Horoskop & Astroinfo
Startsidan Blogg Fotoalbum Kaylas Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
4
5
6
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2018)
>>


Veckans horoskop V.37 10–16/9

Stockholm i mitt Utsikt, Katarinahissen

Ett sökande efter något verkar prägla den här veckan. Kanske är det något som du har tappat bort, men det kan också röra sig om ett sökande efter en känsla eller efter romantik som du tycker att du har saknat på den sista tiden. Det ser ut som om ditt sökande blir framgångsrikt på de ställen där du minst anar det. Ett tips är därför att utöka ditt sökområde så att det omfattar platser där du tidigare inte varit så lyckosam.

Din irritation ökar i större utsträckning än du kan tänka dig. Alla handlingar är dock inte lika genomtänkta. Olycksfrekvensen är hög och du glömmer att vara uppmärksam. Tyvärr brukar du göra som du vill utan att oroa dig över andra och det är lite synd.

Veckans råd: Vänta med beslut som påverkar en grupp.

 • Arbete - Du har massor av outnyttjade färdigheter att damma av och använda till att förbättra din prestation när det gäller arbetet. Det finns inget onödigt vetande, du kan tillämpa och få användning för det där du minst anar!
 • Ekonomi - Flera mindre inkomster är på ingång och du har inte så mycket att oroa dig för på det finansiella planet. Så länge du inte spenderar hejvilt är ekonomin trygg.
 • Hälsa - När du befinner dig i naturen och helst vid vattnet, då är du i ditt esse. Sök dig till platser där du kan koppla av och finna ro, du mår inte bra av att vara för mycket inomhus.
 • Relationer - Det finns något du måste tydliggöra för en viss person så att det inte uppstår missförstånd. Förhållandet mellan er kommer bli bättre av att ni pratar ut om saken.
 • Lycka - Du väntar på ett besked men behöver inte vänta så länge till, snart kommer det att komma och det är positivt!

En god middag under veckans första dagar får din upp din energi och håller den uppe under hela veckan. Du känner dig ovanligt klar i hjärnan och det känns som om du tar bättre beslut än vanligt. Försök att få gjord eventuell motion så tidigt under veckan som möjligt annars finns det risk att den inte blir gjord alls. Om det är något som du övar dig på så finns det en god chans att denna vecka blir något av ett genombrott.

Du har en bra balans mellan fantasi och verklighet. Du har tillräckligt med kunskaper som kan användas för att förverkliga dina drömmar. Du använder också gärna dina egna erfarenheter på ett kreativt sätt till nytta för andra.

Veckans råd: Lös problem.

 • Arbete - Det är på tiden att du börjar röra sig utanför din bekvämlighetszon och se om det kan ge dig en bredare kompetens. Håll ögonen öppna för möjligheter till fortbildning.
 • Ekonomi - Du känner att du har koll på läget och kan luta dig tillbaka. Det verkar inte heller som att du kommer stöta på några problem så länge du inte gör något allt för drastiskt.
 • Hälsa - På ytan är du disciplinerad och får mycket uträttat men du bär på en osäkerhet inombords som kommer fram när du är ensam. Försök tänka att du duger som du är, det finns gott om bevis på det och du är älskad.
 • Relationer - Nu är det lätt hänt att du blir alltför överbeskyddande mot dina närmaste. Försök att inte oroa dig så mycket och tänk speciellt på att låta de yngre pröva sina vingar.
 • Lycka - Det får plats både en turdag och en otursdag den här veckan så det går i princip jämnt upp för dig.

Var noga med att inte såra någon tidigt på veckan. Även om det sker oavsiktligt så kan det innebära problem som tar resten av veckan att lösa. Det vore särskilt synd eftersom det verkar som om du kan komma långt på alla dina intresseområden om du bara får möjlighet att fokusera.

Denna vecka använder du din intellektuella kapacitet. Det är mycket konstruktivt snack och samarbete står högst upp på listan. Dessvärre kan du gå lite fort fram i kärlekslivet och därför kan konflikter lätt uppstå med någon du älskar. Men du bör inte söka nya vägar och sätt att utveckla dig bara med anledning av det.

Veckans råd: Bit ihop och gör det som förväntas av dig.

 • Arbete - Nu blir du trött på att köra runt och runt i samma spår och avviker gärna från normen och det vanliga för att ge dig av på en liten avstickare. Du kan utmana och ifrågasätta existerande koncept och ge folk en riktig tankeställare.
 • Ekonomi - Även om man oftast borde tänka över saker och ting så kan det faktiskt vara bra att ta ett snabbt beslut just nu. Det går bra att vänta också men då kommer du inte vidare så fort som skulle föredras.
 • Hälsa - Möjligheterna till bestående förändring är goda och nu är alla förutsättningar på plats för att bygga en bra grund. Att ha en sundare livsstil är inte så tråkigt som du föreställt dig.
 • Relationer - Du känner pirr i magen av att vara i närheten av en viss person. Är det en attraktion som håller på att utvecklas? Det är för tidigt att säga än.
 • Lycka - Genom att använda din intuition kan du rädda dig själv ur en knepig situation. Det känns bra att inte behöva dra in andra och sen stå i tacksamhetsskuld till dem.

Du ser ut att få ett erbjudande som du bara inte kan motstå den här veckan. Det verkar ha med pengar att göra och detta kan bli en mycket bra affär för dig. Se bara till att du läser det finstilta noga, annars finns det risk att du får en negativ överraskning senare.

Nu kan det uppstå en livlig diskussion under veckan. Det är fortfarande ditt jobb och din familjesituation som är i fokus. Tiderna tvingar dig att undersöka om du eventuellt arbetar med "ett lik i lasten". Här ska allting ordnas, både hemma och på jobbet.

Veckans råd: Dela på ansvaret.

 • Arbete - Andra inspireras av dig och ditt sätt att jobba så lugnt och metodiskt men ändå få allting klart. Det du ska tänka på är att även du behöver dina pauser.
 • Ekonomi - Du känner att du behöver ha kontroll över allting. Ingen annan får lov att komma in och försöka styra och ställa i din ekonomi för då förlorar du din självständighet. Det här är dock inte riktigt hur det ser ut i verkligheten utan endast hur du själv upplever det.
 • Hälsa - Du är lite tröttare än vanligt just nu och det bästa är att lyssna till kroppens signaler och sakta ner på tempot när möjlighet ges. Det är ingen fara om du tar det lugnare med eventuell träning.
 • Relationer - Någon anförtror en hemlighet till dig och det är viktigt att du håller på den annars kommer det att påverka vänskapen mellan er. Det finns få tillfällen som skulle rättfärdiga att du bryter ditt löfte.
 • Lycka - En person lämnar ett bestående intryck hos dig som kommer att förändra hur du ser på livet. En insikt du får är att du fortfarande har mycket kvar att lära.

En seg vecka verkar det bli. Du har inte riktigt den energi som krävs för att ta tag i uppgifter som har blivit liggande. För att få upp din energi behövs mycket vila, helst redan under veckans första dagar. Då kan du få en riktigt trevlig helg, speciellt om du umgås med dina vänner.

Samma tendenser som har karakteriserat de senaste två veckorna fortsätter att gälla. Här sker en märkbar förändring och omstrukturering i ditt arbete och situationen hemmavid. Under den sista delen av veckan kan du känna att det finns mycket optimism och att saker tenderar att gå enklare för dig.

Veckans råd: Släpp taget och må bättre.

 • Arbete - Du har förmågan att koncentrera dig intensivt under en kort period och få mycket uträttat. Därefter behöver du vila för att kunna ta nya tag igen, glöm inte bort det.
 • Ekonomi - Det är lätt att tro att du behöver vara mer återhållsam än vad som är fallet eftersom du glömmer att en inkomst snart är på väg. Dra inte åt svångremmen alltför mycket.
 • Hälsa - Det inre välbefinnandet är i fokus nu och du har förstått att du inte kan fortsätta rusa fram i högsta fart. Hur mycket kaos det än är omkring dig så lyckas du sakta ner och hitta dig själv mitt i allt.
 • Relationer - Du får umgås med en bred bekantskapskrets där alla är väldigt olika varandra. De här stunderna blir både glädjande och berikande för dig.
 • Lycka - Nyheter är på väg till dig från långt håll. Det är något som påverkar din livssituation i sin helhet.

Gör inga stora förändringar den här veckan utan försök att hålla normala rutiner så gott det går. Du kommer att behöva lugn or ro under ett tag och får absolut inte slarva med sömnen. Du behöver inte avboka några aktiviteter men var sparsam med att planera nya.

Karriärsmässigt har du en mycket framgångsrik och spännande vecka framför dig. Du sätter upp ett visst mål och lyckas sträva långsamt mot det. Din ansträngning och uthållighet ger bra resultat. På en personlig nivå kan mycket positivt hända nu och du har en mycket bra vecka framför dig.

Veckans råd: Hitta vägen till ditt välbefinnande.

 • Arbete - Du får mycket uträttat med lite ansträngning just nu eftersom du arbetar så effektivt. Är du redan färdig med det viktigaste kan du med gott samvete trappa ner på tempot.
 • Ekonomi - En ekonomisk angelägenhet får dig att känna dig splittrad och du velar fram och tillbaka. De goda nyheterna är att vad du än väljer kommer det bli lyckat i slutändan.
 • Hälsa - Det är lätt att känna sig rastlös just nu. Motion får dig att må bättre så försök ta dig tid till det.
 • Relationer - Du pendlar mellan att vara inåt- och utåtriktad just nu och det är inte lätt för folk att veta vilket humör du är på. Det raka, ärliga sättet du brukar använda dig av fungerar i kontakten med andra.
 • Lycka - Turen är på din sida i lite allt möjligt. Det är bara att välja ut vad du vill fokusera på och sen försöka hålla dig till det.

Ditt självförtroende är godare än vanligt den här tiden, speciellt när det gäller dispyter och diskussioner. Du vågar stå på dig mer än vanligt och lyckas bra med att få din vilja igenom i nästan allt. I och med detta så får du löst ett par små problem som du har gått och irriterat dig på och kan därför fokusera på viktigare saker. Synd bara att en mindre åkomma kan drabba dig i slutet av veckan och få din energi att sjunka. Lyckas du undvika den så kan du antagligen få gjort mycket mer än vanligt.

Denna vecka kan du se en lite mörkt på tillvaron och glömma att det kan kompenseras av goda förmågor och outnyttjade möjligheter. Veckan kan bli konstruktiv och ge utbyte om du är villig att strida lite.

Veckans råd: Bli bättre på att balansera inkomster och utgifter.

 • Arbete - Även om veckan är tuff så arbetar du flitigt och målmedvetet eftersom du vet att allting har ett syfte. Du fokuserar långsiktigt och tänker på ett smått idealistiskt sätt.
 • Ekonomi - Läget kan skifta snabbt och du behöver hänga med i svängarna så somna inte till nu. Du måste räkna med att det kan uppstå vissa oväntade utgifter.
 • Hälsa - Du lyssnar gärna på inspirerande människor som får dig att vilja lägga om din livsstil till det bättre. Det är en bra väg att ta mot ett sundare liv.
 • Relationer - På kärleksplanet föredrar du förändring framför det gamla trygga. Det måste vara nytt och spännande annars får det vara.
 • Lycka - Vissa saker du drömmer om är smått orealistiska. Du behöver komma ner på jorden och sätta mål som går att förverkliga inom rimlig tid.

Någon som har varit i din närhet en ganska lång tid känner sig väldigt bekväm i ditt sällskap. Detta är något som du inte har sett förut men som nu börjar bli allt tydligare. Du känner dig smickrad men det du känner dig ändå tveksam till att det skulle kunna bli något mer än bara vänskap. Det tåls verkligen att funderas på.

Just nu sprudlar du av energi och många spännande, friska utspel. Du är djärv och direkt i ditt beteende och du vågar satsa utan att först tänka dig för. Nu tar du gärna initiativ till något nytt, aktiverar andra och får saker att hända.

Veckans råd: Tänk efter före och gör smarta val.

 • Arbete - Du gör ett gott intryck på alla du träffa i samband med ditt arbete. Det kan ske mindre misstag här och där men din sociala kompetens väger upp det.
 • Ekonomi - Med din kreativitet kommer du lätt på nya idéer som innebär ökade inkomster. Låt fantasin flöda!
 • Hälsa - Det finns mycket att hand om där hemma vilket kan få dig att känna dig smått överväldigad. Att sitta ner och fundera på vad du ska prioritera först och skriva en tydlig lista är bra.
 • Relationer - Andras välbefinnande är viktigt just nu och du är en öm vän. Du kan inte lösa allas problem men du kan underlätta för dem och få dem att må bättre.
 • Lycka - Du har tur, glöm inte att dela med dig av den till andra!

En mindre åkomma kan irritera dig under veckan. Den slår antagligen till under veckans mitt. Det är inget allvarligt som väl är, men din energi drabbas och det påverkar både arbete och relationer. Eventuella motionspass får du nog skjuta på framtiden ett tag, men om du har någon bok som du gärna vill läsa ut så är detta ett bra tillfälle.

Veckan kan bli oerhört aktiv och det händer mycket olika saker på en och samma gång. Den något pessimistiska stämningen försvinner under de första dagarna av veckan och ersätts av stark optimism och tro på dina egna förmågor.

Veckans råd: Sakta ner.

 • Arbete - Som den fristående tänkare du är så accepterar du inte vad andra säger utan att de har bevis på det. Någons argument kommer ställas mot väggen och falla snabbt.
 • Ekonomi - Var försiktig med att ingå nya avtal just nu, det är lätt att missa ofördelaktiga villkor som står i det finstilta.
 • Hälsa - Den senaste tiden har du inte varit så strikt med dig själv som du skulle önskat. Det är bäst om du får ändring på det här så inte de negativa effekterna hinner ikapp dig. Små steg räcker lång väg.
 • Relationer - Du har ett dilemma att reda ut på kärleksfronten och då hjälper det att öppna upp sig för en nära vän som kan komma med såväl stöd som handfasta råd. Det är en person som varit där förut.
 • Lycka - Du är på rätt väg mot att nå dina mål så det är bara att fortsätta på samma sätt. Försöker du ändra på framgångsreceptet så bäddar det för trubbel.

Den här veckan passar utmärkt för att göra en del förändringar hemma. Det behöver inte vara något omvälvande utan bara någon detalj som gör att det känns lite annorlunda. Tänk bara på att det är du som skall välja – låt inte någon annan övertala dig till en färg eller form som du inte trivs med, det är ju faktiskt du som skall leva där.

Nu har du varit en riktig storspenderare och det är dags att försöka få ordning på din ekonomi. Du kommer se att dina ansträngningar bär frukt och det finns fortfarande nya överraskningar att vänta som ger dig möjligheter.

Veckans råd: Vänta med investeringar och utgifter.

 • Arbete - Du är någon att lita på, det vet alla som jobbar med dig. När du blir delegerad tuffa uppgifter ska du tänka på det och känna dig stolt.
 • Ekonomi - Finansiell trygghet är ett av dina största mål i livet och nu är du ett steg närmare. Tacka dig själv – anledningen till att du har kommit så långt är att du inte fuskat och avvikit från planen.
 • Hälsa - Kom ihåg att dricka tillräckligt med vatten eftersom det är större risk att bli just nu uttorkad. Tränar du så är det ännu viktigare att komma ihåg att ta med en flaska.
 • Relationer - Du vill gärna inte avslöja allt om dig själv till en nyfunnen bekant och det är nog klokt. Inte för att du har något att oroa dig för utan mest för din egen bekvämlighet då du gärna ser att saker och ting går långsamt fram så att du kan känna att du har kontroll.
 • Lycka - Slumpen har sitt finger med i spelet i allt du gör nu och det finns inte så mycket du kan påverka själv när det gäller tur. Däremot så får du information i början av veckan som kan leda dig till rätt val.

Du kan känna att du har rätt så mycket tur i veckan. Kanske är det något borttappat som du hittar eller en mindre lotterivinst. Det kan också röra sig om att du har turen att stöta på en kär vän som du inte har sett på länge eller att du träffar en potentiell framtida partner. Annars är du trött under veckodagarna och ser verkligen fram emot helgen.

Nu tycker du att det bara är glädje i ditt liv och du har ett fritt och avslappnat sätt att närma dig dina närmaste. När det gäller ekonomi finns det trevliga överraskningar att vänta i denna tid.

Veckans råd: Känn in.

 • Arbete - Din självkritik räddar dig från att begå ett fel. Du tror inte att allt du lämnar ifrån dig är perfekt utan vill gärna dubbelkolla vilket visar sig vara mycket bra i det här fallet.
 • Ekonomi - Tiden är mer värdefull än några kronor hit eller dit. Gå inte överstyr för att försöka få något billigare när det är enklare att slå till på det som finns rakt framför dig.
 • Hälsa - Det gäller att vara strikt med att inte släppa in jobbet på din fritid, du behöver tid att vila upp dig och ladda batterierna.
 • Relationer - Du har ett särskilt stort behov av att vara omtyckt just nu och det får dig att vilja söka bekräftelse från andra. Kom ihåg att du duger som du är.
 • Lycka - Något positivt är på väg att ske i ditt liv men du ska inte gå händelserna i förväg och bli för uppspelt nu. Det gäller att du har tålamod och kan vänta tills det är dags.

Ett problem som du har haft en tid kan den här veckan äntligen få sin lösning. En vän eller släkting har nämligen ett riktigt bra råd att ge dig om du bara lyssnar. Detta är någon som du aldrig trodde skulle kunna ge någon hjälp på det här området men i det här fallet är den upplysningen som du får verkligen guld värd. I slutet på veckan får du chans att riktigt slappna av och få mycket vila, något som du verkligen är i behov av.

Nu har du dålig kontroll över dig själv. Det finns en hel del störningar och det ger både en skev verklighetsbild och självkänsla. Du känner att du saknar ryggrad och försöker fly från ansvar. Under den sista delen av veckan har du turen att få lite mer andrum.

Veckans råd: Gemenskap.

 • Arbete - Det finns en svag punkt hos dig men du kan kompensera för den och det innebär att arbetet inte blir lidande.
 • Ekonomi - Det finns en del att jobba på här för även om läget är helt okej så kan det klart förbättras. Du behöver optimera hur dina pengar är placerade för att få en bättre avkastning.
 • Hälsa - Du är missnöjd med ett drag hos dig själv men istället för att sitta och tycka det är tråkigt så inser du att du kan ändra på det. Nu kan du jobba mycket med din utveckling på det personliga planet och växa som person.
 • Relationer - Någon öppnar upp sig för dig mycket mer än du skulle ha gjort i samma situation. Var stolt över det, det är ett kvitto på att du ses som en bra lyssnare.
 • Lycka - Du gör ett mindre framsteg som kan fungera som språngbräda för att nå ännu längre i framtiden.
10 September 2018  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Helgens horoskop 7-9/9

Stockholm i mitt Rosenbad

Med tanke på valet på söndag valde jag fotot ovan… Det är ju statsministern bostad.

Fre: Merkurius i huset för jobb och hälsa bildar en stor trigon med Uranus i huset för intäkter samt med Saturnus i huset för karriär. Därför kan du idag skriva under viktigare papper och du kan också starta långsiktiga samarbeten med andra människor. I någon mening kan du också behöva vakna upp och titta runt om eftersom konstiga saker kan äga rum runt om och du behöver ta lite ansvar.

Lör: Ungefär samma energier råder idag eftersom månen i jungfrun bildar en stor trigon i jordtecken med Uranus och Saturnus och därför fortsätter gårdagens influens att gälla men idag är det lättare att bearbeta det mesta och man uttrycker lättare känslor. Viss upphetsning kan uppstå eftersom bra saker är på gång. En del av er är bara glada att förvirringen är över eller för att man äntligen vad det är som försiggår utan din vetskap.

Sön: Nymåne i jungfrun idag skapar en ny positiv utveckling som påverkar jobb och hälsa. Du kan börja jobba med nya uppgifter, byter jobb eller ändrar kostvanor. Venus anländer i skorpionen och under cirka en månad kommer du att söka den sorts bekvämlighet som pengarna kan köpa. Du kan också komma i kontakt med dina känslor.

Fre: Merkurius i jungfrun bildar en stor trigon i jordtecken med Uranus i huset för kreativitet och romantik och med Saturnus i ditt hus. Du ser bra ut idag och du föredrar nog formell klädsel. Ditt utseende spelar roll men du förstår att du kan ha att göra med folk för vilka tradition är viktigt. Avtal och förhandlingar kan äga rum idag. Du är också kreativ och kan hitta en struktur för en bok som du skriver eller ett kreativt projekt. Även barn kräver din uppmärksamhet och blir ett potentiellt ansvarsområde för en del av er.

Lör: Du är ganska generös idag och du vill gärna hjälpa andra familjemedlemmar. Du ser gärna efter hushållet med om nödvändigt. Senare på dagen kan det vara dags för dig att festa och att ha roligt tillsammans med andra eller se efter barnen om du har några och om du behöver sitta barnvakt. Kreativ, underhållande, kan du också vara. Lite seriös även om du är på festhumör.

Sön: Nymånen i jungfrun idag påverkar huset för kreativitet, barn, romantik och nöjen. Du kan starta nya kreativa projekt eller bli förälskad i någon. Dina tankar blir däremot också klarare och du är bra på att förklara dig själv i något sammanhang. Venus anländer i skorpionen och under cirka en månad förbättras alla relationer. Du kan också bli kär i någon ny person.

Fre: Merkurius i jungfrun bildar en stor trigon i jordtecken med Uranus i oxen och Saturnus i stenbocken. Eventuellt tar du dig i kragen och du ser också verkligheten så som den är. Söker du efter något och är du metodiskt nog kan du göra ett fynd. Du kan också göra viktigare investeringar.

Lör: Dagens influenser liknar gårdagens och behovet av att ta ansvar kan bli stort. Venus-Mars kvadraturen kan icke desto mindre också ge upphov till kärleksbekymmer och frustration. Ändå är du en bra kommunikatör idag och du är rätt så charmig, samt trevlig att lyssna på.

Sön: Nymånen i jungfrun påverkar huset för hem och familj något som indikerar att en större eller mindre ny utveckling äger rum som påverkar just bostadsförhållandena eller familjelivet. Man kan flytta, köpa nytt hus, köpa någon ny hushållsapparat och liknande. Familjelivet kan också genomgå någon sorts förändring och i de flesta fall är det något positivt som händer. Venus anländer i skorpionen och under cirka en månad förbättras jobbatmosfären och du trivs också bättre med dina uppgifter på jobbet.

Fre: Merkurius bilda en stor trigon med Uranus och Saturnus i jordtecken något som påverkar i stort sett relationer. En dag under vilka du kan skriva under avtal och förhandlingar. Diskussioner är nog extra allvarliga extra klara idag men du kan också möta helt nya människor. Den förvirring som solens opposition till Neptunus kan skapa men som också är en kreativ energi kan begränsar av dagens stora trigon med. Du förstår var andra kommer ifrån och de förstår dig.

Lör: Idag spenderar du gärna extra pengar på det ena och det andra. Precis som igår är du koncis i ditt sätt att prata med andra men du är redo för att förhandla och precis som igår kan du skriva under avtal eller göra överenskommelser. Tekniska uppgifter klaras av på bra sätt. Venus-Mars kvadraturen kan däremot ge upphov till lite drama i nära relationer.

Sön: Nymånen i jungfrun idag påverkar huset för kommunikation och interaktion. Runt denna nymåne kan du börja pendla, skaffa ny bil eller ny mobiltelefon och du kan också skriva under nya avtal, eller göra nya överenskommelser. I något fall kan du uttrycka dig i skrift på ett formellt sätt. Venus anländer i skorpionen på söndag och under cirka en månad är du mycket snyggare och du får också mer uppskattning från andra människor för allt som du gör. Du kan också bli kär i någon under denna tidsperiod och nya beundrare kan också dyka upp.

Fre: Merkurius i huset för intäkter bildar en stor trigon i jordtecken med Uranus och Saturnus, något som kan indikera att du skriver under viktigare kontrakt eller att du gör nya affärer. Det kan bli aktuellt med någon bindningstid. Idag är du extra bra på att ta tag i olika saker samt förstå dig på teknisk information. Du kan också dra riktlinjer för ditt nästa projekt. Vet du inte vad du skall ta dig till och vilka beslut som du bör fatta kan denna stora trigon mer eller mindre kan vägleda dig i rätt inriktning.

Lör: Dagens energier liknar gårdagens och förmodligen håller du på med ungefär samma saker och aktiviteter. Du är också rätt så utgående idag i synnerhet tidigt på dagen och rätt så trevlig mot andra människor. Du ser ganska bra ut med. Venus-Mars kvadraturen kan dock ge upphov till någon diskussion som du kan tycka är jobbig kanske för att du känner dig manipulerad eller för att du får fel sorts uppmärksamhet.

Sön: Nymånen i jungfrun kan innebära att du hittar en ny inkomstkälla eller att du får bättre koll på din ekonomi. Du kan runt denna nymåne kanske också få en löneförhöjning eller nytt jobb som betalar bättre. Venus anländer i skorpionen och under cirka en månad förbättras familjeatmosfären rent allmänt. Du trivs också bättre hemma.

Fre: En stor trigon i jordtecken som innefattar Merkurius i jungfrun, Uranus i oxen och Saturnus i stenbocken, lovar att du idag håller ögonen öppna och att du klarar av fler mentala uppgifter än vanligt. Du inser kanske också vad som är sant och vad som är falskt och ingen kan ljuga eller förvirra dig. Avtal och förhandlingar med utlandet är möjliga. Du är också bra på att lösa tekniska problem och hitta strukturen som kreativa projekt ibland kan behöva.

Lör: Energierna idag liknar i stort sett gårdagens och du är bra på mentala uppgifter, på att strukturera information och liknande. Avtal och överenskommelser kan komma till stånd. Venus-Mars kvadraturen kan däremot ge upphov till ekonomiska förluster liksom till drama i kärlekslivet.

Sön: En nymåne äger rum i jungfrun och en ny fas i ditt liv inleds. Det kan handla om byte av frisyr, klädstil, utseende men det kan också vara frågan om en ny fas i din personliga utveckling. Det kan också vara dags att önska dig något – vad som helst! Venus anländer i skorpionen och under cirka en månad är alla samtal med alla människor extra trevliga. Relationer med grannar och med syskon förbättras.

Fre: Merkurius, Uranus och Saturnus bildar en stor trigon i jordtecken något som stabiliserar ditt inre och ger dig förmågan att hantera oväntade saker på mogna sätt. Familjerelationer blir förmodligen också starkare och man kommer oväntat nog närmare sina nära och kära. Bra investeringar kan också göras.

Lör: Precis som under gårdagen finns det massor med inre styrka och förmåga att uthärda det mesta – även sådant som man inte ser komma kan man hantera på bra sätt. Venus-Mars kvadraturen kan ge upphov till aktivitet i hemmet och mycket händer i relationer till sina närmaste. Det kan uppstå någon form av konflikt med på skoj än på allvar.

Sön: Nymånen i jungfrun idag påverkar huset för hemligheter, insikter, enskildhet. Nya insikter kan vara bra för dig i och med du kan göra förändringar som får dig på rätt spår. Nymånen i jungfrun idag påverkar huset för hemligheter, insikter, enskildhet. Nya insikter kan vara bra för dig i och med du kan göra förändringar som får dig på rätt spår. Venus anländer i skorpionen idag. Under cirka en månad kommer du förmodligen att spendera mer pengar än vanligt eftersom du unna dig så många olika saker och köper det mesta som du inte redan har och sådant som du tycker är bra att ha. Även andra lyxigare saker kan köpas, allt från dyrare mat till mycket snygga designerkläder.

Fre: Merkurius, Uranus och Saturnus bildar en stor trigon i jordtecken och dina relationer förbättras på ett positivt sätt. Förhandlingar blir lyckade och någon relation kan bli stabilare. Skriver du under avtal eller kontrakt kan det bli svårt för dig att backa sedan och bindningstiden kan bli lång. En bra dag icke desto mindre för formella möten.

Lör: Dagens influenser liknar gårdagens och gynnar framför allt relationer av alla slag nya som gamla. Formaliteter blir rätt så viktiga. Icke desto mindre bildar Venus i det tolfte huset en kvadratur till planeten Mars i stenbocken något som kan ge upphov till relationsproblem, kärleksproblem, skvaller och intriger.

Sön: Nymånen i jungfrun påverkar huset för grupper och vänner. Nya utvecklingar äger rum i det sociala livet. Du kan inleda nya vänskapsrelationer men du kan också utveckla vidare existerande relationer. Du kan söka dig till nya marknader och kunder de här dagarna runt denna nymåne. Annars kan denna nymåne också handla om nya aspirationer och nya drömmar. Venus anländer idag i skorpionen och under cirka en månad är du zodiakens charmigaste snyggaste tecken. Du är också extra avslappnad och lugn och bryr dig mindre om problem.

Fre: Merkurius, Uranus och Saturnus bildar en så kallad stor trigon i jordtecken och idag kan bra saker hända i yrkeslivet och du kan räkna med mer ekonomisk stabilitet och kanske även med nytt avtal eller kontrakt. En bra dag annars för att fokusera på det som är relevant för dig, såsom ekonomi, jobb, uppgifter.

Lör: Du är rätt så bra på att ta kontakt med folk och du kommer bra överens med alla slags människor. Du är också rätt så charmig. På jobbet råder det ungefär samma energier som det var fallet under gårdagen. Du visar prov på intelligens och disciplin.

Sön: Nymånen i jungfrun påverkar huset för karriär, auktoriteter, målsättningar, status, social image, framgång. Dagarna runt denna nymåne kan mycket väl handla om att försöka få kontrollen över ditt eget liv. Någon positiv förändring kan också äga rum i yrkeslivet. Venus anländer i skorpionen och under cirka en månad gäller det att försöka kultivera självkärlek. En del av er kan också bli kära i smyg eller har en hemlig kärleksaffär.

Fre: Merkurius, Uranus och Saturnus bildar en stor trigon i jordtecken. Du kan räkan med någon ny utveckling i ditt liv som kan ha en stabiliserande effekt på dina relationer eller kärleksliv. Du kan också känna dig klarare i huvudet och mera disciplinerad och du kan ta itu med olika uppgifter idag på ett bra sätt. Du kan dra riktlinjer och ge dina projekt struktur eller form. I och med solen opponerar Neptunus kan du idag också finna klarhet och inser vad det är som du missförstår eller hur andra missuppfattar dig.

Lör: Du är duktig på att göra ett gott intryck idag. Du kan också köpa saker som känns bra att ha, som kan höja din status. Idag är du extra smart också och dina idéer är geniala. Du kan också träffa helt nya människor idag som du tycker är intressanta.

Sön: Nymånen i jungfrun idag påverkar huset för långa resor, högre utbildning och distansrelationer. Denna nymåne kan indikera att du börjar lära dig nya saker eller att du ser saker från nya perspektiv. Runt denna nymåne finns det en känsla av ovisshet och förvirring, och du behöver klarhet. Även nya distansrelationer kan inledas. Venus anländer i skorpionen idag och under cirka en månad ökar det sociala stödet och alla dina relationer förbättras.

Fre: Merkurius bildar en stor trigon i jordtecken med Uranus och Saturnus. Du kan göra nya investeringar men du blir också bättre på att hantera jobbigare utvecklingar i ditt liv. Du accepterar även förhållandena även om de inte är de bästa. En bra dag även för att försöka se verkligheten så som den är.

Lör: Månens sextil till Venus har en positiv påverkan på dina relationer. Du hör folk säga trevliga saker om dig och du tänker också vackra saker om andra. Rent allmänt är du rätt så seriös under dagens gång. Du är också extra stark, extra medveten om risker och möjligheter.

Sön: Nymånen i jungfrun påverkar ditt åttonde hus för investeringar, graviditet, inre transformering. Du kan bli med barn runt denna nymåne och du kan också göra viktigare investeringar. Dessutom kan du börja utvecklas som person och kommer på det klara med vem du är. Venus anländer i skorpionen och under cirka en månad gör du ett gott intryck. Relationer med auktoriteterna i ditt liv förbättras.

Fre: Merkurius, Uranus och Saturnus bildar en stor trigon i jordtecken och därför kan relationer bara förstärkas. Du kan också göra nya överenskommelser. Att du försöker vara så klar som möjligt är relevant.

Lör: Venus-Mars kvadraturen kan ge upphov till kärleksbekymmer. Det kan uppstå konflikter på grund av svartsjuka och avundsjuka liksom materiella förluster. Ändå kommer du förmodligen att klara dig bra tack vare månens stora trigon i jordtecken.

Sön: Nymånen idag i jungfrun påverkar huset för relationer, partnerskap och äktenskap. En ny positiv utveckling äger rum i dina relationer. En existerande relation kan tas till en ny nivå, men du kan också inleda en helt ny relation dagarna runt denna nymåne. Venus anländer i skorpionen och under cirka en månad är dina tankar mycket positiva. Du kan dessutom möta nya trevliga människor och du kan hitta kärleken online eller i utlandet.

7 September 2018  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Veckans horoskop V.36 3–9/9

Stockholm i mitt Humlegården


Det finns stor chans att du kan göra någon mycket glad genom bara en liten insats från din sida. Kanske är det en sak som någon länge velat ha men inte kunnat hitta själv som du nu lyckas ordna fram. Det kan också vara så att det enda som personen behöver är lite omtanke och sällskap. Resultatet blir i alla fall lyckosamt.

Denna vecka kan du lätt missförstå andra och du har svårt att hålla styr på dina tankar. Det råder en total brist på överblick. I ditt förhållande tar du inte kärleken på allvar och du flörtar med alla som passerar. Även om detta kan tillföra nya impulser i relationen, kan ditt sätt vara ganska förödande.

Arbete - I början av veckan är det lite svårt att fokusera men det vänder snart och du återfår din skärpa. Det enda du kan göra till dess är att jobba på så gott det går, det kommer vara tillräckligt.

Ekonomi - Nu är det en fördelaktig tid för investeringar av alla de slag – du har onekligen flyt på det planet!

Hälsa - Glöm inte bort att dricka tillräckligt. Du har lätt för att bli uttorkad speciellt när du rör på dig.

Relationer - Du är mitt emellan två faser och känner dig lite förvirrad. Håll fast vid den du själv är och låt ingen försöka ändra på det så kan det bara gå bra.

Lycka - Det sker ett litet misstag som senare visar sig ha varit av godo då det förhindrat att något större inträffat.


Under veckans shopping kan du glädja dig åt att du hittar något du verkligen vill ha, men det krävs att du ägnar lite tid på stan och kanske inte bara går till de affärer där du brukar handla. Din vara kanske kostar lite mer än du är van vid men det ser ändå ut som om den är prisvärd och att du kommer att bli nöjd med köpet i längden. Om du är i ett förhållande och har gemensam ekonomi kan det nog vara vist att dra en vit lögn om hur mycket varan kostade för att behålla husfriden.

Plötsligt finns en stark känsla av sammanhållning och lojalitet. Det är seriöst i kärleken, och du behöver trygghet och bra förutsättningar. Ekonomiskt är du försiktig och villig att vara måttlig och göra besparingar.

Arbete - Du hamnar i en sits där du blir lite rädd för att göra bort dig och skulle helst avlägsna dig från rampljuset. Var inte orolig, du grejar det här och det kan till och med börja regna rosor!

Ekonomi - Det finns en viss obalans i budgeten då ett område som rör en eller flera andra personer har skenat iväg. Tänk på dina grundläggande behov i första hand, du måste ha så du klarar dig själv bra först.

Hälsa - När du är trött så är första instinkten att ta det lugnt och vila på soffan men faktum är att du får mer energi och ork av att röra på dig.

Relationer - Nu är utforskandets tid. Du känner dig osäker på vad du vill ha och vill testa lite olika vägar, det kan vara med en nuvarande partner eller någon annan. Någon kommer förr eller senare att fånga ditt hjärta.

Lycka - Du träffar på en framgångsrik person som inspirerar dig. Det blir ett möte som har en påverkan på dig och vägen du tar framöver.


Tidigt på denna vecka märker du att du måste avstå från något roligt för att kunna känna ett lugn under resten av veckan. Kanske är det något som måste göras som du har skjutit framför dig och som nu har blivit akut. Det känns tråkigt, men det är en skön känsla att kunna bocka av detta på din att-göra-lista. För övrigt är det en ganska händelselös vecka, med få överraskningar.

Nu är du lite dumdristig i dina prestationer. Du tenderar att gapa efter för mycket. Du är oförskämd och påstridig och tenderar att lägga dig i andras saker. Det finns många juridiska tvister i sikte och det är tillrådligt att försöka kontrollera dessa problem.

Arbete - Du anstränger dig lite extra den här veckan och det medför att ditt arbete uppskattas mer än vanligt.

Ekonomi - Undvik att ta några beslut gällande din finansiella situation just nu, du har tid på dig och behöver få mer information först.

Hälsa - Du vill mer än gärna känna dig stark och i form och det kommer du göra bara du har rätt driv. Det blir en hel del kämpande eftersom du lätt blir frestad att ge upp. Å andra sidan är resultaten mycket goda om du väl försöker.

Relationer - Närhet är mycket viktigt för dig just nu och har du en stabil partner så känns det angeläget att ni umgås så mycket som möjligt. Är du singel så har du ökade chanser att hitta en seriös person som du kan bygga upp en framtid med.

Lycka - Du har tur i något som är relaterat till musik eller sång, eller en aktivitet som utspelar sig i sådana miljöer.


En händelse från en tid tillbaka ligger fortfarande och gnager. Det ser ut som om det kan vara något gammalt kärleksbekymmer som tynger dig. Om det rör ditt förhållande och du inte har tagit upp det med din partner än så är det nog lika bra att göra det nu. Du vinner inget på att gå omkring och vara sur och har antagligen svårt att lösa problemet på egen hand.

Det finns goda förutsättningar på ditt nuvarande jobb och du har ett bra förhållande till auktoriteter. Du har spenderat mycket energi på ditt nuvarande arbete. Från och med onsdag är det dags att göra något annat. Särskilt om du planerat att börja med en aktivitet som stärker din kropp och hälsa.

Arbete - Förändringar sker snabbt nu men du hänger med i svängarna och anpassar dig snabbt till de ändrade förutsättningarna, vilket gör att utfallet blir positivt.

Ekonomi - Det är viktigt att du kollar allt noga nu så du inte räknar fel. Även om ett misstag går att rätta till så innebär det onödigt jobb.

Hälsa - Bli inte nedslagen av att du får en tillfällig svacka i mitten av veckan då din energi inte är på topp. Du behöver en vilodag, sen kan du börja träna igen om du vill.

Relationer - En ny fas tar vid på ett eller annat sätt. Utvecklingen på kärleksfronten går framåt oavsett om du är i ett förhållande eller singel.

Lycka - Ett oväntat besked är på väg till dig och det är positivt så håll utkik efter det.


Veckan ser ut att bjuda på en berg-och-dalbana av känslor. Ena dagen är allting toppen och nästa dag känns det mest tungt och tråkigt. Det här kan fresta på dina nära och käras tålamod – de vet helt enkelt inte på vilket humör du är på en viss dag. Försök att inte skapa dig några ovänner på dina mindre bra dagar så kommer allt att lösa sig.

Du är väldigt stark, självgod och orubblig den här veckan och försöker få din egen vilja igenom med påstridiga handlingar. Du har du stor övertygelseförmåga. Även om kommunikationen mellan dig och den du älskar är bra, bör du vara försiktig.

Arbete - Du behöver inte någon som öppnar dörrar åt dig, det klarar du så bra själv. Din framgång är inte beroende av någon annan så låt ingen försöka ta åt sig äran för den.

Ekonomi - Mot helgen finns det lite extra pengar över i kassan som du kan göra något meningsfullt med. Slösa inte upp dem på struntsaker.

Hälsa - Din viljestyrka är extra god när det kommer till träning och livsstil i allmänhet. Det här medför att du mår bättre då du kan lägga i en extra växel och känna alla fördelar det ger dig.

Relationer - Känslorna svallar nu och du visar dem gärna fysiskt för en partner. Det kan bli många härliga intima stunder.

Lycka - Någon tipsar dig om hur du kan öka dina chanser till vinst, det är ett gott råd.


Den här veckan ser ut att vara fylld av nöjen, ofta från oväntade håll. Kanske är det en vän eller din partner om du är i ett förhållande som kommer med förslag på en ny och spännande aktivitet. Förbindelsen mellan din hjärna och din mun verkar inte vara helt gjuten för tillfället. Det finns stor risk för att du säger sådant som du inte menar eller som andra helt enkelt missförstår. Tänk igenom det du skall säga en extra gång för att minimera den här risken.

Det råder ett livligt samarbete med dina närmaste och många runt omkring dig tycker du är fantastisk att jobba med. Fina omgivningar och trevliga aktiviteter skapar harmoni i ditt förhållande. Du har en stor attraktionsförmåga och visar gärna din enorma passion. Att du uppskattar känslor blir också extra tydligt nu.

Arbete - Nu är du bra på att handskas med auktoriteter. Du har hittat den perfekta balansen mellan att hålla på din ståndpunkt utan att ge vika och att samtidigt vara ödmjuk och tillmötesgående.

Ekonomi - Avfärda inte en privat utgift som onödig, den kommer visa sig vara viktigare än du först trott.

Hälsa - Det går lite trögt på träningsfronten – det är motivationen som svajar. Har du väl pushat dig själv så känns det väldigt bra efteråt och det sporrar dig att fortsätta. Du har mer att ge än du tror.

Relationer - Någon du tidigare känt väl men tappat kontakten med hör av sig till dig den här veckan. Det är ett bra tillfälle att reda ut det som varit, mycket gott kommer ur att hålla liv i den här vänskapen.

Lycka - Håll dig till en förutbestämd summa om du ska spela annars riskerar dina kostnader att skena iväg.


Det finns risk att du blir uttråkad av den här veckan. Allt känns så repetitivt. Du vill ha lite spänning och överraskningar i ditt liv. Som det ser ut nu så får du fixa den spänningen på egen hand, du kan i alla fall inte räkna med att någon av dina vänner hittar på något roligt åt dig. En mindre resa till helgen hade verkligen kunnat pigga upp dig.

Du har stor uppfinningsrikedom och kreativitet och trivs med att uttrycka dig fritt och göra det du vill. Spontana infall karaktäriserar denna vecka för dig. I kärleken är det dags att odla ett gemensamt intresse och det bör inte försummas.

Arbete - Det finns någon som är smått avundsjuk på dina framsteg men det är inget du bör fokusera på. Beskåda dina verk och ge dig själv en klapp på axeln istället, det behövs ibland.

Ekonomi - Kostnaderna skenar lätt iväg på sådant som är relaterat till ditt hem men det är samtidigt något som höjer din levnadsstandard och därmed bättre än om du skulle slösat pengarna på något som inte är bestående.

Hälsa - Du kommer långt med små förändringar just nu, det är bra att vara mer aktiv i vardagen. Välj det lite mer utmanande alternativet när du står inför två val, till exempel om du funderar på ifall du ska cykla eller ta en promenad.

Relationer - En detalj retar dig angående en annan person som du ändå som helhet tycker mycket om. Utmaningen blir att kunna bortse från den här bristen och försöka tänka på att ingen är felfri.

Lycka - Nu får du vad du förtjänar just nu, så om du ser till att vara en god människa så har du glädjande besked att vänta.


Det ser ut att bli en riktigt mysig vecka. Du får tid att ägna dig åt familj och vänner och det är något du verkligen trivs med. Positivt är också att om det är något du har gått och oroat dig för den här veckan så finns det chans att detta löser sig, helt utan att du behöver göra något. Ytterligare ett stressmoment mindre, men du inser att du bör förbereda dig bättre för att slippa den här oron nästa gång.

Nu är du plötsligt orolig och rastlös. Riktlinjerna är oklara och din koncentration är dålig. Du tenderar att koppla bort kraven och det råder total brist på medkänsla. Denna vecka kan de verka kylig och agera avvisande.

Arbete - När du känner att du inte orkar mer så pusha dig själv lite extra, det kommer vara värt det. Dina insatser både syns och uppskattas.

Ekonomi - Du återfår kontrollen över ett område i din ekonomi och det får dig att känna dig lugnare. Läget stabiliseras mer och mer, det är bara att avvakta och se hur det kommer bli i slutändan.

Hälsa - Sök dig bortom populära hälsometoder och gör det som känns rätt för just dig. Det går att tillämpa gamla goda råd och förändra dem så att de passar in i din livsstil.

Relationer - Inget är värt att satsa på om det är på bekostnad av nära och kära, det är något du känner starkt den här veckan. Dina planer inför framtiden får sättas på paus, det betyder inte att du inte kan ta upp dem senare.

Lycka - Lyssna noga på en äldre person som ger dig råd, det finns mycket gott att hämta därifrån.


En kär gammal vän ser ut att göra dig besviken under den här veckan och detta kan förändra hur du ser på den här personen. Låt inte detta påverka er vänskap för mycket. Det här är trots allt bara första gången din vän sviker dig och ni har en lång vänskap bakom er som inte bör förstöras. Den här händelsen kan förmörka hela din vecka vilket syns tydligt på ditt humör under den här tiden.

Du kör ditt eget lopp nu i denna tid och inte minst kommer ditt intresse att minska i förhållandet. Du har en reserverad attityd och saknar kontakt med den du älskar. Ekonomiskt sett är du inne i en tung period där det finns lite pengar. Här måste du försöka vara lite mer ansvarsfull och plikttrogen.

Arbete - Du får många okonventionella idéer just nu och allt som är spännande och nytt verkar frestande för dig. Arbetar du med något kreativt har du en väldigt bra vecka. Svårare är det när du fastnar i monotona uppgifter men du klarar av dem ändå.

Ekonomi - Dina känslor är starka när det gäller en investering och då är det svårt att utvärdera saken och vara tillräckligt objektiv. Det är bäst att avvakta tills du fått ett mer rationellt förhållningssätt.

Hälsa - Försök göra din fritid till något spännande för att orka med en stundtals tråkig vardag. Du behöver en rolig aktivitet, gärna något nytt som du inte testat förut.

Relationer - Vännerna är viktiga den här veckan och du hänger hellre med dem än gosar ner dig i soffan med en kärlekspartner. Allt har sin tid och nu är det kompisgänget som är viktigare.

Lycka - Huvudet säger en sak och hjärtat en annan. Välj med hjärtat så kommer det kännas rätt och det är det viktigaste.


Den här veckan ser du att möta någon från ett annat land eller en annan stad. Ta tillfället i akt och umgås med den här personen, det verkar kunna bli riktigt trevligt. Om du är singel så finns chansen att attraktion uppstår, men utsikterna för ett längre förhållande är tyvärr inte så goda.

Relationen blommar plötsligt. Det är dags att svärma och du känner att du har träffat din drömpartner. Dessa dagar är du oerhört kreativ och har en känsla utöver det vanliga. Nu är du allt annat än likgiltig och den idealiska aktiviteten är där du får prova både huvudet och färdigheterna i armar och ben.

Arbete - Du gör ett bra jobb så varför är du så osäker på dina förmågor? Andra kommer att känna av ifall du inte riktigt tror på dig själv. Då tvivlar de i sin tur, när det i själva verket inte finns något som helst att anmärka på när det gäller din insats.

Ekonomi - Det går bra för dig på ekonomifronten då du lyckas hålla känslorna isär och huvudet kallt, något du alltid brukar kunna men som är speciellt tydligt just nu.

Hälsa - Det finns en aktivitet du alltid velat testa men något har hållit dig tillbaka. Den här veckan dyker det upp ett tillfälle då du äntligen får chansen att prova på.

Relationer - Emellanåt så blir du rastlös av att sitta själv och vännerna har inte tid hela tiden. Vid sådana tillfällen är det bra om du kan fokusera på dina egna intressen istället.

Lycka - Du har stor chans att vinna i en duell men turen är inte lika ihållande om ni är flera som tävlar.


De flesta av dina ansträngningar kommer att vara lyckosamma denna vecka. Detta är särskilt bra för dig som har något viktigt på arbetet eller i skolan. Du som är i ett förhållande har tyvärr inte riktigt tid att ägna dig åt din partner så mycket som din partner önskar vilket kan leda till lite dålig stämning. Detta är dock inget du behöver känna skuldkänslor för, du måste faktiskt få lite tid att ägna dig åt dina egna sysslor.

Denna vecka tenderar du att ha väldigt orealistiska förväntningar. Lyckligtvis finns mycket tur och framgång när det gäller konst, kultur och vetenskap. I slutet av veckan har du lite andra behov än människor runt dig. Medan andra mest är angelägna om att få lugn och ro, påbörjar du nya aktiviteter.

Arbete - Just nu så ska du tänka på att det är bättre att vara bäst bland de sämsta än sämst bland de bästa. Ta dig inte vatten över huvudet genom att nästla dig in med en elit som får dig att framstå som mindre kompetent.

Ekonomi - En större investering är värd att vänta på. Du planerar tålmodigt och har is i magen tills rätt tillfälle dyker upp och det kommer sannolikt inte att inträffa den här veckan.

Hälsa - Det känns som du testat det mesta för att må bra men det finns flera outforskade områden. Var öppensinnad, du har mycket att vinna på det.

Relationer - Din syn på vänskapsrelationer förändras. Det har att göra med hur mycket du tycker man bör dela med sig av sitt innersta till sina vänner. Har du alltid varit på din vakt så blir du nu mer öppen och vice versa.

Lycka - Du är på jakt efter en specifik sak men hittar något helt annat. Snart går det upp för dig att det här är lika bra om inte bättre.


Den dag du har mest tur i veckan är torsdag men räkna inte med några storvinster på lotteriet, riktigt så stor tar har du inte. Men veckan blir i stort trevlig ändå, relationerna med familj och vänner bör prioriteras framför arbete. Du saknar ändå den riktiga motivationen för att ta tag i tunga uppgifter.

Du känner att du valt rätt när det kommer till kärlek och det är mycket passion och känslor inblandade för dig just nu. Du är både energisk och kanske lite för överdriven i ditt självuttryck. Ta det lite lugnare, du kan annars kväva kärleken på grund av din intensitet.

Arbete - Du är nybörjare på en typ av uppgift och det får dig att känna dig lite osäker. Snabbt kommer du dock att märka att du har vad som krävs. När du inser det ökar ditt självförtroende och du avslutar veckan på topp!

Ekonomi - Stirra dig inte blind på siffrorna. Även om du kanske har lite mindre att röra dig med så räcker pengarna osedvanligt länge just nu.

Hälsa - Du ser resultat som du inte var beredd på men de är positiva så du bör vara nöjd över utvecklingen. Det som sker är bra för ditt välbefinnande.

Relationer - Det gäller att du står ut från mängden om du ska ha en chans på kärleksmarknaden. Människor kommer att komma ihåg dig för det som gör dig unik.

Lycka - En vän behöver dig och det lockar fram många positiva sidor hos dig, såväl som en känsla av eget inre välbefinnande.

3 September 2018  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Helgens horoskop 24-26/8Stockholm i mitt Siluetter 

 

Väduren
Fre: Månens opposition till Merkurius kan ge upphov till konflikter och kritiska kommentarer. Det går inte riktigt att komma någonstans med andra idag. Försök förstå snarare än att försöka göra dig själv förstådd eller backa helt från diskussionen för att spara tid och energi.

Lör: En stor trigon i jordtecken idag verkar indikera att du kan fatta bra ekonomiska och yrkesmässiga beslut, att du kan skriva under viktigare avtal eller liknande. Dina idéer är geniala och du visar också prov på allvar och disciplin. Relationer utvecklas i en positiv inriktning idag. En bra dag för kärlek men också för förhandlingar av alla slag.

Sön: En fullmåne äger rum i fiskarna något som innebär att du äntligen ser saker så som de är. Du kan också se en ljusning eller lösning. Du är också redo för att släppa taget. Venus-Pluto kvadraturen kan däremot ge upphov till maktkamp och intriger. Kanske inser du äntligen vem det är som skapar problem för dig.
 

Oxen
Fre: Du och en annan familjemedlem kan ha olika åsikter och en diskussion utan mening eller mål äger rum. Kanske är det lika bra att kompromissa. Risken är också att man överdriver.

Lör: Solens stora trigon i jordtecken skapar rent allmänt tur och lycka i synnerhet vad gäller kärlekslivet, nöjeslivet och eventuella kreativa projekt. Disciplin och allvar är viktiga. Du kan också göra överenskommelser och avtal.

Sön: Fullmånen i fiskarna påverkar huset för socialt liv, grupper och vänner. Fullmånar är tider då allt kulminerar och faser tar slut. Äntligen få du dock också chansen att göra något, i och med du känner dig mogen för det. Det kan vara frågan om relationsslut eller om att samla modet för att äntligen få kontakt med någon. Kompromisser och avtal kan du också räkna med. Kompromisser kan behövas i och med Venus bildar en kvadratur till Pluto idag något som kan ge upphov till intriger, maktspel, manipulation och dylikt.
 

Tvillingarna
Fre: Månens opposition till Merkurius kan ge upphov till oenigheter och åsiktsskillnader. Eventuella debatter leder inte någonstans, alla tycker och tänker olika. Ingen lyssnar verkligen på den andre.

Lör: Solens stora trigon i jordtecken kan skapa en inre styrka och mognad som hjälper dig att hantera det mesta. Du växer upp helt enkelt och tar ansvar. Relationer kan idag förbättras och intressanta trevliga samtal äger rum. Du uttrycker dina idéer på de mest underhållande och roliga sätten.

Sön: En fullmåne äger rum i fiskarna idag och påverkar det tionde huset för anseende, karriär, målsättningar, social image. Med denna fullmåne kan målsättningar nås och en fas i yrkeslivet eller i din karriär tar slut. Hur du uppfattas av andra och vad det innebär för dig, få en helt ny mening på gott eller ont. Venus-Pluto kvadraturen ökar risken för ekonomiska förluster. Dessutom kan det uppstå intriger på grund av svartsjuka eller på grund av otrohet. Det är möjligt att någon försöker förstöra ditt anseende.
 

Kräftan
Fre: Månens opposition till Merkurius kan skapa onödiga diskussioner eller konfrontationer på grund av pengar. Man vägrar också verkligen också lyssna på vad den andre har att säga. Man kan så klart också tacka nej till ett erbjudande att köpa något som man inte vill ha, men man kan också försöka returnera en vara med ingen framgång. Inte den bästa dagen för ekonomiska förhandlingar.

Lör: Solens stora trigon i jordtecken ger upphov till en positiv utveckling i det sociala livet. Du kan inleda nya partnerskap eller någon ny varaktig relation. Du trivs med dig själv idag och du har en bra förmåga att se efter dina behov och du undviker självdestruktiva tendenser.

Sön: Fullmånen i fiskarna påverkar det nionde huset för långa resor, högre utbildning och distansrelationer. Under dagarna runt denna fullmåne kan du fatta ett beslut angående utbildningsval. Du kan också avsluta en utbildning eller äntligen ta steget och söka till en ny utbildning. Venus-Pluto kvadraturen kan däremot ge upphov till drama i äktenskapet eller i nära relationer, såsom familjerelationer.
 

Lejonet
Fre: Ingen bra dag för jätteviktiga möten och diskussioner i och med man lätt hamnar i konflikter med andra. Det uppstår oenigheter och man kommer ingenstans i samtalen med andra.

Lör: Solens stora trigon i jordtecken idag lovar någon positiv utveckling i yrkeslivet. Det kan handla om nytt samarbete och nya projekt, liksom tillämpning av någon idé. Men du kan också göra förhandlingar och skriva under kontrakt. Du behöver dessutom idag hålla huvudet kallt och fatta bra beslut, något som i och för sig inte bör vara så svårt.

Sön: Fullmånen i fiskarna påverkar det åttonde huset för inre transformering, investeringar, närhet. Det kan vara dags att komma över en förlust eller inre smärta på grund av svek, besvikelse eller förolämpningar. Du kan också känna att det är dags att göra en investering som du tycker är bra. Du investerar gärna i teknisk utrustning som används på jobbet eller fritiden. Venus-Pluto kvadraturen kan däremot ge upphov till hälsoproblem liksom till intriger på jobbet.
 

Jungfrun
Fre: Det kan uppstå en rad problem idag på jobbet men du bör helst fokusera på vad du kan göra. Du kan i själva verket till och med försöka överträffa dig själv.

Lör: En stor trigon i jordtecken kan inspirera dig idag att göra nya saker, starta helt nya projekt, eller kanske till och med skriva under nya avtal. Du mår också bra idag och trivs med alla aktiviteter och uppgifter som du tycker är meningsfulla.

Sön: Fullmånen i fiskarna påverkar huset för relationer, äktenskap och partnerskap. I och med Venus bildar en kvadratur till Pluto idag och kan ge upphov till kontroverser som kan leda till intriger, konflikter, passiv aggressiva tendenser och maktspel, som skadar relationer, kan fullmånen uppmuntra dig idag att ta ansvar för din del i det hela eller att till och med i någon mening kompromissa. Avtal och överenskommelser kan också göras.
 

Vågen
Fre: Månens opposition till Merkurius ger upphov till massor med diskussioner men man har svårt för att hitta den gemensamma nämnaren. Man bör helst se upp med spenderingsvanorna idag och undvika spel.

Lör: Solens stora trigon i jordtecken skapar under dagens gång en förmåga att lära sig av sina erfarenheter och man kan också hantera fysisk eller psykisk nästan vad som helst. Du är också på gott humör idag och du är också mycket kreativ.

Sön: Fullmånen i fiskarna idag påverkar huset för jobb och hälsa. En fas i yrkeslivet tar slut men du kan behöva vidta åtgärder. Du kan också bestämma dig för att se efter din hälsa. Venus-Pluto kvadraturen kan ge upphov till intriger i nära relationer.
 

Skorpionen
Fre: Familjelivet blir rätt så viktigt idag men det uppstår lätt konflikter med nära och kära som inte verkar leda någonstans. Du kan också spendera för mycket pengar idag eller känna dig alltför generös.

Lör: En stor trigon i jordtecken har en positiv inverkan på dina relationer som blir stabilare och starkare. Du kan också delta i möten som verkligen går väl. Någon ny relation som har en lång framtid kan inledas. Familjelivet förbättras och blir harmonisk. Du trivs också bättre med dig själv.

Sön: Fullmånen i fiskarna äger rum i det femte huset för romantik, nöjen, barn och kreativa projekt. Med denna fullmåne kan du bli färdig med kreativa projekt men beslut som rör eventuella barn i ditt liv måste också tas. Extra hänsyn, extra ansvar, är upp till dig själv. Venus-Pluto kvadraturen däremot kan ge upphov till elaka kommentarer bakom andras ryggar och eventuellt till intriger och relationsproblem.
 

Skytten
Fre: Månens opposition till Merkurius ger upphov till oenigheter och man kommer ingenstans med eventuella konfrontationer. Man vägrar också lyssna och man pratar i munnen på den andre.

Lör: Solens stora trigon i jordtecken ger upphov till en bra utveckling i yrkeslivet. Du tar också nya initiativ och du visar prov på ansvar. Alla typer av förhandlingar och diskussioner idag går rätt så bra.

Sön: En fullmåne äger rum i fiskarna och påverkar huset för hem och familj. Någon form av fas avslutas vad gäller själva bostaden, hemmet eller familjelivet. Det kan vara frågan om projekt som du lyckas avsluta, men du kan till exempel också flytta. Någon form av investering kan slutligen också göras i vissa fall som du tycker är mycket bra och som kan hjälpa dig att hitta någon form av stabilitet eller säkerhet. Du kan också bestämma dig för att äntligen ta tag i något som skall göras, t ex en reparation. Venus-Pluto kvadraturen kan dock ge upphov till problem i vänskapsrelationer och du har svårt för att hålla humöret uppe eller hoppas på att allt kommer till slut att ordna sig.
 

Stenbocken
Fre: Det kan uppstå konflikter och konfrontationer idag på grund av pengar. Å andra sidan kan även olika värderingar skapa problem inte minst för att man överdriver. Den egentliga orsaken kan med andra ord vara en helt annan men man vill tro att man verkligen har ett högre syfte.

Lör: Ekonomiska förhandlingar ger positiva resultat idag men du kan också tjäna extra eller göra inköp som du blir glad över. Solens stora trigon i jordtecken skapar också tur i internationella affärer och du kan också göra en överenskommelse idag.

Sön: Fullmånen i fiskarna påverkar huset för kommunikation och interaktion. Med denna fullmåne kan du äntligen våga säga något till någon. Det kan vara dags för det där viktiga samtalet med någon annan. Men du kan också skriva under papper, göra avtal och överenskommelser. Det kan också vara dags att också ta ansvar för hur du kommunicerar med andra människor. Venus-Pluto kvadraturen kan ge upphov till frustration på grund av att man kan känna sig manipulerad eller behandlad på fel sätt. Å andra sidan kan du själv delta i någon intrig som i slutändan kan ha negativa konsekvenser för alla.
 

Vattumannen
Fre: Du är rätt så utgående idag och du har mycket att säga. Problemet är däremot att ingen lyssnar på dig eller att du inte vill förstå dig på andra heller. Du kan uppfattas som irriterande och jobbig. Försök förstå; du behöver inte bli förstådd just idag.

Lör: Du känner dig uppskattad idag och du trivs i andra människors sällskap. Dina tankar blir också positivare och du är villig att se det positiva i tillvaron och titta på vilka lösningarna är. Solens stora trigon i jordtecken ger upphov till inre styrka och förmåga att hantera det mesta. Du lär dig också en läxa, eller lär dig av dina erfarenheter och därmed blir du mycket visare.

Sön: Fullmånen i fiskarna idag påverkar ditt andra hus för intäkter. Därför kan en fas vad gäller ekonomi och intäkter avslutas. Du kan t ex byta bankkonto eller förlora en inkomstkälla. Men du kan också göra något nytt med dina pengar, t ex en ny investering i hushållet. Venus-Pluto kvadraturen idag ökar risken för elakt beteende och för skvaller, hemliga fiender, intriger, etc.
 

Fiskarna
Fre: Du vet inte riktigt vad du skall göra idag och inte heller kan du sitta still. För att kunna skingra tankarna kan du hjälpa andra eller hålla på med något projekt.

Lör: Solens stora trigon med Uranus och Saturnus i jordtecken och sociala hus, skapar en positiv utveckling, rent allmänt i det sociala livet. Du kan göra överenskommelser, planera ett möte eller en fest. Rent allmänt mår du bra och du känner dig bättre till mods.

Sön: Fullmånen i fiskarna idag är din personliga fullmåne och en fas i din personliga utveckling är slut. Det är det sociala livet och dina vänskapsrelationer, liksom grupptillhörigheter som förändras med denna fullmåne. Du kan t ex flytta eller bli medlem i en ny grupp. Du kan också känna att du äntligen är redo för att t ex uppträda, eller föreläsa om ett ämne som du tycker är bra. Venus-Pluto kvadraturen ökar risken för intriger och relationsproblem, liksom maktkamp när det gäller kärlekslivet eller det sociala livet, liksom den påverkan man har över andra i olika grupper som man tillhör.

24 Augusti 2018  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Veckans horoskop V.34 20–26/8

Stockholm i mitt Centalbron, Slussen


Den här tiden verkar det som om du vill vara lite rebellisk. När någon säger till dig att göra en sak så blir det som att du absolut inte kan lyda - bara för sakens skull. Det här kan få förhållanden med vänner och arbetskamrater att gnissla lite men det går snabbt över när du känner att du har fått vara trotsig ett litet tag.

Du kör fortfarande ditt eget race och tycker att du fixar det mesta. Faktum är att du är mycket egenrådig och svängig i ditt humör. Du ställer dig oförstående inför samarbetsproblem som uppstår och är inte längre så flexibel som du vanligtvis är. Det är bäst att också ligga lågt och framföra dina ord så diplomatiskt som möjligt så tar du dig lite bättre ur situationen. Veckan kan sluta mycket bra ändå!

Veckans råd: Förbered dig på att ge upp något.

 • Arbete - Slarva inte med att bygga grunden för då faller hela konstruktionen. Det kan kännas frustrerande att saker och ting än så länge bara befinner sig på planeringsstadiet men känn dig trygg i att även om det går långsamt så går det framåt.
 • Ekonomi - Det känns frestande att spendera pengar du får in som extrainkomst just nu. Kompromissa med dig själv och avsätt en del till sparande.
 • Hälsa - Din vardag behöver nya influenser och förändring. Varför inte pröva något nytt recept eller en ny träningsform?
 • Relationer - En nyfunnen vänskap kan utveckla sig snabbt. Glöm inte bort dina gamla vänner även om det känns roligare med ombytet, det finns en trygghet i att du har dem också.
 • Lycka - Förgyll tillvaron för någon annan i början av veckan genom att dela med dig av något du har, det kommer att ge både dem och dig glädje under resterande dagar.


Denna vecka får du möjlighet att lugna ner dig och samla dina styrkor och tankar. Du kommer också att kunna lägga upp en plan för de kommande veckorna, både praktiskt och i ditt förhållande till andra. Det finns inget som kan störa dig denna vecka då du också kan vila och njuta av din partner. Din kärleksrelation behöver en ordentlig renovering!

Du kan inte hjälpa att tycka att du har drabbats av otur den här veckan. Det är mest småsaker som kanske också kan förklaras av att du är lite slarvigare än vanligt, men det bidrar inte till ett gott humör precis. Det blir inte heller bättre av att du antagligen kommer att göra ett köp som du ångrar under helgen. Inte heller det är någon större grej egentligen men om man lägger ihop allt känner du dig faktiskt lite otursförföljd.

Veckans råd: Förnya och förbättra något som ger större frihet.

 • Arbete - Du tar dig för utmaning efter utmaning den här veckan och inget verkar avskräcka dig. Att få bra feedback gör det värt allt hårt jobb du lägger ner, det bekräftar för dig att du är på rätt väg.
 • Ekonomi - Lyxprylar är frestande nu och du kan unna dig någon enstaka sådan men det får inte bli till en vana.
 • Hälsa - Nu vill du helst sitta hemma och mysa för dig själv och det behöver inte hända så mycket för att du ska känna dig nöjd med tillvaron. Det finns en glädje i det lilla som du kan ta vara på.
 • Relationer - Bjud till lite och låt din partner eller vän välja vart ni ska gå eller vad ni ska hitta på, det kommer vara roligt även för dig.
 • Lycka - Precis när du börjar misstänka att du är otursföljd så händer något som vänder upp och ner på allt, bara vänta så får du se!


Denna vecka kan inledningsvis förmörkas av ett litet gräl med din partner eller en nära vän. Det verkar som om det rör sig om något som har med pengar eller arbetsfördelning att göra. Om ni inte går till botten med detta så kan hela veckan bli tråkig. Det ser ändå ut som om ni kan kompromissa om det hela även om det innebär förändringar för er båda. När det gäller arbete eller studier så ser du inte att göra några stora framsteg, men det går sakta men säkert framåt.

Du håller igång alla dina konversationer och bekantskaper. Du utökar din intressesfär och får samtidigt mer energi och ökad vinst. De sista dagarna av veckan känns humöret tyngre. Något påminner dig om att livet är mer än lust och lek. Som vuxen har du ett stort ansvar både mot dig själv och andra. Därför måste du tänka mer på allvarliga saker nu än vad du har gjort hittills.

Veckans råd: Utveckla relationen till familjen och barnen.

 • Arbete - Monotona uppgifter går lättare än vanligt för dig just nu, de kan till och med vara roliga och stimulerande. Ditt positiva synsätt ger dig en skjuts framåt i rätt riktning.
 • Ekonomi - Missa inte chansen att göra en bra affär, även om det innebär att du får använda en del av sparpengarna. Så länge det är en nyttig investering kommer du inte att ångra det.
 • Hälsa - Hoppa inte över rutiner som är bra för dig bara för att spara tid, du behöver vara på topp för att kunna orka med allting.
 • Relationer - Utmaningen i dina relationer den här veckan är att inte ta det för hårt när någon säger åt dig. Kritik från nära och kära kan vara konstruktiv om du bara har ett öppet sinne och försöker att inte ta det personligt.
 • Lycka - Undvik rena chansningar och spekulationer, du vinner mer på din skicklighet just nu.


Den här veckan är väldigt konstruktiv och behaglig. Kanske inte så mycket på "utsidan", men i gengäld händer mycket i ditt inre liv - något uppmuntrande rent utav. Du behöver förnyelse i de invanda mönstren. Gå långsamt framåt. Du kommer behöva avstå några gamla vanor och ersätta dem med något nytt. Var medveten om dina val. Om du inte gör saker ordentligt kan det orsaka problem.

En släkting hör av sig till dig, tyvärr med information som du inte är särskilt intresserad av. I slutet på veckan kan det finnas anledning till att fira något. Det kommer antagligen att bli en riktigt rolig tillställning. Ditt arbete under veckan går framåt, kanske inte riktigt i den takt som du önskar men ändå tillräckligt för att du skall känna dig nöjd.

Veckans råd: Identifiera det som är bra.

 • Arbete - Tid som tickar stressar dig mer än vanligt. Flytta dig långt bort ifrån klockorna och sätt dig i en lugn miljö när det är möjligt, det påverkar prestationen positivt.
 • Ekonomi - Din generositet gör att du spenderar mer än planerat men det har sina fördelar när det gäller övriga aspekter i ditt liv så du kan fortsätta som du gör inom rimliga gränser.
 • Hälsa - Det gäller att du tar dig tid att andas och centrera dig själv. Det går inte att rusa mellan aktiviteter utan att stanna till nu, kroppen kommer att säga ifrån.
 • Relationer - Att umgås med folk som lever livet till fullo och är fria i sitt uttryckssätt kan hjälpa dig att komma ur ditt skal. Det är läge att hänga med på en fest, du kommer få en oförglömlig tid!
 • Lycka - Det fungerar inte att luta sig mot turen just nu, du måste ha en bättre plan. Du har många andra nyttiga egenskaper vilket kompenserar ett sämre utgångsläge.


Nu är det väldigt lugnt och nästan ingenting händer. Du är inte beredd att ta initiativ, så den här veckan är perfekt för avkoppling. Ju mer yttre ro, desto mer inspirerad kommer du vara. Men förvänta dig inte att den här veckan blir full av äventyr, erfarenheter och ny inspiration. Det är lugn och ro som gäller denna vecka, men du behöver vila och återhämtning som alla andra så att du lär dig slappna av innan nya aktiviteter äger rum.

En gammal pinsam händelse som du helst bara vill lägga bakom dig kan återigen dyka upp i ditt huvud den här veckan. Detta kan få ditt humör att bli lite sämre än vanligt. Häng inte upp dig på detta och lägg inte mer tid på att gå igenom den här händelsen än vad den verkligen förtjänar. Nu i efterhand kan du nog få rätt perspektiv på det och se att händelsen inte behöver påverka ditt nuvarande liv.

Veckans råd: Visa din bästa sida.

 • Arbete - Du tar dig igenom veckan utan klagomål och sura miner, trots alla uppgifter som läggs på ditt bord. Andra imponeras av din handlingskraft.
 • Ekonomi - Eftersom du är noga med att inte röra sparpengarna så minskar de inte men du får dra in på något som du planerat köpa. Det känns rätt och bra att bara spendera på det du faktiskt har råd med.
 • Hälsa - Försök undvika överansträngning genom att hitta små stunder då du har chans till vila och återhämtning. Det är inte läge för hårdträning.
 • Relationer - Det har börjat trassla till sig lite mellan dig och någon i din närhet. Försök reda ut det nu innan det växer till något större.
 • Lycka - Du måste våga mer om du ska ha någon tur. Det gäller alla områden i livet och inte specifikt spel där det snarare är viktigt att du behärskar dig så inte kostnaderna skenar iväg.


Den här veckan är både du och din partner mycket öppna och ärliga när det gäller den kärlek ni har för varandra. Det för er närmare varandra än på länge. Du kommer lära känna din partners nya sidor - och vice versa. Och ni som trodde ni kände varandra väl. Om du är fri och utan partner bör du dra nytta av den charm du otvivelaktigt har för tillfället.

Vanlig vänlighet kan den här veckan uppfattas som kärleksförklaringar, se därför upp med vilka signaler du sänder annars kan du tvingas att i klartext meddela någon att du faktiskt inte är intresserad och det kan bli rätt pinsamt. Förutom detta lilla missöde har du en något bättre tur än vanligt och detta påverkar det mesta du tar dig för.

Veckans råd: Utveckla konsten att återuppfunna dig själv.

 • Arbete - Samarbeten funkar bra just nu, det gäller både nya och bekanta situationer. Du har extra god social kompetens i jobbsituationer som du kan dra nytta av.
 • Ekonomi - Det gäller att du undviker att dra på dig fler fasta avgifter då de redan utgör en stor del av din budget. Försök se om det är möjligt att planera om lite och undvika ett sådant scenario.
 • Hälsa - Du mår gott av att vara lite lagom sträng mot dig själv och undvika sådant som får dig att må dåligt på längre sikt även om det är lockande för stunden. Tänk långsiktigt nu, du håller på att bygga upp någonting bra.
 • Relationer - Om du är intresserad av en person så är det nu hög tid att du visar det. Det finns redan en naturlig kommunikation mellan er så du behöver inte vara övertydlig, det räcker med att ge hintar.
 • Lycka - Du har tur i allt utom spel just nu så passa på att testa nya saker du inte gjort förut så länge de inte involverar någon insats.


Ett nytt humör uppstår under början av veckan. Din oro kring att engagera dig i allt ebbar äntligen ut. I stället blir du mycket mer tillmötesgående och engagerad på ett behagligt sätt och tonen från vänkretsen blir helt annorlunda. Det är viktigt för dig att dina projekt tjänar ett bra syfte och är till gagn för alla. Dina åsikter får förståelse och du rider på en våg av fantasifulla och kreativa känslor.

Du känner dig en smula inåtvänd för tillfället. Andra kan se det som ett tecken på att du är deprimerad, men det är inte alls fallet – du har bara mycket att tänka på och behöver fundera ut några saker innan du kan återgå till att bli ditt gamla vanliga jag igen. Lite senare under veckan har du fått det mesta av tankearbetet gjort och du har lust att ägna åtminstone en dag med någon av dina vänner.

Veckans råd: Känn dig levande och lycklig.

 • Arbete - Allt är som en tävling just nu och du är sugen på att vinna den. Du armbågar dig fram med tillräcklig hänsyn till andras känslor utan att böja dig för deras ibland orimliga önskemål.
 • Ekonomi - En kombination av tur och hårt arbete gör att du får lite extra klirr i kassan, det är ett välkommet tillskott.
 • Hälsa - Det gäller att du lyssnar på din kropps signaler nu och inte försöker schemalägga allt på ett maniskt sätt. Det blir lätt så att du förlägger aktiviteter till några fåtal dagar istället för att försöka sprida ut dem mer.
 • Relationer - Din utstrålning drar till sig romantiskt intresserade, var uppmärksam på sådana signaler och besvara bara de du vill flirta vidare med.
 • Lycka - Din kreativitet är dig till gagn nu och du har lätt för att vinna tävlingar som har att göra med skapande.


Du är helt dig själv denna vecka och vill hålla en lägre profil. Ditt optimistiska leende är som bortblåst och dina projekt är fyllda av motstånd såvida du inte gör en helomvändning. Varje dag är svår att komma igenom och allt går långsamt både hemma och på jobbet. Det finns inget som heter varken spänning eller äventyr denna vecka. Men ingenting varar för evigt och du kommer ikapp dig själv snart igen ska du se.

Den sista tiden har varit något stressig för dig, och då kan det vara skönt att höra att den närmaste tiden ser ut att bli lite lugnare. Stressen har dock inte brutit ner dig utan du känner att du faktiskt har vuxit lite som människa genom att klara av den här hektiska perioden utan större problem. Att det blir lugnare den här perioden gäller tyvärr också kärlekslivet. Där hade du faktiskt inte haft något emot lite extra aktivitet.

Veckans råd: Behandla dig själv väl.

 • Arbete - Nu tar du helst det säkra före det osäkra och undviker utmaningar. Det gör förvisso att du inte utsätter dig själv för risker som kan äventyra din position, samtidigt som det inte tar dig framåt i lika snabb takt som tidigare. Allt är i sin ordning och förr eller senare vänder det.
 • Ekonomi - Ärlighet varar längst och det är något du redan är bra på när det gäller dina affärer. Nu är det extra viktigt att inte ta några tveksamma genvägar.
 • Hälsa - Nu sker en förändring till det bättre i din livssituation och det påverkar hälsan positivt. Du behöver inte tänka så aktivt på kost och träning, det mesta faller på plats av sig själv.
 • Relationer - Nu är en gynnsam tid att inleda en ny kärleksrelation, ifall du inte redan är i en. För dig som redan är i ett förhållande kan förnyelse av alla de slag vara av godo, så var inte skeptisk till nya förslag.
 • Lycka - Du ska lita på personen du känner väl som försöker övertala dig när det gäller en sak, det kan komma mycket gott därur.


Roliga aktiviteter och vänner är i fokus i början på den här veckan. Planera inte in några tråkiga måsten då utan försök att njuta så mycket som möjligt redan under veckans första dagar. Under helgen kan en förkylning göra sig påmind och då kommer du antagligen att sakna energi att göra något annat än det du är tvungen till.

Du skulle vilja göra något bra för andra. Men efter de inledande dagarna kan du inte låta bli att sola dig i din egen excellens. Du har storslagna planer, men insatsen är inte som den ska. Under de sista dagarna av veckan kommer du kunna komma tillbaka ner på jorden. Möten med din närmaste denna vecka kan ge dig nya intryck.

Veckans råd: Ge plats åt det nya.

 • Arbete - Lyssna på vad alla har att säga innan du tar ställning i en fråga. Det kan mycket väl bli så att du avfärdar allas idéer och går din egen väg men du måste i alla fall ha fått dig ett hum om dem först.
 • Ekonomi - Snabba affärer är inte din grej just nu, du behöver långt tid på dig att bestämma dig för vilket val som är det bästa. Det är sunt att du gör dina efterforskningar och inte hoppar in i något för fort innan du blivit på det klara med vad det innebär.
 • Hälsa - Om det är möjligt så försök planera din dag så att du kan få några minuters extra vila, även lite gör stor skillnad på ditt mående.
 • Relationer - Nu kan du gå in och bidra till att en konflikt mellan två personer i din närhet löses. Det kräver en viss ansträngning men ger dig också en inre tillfredsställelse.
 • Lycka - Att beträda okänt territorium känns förvisso lite skrämmande men kan även vara positivt, så vågar du lite mer har du också större möjligheter till att lyckas.


Du har nu ett stort behov av att lära dig något nytt. Ett nytt kursutbud kan verka frestande. Du fokuserar på ämnen som kan ge dig möjlighet att förstå hur man får ihop bra med pengar. Just nu är du mycket angelägen gällande ekonomin och vill göra något åt rådande tillstånd. Någon i din närhet kan känna sig sviken av dig eftersom du inte hållit vad du lovade, men du märker inte ens det. Se till att du inte hamnar i en knepig situation.

Var försiktig och undvik om möjligt att ta några viktiga beslut den här veckan. Vissa oväntade händelser kan nämligen ställa till det för dig och du är inte riktigt i form för att hantera dessa för tillfället. Tyvärr är det nästan inte något som går lätt denna vecka – du är tvungen att lägga ned mycket jobb för att komma framåt.

Veckans råd: Håll i plånboken.

 • Arbete - När tempot är för långsamt kan även du som alltid är så noga bli frustrerad. Antingen får du finna dig i det eller ta dig an en del av en kollegas uppgifter, valet är ditt och utfallet blir gott oavsett.
 • Ekonomi - Du vill helst undvika att ta ett beslut gällande din finansiella situation just nu men det kommer inte att vara möjligt att skjuta på det så mycket längre. Se till att informera dig om för- och nackdelar med de olika alternativen.
 • Hälsa - Nu är du nära att uppnå ett mål du satt för dig själv så ge dig en liten klapp på axeln. Kanske du ska belöna dig själv med något välgörande?
 • Relationer - Du har hamnat i blickfånget på ett eller annat sätt. Du syns och uppskattas för dina positiva egenskaper. Det här är gynnande om än något obekvämt då du inte alltid vill stå i rampljuset.
 • Lycka - Lita på att du har tur och tveka inte så mycket. Att stå och vela med en fot på var sida tar dig ingenstans.


Du kan räkna med att nya uppgifter inleder veckan. Nu kan saker hända, men det är ingen fara på taket! Ta inte allt för givet även om det är en gynnsam tid du har framför dig. Särskilt om du bygger dina förhoppningar på ett luftslott, kommer de gå i stöpet. Det kan röra sig om löften som inte hålls. Det kan även uppstå konfrontation med lagen eller myndigheterna under den här perioden och du måste komma överens med dem gällande deras krav.

Alla sociala aktiviteter under veckan ser att bli riktigt lyckade. Du som har en fest inplanerad till helgen kan också glädja dig åt att kärlekslivet kan få en knuff framåt då. Din energi när det gäller arbete och skola är tyvärr inte särskilt hög, synd då du känner att du skulle behöva få gjort en hel del för att kunna slappna av ordentligt.

Veckans råd: Vänd på varje sten och finn en lösning.

 • Arbete - Att det går bra för dig i privatlivet påverkar din arbetsinsats positivt, du är glad och känner att livet leker och då är det lätt att beta av även de motigare uppgifterna.
 • Ekonomi - Nu är du extra skicklig på att göra affärer. Ditt förnuft gör att du tar de rätta besluten och kan prioritera kvalitet och prisvärdhet och undvika att falla för lockpriser.
 • Hälsa - Du har ökad risk för förkylning nu så försök förebygga det aktivt i den mån du kan påverka oddsen.
 • Relationer - Nu kan plötslig förälskelse slå in. Antingen innebär det här att du får upp ögonen på någon ny eller så tänds gnistan på nytt mellan dig och en nuvarande partner.
 • Lycka - Det där du är på väg att kasta en dag i början av veckan är inte skräp – titta igen och du inser att det har ett perfekt användningsområde.


Det är just nu i din karriär att som tillväxt och expansion möter motstånd i din karriär. Du börjar förstå den kraft som har etablerat sig i ditt liv nu. Du uppmanas att undersöka hur du begränsar dig själv och din framtid genom restriktiva system eller brist på vision och tilltro till dina förmågor.

En komplimang under veckan från en vän får dig att känna dig riktigt uppskattad. Det kan behövas eftersom du kan vara lite nere efter ett inköp som tyvärr inte motsvarade förväntningarna. Du vet med dig att det egentligen var lite för dyrt, men det var något du faktiskt inte kunde motstå vid den tidpunkten.

Veckans råd: Experimentera mera och upptäck nytt.

 • Arbete - Dina befogenheter ökar och du får mer att säga till om än tidigare. Det här styrker dig och ger dig ökat självförtroende.
 • Ekonomi - Det är lätt hänt att du slappnar av för mycket och råkar spendera mer än du planerat eftersom du inte tänker på att kolla hur mycket du har kvar. En bra idé är att använda kontanter till dina inköp så det blir mer konkret.
 • Hälsa - Skriv inte en för lång lista på allt du måste göra den här veckan, det kan lätt få dig att känna misslyckande vilket påverkar ditt mående. Då är det bättre att du lyfter ögonen från pappret och övergår till handling direkt.
 • Relationer - Umgänget behöver vara relativt lättsamt just nu, det är inte läge för djupare konversationer som riskerar att tynga ner stämningen.
 • Lycka - Någon kommer vara glad eftersom du uppmärksammar ett speciellt datum. Det kan vara en födelsedag eller annan minnesdag av något slag. Glöm för allt i världen inte bort den, då kan det tolkas som att du inte bryr dig.
21 Augusti 2018  | Länk | Horoskop | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Leila B                                             Skaffa en gratis hemsida