Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2019)
>>


Nu vare det helg.....

Ännu en skolvecka avklarad då.. Jag är tröttare än någonsin och är less på det mesta. Jag har lagt ner så himla mycket tid på skolan att jag är helt enkelt skoltrött. Jag är jättenöjd att jag fått högsta betyg på de senaste proven, inlämningar och redovisningar.. Men samtidigt så vette det fan om det är värt att nästan bli helt knäckt på köpet. Känns nästan som det är ett pris man får ta. Och än är det inte slut, har massa flera inlämningar och prov på gång innan påsklovet såå jaag vill bara ha seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemeeeeester!!  Vill relaxa på en strand nånstan eller åka skidor uppe i fjälen så snön yr om en!

Skit i skolan nu.. Nu är det helg och JAG ska bestämma vad jag känner för..Om det bara inte var en massa folk man skulle träffa..
God Natt alla Noggläsare går och lägger mig. SÅ förbaskat trött!

Kraaaaaaaaaaam!!

 

27 Mars 2009  | Länk | En del av livet? | 0 kommentar
Då var man 17...

17 år....17 år...17 förbaskade år! Hur hamnade jag här? vart tog tiden vägen? Känns ju som man stannat på 15 max 16. Firat med kompisar genom att åkt ner till närmaste centrum och käkat pizza. Vi köpte även med Almondy snickerstårta. Den ska vi snart trycka i oss. Konstigt nog är jag oerhört trött. Skolan har tagit vartenda uns kraft av mig och jag vill bara sova i 3 tusen år! Jag har sömnproblem annars men tillomed jag har lyckats somna på lektioner. Det är lika sannolikt som att väggar skulle börja prata! Då förstår ni asså att det gått alldeles för långt och jag behöver sova. Jaja jag fyller ju år idag så jag få klura ut nåt kul!

Kram till er alla framför skärmen.

11 Mars 2009  | Länk | En del av livet? | 0 kommentar
I helgen ska jag bara slappa efter alla prov.

Gud vad härligt med helg. Jag är helt slut och orkar knappt komma upp ur sängen. Skolan tar så mycket tid och kraft att man inte hänger med. Jag är trött redan kl 20.00 på kvällarna. Gick och la mig 23.00 och sov till nästan 14.15 och jag är fortfarande trött!

Det har gett resultat iallafall. Fick Mvg på djurkunkspasprovet, Kretslopprovet, VG på muntlig redovisning och så har jag lämnat in ett arbete på 16 sidor som jag hoppas jag får MVG på. Det har bara gått en vecka sen djurkunskapsprovet men vi ska ha ett till djurkunskapsprov denna vecka... å vilken dag kan det tänkas vara?... Såklart min födelsedag!  Grattis Hassina! -.-

Suck... Jaja jag är glad att jag trívs i skolan och har jätte många bästisar.

7 Mars 2009  | Länk | En del av livet? | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Hassina ...                                             Skaffa en gratis hemsida