Berger des pyrénées
Startsidan Blogg Fotoalbum Kira och Tassa Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2021)
>>


roliga bilder

På Facebook kan man hitta en del roliga funktioner, som t.ex att tillverka de här bilderna!
 

15 Januari 2010  | Länk | Hundligt -10 | 1 kommentar
Årskrönika 2009

Januari

Kira är inte överförtjust över att Tassa flyttat in, men hon accepterar det. Mycket socialträning för Tassa. Hon gjorde sig illa i en tå och fick gå lindad och kopplad en hel del.

 

Februari

Båda hundarna älskar snön! Enligt mina bilder, så var februari en solig månad. Tassas problem med brutna/stukade tår fortsätter och det känns som om vi har klippkort hos veterinären.

 

Mars

Tassas utställningsträning startar med inofficiella utställningar. Konstaterar på en gång att hon gillar att visa upp sig i ringen, men hatar kammen! Dottern skriver ett reportage i Vallhundsnytt och Kira börjar få ont i sitt icke-opererade knä.

 

April

Tassa växer och blir mer och mer galen! Kira opererade sitt andra knä uppe i Luleå, så nu måste hundarna rastas separat under en tid.

 

Maj


Tassa får vara med dottern på skolan, i ett arbete om freestyle. Rasträff och kennelträff i Stockholm var mycket trevlig. Här är Tassa och hennes syster Trixie som bor i Norge.

 

Juni


En resa till Rom, med maken och goda vänner var hälsosamt för själen! Jag var med och ordnade ett läger med klickerinriktning i Örträsk. Midsommar firades i Piteå, och Kira fick åka båt till hennes stora lycka.

 

Juli

Fick ett infall och åkte ner till Lida och Tassa fick sitt första Cert av domare Kenneth Ehd endast 9 månader – det var en fjäder i hatten!

 

Augusti

Varmaste sommardagarna spenderades med familjen på Sollefteå camping. Fiske, vandringsleder och härligt husvagnsliv.

 

September

Vår älskade katt Rosi fick somna in. Jag upptäckte hur man hittar kantareller i skogen. Det blev många långpromenader med hundarna.

 

Oktober

Oktober var en händelsefattig månad, förutom det stora Bergerlägret i Uppsala, Tassa blev kär i Pascal och det var verkligen en kul helg!

 

November

Jag, maken och Tassa åkte till utställningen i Lilleström, Norge. Där fick vi träffa så mycket trevligt folk!!

 

December

Dottern följde med till Hund 2009, där jobbade Tassa i rasmontern förutom att hon ställdes ut. Som tack för det, så avslutades året med kennelhosta, så nu kan vi det också.

3 Januari 2010  | Länk | Hundligt -10 | 9 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Agneta Ärlestig                                             Skaffa en gratis hemsida