Horoskop & Astroinfo
Startsidan Blogg Fotoalbum Kaylas Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
3
4
5
6
8
10
11
12
13
15
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2018)
>>


Veckans horoskop V.17 23-29/4 2018

Efter händelserna förra veckan kommer du vara mer än nöjd med vad som hänt dig. Dock är den här veckan inte särskilt lämpad för hjärtefrågor. Du kommer slösa tid och ansträngning om du försöker kontrollera saker. Använd i stället tiden för verkligt arbete. Veckan ger ett bra tillfälle att bekanta sig med inflytelserika och viktiga personer. Vårda dessa kontakter, eftersom du kan behöva dem senare.

Du gillar att prata och tar gärna kontakt med nya människor. Vänskapsband kan knytas, särskilt när du lämnar din invanda miljö. Det är också en bra vecka för affärsverksamhet och större inköp. Du vet hur du ska investera.

 • Arbete - Den långa listan du måste plöja igenom får dig att känna dig överväldigad. Avslappningstekniker kan hjälpa dig enormt. Ta dig tiden att andas och bara vara, du slösar inte bort tid på det eftersom du sedan kommer vara mer effektiv.
 • Ekonomi - Kostnaderna för ditt dagliga uppehälle har skenat iväg på sista tiden, därför behöver du dra åt lite den här veckan. Om du är återhållsam under början av veckan kan du få råd med lite lyx igen till helgen.
 • Hälsa - Är det verkligen nödvändigt att göra allt på en gång? Du behöver prioritera i din vardag för att inte känna dig så stressad.
 • Relationer - Du har något planerat som du är lite tveksam till om du orkar med men var inte rädd för att ställa in en aktivitet när du känner dig för trött för den. Ingen kommer att ta illa upp, alla har vi dagar då vi orkar mindre.
 • Lycka - Du har dig en riktigt tursam helg, avvakta med att ta chansningar till dess.

Nu är du lite för generös och vårdslös med dina pengar. Har du pengar att avvara, är tiden inte inne för nya investeringsprojekt. Experthjälp kan kosta lite, men du behöver den. Speciellt måste du vara försiktig med människor du bara har träffat ett par gånger. Det är inte klokt att engagera sig i andras angelägenheter utan vidare.

Du försöker göra alla nöjda, men ändå stöter du på motstånd lite då och då. Kanske vore det bättre om du följde din egen vilja i större utsträckning? Gör upp mål för dig själv och var konsekvent! Då kommer du snabbt dit du vill.

 • Arbete - Din trötthet påverkar dina möjligheter att fokusera längre stunder på någon uppgift. Om du istället delar upp den i mindre delar så går det bättre och redan mot veckans slut kommer du se en förbättring.
 • Ekonomi - Att försöka leva på en för tajt budget har gjort att du känner dig begränsad. Lätta på svångremmen lite, du har möjlighet till det.
 • Hälsa - Du som går omkring med en krämpa och hoppas att den ska försvinna av sig själv gör bäst i att kolla upp det. Det kommer bli jobbigare om du avvaktar och det fortskrider.
 • Relationer - Du upplever att en vän svikit ditt förtroende. Ta ett snack med personen så alla kort ligger på bordet, det är bättre än att gå och vara upprörd i det tysta.
 • Lycka - Det finns mycket gratisgrejer för dig att bara hämta den här veckan, se till att utnyttja de här möjligheterna. Det kommer kännas som att du vunnit storvinsten.

Om du skulle spekulera nu kan du faktiskt dra det längsta strået. Frestelsen att investera i idéer dina vänner kommer med, kan bli ganska stark, men du måste hålla dina impulser i schack då det inte är klokt att delta i något utan ordentlig kunskap. Prata med din partner om du är osäker, där får du goda råd.

Du stöter ofta ihop med människor som är irriterade och uppe i varv. Dina försök att lugna dem lyckas inte så bra, utan innebär bara att även du blir stressad. Det är nog egentligen bäst att du avvaktar och håller dig på din kant.

 • Arbete - Du har lite svårt för rutinmässigt arbete just nu och vill gärna vara kreativ och inte så bunden av tidsbegränsningar. Även om du har regler att förhålla dig till så finns det mycket spelrum för dig att utnyttja dina talanger.
 • Ekonomi - Planera dina utgifter efter ett större inköp som du behöver göra, du får snåla in lite på annat för att få det att gå runt.
 • Hälsa - Du har inget direkt att oroa dig för nu, du gör redan mycket för att må bra. Bli inte för bekväm bara, fortsätt med ditt fungerande recept.
 • Relationer - Det är något magiskt över dig den här veckan vilket gör att du får folk att flockas kring dig. Med din utstrålning har du lätt att få folk på fall, så antingen får du dra nytta av det eller tänka på vad du sänder ut för signaler, beroende på vad du vill åstadkomma.
 • Lycka - Tävlingar och skicklighetsspel är vad som går bäst för dig nu, du kan använda hjärnan och mentala tekniker för att vinna.

Just nu kommer du få svårt att leva upp till vad som krävs. Du kan ligga långt efter i schemat, och det verkar som du måste hantera saker på egen hand. Du kan inte räkna med något stöd och sympatier från dina närmaste. Den här veckan måste du ta ett steg i taget och hantera saker med lite mer lugn, även om du vill kasta dig från det ena till det andra.

Med hjälp av ren viljestyrka klarar du en svår uppgift. Precis när du tänker slappna av och njuta av framgången dyker det upp en ny utmaning, som du i ärlighetens namn helst skulle slippa. Men det är bara att bita ihop.

 • Arbete - Det finns inte mycket att oroa sig för när man jobbar på så hårt som du gör. Ingen kan klaga på din prestation den här veckan.
 • Ekonomi - Dina finanser styrks under veckan, kanske genom en inkomstökning eller annan stabiliserande händelse. Avvakta med att spendera extra tills du ser om den uppåtgående trenden är permanent.
 • Hälsa - Ju mer du rör på dig nu desto bättre, fysisk aktivitet har stor positiv inverkan på ditt mående på alla plan.
 • Relationer - Även om du känner dig blyg så behöver du våga ta steget och kontakta en person som du är intresserad av. Om du inte tar några risker går du miste om mycket. Du som är i ett förhållande måste tänka på att kommunicera öppet och ärligt för att undvika missförstånd.
 • Lycka - Undvik allt som har med odds och spekulationer att göra under helgen, då har du mindre flyt med sådant än vanligt.

Ingenting kan stoppa dig nu då du är inne i en mycket energisk och konstruktiv period. Den här veckan kan du göra vad du vill. Har du planer på att göra en affärsresa, kan en sådan ge ganska bra utdelning. Det finns också ett antal gamla vänner som du inte har sett på länge. Kanske kan du samtidigt besöka dem.

Frågor som rör hälsa och friskvård blir viktiga. Du börjar tänka i delvis nya banor och inser att det finns mycket spännande information att upptäcka. Veckan är också bra för att städa, röja och sortera i förråd eller garage.

 • Arbete - En kollega distraherar dig och du har svårt att skaka av dig personen. Du ska stå på dig och inte vara rädd att kräva att få lugn och ro, till skillnad från vad du tror kommer du bli bemött med förståelse.
 • Ekonomi - Det är lätt för dig att falla för lockande budskap just nu. Kom ihåg att om det låter för bra för att vara sant så är det också det. Läs det finstilta noga.
 • Hälsa - Att sova tillräckligt är veckans viktigaste råd då sömnbrist tenderar att påverka dig mer än vanligt. Du kan förenkla för dig själv genom att försöka varva ner lite tidigare, den extra sömnen kommer göra dig gott.
 • Relationer - Du och någon du är romantiskt intresserad av är inte riktigt på samma sida i boken. Var öppen med vad du känner och var inte rädd för att sakta ner farten. Den rätta personen väntar tappert på dig.
 • Lycka - För att vinna måste du satsa lite, du har ingen realistisk möjlighet annars. Däremot bör du inte vara dumdristig. Undersök oddsen noga.

Du är inte riktigt i form just nu och du verkar stängd och avvisande. Du har svårt att nöja dig och arbetar för mycket med ditt arbete. Dina närmaste kräver också ganska mycket av dig och du drar dig tillbaka. Hela denna vecka verkar allt ganska frustrerande för dig och du kan behöva lite vila och tid för dig själv innan du kan fortsätta.

Du hinner inte med allt du tänkt göra, men gräm dig inte över det! Det bästa är om du dämpar ambitionerna, sänker kraven på dig själv och lever mer för stunden. Lite avkopplande lättsinne är precis vad du behöver just nu!

 • Arbete - Det gäller att du är på god fot med dina kollegor och inte röra till saker och ting. Håll dig utanför en konflikt som dyker upp, du behöver inte bli indragen i den för du har egentligen ingenting med saken att göra.
 • Ekonomi - Du har snålat länge nog och det är dags att du fokuserar mer på dina behov. Var inte för återhållsam när det kommer till dina personliga utgifter, du behöver en hel del saker som du faktiskt har råd att införskaffa.
 • Hälsa - Sakta ner på farten på din fritid, du är så aktiv att det gör dig utmattad. Det är viktigt att komma ihåg att slappna av emellanåt. Vissa saker du har på schemat är inte så viktiga som du tror, de kan lätt vänta till ett senare tillfälle.
 • Relationer - Hur viktigt det än är att ha en bra kontakt med vänner och familj så är relationen till dig själv den viktigaste just nu. Ignorera inte dina behov av att vara för dig själv och koppla av, det är viktigare än att oavbrutet socialisera.
 • Lycka - Du har turen på din sida just nu så om du vill spela kommer det dyka upp flera bra tillfällen.

Nu är det inte vettigt att köra loppet ensam och du gör rätt i att få med dig dina närmaste. Ta hjälp av kollegor som är villiga att sträcka ut en hjälpande hand för dig. I framtiden kan också uppta dina tankar just nu. Kanske är det klokt att investera en del av dina tillgångar i ett sparkonto.

Du är lite orolig för en släkting. Din naturliga impuls är att gripa in och hjälpa den personen, men det gäller samtidigt att inte gå på för hårt. Var lyhörd och tänk på att alla mår bra av att få ta ett visst mått av eget ansvar.

 • Arbete - Envisheten är din viktigaste styrka just nu. Du känner dig uthållig och målmedveten och det är som att inget berg är för högt. Fortsätt köra ditt eget race och bry dig inte så mycket om andras åsikter.
 • Ekonomi - Förändringar sker när det gäller din ekonomi men det är för tidigt att säga om det är positivt eller negativt, troligen är det en blandning. Ta inga drastiska beslut för tillfället.
 • Hälsa - Tröttheten slår till i början av veckan och det känns segt att stiga upp på morgonen. Du kommer igång långsamt och får inte lika bra fart på dig själv som du är van vid. Det positiva är att allt vänder tvärt mot slutet av veckan och du får en riktig energikick.
 • Relationer - Det blir en lugn, kanske till och med tråkig inledning på veckan. Mot helgen ser det dock ut att vända och du kan förvänta dig en och annan romantisk stund!
 • Lycka - Din intuition är extra stark just nu och du kan använda den för att förutse händelsers utfall. Det här är något som självklart ger dig tur!

Detta kommer bli en bra vecka där du har möjlighet att få en hel del hjälp från din omgivning. Många av dina nya idéer tas emot med stor entusiasm från omgivningen. För dem som vill söka ett nytt jobb, är det bara att sätta igång. En gynnsam period för nya möjligheter där du klarar det mest otroliga.

Du trivs när du har folk omkring dig, och du anstränger dig verkligen för att komma överens med alla. Ett uppdrag inom en förening blir krävande men intressant. Du kan påverka och styra på ett effektivt men diskret sätt.

 • Arbete - Allt rullar på av rutin och du har inte problem med att göra klart något av de gamla vanliga uppgifterna du har på ditt bord. Mot slutet av arbetsveckan ser dock en ny utmaning ut att dyka upp, ställ in dig på det så du inte blir tagen på sängen.
 • Ekonomi - Gör inte för stora investeringar just nu eftersom du behöver spara till en kommande utgift.
 • Hälsa - Att vara i naturen triggar en förbättring av ditt allmäntillstånd. Sök dig till solen, du behöver den som mest just nu.
 • Relationer - Någon dyker upp gång på gång i dina tankar fast du försöker slå bort dem. Handen på hjärtat, har du undervärderat vad den här personen betyder för dig?
 • Lycka - Du är särskilt bra på att få andra runt omkring dig att glädjas just nu. Passa på att sprid och dela lyckan så mycket du kan!

Den här veckan är det bästa sättet att utmärka sig på att vara trevlig och tillmötesgående. Den moraliserande gör mer skada än nytta. Du måste fråga dig följande fråga: Är det rimligt att förvänta sig mer av någon annan än dig själv? En förnuftig person som du ska kunna styra bort från nonsens.

Du är bra på att släta över konflikter. Hemligheten är att du får folk att tänka på något helt annat än vad det nu är de retar sig på. Det kräver förstås en viss uppfinningsrikedom från din sida, men det har du som tur är mycket av.

 • Arbete - Det börjar bli dags att kavla upp ärmarna och ta itu med det du har förhalat. Ingen tid är så bra som nu, du har all kraft och motivation i världen om du bara kommer igång.
 • Ekonomi - Håll inte för hårt i pengarna för då sitter du ensam i ett hörn. Att vara för snål kan få andra att ta avstånd från dig.
 • Hälsa - Du hade en tidigare svacka på ett område som rör ditt välbefinnande men nu börjar det vända och allt ser desto ljusare ut. Dina ansträngningar är inte förgäves.
 • Relationer - Häng med ut när kompisgänget frågar dig och ta för dig av allt det roliga som händer, det behöver du verkligen.
 • Lycka - Man kan inte säga att du har vare sig tur eller otur just nu, det svänger lite upp och ner. Satsa inte någon större summa på spel om du vill vara på den säkra sidan.

Just den här veckan, kan det gå mycket långsammare än du vill. Du måste kontrollera dig själv då det inte är klokt att agera impulsivt. Acceptera att ingenting särskilt stort sker vid denna tidpunkt. Den här veckan är det inte bra att kontakta inflytelserika personer. Vänta istället på lite bättre tider.

Du träffar trevliga människor som förstår vad du pratar om och som delar dina åsikter. Men det finns också en person som du retar dig på – ni hamnar ständigt på kollisionskurs. Det intressanta är att ni egentligen är ganska lika!

 • Arbete - Det blir lätt lite enformigt på jobbet och du som brukar vara okej med det känner en viss tristess. Ifall du har möjlighet till miljöombyte eller att variera dina arbetsuppgifter på något sätt så ta chansen.
 • Ekonomi - Stanna upp och utvärdera hur saker och ting fortskrider. Du kan ha pengar placerade på fel ställen och behöva rätta till det för att siffrorna ska se bättre ut.
 • Hälsa - Din mentala och spirituella utveckling är viktigare än den rent fysiska just nu. Om du tränar gör du rätt i att inte pressa dig själv för mycket, du ska må bra under tiden. Lugna träningsformer är bäst.
 • Relationer - Du glömmer bort att visa tillräcklig uppskattning för de som står dig allra närmast. Det räcker med små handlingar av omtanke för att visa att du bryr dig.
 • Lycka - Var uppmärksam på en möjlighet som uppenbarar sig för dig under mitten av veckan. Det gäller att du är alert så att du inte går miste om något bra.

Människor kan vara svåra att arbeta med, vilket kan vara tråkigt. Har du något rutinarbete du behöver utföra, bör du hålla tidtabellen. Det är osannolikt att du kommer nå några större resultat den här veckan och du får mer att göra på jobbet.

Ett beslut börjar sakta ta form. Du har grunnat länge utan att komma fram till något, men äntligen börjar det klarna och optimismen ökar stadigt. Men det finns fortfarande ett ekonomiskt problem som du behöver hjälp med.

 • Arbete - När du tappat fokus så gå upp och rör på dig, det kommer att hjälpa till för att få igång kreativiteten igen. Bäst går det för dig som har ett jobb där du får fysiska utmaningar.
 • Ekonomi - Du får tips om en bra investering du kan göra, slå till efter att du dubbelkollat att budgeten går ihop. Det är viktigt att du inte förhastar dig med dina beräkningar.
 • Hälsa - Ditt mående är stabilt just nu, det är skönt att inte behöva tampas med humörsvängningar. Ju mer fysiskt aktiv du är desto mer förstärks de här redan gynnsamma förhållandena.
 • Relationer - Familj och släkt är särskilt viktiga för dig under den närmsta tiden. Hör av dig till dem du inte har träffat på länge, det betyder mycket.
 • Lycka - Allt som är relaterat till sport ger dig ökad tur. Om du spelar så har du bättre chanser på till exempel trav eller fotboll. Sysslar du med någon idrott själv har du även där ökade vinstchanser när det gäller tävlingar.

Anhöriga kan vara mycket svåra och samtidigt petiga, så var försiktig med din likgiltighet och ditt slappa förhållningssätt då det kan få dig att hamna på djupt vatten. Det du säger kan misstolkas av en äldre släkting. Försök att undvika konflikter med dina nära och kära. Veckan kräver att du håller stadig kurs.

Du har ett stort behov av ordning och struktur. Det är dags att satsa tid och pengar på att skapa effektiv förvaring för papper och prylar! Mycket energi går också åt till att hjälpa vänner och bekanta med diverse praktiska göromål.

 • Arbete - Du kommer köra fast med en viss uppgift under mitten av veckan. Få inte panik, det löser sig snart om du bara använder din unika talang.
 • Ekonomi - Undvik spontana infall just nu, det gäller att du tänker till innan du gör ett större inköp. Det här gäller speciellt under helgen då kostnaderna har en tendens att sken iväg om du inte sätter stopp.
 • Hälsa - Du har bra koll på hur du ska göra för att leva ett hälsosamt liv. Din utmaning den här veckan blir att leva som du lär.
 • Relationer - Du har lagt ner mycket tid och kraft på en kärleksrelation, nu är det dags att fokusera på vännerna. Det blir så lätt att ni glider isär om ni inte hör av er och träffas tillräckligt ofta.
 • Lycka - En vän har riktigt flyt just nu och kan dra med dig i sin tursamhet, så håll dig nära!
23 April 2018  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Veckans horoskop V.16 16–22/4


Du kan känna av lite tidsbrist den här veckan. Kanske är det din planering som just nu kör ihop sig. Men kom ihåg att det är du som skapar din tidsbrist och inte någon annan. Det är du som har valet hur du spenderar din tid och det är du som kan ändra på det. Detta kräver en viss ändring i ditt tänkande, men kommer att löna sig storligen om du försöker.

Dags att börja om på nytt i livet! Nymånen den 16/4 äger rum i ditt eget tecken. Kanske känner du en stark önskan om att rensa upp och börja om samtidigt som en känsla av plikt eller ansvar gnager inom dig. Konsten att få ihop vardagens alla måsten och drömmen om ett lättare liv, på dina villkor, kan ge dig lite att tampas med i tankarna. Den 17/4 är pengar och dina personliga värderingar högst på agendan när du funderar över kärlek. Sök det goda hjärtat istället för det som verkar fint och perfekt på ytan. Den 18/4 kastar du dig modigt ut och tänker i helt nya banor. En smart idé kan attrahera en affärsängel. Den 20/2 träder Solen in i ditt inkomsthus och det väntar en månad då mycket händer kring dina inkomster och det du äger.

 • Arbete - Du har en tendens att dagdrömma och tappa fokus just nu. Tur är det att ingen kommer på dig och du snabbt kan återfinna koncentrationen när det verkligen krävs.
 • Ekonomi - Innan du gör ett större inköp bör du se till att läsa på ordentligt, det som är mest fördelaktigt är inte det du har framför näsan utan du måste undersöka lite innan du hittar det.
 • Hälsa - Du behöver röra på dig extra för att få igång blodcirkulationen och inte känna dig kall. Träning är mycket givande den här veckan.
 • Relationer - Den som står dig närmast kanske inte alltid är den du spenderar mest kvalitetstid med. Försök få ändring på det här genom att ni pratar ut och ser vad ni kan förbättra i det avseendet.
 • Lycka - Du står i valet mellan kärlek och rikedom. Precis som ditt hjärta säger så ska du välja kärleken.


Det verkar vara kärlek i luften och du verkar vara en av personerna som kan dra mest nytta av detta. Någon ser ut att vara intresserad av dig och känslorna kan mycket väl vara besvarade. Det kan komma från ett något oväntat håll men när förvåningen lagt sig så tycker du inte att det är så konstigt egentligen.

När veckan startar begraver du det gamla. Du är tvungen för att komma vidare. Nymånen den 16/4 aktiverar att du slickar dina sår, läker dig och sedan går vidare. Likaså kanske du arbetar i enskildhet med ett projekt som måste bli klart utan inblandning från andra. Ge uttryck för det du önskar dig i kärlekslivet när tisdagen kommer. Det är så mycket lättare för en partner att ge dig det du vill ha OM du bara berättar vad sjutton det är! På onsdagen kan du nå ett genombrott i din process att befria dig från det gamla eller från beroenden eller rädslor. Det kan gå riktigt snabbt när polletten trillar ned! Allt solljus är på dig från och med fredagen och en månad framåt. Vad vill DU ha av livet? Det är en toppentid för att fundera och starta om på nytt.

 • Arbete - Tiden är kommen för dig att ta dig an nya utmaningar inom karriären. Det är lätt för dig att klättra på karriärstegen om du bara är beslutsam nog.
 • Ekonomi - Det är bra att vara om sig och kring sig just nu, det gäller att du kollar extra noga så du inte förlorar något till exempel att du får betala för mycket för en vara.
 • Hälsa - Det går inte att slappna av när du har saker att ta itu med, att skjuta på dem kan skapa ångest. Ta tag i din lista och beta av det viktigaste punkt för punkt innan du tar paus, då kommer du njuta desto mer av vilan.
 • Relationer - Någon kommer nära inpå dig nu. Det känns nervigt men samtidigt är det en underbar känsla, ta tillvara på den.
 • Lycka - Om du kör på din gamla vanliga taktik när du spelar så är det större chans att det ger utdelning just nu, speciellt framåt helgen.


Den här är veckan är mycket positiv särskilt när det gäller kärlek och vänskap. Någon som du tidigare har betraktat som fiende gör dig förvånad genom sitt vänliga agerande och detta medför antagligen att ni kan lägga allt gammalt groll bakom er. Du som letar efter ett nytt förhållande har störst chans att lyckas under mitten av veckan.

Den 16/4 aktiveras din samarbetsdel i horoskopet. Kanske får du upp ögonen för ett grupparbete eller kurs i något ämne som du intresserar dig för. Det är mycket möjligt att teknik, forskning, välgörenhet eller sociala medier har en del med saken att göra. Tisdagen kan bli en intensiv känslomässig dag då du eller din partner tar upp åsikter som någon av er tryckt tillbaka. För länge. Om du är singel kan en person närma sig dig med stora ord och snabb handling. Är du redo att hänga med? När du bidrar med din talang för att hjälpa andra kan du få en chans att skina själv på onsdagen. Från och med fredagen flyttar Solen in och ger dig under den kommande månaden fokus på att samla dig, lämna det förgångna och slutföra arbete som kräver att du stänger in dig på din kammare.

 • Arbete - Din kreativa sida har fått tillfällig idétorka. Det kan göra för att få igång fantasin igen är att byta miljö, det hjälper att skingra tankarna och få nya intryck.
 • Ekonomi - Plötsliga beslut brukar man avråda från men nu kan det faktiskt fungera. En gyllene möjlighet presenterar sig som kan gå förlorad om du avvaktar för länge.
 • Hälsa - Det finns många knep du kan ta till just nu för att förbättra ditt välmående, de flesta av dessa kostar mindre än de smakar. Du behöver inte lägga ner mycket pengar för att komma i form, undvik dyra lösningar som tömmer din plånbok och inte ger bättre resultat för det.
 • Relationer - Det finns någon du borde be om ursäkt till. Var inte rädd för att den inte ska godtas, det gör den sannolikt och förhållandet kommer även att stärkas.
 • Lycka - Du vet med dig att du har något värdefullt som du har lagt någonstans, det lönar sig att leta efter dem nu då du har större chans än vanligt att hitta det.


Din personliga ekonomi kommer sannolikt att kräva din uppmärksamhet under den tidiga veckan. Ta tag i det så snart som möjligt så kan du ägna dig åt sådant du verkligen vill under resten av veckan. Om du är i ett förhållande så kommer det hända en hel del under den här tiden och då vill du inte att ditt huvud skall vara upptaget med annat.

Dags för en ny karriärplan! Nymånen den 16/4 aktiverar dina ambitioner. Med en tuff aspekt till ditt relationshus kanske en kärlek eller samarbetspartner inte är helt med på banan när du tänker långsiktigt i karriären eller inför framtiden. På tisdagen är dina kontakter och ditt sociala liv ALLT för ditt kärleksliv. Ut och mingla med din partner eller, om du är singel, ladda hem Tinder och/eller missa inte sammankomster med vänner och bekanta. Våga gå din egen väg på onsdagen. Att tänka utanför boxen ger dig både framgång och respekt. Från och med fredagen kommer du börja se världen genom nya alternativa glasögon. Hur kan jag skapa framgång genom att tänka i nya banor? kommer du fråga dig mycket under den kommande månaden. Mycket möjligt satsar du på passiva inkomster, digital strategi, onlinejobb, utveckling av appar eller nätverkssamarbeten.

 • Arbete - Allt tyder på att du snart kommer få en bonus eller annan fördel, något utöver din vanliga lön. Det är något som kommer till nytta i vardagen.
 • Ekonomi - Det har blivit lite extra utgifter den senaste tiden men du har marginal så det påverkar inte ekonomin negativt.
 • Hälsa - Du behöver en så kravlös tillvaro som möjligt på din fritid. Försök att boka in så få aktiviteter som möjligt den här veckan och lämna kvar tid till att bara vara.
 • Relationer - För dig som vill stadga dig eller bygga vidare på ett redan existerande förhållande är det här en gynnsam tid. Du tänker långsiktigt och är villig att kämpa en hel del för ert gemensamma bästa.
 • Lycka - Du vill gärna njuta av enkla ting och inte slösa för mycket på lyx. Det gör du rätt i, det finns något i det enkla och okonstlade som är tilltalande.


Din attraktionsförmåga är särskilt hög denna vecka. Du behöver inte arbeta särskilt hårt för att få personer intresserade av dig. Var bara försiktig så att du inte sänder signaler till fel personer, att någon får upp ögonen för dig behöver ju inte bara vara positivt – det krävs ju också att du också är intresserad, annars blir det ju bara jobbigt.

Du tänker i stora, internationella banor vid måndagens nymåne. Ett överraskande erbjudande om att resa eller arbeta internationellt eller på ett publishingprojekt kan få dig att jubla. En klient eller uppdragsgivare kan vara krävande men du klarar det! Om du arbetar kreativt ska du våga tänka utanför boxen genom att använda dig av alternativa vägar att lyckas. Bara för att ingen annan gjort det innan så betyder det inte att det inte fungerar för dig! Var modig som du är! Dina nytänkande idéer kommer prägla måndag- torsdagen. I ditt kärleksliv är det tryggt och säkert som gläder dig, på tisdagen. En ny partner som har läget under kontroll attraherar dig och en stadgad partner som visar att han/hon är att lita på när det blåser får dig att slappna av. Från och med fredagen blir det full fart i din karriärsektor och avseende dina långsiktiga livsplaner under den kommande månaden.

 • Arbete - Det är dags för utvärdering av dina insatser på jobbet. Fråga dig själv om det finns något du kan ändra på. Det gäller att du tar hänsyn till och väger in allt, det är inte bara slutresultatet som är det viktiga.
 • Ekonomi - Låt inte dig själv påverkas för mycket av reklam och andras åsikter om prylar, det du ska införskaffa ska du själv känna är rätt och prisvärt. Det finns någon som trycker på dig att välja ett alternativ som du egentligen inte känner att du har råd med.
 • Hälsa - Du planerar en aktivitet men det kan vara så att du får ställa in den eftersom du känner dig trött och hängig. Deppa inte över det, det kommer fler tillfällen snart.
 • Relationer - Du njuter extra mycket av socialt umgänge den här veckan, både med vänner och med en partner. Din givmildhet gör dig populär att vara med.
 • Lycka - Dina insatser ger inte fullt så bra avkastning som du skulle önska, så undvik att lägga ut för mycket på spel. Det kommer bättre chanser inom en snar framtid.


Dina kommunikationsfärdigheter är dig verkligen till hjälp den här veckan. Du kan undvika en knipa på jobbet genom att använda dem på rätt sätt. Annars så är det en tämligen lugn vecka, både när det gäller din arbetsplats och dina relationer med dina vänner. På kärleksfronten sker det heller inte några förändringar.

En överraskande nymåne väntar den 26/4. Samägande, pengar, skulder, graviditet och att gå samman med en kärlekspartner både känslomässigt och ekonomiskt hamnar i fokus. Något med det hela kan ske ”rakt ur det blå” och överraska dig rejält. Våga dig på en lite ny, mer vågad inställning i kärlekslivet på tisdagen. När allt har blivit vardag och ”samma gamla visa” kan ett oväntat steg göra en stor förändring. Gör den satsningen på tisdagen! Pengar och begär kan göra att du måste balansera mellan dina behov samt konsten att förhandla med en ekonomisk person i ditt liv, såsom en bankman eller generös släkting, under onsdagen. Undvik att shoppa loss på kreditkortet utan att först ha satt en mycket klar gräns för hur mycket du kan spendera. Från och med fredagen väntar dig en månad då kommer lockas att tänka stort och internationellt. Tankar kring fastigheter och chansen att göra mer av det du äger kan vara en tanke som inspirerar dig. Att börja studera eller resa utomlands kan vara en annan variant.

 • Arbete - Det blir en både rolig och utmanande vecka då du verkligen får visa vad du går för. Du är populär på arbetsplatsen och alla verkar rycka i dig till höger och vänster.
 • Ekonomi - Läget förändras snabbt fram och tillbaka just nu och du behöver försäkra dig om att du har besparingar som räcker. Räkna med att det kan komma upp oväntade utgifter.
 • Hälsa - Du kommer få ta det lugnt på din fritid vilket är välkommet. En anledning till att du har den här extra tiden är att du rensat ut i din kalender vilket är bra så du inte blir för stressad.
 • Relationer - Låt inte energitjuvar ta av din dyrbara tid den här veckan, du ska umgås med människor som du känner dig upplyft och stimulerad av.
 • Lycka - Du har tur i det mesta du tar dig för så satsa på det du känner för när det kommer till spel och tävlingar.


Du är riktigt tursam större delen av den här veckan och många små och stora saker går just nu din väg. Försök att utnyttja detta så gott det går och ta chansen att utsätta dig för situationer som du vet är utvecklande men som känns lite skrämmande. Ditt självförtroende och din energi kommer att öka till följd av detta och gör antagligen hela veckan till en mycket angenäm upplevelse.

Nymånen på måndagen äger rum i ditt hus för seriösa relationer, både i kärlek och affärer. Hastigt och överraskande är ledorden som präglar dig och dina relationer under veckan. En relation kan nå ett abrupt slut eller ett genombrott på onsdagen. Känslorna bubblar upp och ur din mun och vips så kan allt ha hänt! Rent affärsmässigt eller på ett innovativt plan så har du allt att vinna på att samarbeta, istället för att göra allt på ditt eget sätt. Bär särskilt med dig den tanken kring tisdagen-onsdagen. Från och med fredagen startar en månad som kommer ge dig mycket att göra avseende pengar, skulder, pantsättning, arv, testamenten, bidrag och lån. Det är deklarationstider och du tycks ha särskilt mycket att ta hand om. Boka en tid med din bankman eller revisor för att ordna allt i god tid innan den 2 maj.

 • Arbete - Trots att du har det relativt tufft på jobbet lyckas du hålla huvudet över vattenytan och glida igenom utmaning efter utmaning. Håll fokus på målet så behåller du samma motivation veckan ut. Din rädsla för att misslyckas är obefogad.
 • Ekonomi - Ju mer produktiv du är desto större inkomster har du att vänta nu. Din framgång är direkt relaterad till din prestation och inte mycket tur är involverad.
 • Hälsa - En större förändring sker på hemmaplan, det kan vara en flytt eller något mindre omvälvande men det är på ett eller annat sätt något som förändrar vardagen. Du behöver vänja dig vid de nya omständigheterna och fokusera på att anpassa dig till dem så gå lugnt fram med annat i livet såsom kost och träning.
 • Relationer - Du har en god vän som brukar vara hemlighetsfull men den här veckan kan saker och ting ändras och personen börja lätta på sitt hjärta för dig. Det här leder till att relationen stärks.
 • Lycka - Ett erbjudande har dykt upp flera gånger och nu kan du inte längre ignorera det. Att tacka ja kommer att vara tursamt för dig.


Din tankeförmåga är särskilt bra för tillfället och det mesta som du gör blir positivt påverkat av detta. Under mitten av veckan kan du inte låta bli att tänka på arbete och studier men du kanske bör lyfta din horisont en aning och istället tänka lite mer långsiktigt. Gör lite efterforskningar på det här området nu när du är extra skarp. Du kan få idéer som du kan ha nytta av under lång tid framöver.

Arbete, plikt och hälsa betonas i samband med nymånen på måndagen. Nyheter om ett detaljerat schema för ett jobbuppdrag eller ditt sätt att ta hand om dig kan komma hastigt. Ett PR-/skrivprojekt eller uppdrag som handlar om att föreläsa eller undervisa kan skapa viss stress. Men du fixar det! Kärleken är het, intensiv och superpassionerad på tisdagen. En ny person kan storma in i ditt liv eller en relation med en stadgad partner fördjupas enormt genom att ni talar öppet med varandra. På onsdagen är du enormt drivande och nytänkande när du arbetar. Det kanske räddar en situation där allt stannat av. Från och med fredagen och en månad framöver kommer Solen lysa upp ditt hus för seriös kärlek och affärsrelationer. Mycket kan hända! Ett samarbete i affärer, blomstrande kärleksliv eller ett väldigt mycket mer aktivt socialt liv väntar.

 • Arbete - Du blir färdig med allting snabbt och lätt och får en del tid över som du kan använda till att det lugnt. En paus är bra för att skingra tankarna och orka med när tristessen slår till.
 • Ekonomi - Du och en vän kan gnugga era geniknölar tillsammans och komma på en briljant idé att tjäna extra pengar. Dela lika på både jobb och intäkter så undviker ni dispyter.
 • Hälsa - Du har god möjlighet att förändra saker och ting till det bättre när det gäller din hälsa. Din disciplin gör att det är lättare att ta hårda tag.
 • Relationer - Sök dig till en miljö som är obekant för dig om du är på jakt efter kärleken. Att bara fortsätta gå till samma gamla ställe har inte gjort något för dig och kommer inte göra det nu heller. I ett redan existerande förhållande kan du introducera nya idéer och tankar för att ge en ny dimension till saker och ting.
 • Lycka - Överskatta inte värdet på saker och ting, det kan göra att du får svårt att släppa dem. Du känner dig fri om du kan ge upp något du hållit fast vid för hårt och som du egentligen inte behöver.


Problemet med ditt kärleksliv är att det inte händer så mycket. Men frågan är om du gör allt som du kan för att ändra på saken? I ett förhållande måste du föreslå en ny aktivitet för att få gnistan att tändas den här veckan. Om du är singel och letar ett nytt förhållande måste du röra dig mycket bland folk för att ge dig själv chansen – inte bara på helgen utan också någon veckodag.

Oväntad utveckling och möjligheter väntar dig i samband med nymånen på måndagen. Områden som berörs är kreativa satsningar, fertilitet, barn i ditt liv eller kärleksflirtar. Något sker med en rasande fart och du kan bara hänga med. Pengar, eller bristen på dem, kan stressa dig men du kommer få ihop det med långivare och banker. Kärlek och respekt samt viljan att finnas där och hjälpa varandra präglar ditt kärleksliv på tisdagen. Trygghet är så mycket viktigare än het passion och snygg yta. Det du ger uttryck för kan förföra en hel värld eller vinna över alla motståndare på din sida på onsdagen. Du talar på ett mycket övertygande sätt om vad du vill ha, och får det troligen precis så som du hade tänkt dig! Från och med fredagen väntar det dig en månad av ett strikt schema för att hinna med allt du ska bli klar med inför sommaren. Det handlar både om arbete och träningsrutiner.

 • Arbete - Du jobbar lugnt och metodiskt nu vilket innebär att risken för slarv är minimerad. Andra har inget att klaga på när det gäller dina insatser.
 • Ekonomi - Tänk efter lite extra noga, du står inför ett större ekonomiskt beslut. Lita på en vän som kommer med råd.
 • Hälsa - Se över ditt vätskeintag nu, det är lätt att drabbas av uttorkning och då kommer huvudvärken som ett brev på posten. Du tränar bra med gott resultat.
 • Relationer - Var extra tydlig i hur du kommunicerar med andra för att undvika missförstånd. Låt inte någon gå omkring och tro att du menade att såra dem.
 • Lycka - Vännerna är viktiga för hur lycklig du upplever dig just nu och de positiva effekterna av ett bra umgänge är stora. Låt däremot inte dem definiera dig.


Det ser ut som om det mesta flyter bra för dig nu när det gäller arbete och studier. Därför kan du med gott samvete helt ägna dig åt familj och vänner under den här veckan. Om du är singel så är detta en utmärkt vecka att lägga ner lite extra kraft på att hitta din själsfrände. Chansen är nu större än vanligt att du skall träffa rätt på det här området.

Känslorna i hemmet eller med en familjemedlem kan bli stora och kanske överraska dig vid måndagens nymåne. Tankar kring att flytta, renovera, bli sambo eller möta din partners familj dominerar. Du kan känna en viss press inifrån men kanske har den inget med nuet att göra utan är istället något som du bär med dig från det förgångna? Låt inte gammalt groll, rädslor eller oro stoppa dig från att ta nya känslomässiga steg i livet. På tisdagen kan du attraheras av någon som verkar väldigt passionerad och spännande. Men, tänkt två gånger innan du agerar för snabbt. Stadgade gynnas av att låta alla känslor och tankar som ni tryckt undan, få komma fram. Det kan få en rent transformerande effekt på ditt kärleksliv att tala öppet och tydligt om rädslor och begär. Från och med fredagen väntar det dig en månad full av möjligheter att få njuta och skoja mer i livet. För Stenbockar som önskar sig en graviditet är det generellt sett en bra tid att försöka från och med måndagen och under den kommande månaden.

 • Arbete - Nu är det bra att fokusera intensivt under korta perioder och därefter ta paus, du orkar inte köra på för full maskin hela tiden.
 • Ekonomi - Att spendera större summor på vänner känns lite främmande för dig men nu får du chansen att göra något speciellt för dem, det kommer betyda mycket.
 • Hälsa - Sociala sporter går bäst för dig, du blir lätt uttråkad om du är solo i löpspåret. Det går att hitta en bra träningspartner nu.
 • Relationer - Det hjälper dig enormt att prata med en nära vän om dina personliga problem. Den som står dig allra närmast kommer vara det största stödet, det är inte nödvändigtvis den du träffar oftast.
 • Lycka - Du har väntat på ett besked under en längre tid och snart kommer det ett positivt sådant.


Veckan lämpar sig inte för att ingå några viktiga avtal, även om det finns personer i din närhet som försöker pressa dig till det. Det är bättre att vänta ett tag, kanske för att du skall tänka igenom vad du själv verkligen vill. Det ser också ut som det finns pengar att spara om du avvaktar. Helgen ser ut att bli trevlig och avslappnad, tyvärr helt utan överraskningar.

Nymånen på måndagen för med sig nyheter om grannar och syskon eller hur du använder dig av information. Besked eller funderingar kring en kortare resa eller en kurs kan också dominera. Något med det hela verkar överraska dig. På tisdagen är du villig att dela med dig av dina innersta känslor i kärlekslivet. Det gynnar dig oavsett om du är singel eller stadgad. Du är smart och nytänkande när du kommunicerar på onsdagen. Som om du befinner dig en idéernas kammare och bara plockar med dig det som verkligen fungerar. I gruppsammanhang står du ut som den som hela tiden tänker ett steg längre än de andra. Från och med fredagen så väntar det dig en månad som kommer att ge dig att göra när det gäller ditt hem och din familj. En flytt eller renovering kan vara en variant. Känslor och minnen från förr är en annan.

 • Arbete - Du måste våga lita på dina kollegor och lämna ifrån dig en del av ansvaret till dem, du kan inte bära hela företaget på dina axlar.
 • Ekonomi - Du har haft tankarna på affärsidé, det kan vara läge att göra slag i saken nu. Du har en vän som kan hjälpa dig.
 • Hälsa - Det gäller att du kommer ihåg att ta hand om dig själv nu för du har så mycket som kroppen ska orka med. Kosten är det viktigaste du bör tänka på, är den balanserad så får du det betydligt lättare att klara av allting.
 • Relationer - En gnista tänds, antingen är det en ny eller inom ditt redan existerande förhållande. Försök hålla lågan vid liv genom att vara lyhörd och visa din romantiska sida.
 • Lycka - Om du låter slumpen styra nu så kan den faktiskt leda dig till rätt val. Överanalysera inte situationer.


Du har svårt att bli kontrollerad just nu. Det spelar inte någon roll vem det är, din chef, någon av dina föräldrar, eller kanske din partner så tycker du att det är lika jobbigt. Försök att hålla tillbaka frestelsen att bita tillbaka hårt när det händer. Denna period kommer att passera och du kommer känna dig som vanligt inom kort.

Din ekonomi ger dig nyheter vid nymånen på måndagen. Satsa på att målmedvetet lägga upp en ny halvårsbudget, se över ditt ägande eller be om ett lönesamtal med chefen. Ditt kärleksliv kan bli väldigt intensivt på tisdagen. Singlar kan flirta friskt med någon ny person, möjligen en vän eller kontakt via sociala medier. Stadgade kan få tillbaka förälskelsepassionen genom att skicka spännande mail eller sms till varandra under dagen. Ekonomiska frågor kan ge dig hicka på onsdagen. Försök då att strukturera dig och se över onödigt, vardagligt svinn. Där kan det finnas mycket pengar att spara. Från och med fredagen blir ditt sociala liv med vänner, grannar och syskon mer aktivt. Under den kommande månaden blir det mer liv och händelser i ditt grannskap. Ditt intellekt får sig också en dos av energi och kanske plöjer du bok på bok eller känner dig lockad av tanken på att studera eller göra weekend-resor för att vidga dina vyer.

 • Arbete - De kreativa projekten eller det kreativa i dem är det som går bäst för dig just nu. Du inte bara startar upp med strålande idéer utan fullföljer med gott resultat.
 • Ekonomi - Följ upp din ekonomiska planering nu för att se om det skett förändringar som kan påverka helheten. Du hinner hindra potentiella problem om du agerar omgående.
 • Hälsa - Du ska inte skämmas för att acceptera avlastning den här veckan, det är svårt att få ihop livspusslet ibland och allt som hjälper med det är välkommet.
 • Relationer - En ny fas börjar i en av dina nära relationer. Eller kanske är det så att ett förhållande avslutas och ett nytt börjar. Hursomhelst så kommer du behöva kämpa emot frestelsen att försöka hålla fast vid något gammalt som inte är bra.
 • Lycka - Du har erfarenheter på ett speciellt område som du nu kan använda för att få tur, det gäller bara att tänka till lite.
16 April 2018  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Helgens horoskop 14-15/4


Lör: Du är otroligt utgående idag och du har viktiga saker att säga, som verkligen kan hjälpa andra och som du vet kan förstärka deras ambition. Du är också bra på att planera framåt idag och du blandar styrka, ambition med tillit till dig själv.

Sön: Nymånen i väduren idag bildar kvadraturer till både Mars och Pluto i stenbocken något som innebär att denna nymåne påverkar dig på ett personligt sätt. En ny fas börjar i ditt liv som ger upphov till stress, men medan en del av er kan känna sig arga och irriterade, kan andra använda dessa spänningar för att ta en ny väg i livet som är bra. Det är bra om du är medveten om risker och faror. Ännu positivare är det att Merkurius idag går direkt igen i väduren och därför återgår mycket av livet till det normala.


Lör: Aspekterna är idag rätt så härliga och du har dessutom gott om hopp och tillit till livet. En bra dag för att tänka genom olika situationer, för att få rätt i sina papper, för att läsa och söka information. Diskussioner med andra blir rätt så meningsfulla idag och du får också andras hjälp.

Sön: Nymånen i väduren idag påverkar det tolfte huset för hemligheter, enskildhet och insikter. Denna nymåne kan hjälpa dig att stå ansikte mot ansikte med en del i dig själv eller en sanning som du kanske tidigare inte ville bli medveten om eller acceptera. Merkurius går direkt idag och därför kommer mycket av livet att återgå till någon form av normalitet och allt blir bara bättre.


Lör: Jupiter skapar ett bra flöde i ditt liv som hjälper dig att njuta av dagens aktiviteter och interaktioner. Du mår bra men du mår ännu bättre om du verkligen ser efter din egen hälsa och tänker på vad du stoppar i dig så dylikt. Dagen blir också rätt så social.

Sön: Nymånen i väduren ger upphov till nya utvecklingar i det sociala livet kan vara spänningsfyllda. Det är också möjligt att de nya utvecklingarna även påverkar din ekonomi, betalningar, intäkter, etc. Merkurius går direkt i huset för grupper och vänner. Relationer börjar förbättras och det blir lättare att ha att göra med folk. Man är också klar med alla människor som har samband till ditt förflutna.


Lör: Du kan prata din väg till framgång idag och tack vare bra planering går allting rätt så bra, men du bör undvika alltför stora krav på andra och inte heller bör dina förväntningar vara alltför höga. Samtal idag är icke desto mindre inspirerande och din sociala kompetens är hög. Du är bra på att övertyga och övertala andra.

Sön: Nymånen i väduren idag påverkar huset för karriär, anseende, auktoritet och föräldrar. Med denna nymåne kan du försöka få kontroll över ditt eget liv på ett eller annat sätt. Utmaningar gör dig bara starkare. Merkurius går direkt igen i väduren och du kan nu börja fokusera på framtiden. Relationer förbättras, projekt kommer igång, förseningarna är över, och livet går vidare på ett helt nytt sätt.


Lör: Familjerelationer blir bättre och eventuella hemrelaterade problem kan lösa sig. Du kan må bra av att se efter hushållet och du trivs i familjens sällskap. Dessutom har du massor med idéer idag som du gärna vill prata om, samtidigt som det kanske inte är rätt dag för resor på grund av månens kvadratur till Saturnus.

Sön: Nymånen i väduren idag kan handla om något nytt som du behöver lära dig. Problem kan uppstå i distansrelationer. Merkurius går direkt däremot och förmodligen representerar denna nymåne en sista utmaning som behöver hanteras rörande kunskap, syn på värden, människor som bor långt borta. Kommunikation med andra människor börjar förbättras och livet börjar gå vidare i någon ny inriktning.


Lör: Jupiters sextil till Pluto skapar tur och lycka på resor. Kärleksmöten går väl, men du har också tur i allt som har med kommunikation att göra. Du är duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift. Resor går också väl.

Sön: Nymånen i väduren idag påverkar ditt åttonde hus för skulder, skatter, inre transformering, investeringar och gemensamma resurser. Eventuella förluster kan få dig att göra nya inköp som du inte räknat med. Denna nymåne kan också vara intensiv för kärlekslivet, och kan få dig att inse var någonstans du känner dig osäker eller svartsjuk. Merkurius går direkt i väduren idag däremot något som innebär att varje problem kan lösas. Du fastnar inte lika lätt i och med väntetiderna är över.


Lör: Du pratar med vänner idag men medan vissa diskussioner är trevliga kan det också uppstå problem i synnerhet senare på dagen. Eventuellt kan du idag också göra många inköp och du kan också få hjälp från generösa människor.

Sön: Nymånen i väduren kan ge upphov till nya utmaningar när det gäller familjerelationer. Merkurius går däremot direkt idag och därmed kommer atmosfären hemma och på jobbet att börja förbättras eftersom det blir lättare att prata med folk. Nya vägar öppnas också upp och du känner också att livet börjar gå vidare.


Lör: Jobbar du idag kommer du att trivas på jobbet och du klarar av många uppgifter. Under dagens gång kan du också känna att relationer är något instabila och trots många samtal och mycket kommunikation med andra och en hög social kompetens kan du känna på dig att någon inte är helt ärlig med dig.

Sön: Nymånen i väduren på söndag kan ge upphov till problem i synnerhet på jobbet eller vad gäller hälsotillståndet. Denna nymåne kan kräva mycket av dig i den meningen att du inte får ge upp utan försöka lösa eventuella problem som kan uppstå. Det är bra om du försöker fokusera på lösningar. Merkurius går direkt idag och därför kommer det också att bli lättare för dig att komma vidare på alla sätt i och med det blir lättare att tänka klart och tydligt medan förseningarna i stort är över.


Lör: Även om du inte är på det allra bästa humöret idag och även om du kan känna dig ledsen, kan du ändå höra goda nyheter angående pengar. Allt kommer därmed att ljusna även om det inte verkar så. En hel del kommunikation kan också äga rum som handlar om pengar.

Sön: Nymånen i väduren idag kan handla om en utmanande förändring som påverkar ekonomi och pengar, men en förändring kan också äga rum i dina värderingar och hur du ser på saker och ting. Inget behöver hända idag som är ovanligt utan snarare visar denna nymåne vad som är på gång. Även om denna nymåne handlar om stress och osäkerhet kan den också motivera dig att ta nya tag, söka nya inkomstkällor, starta eget, etc. Merkurius går också direkt idag, något som också kan innebära att det blir lättare att starta något nytt efter denna nymåne.


Lör: Det kan finnas konflikter idag men det finns även en förmåga att komma över det inträffade. Om kompromisser inte kan komma till stånd kan du i alla fall acceptera situationerna som har uppstått. Dessutom har du massor med stöd från andra. Även ekonomin kan bli problematiskt.

Sön: Nymånen i väduren kan handla om utmaningar och problem som rör känslor av osäkerhet, men familjeproblem eller problem som handlar om bostaden kan uppstå. Du behöver också en gång för alla kanske hitta lösningar och i något avseende bli medveten om vilka mönster som upprepas. Merkurius går direkt i väduren idag något som också innebär att du kan sluta fokusera på det förflutna för att kunna gå vidare med ditt liv. Även blockeringarna släpper och väntetiderna är över.


Lör: Mycket kommunikation äger rum idag, och du är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift. Även den ekonomiska situationen ser rätt så bra ut och du kan ta emot pengar idag eller göra en vinst. Även om du kan kämpa med depression, hinder eller fiender, kan du hitta en bra lösning.

Sön: att det blir svårt att komma överens med omgivningen och det är svårt att förstå varför det blir så. Någonstans behöver du finna en ny känsla av balans. Merkurius går däremot direkt igen i väduren något som samtidigt innebär att samspel med andra börjar bli allt bättre och att din sociala kompetens börjar öka medan koncentrationsförmågan också förbättras.


Lör: Om du inser på vilka sätt folk påverkar dig och varför du tar så illa upp kan du hitta till ljuset och släppa nervositet och obekväma känslor. Kanske är det dags att bli medveten om omedvetna mönster. Du kan komma över eventuell kritik. En ny begynnelse när det gäller jobb och pengar finns inom räckhåll.

Sön: Nymånen i väduren skapar nya utvecklingar i ditt liv som kan handla om pengar och intäkter eller om självvärde. Det är möjligt att du känner att dina ansträngningar inte lönar sig med detsamma men i själva verket börjar eventuella ekonomiska bekymmer försvinna. Alla ansträngningar kommer så småningom också att ge bra resultat. Merkurius går direkt i väduren idag något som innebär att stagnationstiden är över.

14 April 2018  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Veckans horoskop V.15 9–15/4


Du är fortfarande i framkant, men vinsterna är inte riktigt på samma nivå som föregående vecka. Framgången kommer att utvecklas och bestå under en lång tid framöver. Du är säker och trygg i det du gör, även om du måste anstränga dig mer för att få saker gjorda på jobbet. Du trivs med en hel del ansvar och skyldigheter. Den här veckan blir slutligen romantisk och behaglig.

Du har verkligen lust att säga ditt hjärtas mening till en nära vän den här veckan men bör nog se upp så att du inte låter känslorna tala för mycket. Din vän blir nog inte särskilt glad över den kritik du förmedlar. Men detta är inget du behöver ligga sömnlös över. Ni har ett tillräckligt gott förhållande för att reda ut den här småsaken.

Utmaningen: Fokusen.
Satsa på: Egen tid.

 • Arbete - Om du använder den extra energi du har just nu kan du få väldigt mycket uträttat. Kollegor såväl som högre uppsatta på din arbetsplats ser hur mycket tid och kraft du lägger ner och det är mer uppskattat än du tror.
 • Ekonomi - Avfärda inte en uppkommande utgift som onödig, den har stor betydelse och du behöver inte känna någon skuld för att du lägger ner pengar på den.
 • Hälsa - Du ger gärna andra råd om hur de bäst borde leva sina liv. Det är bra att du delar med dig men kom ihåg att leva som du lär också.
 • Relationer - Just nu är du som fisken i vattnet när det kommer till sociala relationer. Sök upp en fest eller annan plats där saker och ting händer.
 • Lycka - Om du ska spela så gör du gott i att lyssna till någon som har erfarenhet, du kan få bra hjälp med att förbättra din strategi.


Det här ser ut att bli en vecka fylld av roliga upptåg och äventyr. Men då krävs det att du tar chansen varje gång en möjlighet uppenbarar sig och inte bara sitter hemma. På kärlekens område är det dock stiltje. Det händer inte något speciellt vare sig för dig som är i ett förhållande eller för dig som är singel. Arbete och studier får inte mycket tid för tillfället, du är upptagen av annat.

En trevlig och bra vecka, liksom en period där du bör hålla dig borta från alla former av spekulation och vara noga med att inte blåsa upp dig mer än du kan smälta. Dessutom kommer du känna dig lite ensam och sorgsen i samband med att något oväntat händer under den här veckan. I slutet av veckan finns det tecken på att kunna flytta utomlands. Du kommer kunna resa ganska långt om inte alltför länge.

Utmaningen: Bokade dagar.
Satsa på: Planera först.

 • Arbete - Många utmaningar är framför dig men de involverar sådant som du brinner för och tycker är roligt att syssla med. Ha en bra inställning så kommer du greja det!
 • Ekonomi - Innan du gör någon ny investering bör du noga väga för- och nackdelarna. Nu är inte ett bra tillfälle att dyka med huvudet före i okänt vatten.
 • Hälsa - Du är som vanligt bekväm i dina gamla rutiner men något händer som skakar om allting. Ganska snabbt inser du att förändringen faktiskt är till det bättre.
 • Relationer - Det känns lite jobbigt för dig att du sitter ensam utan något speciellt att göra. Om den du vill träffa är upptagen så ring någon annan, det blir minst lika bra.
 • Lycka - Du har turen med dig i början av veckan men mot helgen bör du undvika spel helt och hållet.


En lugn och behaglig vecka, men du måste ändå vara försiktig med din ekonomi. Det kommer uppstå några oväntade problem mellan dig och dina nära och kära denna tid. Några nya och goda utsikter inom arbetet kan förväntas från mitten av veckan. Stå på och visa vad du går för så kan resultaten bara bli enastående!

Sömn verkar vara något som antingen du eller din partner får för lite av under veckan och då saknas ju energi att hitta på roliga och intressanta aktiviteter. Kanske är det bäst att ta den här veckan till att vila upp er och därför försöka avboka en del av det ni har planerat in. Dessutom ser det ut som om en förkylning kan blossa upp under helgen, och då är det ju extra viktigt att ta det lugnt.

Utmaningen: Självdisciplinen.
Satsa på: Kontroll.

 • Arbete - Du har större ansvar över saker och ting just nu och får ta dig an mer än du brukar. Jobbar du på sakta men säkert och är noggrann kommer det att gå bra.
 • Ekonomi - Inredning och uppiffning av hemmet är i fokus just nu. Du hittar vackra saker till en billig peng om du tänker till lite.
 • Hälsa - Du behöver skönhet för att må bra, att vistas i miljöer som är röriga och mindre behagliga för ögat gör att du känner dig obekväm. Att delta i kulturella aktiviteter är extra givande just nu.
 • Relationer - Det uppenbarar sig för dig att saker och ting inte fungerar riktigt som de ska i en av dina relationer. Det måste ske en ganska drastisk förändring om ni ska undvika att glida isär.
 • Lycka - Någon i din närhet har tur, se om den kan smitta av sig på dig.


En mycket trevlig vecka med enorma möjligheter gällande kärlek och affärsliv. Du får en fin period av romantiska äventyr i din relation med din utvalda och stora ekonomiska vinster i ditt arbete. Veckan bådar även gott på flera fronter, så du måste uppvisa stor försiktighet när det gäller nytillkomna vänner, annars kan du sluta som den förlorande parten.

En händelse under veckan får dig att känna dig stolt över dig själv. Kanske är det en utmaning som du inte trodde att du skulle anta. Bry dig inte om att någon i din vänskapskrets inte tycker att det är särskilt imponerande, det är vad du tycker som är viktigast. Tänk också på att inte distraheras av oväsentligheter utan försök att fokusera på ditt mål.

Utmaningen: Stopp på vägen.
Satsa på: Bre ut dig.

 • Arbete - Det kan hända att någon som är högre uppsatt än du ber dig om råd, var inställd på det. Du har den kompetens som behövs för att lösa problemet.
 • Ekonomi - Plötsligt får du ett ryck och känner att nu måste du vara sparsam. Hela veckan går du och håller igen men mot helgen blir det för svårt att motstå att spendera på något mindre nödvändigt. Du har sparat in så pass mycket att det går bra.
 • Hälsa - Du har inte gett din hobby så mycket tid som du skulle önska men nu blir det ändring på det. Egentid är något mycket viktigt, se till att ta de tillfällen som uppenbarar sig.
 • Relationer - Allt flyter på mer eller mindre som vanligt. Det finns inte mycket du skulle vilja ändra på i din romantiska situation just, du nöjer dig hellre med hur saker och ting är än riskerar något.
 • Lycka - Du är vis i dina tankegångar nu och kommer till insikt om en större livsfråga.


En blandad vecka där du är försiktig på ditt arbete. Investeringar och nya projekt behöver ses över. Du måste visa större vilja till positiva förändringar om det blir stopp. Det är en god idé att ändra kurs och riktning något när det behövs. Du är lite envis och kommer inte erkänna att du kan ha haft fel. En vecka där kompromissande måste stå i fokus.

Försök att göra så många olika aktiviteter som möjligt den här veckan. Du mår bäst nu om du inte fokuserar för mycket på en enda sak. Fysisk aktivitet i början på veckan får din energi att stiga och hålla sig på en hög nivå under hela veckan. Detta är också en bra vecka för att ta tag i problem av ekonomisk art. Chansen är stor att du gör ett klipp om du lägger ner lite tid på det här området.

Utmaningen: Jobbet.
Satsa på: Kramar.

 • Arbete - Det känns lätt för dig att klara av arbetsveckan eftersom du har saker som motiverar dig på din fritid. Din positiva attityd smittar av sig på andra och får dem att känna sig bättre till mods.
 • Ekonomi - Du är väldigt generös just nu och det är lätt att du spenderar lite väl mycket på de du tycker om. Det är svårt att motstå glädjen i deras ögon, tänk bara på att lagom är tillräckligt.
 • Hälsa - Nu har du allt att tjäna på att bryta rutinerna och testat en ny metod att leva hälsosamt. Bäst går det om du inte är alltför strikt mot dig själv.
 • Relationer - Det är varma känslor mellan dig och en speciell person. Passa på att njuta av alla fina stunder nu när du kan.
 • Lycka - Det är värt att lyssna till den äldre person som ger dig råd nu i slutet av veckan. Du har mycket att hämta från konversationen.


En mindre åkomma kan irritera dig under veckan. Den slår antagligen till under veckans mitt. Det är inget allvarligt som väl är, men din energi drabbas och det påverkar både arbete och relationer. Eventuella motionspass får du nog skjuta på framtiden ett tag, men om du har någon bok som du gärna vill läsa ut så är detta ett bra tillfälle.

Nu har du samlat ett antal problem och uppgifter på hög och du kan stå inför en tuff och svår vecka. Du måste bara besinna dig i denna ogynnsamma period. Dessutom kan du bli tvungen att spendera mer pengar än vanligt, och det är inte klokt av dig. Du kan riskera att hamna i en skuldkris och inte få tillbaka de pengar som du har rätt till. I kärlekslivet tenderar du att hamna i samma situation, och här kommer du att felberäkna och förlora din partner om du inte passar dig. Det är dags att du gör något för kärleken!

Utmaningen: Humöret.
Satsa på: Se framåt.

 • Arbete - Det delas ut arbetsuppgifter till höger och vänster men försök inte ta dig an mer än du kan hantera för att få några extra pluspoäng, det medför att kvaliteten överlag blir lidande.
 • Ekonomi - Du har kommit på ett sätt att tjäna extra pengar. Dra det med någon som har erfarenhet så du kan se hur realistisk din plan är.
 • Hälsa - Du går i tankar på att göra en förändring när det gäller ditt utseende. Hur ytligt det än må låta så har det en förnyande påverkan på dig som är klart positiv.
 • Relationer - En planerad aktivitet ställs in men du kan göra något bättre av tiden som blir minst lika roligt. Kom ur ditt skal och ha passa på att ha göra det oplanerade!
 • Lycka - Låt inte spelande gå överstyr, kostnaderna för detta skenar lätt iväg. Gör upp en budget och håll dig till den, om du inte avstår helt.


Den lilla otur som du tycker att du har plågats av på sistone ser ut att äntligen ge med sig. Stjärnorna pekar på en riktigt tursam vecka både i det lilla och i det stora. Till helgen behöver du vara lite för dig själv, du har inte riktigt den energi som krävs för en helg fullspäckad av aktiviteter. Det kan du dock få svårt att övertyga dina vänner om som verkligen vill att du följer med.

Din ekonomiska situation börjar bli bättre efter att du har lyckats städa upp i ditt ekonomiska virrvarr. I slutet av veckan kan du äntligen le lite mer mot andra och dig själv, för dödläge som du hamnat i verkar äntligen ha kommit till sitt slut. Kärleken upplever du också helt annorlunda nu än tidigare. Du är mer kärleksfull och omtänksam och din partner försöker kompromissa med dig. Allt börjar ljusna i horisonten.

Utmaningen: Tillfällig stress.
Satsa på: Fånga tillfällena.

 • Arbete - Dina tankar vandrar iväg när du egentligen borde koncentrera dig. Å andra sidan har du extra mycket kreativitet och lite lagom galna idéer som du kan använda dig av. Det tar därför kortare tid än vanligt att uppnå samma resultat.
 • Ekonomi - Försök använda dig av det du har så långt det är möjligt och undvik dyra inköp. Det finns saker du tror att du måste skaffa när du istället kan laga något befintligt.
 • Hälsa - Nu suger du åt dig av inspiration från andra vilket motiverar dig till att göra hälsosammare val. Är du bara tydlig i att definiera dina mål och ser över hur realistiska de är så kommer du nå dit förr eller senare.
 • Relationer - Du tycker det känns lite jobbigt att vännerna är upptagna när du vill nå dem. Kanske har du någon som inte står dig riktigt lika nära men som det skulle vara roligt att umgås med lite oftare?
 • Lycka - Chansen är stor att du vinner i spel med motståndare. Akta dig för sådant som är slumpmässigt.


Detta kommer bli en fantastiskt trevlig vecka som du har väntat på länge. Alla problem du har haft kommer försvinna i tomma intet. Återigen råder optimism och engagemang. Framför allt går det smidigt på jobbet. Du har fått en hel del erkännande för vad du har åstadkommit på sistone. Ett oväntat framsteg kan vara att vänta. Du måste dock undvika att bryta upp gamla vänner och kärleksaffärer som du ju faktiskt har så mycket utbyte av.

Om du är i ett förhållande så kan veckan blir rätt så tråkig. Du är trött på att det inte händer något och kan lätt beskylla din partner för detta. Irritation föder irritation och det kan snart utvecklas till ett storgräl om du inte avbryter det tidigt. Kanske bör du inte förvänta dig särskilt mycket från din partner den här tiden utan planera in någon rolig aktivitet med dina vänner istället.

Utmaningen: Snabba beslut.
Satsa på: Is i magen.

 • Arbete - I dina försök att stå ut på arbetsplatsen blir du både hyllad och avundad. Kör ditt eget race, du har allt att vinna på det.
 • Ekonomi - Du blir frestad att ändra på hur du sparar efter att du hört om folk som tjänat storkovan på börsen men de hör snarare till undantagen än regeln. Gör inga riskabla placeringar just nu, det ser inte ut att löna sig.
 • Hälsa - Du mår relativt bra nu även om tröttheten sätter sina spår. Det enda som kan råda bot på det är att försöka få till fler sovtimmar.
 • Relationer - En av dina närstående behöver stöttning och uppbackning. Det här tar en del på dina krafter men det kommer löna sig i det långa loppet och det stärker relationen avsevärt.
 • Lycka - Du har flyt när det kommer till skicklighetsspel, dock inte i slumpmässiga dragningar.


Om du har svårt att lösa ett problem själv under den här veckan så är det bra om du frågar en vän om råd. Han eller hon kommer att kunna hjälpa dig på ett sätt som du inte kunde anat innan du frågade. Försöka att ägna åtminstone en kväll den här veckan för planering framåt i tiden annars finns det risk att det kör ihop sig med aktiviteter längre fram.

Detta är en enkel och bra vecka för dig, kanske du till och med kan låta bröllopsklockorna ringa för dig. Vill du knyta dig för gott, är tiden faktiskt inne. Du får en ganska hektisk period framöver där saker händer bara över en natt. I samband med denna hektiska vecka, måste du med alla medel visa ägna mer uppmärksamhet åt din kropp. Var specifikt på din vakt för att undvika onödiga skador och infektioner.

Utmaningen: Egensinnet.
Satsa på: En dröm.

 • Arbete - Du får bita dig i tungan både en och två gånger den här veckan, då andra runt omkring dig inte direkt gör som de ska. Ditt tålamod är det som gör att arbetsveckan ändå flyter på smidigt.
 • Ekonomi - Nu dras dina ögon till lyxiga saker, du vill gärna ha det lilla extra. Om du tar med någon när du är ute och shoppar så kan den personen hjälpa dig att hejda dig lite lagom.
 • Hälsa - Efter att hårt slit får du nu äntligen slappna av lite. Var inte hård mot dig själv när det gäller träning, du behöver en lugn vecka.
 • Relationer - Du reflekterar en hel del på sådant som hänt i tidigare förhållanden. Du inser att det går att lära sig från misstagen för att växa här och nu, vilket är en bra insikt.
 • Lycka - En vän behöver hjälp med något och du får en stor inre tillfredsställelse genom att finnas där på de sätt du kan.


En mindre bra vecka har du framför dig, där några oförutsedda problem kommer förfölja dig om du inte passar dig. Saker och ting kan gå bättre om du är villig till förnyelse. Naturligtvis kan vissa farhågor uppta mycket av din tid just nu. Det är klokt av dig att lösa problemen när de dyker upp och du ska se att du klarar dig fint trots allt. Kanske är det rekommendabelt att söka stöd från din partner.

Kärlek är inget du översvämmas av under veckan. Om du är i ett förhållande kan du känna av en svacka, och har mindre intresse för din partner än annars. Du som letar efter ett nytt förhållande har heller inte mycket att hämta den här veckan. Kanske stöter du på en och annan som du hade varit intresserad av i vanliga fall, men det är något som du inte kan sätta fingret på som inte får dig att tända till.

Utmaningen: Nya utgifter.
Satsa på: Lata dagar.

 • Arbete - Det gäller att vara taktisk i hur du handskas med auktoriteter. Att vara tillmötesgående hjälper en lång väg, det viktigaste är inte att du får rätt utan att harmonin upprätthålls för då kommer du åstadkomma det du planerat.
 • Ekonomi - Det bästa är om du kan undvika shopping helt den här veckan förutom nödvändigheter. Du behöver spara så mycket du kan för att stärka din buffert.
 • Hälsa - Det är bra om du kan tillbringa så mycket tid som möjligt utomhus, det får dig att må bra. Ta gärna med en vän så får du umgänge på köpet vilket du också behöver.
 • Relationer - Du får ett råd som du är skeptisk till men ta dig en närmare titt utan förutfattade meningar så ska du se att det ligger någonting i det.
 • Lycka - Du får igen något du lade ut för en annan person, det kan gälla pengar eller en annan fördel.


Det ser ut som om dina dagliga rutiner förändras under den här veckan och det kan bli en liten omställning innan allt sitter. Ta det därför lugnt i början på veckan med så många avslappnande aktiviteter som möjligt. Lite senare på veckan bör du vara redo för nya utmaningar och din energi verkar på sin normala nivå igen.

Inga särskilt stora framsteg den här veckan heller, men låt inte luften gå ur dig. Allt är på väg att förändras till din fördel. Familj och vänner kan förvänta sig en hel del av dig just nu, både när det gäller tid och pengar. Från mitten av veckan kommer du att känna att det flyter på mycket enklare och du har bättre kontroll över dina arbetsuppgifter. Kärleken fungerar som du vill att den ska och veckan blir till belåtenhet när allt är sagt och gjort.

Utmaningen: Olika åsikter.
Satsa på: Kompromissa.

 • Arbete - Uppgifterna har samlats på hög och du behöver ta tag i det mest akuta först. Det gäller att du prioriterar rätt och inte börjar på nya projekt innan du är klar med de gamla.
 • Ekonomi - Det går jämnt upp för dig den här veckan. Du har lite för mycket utgifter för att kunna spara dina pengar men det är okej, det kommer bättre tillfällen.
 • Hälsa - Avkoppling är viktigt för dig just nu och du skulle må bra av så mycket skärmfri tid som möjligt, speciellt på kvällen innan du ska sova.
 • Relationer - En gammal flamma dyker upp i dina tankar. Att tänka tillbaka på den tiden känns sentimentalt men du kan snabbt gå vidare igen och fokusera på det du har här och nu.
 • Lycka - Du får träffa någon som kommer att ha en stor påverkan på din situation så se till att göra ett bra intryck, det kan vara tursamt att ha den här personen i ditt liv.


En mycket bättre vecka än föregående. Turen kommer att vara med dig i alla dina planer och projekt. Flera stora problem kommer att lösas och du återfår fred och erkännande för vad du gör. Du kan förvänta dig större framsteg på alla fronter. Roliga och glädjande nyheter når dina öron och en fest kan förväntas i slutet av veckan.

En släkting hör av sig till dig, tyvärr med information som du inte är särskilt intresserad av. I slutet på veckan kan det finnas anledning till att fira något. Det kommer antagligen att bli en riktigt rolig tillställning. Ditt arbete under veckan går framåt, kanske inte riktigt i den takt som du önskar men ändå tillräckligt för att du skall känna dig nöjd.

Utmaningen: Egna illusioner.
Satsa på: Rådgivare.

 • Arbete - Under början av veckan ändras planeringen och du blir tvungen att jobba på ett annat sätt än du är van. Kom ihåg att din flexibilitet uppskattas.
 • Ekonomi - Du känner starkt angående en investering och dina känslor kan inverka på din objektivitet. Avvakta ett tag för att få distans.
 • Hälsa - Det är dags att ta nya tag med träningen, du är peppad till tänderna så det är bara att köra igång.
 • Relationer - Du njuter av att umgås med såväl gamla som nya bekantskaper. Ditt kontaktnät har vidgats på senaste tiden och det har du nytta av nu.
 • Lycka - En händelse som inträffar plötsligt gör att du känner dig aningen överrumplad. När chocken har lagt sig inser du att det är positivt.
9 April 2018  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Helgens horoskop 7-8/4

Ett år har gått sedan terrorattacken på Drottninggatan. <3

 

Lör: Venus-Saturnus trigonen ger upphov till avtal som kan vara bra men som du kan behöva skriva på. Ekonomin blir bättre och stabilare. Du kan spendera pengar eftersom det är nödvändigt.

Sön: Det är möjligt att du överreagerar idag men du är också genial i din förmåga att framstå som den självklara vinnaren i olika situationer.

Lör: Det bästa är att du har lätt för att fokusera idag och med månen i stenbocken kan du tänka genom saker och ting, fatta beslut och jobba vidare med eventuella kreativa projekt. Du mår bäst om du får chansen att uttrycka dina idéer på praktiska sätt.

Sön: Även idag vill du uttrycka dina åsikter och idéer. Din sociala kompetens är också hög. Du lär dig också snabbt nya saker och du förstår de i grunden.

Lör: Venus-Saturnus trigonen kan hjälpa dig idag att acceptera att det kanske är bäst att vänta på rätt stund. Du kan också känna dig nöjd med dig själv idag i och med du inser att du behöver stå för det som du säger eller gör. Dagen kan bli lite tråkig men viktigare ansvarsområden blir i dina tankar en viktig sysselsättning, även om det endast handlar om planer rörande hur du kan gå tillväga.

Sön: Du behöver idag tro på dig själv när ingen annan gör. Du har också lätt för att ta till dig läxor. Hälsotillståndet kan också förbättras. Ändå bör ekonomiska risker undvikas.

Lör: Du kommer mycket bra överens med folk idag och du har mycket tålamod med dem. Avtal och överenskommelser görs och du kan hitta någon form av stabilitet och förnöjsamhet i de flesta situationer och miljöer, även om de kanske är lite för formella för din egen smak.

Sön: Du umgås med vänner och andra människor idag, diskussionerna blir rätt så djupa men du kan också ha roligt och lära dig nya saker.

Lör: Du gillar dina uppgifter idag. Du gör ett bra jobb och känner dig extra energisk och disciplinerad idag. Du tar också metodiskt tag i eventuella problem.

Sön: Dagen blir rätt så blandad och det är mycket du försöker ta itu med. Du har däremot massor med energi och du får saker gjorda idag. I synnerhet fokuserar du på hembaserade projekt. Du gör också saker tillsammans med andra familjemedlemmar.

Lör: Venus-Saturnus trigonen idag kan hjälpa dig att njuta av att jobba med kreativa projekt i och med du känner dig organiserad och disciplinerad. Dagen kan trevlig men atmosfären är rätt så formell och sober.

Sön: Du är mycket roligt, trevlig och charmig idag. Du kan påverka andra människor djupt på ett mycket positivt sätt. Du bör icke desto mindre undvika för stora risker bland annat ekonomiska risker.

Lör: Familjerelationer blir viktigare idag och du kan umgås med familjen och göra tråkiga saker tillsammans. Du kan icke desto mindre också känna dig rätt så nöjd och tacksam över livet.

Sön: Även idag umgås du med andra familjemedlemmar, spenderar dagen i familjära miljöer men du kan också träffa och umgås med folk från det förflutna.

Lör: Venus bildar idag en trigon till Saturnus och samtal idag blir konstruktiva. En bra dag för att uttrycka dig på ett organiserat sätt eller för att organisera möten och fester.

Sön: Dagen blir rätt så social med många diskussioner och du har ett stort behov av att prata med folk och uttrycka dig själv.

Lör: Venus-Saturnus trigonen ger upphov till ekonomisk stabilitet. Man gillar sina ansvarsområden idag och löser problem tack vare tålamod och disciplin. Det bästa är att först ta ett steg tillbaka, tänka genom en situation, för att sedan börja handla. Din ekonomi kan också förbättras.

Sön: Ekonomi och pengar kan vara något som du grubblar på idag och som du gärna funderar över. Du bör icke desto mindre vara lite försiktig angående spenderingsvanor. Även om din ekonomiska situation inte ser dålig ut kan du ändå förlora pengar i synnerhet om du tar onödiga ekonomiska risker.

Lör: Idag är du mycket kreativ men du är bättre på att ge kreativa projekt någon form av struktur. Du är bra på att tackla eventuella tekniska problem också. Du är också trevlig mot andra idag och du är tolerant, snäll och undviker att kritisera folk.

Sön: Du är mycket intensiv idag och du är redo för att handla. När du väl sätter igång kan inget stoppa dig. Idag ökar självförtroendet. Du känner dig uppskattad annars och din popularitet ökar något.

Lör: Du är nöjd med dig själv idag och du är bra på att acceptera att du kanske inte kan gå vidare i någon mening just nu och att det enda som du kan göra är att vänta. Icke desto mindre kan du idag också hitta harmoni genom att ta itu med saker som du annars inte hinner med. Du är också bra på att stå ut med tråkiga familjemedlemmar.

Sön: Om du inte vet vad du skall ta dig till idag och om du känner att du har mycket energi, är det lika bra att fokusera på privata angelägenheter och saker som du är intresserad av personligen. Att rensa i röran kan hjälpa dig att bli av med energi samtidigt som du rensar ditt inre liv.

Lör: Du är trevlig mot andra idag även mot folk som du tidigare har tyckt illa om eller känt dig kritisk mot. Kontrollerande instinkter idag dämpas också av Saturnus influens. Dagen blir icke desto mindre rätt så social och det är bra om du är återhållsam vad gäller mat och dryck.

Sön: Dagen blir social och diskussioner med andra är rätt så djupa och intressanta. Du får också tillfället att träffa nya människor men du får chansen att lära och expandera, liksom för att uttrycka dina idéer.

7 April 2018  | Länk | Horoskop | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Leila B                                             Skaffa en gratis hemsida