Första steget mot världsherravälde
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2021)
>>


Min pojkvän är söt

I slutet av januari eller början av februari köpte han ett par jeans. Snortajta svarta Replayjeans som är lite glansiga. De satt som gjutet på honom och det var lätt att se att han kände sig som en gud i dem.

På sportlovet åkte han iväg till Trysil för att åka skidor, och första dagen bröt han höften. Ja, det var lika allvarligt som det låter (vilket i och för sig inte hindrade att han åkte skidor några dagar senare, även om han inte kunde gå upp för backen upp till liften för att det gjorde ont)!

Han repade sig nästan helt och hållet på några veckor. Det enda bestående menet är att höftbenet har blivit lite kantigt. Alltså kunde han knappt ha sina Replaybyxor längre. Då bestämde han sig för att köpa att ett bälte, så att det inte skulle synas att han inte kunde knäppa knappen. Problemet var löst!

Trots det nya bältet blev det lite för mycket krafter som verkade på den stackars dragkedjan, så den gav upp. Som tur är har han en snäll mor som skyndade sig att sy dit en ny dragkedja. Dessutom sydde hon dit dragkedjan några millimeter längre ut än den förra => byxorna blev lagom stora. En normal människa skulle anse att problemet nu verkligen är löst. Inte Gunnar, för säkerhets skull drar han bara upp blixtlåset vid speciella tillfällen. Nobelmiddag och så. Annars duger det gott med bälte och öppen dragkedja. Allt för att spara på det nya blixtlåset!

Så, om ni ser någon som:
a) går runt med öppen dragkedja
b) har på sig ett par synnerligen snygga jeans
(c) är snygg)
så är det nog min pojkvän!


Förresten, vi ska ha snyggdag imorgon och ha på oss det bästa vi har att erbjuda i klädväg. Om ni har tur så kanske vi lägger upp en bild då! Dessutom hoppas jag att vi ska ha sex, men det är bara en liten parantes. (Jäkla läxor som gör att vi aldrig kan träffas => abstinens!)
30 Augusti 2007  | Länk | hanna | 0 kommentar
Houston, we have a problem

Jag har kommit på att vi har ett allvarligt problem i vårt förhållande, Gunnar och jag. Det är nämnligen så att det bästa jag vet är när man precis har vaknat och fortfarande ligger i sängen. Jag ser inte alls något problem med att stanna där i någon timme eller så. Gunnar däremot får panik och anser att dagen är förstörd om man inte går upp innan nio. Vad kan man göra åt detta?
23 Augusti 2007  | Länk | hanna | 0 kommentar
Hejsan.

Den här bloggen finns till för att vara en motvikt till alla de modebloggar som handlar om hur snygg Nicole Richie är eller vilka fantastiska och knäppa kläder man kan köpa på Monki/random vintagebutik. Vi tycker bara om snygga saker. Varje vecka kommer vi välja ett eller ett par favoritplagg som ni kan inspireras av.

Hanna har en tendens att skriva ovärda saker om allt möjligt lite då och då, så det får ni försöka stå ut med.
23 Augusti 2007  | Länk | snygga saker | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Gunnar och Hanna                                             Skaffa en gratis hemsida