Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2018)
>>


Tittar på månen

Tittar på månen och tar ett djupt andetag.
För en sekund låter jag den kalla luften fånga mina tankar.
Låter de bära bort saknaden av ensamhet.

Lika snabbt som andetaget tar slut
fångas jag åter av tystnaden
Ensamheten.

Jag kan inte längre förneka
Att jag med längtar
suktar efter någon att dela höstmörkret med.

Löven prasslar stillsamt under mina skor
Jag sänker blicken och vemodet över
insikten får mig att sucka tungt

Undrar om du finns där ute.
Kanske ser du upp på månen
undrar om jag finns.
20 Oktober 2018  | Länk | Dikter | 0 kommentar
Höstens tankar

Försöker samla mina tankar men de vill liksom inte stanna till länge nog. De försvinner i ett virrevarr av snirklar och känslor. Aldrig lugn utan ständig rörelse även den tysta mörka timma är full av liv och rörelse i mitt huvud.

Jag vill fånga dom göra något kreativt av dem istället så glider de som sand mellan fingrarna på mig. Får några ögonblick här och där städa promenera vila åk ut och träffa vänner. Nu har ännu en sommar gott och jag har missat flera lördagar i sellnäs. En chans som förhoppningsvis kommer till våren igen, men vem vet.

Jag känner mig redo redo för förändring eller kanske inte jag vet liksom inte då mitt liv ser ganska inrutat. Vill göra plats för kärlek livet är liksom för kort för att inte älska och älskas.
Det är nog den bit jag saknar mest just nu om jag gräver tillräckligt länge.
Den biten som kan plockas lättast mellan alla vardags pussel som snurrar förbi.

Ja vem vet. Hösten är otroligt vacker och varm. jag är alldeles för dålig på att gå ut och fånga den, det sista ljuset innan vintern. Men jag längtar till snön och skidåkningen. Det är så befriande att stå på skidorna och glida ner för backarna. Det går nästan inte att beskriva hur det känns. Kanske har du något som du också känner att så här är det harmoniskt fullt av liv och energi när du gör just det. Det är min skidåkning för mig och kvällarna i backen.


Finns inte så mycket nytt i min värld den rullar på i sin egen takt med sina egna tvistar och törnar. Har hunnit få magnetröntgen på knäet så nu väntar bara tid på operationen då läkaren ej ringt. Det var dealen iallfall. så min vinter blir nog ganska fattig då jag behöver rehablitering. så att framtiden blir så bra den bara kan.

Kanske kan detta föra med sig något gott elller någon positiv förändring i mitt liv.
Obs allt är inte negativt. Men även när livet är positivt så kan man alltid glädjas åt nya saker, det är just de små sakerna som gör det största ögonblicken.

Rent medecinskt så funderar jag på vilken medecin som gör att jag alltid är så grinfärdig. så himmla jobbigt. Undrar om man kan jobba bort det eller lära sig hantera det på något annat vis. för just nu kan jag inte hindra det eller förutse när det ska komma.
14 Oktober 2018  | Länk | dagens tankar | 0 kommentar
v34

Då så bokat tvätt för vinterns kläder. Kan inte förstå hur unken lukten blir efter förvaringen. Spelar liksom ingen roll om de är tvättade eller ej. Behöver fylla på grabbens förråd av underställ och några strumpor men inte så farligt som jag trodde.

Lite tur iallafall. Sista dagarna hr inte bjudit på så mycket att önska. Var utan näteet någon dag. Tidiga kvällar. Hm vilken människa lägger sig sju på en fredag liksom. Jo jag. Har verkligen kännt mig utmattad sista tiden och de sista tre dagarne har jag liksom mest sovit och vilat. Kroppen har mer eller mindre protesterat hej vilt när jag inte vilar. Jag vet att det är för en stund men det känns ändå på.

Jag vill till och med lägga hästarna på hyllan. det var nog det första tecknet. Ett ganske allvarligt då det är dem som faktiskt också får mig på benen. Jag längtar dock verkligen till vintern och skidåkningen.

Har tagit tag i och ringt falun så får vi se om det kommer ett återbud jag får åka på. Annars är det bara att vänta in ordinare kallelse som kommer typ november december. Känns inte lockande att genomgå något så sen då skidsäsongen ligger så nära till hands. Men men vad gör man.

Kärleken är väl lika torr som vanligt. Det dammar i hörnen iallfall så tort är det. Inte en droppe eller träd så långt ögat når.

Imorgon börjar grabb nr 2 i skolan så nu är hösten och vardagen igång. Ska bli skönt då jag i första hand ska använda dagarna till återhämtning så att jag verkligen kan finnas där kvällar och helger när de är hemma och behöver en mest.
26 Augusti 2018  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar
Sommaren uppdatering

Åh äntligen börjar det närma sig skoldags för grabbarna igen. Trots en fullbokad sommar så känns de två sista veckorna som en evighet.
Sommaren har verkligen varit bra både väder mässigt och i mitt mående.
Varit ute nästan varje dag. Haft aktiviteter med JOhnatan mest då det är stall säsong delux.

Dop blir det i setember men eftersom det också krockar med finalen i ponnykampen så blir det en tur till årgäng istället. Ska bli kul att köra järnet en sista gång.
Sedan eller egentligen redan har skidförberedelserna dragit igång. Men det blir mer ju närmare snön vi kommer.

Men jag längtar redan och hoppas på en lång säsong i år med.
Försöker avsluta travsäsongen så snart jag kan då jag verkligen känner att min ork tryter fortare och fortare nu för tiden. Svårt att få grabben att förstå. Menar verkligen inget illa men ibland vore det skönt att få vara två om travet så man kunde turas om lite grann och stötta honom där. Inte bara jag som får slita långa dagar på både banan och i stallet.
Jo johnatan gör ett jätte jobb han med. Han har verkligen växt och behöver växa ännu mera. Så utmaningarna måste komma i lagom tempo och vara lagom svåra. framför allt upprepande.
Försöker verkligen hänga kvar. Men det är så fruktansvärt tungt just nu. Vet bara att jag ibland känner att jag inte har något val.

21 Augusti 2018  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar
värmen

Denna helgen har verkligen bjudit på toppen väder. Men jag har börjat att gömma mig mer och mer. Har visserligen varit med till stallet och fixat men mer än så har jag nästan inte orkat. Mycket pga värmen. Jag känner att den börjar ta på mig.
Blir rätt lätt yr och är definetivt inte ens hungrig.

Veckan som kommer. Jo dansbandsveckan. låter verkligen lockande men har ändå frågetecken då jag inte gillar temperaturen som utlovas så det tåls att sova ordentligt på saken. För mat idag har det inte blivit inte igår heller. lite smörgås och fil bara.
Inget som jag rekomenderar men är man inte hungrig så är man inte. Glad att jag lyckades peta ner något.

Var och hälsade på en vännina. det var roligt hon bor så mysigt och lungt. Glad att hon finns i min vänskapskrets för jag blir alltid på bra humör.

Nattens utmaning blir att sova för 28 grader inomhus e liksom lite överkurs på värmeskalan.
15 Juli 2018  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mirandel Öjerteg                                             Skaffa en gratis hemsida