Första steget mot världsherravälde
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2021)
>>


Saker som jag stör mig på

Jag tycker att det är irriterande med människor som inte kan prata om sex. Jag anser att man tar sig själv på alldeles för stort allvar om man inte ens kan skämta om sex. Jag förstår att man kanske inte vill blotta sitt privatliv helt och hållet, men lagom är alltid bäst.

Jag pratar ofta om sex med kompisar, tjejer som killar, både seriöst och oseriöst. Det är inte alls så att vi ger detaljerade beskrivningar om vad som har hänt. Ofta är det vi säger inte ens sant utan helt och hållet påhittat.

Min idol är nog Lisa. Hon frågade min fysiklärare om han föredrog framifrån eller bakifrån. Snacka om öppenhet.
30 Oktober 2007  | Länk | hanna | 2 kommentarer
Till en hängiven besökare

Vi blev inte särskilt förvånade över att det var Paulina som blev både vår 444:e och 666:e besökare. För att hedra en av våra mest trogna och omtyckta besökare tillika kommentator kommer här en exklusiv namndikt.

Pussvänlig
Ambitiös
Underbar
Liten
Intelligent
Naturare
Ashet!
28 Oktober 2007  | Länk | snygga saker | 1 kommentar
paus från traktortittande

Jag är med Gunnar på Elmia och kollar på traktorer, tröskor och andra stora saker. Jag är en duktig elev och har lärt mig många nya traktormärken. Jag kan valtra, new holland, fendt, massey fergusson, volvo bm, challange och john deere. LRF bjuder på bullar och mjölk, gott! Jag har fått en miljon pennor.

Förresten, Paulina var ju vår 444:e besökare och jag lovade att hon skulle få ett pris. Du får själv välja vad du vill ha för pris. Alternativen är:
a) skriva ett gästinlägg på vår blogg
b) få en personlig namndikt by hanna och gunnar publicerad på bloggen
c) en påse godis.

Om det är någon annan som tycker att de förtjänar pris av någon anledning är det bara att säga till!
20 Oktober 2007  | Länk | hanna | 8 kommentarer
Führerschein, bitte!

Jag ska öva inför mitt tyskaprov på fredag, vilket består i uppsatsskrivning.

Die meisten von uns haben irgend einmal einen Führerscheinsleherer getroffen und wahrscheinlich eine Auffassung erschafft. Selbst empfehlte ich dass der Führerscheinsleherer nur mir auf Geld berauben wollte (wofür ich nicht besonders lange als Schüler blieb). Deswegen fühle ich mit alla die noch nicht Führerschien hat und in der Autos mit der roten Schilder neben der Führerscheinsleherer stizen müssen. Eine von dieser Leute ist meine Freundin, die nicht besonders nett behandelt ist. Darum halte ich dass sie Führerschein in der näherste Zeit bekommen soll. Mal dann sie eine gute Führerin ist, mal dass die Schaffner ihr mitleiden scheinen.

De flesta av oss har någon gång kommit i kontakt med körskolelärare och därmed antagligen också skaffat sig en uppfattning om dem. Själv kände jag dirkekt att körskoleläraren bara ville mjölka mig på pengar (varför jag inte blev en långvarig elev). Därför tycker jag synd om alla de som ännu inte fått sitt körkort och sitter där i bilarna med de röda skyltarna och våndas bredvid sina lärare. En av dessa är min flickvän som inte behandlas särskilt milt av sin "mentor i trafiken" och jag anser därför att hon utan krussiduller bör få körkort när hon kör upp inom den närmsta framtiden. Om inte på grund av sin körskickliget så av medmänskilghet från körkorsteximinatorn.
17 Oktober 2007  | Länk | gunnar | 2 kommentarer
Dagen efter

Igår gjorde jag mina första drinkar! Red bull & vodka. Det var kul. Vänta bara, snart är jag en mästerbartender. Det var mycket folk, men glasen han ändå aldrig ta slut i baren och jag fick inte panik en endaste gång när jag skulle slå in något i kassaapparaten. Alltså var det en mycket lyckad kväll!

Jag behövde bara slänga ut en person, och det var för att han hade med sig burköl. Voda är faktiskt ingen värmestuga :P. Det värsta som finns är att slänga ut någon som inte är arton. Det blir lite svårt med lojaliteterna, men jag måste göra mitt jobb :/ . De flesta förstår mig nog. Jag lovar att jag inte är en sadistisk jävel som njuter av att agera polis!

Det var ganska många som var lite väl fulla igår (Hur mår du, Lisa?). Någon hade spytt i loungen. Jag slapp torka upp det, men det var synd om stackars Sara. Jag tycker att det är okej om man dricker lite för mycket så länge man inte blir otrevlig. Det gör ingenting om någon häller ut ett halvt vinglas på min fot, men när någon börjar jonglera med ölflaskor blir jag sur. En del kan verkligen inte bete sig, som till exempel den som slog hål i väggen på matfestivalen. Hallå? Jag skulle skämmas ihjäl.

Jag fascineras alltid av vilken blandning av olika saker jag hittar när jag sopar golvet på Voda eller Vatra. Igår hittade jag bland annat:
1 partyhatt
1 tampong (oanvänd)
1 karta över Londons tunnelbana
1 glittrigt rött skärp
1 busstidtabell
förutom den vanliga blandningen av krossade ölflaskor, grogglas, vinglas och shotglas, snusdosor, cigarettpaket och tuggummin.

Mitt jobb är ganska hårt ibland, men trots det är det faktiskt så att jag tycker mycket om det. Jag träffar mina kompisar samtidigt som jag tjänar pengar. När jag inte har jobbat på länge kan jag till och med sakna att moppa. Det är märkligt. All skit jag får ta uppvägs oftast av de positiva kommentarerna jag får.
14 Oktober 2007  | Länk | hanna | 3 kommentarer
Är fifa utkvalat?

Jag sitter hemma och spelar tv-spel medans mina vänner är ute och har roligt. Jag känner mig rätt miserabel.
13 Oktober 2007  | Länk | gunnar | 0 kommentar
jag har bråttom

Jag har köpt en klocka! Det är äkta kärlek mellan oss. Jag ska försöka komma ihåg att ladda upp en bild på den imorgon så att ni kan se den. Den är från Calvin Klein och själva klockan är guldig och bandet är glansigt brunt.

Jag tror att mitt skrofulösa får är på sin pappas gård för att märka ut ägorna. Jag var nog inte så trevlig mot honom förut idag, men jag hade så ont i huvudet att jag nästan dog. Det var faktiskt synd om mig.

Nu ska jag iväg till Voda för att jobba. Jag är vitklädd och redo att diska glas, hämta is, torka bord och så småningom moppa golv. Alla borde komma dit och säga hej till mig!
13 Oktober 2007  | Länk | hanna | 0 kommentar
Påven <3 porr = sant?

Vi ska boka hotell i Köpenhamn på höstlovet, det är värsta svårt. Gunnar är orolig för att vi ska göra något fel, tydligen så är han inte lika världsvan som moi. Jag har ju till och med bokat flygbiljetter själv! Jag tycker att han är söt ändå.

Påven beskrev Luther på ett mycket roligt sätt en gång. Han kallade honom: "Satans avföda, Fördärvets son, ett skrofulöst får och ett ogräs i vingården". Jag tror att jag ska börja kalla Gunnar för mitt skrofulösa får. Det låter väl gulligt?

Jag undrar om det skulle vara svårare att få påven att säga något sådant idag? Det känns som att den nutida påven borde vara lite mer härdad. Tänk om påven har sett på porr. Han reser ju ganska mycket, och det vore ju inte alltför otroligt att han råkat sätta på teven på någon olämplig kanal. Det har ju till och med min mormor gjort! (Hon blev så rädd att hon lade sig under täcket och väntade på att hennes rumskompis skulle komma och stänga av teven. Hon påstod att det inte gick att stänga av den, men jag vet inte?)
5 Oktober 2007  | Länk | hanna | 3 kommentarer
Panta rei

Det var riktigt kul att vara så stylad som jag var på modevisningen i lördags. Håret blev inte riktigt som Erika hade tänkt sig, men vad sjutton. Mycket snyggare än något jag skulle kunna åstadkomma i alla fall. Sminket var jättebra, lösögonfransar och masa eyeliner. Jag kände mig nästan som en prinsessa.

Just nu pluggar jag biologi, kretslopp och sånt, och det är väl sådär. Det är inte svårt - det märks att det är en a-kurs, men usch så tråkigt! Franskläxan har jag beslutat mig för att spara till nästa vecka.

Vad gör ni en tisdagkväll?

PS. Svara även om ni inte gör något speciellt, brukar läsa den här bloggen, läser för sent eller orkar egentligen. Annars åker ni på spö!
2 Oktober 2007  | Länk | hanna | 3 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Gunnar och Hanna                                             Skaffa en gratis hemsida