Första steget mot världsherravälde
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2019)
>>


Solutsikter

Idag har jag solat från klockan två till klockan sex. Nu tror jag inte att det är någon idé längre. Det var lite synd att jag inte började tidigare, men jag var ganska trött.

Hursomhelst, om jag ska bli härligt brun tills studenten är det bäst att ligga i! Därför har jag gjort en liten planering för när jag ska sola. För att ni ska veta vad ni har att konkurrera mot tänkte jag publicera den här. OBS. tänk på att jag, som Gunnar brukar säga, har lite tattarblod i mig och därför blir brun snabbt.

Söndag: Någon form av släktkalas på okänd tid. Om jag får tid över innan klockan sex, så ska jag naturligtvis pressa lite då!

Måndag: Begravning, och därför ytterst liten chans att det blir någon solning då.

Tisdag: Skolan börjar tjugo över elva, och lite solning innan dess. Dessutom, sol från tre till sex.

Onsdag: Efter skolan

Torsdag: Inga lektioner=sol hela dagen.

Fredag: Nationaldagen ska firas med solning!

Ja, ni fattar nog hur det fortsätter!

31 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Snart är jag student

Det är rätt nice att mamma av någon anledning bestämt sig för att jag inte behöver delta i storstädning av huset. Jag misstänker att det är en del i hennes stora, lömska plan "övertala-Hanna-att-bo-hemma-i-höst".

Det återstår endast tre saker innan jag kan ta studenten, med avseende på skolarbete;

 1. Skriva en bokrecension på Au secours, il veut mépouser! på franska. Som tur är så är delen om handlingen klar, så jag behöver bara skriva en liten analys och lite fakta om författaren.
 2. Skriva en text om mode på franska. Jag har för mig att jag redan skrivit en del, men jag ska försöka få det till en sammanhängande text, samt ta lite kort på mina favoritkläder.
 3. Skriva en Character Reference till Cambridgeengelskan på 250 ord (as usual). Dock har jag redan väldigt mycket MVG i den kursen, så jag behöver nog inte oroa mig för den. Jag behöver nog knappt lämna in den.

Andra mer stilrelaterade saker som behöver göras innan studenten;

 1. Göra ett halsband till studentdagen på temat körsbär. Jag har redan bestämt design för det, men jag måste köpa lite pärlor till det och tillverka det. Jag har en känsla av att det kommer ta tid, då ett par örhängen med två par körsbar tar typ en timme att göra, och halsbandet ska innehålla 15-20 par körsbär.
 2. Sy en liten väska med körsbär på. Man kan tro att jag har en liten fetisch för körsbär. Ja, så är det nog! Jag är så gott som klar med designen. Måste köpa fodertyp med körsbär på!
 3. Köpa ett par skor till studentdagen. Vill gärna ha ett par kinaskor i röd sammet, men jag vet inte om jag kommer hitta det. Några tips? Inatt drömde jag att jag köpte ett par i lavendellila metallic (?), men det hade också sin charm.
 4. Lära mig att skriva studentdagen på datorn, istället för att skriva studenttagen varje jävla gång.
 5. Sy balklänning. Kan verka som ett ganska stort projekt, men jag har en känsla av att jag inte behöver vara så delaktig. Prova är inte såå ansträngande.
 6. Köpa/göra smycken till balen. Har absolut ingen aning om vad jag ska ha.
 7. Köpa en kuvertväska, eller sy en om det krisar.
 8. Köpa ett par skor eller lära mig gå i dem jag har. Svårt val, på riktigt!
 9. Bestämma mig för om jag ska sminka mig hemma eller inte. I så fall måste jag köpa concealer och mörkare foundation.
31 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Sommar snart

Nu börjar jag se ljuset i tunneln, och det är skönt. För en gångs skull så får vi sluta tidigare på lektioner, och frånvaron är minst sagt hög. Bara några saker kvar att skriva, sen är jag fri. Gud vad jag ska sova mycket då!
30 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Sov så gott!

Jag är SJUKT TRÖTT! Därför går jag och lägger mig nu. Det här är banne mig personligt rekord, både i trötthet och tidig sänggång.
29 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Bajs, just så ja!

Eh, bajs. Ja, så känns det nu. Fin sammanfattning!

Mamma kom precis in med ett fruktfat till mig. Det var väl snällt, men jag kan inte låta bli att fundera över valet av fat. En gammal askkopp? Seriöst, pappa har inte rökt sedan -98, och det är tio år sedan (wow, hanna visar matteskillsen!). Varför har vi kvar askfat fortfarande? Vart har det förvarats och varför beslöt hon sig för att plocka fram det nu?

Nu blev jag osäker förresten, heter det askkopp eller askfat? Båda kanske?

28 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Hallucination på tisdagsmorgonen

Idag när jag skrev slutprovet i fysik b var jag ganska koncentrerad. Jag märkte det när jag gick ur klassrummet, och inte upptäckte att vi var på andra våningen förrän jag stod utanför mitt skåp. Då hade jag ändå varit ute på toaletten, och sett caféterian som ligger på första våningen. Eller, jag var så säker på att den låg där att jag såg den, fast den inte var där. Egentligen så var det biblioteket jag sett. Jag kan svära på att jag tittade mot backen med glas som finns i caféterian, för jag funderade på att gå och ta ett glas vatten. Jag såg till och med Maud, som jobbar där. Märkligt!
27 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
One for luck

Många har något litet knep som de tar till för att få lite extra tur inför prov och sånt. Under högstadietiden hade Anna en speciell provklädsel som hon var tvungen att ha. Det var lite mindre kul i tian när kläderna började få några år på nacken, och inte kändes fullt så heta längre.

Jag brukar alltid se till att måla naglarna kvällen innan. Jag har av någon anledning fått för mig att det skulle vara bra och ge lite extra tur. Det är nog typ att jag ska peppa mig själv till att tänka att man kan vara smart även om man är ytlig.

Dessutom brukar jag göra en del saker för att kunna koncentrera mig så bra jag kan på provet. Till exempel försöker jag undvika att ha tröja som åker upp, eller byxor som åker ner, då jag inte vill skriva prov med bar rygg. Det känns så otryggt! Dessutom äter jag ordentligt innan och ser till att vara i tid.

Hur gör ni för att lyckas?

27 Maj 2008  | Länk | hanna | 2 kommentarer
Somliga går i trasiga skor

Jag gillar att mamma frågar mig om vi är två hemma när hon får syn på pappas fula sandaler i hallen. Detta betyder, som oinvigda inte vet, "är Gunnar här?".

Jag tycker inte att det är speciellt snällt av henne. Varken det att hon tror att Gunnar skulle ta på sig dem, eller att hon tror att jag skulle bli kär i någon som gjorde det. Det kanske inte är så att jag gillar Gunnar för hur han ser ut, men lite mer omsorg om klädval tycker jag att min pojkvän ska ha!

26 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Sömnighetsattacken

Som mina två tidiga inlägg idag visar på vaknade jag tidigt idag. Då skulle man även kunna tro att jag skulle ge mig iväg i god tid för att inte riskera att missa bussen. Men nej, så lätt fungerar inte en hanna. En timme innan bussen går drabbas jag naturligtvis av Den Stora Tröttheten och natrurligtvis somnar jag. Drygt en halvtimma senare vaknar jag och tidsbristen är ett faktum.

Som om inte det vore nog har bussarna börjat gå för tidigt, eller så har någon ställt tillbaka min klocka tre minuter. Då de senare alternativet vore ett alltför grymt dåd, även för den värsta lillebror, tror jag på en konspiration från Västtrafik. De jävlarna borde skjutas!
26 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Aupair sökes till 19-årig tjej

Jag har kommit på att det jag skulle behöva för att styra upp mitt liv är en aupair.

Saker jag behöver hjälp med:
- Väckning och skjuts till skolan
- Tillagning av enklare maträtt efter skolan
- Hjälp med läxläsning (här blir det dessutom skönt för aupairen, som inte behöver hjälpa mig med själva utförandet av läxorna, utan bara övervaka så att jag gör dem)

Är inte det typiska aupair-sysslor eller vad? Slutsats: Jag är ett barn, modell större.
26 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Hannas drömmar

Seriöst, mina drömmar är störda. Jag vet inte om jag har tagit upp detta förut, eftersom att jag har lite svårt att skilja på vad jag bloggat om och vad jag har sagt till kompisar. En vanlig dröm kan handla om att jag för över pengar från mitt kapitalkonto till mitt personkonto, så att jag ska ha pengar på kortet. Mina drömmar är så realistiska att jag inte minns att detta inte hänt på riktigt, och det kan bli lite pinsamt när man ska betala och kortet är tomt!

Ni som har Mozilla Firefox vet säkert att man kan ha länkar i form av ikoner under adressfältet. I natt drömde jag att Gunnar lade upp en länk till en bild på bilen som vi eventuellt ska åka i till balen. Inget konstigt med det, förutom att bilden låg på en sida som hette typ analsex.se. Eh, inte helt normal dröm.
26 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Jag har blivit ett monster

Jag känner att jag håller på att förvandlas till någon jag inte känner igen. Jag vaknade tidigt imorse, typ halv nio. Vi tar det igen;

Jag vaknade tidigt imorse!

Det är lördag och jag vaknade alltså av mig själv. Om jag ska vara ärlig så var det nog tidigare än nio jag vaknade, men inte förrän då accepterade jag att det inte var någon dröm. Vart är världen på väg? Kommer Carola inte spela in någon julskiva i år? Ska Robert Wells klippa av sig håret? Allt kan hända!

24 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Vad händer om morgnarna?

En människa i min umgängeskrets har något fuffens för sig tidigt i tordagars gryning. Vem kan man lita på?
22 Maj 2008  | Länk | gunnar | 1 kommentar
Min tacksamma katt

Först blir lilla Jossie skitsur för att jag inte kan släppa ut honom genom mitt fönster, eftersom att det står en kruka utanför det. Trevligt av honom att bli ännu argare, när jag beslutar mig för att bära honom till dörren för att släppa ut honom där. Det slutar med att Josef typ spottar och fräser åt mig. Den dumma katten.

(OBS. Inte en nytagen bild. Nu är det, ärligt talat, svårt att se mattan genom alla utspridda kläder och papper. Jag har inte tagit ut väskan från Paris än, till exempel.)

22 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Lägesrapport

Nu tror jag stenhårt på att det blir soligt och varmt igen. Möjligtvis är det så att jag vill det så gärna, att det omvandlats till hopp. Kom igen, jag måste ju bli brun till min fina klänning!

Om jag inte har tid att titta på teve på kvällarna behöver jag väl inte gå på dum föreställning? Neeeeeeeeej!

22 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Google, för tusende gången

Att kolla vad folk har googlat på för att hitta bloggen är ganska kul faktiskt. Förutom "sexiga" och fysikrelaterade sökningar så har det börjat trilla in en del besökare som leter efter idrottskillar. Typ "studentpresent till idrottskille" och "svettiga idrottskillar". Fast det sista kanske räknas som "sexigt", vad vet jag!

Snart ska jag iväg och prova min studentklänning, förresten.

21 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
För- och nackdelar med att flytta hemifrån - Del I

Om det är någon som undrar så gillar jag att skriva listor. Här kommer en till;

Saker som är bra med mitt hus

 • Att det bodde en elektriker här innan oss, och att det därför går att tända alla lampor på minst tre olika ställen. Mycket smidigt!
 • Att jag har en öppen spis i mitt rum. Den är ful, men någon gång ska jag grilla mashmallows på den, och då kommer den vara värd all fulhet.
 • Mina tapeter. Det är blommor, rävar/katter? och rosa blad på den. Vad behövs mer?

Saker som är dåliga med mitt hus

 • Att det är kaos här på morgnarna.
 • Att pappa tror att han är tonåring, och startar hög musik på datorn för att sedan ge sig ut i garaget för att bygga cyklar.
 • Att min bror pratar med sitt dataspel.
 • Vi har skinka i kylskåpet. Det finns få saker som jag tycker så illa om som doften av skinka. Vägrar pussa Gunnar när han har ätit det. Generellt sett så mår jag illa av tanken på kött, tycker dock om köttbullar. Skulle blivit vegetarian om det inte vore för att jag inte vill vara jobbig.
 • Att mamma lyssnar på talband på högsta volym när hon går och lägger sig.
 • Att vi har äckligt kaffe.

Jo, jag vill nog flytta hemifrån ändå.

21 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Smsanalys

Jag fick ett sms fån min pojkvän som lydde: "Självklart, det gick som på räls! Jag ska kasta hannboll någon dag. Puss"

Bakgrund:

 • Gunnar har ett antal märkliga saker för sig. Bland annat så brukar han kalla mig för konstiga saker, som bollig eller liten ärta. 
 • Smset skickades dessutom som svar på min fråga ifall han hade kommit hem ordentligt och så, eftersom att tåget var en timme försenat.

Analys

 • Gunnar kommer från Göteborg, annars kan man inte få in två ordvitsar i ett sms på 13 ord.
 • Han är söt.
20 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Tortyr

Jag har ett litet tips till alla emos som tycker att det blir dyrt att hålla på och köpa nya rakblad;

Lägg linserna i vanligt vatten istället för i riktig linsvätska. När du sen ska sätta på dig dem, kommer det att kännas ungefär som att du tar sandpapper i ögat. Härligt att de måste få ligga under ögonlocket i typ fem minuter, innan de är tillräckligt återfuktade för att kunna ligga på plats på ögat.

19 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Försvarstal

Saker jag kan hantera: Att hata mig själv.

Saker jag inte kan hantera: Mormor är död. Om jag bloggar som vanligt om ganska ovärda småsaker så beror det inte på att jag är en känslokall människa, jag vet liksom inte hur man gör något annat.

19 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Munch

En Munch stötte på Anna förresten (barnbarn till konstnären), Edvard. Jag pratade franska med honom!
18 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Vi är trötta

och lite fulla! Vi är bäst dock. som fan! godnatt era sötisar. imorgon 8.22 är det som gäller.

AW + HB

18 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Usch

Jag hatar religionen! Vill dö lite.
16 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Kort update

Eh, det gick ju sådär att gå till bussen. Självklart så missade jag den! I fortsättningen springer jag.

Fyra prov och projektredovisning den här veckan. Det är nice. Jag vill dö på den jävla religionen alltså. Måste tillbaka till pluggandet. Ska försöka skriva något intressant ikväll. Om det är någon som har några önskemål om ämnen är det bara att skriva i kommentarerna.

15 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Revolution

Jag har tänkt prova något nytt idag. Jag har börjat dagen med att vakna och gå upp innan klockan ringde, och snart ska jag prova att GÅ till bussen. (För dem som inte känner mig kan det vara bra att veta att jag i vanliga fall springer, inte åker bil eller så).

Min Cambridgelärare har erbjudit sig att ringa och väcka mig nästa onsdag när vi har prov. Jag får åka med henne in till skolan också om jag vill. Hehe, någon som fattar att jag faktiskt inte KAN gå upp i tid.

15 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Karva kebab

Igår var Gunnar och jag och fikade, och då såg vi en ganska lustig sak. Det var ett par, som jag hoppas var ganska nyförälskade, som kysstes ganska intensivt. Det såg inte så värst romantiskt ut. Det såg typ ut som att de försökte ta så stora bett som möjligt från ett sånt spett som man skär kebabkött ifrån. De åt nästan upp varandra.

Vi kan säga att de karvade kebab. Det låter ungefär lika mysigt som det såg ut.


Förresten, det var visst inte bara ettor och tvåor som blev lurade när vi tvingade dem att ha "skyddsglasögon" på sig förut idag. Även min käre pojkvän gick på det! Hehe

14 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Projektredovisning

Nu har Anna-Karin, Linda och jag haft en mycket lyckad redovisning. Vi lurade våra åhörare att ha mycket snygga glasögon för att "skydda sig från sekundärstrålning". Hehe, det var rätt kul. Kemiläraren Claes blev också lurad. Success!
14 Maj 2008  | Länk | hanna | 1 kommentar
Wayfarers

Jag skulle aldrig ta på mig ett par Wayfarers. Det handlar inte om att de är fula, det vore osanning att påstå det. De känns bara så himla Mary-Kate Olsen 2006. Alla de där som modebloggarna ser upp till har haft den i minst två år, och det känns inte riktigt som min stil. 

Alla bilder har jag hittat här, och de är från typ april 2006.

Okej, Ray-Ban är helt okej - men varför inte någon annan modell? Gunnar har ett mycket diskretare par som är fina.

13 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Modebloggning?!?

Jag blev precis nojjig över att jag publicerat ett modebloggsinlägg idag. Kommer jag att förvandlas till en äkta modebloggare nu? Kommer jag börja älska monkiplagg nu? Kommer jag köpa Wayfarers?

Just det, imorgon levererar jag min åsikt om Wayfarers på ett så omodigt sätt som möjligt.

13 Maj 2008  | Länk | hanna | 1 kommentar
Begär

Jag är sugen på att handla lite, fast jag inte borde. Alla andra sparar ju pengar just nu. Eller så är alla panka, jag vet inte. Tråkiga är de i alla fall! Snart får de flesta skatteåterbäring (7800 kronor = mums!) ju.

Mest sugen är jag på en tröja från wesc, whyredbyxor och en jacka från resteröds som går att vända in och ut! Den är fin på båda sidorna, rutig vs silver.

 

PS. Allt är hämtat från zoovillage.

12 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Nöjd

Jag är ganska nöjd med texten jag skrev om i förra inlägget. Därför tänkte jag lägga upp en bit ut texten som jag är extra nöjd med, som motvikt till jag-är-så-ful-inlägget från igår.

"To get home as quickly as possible I was half-running, and to avoid ruining my make up totally I was staring down at my feet. All of a sudden, I saw not two feet, but four. The second after that, I crashed into a man. It was a full frontal collision, and I could even feel the stubble of his chin against my cheek. I looked up, and found myself gazing into the piercing green eyes I had been talking about all month".

Mest stolt över de understrukna meningarna. Visst är det action?

12 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Komplimang och förolämpning i ett

Jag fick tillbaka den miljonte skrivuppgiften i Cambridgekursen idag. Vi skulle skriva en tävlingsbidrag till en tidning om något kul som hänt oss. Jag tänkte att jag skulle lägga ned lite tid på engelskan för en gångs skull. Typ läsa igenom texten innan jag skickar in den och sånt. Jag satt säkert en timme istället för de vanliga 20 minutrarna, och blev ganska nöjd med resultatet.

Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka kommenteraren jag fick på den. Det känns lite som en kombinerad komplimang och förolämpning, så jag vet inte om jag ska bli glad eller inte.

"Excellent!

Very good language – fine collocations!!

If (as I think and hope) this is from your own pocket I can but congratulate you!

Band 5

Ml"

If this is from your own pocket = om jag har skrivit den själv? Eller? Den enda andra tolkningen som jag kan komma på är "om det har hänt mig", och det kan det omöjligen betyda, då sista meningen lyder "Eight monts later we got married"! (var inte så pigg på utelämnande historier om "roliga" sammanträffanden som hänt mig).

Alltså, okej - det är inga fel i texten den här gången, men det är ju för att jag läst igenom. Jag fuskar inte! Jag kan ljuga, men skulle aldrig fuska (förutom i typ sällskapsspel). På det sättet är jag faktiskt genomärlig.

12 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Löjligt!

Den senaste tiden har jag misstänkt att jag är på väg att bli mesig. Jag har blivit en sån djurvän. Eller ja, det är katter som är bäst så klart. För någon vecka sedan såg jag en söt katt på väg hem från bussen, och idag kom jag på mig själv med att gå och kolla efter den. Jag såg den inte, men däremot såg jag en annan kattunge. Då blev jag glad.

Seriöst, vad kommer härnäst? Ska jag börja gilla barn, husvagnar och hundar nu också?

12 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
För bra för att vara sant

I vanliga fall så är det ganska livligt här hemma på morgonen. Det beror inte på mig, jag är för trött för att bry mig om petitesser som att jag blir sen. Idag däremot har det varit lugnt och harmoniskt. Jag trodde att något mirakel hade inträffat, men nej så var det inte. Mamma och Oskar har helt enkelt åkt utan mig. Jag antar att någon av dem behövde åka tidigare, men borde de inte ha sagt till mig då?

Övergiven_tjej_89

12 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Hur ser jag ut egentligen?

Man kan fråga sig vad värdheten i att jag tar en halvtimmes paus från biologipluggandet för fundera på om det finns något i mitt utseende jag inte har något emot.

Det enda jag kunde komma på som jag i alla fall inte har något emot är färgen på mina ögon. Det är nog helt enkelt för att jag inte tycker att ögonfärg spelar någon roll. Skitsamma om jag har mörkbruna eller gröna ögon, liksom.

Jag tänkte ett tag att mina händer var rätt okej också, men så kollade jag på hur de såg ut och kunde konstatera att de är fula.

I övrigt så finns det inte en del av mig som jag inte tycker är fel på något sätt. Och då pratar vi om allt; ögonfransar, öron, armar, rumpa... allt! Det är lite konstigt, för annars så har jag lätt för att se vackra saker hos andra människor. Mina kompisar är snyggast i världen för mig.

12 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Svett

Jag har lagt märke till två egenskaper som karakteriserar hårdrockskillar. Mina slutsatser har jag kommit fram till genom ett empiriskt arbetsätt, det är alltså inte fördomar vi har att göra med. Jag har gjort observationer på till exempel Voda och centralstationen.

 • Hårdrockskillar luktar svett. Det härliga, veckogamla sorten.
 • Dessutom pluggar de oftast något som har med data att göra.

Om det är någon som undrar vad definitionen av en hårdrockskille är så kommer den här. Jeans från typ Caltex, urtvättat tröja från konsert med rockband och långt hår med skitig look (eller kanske äkta vara?). Det räcker alltså inte med att gilla hårdrock.

11 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Hjälp mig nu

Ska jag flytta hemifrån i höst?

Fördelar: Har någon plats att ställa min espressomaskin på. Får lugn och ro. Nära hem från jobbet. Lätt att gå ut på till exempel torsdagar.

Nackdelar: 3000 kronor i månaden i hyra. Mamma blir lite sur eller ledsen. Måste köpa mat själv. Mindre pengar till kläder. Får laga mat själv.

11 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
OK?

Duktigt: Att gå upp med en gång när väckarklockan ringer.

Inte fullt så duktigt: Att drömma att man gör det.

Fan, borde ha fattat att det var för bra för att vara sant!

9 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Tips

Hehe, lite kul.
8 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Sötast i norden

Har ni saknat oss ofantligt mycket idag när nogg.se legat nere? Ja, jag visste väl det.

Jag ska fortsätta med mina läxor alldeles strax, men jag kände att jag var tvungen att dela med mig av min bakgrundsbild. Det är en egengjord remix av en bild som Gunnar ritade åt mig på msn. Sött va? Nu ska jag sortera bilder från Paris. Vadå bästa franskaläxan ever?

8 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Matriser <3

Nu har vi bloggägare varit mycket duktiga och räknat matematik, då vi har prov imorgon. Nu äger vi matriser, typ. Jag måste dock erkänna att det är ganska tråkigt, i alla fall jämfört med integraler. Det är <3<3<3<3<3 på integraler!

Nu tycker Gunnar att jag är tråkig. Läggdags, säger han. Sov så gott!

7 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Lyckat, Hanna!

Igår beslöt jag mig för att jag inte skulle komma för sent till skolan igen innan sommaren. Idag vaknade jag 9.45, fast jag började 9.30. Känns stabilt! Vi skulle ha muntligt Cambridge-prov idag, och alla kan inte ha det samtidigt i och för sig. Hur stor chans finns det att jag inte behövde vara med på den här lektionen?
7 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Motivation

Jag kan om jag vill x 3

Jag kan och jag vill x 3

Jag kan x 6

Godnatt

6 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Ganska duktig

Idag har jag fått lite värda saker gjorda i alla fall. Jag har repeterat lite franska verb, läst en fransk novell och beställt tyg till bal- samt studentklänning. Nu har jag tänkt läsa lite matematik enligt överenskommelse med min Gunnar.

När Conny väntade på sina ettor efter vår lektion frågade han mig och Gunnar om våra framtidsplaner. Jag sa som det var, att jag ska ta ett år till att skärpa till mig. Han sa att han trodde att jag var skarp redan, men jag vet inte om det är sant. Däremot så är jag ganska bra på att hålla fasaden uppe och låtsas att allt är bra. Jag börjar bli trött på det, och jag var rätt säker på att det hade börjat märkas. Tydligen inte!

6 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar
Hej våren!

Blev sjukt överraskad idag när jag gick (okej, sprang) till bussen. I vanliga fall brukar jag se hela vägen till busshållplatsen från början av den ökända gropen, men idag var det massa löv på träden så jag såg ingenting. Jag har bara varit borta i knappt en vecka, och så kommer jag hem och det är vår. Hur ska jag nu veta hur snabbt jag måste springa sista biten?

Jag har målat en mycket vacker bild, där busshållplatsen är markerad med lila.

6 Maj 2008  | Länk | hanna | 2 kommentarer
en kung

Ich bin da skogsman. I helgen har jag arbetat typ 20 timmar med att sätta typ 1 miljard plantor på ett av våra hyggen.(det var guddan och pärra som varit i farten)Då hyggena ligger på gränsen till småland på en av inlandsisens åsar så kan jag säga karl-oskar en sak; även jag är kung över ett stenrike. Man känner sig rätt manlig faktiskt när man går med en sorts spade och borrar hål i marken. Ömsom stenig, ömsom sank.
4 Maj 2008  | Länk | gunnar | 0 kommentar
Paris, baby!

Alltsa, hatar franskt tangentbord. Det kan mycket val vara det samsta med frankrike.

Vi har det sa bra sa, dricker gott kaffe och billigt rosébubbel innan middagen. Vi har sett Versailles, Eiffeltornet, Notre Dame och sant. Nu skq jag upp och vila lite innan middagen.

1 Maj 2008  | Länk | hanna | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Gunnar och Hanna                                             Skaffa en gratis hemsida