev det lugn hemmakväll. Moa hade friidrott efter frukost på söndagen och jag körde fyspass under tiden. Fredrik och Theodor golfade och Moa red Petrino. Jag sålde lite gamla skor som barnen vuxit ur, fixade ute och sen åt vi god middag och njöt av söndagslugn.
7 Juni 2020  | Länk | Veckan som gått | 0 kommentar
Vecka 22

På måndagen hämtades Moa efter jobbet, Theodor hade golfträning och fick skjuts dit av Fredrik. Moa hade också golfträning efter middagen, jag körde en löparrunda och Theodor fortsatte träna golf under tiden. Jag lämnade barnen på tisdagen, hann hem en kortis och sen var det kvällspass. Jag hämtade Moa efter jobbet på onsdagen och vi åkte direkt till stallet. Det började tokåska och regna så Petrino fick en rejäl rykt medan vi väntade ut ovädret och sen red Moa en tur barbacka. Hon provade att stå upp på Petrinos rygg och vid första försöket blev han störd av myggor så då ramlade hon nästan av, men vid andra försöket gick det bra. Middag väntade hemma och sen blev det lite tv innan det var dags att sova. Moa hade dans efter skola och middag på torsdagen. Det blev inte så mkt träning utan mest fika eftersom det var sista gången. Jag tog en promis under tiden och sen åt vi lite kvällsmål. Jag hämtade Moa i stallet efter jobbet (Fredrik hade hämtat i skolan och lämnat där). Moa hade återigen kört ridlektion på Sandor och det hade gått bra. Theodor spelade golftävling och det gick inte jättebra. Det blev en lugn kväll för oss som var hemma och Theodor kom hem vid 21.30. Fredrik spelade golf tidigt på lördagsmorgonen och jag vaknade av mig själv 8.28. Chock! Moa var vaken, hade läst lite och kollade på iPaden. Theodor vaknade samtidigt som jag och hade också tagit en välförtjänt sovmorgon. Efter frukost packade Theodor ihop massa saker och sen lämnade jag honom hemma en kortis innan Fredrik kom hem. Jag och Moa åkte till hennes gymnastik och hon hade avslutning och jag tog en rejäl promis under tiden. Efter lunch åkte jag och Theodor till Ängsjö där hans klass hade helgläger. Jag var kvar till 19 och hjälpte till med kanoterna, vaktade vid badet och småfixade lite. Jag slipade lite på altanen när jag kom hem, vi kollade på tv och somnade gott. Klockan 00.45 vaknade vi av att Theodor ringde. Det var kallt i tältet, det snarkades från tältet bredvid och han hade svårt att sova. Jag åkte dit och hämtade honom och sen sov han gott i sin egna säng. Jag och Fredrik hade svårt att somna om så det var riktigt segt när det var dags att gå upp och åka till Moas friidrott. Jag körde fyspass under tiden i vanlig ordning. Fredrik skjutsade tillbaka Theodor till Ängsjö och det var mer eller mindre bara att packa ihop och åka hem. Jag körde jobbsöndag och Moa hängde med grabbarna till golfbanan en sväng. Jag och Moa åkte sen till min mormor och fikade ute i solen. Första gången på många månader som vi träffade henne då hon suttit i karantän pga Corona. Grabbarna spelade golf och efter middagen slipade jag på altan och sen blev det tv och brädspel.
31 Maj 2020  | Länk | Veckan som gått | 0 kommentar
Vecka 21

På måndagen var det jobb, hämta Moa, middag och skjutsa till golfträning. Jag körde mitt vanliga varv, men hann bara drygt halvvägs innan Theodor ringde och sa att han mådde illa. Det var bara att springa lite snabbare och skynda tillbaka, skjutsa hem honom och sen åka tillbaka till golfbanan och vänta till Moas träning var klar. Tisdagen bjöd på frukost, lämna barn och sen jobba kvällspass. Jag hämtade Moa direkt efter jobbet på onsdagen och vi åkte till stallet. Moa red ut på Petrino en sväng och sen åkte vi hem och åt middag. Det var kristihimmel på torsdagen och vi på logistiken var välförtjänt lediga. Theodor och Fredrik spelade golf, jag lämnade Moa hos sin bästis och åkte och red Petrino. Han är fortfarande inte helt hundra så det blev drygt en timmes skrittur. Jag hämtade båda tjejerna på vägen hem och de hängde hos oss fram till 15. Jag och Fredrik fixade altanen och sen blev det middag och tv. Theodor och Fredrik var lite osams efter dagens golfrunda så det blev till att medla dem emellan. Theodor spelade golf även på fredagen och Fredrik hängde med Moa som var hemma från fritids eftersom det var klämdag. Fredrik lämnade Moa i stallet och min mamma hjälpte Moa på ridlektion. Hon fick rida Sandor och det var tur att mamma ledde Moa för han har en räv bakom örat och passade på att bli rädd. Jag hämtade Moa i stallet och vi jobbade en timme till innan vi åkte hem och åt middag. Theodor hade grabbkväll hos en kompis och kom hem sent. Lördagen blev lugn och förutom en löptur i spåret så blev det bara fix inne för min och Moas del. Grabbarna spelade golf och Theodor körde förutom 18hål med Fredrik även 5hål med en kompis (sen gav de upp eftersom det började tokregn). Fredrik var uppe före tuppen på söndagen och spelade golf. Jag körde som vanligt fyspass medan Moa hade friidrott på söndagen. Theodor lämnades på golfbanan på vägen dit och spelade en runda och sen hämtade Fredrik honom. Moa lajjade sen med sin bästis, jag och Fredrik fixade altanen och sen åkte jag och Moa till stallet och red Petrino. Det blev en lugn kväll med god mat, tv och glass innan det var dags att sova.
24 Maj 2020  | Länk | Veckan som gått | 0 kommentar
Vecka 20

På måndagen blev det jobb, Moa lämnades på mitt jobb medan Theodor skjutsades till golfträningen och sen åt jag och Moa lite middag innan det var dags för Moas golfträning. Jag tränade lite i spåret under tiden och sen åkte jag och barnen hem och vi åt gott kvällsmål eftersom det var chokladbollens dag. Efter att ha lämnat barnen åkte jag till jobbet på en gång. Jag åkte till verkstan med lite reklamationer och körde sen kvällspass. Onsdagen bjöd på jobb, hämta Moa, stallet och Moa red Petrino. Det hade snöat en del mitt på dagen vilket kändes märkligt i mitten av maj. Efter middagen som stod färdig på bordet när vi kom hem så väntade brädspel och tv. Moa hade precis gjort illa foten på fritids när jag hämtade henne efter jobbet. Hon vilade den lite innan middagen, men det blev bara marginellt bättre så hon skippade dansen. Jag låg på sängen en stund innan middagen, vi uträttade snabba ärenden och sen vattnade och fixade lite jag ute. Jag hämtade Moa efter jobbet, hade planer på att göra granola och skrubba altanen, men orkade verkligen nada. Så det blev liggande läge och tv medan Moa lekte samt kollade på film på ipaden. Theodor spelade golftävling, men hade en tuff dag på banan och var lite besviken efteråt. På lördagen hade Moa gymnastik och det var Fredrik som lämnade henne strax efter att han lämnat Theodor på golfbanan. Jag hade jobbhelg och hade fullt upp eftersom det är väldigt mkt just nu. Jag kom hem vid 15 och tog det lugnt en liten stund innan det var dags med middag, lite småfix och städa. Moa hade friidrott på söndagen och jag körde ett lite lättare fyspass under tiden. Jag lämnade Moa hos sin bästa kompis på vägen till jobbet och sen körde vi alla på logistiken röjardag. Moa hämtades igen, vi jobbade lite till, jag fortsatte jobba hemma och sen blev det middag och tv.
17 Maj 2020  | Länk | Veckan som gått | 0 kommentar
Vecka 19

Måndagen började med jobb, hämta Moa, legobyggande och middag. Theodor hade golfträning och spelade sen han några hål med en golfkompis medan Moa hade golfträning och jag tränade i löpspåret under tiden. På tisdagen lämnade jag barnen i skolan efter frukost och sen fortsatte legobyggandet en stund innan jag körde kvällspass på jobbet. Jag hämtade Moa efter jobbet på onsdagen och vi åkte direkt till stallet. Moa skrittade ut på Petrino medan jag gick och sen skyndade vi hem och åt en sen middag. Theodor hade golfträning 19.30-21.00 och var sen rätt mör och somnade fort. Det fortsatte vara mkt på jobbet på torsdagen och jag bröt ihop lite grann eftersom det varit så galet mkt under en längre period, vi har nya arbetssätt som inte är genomtänkta och jag ligger så mkt efter i mailen och med massa andra måsten. Efter det fick vi lite hjälp men trots det hanns inte dagens alla godsmottagningar med. Efter jobbet hämtades Moa, vi åt middag och sen hade Moa första dansträningen sen Coronasituationen på allvar satte igång. Det var ingen vanlig dansträning utan det var precis som gymnastiken stationer i ett löpspår. Fredagen blev en lugnare dag efter jobbet även fast jag hämtade Moa och hon joinade mig en timme efter att vi egentligen slutat. Middag, tv och brädspel väntade sen innan det var dags att sluta. Theodor var på golfläger från 8.30-21.00 på lördagen och hade riktigt kul även fast han var yngst i gruppen på 24pers. Efter frukost hade Moa gymnastik och jag körde en rask promis under tiden. Fredrik spelade en golftävling på eftermiddagen med efterföljande middag. Jag skrubbade altanräcke större delen av eftermiddagen och Moa lekte med granntjejen ute i drygt tre timmar. Efter lite mellis åkte vi till stallet och tog en långpromis med Petrino. Efter middag och lite lek så hämtade vi Fredrik på golfbanan och sen hämtade jag Theodor. Theodors golfläger fortsatte på söndagen, men höll denna dag ”bara” på 9.00-19.00. Moa hade friidrott och jag körde Theodors fyspass under tiden (fast lite tuffare än när han är med). Moa lekte sen med granntjejen nästan konstant fram till middagen vid 17 och det var riktigt kul att de kom så bra överens. Jag skrubbade altan samt jobbade en del och sen åt vi god middag, Moa badade och sen spelades det spel innan Theodor hämtades och det blev lite tv-mys.
10 Maj 2020  | Länk | Veckan som gått | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Rebecca Kruus                                             Skaffa en gratis hemsida