Horoskop & Astroinfo
Startsidan Blogg Fotoalbum Kaylas Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
3
4
5
7
8
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2018)
>>


Veckans horoskop V.29 16–22/7

Huvudskär, Haninge, Stockholm

 


Den här veckan ser ut att vara fylld av nöjen, ofta från oväntade håll. Kanske är det en vän eller din partner om du är i ett förhållande som kommer med förslag på en ny och spännande aktivitet. Förbindelsen mellan din hjärna och din mun verkar inte vara helt gjuten för tillfället. Det finns stor risk för att du säger sådant som du inte menar eller som andra helt enkelt missförstår. Tänk igenom det du skall säga en extra gång för att minimera den här risken.

Tystnad och blygsamhet är inte dina styrkor. Du har varit väldigt flitig på sistone och nu är det dags att konsolidera det du har åstadkommit, även om det inte är gjort i en handvändning och tar längre tid än beräknat. Du uppvisar styrka genom att gå på djupet där andra skrapar på ytan. Nu behöver du uppvisa lite mer tålamod och du kommer lyckas till slut. När det gäller känslor, har du ett okontrollerbart behov av att diskutera både eldigt och intensivt.

 • Arbete - Mer tid är lösningen på ett problem du stöter på. Försök inte hasta dig fram till en lösning, den kommer att uppenbara sig själv i sinom tid.
 • Ekonomi - Du väntar på något som ska ske och det gäller att du har tålamod med det och inte försöker gå händelserna i förväg. Att dra förhastade slutsatser kan ha icke önskvärda konsekvenser.
 • Hälsa - Du är lite trögstartad på morgonen men därefter får du mer energi och en massa saker uträttade. Slarva inte med frukosten, det är det viktigaste målet för dig just nu.
 • Relationer - En ny bekantskap gör entré i ditt liv, det här är en relation som lätt kan utvecklas till något starkare.
 • Lycka - Låt det förflutna bli kvar där det hör hemma, i det förflutna. Att vara för upptagen med att fundera på det som har varit hindrar dig från att komma framåt.


Du kan nu känna att du gradvis börjar inse vad du verkligen vill göra med ditt liv. Du lär känna dig själv bättre dag för dag och du känner också att du mer och mer vet vad du behöver göra för att nå dina mål. Följande vecka bör du unna dig något annat än bara arbete och skola. Planera in något kul! Det är du faktiskt värd.

Denna vecka kommer du känna att ditt arbete kräver att du övervinner dina fördomar och är tillräckligt proaktiv för att få mer kontakt med andra. Det är dags för dig att ta ett större ansvar för förrättningar på jobbet, kanske genom ett mer utåtriktat jobb. Detta kan innebära affärsresor eller mer underhållning och sällskap. Börja jobba mer med människor än med saker och lär dig diplomati.

 • Arbete - Du har möjligheten att influera andra på jobbet. Att kunna påverka och göra skillnad är både en ära och ett tungt ansvar så se till att du axlar det väl.
 • Ekonomi - Kärleken ska inte behöva kosta dig pengar, lägg band på dig om du märker att det håller på att bli så. Den som tycker om dig på ett ärligt och uppriktigt sätt förväntar sig inte att du ska spendera en massa.
 • Hälsa - Du känner för att ändra framtoning och få en ny, fräsch look. En liten förändring räcker långt i det avseendet, gör inte någon större permanent förändring som du riskerar att ångra.
 • Relationer - Du träffar på någon men förhastar dig och dömer någon för snabbt, det gör att du drar en felaktig slutsats. Under ytan är allt annorlunda.
 • Lycka - Om du fortsätter på den inslagna vägen och inte avviker från den så kommer framgång att kommer relativt snart.


Det finns vissa saker som du verkligen inte har lust med och dessa saker skjuter du upp så långt det bara går. Men sakerna försvinner ju inte för det – det har du ju märkt. Tyvärr så verkar denna vecka just vara en sådan vecka där du verkligen måste ta itu med vissa saker. Tråkigt – men nödvändigt.

Det verkar som om allt kommer att gå till din fördel här veckan som sätter dig på prov när det gäller möjligheten för mobilitet och flexibilitet. Känner du efter noga, är det bra med lite förändring och särskilt när det gäller människor och miljö. Du kanske vill få ut lite mer och se om gräset är grönare på andra sidan staketet?

 • Arbete - Du står inför ett val och vet inte riktigt hur du ska gå vidare i en jobbfråga. Ta dig den extra tiden att samla fakta för att göra ett informerat beslut, det är definitivt värt besväret.
 • Ekonomi - Du kan få ekonomisk hjälp av någon som har det lite bättre än du just nu och det är något du inte bör tacka nej till.
 • Hälsa - Det strålar från dig och du känner dig glad och positiv, det gör att du har lättare att orka med vardagsbestyren. Glöm inte bort att ladda på med bra energi i form av nyttig mat. Stressa inte upp dig över träning, det räcker långt med vardagsmotionen du får nu under sommaren.
 • Relationer - Du behöver stötta någon som inte mår riktigt så bra. Det här är ett tillfälle att visa att du finns där, det kommer vara djupt uppskattat.
 • Lycka - Tålamod är din bästa vän nu, du har något positivt att vänta om du är ihärdig. Dock behöver du kanske vänta till slutet av veckan för att få reda på vad det gäller.


Den lilla otur som du tycker att du har plågats av på sistone ser ut att äntligen ge med sig. Stjärnorna pekar på en riktigt tursam vecka både i det lilla och i det stora. Till helgen behöver du vara lite för dig själv, du har inte riktigt den energi som krävs för en helg fullspäckad av aktiviteter. Det kan du dock få svårt att övertyga dina vänner om som verkligen vill att du följer med.

Denna vecka kan du vara extra känslig för stress, därför är det en bra idé att prioritera och åtminstone inte säga ja till allt. Du får mycket tillbaka för att vara lite mer koncentrerad på jobbet. Faktum är att du kan visa andra vad du verkligen går för och det borde du definitivt göra den här veckan. Du får hålla dig på hemmaplan den här veckan och inte förvirra dig för mycket i triviala frågor, då kan du få det mycket bättre med dig själv.

 • Arbete - Den här veckan kommer du att få bekräftelse på att ditt jobb är till nytta genom en förmån eller ett bevis av något slag. Det är något du kommer att ha användning för under en längre tid framöver.
 • Ekonomi - Du ska vara stolt över hur långt du kommit i att hålla dig till din budgetplanering, nu är det okej att göra ett litet avsteg utan att det påverkar balansen nämnvärt.
 • Hälsa - Nu är ett bra tillfälle att öva på din uthållighet, det går lättare att träna långa pass i ett lågt tempo än vice versa.
 • Relationer - Du behöver dra dig undan och fundera på hur du ska fortsätta i en av dina nära relationer. Tiden du spenderar på att fundera i stillhet är viktigt, så se till att du tar dig tillfälle när det är möjligt.
 • Lycka - Du har ett val att göra och ska bara göra det som känns rätt i magen. Lita på din inre röst och låt inte någon annan försöka tysta ner den.


Veckan fram till fredag bjuder inte på några överraskningar. De inköp du planerar till helgen kan orsaka huvudbry. Du får helt enkelt svårt att välja mellan ett par saker. Ta med dig en vän som kan stödja dig i ditt val. Eventuella fester och roliga tillställningar bör du planera in på helgen då du på veckodagarna inte riktigt har nog med energi att roa dig.

Denna vecka är det viktigt att du inte låter dig begränsas av gamla övertygelser om vad som är möjligt och omöjligt. Du bör ha en ny vision om hur du vill att din framtid utvecklas och ge dig själv fria händer. De drömmar du nu formulerar kommer att ge energi till din framtid och göra så att de kan bli sanna. Detta innebär att du måste klargöra dina professionella förhoppningar och se till att de har mening på lång sikt.

 • Arbete - Andra imponeras av din insats på jobbet och det ska du vara glad över. Låt det inte stiga dig åt huvudet dock, det är bara att fortsätta fokusera på det du har att göra och försöka prestera ännu bättre.
 • Ekonomi - Nu kan du höja ribban och dra in ännu mer på kostnaderna vilket medför att du får bättre förutsättningar på längre sikt när inte så mycket går till onödiga utgifter.
 • Hälsa - Du känner dig glad och tillfredsställd med hur du utvecklas just nu. Kom ihåg att du behöver underhålla din kropp för att den ska fortsätta må bra.
 • Relationer - Någon gömmer sig bakom en tuff fasad men nu kan du börja skrapa lite på ytan och få reda på att det bor en känslig person under allt det där. Med den insikten kan ni komma närmare varandra.
 • Lycka - Se upp med vad du önskar, det kan slå in!


Din sociala och vänskapliga sida är särskilt stark den här veckan och du har en förmåga att få personer i din närhet på mycket gott humör oavsett omständigheterna. På arbetet är du därför något av en mittpunkt den här veckan eftersom du sprider så mycket positiv energi omkring dig. Tyvärr så fungerar det inte lika bra på kärlekens område, det är nästan som om du spenderar all din energi på dina vänner och inte har någon kvar att lägga på din partner.

Nu är det dags för en uppgradering och kanske upplever du något som tar fram dolda och olösta krafter inom dig. Det här är en stor utmaning för dig eftersom du bara varit oroad över saker i stor skala. Du bör definitivt försöka sänka dina ögon lite så att du tar med dig de triviala, men nära och viktiga sakerna för dig också.

 • Arbete - Var inte rädd för att göra en kovändning nu och fortsätta i en helt annan riktning. Har du mer information på bordet så bör du agera enligt den.
 • Ekonomi - Du är på väg mot en tryggare livssituation. De materiella tillgångarna ökar samtidigt som dina egentliga utgifter förblir desamma.
 • Hälsa - Det är dags att sitta ner och reflektera över de val du har gjort i livet. Har de tagit dig dit du vill vara? Mycket ligger i dina händer, du ska inte bara acceptera något du inte till fullo är nöjd med.
 • Relationer - Din tillit till andra har fått sig en törn i ditt förflutna men du är återigen redo att lita på och släppa människor närmare dig. Den här veckan sker en händelse som bekräftar att det var rätt val.
 • Lycka - Någon räddar dig från att hamna i knipa den här veckan, gör vad du kan för att visa din tacksamhet på ett lämpligt sätt.


Det ser ut som om dina dagliga rutiner förändras under den här veckan och det kan bli en liten omställning innan allt sitter. Ta det därför lugnt i början på veckan med så många avslappnande aktiviteter som möjligt. Lite senare på veckan bör du vara redo för nya utmaningar och din energi verkar på sin normala nivå igen.

Du har varit mycket duktig på sistone och det kan tyvärr komma en motreaktion nu. Du har förmodligen arbetat för mycket med ditt huvud de senaste åren. För att hålla dig frisk måste du lätta på trycket och komma ur ditt humör. Den här veckan är lämplig för det. Försök dock undvika att göra något som du kommer att ångra bittert.

 • Arbete - Råka inte försäga dig om något privat, det är lätt att du råkar berätta eftersom du är så uppspelt men du kommer ångra dig efteråt ifall du delar med dig för mycket med kollegorna.
 • Ekonomi - Nu kan du lägga en bra grund och bygga inför framtiden. Det du spenderar den här veckan är antingen nödvändigt eller till för att användas länge så du behöver inte ha dåligt samvete över att det kostar.
 • Hälsa - Det går lite segt med träningen men när du väl kommer igång så upptäcker du att du har energi som både räcker och blir över. Du vet nämligen att du ska avbryta och känna dig nöjd med din prestation innan du blir helt slutkörd.
 • Relationer - Det råder harmoni både när det kommer till romantiska förhållanden och vänskaper. Ditt lugna och milda sätt är en positiv influens och får dina närmaste att uppskatta dig ännu mer än de redan gör.
 • Lycka - Det krävs inte att du slösar upp en hel förmögenhet för att vinna. Du märker om du har turen med dig ganska omgående när du gett dig in i spelet. Det är inte lönt att fortsätta om det inte har sett så lovande ut i början.


Du kan känna att du har rätt så mycket tur i veckan. Kanske är det något borttappat som du hittar eller en mindre lotterivinst. Det kan också röra sig om att du har turen att stöta på en kär vän som du inte har sett på länge eller att du träffar en potentiell framtida partner. Annars är du trött under veckodagarna och ser verkligen fram emot helgen.

Denna vecka kommer du känna att ditt självförtroende fortfarande är lågt. Du känner att du saknar ryggrad och försöker fly från ansvar. Under den sista delen av veckan känner du dig oförmögen till arbetsuppgifter. Det är okej att komma bort från det viktigaste arbetet först och mellan varven bör du försöka komma ikapp. Veckan kan dock bli väldigt konstruktiv och nu har du nya möjligheter att utbilda dig.

 • Arbete - Dina planer att avancera inom karriären får sättas på paus ett tag då du har viktigare saker i livet att satsa på. Allt har sin tid och det kan vara bra att vänta.
 • Ekonomi - Du funderar mycket på hur din planering ska se ut just nu. Fråga runt bland bekanta som har koll, de kan ge dig nya infallsvinklar.
 • Hälsa - Din självkontroll är bra just nu vilket gör att du har det lättare att hålla dig till en planering för kost och träning. Nu kan du lägga grunden till något bra och hälsosamt.
 • Relationer - Det är dags att ta tjuren vid hornen och ta upp de obekväma ämnena du inte vågat prata om med en partner eller nära vän. När allt kommer upp till ytan känns det bättre i slutändan och då finns det en ärlig chans att lösa problemen.
 • Lycka - Din framtid är trygg och dina behov kommer att bli tillgodosedda, så oroa dig inte över vad som kommer hända.


En sak som du lägger ögonen på kan plötsligt få dig att tänka på en gammal vän eller familjemedlem som du inte har kontaktat på länge. Detta är en bra tid för att åter knyta vänskapsbanden. Ta dig i kragen och lyft telefonluren. Du kommer antagligen att bli positivt överraskad över hur mycket ni fortfarande har gemensamt och hur kul ni faktiskt kan ha tillsammans.

Nu sker det något positivt inom dig denna vecka. Det är ett bra och lönsamt partnerskap i din omedelbara krets, men också med auktoriteter. Du vill ha mer kontakter och aktiviteterna blir allt mer omfattande. Nu är du energisk och fokuserad och när det gäller kärlek är du fortfarande i en bra utveckling.

 • Arbete - Bli inte frustrerad över att det går långsamt framåt, mot slutet av arbetsveckan öppnar sig nya möjligheter för dig.
 • Ekonomi - Något oväntat inträffar som ändrar läget och är till en början oklart ifall det är en positiv eller negativ vändning. Tiden får helt enkelt utvisa hur det blir med den saken.
 • Hälsa - Fastän du aldrig trott att du skulle göra det så börjar du ändra dig i en fråga gällande din hälsa. Du inser att det är viktigare att må bra än på vilket sätt det sker. Var snäll mot dig själv.
 • Relationer - Du får en chans att visa ditt goda hjärta för vännerna den här veckan genom en fin gest som är mycket uppskattad.
 • Lycka - Nu hämtar du inspiration från alla möjliga håll. En historia du hör nu berör dig djupt och den peppar dig till att kämpa vidare mot ditt mål.


För tillfället har du mycket gott självförtroende. Du känner dig omtyckt och det med rätta – du påverkar verkligen din omgivning positivt. Vanliga bekymmer som verkar plåga andra rinner bara av dig. Tyvärr kan din energi få ditt shoppande att öka till den grad att din ekonomi blir ansträngd. Försök att begränsa ditt spenderande så blir detta en toppen-vecka.

Det verkar som om allt du tar i blir till guld och du är inne i en mycket konstruktiv period. Privata problem kommer att uppta mycket tid under veckan. Upplever du att du har en del olösta frågor, kan du göra något åt ​​det nu. Veckan är lämplig för att städa upp i privata affärer, och det gör du med bravur.

 • Arbete - Nu kan du lära från ett tidigare misstag, det är lätt för dig att se vad du gjorde fel och hur det kan bli bättre nästa gång. Det är bra att saker och ting går framåt.
 • Ekonomi - Det sker en förbättring inom ett område när det gäller ekonomi vilket påverkar hela budgeten positivt. Antagligen kommer du snart att märka att du har mer att röra dig med än vanligt.
 • Hälsa - Du vill gärna resa runt och uppleva saker, så har du möjlighet till det är det extra fördelaktigt för dig just nu. Ta med dig en vän som du litar på.
 • Relationer - Du kommer träffa på en väldigt speciell person den här veckan, antagligen framåt helgen. Det här är någon som gör ett bestående intryck på dig.
 • Lycka - Försök inte irra runt efter den ultimata sanningen, då kommer du bara känna dig vilsen. Svaren ligger hos dig själv och du måste ta hänsyn till dina unika omständigheter.


Om du är i ett förhållande så kan veckan blir rätt så tråkig. Du är trött på att det inte händer något och kan lätt beskylla din partner för detta. Irritation föder irritation och det kan snart utvecklas till ett storgräl om du inte avbryter det tidigt. Kanske bör du inte förvänta dig särskilt mycket från din partner den här tiden utan planera in någon rolig aktivitet med dina vänner istället.

Nu går du mot bättre tider denna vecka. Dina djupaste befogenheter vaknar plötsligt. Om du har stött på ett svårt problem är det äntligen dags att göra något åt ​​det. Nu kan du städa upp allt som är oklart och skumt, så att du får en bättre relation både till sig själv och till andra människor. Veckan kan föra med sig förnyelse.

 • Arbete - Någon du såg som en konkurrent blir en allierad för dig den här veckan. En oväntad händelse inträffar som förändrar dynamiken på arbetsplatsen.
 • Ekonomi - Sätt inte dina pengar i händerna på någon du precis lärt känna, det bådar inte gott. Du gör klokt i att hålla dina finanser för dig själv.
 • Hälsa - Du mår bättre nu än tidigare så passa på att njuta av det. Slappa inte för mycket, när du är på språng och deltar i aktiviteter mår du bättre och känner dig styrkt.
 • Relationer - Den aktivitet du planerat med vännerna kommer att behöva skjutas upp men det kommer ett annat tillfälle som blir minst lika bra,
 • Lycka - Ska du spela på något så måste du välja på instinkt, inte vela för mycket fram och tillbaka för då kan du tappa flytet.


Veckan blir inte som du har planerat. Dina närmaste sätter käppar i hjulet för dig och det irriterar dig oerhört. Lite senare i veckan får du gjort det du tänkte och ditt humör stabiliseras. Helgen bjuder på en överraskning men du har tyvärr inte tid att glädjas åt den så mycket som du hade velat.

Denna vecka får du många möjligheter att reflektera en del över dina privata affärer. Detta hindrar dig inte från att vara dig själv, och du gör vad som är naturligt för dig. Nu har du möjlighet att prioritera och du har även lite tid kvar utöver arbetstiden. Kanske kan ett möte sätta kronan på verket.

 • Arbete - Det kommer goda nyheter till någon annan på jobbet och det påverkar dig indirekt positivt. Se till att du håller dig uppdaterad på vad som händer och sker på arbetsplatsen även om du skulle vara ledig.
 • Ekonomi - Förändringar du gör inom din budget nu ska gå att ändra senare om det behövs. Lås inte fast dig själv, till exempel genom att ta abonnemang som kräver att du binder upp dig under långt tid. Permanenta och oåterkalleliga förändringar ska du vara skeptisk till.
 • Hälsa - På kvällarna har du mer energi än dagtid för tillfället, så du kan vända på dygnet lite så kan du få mer gjort än du brukar.
 • Relationer - Nu är du särskilt attraktiv och tilldragande för en partner eller potentiell sådan. Även om utseendet tilltalar andra är det din charm som är avgörande.
 • Lycka - Du har större tur när du spelar med udda nummer, så när det kommer till chansspel så ska du välja från dem.
16 Juli 2018  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Veckans horoskop V.28 9–15/7

Lidingöbron

 


Du får tid att ägna dig åt ett av dina favoritintressen denna vecka och är det ett område som du kan avancera inom så har du särskilt goda chanser att göra det under den här tiden. Bäst blir det om du får en vän eller släkting att få upp ögonen för ditt intresse så att ni kan ägna er åt det tillsammans. Detta verkar också stärkande för er vänskap, och det kan ni verkligen behöva, ni har ju inte kommit så bra överens på sistone.

Förra veckans instabilitet har minskat, och återigen är du aktiv och optimistisk. Du kan nu tänka konstruktivt och har inga problem att kommunicera dina idéer och tankar. I själva verket är du verkligen i fokus nu. Efter några omvälvningar är din överordnade villiga att satsa mer och i första hand kommer de faktiskt satsa på dig. Du går vidare och visar vad du är bra på. Här finns mycket att vinna och lite att förlora.

 • Arbete - Du behöver sätta klara och tydliga mål för dig själv om du ska uppnå det du vill och utvecklas i din karriär. Den här veckan kommer någon att erbjuda dig hjälp med det.
 • Ekonomi - Lita på din känsla att du har glömt något viktigt. Sätter du dig ner och tänker till ordentligt så kommer du komma ihåg vad det är och få ordning på det.
 • Hälsa - Att resa passar dig alldeles perfekt nu, du vill inte sitta still och ta det lugnt utan uppleva saker och ting och få miljöombyte. Du behöver inte ta dig så långt för att det ska vara roligt och upplyftande.
 • Relationer - Du känner dig sentimental just nu och vill gärna bry dig om släkten och traditionerna. Att dela gamla minnen med någon ur din familj är bra för dig.
 • Lycka - En dröm kan bli verklighet för dig den här veckan, förbered dig på glada nyheter!


Du måste ta dig tid att ta itu med ett problem som har hängt över dig ett tag nu. Det verkar vara av ekonomisk art, men som tur är har du nu resurserna att lösa det. Helgen passar mycket bra för att prova nya saker. Kanske finns det en restaurang som du velat gå till länge men som du ännu inte har fått chansen att testa. Var kreativ och du kommer inte att bli besviken på resultatet.

Återigen blir det en aktiv period, men orden kan snabbt bli för många och arbetsinsatsen för liten. Genom att utmana dig själv och behandla andra väl kan du flytta berg. Någon i din direkta närhet kan försöka sno en av dina idéer. Om du inte passar dig kan du stå som den stora förloraren. Det är också mycket viktigt att du lär dig ta ett steg i taget. Behåll kontrollen över dina projekt så att ingen stjäl dem från dig. Veckan slutar med mycket ros och uppmuntran från både chefen och din partner.

 • Arbete - Genom att vara förutseende kan du spara tid och bli mer effektiv. Det kan verka negativt att gå händelserna i förväg och förvänta sig att stöta på problem men den här veckan gör det att du undviker att misslyckas.
 • Ekonomi - Läget är stabilt vad det verkar, så länge du inte rör till det för mycket i grytan så är dina pengar trygga. Bli inte frestad av ett oseriöst erbjudande som kommer framåt helgen.
 • Hälsa - Trots att det inte blir så mycket vila och sömn som det brukar så klarar du dig bra ändå och har tillräckligt med energi. Stirra dig inte blind på klockan och hur många timmar du sovit, nu är det kvalitet framför kvantitet som räknas.
 • Relationer - Du prioriterar rätt just nu genom att ge mest av din tid till de som står dig närmast. Även starka band behöver underhållas.
 • Lycka - Nu har du näsa för att hitta borttappade saker, du känner instinktivt på dig var de är.


Den här veckan ser du ut att möta någon från ett annat land, eller en annan stad. Ta tillfället i akt och umgås med den här personen, det verkar kunna bli riktigt trevligt. Om du är singel så finns chansen att attraktion uppstår, men utsikterna för ett längre förhållande är tyvärr inte så goda.

Nu är det bra att kunna lugna sig efter de föregående veckorna av liv och rörelse. Du är en riktig arbetsnarkoman, men det är värdefullt att ta lite tid för lite avkoppling och eftertänksamhet. Ägna tid åt din partner i slutet av veckan, det förtjänar du. Du får mer tid att ägna åt dig själv och inte minst att vårda din kärleksrelation till den du älskar.

 • Arbete - Du har inte nått din fulla potential än, det finns mycket du kan göra för att förbättra din prestation och den här veckan är förutsättningarna idealiska för att jobba på det.
 • Ekonomi - Du har ett avtal framför dig men när du läser det finstilta så låter det inte lika bra längre. Du gör rätt i att vara skeptisk.
 • Hälsa - Även om det är knappt med tid då du har så mycket annat att fokusera på så behöver du ta dig tid för lite träning i vardagen. Både kroppen och huvudet kommer tacka dig när du får mer energi och tankeskärpa.
 • Relationer - Nu kan du göra två personer glada genom att föra dem samman och låta dem bekanta sig med varandra. Det känns glädjande även för dig.
 • Lycka - Det viktigaste för dig just nu är att dina nära och kära har det de behöver och vill ha och du känner minst lika stort välbefinnande av det som om du skulle ha spenderat tiden och pengarna på dig själv.


En gammal pinsam händelse som du helst bara vill lägga bakom dig kan återigen dyka upp i ditt huvud den här veckan. Detta kan få ditt humör att bli lite sämre än vanligt. Häng inte upp dig på detta och lägg inte mer tid på att gå igenom den här händelsen än vad den verkligen förtjänar. Nu i efterhand kan du nog få rätt perspektiv på det och se att händelsen inte behöver påverka ditt nuvarande liv.

De projekt du redan har påbörjat verkar vara framgångsrika. Dessutom har de olika förändringarna på din arbetsplats gett dig stora möjligheter. Du kan även stärka din position och påverka vilken kurs din arbetsplats kommer att följa inom en snar framtid.

 • Arbete - Alla har sina teorier om hur man ska lösa ett problem på arbetsplatsen men bara du kan komma med en praktisk lösning, tänk efter lite bara så ska du se att du kommer på det.
 • Ekonomi - Den här veckan får du mer tid på dig att ta ställning i en ekonomisk fråga, det känns bra att ha lite extra tid att tänka över det här.
 • Hälsa - Du är en positiv influens för andra när det gäller livsstilen just nu. Du kan föregå med gott exempel som de följer eftersom de ser att du lever som du lär.
 • Relationer - Det här är en vecka då du hellre ägnar din tid åt egna intressen än att umgås med vänner. Så länge du inte stänger ute dem totalt så är allt i sin ordning.
 • Lycka - Någon får dig att inse att du har betydligt större tillgångar än du tror. När det här belyses så ser du betydligt mer entusiastiskt på framtiden.


En del förändringar kan ske den här veckan. Du hade gärna sett att saker hade varit som de brukar ett tag till – det är trots allt enklast så. Men förändringar behöver inte vara negativa, det är förändring som får oss att växa som människor och bli starkare. Ha detta i åtanke och gläds åt att kunna hantera dessa förändringar och utvecklas med dem.

Nu tenderar du att vara lite självgod och inte bry dig om vad andra tycker. En mycket god vän kan påminna dig om att din arrogans och beteende är lite för mycket att smälta, men du bryr dig inte om det. Du litar mer på kvantitet än på kvalitet och det slutar med att du startat en hel del som du aldrig kommer att slutföra. Detta kan slå fel om du inte är villig att förstå det själv.

 • Arbete - Ställ in dig på att det kommer bli lite mer jobb under veckan som kommer men det är för att du ska få det bättre på längre sikt.
 • Ekonomi - Det är bra om du kan dela med dig av dina tankar kring din finansiella situation med någon du står nära. Brister i planeringen kan komma fram men du kan även få bekräftat att du tänker rätt.
 • Hälsa - Din inre röst säger att något inte riktigt är som det ska med sättet du lever på. Det är en mindre ovana du har och den är inte så svår att ändra på som du kanske tror.
 • Relationer - Du behöver utrymme att tänka efter och andas lite. Om den du är intresserad av inte orkar vänta är det ett tecken på att det här inte blir långvarigt då det krävs tålamod från båda sidor för att få förhållandet att fungera.
 • Lycka - I helgen är det bättre vinstchanser jämfört med början av veckan som är ett riktigt bottennapp.


En shoppingtur med en vän ser ut att bli väldigt lyckad och givande om du gör den tidigt på veckan. Det ser ut som om ni hjälper varandra med att ta bra beslut. I mitten av veckan eller till helgen kan du drabbas av en lindrig förkylning. Du blir inte sängliggande men du måste kanske avboka en aktivitet som du har planerat.

På arbetsplatsen råder lika mycket förvirring som tidigare. Den här veckan beror det främst på interna ommöbleringar. I stället för att trycka på att saker ska hända genast bör du också tillåta saker att mogna. Det är en god idé att du visar lite mer flexibilitet. Lyckligtvis kan några bra samtal göra underverk och du har möjlighet att få en bra vecka trots allt.

 • Arbete - Visst har du dina skavanker men du har även fördelar som inte andra har. Den här veckan handlar om att utnyttja dina styrkor och tillgångar för att nå så långt som möjligt.
 • Ekonomi - Planering är A och O just nu, du borde inte köpa en enda grej utan att den står på listan och du har en uppfattning om vad den får kosta.
 • Hälsa - Att ha ensamma stunder är bra för dig just nu, det gör att du kan bearbeta dina känslor ifred. Om du ägnar dig åt någon kreativ aktivitet till exempel att måla så sätter du dig själv i den rätta sinnesstämningen.
 • Relationer - Ditt självförtroende styrks av en konversation med en närstående. Våga lita på att det den positiva personen säger om dig stämmer.
 • Lycka - Just nu är det ökade chanser att du träffar på någon person som du aldrig har sett förut som kommer att hjälpa dig med ett problem du har.


Du måste kanske stå över något du planerat eftersom du tvingas till ändringar i schemat. I slutet av veckan kan du få ett ypperligt tillfälle att ge igen för ett elakt skämt som du tidigare blivit utsatt för. Det kan vara svårt att motstå, men du gör nog bäst i att låta bli. Det är mycket bättre att lämna det bakom sig och blicka framåt istället.

Det här är veckan att ta igen allt du kanske har försummat på sistone när det gäller mat och nöjen. Du kommer glömma att vara världsmästare och fokusera mer på kärlek, familjeliv och vänskap. En kär hobby kan också ge den avkoppling du behöver just nu. Veckan kan ändå bli väldigt strukturerad och produktiv.

 • Arbete - Sakta ner lite på tempot, hastar du dig igenom saker och ting så blir det fel och det är extra påtagligt den här veckan.
 • Ekonomi - Gör inga riskfyllda drag som kan äventyra din ekonomi nu, även om det är frestande med en potentiell vinst så kommer det inte vara värt att chansa.
 • Hälsa - Även om det ofta känns som du gör för lite så är din hälsa egentligen inte så dålig. Ha inte dåligt samvete, det finns de i din närhet som är betydligt slappare än vad du är.
 • Relationer - Din utmaning den här veckan blir att inte bry dig för mycket om vad andra tycker och köra ditt eget race. Individualiteten är viktig just nu.
 • Lycka - I mitten av veckan har du en turdag, du känner igen den på att det börjar hända fördelaktiga saker redan på morgonen.


Någon gång under måndag och tisdag kan du få tillfälle att hjälpa en vän eller arbetskollega. Det är nog bäst att du hjälper till, annars finns det risk för att din vän blir sur. Dessutom får du då chansen att öva på ett område som du inte behärskar helt och hållet. Om du är i ett förhållande ser det ut som om det kan bli ett litet gräl med din partner till helgen. Det är dock något ni kommer över rätt snart.

Du är ilsken och hård och du bryr dig nästan inte om något. Detta måste åtgärdas! Din intuition berättar vad som händer inom andra människor och var du bäst kan lägga in hjälpen. En av dina närmaste behöver din hjälp att komma vidare och nu kan du sträcka ut en hjälpande hand som visar att du trots allt har möjlighet att uppmärksamma andra.

 • Arbete - Det verkar som att tiden är knapp och du inte kommer hinna klart med dina uppgifter i tid men du är närmare till att fullfölja dem än du tror. Tänk på hur långt du har kommit, inte hur långt det är kvar så kommer det inte att kännas lika motigt.
 • Ekonomi - Undvik impulsköp just nu, du har inte råd att ta fel när dina pengar ska gå till viktigare saker. Framför allt är det viktigt att försöka undvika att ta av dina sparpengar eller handla på kredit.
 • Hälsa - Nu har du definitivt motivationen att ta tag i träningen, det är det viktigaste för om den inte finns där så spelar det ingen roll hur mycket du orkar eller inte.
 • Relationer - Det finns någon du skulle vilja spendera mer tid med men det har bara inte blivit av. Därför är det glädjande att personen nu hör av sig. Bestäm något konkret som ni kan hitta på istället för att bara säga ”vi ses någon gång”.
 • Lycka - Den bästa du kan ge till någon annan är att vara en fin vän, det uppskattas mer än materiella gåvor nu.


Det här ser ut att bli en vecka fylld av roliga upptåg och äventyr. Men då krävs det att du tar chansen varje gång en möjlighet uppenbarar sig och inte bara sitter hemma. På kärlekens område är det dock stiltje. Det händer inte något speciellt vare sig för dig som är i ett förhållande eller för dig som är singel. Arbete och studier får inte mycket tid för tillfället, du är upptagen av annat.

Nu är det dags att utmana dig själv. Det handlar om att satsa och sträcka dig lite längre än du tror att du kan. För att hamna lite mer i förgrunden måste du naturligtvis göra en insats. Kanske är det dags att utmärka dig genom att delta i någon politisk eller religiös grupp där du kommer nå fram med dina åsikter och din ledarstil. Veckan kan bli väldigt spännande med många utmaningar som väntar dig.

 • Arbete - Hur mycket du än vill skylla på yttre omständigheter så beror dina resultat – både positiva och negativa – på din egen insats. Misstag kan du lära av och du ska berömma dig själv för det du har gjort bra.
 • Ekonomi - Du har haft dina dagar den senaste tiden då du mest verkar ha blundat för beloppen du spenderat. Även om det är små utgifter så har de tillsammans gjort sitt avtryck i plånboken och du kommer behöva dra åt lite extra nu för att läget ska återgå till det normala.
 • Hälsa - Du känner dig stark och oövervinnelig men även om du har all ork i världen så måste du sakta ner och ta det lugnt emellanåt. Korta stunder här och där är fullt tillräckligt.
 • Relationer - Det finns något i luften mellan dig och en person som står dig nära. Ta mod till dig och fråga vad det är som försiggår.
 • Lycka - Du är bra på vadslagning nu så kör på det om du ska spela något.


Du är mycket populär bland dina vänner under den här veckan och du kan få svårt att bestämma dig för vilka engagemang som du vill ägna dig åt. Du skulle helst gå på allt men tvingas att välja. Det går heller inte att samla alla dina vänner och göra allt tillsammans eftersom du vet att vissa personer inte går så bra ihop med andra.

Du har mycket att göra på ditt eget håll den här veckan. På arbetsplatsen förväntades du styra upp något, men i stället får du många uppgifter som nästan kan karakteriseras som omöjliga. Om du inte håller ett rakt spår och behåller din etiska och moraliska standard kan du röra upp ett fall där metoderna och förfarandena är ganska frustrerade. Var försiktig med allt du gör nu i denna tid!

 • Arbete - Tiden är på din sida just nu och du behöver inte stressa med saker och ting, det finns tillräckligt med tid att hinna klart bara du planerar smart.
 • Ekonomi - Nu dyker det upp ett erbjudande på något du behöver – det kanske är dags att slå till?
 • Hälsa - Perfektion är omöjligt att uppnå men din tävlingsinstinkt motiverar dig till att ta lite hårdare tag och det är något du kan dra stor nytta av.
 • Relationer - Stämningen blir spänd mellan dig och en vän på grund av ett missförstånd. Det enda rätta är att träffas och reda ut det. Du har allt att vinna på att vara tydlig.
 • Lycka - Du känner lycka och harmoni av att vara med djur. Den här veckan får du flera sådana möjligheter, så ta dem i akt.


Roliga aktiviteter och vänner är i fokus i början på den här veckan. Planera inte in några tråkiga måsten då utan försök att njuta så mycket som möjligt redan under veckans första dagar. Under helgen kan en förkylning göra sig påmind och då kommer du antagligen att sakna energi att göra något annat än det du är tvungen till.

Din nyfikenhet kommer vara tillfredsställande denna vecka och du kommer bli fascinerad av ett nytt intresseområde som du verkligen vill sätta dig in i. Det är mycket som intresserar dig, men du kan knappast övervinna allt. Du löser detta genom att flyga från en det ena till det andra, omväxling behöver man, menar du. Men här är det mycket krångel och lite innehåll.

 • Arbete - Du får något att bita i början av veckan men du är mer än redo att ta dig an utmaningen och klarar av det galant. Även om det känns frustrerande att vara trögstartad så kan du känna dig trygg i att när du kommer igång så går det fort att bli klar.
 • Ekonomi - Nu kan du dra nytta av dina kontakter för att få ökade inkomster, det är viktigt att fortsätta upprätthålla kontakten med ditt nätverk.
 • Hälsa - Ett hälsoproblem av kronisk art håller på att lindras eller kanske rentav är på väg bort. Du har hittat en ny strategi att må bättre som faktiskt funkar.
 • Relationer - Du vill inte gärna ta några risker i ditt närmaste förhållande, det är ett sunt tänk som gör att saker och ting förblir stabila.
 • Lycka - Undvik lotter och andra chanstagningar den här veckan. Du kan däremot vinna något med hjälp av din skicklighet.


Tidigt på denna vecka märker du att du måste avstå från något roligt för att kunna känna ett lugn under resten av veckan. Kanske är det något som måste göras som du har skjutit framför dig och som nu har blivit akut. Det känns tråkigt, men det är en skön känsla att kunna bocka av detta på din att-göra-lista. För övrigt är det en ganska händelselös vecka, med få överraskningar.

Det är dags att visa andra vad du ska göra under den här perioden. Du går framåt och når dina mål i slutet av veckan. Här gäller det att inte vara för flexibelt i samarbeten, för nu är det mycket bättre att hävda dig själv och stå för vad du tycker. Romantiken är inte något att säga om och du kommer att känna att du är mittpunkten här också. Att resa bort med din utvalda kan bli en höjdpunkt.

 • Arbete - Låt kreativiteten få flöda fritt, du ska varken trycka tillbaka den eller försöka tvinga fram den, det är inte fruktbart.
 • Ekonomi - Allt går smidigt just nu och balansen är optimerad. Gör inga större förändringar så förblir läget stabilt.
 • Hälsa - Din aptit sjunker lite på grund av yttre omständigheter men bara du lyssnar till kroppens behov så är det ingen fara.
 • Relationer - Så mycket sker i din fantasivärld, du tycker det är roligt och ibland ser du inte behovet av ett socialt umgänge i någon större omfattning. Men även om drömmare måste vara vaken ibland så försaka inte dina vänner.
 • Lycka - Du tar inte bara steg utan jättestora kliv mot målet nu i veckan. Även om det är en bit kvar så har du kommit långt på vägen till det du vill uppnå.
9 Juli 2018  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Helgens horoskop 6-8/7

        Riddarholmen

Fre: Månens kvadraturer till Pluto och till solen kan ge upphov till otillfredsställelse, familjeproblem och problem med att nå målsättningar. Även maktkamp kan uppstå. Aspekterna är rätt så jobbiga idag. Följ din intuition och gör inte saker om det känns fel.

Lör: Idag bör du helst ta ansvar och agera enligt en högre moral. Försök så gott det går att följa regler eller göra det som är rätt. Månens kvadratur till Mars och halvkvadratur till Neptunus kan ge upphov till konstiga erfarenhet och även konflikter kan uppstå. Icke desto mindre verkar du göra ekonomiska framsteg och du kan tjäna mer. Du kan också göra bra investeringar.

Sön: Det finns en risk idag att du spenderar för mycket eller att du låter någon lura dig på pengar. Du kan trots en bra ekonomi och bra förmåga att tjäna mycket ändå ha svårt att hålla i dina pengar.

Fre: Du kan lätt göra misstag idag och du kan lätt få ångest eftersom du bryr dig om vad andra tycker. En del av er kan dock hamna i dispyter med andra på grund av att man går bakom ryggen på andra. En rätt så frustrerande dag rent allmänt.

Lör: Du har inte lika mycket energi idag och du kan känna dig sömnig, trött eller seg. Ändå en bra dag eftersom du är bra på att söka och hitta information eller komma på nya idéer och hitta geniala lösningar och möjligheter. Eventuellt kan energinivåerna öka igen.

Sön: Du får rätt så mycket uppmärksamhet idag och du spenderar mycket tid tillsammans med andra människor. Obeslutsamhet kan dock uppstå idag. Någon verbal konflikt kan också uppstå men du kan också störa dig på någons tystnad.

Fre: Månens kvadraturer till solen och Pluto idag kan ha negativa konsekvenser när det gäller någon relation eller något partnerskap. Problem i alla typer av relationer kan uppstå. Skulle det uppstå allvarligare ekonomiska bekymmer, gäller det att söka experthjälp, fråga någon som kan mer eller försöka prata med någon myndighet.

Lör: Månens trigon till Venus kan idag i synnerhet tidigt på dagen, ha en positiv inverkan på de flesta relationer. Du kan också träffa en ny person som du verkligen gillar. Du söker balans och harmoni mellan dig och andra. Senare under dagen kan du komma på nya insikter. Eventuella utforskningar ger bra resultat. Icke desto mindre kan mycket ansträngning, liksom någon ekonomisk begränsning, ge upphov till inre konflikt och frustration.

Sön: Om du ifrågasätter andra idag tänk också på du också bör ifrågasätta dig själv. Det är bra om du också kan acceptera de saker som du inte kan förändra. Även om du inte är så utgående idag kan relationer bli viktiga för dig. Att vara tolerant med andra och att försöka förklara dig bör inte vara så svårt.

Fre: Månens kvadraturer till Pluto och solen kan ge upphov till hinder liksom till utmaningar på grund av andra. Även maktkamp kan uppstå.

Lör: Bra nya utvecklingar äger rum idag vad gäller relationer. Och du verkar också ha tur i pengar. Ändå kan du behöva idag ta större ansvar än vanligt och räkna med missförstånd liksom med eventuella konflikter.

Sön: Eventuella kreativa projekt går väldigt bra idag, men du har också lätt för att se saker som positivare än de verkligen är. Relationer är ganska instabila.

Fre: Månens kvadraturer till solen och Pluto kan ge upphov till massor av stress och oro. Icke desto mindre får du idag saker gjorda med lite ansträngning. Om du kan bör du så klart vila idag samt försöka undvika farliga situationer liksom köra försiktigt.

Lör: Du är otroligt charmig idag och folk av alla slag känner sig attraherade av dig eller gillar ditt utseende eller sällskap. Men du är också rätt så energisk idag och villig att jobba mer eller anstränga dig mer för att klara av eventuella ekonomiska utmaningar. Eventuellt kan det dock också uppstå maktkamp, konkurrens och konflikter.

Sön: Du får saker gjorda idag men det blir svårt att känna sig optimistisk. En massa diskussioner uppstår också under dagens gång och det kan också uppstå konflikter och oenigheter.

Fre: Oväntade relationsproblem äger rum idag för en del av er och det finns också en risk för chanstagande som inte är helt bra och som kan ge upphov till förluster. Även kommunikationsproblem kan uppstå.

Lör: Brist på respekt i relationer skapar problem. Man kan ljuga och manipulera den andre. Se även upp med stölder och tjuvar. Allt slutar ändå bra till slut och eventuellt kan du känna att balansen i ditt liv eller i ditt inre återställs

Sön: Idag kan du spendera för mycket pengar något som kan ge upphov till skuldkänslor. Men du kan också ha roligt tillsammans med andra i och med rätt atmosfär uppstår om man är till exempel ute och festar.

Fre: Konflikter äger lättare rum idag under månens kvadraturer till både solen och Pluto. Stress kan också uppstå. Familjerelationer är däremot viktigast och kan lättast påverkas av dagens jobbiga månaspekter. Försök se dina egna eller andras kontrollbehov – det är nog sådant som behöver hanteras – om dagens aspekter påverkar dig och dina närmaste.

Lör: Relationer utvecklas i rätt inriktning under dagens gång, i synnerhet tidigt under dagen. En bra dag annars också för att göra inköp och för att göra överenskommelser. Även kärleksproblem kan uppstå för en del av er.

Sön: Det är svårt att lita på någon annan just idag och du kan känna dig besviken över någons oärlighet eller falska löften. En bra dag däremot för jobb och för intäkter i synnerhet om det rör sig om familjeföretag. Om du shoppar idag kan du spendera för mycket pengar.

Fre: Risken för problem, konflikter, liksom hälsoproblem och skador ökar idag. Helst skall man också vara försiktig i trafiken.

Lör: Bra utvecklingar på jobbet eller rörande eventuella projekt och uppgifter görs om du tycker om det du gör. Pengar kan också tjänas och du ser också bra ut i andras ögon. Relationer blir också viktiga idag och du kan möta helt nya människor. Det är också dags att lära från misstag.

Sön: Du har en bra social kompentens idag och till slut pratar du dig ut ur eventuella problem och missförstånd om det behövs. Icke desto mindre kan det idag även uppstå kommunikationsproblem. Dagen blir dock social med sina positiva stunder och eventuellt kan du också göra någon form av överenskommelse med någon.

Fre: Det blir idag svårt att se det positiva med tillvaron och du mår inte riktigt så bra heller. Du kan känna dig blockerad i någon mening med och du väntar på något eller någon så att du kan gå vidare med ditt liv. Undvik idag risker av alla slag. Ingen bra dag för dejter, möten, etc. Även vänskapsrelationer kan bli frustrerade. Konflikter och problem kan uppstå på grund av pengar.

Lör: Månens konjunktur till Uranus kan ge upphov till helt nya idéer och möjligheter när det gäller affärer eller jobb. Icke desto mindre kan du idag också hamna i konflikter med andra och behöver kanske helt enkelt kompromissa.

Sön: Du klarar av mycket idag och du får mycket gjort. Å andra sidan kan du förnya en relation med någon som du gillar men som kanske inte är den mest ärliga personen. En bra dag för fester och för att ta det lugnt annars.

Fre: Konflikter kan uppstå i nära relationer idag eller i familjerelationer. Din trygghet eller stabilitet kan hotas idag och det är också möjligt att du ifrågasätter det som sker på jobbet. Inte den bästa dagen för att prata ny bostad, för att söka bostad eller för familjeåterföreningar.

Lör: Du är rätt så kreativ och du kan komma på en helt ny kreativ idé. Seriös och disciplinerad är du också och du kan därmed ge eventuella kreativa projekt en struktur. Å andra sidan kan du också träffa en ny person som du verkligen gillar. Undvik om det går ekonomiska risker, avundsjuka och svartsjuka. Vänta dig inte för mycket utav andra.

Sön: Du är rätt så underhållande idag och du är också mycket diplomatisk. Du kan underhålla andra men du är också bra på att få folk att förstå det som du menar. Var hur som helst inte alltför naiv, ha tillit men du bör helst inte fantisera om förmågan att förändra människors sätt att tänka över en enda natt.

Fre: Du kan känna dig rätt så nervös idag och även om du skulle vilja vara förstående och vänlig, känner du kanske helt tvärtom. Du blir arg och intolerant något som kan ge upphov till inre konflikter och även skuldkänslor.

Lör: Trevliga samtal äger rum idag med någon som står dig nära, med en vän eller med någon som du har tillfället att prata med. Oväntade utvecklingar kan också äga rum hemma. Du kan få för dig att du vill ta itu med lite jobb, såsom en reparation men du kan också rensa i röran. Oväntade gäster kan du också ha.

Sön: Du är rätt så ambitiös och du ger inte upp idag om det är något som behöver göras. Du fokuserar gärna på olika uppgifter såsom trädgårdsarbete eller hembaserade projekt. Månens kvadratur till Merkurius kan ge upphov till verbala konflikter med folk som bor i din omedelbara närhet, t.ex. familjemedlemmar.

Fre: Månens kvadraturer till solen och Pluto kan ge upphov till dåliga val, till ekonomiska utmaningar och till konflikter. Det är lätt hänt man blir arg på andra eller att andra blir arga på dig. Försök lösa eventuella ekonomiska bekymmer genom att försöka prata med folk som kan hjälpa, t ex ringa upp banken, någon myndighet, någon vän, en expert etc.

Lör: Du mår bra idag rent allmänt och du kan också unna dig något idag. Intressanta samtal äger rum idag med och du kan säga saker som är rätt så smarta. Någon form av överenskommelse kan du idag också göra. Socialt tryck kan dock få dig att må dåligt och frustrationer kan också uppstå om du får reda på att du måste vänta på att något skall hända.

Sön: Dagen blir rätt så trevlig kanske på grund av solens trigon till Neptunus som skapar balans och harmoni i ditt liv eftersom du ser det positiva och påverkar även andra människor på bra sätt. Dagen handlar dessutom om kommunikation och interaktion med andra människor och du kan också göra flera korta resor samt prata extra mycket i telefonen.

6 Juli 2018  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
MÅNADENSS HOROSKOP JULI 2018

En innergård i Gamla stan...


Under juli börjar du planera för hösten. Det kan låta tidigt, men du vill ha en förändring i ditt liv och då gäller det att vara ute i tid. Det kan vara att du sökt till en skola, ett nytt jobb eller funderar på att flytta utom- lands. Under den här perioden börjar du få in de svar som du väntat på och då blir det enklare att planera. Större delen av juli kretsar kring familjen och några få utvalda vänner, det här är din sommar.

Med den kommande andra halvan av året kommer situationen äntligen att bli bättre. De problem som uppstått på jobbet är löst och du kan göra det du tycker om igen. Ta en tur till naturen, njut av friheten. Väduren kan också förvänta sig positiv energi i relationer.

När det gäller relationer, kan väduren njuta av fred och ömsesidig harmoni i juli. Långsiktiga relationer kommer att växa under denna period. Efter tidigare erfarenheter kommer du också att få mer kunskaper inom området arbete och karriär. Så att du kan njuta fullt ut av denna lyckliga tid.

Om du känner att du har för mycket jobb att göra, bör du prioritera eller sätta upp ett schema.

Drömmer du om äventyr? Gå ut i samhället och "kämpa ut" ditt eget.

Bli inte desperat om du inte kan jobba p.g.a. Sjukdom. Då och då har alla rätt att stanna hemma.


Juli handlar om att gå in i dig själv och njuta av livet. För singeloxen är det här en bra period att möta kärleken. Du är mer öppen och mindre fördomsfull än du brukar vara. Det kan bli en del resor under juni. Oavsett om du reser långt bort eller bara tar småturer i närområdet njuter du i fulla drag av att se nya miljöer och att träffa nya människor. Ett positivt lönebesked kan komma i början av månaden.

Arbetssituationen som kommer upp i juli kommer troligen att kräva din uppmärksamhet igen. Lyckligtvis blir det inte ett komplicerat problem, så allt kommer att lösas på ett tag. Hur som helst, denna situation ger en chans att visa dina färdigheter och sticka ut från andelen andra arbetare. Du bör också ta hand om din hälsa, även om det är varmt. Det kommer att lösas på ett tag.

Tvister som uppstår kring dig kan du också förhindra genom några ärliga samtal i juli. Sanningsenliga ord kan skada i början, men med tiden visar det sig att det var ett bra val. Ingen tycker om att du ligger på dem. Oxen kan se fram emot en försoning, som kommer att vara söt.

Bli inte frustrerad när möten drar över på tiden. Det kan hända lite då och då.

Du är mycket lynnig. Fundera på om det är en bra idé att infoga lite ordning och ett regelbundet schema i ditt liv.


Juli blir en lugn period för alla sent födda tvillingar. Du har lite att göra oavsett om du är ledig eller jobbar. Under den här perioden tar du chansen att umgås med både släkt och vänner. Du är inte lika upptagen som du brukar vara och du tycker att det är roligt att kunna ta en spontan aw. Du älskar att kunna göra lite som du vill och inte ha varje minut av dagen planerad. Var noga med ekonomin under juli.

Stjärnorna lovar tvillingen en stor chans när det gäller relationer. En intressant person kommer att dyka upp i ditt liv och deras företag kommer bokstavligen att ställa under en stavning. Du kommer att träffa rätt anteckning omedelbart och kvällar som spenderas tillsammans kommer att tyckas som en självklarhet. Du är helt avslappnad när du följer med dem. Glöm inte att fokusera på ditt arbete i juli.

Vändpunkten kommer med den första månaden av semestern. Juli kommer att ge positiv energi till en karriär för tvillingarna. Slutligen kommer du att kunna uppnå dina mål. Allt verkar nästan inom räckhåll. Det kommer att bli en del nedtrappanden och bakåttrippanden. Var försiktig så du inte missar något.

Har du under lång tid haft ögonen på en bättre position på jobbet, så är nu kanske precis rätt tid. Men du måste jobba väldigt hårt.

Denna dag har de bästa förutsättningarna för intellektuellt baserade aktiviteter. Ta dig tiden att lära dig någonting.

Vill du gå ner i vikt bör du först och främst skära ner på alkoholen.


Du är fortfarande förälskad även om det inte är lika rosaskimrande som i början. Det kan vara svårt att få ihop livspusslet, men du vet att om du verkligen vill så kommer du att lyckas. I mitten av perioden planerar du att resa bort. Dina planer kan komma att ändras, men bara till något bättre. Du slutar oroa dig över småproblem. Du har insett att du har så mycket att vara tacksam över i ditt liv precis så som det är just nu.

Juli kommer inte att medföra några nya händelser inom karriärområdet. Varje kräfta bör rikta uppmärksamheten på ett annat sätt. Tillbringa lite tid med din familj, ta in ditt samvete och du kommer säkert att få reda på att du nyligen har försummat dem lite. Din tid kan också spenderas på självutveckling - både fysiskt och mentalt.

En harmonisk och avkopplande period väntar kräftan i juli. Stjärnorna är i rätt position, och du är på en säker plats. Gå på semester och ladda din energi. Om du tillbringar denna tid i ett par, kommer ingenting att vara i vägen för er harmoni. Det blir inga tvister.

Det är inte värt det att hjälpa någon som inte vill ha hjälp. Du kan använda din energi på mycket bättre sätt.

Hoppa inte över regelbunden träning. Du kommer se att det ger resultat.

Undvik frestelsen att ge stora viktiga löften eller förändringar. Det duger ingenting till.


Under juli tar du dig an ett problem som du skjutit framför dig en längre period. Det är en smula tids- krävande, det är därför du valt att inte göra något åt det förrän nu. Under den här perioden lär du känna en ny granne, bekant eller kollega som kommer att influera dig en hel del. Det är en klok och erfaren person som har många goda råd att ge. I mitten av perioden får du ett positivt besked.

Situationen i det personliga livet kommer nu att lugna sig ner. Branden i din passion släcker, men just nu kan ett förhållande för livet födas. Juli är visserligen fördelaktigt för långsiktiga relationer. Enligt horoskopet bör lejonen vara försiktig med sin hälsa. Du kan bli utsatt för några mindre skador på grund av ouppmärksamhet, men även de kan leda dig från ditt spår.

Den erfarenhet du har fått så långt kommer äntligen få sina fördelar. Du kan enkelt hantera krisen och lösa allt. På jobbet, kommer du att belönas. Juli kommer så småningom att bli en bra månad, efter att övervunnit inledande svårigheter. Lejonet förtjänar verkligen en semester.

Du är för lat för att tävla med din konkurrent. Låt honom vara så tröttnar han.

Du bör unna dig med entusiasm testade aktiviteter. Nu är ingen bra tid för att experimentera.

Överväg situationen och sätt upp prioriteringar. Att stressa upp sig över mindre bekymmer är onödigt, och det är inte bra för din hälsa.


Under juli går du lite in i en dvala. Det har varit en så intensiv vår och försommar att du behöver tid att bara få vara. Den här perioden ägnar du dig åt konstnärliga projekt och intressen som du inte har tid för i vanliga fall. En äldre släkting börjar ta alltmer av din tid i anspråk. Det har du inget emot, men det betyder att du får skära ner på andra saker som du vill göra. Slutet på juli blir härligt romantisk.

Under påverkan av ett starkt moraliskt medvetande kommer jungfrun äntligen att sortera sina prioriteringar i juli. I både karriär och personligt liv. En befriande känsla väntar på dig. Du har äntligen dina värden sorterade ut och kan fortsätta med din plan. Om du håller fast vid det kommer du säkert att nå ditt drömmål.

I juli kan jungfrun förvänta sig en lugn och stabil period. Stjärnorna kommer slutligen att vara i rätt position. Efter många långa månader tillbringade mestadels på jobbet, kommer du äntligen ha mer fritid och tillräckligt utrymme för att ägna dig själv utan också för andra. Du kan ladda din energi genom energin i naturen.

Ordet "kreativ" säger dig inte mycket nuförtiden. Du har haft bättre dagar, men bli inte upprörd över det.

Skyldigheter och all annan typ av bearbetning passerar mycket snabbt. Stjärnorna gynnar dig.

Tänk på dig själv och lyssna på din kropp. Du borde inte pressa gränserna hela tiden. Tacka nej till kvällens inbjudan och stanna hemma och slappna av istället.


Juli handlar om att komma ikapp med livet. Det har varit en härlig inledning på sommaren och det fortsätter lika bra. Under juli trappar du ner tempot ytterligare. Du avslutar olika åtaganden och aktiviteter, vilket ger dig en massa bonustid. Det är nu du ska passa på att testa saker som du aldrig hinner med annars. Ägna dig åt matlagning, att måla eller varför inte börja sy?

Denna månad kommer stjärnorna att ändra sin position. Vågen kommer säkert att kunna lita på stöd och hjälp. I juli, tveka inte att återvända till förmån för den person som lånar dig en hjälpande hand så snart du har möjlighet att göra det, oavsett om det är din partner, familjemedlem eller vän. Din hälsa kommer att vara stark under denna period, du behöver inte frukta någonting, inte ens skador.

Vändpunkten kommer i juli 2017 när du underskattar dina alternativ och kommer att ladda för mycket på en gång. Du kommer att försöka lösa alla problem på en gång, men bara trassla i alla dessa komplexa uppgifter och göra saker ännu värre för dig själv. För stress, kan vågar bli lättade bäst i sällskap med vänner.

Du är självsäker i det du gör, på sätt lyckas du övertyga många människor och även inspirera dem.

Om du känner att du inte kan vara en god kamrat bör du stanna hemma. Ingen kommer bli arg.


Nu när du har insett något om dig själv kan du börja vara lycklig. Juli blir en härlig tid oavsett om du är singel eller i ett förhållande. Det mesta i ditt liv kretsar kring flirt, kärlek och passion. Under den här perioden har du lätt för att påbörja nya bekantskaper. Dina gamla vänner känner sig lite bortglömda så varför inte försöka att umgås med alla samtidigt

I juli kommer varje skorpion att uppmärksamma sin karriär. Du tänker inte ens på semester. Arbetet är glatt och uppfyller för dig, så du har inga motivationsproblem. Dessutom är det en stor flykt från det personliga livet, där saker kanske inte är så ljusa. Du kommer att rensa huvudet perfekt, till exempel, medan du tar en promenad i naturen.

På grund av tidigare erfarenheter kommer skorpionen stanna upp en stund och samla sina tankar. I juli kommer det att bli nödvändigt att utvärdera dina prioriteringar och mål. Fram till dess kommer du planlöst vandra runt och kommer att verka stängd och ouppnåelig för människor i din omgivning. Den här gången, förvänta dig inte hjälp. Detta är de enda tankar som du behöver för att hantera dig själv.

Om du känner att du har för mycket jobb att göra, bör du prioritera eller sätta upp ett schema.

Om du inte gillar vad du ser i spegeln, så börja göra någonting åt det!


Du har haft mycket att tänka på senaste tiden, men nu avstannar allt och du får en välförtjänt paus. Du skjuter upp allt grubbel och tunga tankar till efter sommaren. Under juli händer det kanske inte så mycket, men några kortare resor och massor av god mat gör att det känns som den bästa sommaren på länge. Under mitten av perioden får du möjlighet att visa lite extra omtanke mot en släkting eller vän.

Efter den föregående hektiska perioden kommer skytten äntligen att ha sin välförtjänta vila. Ta en tur med vänner eller planera en semester. I juli är läget på jobbet ganska lugnt, så du behöver inte vara orolig för att du saknar information under din frånvaro. Din hälsa kommer också att vara mycket stark.

I juli enligt horoskopet, kommer särskilda svårigheter i relationer komma. Du kommer att behöva arbeta ganska hårt och börja spendera mer tid här, så på grund av din ökade frånvaro och rastlöshet, kan du att mötas med viss skepsis från din partner. Skytten bör ha i åtanke att gräl och aggression inte kommer att lösa någonting i det här fallet.

Skjut inte upp sådant till morgondagen som du kan göra nu. Detta är dubbelt sant just nu.

Ditt arbete flyter på bra. Känn dig fri att påbörja ett långsiktigt "projekt".


Juli handlar om vänskap och om att våga öppna sig. Du har länge haft svårt att släppa in dina vänner allt för mycket i dina tankar, men nu har du mött någon som inte nöjer sig med att lära känna den ytliga varianten av dig. Hen tränger sig in under skinnet och det tycker du är både konstigt och lite spännande på samma gång. Under slutet av perioden förbereder du en resa. Det kommer att bli ett riktigt äventyr.

Juli lovar en gradvis lugnande i arbetet med stenbockens liv. Efter de tidigare svårigheterna kommer du äntligen att få den välbehövliga vilan. Det kan dock finnas familjeproblem. En dold hemlighet kan komma till ljuset eller en oväntad händelse äger rum. Hur som helst måste denna situation behandlas snarast möjligt. Semester måste vänta.

Stenbocken hittar förlorad harmoni i relationer i juli. Horoskopet uppmanar också att inte vägra ta emot hjälp om alltför mycket har staplats upp på en gång för dig. För mycket stress kan allvarligt skada din hälsa, och det kan förstöra kommande sommarmånaderna som kommer att vara fulla av äventyr.

Du sköter ditt jobb per automatik och dina tankar är någon annanstans. Akta dig för små misstag.

Testa något nytt för omväxlings skull. Vad som helst. Det räcker med stereotyper.


Du funderar mycket på ett karriärval just nu. Under den här perioden ventilerar du dina tankar med din familj. Du vet att oavsett vad du väljer kommer det att påverka alla, inte bara dig själv. I övrigt en ganska lugn period där du får möjlighet att vila upp dig ordentligt. Under mitten av månaden hör du nyheter om en barndomsvän och de nyheterna gör dig väldigt förvånad. Slutet av juli blir romantisk.

Enligt stjärnorna kommer harmoni i relationer att fortsätta i juli. Nu är det kärlekens tid. Både nya obligationer och de långa kommer att blomma. Därför kommer vattumannen att kunna konsolidera det ömsesidiga förtroendet och känna igen kärlek igen. Tack vare mycket energi kommer du också att göra de sport du gillar.

Det faktum att situationen inte fungerar som du ursprungligen trott behöver inte betyda att du inte kan göra detta till din fördel. Bara du inte ger in till depression, som du möter ibland. I juli, föredrar att koppla av och ladda inför framtiden. Vattumannen kan nu njuta av den bästa avkoppling i form av en resa eller en kort semester med vänner eller sin partner.

Följ råden du får av dina kollegor. De försöker bara hjälpa, du kanske kan bli bättre.

En konsert med klassisk musik är rätt sätt att slappna av ikväll.


Juli blir lite av en sommarsaga för din del. Dina drömmar slår in och för en gångs skull överträffar verkligheten drömmen. Oavsett om du sveps med av en romans eller om du får en riktig kompissommar så blir det många glada skratt och oförglömliga ögon- blick. Under mitten av perioden kommer du en vän riktigt nära. Ni kan dela tankar på ett sätt som du aldrig kunnat göra med någon annan tidigare.

Juli kan betyda, för fiskarna, en viss form av minskning av sina ambitioner. Plattformarnas positionering är inte särskilt bekväm just nu. Om du står inför utmanande frågor måste du verkligen tänka igenom svaret och utvärdera alla fördelar och nackdelar. Du kommer inte göra fel om du släcker detta dilemma för senare.

Särskilt i juli, kommer det att bli svårt för fiskarna att nå en nivå av tillfredsställelse. Du kommer att behöva bita ihop och ha ett högt tempo, det är bara det här sättet du kommer att kunna bekämpa och hantera alla de utmaningar som står framför dig. Denna rekommendation gäller framför allt när det gäller ditt yrkesliv. Relationer förblir stabila.

Bli inte stressad på kvällen. Sätt dina oroligheter åt sidan, åtminstone en liten stund.

Lyssna på din mage. Du vet att det inte är bra att äta för mycket eller att stressa i dig en måltid.

2 Juli 2018  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Helgens horoskop 30/6-1/7

Solnedgång i ytterskärgård, Värmdö

 


Lör: En bekant som du inte träffat på länge hör av sig. Det här blir upptakten till en rad trevliga sammanträffanden och aktiviteter som ger dig nya impulser. Som tillvaron är nu skulle du gärna se att den vore jämt. Dina sällskapstalanger kommer vä1 till pass.

Sön: Ett meddelande med goda nyheter är på väg. Kanske bekräftelse på att du lyckats med en ambition som du har haft. I varje fall tycks du njuta segerns sötma över någonting som du kämpat hårt för. En ny kontakt lovar gott för framtida projekt.


Lör: Ibland är det bra att göra gemensam sak med andra istället för att envist gå sin egen väg. Försäkra dig om att det alltid finns plats för någon mer. Det ser ut som om du har all anledning att sjunga av glädje innan kvällen. Var inte rädd för att visa dina känslor.

Sön: Nu är du som mest uppfinningsrik och framåttänkande. Du känner starkt att det finns något positivt i beredskap för dig. Var uppmärksam och lyssna noggrant, för det finns några mycket användbara upplysningar som människor du respekterar och litar på kommer att delge dig.


Lör:
Innerst inne vet du med dig att du inte kan stå emot trycket i längden, eller hur? Hur gärna du än vill gå din egen väg dras du obönhörligt tillbaka. Lyssna till ditt hjärta och jämför med det som är praktiskt, realistiskt och verkligt. Du är inte mer än människa.

Sön: Om du tycker att du inte mår så bra just nu, kommer du inte att må bättre av att fortsätta som du gör. Tänk på att din kropp återspeglar din själ. Ditt fysiska tillstånd kanske har mer att göra med din situation och dina omständigheter än du vid första anblicken kanske misstänker.  


Lör:
Om du har attityder som du är missnöjd med är det gynnsamt med förändringar nu. Men självklart kan inte invanda beteendemönster ändras från en dag till en annan. Det är dock ett oerhört plus att bara rikta uppmärksamheten mot det du vill förändra.

Sön: I en situation tillsammans med goda vänner finns det risk för att du dras in i en diskussion som urartar helt. Dina skämt går inte hem! Men om du pressas, är det bäst att du tar bladet från mun och talar om hur saker och ting ligger till.


Lör:
Just nu virvlar det av tankar i ditt huvud och du kan inte komma på något sätt att komma ifrån dem hur gärna du än önskar. Alla tankar helt enkelt vägrar att släppa taget och kommer att snurra tills du löst problemet. Du kan försöka rymma men du har ingenstans att ta vägen.

Sön: Har du allvarliga avsikter med att avsluta ett visst kapitel i ditt liv, så är det dags att du underrättar omgivningen. Det kan inte undvikas att vissa personer blir sårade. Ditt liv kan dock inte gå ut på att du ska värna om att andra ska må bra men inte du.


Lör:
Du får en energi-kick som kommer väl till pass. Det blir en aktiv dag med ett ganska späckat program. Och ska du hinna med allt gäller det att du håller ett högt tempo. Det kommer också en del nya människor i din väg som du skulle kunna ha stort utbyte av.

Sön: Du känner att du börjar bli slö, slapp och likgiltig. Försök att göra upp ett schema som hjälper dig att vara mera ansvarstagande så att du inte kommer efter med en massa plikter och skyldigheter. Se till att du mot slutet av dagen har gjort vissa saker som annars kan gå förlorade.  


Lör:
Idag verkar du vilja undersöka varför inte du kan få det som du tycker att alla andra får och att det som är tillåtet för andra ska vara det för dig också. Du är till och med beredd att överskrida vissa gränser, eller hur? Men gör du rätt…

Sön: Det är ovanligt lugnt omkring dig. Skönt! Du får tid till ditt förfogande som du inte har räknat med. Och det tar du naturligtvis tacksamt emot. Nu kan du stanna upp och känna efter hur du vill utforma din närmaste framtid.


Lör:
Försök att lugna ner tempot och din iver. Kom ihåg att om du gör något förhastat eller överilat kan detta lätt leda till olycka. Försäkra dig om att du har ryggen fri. Det är mycket bättre att vara förutseende än att behöva be om ursäkt efteråt

Sön: Om någon kommer på vad du håller på med, kanske de inte blir så välvilligt inställda och du kan säkert förvänta dig både ett och annat hårt ord. Även om irriterande människor inte unnar dig en andra chans så missunna inte någon annan ens en första chans.


Lör:
Du plågas av rastlöshet. Det är dock en åkomma som du inte behöver lida speciellt länge av. Snart ställs du inför uppgifter som kräver både uppfinningsrikedom och energi. Ska du gå i land med detta får du se till att vara alert och koncentrerad.

Sön: Du har allvarliga funderingar på att avsluta ett visst kapitel i ditt liv. Ja, tidpunkten är väl vald. Och går du ärligt tillväga blir allt på bästa sätt. Försöker du däremot med manipulationer för att kanske skaffa dig otillbörliga förmåner, så blir det inte bra.


Lör:
En vän vill gärna prata ut med dig och samtidigt få några goda råd. Klart att du ställer upp, men lova inte för mycket och prata inte vidare.

Sön: Förändringens vindar blåser. Och inte dig emot, även om det sker lite väl snabbt ibland. I vissa avseenden är det därför nödvändigt att du bromsar. I annat fall riskerar du att få ta om vissa procedurer. Och det skulle du definitivt inte uppskatta.


Lör:
Du är allmänt missnöjd. Och speciellt otillfredsställd är du med din arbetssituation. Av olika anledningar känner du dig överkörd. Men handen på hjärtat! Har du inte själv medverkat till att skapa den situation som du nu befinner dig i? Vem annars?

Sön: Du är inte det enda fåret i vår herres hage, något du tydligt kommer att märka idag. I en angelägenhet är det de som hörs och märks som kommer att dra det långa strået. Delta i diskussionen med inlevelse så kommer det att vara du som står som vinnare.


Lör:
Du kan förbereda dig på att få en hel del inbjudningar och förslag under hela dagen. Kanske kommer en god vän med ett lockande erbjudande eller så kanske en främmande person erbjuder dig sin vänskap. Det är bara att tacka och ta emot.

Sön: Känner du att du inte hänger med? Är det kanske så att du tycker att du är för gammal för att kunna unna dig att ha roligt, eller är det så att du är koncentrerad på någonting annat. Försök att se till att du får tillräckligt med sömn och försök inte uppnå mer än du klarar.

30 Juni 2018  | Länk | Horoskop | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Leila B                                             Skaffa en gratis hemsida