Horoskop & Astroinfo
Startsidan Blogg Fotoalbum Kaylas Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
2
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2018)
>>


Veckans horoskop V.50 10–16/12

Denna julvecka är bäst för manuella uppgifter. Den som är född i vädurens tecken och som har tillräckligt med energi kvar, kan öka sina intäkter denna vecka. Arbete som vanligtvis tar lång tid kan slutföras mycket tidigare. Det här är också en vecka där du kan få bra och intressanta privata erbjudanden. Julbordssäsongen har börjat, och kanske är det också säsongen att finna en ny spännande relation?

Försök att gå till sängs tidigt de närmaste dagarna. Du kommer att känna skillnaden i energinivå och du får förnyad kraft till att lösa de små problem som du har framför dig. Detta gäller särskilt för dig som har utmaningar i jobbet eller skolan den närmaste tiden. För att få den skönhetssömn du behöver så är det ingen dum idé att planera in ett extra träningspass.

 • Arbete
- Du är något disträ för tillfället eftersom dina tankar är upptagna av saker som händer på fritiden.
 • Ekonomi
- Användandet av tekniska saker flyter på bra just nu du kan spara en hel del tid och pengar på att till exempel köpa på nätet eller använda dig av onlinetjänster.
 • Hälsa
- Dina energinivåer skiftar snabbt och du får passa på att utnyttja dina mer aktiva stunder till att komma ifatt med allt som behöver göras. Mot helgen ser läget ut att stabilisera sig.
 • Relationer
- Fantasier tar en stor plats i vardagen, det så underbart att drömma sig bort och fly verkligheten. Glöm inte bort vänner och familj bara, de behöver din uppmärksamhet.
 • Lycka
- Dela med dig av det du har till andra, det är särskilt givande nu.

Nu är du lite stressad och påverkar därmed andra kring julrushen. Om någon försöker påpeka något om din livsstil, är det lättare att försvara sig än att lyssna och lära sig - du kan av och till uppfattas som skarp och lättirriterad. Hur som helst, kommer du att få en trevlig tid innan julen helt har anlänt.

Problemet med ditt kärleksliv är att det inte händer så mycket. Men frågan är om du gör allt som du kan för att ändra på saken? I ett förhållande måste du föreslå en ny aktivitet för att få gnistan att tändas den här veckan. Om du är singel och letar ett nytt förhållande måste du röra dig mycket bland folk för att ge dig själv chansen – inte bara på helgen utan också någon veckodag.

 • Arbete
- Du får en idé om hur arbetet kan förbättras men tvekar på om det är något du ska våga framföra. Gör slag i saken, det är viktigt att du framstår som någon som vill utveckla både dig själv och din arbetsplats.
 • Ekonomi
- Se upp för att göra felköp i julstressen. Det är lätt hänt att du kommer hem med något som inte riktigt stämmer så det bästa är att försöka kolla upp det innan du åker iväg och shoppar.
 • Hälsa
- Du känner dig antagligen ganska trött och sliten i början av veckan men det kommer vända helt plötsligt och du blir pigg igen. Döm inte dig själv för hårt om du inte orkar med allt som du planerat.
 • Relationer
- En nära vän förtjänar din tid och omtanke mer än ett gäng ytliga bekanta. Det är viktigt att du väljer rätt umgänge nu.
 • Lycka
- Så länge du håller dig till ett tryggt och familjärt sätt att spela så har du goda möjligheter till vinst utan alltför stora risker.

Du måste försöka fixa allt som har att göra med pengar att göra så snart som möjligt innan jul. Det finns en risk att det blir lite krångel gällande pengar med vänner denna vecka. Det kommer att vara några meningsskiljaktighet om hur vissa skulder ska återbetalas. Annars kommer denna vecka bli ganska aktiv med en del spännande julsammankomster för dig och dina kära.

Du kan nu känna att du gradvis börjar inse vad du verkligen vill göra med ditt liv. Du lär känna dig själv bättre dag för dag och du känner också att du mer och mer vet vad du behöver göra för att nå dina mål. Följande vecka bör du unna dig något annat än bara arbete och skola. Planera in något kul! Det är du faktiskt värd.

 • Arbete
- Nu är det viktigt att göra kvalitetskontroller så du kan upptäcka om något inte håller måttet. Om du avslutar något som redan påbörjats av någon annan är det viktigt att du tittar igenom att de gjort rätt först.
 • Ekonomi
- Innan du fattar ett beslut bör du försäkra dig om att det är realistiskt. Villkoren kanske inte är så bra som du trott, det kan finnas ett bättre alternativ.
 • Hälsa
- Du behöver lyssna till kroppens signaler och sakta ner lite när det är möjligt. Då blir du också mer produktiv i vardagen.
 • Relationer
- En person i din närhet är stundtals lättirriterad och du får trippa på tå. Det är övergående så ha översyn med det, alla kan ha dåliga dagar.
 • Lycka
- En sten lyfts från dina axlar vilket gör dig väldigt glad och harmonisk. Det sker sannolikt någon gång i mitten av veckan.

Du bör inte göra en längre resa nu i denna julrush. Det är förnuftigt att vänta med resor tillsvidare om det är möjligt. Det är heller inte några bra vecka att förhandla med människor som du inte känner så väl. Hälsomässiga problem kommer att kräva lite mer uppmärksamhet och du kommer behöva tänka på vad du får i dig när det kommer till julmat i år.

Veckan kommer att kräva en hel del självdisciplin av dig. Vänner kan föreslå intressanta aktiviteter men du vet själv med dig att du verkligen måste slutföra något innan du riktigt kan roa dig. Du gör nog rätt i att säga nej till dess erbjudanden tills du har gjort klart ditt arbete, ditt dåliga samvete hade i alla fall dragit ner nöjet ordentligt.

 • Arbete
- Du får en massa nya idéer så fort att du knappt hinner få ner dem på papper, än mindre förverkliga dem.
 • Ekonomi
- Var rädd om slantarna nu, de har en tendens att flyga iväg till höger och vänster. Större utgifter är du mer medveten om, det är de mindre som lätt skenar iväg.
 • Hälsa
- Nu är du något av en nattuggla och får mest gjort på kvällarna. Passa på att utnyttja tiden effektivt då.
 • Relationer
- Du känner mycket kärlek och omtanke, så mycket att du inte riktigt vet var du ska göra med det. Barn och djur ligger dig varmt om hjärtat och du kan sprida mycket glädje till dem.
 • Lycka
- Du kommer fram till en viktig insikt i din jakt på den stora sanningen. Det här är något som skulle kunna förändra ditt liv dramatiskt om du väljer att agera därefter.

Oberäkneliga människor kan ödelägga dina planer för denna vecka precis inför jul. En utflykt som du har planerat ganska länge, kommer att bli försenat på grund av din partner. Detta blir en svår och inte speciellt givande vecka när det gäller personliga förhållanden, men det är viktigt att du har tålamod.

Det finns stor chans att en vän som du inte varit i kontakt med på länge hör av sig den här veckan. Ge den här personen din tid och ta till dig av eventuella råd som erbjuds. Försök också den här veckan att umgås mycket med vänner och familj, både du och dem behöver lite sällskap den här tiden.

 • Arbete
- Kanske vågar du äntligen ta steget nu och göra det där du har gått och drömt om under långt tid. De praktiska förutsättningarna har förbättrats så det är mer sannolikt att du lyckas.
 • Ekonomi
- Frestelserna hägrar till höger och vänster men du håller krampaktigt i dina sedlar. Det lönar sig för mot helgen har du sparar tillräckligt för att kunna spendera dem på en nyttig investering.
 • Hälsa
- Försök undvika extrema temperaturväxlingar nu så har du gjort mycket för att skydda dig själv mot diverse krämpor som kan uppstå i samband med det. Mycket kan du själv förebygga.
 • Relationer
- En släkting eller familjemedlem behöver hjälp och du är mest lämplig för uppdraget. Se det som en ära och en chans att styrka anknytningen.
 • Lycka
- Någon tänker på dig och visar det inte enbart i ord utan även med praktiskt hjälp, något som kommer väl till pass just nu.

Även om du kan räkna med att få genomslag för mycket av vad du gör på arbetsplatsen nu inför jul, kommer denna vecka inte vara speciellt bra eller givande. Problemen med dina närmaste upptar fortfarande dina tankar. Det kan uppstå hinder för kreativa projekt i denna period.

Veckan lämpar sig mycket bra för att ta kontakt med andra människor. Förhållanden kommer stärkas under den här tiden om du bara lägger ner lite kraft på kommunikationen. Du känner dig på något sätt beskyddande och vill ta hand om dina nära och kära. Detta är också något som andra finner attraktivt vilket gör allt mycket lättare för dig om du är på jakt efter ett förhållande.

 • Arbete
- En uppgift du glömt eller lagt åt sidan gör sig påmind och är en källa till stress till dess att du tagit tag i den. Gör det i början av veckan så kan du slappna av sen.
 • Ekonomi
- Ett område i din budget har fått ta större plats än du avsåg. Nu är det dags att få ordning på ställningarna, det är relativt lätt gjort och kräver inga drastiska åtgärder.
 • Hälsa
- Gå lugnt fram när du tränar, du svarar bra på fysisk aktivitet så länge du är medveten o m skaderiskerna.
 • Relationer
- Dina vänner är lite svåra att nå men även du är upptagen av ditt så det bryr dig inte så mycket om det. Tar du själv initiativet så kan ni få en fin stund tillsammans i helgen.
 • Lycka
- Någon har ett meddelande till dig, det är glada nyheter så håll både ögon och öron öppna!

Du måste gå nya vägar för att lista ut hur du ska tackla de problem som har uppstått mellan dig och dina kära i denna julrush. Du bör ta dig tid till att hitta lösningar på dessa problem. Äldre släktingar kan ge goda råd. Det är en fin vecka att lyssna till människor som har mer erfarenhet än dig.

En släkting hör av sig till dig, tyvärr med information som du inte är särskilt intresserad av. I slutet på veckan kan det finnas anledning till att fira något. Det kommer antagligen att bli en riktigt rolig tillställning. Ditt arbete under veckan går framåt, kanske inte riktigt i den takt som du önskar men ändå tillräckligt för att du skall känna dig nöjd.

 • Arbete
- Nu är det lättare än vanligt att ta beslut. Du velar inte fram och tillbaka lika mycket som innan och ser på saken mer objektivt och förnuftigt. Dina utökade ledaregenskaper kommer väl till pass men var lite finkänslig för inte alla trivs med att bli styrda.
 • Ekonomi
- Det blir en hel del utgifter den här veckan men du känner dig lugn eftersom du planerat efter det. En bra budget gör att du slipper känna dig orolig.
 • Hälsa
- Det är bra att äta mild mat nu eftersom magen har en tendens att bli upprörd och då kan du drabbas av illamående eller magsymptom.
 • Relationer
- Du ser ganska sakligt på kärlek och romantik den här veckan. Det är lätt för dig att sålla ut potentiella partners som du antagligen inte skulle fungera med i längden, tack vare att känslorna inte styr så mycket just nu.
 • Lycka
- Tänk till lite extra innan du ger bort eller kastar något, du kan fortfarande behöva det.

Din snabba hjärna kan hjälpa dig att slå dina konkurrenter under dessa jultider. Det är som en snabb fågel som fångar en orm. Ormen i detta exempel är till exempel att kunna få en bättre lön. Det samarbete och den omsorg du får från dina kära, löser alla dina bekymmer i julstressen.

I början på veckan skall du helst inte ta några chanser. När någon frågar dig om råd bör du se till så att du verkligen delar med dig av ordentligt undersökt information och inte bara säger vad du tror - annars kan du få uppleva lite sura miner ett tag framöver när det du sa inte stämde. Slutet på veckan ser ut att bjuda på åtminstone en riktigt trevlig kväll om du umgås med dina vänner.

 • Arbete
- Du vill hellre ta saker och ting som de kommer än att hålla dig till ett strikt schema. Det här har en del positiva fördelar, till exempel att du har lätt att anpassa dig till oväntade situationer som uppstår.
 • Ekonomi
- Undvik att vänta till sista minuten med betalningar och viktiga inköp, du kommer känna dig stressad och då blir inget som det ska.
 • Hälsa
- Du har haft besvär på ett speciellt område under en längre period och nu börjar du tvivla på om orsaken verkligen är det du trott. Det är bra att ifrågasätta och undersöka flera metoder, då har du större möjligheter att bli bättre igen.
 • Relationer
- Det är inte för sent att försöka lappa ihop saker och ting mellan dig och någon som förut stod dig nära. Förutsättningarna är bättre nu än på länge.
 • Lycka
- Var ute i god tid för ditt planerade möte, något inträffar på vägen som försenar dig.

Var inte för dumsnäll genom att hjälpa andra när du själv har för mycket att göra i julhetsen. Lita inte för mycket på andra - var försiktig så att du inte blir lurad. Oberäkneliga människor kan skapa problem. En resa du har planerat kan och bör skjutas upp.

Var noga med att inte såra någon tidigt på veckan. Även om det sker oavsiktligt så kan det innebära problem som tar resten av veckan att lösa. Det vore särskilt synd eftersom det verkar som om du kan komma långt på alla dina intresseområden om du bara får möjlighet att fokusera.

 • Arbete
- Det är okej att fuska en aning genom att välja ett lite latare alternativ eller ta en genväg här och där. Mindre brister i din insats syns inte på det stora hela och det är viktigt att du inte gör det för svårt för dig själv så du riskerar att tappa motivationen.
 • Ekonomi
- Ett erbjudande dyker upp som vid första anblicken verkar vara lite för bra för att vara sant. Du ska lita på din intuition och kolla upp det lite närmare innan du slår till.
 • Hälsa
- Glöm inte bort att lägga in positiva aktiviteter på ditt schema, du måste ha saker att se fram emot för att orka med den tråkiga vardagen.
 • Relationer
- När en vän kommer med ett förslag så haka på det, du behöver piggas upp! Detta trots att det kanske inte är något du normalt brukar ägna dig åt.
 • Lycka
- Du råkar ta fel på något men det visar sig ha positiva konsekvenser i slutändan, så misströsta inte.

Även om du är resursstark, är du tyvärr ganska envis och egensinnig. Den här innan-jul-veckan kan du låta fantasin flöda. Du vill hantera din ekonomi på ett bra sätt. Arbete du gör i ditt hem kommer att ge dig en fördel när det gäller bättre pris och värde på ditt hem. Det här kan bli en aktiv vecka med många spännande utmaningar.

En person som du absolut inte räknat med att få en komplimang ifrån kan den här veckan överraska dig och ge dig oväntat smicker. Du kan inte låta bli att tänka i banorna att den här personen döljer något och att det är något som han eller hon vill ha från dig. Hur du än tänker så kommer du ändå inte på någon orsak och det verkar faktiskt som komplimangen är helt uppriktigt.

 • Arbete
- Ditt diplomatiska sätt tar dig långt nu, ingen är osams så länge du har ett finger med i spelet. Det går inte överordnade förbi hur positivt det är att du bidrar till harmonin på arbetsplatsen.
 • Ekonomi
- Unna dig själv något extra den här veckan – det har du förtjänat! Det behöver inte kosta skjortan men lite vardagslyx kan onekligen pigga upp.
 • Hälsa
- Träning går bra just nu och du klarar att utmana dig själv mer än du tror. Så länge du ser till att du värmer upp ordentligt och varvar ner tillräckligt efteråt så är det bara att köra på.
 • Relationer
- Ett redan existerande romantiskt förhållande får sig en nystart. Plötsligt ökar farten och det händer lite mer än du är van vid. Det här gäller även dig som är på jakt efter någon ny. Äntligen börjar det ske saker!
 • Lycka
- Du har tur i slumpmässiga tävlingar och lottdragningar just nu. Även om det inte blir någon större vinst kan det vara en rolig grej som ger lite guldkant på tillvaron.

Du bör inte låta din känsliga sida ta över i dessa jultider. Problem som du har med din partner kan vara svåra att lösa. Det är inte mycket du kan göra nu, och det bästa är att vara så diplomatisk som möjligt, så du behöver inte bråka med de du älskar.

Din kommunikation med andra människor ser ut att fungera något sämre än vanligt den här veckan. För att detta inte skall påverka veckan för mycket så kan du istället försöka få gjort så mycket som möjligt när det gäller arbete och studier som inte involverar andra personer. Om du är i ett förhållande ser det dock ut att fungera bra mellan er den här tiden, ni känner varandra tillräckligt bra för att inte hänga upp er på småsaker.

 • Arbete
- Nu får du vara lite tråkig och undvika för mycket socialt umgänge på arbetsplatsen, du måste ha tid att bli klar med alla viktiga saker först. Mot slutet av veckan kommer du få lön för mödan.
 • Ekonomi
- Undvik krediter och lån nu, det är viktigt att du försöker använda det du redan har och prioriterar rätt.
 • Hälsa
Undvik att göra för stora förändringar i kosten nu. Detsamma gäller träning – det är bäst om du fortsätter på ungefär samma sätt som tidigare. Dock kan du börja med små positiva förändringar där det behövs.
 • Relationer
- Fredagen är perfekt för romans! Planera in ett spännande möte med någon du är intresserad av, det blir en fin kväll oavsett om ni går ut eller stannar hemma.
 • Lycka
- En händelse inträffar under mitten av veckan som får dig att ändra synsätt i en fråga där du tidigare haft väldigt bestämda åsikter.

En mycket bra julvecka för romantiska saker. Även om du är tydlig i dina egna åsikter, så önskar du vara enig med din älskling så gott det går. Detta kommer att vara en fin och trevlig inställning som gör att ni blir mer hopsvetsade. Om du har många bra idéer, ta tag i dem och se till att din partner är med på spåret. Denna vecka kan både bli aktiv och givande för båda parter.

Ditt tänkande och din kreativitet fungerar mycket bra den här veckan. Det kan hjälpa dig att bli klar med en klurig uppgift som har med ditt arbete eller med dina studier att göra. Tänk bara på att ta tillräckligt med pauser, gärna utomhus – då kommer du att få mest gjort utan att trötta ut dig för mycket. Dina relationer med vänner och släkt känns mycket bra den här veckan, men du kommer tyvärr inte ha tid att träffa dem så mycket som du skulle ha velat.

 • Arbete
- Äntligen börjar du bli färdig med ett större projekt. Ta en paus och andas ut, du behöver återhämta dig lite innan du tar dig an nästa uppgift.
 • Ekonomi
- Hur frestande det än må vara just nu så försök att inte röra dina sparpengar annat än om det skulle uppstå en nödsituation.
 • Hälsa
- Utmana din kropp den här veckan, den behöver stimulans i form av rörelse och aktivitet. Kombinerar du detta med utevistelse så är det full pott.
 • Relationer
- Inte alla dina vänner trivs i varandras sällskap. Försök träffa dem individuellt istället för att tvinga samman dem, annars kan en obekväm situation uppstå.
 • Lycka
- Du har flyt i spel som involverar siffror, vare sig det kräver skicklighet eller bara ren tur.
10 December 2018  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Veckans horoskop V.49 3–9/12

Stockholm i mitt Gröna Lund vid fullmåneVeckan ser ut att bjuda på en berg-och-dalbana av känslor. Ena dagen är allting toppen och nästa dag känns det mest tungt och tråkigt. Det här kan fresta på dina nära och käras tålamod – de vet helt enkelt inte på vilket humör du är på en viss dag. Försök att inte skapa dig några ovänner på dina mindre bra dagar så kommer allt att lösa sig.

Denna vecka är du mer avskräckt än annars. Nu är det dags att bortse från andras tröttsamma försök att få dig att göra som de vill. Det är du som är chef över ditt liv nu. Du vill bara följa din inre röst och det kan föra med sig mycket positivt.

 • Arbete
- Du sprider en massa glädje och optimism på jobbet vilket påverkar andra positivt. Fortsätt så!
 • Ekonomi
- Någon vill stötta dig och du ska inte skämmas för att ta emot gåvor och ekonomisk hjälp när det behövs.
 • Hälsa
- Hunger och förbränning kan öka nu och då är det viktigt att se till att du får i dig tillräckligt med näringsrik kost som mättar och gör att du kan behålla en hög aktivitetsnivå.
 • Relationer
- En irritation har uppstått mellan dig och en närstående. Din instinkt är att lägga det åt sidan men om för mycket tid får passera så blir det knappast bättre. Det är bra om ni kan samtala och reda ut saken innan den förstoras upp.
 • Lycka
- Något du startat för flera månader sedan börjar äntligen bli färdigt och det har gått bättre än du trodde så du ska definitivt vara nöjd!


Du bär på en lust att lämna den gråa vardagen och bara resa iväg. Om du inte redan har en resa planerad så kan det vara läge att boka in en, om så bara en dagstur. Det kommer att göra dig gott och din energi kommer att stiga märkbart. Är du inte i ett förhållande så fråga om en vän vill vara reskamrat. En flirt är i så fall möjlig på destinationsadressen.

Nu kan du använda alla dina kontakter på ett rakt och resultatorienterat sätt. Det spelar ingen roll om dessa är kommersiella eller om de är relaterade till ditt privatliv. Det är bara att ta emot de inbjudningar du får i dessa tider före jul. Om du har planer på en liten semester nu, planera bara in aktiviteter du vill delta i.

 • Arbete
- Det är en lämplig tid att fokusera på studier och lärande. Oavsett hur länge du må ha jobbat inom ditt område så är du inte fullärd och det är dags att fylla på med ny kunskap.
 • Ekonomi
- Du har bråttom med ett inköp och det är lätt att förhasta sig. Fastän tiden är relativt knapp så har du mer tid på dig än du tror, därför kan du kosta på dig att fundera en stund så det inte blir fel.
 • Hälsa
- Du behöver en så lugn hemmiljö som möjligt. Det som kan hjälpa är att göra en kraftansträngning en gång för alla och rensa ut bland allt som samlats på hög. När du är klar kommer du känna dig mer harmonisk.
 • Relationer
- Ett kärleksförhållande kan ta en oväntad riktning just nu. Var inte rädd för det okända!
 • Lycka
- Din magkänsla säger att du inte borde satsa så mycket på spel och du gör klokt i att följa din instinkt.


Med många spännande saker som händer dig på alla fronter dessa veckor före jul finns det inget som kan stoppa dig från att vara glad och positiv. Alla är inte överens med dig just nu, men du kommer ha den nödvändiga övertygelseförmågan för att få människor över till din sida. Du kommer ha en trevlig vecka tillsammans med dina närmaste.

Redan tidigt på veckan kommer du märka att den kan bli lite som en cirkus. Vissa oförutsedda händelser stressar upp dig men du kommer att klara av allt som du åtar dig. Planera inget viktigt till helgen, du kommer att behöva all den vila du kan få. Efter att veckan är slut kommer du känna dig stärkt av det du har gått igenom.

 • Arbete
- Du som annars är van att hoppa fram och tillbaka mellan uppgifter upptäcker nu att du har svårt att sätta igång igen efter en paus. Det är bättre att fokusera intensivt under längre stunder än att avbryta ofta.
 • Ekonomi
- Nu har du huvudet på skaft och blir inte så lätt lurad av lockpriser och oseriösa avtal. Det går bra för dig med investeringar av olika slag.
 • Hälsa
- Du dras till vackra miljöer och inget är så storslaget som en betagande utsikt. Att få uppleva det fina med naturen är höjdpunkten den här veckan.
 • Relationer
- Något som är outtalat behöver komma upp till ytan mellan dig och en partner eller den vän du står närmast. Kommunikation är det absolut viktigaste, det hjälper inte att försöka stoppa huvudet i sanden.
 • Lycka
- Det ser ljust ut för dig som vill testa en ny hobby eller aktivitet. Du visar dig vara en naturbegåvning!


Den här veckan verkar du både tydlig och kreativ i dina handlingar, men det är inte lätt för andra att hänga med i alla dina spännande svängar. Du vill visa andra vad du åstadkommit och få med dina nära och kära på alla dina roliga planer!

Någon gång under måndag och tisdag kan du få tillfälle att hjälpa en vän eller arbetskollega. Det är nog bäst att du hjälper till, annars finns det risk för att din vän blir sur. Dessutom får du då chansen att öva på ett område som du inte behärskar helt och hållet. Om du är i ett förhållande ser det ut som om det kan bli ett litet gräl med din partner till helgen. Det är dock något ni kommer över rätt snart.

 • Arbete
- Tidvis blir du frustrerad på att tempot inte är lika snabbt som du skulle önska. Så länge det är en stadig förbättring så är allt i sin ordning och det finns ingen anledning att behöva rusa fram.
 • Ekonomi
- Du ser förnuftigt och sakligt på ekonomin just nu och även när du bestämmer dig för att göra utsvävningar så behåller du ändå balansen i kassan. Det finns därför inget direkt att oroa sig för.
 • Hälsa
- Du är brydd av någonting som håller dig vaken om nätterna eller gör det svårt att sova. Lösningen är nära så misströsta inte!
 • Relationer
- Planer kan ändras i sista sekunden. Kanske en vän backar ur från det ni bestämt, deppa då inte över det för du får en chans att göra något annat som är minst lika kul.
 • Lycka
- Du är beredd på att kämpa för att nå dit du vill och det ökar dina chanser till framgång dramatiskt!


Karriärsprojekt kommer orsaka en del stress du gott kunnat vara utan dessa dagar. Du försöker hålla dig cool och avslappnad under alla omständigheter men du tenderar att låta små irritationsmoment ändra dina planer denna vecka. Det finns ingen omkring dig som är till hjälp och du måste göra allt själv.

Din erfarenhet inom ett område är dig till god hjälp under veckans första del. Du får tillfälle att briljera och en härlig känsla håller i sig hela helgen. Om du inte har ett förhållande så kan du utnyttja ditt nyvunna självförtroende till att hitta en ny partner, men då krävs också att du rör dig bland folk och inte bara sitter hemma.

 • Arbete
- Nu är du särskilt bra på att lära ut på ett sätt som är enkelt att förstå för andra. Arbetskamrater kommer till dig med frågor om det ena och andra och du ställer mer än gärna upp.
 • Ekonomi
- Du lär känna en person som kan bistå dig ekonomiskt. Om det så är med råd eller rena pengar så är den här människan ett välkommet inslag i ditt liv.
 • Hälsa - Överskottsenergi har byggts upp över en tid och du behöver få ut den. Fysisk aktivitet är lösningen, vilken form det är spelar mindre roll.
 • Relationer
- Du som är på jakt efter kärleken kan hitta den i ett karriärmässigt sammanhang. I så fall råds du att skrida fram med försiktighet men samtidigt inte vara rädd att ta steget.
 • Lycka
- Halvhjärtade försök leder ingenvart, ska du satsa så gör det annars kan du lika bra avstå.


Denna vecka ligger utmaningen att hitta en bra balans mellan förnuft och känslor. Du är inte nöjd med ett projekt du är engagerad i. Det lönar sig med några justeringar, eller att du rätt och slätt ändrar kursen.

Du känner dig inte alls särskild motiverad i ditt arbete eller dina studier för tillfället. Det går helt enkelt inte lika lätt som du önskar, i alla fall så är det känns. Det blir inte precis mer positivt av att vissa saker krånglar på hemmafronten. Kanske är det någon apparat som slutar att fungera – inga stora saker men ändå irriterande.

 • Arbete
- Framgången inom din karriär fortsätter även om det är möjligt att du inte ser några praktiska förbättringar riktigt än. Ha tålamod – de kommer.
 • Ekonomi
- Mot slutet av veckan upptäcker du att det blev en extra slant över och du ska inte skämmas för att spendera den på dig själv och något du önskat dig under en längre tid.
 • Hälsa
- Det är lätt att du känner dig deppig nu när det blivit mörkare tider ute. Släpp in ljuset i ditt liv och försök förgylla tillvaron med sådant som får dig i rätt stämning. Det är värt att satsa på så försök inte snåla för mycket på det som får dig att må bra.
 • Relationer
- Du som är singel har spanat in någon från avstånd men vågar inte riktigt ta steget. Det kanske inte behövs, bara du befinner dig nära och sänder ut de rätta signalerna så kan saker och ting hända ändå just nu.
 • Lycka
- Det är frestande att sno någon annans framgångsstrategi rakt av men det kanske inte funkar just för dig. Du behöver anpassa den till din situation först.


Du behöver utrymme för att kunna framföra din åsikt under slutet av året. Det är precis vad du upptäcker den här veckan. Det är en tid för både sol och dåligt väder, men bakom molnen är himlen alltid blå. Även om det finns svårigheter i sikte, kommer du att kunna fixa dem.

Den här veckan kan du finna att det som du har gått och oroat dig för inte alls var något som var värt att oroa sig för. Dessutom så ser det ut som om någon som du känner lite grann har utvecklat ett intresse för dig. En flirt i det här fallet är inte fel men se upp så att du inte sårar någons känslor.

 • Arbete
- Nu är det lite körigt och kanske har du så mycket arbete att det står dig upp över öronen. Härda ut, det kommer bli lugnare snart.
 • Ekonomi
- Prioriteringarna ändras för dig och du behöver planera om i budgeten så du får råd med allt du har för avsikt att införskaffa inom den närmaste framtiden.
 • Hälsa
- Det har blivit mycket fokus på att ha roligt och ta det lugnt på senaste tiden men nu är du beredd att se lite mer seriöst på livet. Du kan ta tag i kost och träning med goda resultat även efter ett längre avbrott.
 • Relationer
- Det känns skönt att ha ett förtroligt samtal nu och öppna upp dig om det som tynger dig. Även om du tvekar på om det är saker du bör dela med andra så kommer det kännas bättre efteråt.
 • Lycka
- Du blir klar med ett projekt och tillfredsställelsen som infinner sig när du beskådar ditt färdiga verk är oslagbar.


Den här veckan borde du tänka innan du talar. Du blir klokare av att följa en tanke och fokusera på en sak i taget under dessa upptagna dagar före jul. Även om du är mycket mångsidig och har tänkt igenom saker kan du lätt förlora din överblick och kontroll.

Du kan få för dig att folk håller på att tala illa om dig bakom din rygg. Fastän du vet att du inte skall bry dig om det så ligger det och gnager. Du bör inte konfrontera någon förrän du är säker på vad som sagts. Trots denna irritation så blir veckan trevlig, speciellt mitten av veckan.

 • Arbete
- Professionella samarbeten är gynnsamma just nu och speciellt ifall du vågar ta ett steg tillbaka och lita på den andra personen. Utmaningen är att försöka släppa ditt kontrollbehov då det är nyckeln till framgång.
 • Ekonomi
- En person som är något äldre än dig har synpunkter på hur du borde hantera dina pengar. Försök lyssna på råden du får och inte ta det personligt.
 • Hälsa
- Din vardag behöver fyllas med kreativa och lustfyllda aktiviteter för att du ska orka med tristessen. Försök avsätta tid för det trots att du må ha ett hektiskt schema, det är absolut genomförbart om du bara tänker till lite.
 • Relationer
- Lusten ökar och du vill gärna experimentera i sängen – eller utanför den. En busig blick är allt som behövs för att få din partner att fatta vinken, för mycket snack kan ta död på stämningen.
 • Lycka
- Nu är det dags att fundera på om du är på väg i rätt riktning eller omedvetet har ändrat kurs. Dina mål har inte förändrats men det kan hända att du kommit på villovägar.


Nu har du en god möjlighet att komma bort från alla onödiga bekymmer. Det betyder förmodligen att du kan ordna saker i din egen takt. Nu kan du ta ett steg i taget. Något stort väntar dig runt hörnet!

Något som du har förlorat och söker efter denna vecka verkar tyvärr förbli förlorat och det irriterar dig ordentligt för du var nästan säker på var du hade lagt den. Det ser inte ut att vara något värdefullt men du behöver den och kan därför tvingas köpa en ny. En person som du träffar i slutet av veckan gör ett gott intryck på dig. Där kan det finnas möjlighet till en flirt.

 • Arbete
- Du är lite trögstartad på morgonen men sen lättar det för dig och du får som mest gjort under slutet av arbetsdagen.
 • Ekonomi
- Nu får du glädja dig över att en extra inkomst trillar in. Oavsett storleken på den så är det ett välbehövligt tillskott i kassan.
 • Hälsa
- Nu behöver du fylla på med bra energi och det handlar inte om att öka din konsumtion av koffeinhaltiga drycker utan istället att se över din kost och det som stimulerar dig mentalt. Försök göra något litet som motiverar dig när du stiger upp och sätter tonen för dagen.
 • Relationer
- Du upplever att andra försöker inkräkta på din personliga sfär och det är dags att sätta gränser. Du är bra på att förklara det tydligt utan att såra någon inblandad.
 • Lycka
- Spela med måtta nu, du har inte större vinstchanser bara för att du satsar stort.


Kommunikationsmissar verkar stå som spön i backen under den tidiga veckan. Särskilt familjemedlemmar verkar helt missförstå dig och det här kan leda till en del smågnabb. Om du anstränger dig för att vara så tydlig som möjligt (du kan tycka att du till och med är övertydlig) så kan detta i viss mån undvikas.

Men det här blir också en bra vecka för att nå överenskommelse med din partner gällande gemensamma intressen. Det är också en bra tid att renovera i ditt hem. Allt som ger dig möjlighet att exponera dina konstnärliga talanger ger dig gott nöje. Spekulation i aktier kan ge bra vinst för en gångs skull. Det här är också en bra vecka att resa och uppleva utländska kulturer.

 • Arbete
- Det skadar inte att tänka extra på din framtoning och image nu eftersom den spelar roll i vilket intryck du ger. Fundera på vad du vill förmedla med din klädsel och ditt personliga uttryck.
 • Ekonomi
- Du spenderar friskt på nära och kära vilket är uppskattat. Eftersom du har lite mer att röra dig med nu är det också okej.
 • Hälsa
- En del obekväma känslor kommer upp till ytan nu. Tillåt dig själv att känna dem, det finns inget som är fel i din upplevelse av hur saker och ting är eller var. Det du ska tänka på är att inte klamra dig fast vid det förflutna.
 • Relationer
- Nu gäller det att försöka få till en balans mellan givande och tagande. Låt inte någon annan utnyttja din välvilja, precis som du inte heller ska dra nytta av dem på bekostnad av vänskapen.
 • Lycka
- Undvik att spela under veckan, däremot kan du bättre tur framåt helgen.


Denna vecka verkar det som du har kontroll över det mesta och du avslutar året på ett positivt sätt. Det är dags att gå dit där du har något att hämta oavsett om det gäller kärlek eller karriärsmöjligheter. Du får allt i den här perioden eftersom du står kvar långt efter att andra har gett upp.

Att lyssna är särskilt viktigt den här veckan. Chansen är stor att du får reda på mycket intressant information om något du tycker är viktigt som annars hade gått dig förbi. Det kan finnas problem med detta också – en del av denna information kanske inte var avsedd för dina öron och detta kan innebära ett litet dilemma för dig.

 • Arbete
- Andras energi smittar av sig positivt på dig och får dig att ta nya tag. Trots att du egentligen känner dig less på arbetsuppgifterna så blir du påverkad i rätt riktning och det får allt att kännas roligare.
 • Ekonomi
- Det är bäst om du kan undvika att låna pengar just nu, du kanske inte kommer kunna hålla dig till återbetalningsplanen och det kan skapa en hel del stress.
 • Hälsa
- Nu låter du dig inspireras av personliga berättelser om andras väg till framgång. Det finns en hel del att hämta därur som du kan tillämpa i ditt eget liv.
 • Relationer
- Vänskaper är särskilt viktiga för dig just nu och du har fullt upp med att hålla dem vid liv. Det uppskattas att du hör av dig till de du inte pratat med på länge.
 • Lycka
- Den senaste tiden har du fått se andra runtomkring dig få glädjande besked men nu är det äntligen din tur!


Du tycker att du är rätt så medgörlig för det mesta, men det kan förändras den här veckan. Du ser mycket med mer kritiska ögon än vad du brukar. Detta är något som kan förbrylla dem du umgås med, men det innebär snarare att de börjar behandla dig med mer respekt – du är trots allt någon som vågar ifrågasätta.

Om du kan låta bli att agera för impulsivt kan denna vecka bli intressant för företaganden. Du måste också vakta din generositet, du kan spendera pengar ohämmat under denna period. Det kan dyka upp intressanta erbjudanden från personer i ledande positioner. Om du spelar dina kort rätt kommer du tjäna mycket på något inom en snar framtid. Människor kommer vara vänliga och hjälpsamma så att du kan nå dina mål.

 • Arbete
- Det är lätt för dig att strukturera och planera just nu vilket gör arbetsgången betydligt smidigare. Ännu bättre blir det om du kan samarbeta med andra för att uppnå målen.
 • Ekonomi
- Du är ganska pengahungrig just nu och letar febrilt efter nya sätt att öka dina inkomster. En strålande idé kan dyka upp när du minst förväntar dig det.
 • Hälsa
- I den mån det är möjligt så bör du undvika att låta karriären inkräkta på ditt privatliv. Visst är det mycket att göra just nu men du behöver verkligen vila och återhämtning.
 • Relationer
- Nu är du mer social än vanligt – kanske till och med sugen på att festa loss. Ta med dig en god vän så känner du dig mer bekväm.
 • Lycka
- Du kan använda din intelligens för att lösa en problematisk situation som uppstår. Backa och tänk till lite så kommer du snart på vad du ska göra.
3 December 2018  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Månadens horoskop december 2018

Stockholm i mitt Stadshusets stjärna och Klarakvarteren


Under december ökar tempot rejält och det gäller att du håller dig frisk och inte slarvar med mat och sömn om du ska hänga med. Det är inte bara på jobbet det är mycket att göra, det är även fullt upp privat. Just nu är du väldigt populär och det finns inte en fest eller ett glöggmingel där du inte är inbjuden. Venus gör dig social och du tycker att det är svårt att välja bland alla nöjen. Under julen varvar du ner lite.

Du kommer att ha ett lugnt slut på detta år. Du mår bäst i en miljö där du känner dig harmonisk och trygg. Inga extravaganta utsvävningar just nu. December kommer att vara en bra tid för kärlek, så är du ensamstående, kan du förvänta sig en möjlighet att träffa en livskamrat. Titta lite extra på det du faktiskt har i ditt liv. Glaset är halvfullt – inte halvtomt! Var optimistisk och positiv. Något som din omgivning kommer att lägga märke till – och uppskatta.

Vädurar som är i en relation, kan förvänta sig harmoni och förnyad glädje. Du kommer njuta mer av familjelivet igen, då ett ökat lugn och ny energi – eller en ny kärlek infinner sig.

Oroa dig inte för mycket över de problem som uppstått på arbetet. Gör bara ditt bästa – det är andras ansvar att ta sina egna bitar också. Det kommer att löna sig i längden, att hålla lite humör och irritation under kontroll just nu. Det kanske råder osämja mellan dig och någon/några av dina kollegor – och det bästa är att hålla sig lugn och ta reda på vad som egentligen orsakar problemen.

Känner du att du har varit lite överambitiös när det kommer till vikt och träning – är det läge att börja lyssna på kroppen. Ta det lugnare.

Månadens chans: Målgång.
Månadens utmaning: Att hinna fira.


Det är mycket att göra i december och du tycker att det är kul. Det blir en händelserik månad där fokus ligger på resultat och du presterar mer än förväntat. Den här månaden kretsar även kring familjen och kring beslut som kan röra arbete eller bostad. Du känner att det är en förändring på gång och du försöker vänja dig vid tanken. Julen blir harmonisk och nyår så där glamourös som du drömt om.

På arbetet kan du förvänta dig en positiv december.  Du kommer att fokusera mer på din karriär igen. Tiden är gynnsam även för dig som vill ge allt för att komma ett snäpp högre på stegen. Tänk bara på, att det är bättre att hitta vägar för att bli starkare inom ditt eget område, på egen hand. Försöker du köra med någon annan – kan det bli en mindre trevlig ”bumerangeffekt” efteråt.

Beträffande det privata livet kan december kännas lite motigt. Som om det uppstår irritation och onödiga diskussioner – utan egentlig anledning. Största orsaken är egentligen att det är dags att ta lite ledigt. Gör den tid du har hemma från jobb och måsten, till en gyllene och positiv stund – oavsett vad du gör. Detta skapar starkare band och gemenskap.

Har du semester att ta ut – gör det! Vistas i en lugnande och skön miljö – snarare än i fart och fläkt. Du kommer att ladda dina batterier inför det kommande året, viket ger dig en skön känsla när nya uppgifter av vikt kommer din väg.

Har du mycket överskottsenergi – gör någonting fysiskt utmattande – och vila rejält efteråt. Då laddas kroppen optimalt, och du kommer att må bättre.

Månadens chans: Många skratt.
Månadens utmaning: Ändrade planer.


Det blir en intressant inledning på december som kantas av utmaningar. Under den här perioden kommer du till insikt om att du prioriterar lite fel i ditt liv. Just nu lever du för arbetet i stället för att arbeta för att leva. Försök att hitta en bättre balans mellan jobb och nöjen. Under slutet av december möter du en person som förändrar din syn inom flera områden i ditt liv. Hen får dig att vilja varva ner.

Största njutningen av detta årets sista månad, är med vänner. Här kan du koppla av och koppla bort det som stör i din vardag. Se bara till att du tar vissa saker med måtta – även god mat och dryck, kan ha förmågan att komma i omåttliga mängder ibland.

Ta lite bättre hand om din hälsa under december. Håll dig varm, är dina vitaminer. Risken är stor under influensatider, så var inte rädd att ta ett extra intag av c-vitaminer och antioxidanter. Känner du att du börjar bli sjuk – ta tag i det direkt. Vila och håll dig under täcket. Då ger det sig fort igen.

Du kommer att ha en hel del att göra under december, och även några av dina vänner kommer att pocka på din uppmärksamhet. Viktigt att prioritera nu, så att eventuella partners inte känner sig åsidosatta. Även din familj behöver dig, så hitta en gyllene medelväg, så du hinner med allt och alla – utan att det känns som om du dräneras på din egen energi.

Om du har någon i din närhet, bland vänner eller kollegor – som inte respekterar att du är ointresserad, så säg till på skarpen. Det hjälper inte att undvika vederbörande, eller stänga öronen för eventuella gliringar och hintar. Säg ifrån – vänligt med bestämt.

Månadens chans: Lyckopirr.
Månadens utmaning: Julstädningen.


December blir möjligheternas månad, inte bara när det gäller jobbet utan även privat. Du har börjat riva några av dina personliga murar för att våga släppa in människor som du bryr dig om i ditt liv. Under hösten har du byggt upp ett nytt självförtroende som gör att du inte är lika rädd för att bli sårad eller att få ditt hjärta krossat. Julen handlar om familjen. För dig är det här en av de viktigaste helgerna på hela året.

December kommer att innebära harmoniska och starka relationer. Du bör dock se upp med överdriven uppmärksamhet från partner, om ni inte har en tillräckligt stark gemenskap för detta. Har du träffat eller dejtat någon som vill väldigt mycket mer än du – är det bäst att du gör klart för vederbörande hur du vill eller inte vill ha det. Känslor är ju just det, känslor – och det är trist om någon blir mer sårad än nödvändigt.

Du kommer att bära en del ansvar på dina axlar denna månad. Du råds att hitta tid att koppla av i december. En ny sport eller aktivitet kommer att ladda upp din energi. Pröva gärna någonting nytt, exotiskt och annorlunda. Något du tänkt på, men som inte blivit av, kanske…? Om du inte mår bra i kroppen, bör du försöka slappna av och meditera. Och välja en fysisk aktivitet som exempelvis yoga.

Det kan bli svårt att säga nej till vissa uppgifter på jobbet, vilket kan kännas stressande för dig.  Lägg ditt fokus på det som känns tuffast för dig – resten har du ändå mer rutin på, så du klarar dessa uppgifter ändå.

Månadens chans: Julfrid.
Månadens utmaning: Humör- svängningarna.


December kantas både av frustration och glädje. Privat finns det någon du behöver tala ut med i början av perioden. Det kan bli jobbigt samtidigt som du vet att det är det bästa som kan ske i er relation. Mitten av månaden bjuder på flera positiva besked på raken. Du känner att livet är på väg att vända. Slutet på december blir festligt, men väldigt intensivt. Glöm inte bort att ta en paus ibland.

Äntligen kan du njuta av komfort och avkoppling på kvällarna. Det verkar som om du bestämt dig för vad som egentligen är viktigast när arbetsdagen är slut. Du kommer också ihåg dina gamla vänner och återupptar en del kontakt med dem igen. December innebär en hel del insikt och självutveckling.

Motivation och fokus står som fokus rent generellt under denna månad. Du kommer också att motivera människorna omkring dig, inte enbart dig själv. Delad glädje är dubbel glädje – och denna energi har en otrolig förmåga att alstra ny, positiv energi.

Efterlängtad karriär är inom räckhåll, det är dags att ta steget och göra det du tänkt på så länge. Stå på dig, ta din plats – och låt dig inte hunsas. Var respektfull mot andra – och kräv respekt tillbaka. Vänlig men bestämd.

Se upp med stress. Det tär på hela dig. Förbered dig om du vet att det kommer att uppstå stressiga situationer. Var ute i god tid, inte i sista minuten! Och ät regelbundet, så inga onödiga blodsockerfall sker. Ha alltid en måltidsbar till hands, t.ex.

Månadens chans: Kärleksharmoni.
Månadens utmaning: Ångrade beslut.


December blir intensiv och mycket handlar om utgifter och om julen. Det blir en rolig men dyr period där du gör av med pengar på saker som du egentligen inte behöver. Den här typen av impulsiva shoppingbegär kommer från en kombination av Mars, Venus och Solen. Så länge du kan hålla din budget så är det en ganska harmlös influens. Nyår kan bjuda på en överraskande flirt.

Det finns risk för att du blir lite känslomässigt inåtvänd under december. Det är som om det mesta blir överväldigande mellan varven. Svårigheter att uttrycka dina känslor, gör det inte lättare heller. Så ta denna tid som ett tecken på att vila och lugn är det bästa för dig just nu. En ”time-out”, så du kan ladda inför nya tider. Bli inte nervös, om du känner att du inte klarar av känslomässiga uppgifter – det är en ostabil period för jungfrun nu. Svårt att trolla bort stjärnornas påverkan. Ta det för vad det är – och fokusera på sådant som får dig att må gott istället. Gör det du måste, så gott du kan – och var nöjd med att något blir gjort alls!

Genom att prioritera hus och hem nu, kommer det att kännas ombonat hemmavid. Detta ger god energi och välbefinnande. Släng trasigt och sådant du vet med dig att du inte använder mera. Gör plats för nytt – eller helt enkelt bara mer plats.

Det finns chans för ett spännande erbjudande i en karriär som kommer att öppna upp nya möjligheter och vägar. Fundera noga och titta på alla för- och nackdelar. Var inte rädd att påpeka om något inte känns korrekt. Det går inte lika lätt att justera, när/om du väl kommit igång.

Du bör också ägna tid åt förebyggande hälsovård, då säsongen av influensa och förkylning står för dörren. Tillhör du de som får flunsan varje år – fundera över vaccination, köp hem de medikamenter du kan ta vid första känningen – och ät ordentligt.

Månadens chans: Avkoppling.
Månadens utmaning: Julklapparna.


Du stressar en hel del under december och det passar dig inte. Du ogillar all form av press eftersom det rubbar din balans. Under mitten av perioden kommer du ihop dig med en släkting. Du tycker att hen lägger sig i för mycket. Under julen får du kontakt med en person som du inte hört av på länge och det blir både vemodigt och roligt. Nyåret bjuder på en inspirerande nystart.

Om det känns som om du aldrig hittar någon, kommer budskapet om att inte ge upp nu! Du kanske måste anstränga dig en del, för att få den uppmärksamhet du vill – men det kommer att vara värt det lönen för mödan heter gemenskap och kärlek, passion och romantik. Det råder starka känslor under hela december, så ta det lugnt och njut länge.

För er som är i relationer, rekommenderas engagemang och uppmärksamhet gentemot sin partner. Ta igen lite av det som missats tidigare i år, pga. Att du varit alltför upptagen med annat i din vardag. Dags att skapa lite nya minnen!

December är en bra månad över lag för dig. Bra tid för framtida planering, när det gäller jobb och ekonomi. Att träffa folk som är på samma våglängd och som du delar intressen med, kommer att göra dig riktigt glad och positiv.

Pga. Att du inte avsatt särskilt mycket tid för hälsovård sista tiden, är det dags att ta tag i detta nu. Ditt immunförsvar behöver triggas och stärkas. Använd naturliga produkter, det mesta – och kanske också det bästa – finns i det egna köket. Frossa i starka kryddor, vitlök, ingefära, pepparrot, kanel och kardemumma. Även lagerblad i tevattnet kan göra susen, om du känner att magen inte mår riktigt som den ska.

Månadens chans: Kärlek.
Månadens utmaning: Egensinnet.


Under december fattar du en del personliga beslut. Nu när året är på väg att ta slut tycker du att det är dags att ta tag i vissa delar av ditt liv. Det mesta som händer den här månaden är små förändringar som bara påverkar din vardag i ytterkant, men du kan även drabbas av en rastlöshet som gör att du tvingar fram en mer omvälvande förändring. Under julen passar du på att varva ner och sova en hel del.

December innebär positiv energi för relationer. Även de relationer som har svårt att hitta balans och harmoni, har en bättre chans nu. Ta vara på den!  December förutser även möjlighet för singelskorpioner att äntligen träffa den rätta. När du väl vågar ta steget och släppa in någon i ditt, samt ge dig själv hän – kommer du att må riktigt bra igen. Rädslan är det största hindret från att våga ta in en ny person i livet igen – men ensam är inte så stark egentligen, eller hur…?

När det gäller din hälsa, bör du ta det lite lugnt. Var uppmärksam på vad du gör – du kan lätt skada dig i onödan, om du gör en sak men tänker på en annan. Fokus på här och nu!

Familjerelationer stärks ofta i juletid, och i år är det skorpionens tecken som står starkast, och som har stora möjligheter att komma nära och kära närmare.

Det finns en risk för avundsjuka kollegor och även bekanta denna månad. Bry dig inte om dem. De har eget ansvar för att lyckas eller inte i sina liv, de är vuxna människor. Avundsjuka är en negativ egenskap – och vill de avslöja den så tydligt, låt dem.

Månadens chans: Spontana aktiviteter.
Månadens utmaning: Kort stubin.


December blir en stressig men rolig månad. Det finns krav på att du ska prestera men du gör inte så bra ifrån dig som cheferna hoppats. Privat lever du livet. Som singel flirtar du med flera samtidigt och du trivs med uppmärksamheten även om du ofta lyckas trassla in dig i pinsamma situationer. En vän bär på en hemlighet och den kommer fram i slutet på perioden. Du blir lite sur för att din vän inte har sagt något, men kan också förstå varför hen har varit tyst. Nyår blir din dag, du njuter av glitter, glamour och vackra löften.

December kan innebära en svacka på olika plan i vardagen. Orsaken är låg energi.  Därför är det meningslöst att engagera sig för mycket – låt hellre saker och ting vara som de är. Spara din energi till kommande tider istället – det är där du kommer att göra skillnad. Spendera tid för dig själv, samt med nära och kära. Prioritera lugnet och sådant som ger avkoppling och harmoni.

Månaden kommer att bli utmanande för dig, på lite olika plan. Meningsskiljaktigheter i relationer kan ta en hel del energi och humöret kan ta rejäl skada av detta. Glöm inte att vi alla är olika, och har rätt till egna åsikter. Ofta krockar det med din målmedvetenhet och engagemang, som gärna vill driva dina egna åsikter framåt – men stanna upp och ta in vad som sägs och görs. Andras erfarenheter är värdefulla också – både de positiva och negativa.

December är inte månaden att påbörja något nytt - inte inom något område. Inte i år. Så passa på att göra klart sådant som liksom bara ligger och skräpar. Knyt ihop lösa trådar, och släng saker som ändå inte har någon funktion längre. Städa.

Månadens chans: Tur i pengar.
Månadens utmaning: Pratkvarnen.


Efter en rolig men stressig inledning på december kommer tempot att lugna sig betydligt. Du får mer utrymme för dig själv och dina tankar. Du har insett att det bara finns en person som ställer krav på dig och det är du själv. Du måste börja fundera på hur du vill prioritera i ditt liv och vad som är viktigast för dig. Under jul och nyår hjälper din kärlek dig att se vilken väg du ska välja och framtiden blir plötsligt enkel.

Förändringar är sällan dina bästa egenskaper – och även december är en tid för att göra saker, som känns bekanta, trygga och lugnande. Ha dina nära och lära omkring dig. Du kommer att vilja ha mer tid för dig själv nu, tid att tänka och planera inför det nya året. Med tanke på din envishet, kommer du med stor sannolikhet att hålla vad du lovar dig själv.

December är en bra månad för karriär. Just genom att göra ett bra avslut på projekt och pågående arbeten – ger du ett gott intryck av att veta vad du håller på med. Detta kommer väl till pass, då nya projekt är på gång och chefen har högre tankar om dig.

Har du problem med några av dina kollegor, är det lika bra att ta tag i detta direkt. Vänta inte tills efter julledigheten – du kommer inte att kunna bli av med tankarna kring det som råder. Lika bra att göra klart innan. Våga fråga vad som stör och red ut det.

Har du samlat på hög hemmavid, kan begreppet julstädning komma väl till pass nu! Det fungerar inte att bara slänga in i skåp och lådor – till slut blir det bara för mycket! Känns det överväldigande? Ta en låda eller skåp i taget, ett rum i taget – en sak i taget.

Månadens chans: Inre ro.
Månadens utmaning: Dyra klappar.


I december landar du i dig själv och kommer ikapp mentalt. Det har varit en emotionellt jobbig men också givande höst och det kommer att ta ett tag att smälta allt som hänt. Under början av månaden är det mycket fester, glöggmingel och annat roligt men vid jul saktar tempot ner och du får en chans att vila upp dig. På nyår är det god mat, trevligt sällskap och lite extra lyx som gäller.

December kan kännas blytung på jobbet för dig. Ingen energi alls. Men, bara gör det som är viktigast och få det gjort. Resten kommer du ändå att klara av, genom enbart rutin och den tid du får över om du inte stressar upp dig.  Du kommer att få uppskattning från din chef, du gör ett gott jobb. Så var lite snäll mot dig själv. Det är helt enkelt en energifattig månad för vattumannen

Ta lite bättre hand om dig själv under denna månad. Överansträng dig inte, utan lyssna mer på kroppens signaler. Känner du dig tung och ovillig att vara aktiv – vila. Detta gör att eventuella skador kan undvikas. Håll dig varm. Välj gärna bastu och varma bad om du kan.

Det råder stabilitet inom relationer under december. Singlar kan ta sig ur sin eventuella blyghet, och djärvt flirta och ha roligt. Testa något nytt för omväxlings skull. Vad som helst – bara det är något du inte gjort tidigare. Passa på att komma igång med sådant du tänkt, men inte tagit tag i.

Månadens chans: Sexuell energi.
Månadens utmaning: Humöret.


Under december fattar du ett avgörande beslut beträffande din framtid. Du har velat mycket fram och tillbaka, men nu har du bestämt dig för att satsa på det som du tycker blir bäst för din del. Under den här perioden lägger du mycket tid och engagemang på att lära känna en person bättre. Du har insett att hen har tagit en egen plats i ditt hjärta och är här för att stanna. Julen blir en riktigt mysig helg med familjen.

Det kommer att bli en hel del att göra på jobbet under december. Du behöver inte vara orolig – bara bättre förberedd. Titta lite extra på andra gör och inte gör i ditt team eller på din arbetsplats. Hitta din egen gyllene medelväg, så du gör det som känns lagom och ok. Då kommer det att gå hur fint som helst. Känner du att du måste slita för att hänga med i stressen – ta reda på mer fakta kring dina uppgifter. Kan du hitta nyttig information på nätet t.ex.? Eller bolla med någon som har erfarenhet av det du gör?

Förebyggande hälsa, är av stor vikt för fiskarna nu. Framför allt när det kommer till kalla fötter och tår. Din känsligaste kroppsdel, är just fötterna – så ge dem lite extra värme och vård nu. Se till att massera igång blodcirkulationen i dem, om stått stilla länge, eller suttit alltför länge framför datorn.

Relationer behöver också lite extra vård under december. Även om du har mycket att tänka på nu, så kom ihåg att skapa lite nya mysiga minnen i vardagen. Gör middagen lite speciell – varje dag. En egen variant av adventskalender, kanske? Det kommer att skapas ökad harmoni och balans i relationen igen.

Månadens chans: Julstämning.
Månadens utmaning: Tråkiga måsten.

1 December 2018  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Veckans horoskop V.48 26/11–2/12

Stockholm i mitt Skeppsbron med julgran

Denna vecka kan du se lite för mörkt på tillvaron och glömmer att det kan kompenseras av goda förmågor och outnyttjade möjligheter. Veckan kan bli konstruktiv och ge utdelning om du är villig att slåss lite. Ta fram ditt tålamod så kan veckan bli väldigt konstruktivt trots allt!

För turen ser ut att vända sin goda sida åt dig under hela veckan. Vad det blir av det beror dock på vad du ägnar dig åt under den här tiden. Detta ser också ut att vara en bra tid för alla sorters förhandlingar och avtal. Om du till exempel har en löneförhandling under veckan så ser det ut att kunna bli ett bra resultat av den, särskilt om du har den under veckans första del.

Veckans tema: Nära mål. Du har trevliga mål i sikte och nu gäller det bara att inte snegla åt de frestande men förvillande sidospåren. Håll en rak kurs hellre än slösa bort din energi. 

Veckans bästa: Ett erbjudande. 

Veckans sämsta: Fokusen. 

Råd: Ha tålamod. 

 • Arbete - Var uppmärksam på tecken på överansträngning hos dig själv. Du tror kanske att du kommer spilla tid om du tar en extra paus men det kan behövas för att kunna fokusera bättre igen.
 • Ekonomi - Det är lätt hänt just nu att du missar någon räkning men med planering och en extra kontroll så löser det sig. Ligg steget före!
 • Hälsa - Början av veckan blir ganska hektisk för dig men sen börjar allt lätta helt plötsligt. Glöm inte bort hobbyer och egentid, de är viktiga för din känsla av självförverkligande.
 • Relationer - Du vill gärna slå på stort när det kommer till att bedyra din kärlek för någon. Om du gör slag i saken så blir det en upplevelse ingen av er någonsin kommer att glömma.
 • Lycka - Du har vad som krävs för ett speciellt åtagande som kan förbättra dina livsvillkor rent allmänt så tveka inte.

Just nu sprudlar du av energi och kommer med många spännande, friska utspel. Du är djärv och direkt i ditt beteende och du vågar satsa utan att först tänka dig för. Nu är du välkommen att ta initiativ till något nytt, aktivera andra och få saker att hända

Du har verkligen lust att säga ditt hjärtas mening till en nära vän den här veckan, men bör nog se upp så att du inte låter känslorna tala för mycket. Din vän blir nog inte särskilt glad över den kritik du förmedlar. Men detta är inget du behöver ligga sömnlös över. Ni har ett tillräckligt gott förhållande för att reda ut den här småsaken.

Veckans tema: Klarsynt. När Merkurius dyker upp får du plötsligt nya ögon, nu ser du brister men också positiva tillgångar i ett nytt ljus. Du inser möjligheterna det ger dig. 

Veckans bästa: En nyhet.  

Veckans sämsta: Tidspressen.  

Råd: Ta en sak i taget. 

 • Arbete - Det går bättre än vanligt när det gäller kreativa momenten i ditt arbete. Din fantasi verkar aldrig sina och du är full av nya idéer som uppskattas av andra.
 • Ekonomi - Du får nys om ett nytt sätt att tjäna in extra pengar. Det här är något du absolut bör överväga eftersom det blir en del utgifter framöver.
 • Hälsa - En nödvändig förändring inträffar just nu. Det är något som kommer att ha en positiv inverkan på ditt mående på sikt och inte någon snabb mirakelkur.
 • Relationer - Din umgängeskrets ser inte riktigt ut som du skulle önska. Bara du kan ändra på det här genom att våga ta avstånd från personer som får dig att må sämre eller som du helt enkelt inte klickar med.
 • Lycka - Nu uppmärksammar någon dig på att dina tillgångar egentligen är större än du tror. Den här informationen kommer att förbättra dina förutsättningar framöver.

Den här veckan kan det bli svårt att rikta mungiporna uppåt. Du vet inte riktigt vad det är, men det är något som du irriterar dig på och detta kan gå ut över personer i din omgivning. Tänk på att detta är övergående känslor och gräv inte ner dig onödan. Ge dig heller inte in i gräl som bara beror på ditt humör just nu.

Veckan kan bli oerhört aktiv och det händer mycket på en och samma gång. Den något pessimistiska stämningen försvinner under mitten av veckan och ersätts av en stark optimism och tro på dina egna förmågor.

Veckans tema: Strålar. Uranus inflytande märks nu, du är glad och pigg och söker uppmärksamhet. Omgivningen kan vara desto mer grå, något du har svårt att acceptera.

Veckans bästa: Idéflödet.  

Veckans sämsta: Motståndet. 

Råd: Hitta likasinnade. 

 • Arbete - Nu är du extra fokuserad när det gäller data och teknik. Du är den man ropar på när det kört ihop sig och som faktiskt kommer med en fungerande lösning. Det här gör dig mycket poppis bland såväl kollegor som ansvariga.
 • Ekonomi - En extrainkomst är på ingång och oavsett var den kommer ifrån så blir det ett välkommet tillskott.
 • Hälsa - Det här är en vecka då du behöver ta det lite lugnare och sätta vissa saker på paus. Då är det bättre att få klart ett par av de viktigaste punkterna på din lista.
 • Relationer - Tänk över din befintliga situation på kärleksområdet. Det som kan räddas bör räddas och du ska inte kasta bort något vackert på grund av att en mindre konflikt eller meningsskiljaktighet uppstått.
 • Lycka - Ett budskap levereras till dig som du inte riktigt är beredd på att höra. Sitt lugnt i båten och begrunda alla fördelar det kommer att innebära – de är så många att de överväger nackdelarna.

Den här veckan bjuder på många stimulerande diskussioner med dina vänner. Det finns stor chans att du upptäcker en sida hos en vän som du tidigare inte har sett, helt enkelt på grund av att ni aldrig har tagit upp just det ämnet till diskussion förut.

Nu har du varit en riktig storspenderare och det är dags att försöka få ordning på ekonomin. Du kommer se att dina ansträngningar bär frukt och att det fortfarande väntar nya överraskningar som ger dig möjligheter.

På kärlekens område ser i alla fall en positiv sak ut att hända under veckan. Det är svårt att förutsäga precis vad det är, men det verkar som om du kommer att bli riktigt nöjd med händelsernas utveckling.

Veckans tema: Njuter. Nu påverkar Venus och du får upp ögonen för njutningarna i tillvaron. Att kosta på dig lite mer av livets goda är ett måste nu och du delar med dig. 

Veckans bästa: En gåva. 

Veckans sämsta: Jobbstressen. 

Råd: Gör dig ledig.

 • Arbete - Nu har du förstått hur bra det är att ligga före och få mer tid över mot slutet av dagen. Kan du rentav gå hem lite tidigare om du är extra flitig?
 • Ekonomi - Det kommer krävas att du skärper till dig lite och är uppmärksam både när det gäller dina inkomster och utgifter. Tack och lov är du mycket bra på det just nu.
 • Hälsa - Du har inte så mycket tid att sitta ner och fundera just nu, livet bara rusar på i full fart. Att fundera är dock något du skulle behöva, så försök att aktivt söka stunder då du kan reflektera över allting.
 • Relationer - Det finns särskilt goda chanser att träffa någon du varit ifrån ett tag och saknat mycket. Du bör ta den möjligheten när den kommer.
 • Lycka - Det gäller att vara snabb nu om du ska ha någon vinstchans. Din reaktionsförmåga är avgörande för utfallet.

Ditt självförtroende är godare än vanligt den här tiden, speciellt när det gäller dispyter och diskussioner. Du vågar stå på dig mer än vanligt och lyckas bra med att få din vilja igenom i nästan allt. I och med detta så får du löst ett par små problem som du har gått och irriterat dig på och kan därför fokusera på viktigare saker. Nu tycker du att allt bara är glatt i ditt liv och det blåser nytt liv i ditt förhållande till andra. Det har ett fritt och avslappnat sätt att hantera dina närmaste.

När det gäller ekonomin väntar trevliga överraskningar under denna tid. Synd bara att en mindre åkomma kan drabba dig i slutet av veckan och få din energi att sjunka. Lyckas du undvika den så kan du antagligen få gjort mycket mer än vanligt.

Veckans tema: Drivkraft. Nu har du bara en kurs och det är framåt, beslutsamma influenser råder och du är inte sen att sätta i gång med nya projekt. Glöm inte bort familjen...

Veckans bästa: Ett beslut.  

Veckans sämsta: Många måsten. 

Råd: Ta pauser. 

 • Arbete - Just nu är inte det snabbaste sättet att bli klar med jobbet du har framför dig att beta av det från A till Ö. Du kommer istället behöva hoppa lite och ta det som kräver mest uppmärksamhet först.
 • Ekonomi - Se upp med avtal som verkar lite för bra för att vara sanna, det ligger en hund begraven.
 • Hälsa - Samma symtom som du haft förut visar sig på nytt men nu vet du hur du ska agera och kan förhindra att må dåligt genom att göra något på en gång.
 • Relationer - Du har allt att vinna på att vara öppen med dina närmaste vänner nu, då får du den förståelse och det stöd du behöver.
 • Lycka - Du får en hjälpande hand av en främmande människa. Det är välment och kommer lägligt så visa din tacksamhet!

Nu har du dålig kontroll över dig själv. Det finns en hel del störningar och det råder en förvrängd verklighetsbild med inslag av bristande självtillit. Du känner att du saknar ryggrad och du försöker fly från ansvar. Lyckligtvis får du lite mer avbrott under slutet av veckan.

Din motivation för att göra saker för att förbättra ditt hem är högre än vanligt. Detta är en utmärkt tid för att ta tag i de där tråkiga sakerna som bara ligger i högar och ger dig dåligt samvete. Om du är i ett förhållande så kan helgen bjuda på en del meningsskiljaktigheter. En missuppfattning om något som ni har planerat ihop verkar vara orsaken.

Veckans tema: Umgänge. Humöret pekar åt rätt håll och det gör dig charmig och populär att vara med, fritiden kan få en fylld kalender. Du har svårt att säga nej till andras förslag. 

Veckans bästa: Komplimangerna. 

Veckans sämsta: Stressiga morgnar. 

Råd: Sätt gränser. 

 • Arbete - Du har flyt som aldrig förr och ibland kan arbetsuppgifterna gå mycket snabbare än vanligt. Nu är det bra om du arbetar på lite extra istället för att ta paus då det kommer vara dig till stor hjälp att ligga före i planeringen.
 • Ekonomi - Bara du planerar utgifterna ordentligt just nu så är det lätt för dig att spara en ansenlig summa.
 • Hälsa - Fokus ligger inåt på dig själv och bearbetandet av det förflutna som börjar komma upp till ytan. Var snäll mot dig själv, det värsta du kan göra är att anklaga dig själv för sådant du inte kunnat råda över.
 • Relationer - Du behöver lite tid för dig själv för att kunna smälta allt som hänt på senaste tiden. Det har varit förändringar som påverkat dig på ett djupare plan och du drar dig nu undan för att reflektera över dem, vilket gör att det sociala livet för tillfället får stå tillbaka lite.
 • Lycka - Den där knäppa idén du får på en udda tid – kanske mitt i natten – visar sig inte vara så dum trots allt.

Den här veckan händer något med dig. Det är ett bra och givande samarbete, men tyvärr inte med myndigheterna. Du vill ha större kontakt, men aktiviteterna saktar ner. Nu är du trött och sliten, men när det gäller kärleken är du kvar i en bra utveckling.

Det verkar som om någon som du träffar på ganska ofta är lite kär i dig. Detta hade du inte räknat med alls och du blir nog ganska förvånad när du får reda på det. Antingen listar du ut det själv eller så är det någon annan som råkar försäga sig. Du blir antagligen smickrad av detta men tyvärr så är du nog inte särskilt intresserad själv.

Veckans tema: Ytbehandling. Venus bana är en estetisk trend för många i tecknet, nu tänker du mer på hur du ser ut och vill kanske också förnya din inredning. Shoppa loss. 

Veckans bästa: Din stilkänsla.  

Veckans sämsta: Många utgifter.  

Råd: Hitta fynden. 

 • Arbete - Det är så viktigt att dubbelkolla allt nu, speciellt sådant du sätter din stämpel på och skickar iväg. Småfel smyger sig lätt in så var på din vakt.
 • Ekonomi - Låt dig inte frestas av en massa lockande erbjudanden. Du vet med dig vad du behöver satsa på just nu och det är inte direkt något billigt men det är nödvändigt så det måste gå före annat.
 • Hälsa - Kontakt med djur och utomhusvistelse är saker som får dig att må särskilt bra just nu, gärna i kombination.
 • Relationer - Någon är attraherad av dig på avstånd men vill inte riktigt visa det. Vill du ha personens uppmärksamhet så får du lirka lite.
 • Lycka - Du behöver hitta ett sammanhang som är större än dig själv just nu. Välgörande ändamål ligger dig varmt om hjärtat.

Du är försiktig med dina ord, men kan vara lite för kritisk i dina kommentarer. Denna vecka kan intensiva diskussioner uppstå och du är mer förnuftig i dina ställningstaganden. Just nu är du lite mer bekymrad över vad som är meningsfullt än sådant som är nytt och spännande.

Energin kan tyvärr saknas denna vecka. Var noga med att ge dig tid till att återhämta dig och var väldigt selektiv med vilka uppgifter du tar på dig. Till helgen har din energi fyllts på en aning och ditt humör lyfts också tillsammans med detta. Du och en vän ser ut att ha en trevlig dag i slutet av veckan. Det ser ut som du spenderar en del pengar (lite mer än du tänkte) under denna aktivitet.

Veckans tema: Energi. Din energi och drivkraft är stor under Mars påverkan och du som vill hitta fler utmaningar har nu chansen. Kanske du upptäcker ett nytt sportigt intresse. 

Veckans bästa: En möjlighet. 

Veckans sämsta: Måndagen. 

Råd: Planera. 

 • Arbete - Skriv ner allting nu, du blir lätt distraherad och glömmer bort viktiga tider eller uppgifter. I övrigt jobbar du på bra och det finns inget att klaga på.
 • Ekonomi - Se upp så du inte missar viktig information när du överväger att ingå ett avtal. Är du det minsta osäker är det bättre att avvakta.
 • Hälsa - Du mår bra av frisk luft så se till att få din dagliga dos, helst genom att vistas ute så mycket du kan. Motionen kommer på köpet.
 • Relationer - Nu skulle du behöva hjälp med något och en vän kan bistå dig men du tvivlar på om det är en bra idé att blanda in någon annan. Så länge det är en person som står dig nära har du inget att oroa dig för.
 • Lycka - Om du spelar så har du en tendens att klamra dig fast vid samma sorts spel men det ser inte ut att ge någon vidare avkastning just nu. Satsa på ett wildcard istället!

Nu får du äntligen praktisk tillämpning för dina förmågor. Du har rykte om dig att vara målinriktad och göra saker på ett övertygande sätt. Nu utövar du otroligt självdisciplin och har en realistisk självbild. Både i arbete och personliga relationer känner du dig nu mycket självsäker.

Det finns saker som du vill sätta igång med direkt, men det är något som hindrar dig och det är inget som du kan påverka. Tyvärr får du vänta ett tag innan du kan börja. Försök att höra av dig till en vän som du inte talat med på länge medan du väntar. Det kan bli en riktigt trevlig pratstund.

Veckans tema: Borta bäst. Nu vill du ha roligt och slippa tänka på de vardagliga rutinerna. Tillåt dig en vecka i frihet, precis vad du behöver nu. Att komma hemifrån helar utifrån.

Veckans bästa: Ett avbrott. 

Veckans sämsta: Torsdagen. 

Råd: Följ din instinkt. 

 • Arbete - Nu är ett av planeringsmålen snart uppnått och det är bara att kämpa på för fullt den sista sträckan. När du är färdig kommer du känna lugn och tillfredsställelse.
 • Ekonomi - En liten detalj i planeringen irriterar dig och gör dig stressad. Försök se det stora sammanhanget, då blir det uppenbart vilken liten betydelse den har.
 • Hälsa - Du tar i med lite mer kraft än vad som är nödvändigt. Det krävs inte så mycket för att se en positiv förändring i din livsföring just nu så du behöver inte slå på stora trumman.
 • Relationer - Någon som du i vanliga fall brukar träffa ofta och som står dig nära har inte fått så mycket uppmärksamhet av dig. Nu är det dags att ta igen förlorad tid.
 • Lycka - Mot helgen har du tur och du kan använda den inom praktiskt taget vilket område som helst!

Alla sociala aktiviteter under veckan ser att bli riktigt lyckade. Du som har en fest inplanerad till helgen kan också glädja dig åt att kärlekslivet kan få en knuff framåt då. Din energi när det gäller arbete och skola är tyvärr inte särskilt hög, synd då du känner att du skulle behöva få gjort en hel del för att kunna slappna av ordentligt.

Det är en bra idé att ta det lugnt, eftersom du riskerar att agera snabbt. Under denna tid är du överkänslig och blir lätt irriterad. På kärleksfronten finns mycket romantik i luften och du har ett gott öga till någon. Nu drömmer du om den stora kärleken och det är aldrig för sent.

Veckans tema: Lugnande. Månen ger lugn och trivsel åt din vecka, nu känner du den inre harmonin närma sig och det får dig att släppa saker som tidigare plågat dig. En må-bra-vecka.

Veckans bästa: Nya insikter. 

Veckans sämsta: En energitjuv. 

Råd: Fånga nuet. 

 • Arbete - Någon stressar dig att bli klar men du låter inte det påverka dig utan jobbar på lugnt och stadigt som vanligt, vilket också är det enda rätta.
 • Ekonomi - Undvik allt vad dyra inköp heter just nu, du behöver ha kvar ditt sparkapital till senare. För att veckan ska flyta på smidigt behöver du vara förutseende.
 • Hälsa - Du har så mycket du vill ta itu med, både nödvändiga saker att fixa och mer glädjande projekt. Skriv en lista på allt så blir det lättare att få överblick.
 • Relationer - Hobbyer och intressen har en stor plats i ditt liv just nu och du nedprioriterar för tillfället både vänner och familj. Det här är något temporärt och du behöver inte vara orolig för att det skulle påverka andra.
 • Lycka - Undvik slumpmässiga spel just nu, du klarar dig bättre när du får visa ren skicklighet.

Du tenderar att dagdrömma och bygga ett luftslott. Det är dock inte rätt för dig att tro att du kan göra allt. Nu är det bättre för dig att lita lite mer på förnuftet och glömma känslorna. Dessutom är det inte bara på tiden att visa att du är född i ett aktivt tecken, utan också är utrustad med en oslagbar seghet och inre styrka. Du kommer att få en utmanande vecka!

Ta inte något för givet denna vecka. Bli inte förvånad om något som du har planerat rinner ut i sanden. Dina vänners löften är heller inget att lita på för tillfället, det verkar som om de gör så för att irritera dig, men det beror antagligen bara på ren tankspriddhet. Du får i alla fall mycket gjort inom arbete och skola, men humöret blir inte särskilt mycket bättre för det.

Veckans tema: Piskad. Nu råder Saturnus stränghet och du ökar kraven på din omgivning, men i rättvisans namn även på dig själv. Glöm inte att slappna av och ha roligt ibland. 

Veckans bästa: En prestation. 

Veckans sämsta: Vilan. 

Råd: Hitta guldkornen. 

 • Arbete - En ledande figur på arbetsplatsen kommer med konstruktiv kritik till dig och du bör begrunda den och använda rådet för att förbättra din insats. I övrigt verkar alla nöjda med dig.
 • Ekonomi - Du får mycket för pengarna för tillfället om du väljer att investera i sådant som förbättrar din hemmiljö. Undvik rena konsumtionsvaror förutom det nödvändiga.
 • Hälsa - Du behöver ladda upp med bra energi just nu, både fysiskt och psykiskt. Försök få i dig näringsrik mat och gärna någon form av meditation eller annan aktivitet som är lugnande för dig.
 • Relationer - Någon som har känslor för dig och förhoppningar om något mer väntar otåligt på att du ska göra nästa drag. Du ska varken göra något förhastat eller låta saker hänga i luften.
 • Lycka - Allt är inte som det verkar vid första anblicken och rådet till dig den här veckan är att inte döma boken efter omslaget.

Veckan ser ut att bli ganska så händelselös, i alla fall på kärlekens område. Men det lilla som händer tycker du är mycket positivt. Det finns en god chans att du under veckan får ett svar på något du gått och väntat på en längre tid. Inte en dag för tidigt tycker du, men blir kanske inte lika glad över det som svaret innebär – det är nämligen mer eller mindre det som du hade förväntat dig.

Du uttrycker dig artigt och skarpt. Eftersom du är så elegant formad, försöker du hålla din takt och ton. Det råder gott samarbete i intellektuella frågor och du upplever att det hålls många konversationer som ger utbyte i relationen.

Veckans tema: Lyhörd. Du är ett känsligt tecken som fångar upp andras stämningar, ibland behöver du skydda dig själv mot för mycket intryck. Fokusera på dig själv ett tag. 

Veckans bästa: Ett nytt nöje. 

Veckans sämsta: Måndagen. 

Råd: Sätt gränser. 

 • Arbete - Nu vill du sätta tänderna i en riktig utmaning som stimulerar dig och gör att du får användning för kunskaper som legat och dammat – och det är precis vad som sker.
 • Ekonomi - Det finns inte så mycket att oroa sig över på pengafronten, du har så det räcker och lite däröver. Däremot skulle du kunna se över och förbättra dina besparingar.
 • Hälsa - Du drömmer om att resa bort och får du möjligheten nu så ska du ta den. Annars är alla former av miljöombyten positiva.
 • Relationer - Nu är du extra noga med att inte ta några risker, vilket är sunt då det hindrar dig från att hamna i knepiga situationer som du skulle få svårt att ta dig ur. Med andra ord kan du vara en fegis med gott samvete.
 • Lycka - Det kliar i fingrarna att satsa stort men kom ihåg att det inte innebär automatisk vinst. Dessutom har du en hel del tur även med små insatser.
26 November 2018  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Veckans horoskop V.47 19–25/11

Stockholm i mitt ♥ Strömsborg, Gamla stanDina kommunikationsfärdigheter är dig verkligen till hjälp den här veckan. Du kan undvika en knipa på jobbet genom att använda dem på rätt sätt. Annars så är det en tämligen lugn vecka, både när det gäller din arbetsplats och dina relationer med dina vänner. På kärleksfronten sker det heller inte några förändringar.

Det är inte lätt att få kontroll över saker, speciellt när det gäller ekonomin. Just nu är köplusten stigande eftersom julen närmar sig med stormsteg. Det är lämpligt att överväga om du har råd innan du gör några inköp. Veckan kan vara lämplig för att vårda relationen till din partner. Du kommer nog inte kunna tacka nej till lite kvällsmys när du blir tillfrågad.

Veckans tema: Generös. Ditt goda hjärta utmärker sig extra nu. Du är en envis kämpe, men även om du gärna vill vinna och vara bäst är du den som peppar och ger stöd åt den svagare.

Veckans bästa: Din famn.
Veckans sämsta: Inre stress.
Råd: Var dig själv.

 • Arbete - Du har många järn i elden just nu och har lätt för att hoppa mellan olika uppgifter utan att bli distraherad. Helst jobbar du självständigt och undviker samarbeten i grupp så långt det är möjligt.
 • Ekonomi - Ta inte för stora risker när det gäller investeringar. Är du det minsta osäker är det bättre att avstå.
 • Hälsa - Det är svårt att följa ett schema för kost och träning just nu eftersom det blir snabba ändringar som gör att du får improvisera. Det är ändå inte alls omöjligt att leva sunt, du lyckas göra bra val ändå om du bara har rätt inställning.
 • Relationer - Andra vill dig väl när de ger dig råd så stöt inte bort dem utan försök istället ta till dig det de har att säga. Det skadar aldrig att få nya infallsvinklar.
 • Lycka - Ska du spela så har du betydligt bättre chanser i början av veckan än i helgen.


En sak som du lägger ögonen på kan plötsligt få dig att tänka på en gammal vän eller familjemedlem som du inte har kontaktat på länge. Detta är en bra tid för att åter knyta vänskapsbanden. Ta dig i kragen och lyft telefonluren. Du kommer antagligen att bli positivt överraskad över hur mycket ni fortfarande har gemensamt och hur kul ni faktiskt kan ha tillsammans.

Om du inte är vaksam kan det kosta dig att vara slarvig med dina investeringar. Frestelsen att investera på grundval av informationen du får från dina vänner kan verka stark nu. Det är inte klokt att vara impulsiv. Du bör överväga investeringarna separat och ta ett steg i taget. Denna vecka kan bli väldigt romantisk!

Veckans tema: Sol i sinnet. Venus bjuder in solsken i Oxens umgänge och nöjesliv! Nu får du trevliga idéer och omsätter dem utan att tänka på kostnader eller praktiska problem.

Veckans bästa: Skratten.
Veckans sämsta: Något oundvikligt.
Råd: Håll budgeten.

 • Arbete - Allt står och faller på en enskild detalj. Ordnar du till det här så kommer resultatet att bli mycket bra.
 • Ekonomi - Du skulle ha lagt undan lite mer pengar den senaste tiden, nu märks det i att du har mindre över till extra utgifter. Låt det här vara en lärdom för framtiden.
 • Hälsa - Ett nyuppkommet symtom får dig att undra lite vad som försiggår. Det kan vara övergående, om inte så bör du kolla upp det för att vara säker på att allt är som det ska.
 • Relationer - Kärleken finns där även om allt inte är uttalat. Den behöver inte alltid uttryckas konkret heller, bara för att du inte hör de där magiska orden från någon du håller av betyder inte det att du inte är älskad.
 • Lycka - Vinner du nu så är det sannolikt småsummor. Du har annars betydligt viktigare saker att lägga pengarna på så spela bara om du har en slant över.


Känslor verkar förstärkas av stjärnornas inflytande för tillfället. Det kan både vara negativt och positivt beroende på hur veckan utvecklar sig för övrigt. Om du är lite nere så kan räkna med att det känns än lite tyngre, men om du andra sidan är på gott humör så kan veckan bli den bästa på mycket länge. Du kan påverka detta något genom att försöka ägna veckan åt det du verkligen roas av och inte begrava dig i för mycket jobb och för många måsten.

Du möter en del oväntat motstånd från din partner denna vecka. Du känner att det är en helt onödig reaktion. Det är en bra idé att inte engagera sig i människor som är impulsiva och outhärdliga. Romantiken kommer också ha en chans, en ny förbindelse kan bli till något spännande och varaktigt om du visar mer intresse.

Veckans tema: Snabb. Mars påverkan ger fart i din motor och nu gör du allting snabbt, kanske så pass att du inte riktigt hänger med känslomässigt. Kör inte över dig själv...

Veckans bästa: Effektiviteten.
Veckans sämsta: Tårarna.
Råd: Lyssna inåt.

 • Arbete - Framtiden är lite oviss för dig just nu men du kan se små tecken på att situationen håller på att vända till något bättre. Du kommer långt med tålamod och envishet.
 • Ekonomi - Bara du tänker till lite så ska du se att det finns flera sätt för dig att öka inkomsterna och det är något som verkligen skulle behövas just nu.
 • Hälsa - Det blir lätt för mycket stillasittande och du får påminna dig själv om vikten av att gå ut och röra på dig och försöka få in vardagsmotion när du kan. Att bli mer aktiv kommer göra stor skillnad i din livskvalitet och beröra alla områden positivt.
 • Relationer - En vän till dig har börjat höra av sig mer och mer sällan. Om du ger personen en möjlighet att säga sitt så ska du se att det har sina naturliga orsaker. Var därför inte snabb på att döma utan att ha fått en förklaring först.
 • Lycka - Turen går för mycket upp och ner för att det skulle vara rimligt att lägga någon större summa på spel. Så satsa smått – eller ännu hellre avstå helt.


Du som är i ett förhållande får inte uppleva något utöver det vanliga den här veckan. Du och din partner verkar ha funnit era roller och allt rullar på som vanligt. Tidigt under veckan bör du försöka stödja en vän som just nu inte har ett så gott självförtroende. En fika med dig kan ha terapeutisk verkan och är nog precis vad din vän behöver för att bli på gott humör igen.

Även om den här veckan inte är den roligaste i månaden kan den vara ganska lärorik. Särskilt om du fortfarande upplever några onödiga konflikter i förhållandet till en nära vän, kan du på ett bra sätt ordna upp detta med lite tålamod och mänsklig inblick. Det kan vara bra att ta till lite humor och självironi, då kommer du att se konflikterna försvinna som dagg i solen.

Veckans tema: Enighet. Viljestyrkan finns där hos ditt tecken, men nu känner du för att kompromissa och enas om besluten, hellre än ta ansvar för dem själv. En klok tanke.

Veckans bästa: Viktiga insikter.
Veckans sämsta: Romantiken.
Råd: Hitta kärlekstid.

 • Arbete - Det är med viss tvekan som du ändå väljer att gå vidare med ett åtagande där utfallet är oklart. Det ska visa sig vara rätt drag från din sida, ibland måste man våga för att vinna.
 • Ekonomi - Någon annan erbjuder sig att lätta på din börda. Ta emot den hjälp du får, du har inget att skämmas för.
 • Hälsa - Du har det stressigt mitt i veckan och det kan påverka humöret. Försök vara så förutseende du kan och hitta effektiva lösningar som sparar tid.
 • Relationer - Du som är singel vill gärna ut och festa till helgen. Är du redan upptagen så blir det lite svårare att få din partner med på tåget men med lite lirkande så ska det kunna gå.
 • Lycka - Du har turen med dig i det mesta och så även i spel, inom vissa gränser. Märker du en trend att du förlorar gång på gång så ska du inte envist fortsätta.


Ett möte som du har sett fram emot kan tyvärr bli uppskjutet. Du tycker att det är retfullt men kan det se det positiva i det, nu kan du ju förbereda dig ännu bättre. Ett erbjudande som du får till helgen kan se väldigt lockande ut på ytan men du bör undersöka det noga, risken finns att du blir lurad om du inte ser upp.

Kanske är det en bra idé för dig att ändra dina planer i veckan för att undvika hårda diskussioner med dem du älskar. Även om du upplever att människor runt dig beter sig väldigt irrationellt, måste de dansa efter din pipa. Det kan bli svårt att samarbeta, men du kan övertyga andra om din arbetsstyrka. Det verkar som om du klarar det mesta på egen hand.

Veckans tema: Styrka. Din medfödda pondus stärks av Plutos bana och det här är en gynnsam tid för nya steg i karriären. Vill du ha mer att säga till om kan du skaffa dig det nu.

Veckans bästa: Beslutsamheten.
Veckans sämsta: Ett nej.
Råd: Förhandla.

 • Arbete - Försök hålla en låg profil just nu och sköta ditt så gott du kan. Bry dig inte om ifall andra ställer till med scener, det är bäst att bara hålla sig utanför och jobba på som vanligt.
 • Ekonomi - Du som varit flitig med sparandet kan nu investera i något större. Slappna inte av för mycket bara, du behöver fortsätta lägga undan pengar på samma sätt.
 • Hälsa - Du behöver en nystart och att försöka göra om något i ditt liv som inte gått så bra hittills. Nu är chanserna bättre att lyckas då du har mer erfarenhet av vad som fungerar.
 • Relationer - Familj och släkt har sin plats i dina tankar just nu. Du saknar någon du inte sett på länge. Det kanske är dags att lyfta luren och höra av sig?
 • Lycka - Det gäller att du inte blir för impulsiv om du ska spela. Har du vunnit en gång betyder det inte att det nödvändigtvis fortsätter så, läget kan ändras snabbt och det ska du ha respekt för.


En liten förändring som gäller ditt hem kan göra underverk för ditt humör. Nu är det dags att ta tag i projektet om den där inredningsdetaljen som du har skjutit framför dig. Du kanske ändå får vänta tills slutet av veckan med detta eftersom du i början av veckan kan känna av en förkylning och saknar därför rätta geisten. Undvik att hamna i diskussioner under den här veckan, det är slöseri med tid – du ser ändå inte ut att få din vilja igenom.

Det finns goda vinstmöjligheter denna vecka, speciellt om du använder ditt huvud. Kreativa projekt kan öka i värde, speciellt om du lyckas alliera dig med människor som är experter inom sitt eget ämnesområde. Du behöver inte längre springa loppet ensam, samarbete är nyckelordet denna vecka.

Veckans tema: Upptagen. Du är i hetluften under Mars och Jupiters stjärna. Jobb eller egna projekt slukar dig, men du har tur och bör nå bra resultat med dina satsningar.

Veckans bästa: Nya inkomster.
Veckans sämsta: Nöjeslivet.
Råd: Prioritera.

 • Arbete - Efter en period av idogt slit ser det nu äntligen ut som att du får sakta ner på tempot lite. Det finns andra områden i livet som behöver prioriteras mer just nu.
 • Ekonomi - Kolla igenom allt du lämnar ifrån dig noga vare sig det är ett papper du skriver under eller en räkning där alla siffror måste hamna rätt. Små slarvfel kan lätt uppstå.
 • Hälsa - Mycket snurrar i ditt huvud just nu och det du egentligen skulle behöva är att bara sakta ner och andas lite. Glöm inte bort att vara snäll mot dig själv när omgivningen kräver mycket.
 • Relationer - Du har flyt i kontakten med andra människor och är stundtals omåttligt populär. Det här gör att du kan vara lite kräsen med vem du väljer att umgås med.
 • Lycka - Nu ratar du lyxliv och vill ha en enklare tillvaro. Du söker dig till lugna miljöer och vill gärna umgås med människor som är jordnära och inte gör sig till.


Veckan bjuder inte på något utöver det vanliga. Detta kan göra dig uttråkad, du är trött på den gamla vanliga lunken och vill att något skall hända! En tröst är att helgen i alla fall kommer att innehålla en överraskning, men om det är till det positiva eller negativa är svårt att avläsa.

Resor denna vecka bör skjutas fram, tiden är inte lämplig för längre resor av något slag, oavsett om det rör privata resor eller affärsresor. Kontrollera annars hur det är dit du ska, det vill säga om vädret och naturförhållandena är bra. Det är en bra idé att hålla sig borta från riskabla destinationer denna vecka säger stjärnorna. Var försiktig när du går ut. Se till att din bil fungerar bra innan du kör iväg. Speciellt bör trycket i däcken kontrolleras noggrant.

Veckans tema: Lyhörd. Månens påverkan gör dig klok och eftertänksam, du har en bra kontakt med din inre röst. Att se dina behov gör det lätt för dig att fatta rätt beslut.

Veckans bästa: Förståelsen.
Veckans sämsta: Burdusa personer.
Råd: Sätt gränser.

 • Arbete - Du kommer bra överens med andra på arbetsplatsen just nu och det stärker din ställning inom gruppen och även ditt förtroende hos överordnade. Fortsätt som du gör nu och ändra inte något drastiskt.
 • Ekonomi - Små utgifter har förvisso betydelse när de staplas på hög men de är inte så avgörande som du tror. Stressa inte upp dig om en sak är några kronor dyrare än den kunde varit.
 • Hälsa - Sömnen är inte så regelbunden som man kunnat önska men stressa inte upp dig över det, bara du får vila emellanåt så är allt väl.
 • Relationer - Ta hand om de som står dig närmast nu, speciellt någon som inte mår så bra hälsomässigt. Att finnas där är mycket viktigt för er relation.
 • Lycka - Du har något av en otursvecka men den följs upp av en riktig turhelg – det vänder till sist!


Dina mål ser ut att kunna nås den här veckan om du anstränger dig lite extra. Tänk bara på att inte gå för hårt fram i din omgivning i denna strävan. Personer kring dig verkar gå igenom en lite tuff period och det minsta de behöver just nu är någon som försöker bestämma över dem utan någon tanke på deras situation.

Nu får du en extra trevlig period av aktiviteter i och runt hemmet. Nu har du möjlighet att förbättra relationen med din partner. De skillnader du har försökt släta över kan äntligen diskuteras på ett rättvist sätt till allas fördel. En förlovning denna vecka kan leda till ett lyckligt äktenskap.

Veckans tema: Engagerad. Månens influenser mjukar upp ditt inre och du blir känslosam. Du som är singel har lätt för att bli förälskad, chansen är nu extra stor för intressanta möten.

Veckans bästa: Förälskelse.
Veckans sämsta: Jobbet.
Råd: Våga dejta.

 • Arbete - Det är lätt att spilla tid genom att ta för frekventa pauser som tenderar att dra ut på tiden mer än planerat. Försök samla dig och återta fokus, så du slipper känna att du halkat efter och är ute i sista sekunden.
 • Ekonomi - Inget är gratis nu, allt handlar om hur mycket kraft du lägger ner i dina åtaganden. När extra pengar trillar in är det på grund av hårt slit.
 • Hälsa - Med gott samvete kan du låta det här bli en lite lugnare vecka. Du behöver inte anstränga dig till max för att se positiva effekter av träning, däremot är det viktigt att du ser till att återhämta dig ordentligt.
 • Relationer - Låt inte en partner eller släkting försöka definiera vem du är och tumma inte på din självständighet. Det finns någon som gärna vill styra och ställa över dig.
 • Lycka - Att dela med sig av det du har är det finaste du kan göra. Förutom att glädja andra ger det dig själv en känsla av välbehag som inte kan uppnås på annat sätt.


Det verkar som om någon i din närhet inte riktigt är den som han eller hon utger sig för att vara. Det ser ut som om den här personen har andra avsikter och kanske försöker lura dig. Se upp med erbjudanden som verkar vara för bra för att vara sanna, sannolikheten är hög att det är just vad de är. Positivt den här veckan är i alla fall att kärlekslivet fungerar bättre än vanligt. Det gäller både för dig som är i ett förhållande och för dig som är singel.

Denna vecka är det viktigt att använda alla tillgängliga resurser så förnuftigt som möjligt, inte minst de ekonomiska. Du bör vara så nykter som möjligt nu och utnyttja din samlade kunskap om praktiska och materiella världen. Du skapar trygghet för dig själv och dina närmaste under denna period.

Veckans tema: Kapabel. Merkurius stärker självförtroendet inom jobb och prestationer, nu har du fokusen och tänkandet på topp och det gör det lättare för dig att lyckas.

Veckans bästa: Erövringarna.
Veckans sämsta: Onsdagen.
Råd: Ta för dig.

 • Arbete - Allt är inte som vanligt just nu på grund av en nytillkommen förändring. Du är lite skeptisk till en början men inser sedan snabbt fördelarna med det ändrade läget.
 • Ekonomi - Bli inte frestad att ta en genväg som egentligen bara innebär att du skjuter upp ett problem. Då är det bättre att du tar tjuren vid hornen nu och försöker gå till botten med det här.
 • Hälsa
 - Det är lätt hänt just nu att du sparar de jobbigaste uppgifterna till sist, du skulle må bättre av att blanda ditt schema lite
 • Relationer - Du behöver inte välja mellan vänner och kärlek den här veckan utan kan få det bästa av båda världar. Det kan vara en god idé att låta den du är romantiskt intresserad av få träffa dina vänner och lära känna dem lite bättre.
 • Lycka - Du har snabb reaktionsförmåga nu och det kan komma till nytta i vissa spel och tävlingar.


Om du ingår något avtal den här veckan så måste du syna alla papper noga. Läs det finstilta ordentligt, annars finns det risk att erbjudandet som du tyckte var så bra innehåller dolda kostnader som du inte alls hade räknat med. Försök att få så mycket sömn som möjligt den här veckan. Vissa händelser kräver nämligen att du är riktigt klar i huvudet.

Du kommer få problem med att förstå dina närmaste just nu. Planer du vill påbörja i ditt hem accepteras inte utan vidare diskussioner. Det kan också vara så att någon i din omedelbara närhet försöker lura dig. Arbetet på jobbet är mycket lättare att hantera än det som pågår hemma. Veckan kan också vara till nytta för att lansera nya arbetsmetoder på jobbet.

Veckans tema: Leklust.  Andra tar gärna med dig på roliga aktiviteter nu, du ska bara få tummarna loss och tacka ja lite oftare! Det kan komma kärlek eller flört med i leken...

Veckans bästa: Att slappna av.
Veckans sämsta: Vissas humör.
Råd: Var positiv.

 • Arbete - Du ligger då inte på latsidan nu, tvärtom blir det mer gjort än du måste. Känn dig stolt över det du åstadkommit och fortsätt jobba på, det kommer underlätta för dig framöver om du ligger lite före i planeringen.
 • Ekonomi - Din hemmiljö behöver rustas upp och det finns mycket du kan göra för att förbättra inomhusklimatet med små medel. Du kan göra flera saker själv utan att behöva slösa någon större summa på det.
 • Hälsa - Du är pysslig just nu och tycker om kreativa aktiviteter där du får skapa med dina egna händer och känna dig stolt över det du producerat. Det här är även en bra avkoppling för dig som kan minska känslan av stress.
 • Relationer - Du ska inte ställa för höga krav på varken dina vänner eller kärlekspartner. Välmenade råd kan uppfattas som pekpinnar så ligg lågt och bli inte för mässande.
 • Lycka - Något står i vägen och hindrar lyckan och friden från att råda. Du är dock nära en lösning på problemet så kämpa på.


Av någon anledning så kan du känna dig mindre attraktiv än vanligt den här veckan. Om man ser det positivt så kan det ge dig en extra knuff när det gäller motion och kost. Utnyttja din nyvunna motivation till att pröva en motionsform som du inte har testat förut. Då blir du inte bara mer nöjd med dig själv utan får också en ny livserfarenhet.

Detta kommer bli en hektisk vecka och även om det är semesterperiod bör du vara medveten om vad som förväntas av dig. Ingen kan berätta för dig vad du ska göra. Det finns några omkring dig som försöker påverka med sina idéer, men du måste överväga noga innan du tar tag i någonting. I slutet av veckan kan du hitta många lösningar på dina problem.

Veckans tema: Nya stigar. Det roar dig att göra tvärtom nu, gå mot strömmen och hitta dina egna vägar. Prova gärna på det okända, det kan öppna dörren till något lönsamt.

Veckans bästa: Mottagandet.
Veckans sämsta: En reaktion.
Råd: Gå på känn.

 • Arbete - Ett förslag du inte riktigt var beredd på presenteras nu för dig. Var inte rädd för be om tid att tänka över saken, det är bättre än att göra något överilat.
 • Ekonomi - Ett mönster har upprepat sig ett flertal gånger men du har inte observerat det. Nu blir allting uppenbart för dig och det betyder att du är mycket nära en lösning!
 • Hälsa - Din mage har lite lätt för att bli upprörd just nu och du bör inte chocka systemet med en kostomläggning utan försöka äta ungefär samma saker som du brukar.
 • Relationer - Låt inte distraktioner förstöra mellan dig och andra. Det är lätt att du blir besatt av din telefon eller annan elektronik och går undan för dig själv när du egentligen borde fokusera på dina sociala relationer.
 • Lycka - Dina höga ambitioner gör att du inte känner dig nöjd med det du har här och nu. Utmaningen för den här veckan blir att försöka njuta av stunden och vara lycklig i den.


Nu stiger din känslomässiga temperatur, vilket kan göra många smått oroliga. Nu behöver du plötsligt få utlopp för ditt humör och varför inte? Du gillar att visa din grövre sida också. Det är bara att ta steg för steg.

Du kan under denna period känna att du göra ett antal förändringar. Nya vänner, nya intresseområden, ja nästan allt kan behöva en uppfräschning i dina ögon. Se bara till så att du inte ändrar för just ändringens skull, det finns många saker i ditt liv som är mycket bra nu och där du faktiskt inte behöver någon omväxling.

Veckans tema: Osäkert. Nu svänger dina känslor snabbt och det är lätt att göra saker du ångrar. Att följa magkänslan räcker inte, du behöver ha huvudet med dig i allt.

Veckans bästa: Något romantiskt.
Veckans sämsta: Svåra val.
Råd: Slappna av.

 • Arbete - Ett skede avslutas och ett annat tar vid. Omställningen kräver ett öppet sinne från din sida men det kommer bli bra när du väl vant dig vid de nya omständigheterna.
 • Ekonomi - En del praktiska förändringar har skett vilket får dig att känna en viss osäkerhet inför framtiden. Tills du är säker på vad det här innebär så skadar det inte att försöka lägga undan lite extra pengar så du har en buffert om du märker att det blir större utgifter än planerat.
 • Hälsa - Stanna upp ett tag och fundera på vart du är på väg. Har du rätt riktning mot dina mål? Om inte så behöver du antingen ändra kurs eller fundera på om du måste omvärdera dem. Läget har ändrats en del sen du senast reflekterade över det.
 • Relationer - Det är stor chans att någon dyker upp från ditt förflutna och vill ha kontakt igen. Fundera lite på vad det var som fick er att gå skilda vägar och hur möjligheterna ser ut nu. Du är en annan person nu än du var då.
 • Lycka - Någon som är yngre än du är en stor glädjespridare i ditt liv just nu. Passa på att njuta av de stunder ni får tillsammans, det är ren och skär lycka!
19 November 2018  | Länk | Horoskop | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Leila B                                             Skaffa en gratis hemsida