Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2021)
>>


rumsbyte

Efter att vår utbytesstudent åkt hem till USA, har jag flyttat in i det rum hon bodde i under året som gått. Den största anledningen till inflyttningen är att det finns två garderoberi det rummet. Efter att kommit hem från Stockholm igår kväll satte jag igång att flytta över en massa saker. Kommer bara att bo här till och från under sommaren och i mitten av augusti flyttar jag tillbaka till Östersund igen. Nåväl, så här blev delar av resultatet.dagens glädje - de gulliga barnen på dagiset och att jag kommer få vila ut imorgon.

dagens irritation
- det kommunala färdsättet. Spårvagnarna går inte pga. spår-/vägarbeten. Istället är det insatta bussar, varma sådana och de är dessutom inte i tid eller stannar på rätt ställen heller. Hmpf.

planer framöver - vila, bbq hos min systers pojkvän, planera lite saker, träffa mormor och morfar, jobba och sedan skärgården!

28 Juni 2007  | Länk | Inredning | 3 kommentarer
Favoriter

När det gäller inredning har jag vissa affärer jag gärna besöker för att shoppa eller få inspiration från. I och med att jag ska flytta hemifrån [för femtioelfte gången], men nu denna gång till möblerat, vill jag inreda mycket med textilier, tavlor, ljus - sådant som lätt går att ändra/flytta.

för inspiration

Har verkligen många idéer hur jag vill ha det, i huvudet. Men eftersom jag inte riktigt vet vilka färger det är i lägenheten, är det svårt att planera. Det blir att ta med mig bassaker och komplettera senare med det jag tycker saknas. Skönt att inte ha så mycket saker [kan inte heller bära med mig så mycket...], då blir det stilrent.

Välkomna på en kopp te i det kommande höstmörkret! 

 

26 Augusti 2006  | Länk | Inredning | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida