Horoskop & Astroinfo
Startsidan Blogg Fotoalbum Kaylas Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
2
3
4
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2019)
>>


Veckans horoskop V.12 18–24/3

Stockholm i mitt Lidingö

 


Turen ser ut att vända sin goda sida åt dig under hela veckan. Vad det blir av det beror dock på vad du ägnar dig åt under den här tiden. Detta ser också ut att vara en bra tid för alla sorters förhandlingar och avtal. Om du till exempel har en löneförhandling under veckan så ser det ut att kunna bli ett bra resultat av den, särskilt om du har den under veckans första del.

Att vara känslomässigt osäker är inte riktigt din grej. Du vet oftast vad du känner. Dessutom vill du helst tömma ut en känsla helt, innan du ger dig i kast med nästa. Så den här veckan kan upplevas som ovanligt komplicerad. Hur ska du reagera? Hitta den mest lyckade lösningen på en situation och satsa på känslor som lyfter dig!

Denna vecka kan många saker hända, och om du inte har något emot det, kan du bli medryckt i en känslomässig storm. Om andra väljer att krångla, ge dem nödvändigt utrymme och håll dig utanför. Den här veckan måste du släppa allt gammalt och välbekant och blicka framåt. Se fram emot att utveckla dig själv! Det är din nyckel till framgång den här veckan.

 • Arbete - Allt måste inte bli klart på en gång, se till att du inte hastar fram ett resultat utan att även tänka på att hålla god kvalitet. Du har mer tid på dig än du tror.
 • Ekonomi - Det finns inget att förlora på att ta tjuren vid hornen och tackla problemområden när det gäller din ekonomi. Inget kan ju förbättras om du väljer att stoppa huvudet i sanden. Små misstag är lätt att rätta till.
 • Hälsa - Man kan undra vad du håller på med nu, du flänger runt mellan olika projekt både inom och utanför hemmet. Du får mycket gjort men inget blir helt klart eftersom du har lite problem att fokusera och välja ut vad som är viktigast.
 • Relationer - Nu kommunicerar du mycket med vänner såväl som i ett kärleksförhållande. Det känns viktigt för dig att lätta ditt hjärta och då kommer du närmare den andra personen genom att en kedjeeffekt uppstår. Är du öppen får du nämligen samma bemötande tillbaka.
 • Lycka - Du har redan tagit ett stort steg på väg mot ett självförverkligande och nu är det dags för det andra. Du vågar!


Försök att gå till sängs tidigt de närmaste dagarna. Du kommer att känna skillnaden i energinivå och du får förnyad kraft till att lösa de små problem som du har framför dig. Detta gäller särskilt för dig som har utmaningar i jobbet eller skolan den närmaste tiden. För att få den skönhetssömn du behöver så är det ingen dum idé att planera in ett extra träningspass.

Ditt svar är en serie frågor den här veckan. De flesta ställer du själv. Från t.ex. ”Vad ska jag äta till frukost?” till ” Är den här personen bra att göra affärer med?” och en miljon andra där emellan. Lycka är att ställa rätt fråga vid rätt tillfälle. Försök att fokusera på vad du vill för egen del och vad du vill för dina nära och kära.

Denna vecka kan du räkna med framgång och tillfredsställelse rörande hem och familj. Detta bidrar till att ge dig större känslomässiga resurser i din karriär. Du kan få medgång i samband med mark och fastigheter, och du kommer få mer stöd från din familj.

 • Arbete - I början av veckan uppstår teknikkrångel vilket är nog så frustrerande för dig. Allt ordnar sig efter ett tag så du behöver inte drabbas av panik, bara sitt lugnt i båten. Det är inte heller någon katastrof ifall vissa uppgifter blir något försenade.
 • Ekonomi - Du behöver både en plan B och C om inte saker går som du tänkt dig. Det känns bättre att vara extra förberedd.
 • Hälsa - Nu är ett bra tillfälle att komma ikapp med allt du hamnat efter med. Det är sådant du skulle ha tagit tag i för länge sedan och det viktigaste handlar om ditt eget välmående. Prioritera dig själv ett tag så får du mer ork att ta hand om andra sen.
 • Relationer - Din strategi för att hantera personliga förhållanden fungerar bra, du har hittat den perfekta balansen mellan att vara social och dra sig undan. Eftersom du är både en trygg och intressant person så har du lätt att skaffa vänner och behålla dem.
 • Lycka - Din förmåga att förutse saker kommer väl till pass nu. Den kan även hjälpa dig att ha bättre tur i spel.


Den här veckan ser det ut som om det kan ske förändringar när det gäller dina fritidsintressen. Det som roade dig för en ganska lång tid sedan kan återigen blir intressant för dig. Du märker snart att du inte alls är lika duktig på detta område som du var när du slutade, men blir förvånad över hur snabbt du blir bättre. En positiv nyhet som har med din ekonomi att göra verkar komma tidigt under veckan.

Tro precis vad du vill tro – det är inte önsketänkande just för tillfället. Nej, fokusera på vad din intuition säger dig. Vad det än är, så är det sant. Så enkelt är det. Du är fylld av en inre kraft den här veckan, så gå din egen väg, oavsett vad andra säger. Och de som inte förstår dig, bör du på ett vänligt sätt hålla på armlängds avstånd.

Om du känner dig ung igen, måste du göra lite mer ungdomlig aktiviteter än vad du för närvarande gör. Självklart kan du beblanda dig med yngre människor. I slutet av veckan behöver du ta en tur i skog och mark för att finna lugn och ro i naturen. Det är det bästa sättet att återhämta dig på.

 • Arbete - Du är väldigt plikttrogen nu och är därför en mycket uppskattad medarbetare. Det som kan vara lite svårt är om du tvingas ta för stort ansvar. Var inte rädd för att backa lite och be någon annan ta över en stund.
 • Ekonomi - Försök inte påskynda ett beslut utan att ha tänkt igenom allt noga. Du behöver vara säker på att siffrorna stämmer och även ha tagit reda på hur det här valet kommer påverka livet utanför den finansiella sfären.
 • Hälsa - Alla pusselbitar faller på plats nu, du har reflekterat och vet precis hur du vill gå vidare. Nu gäller det att få andra med på tåget så de kan stötta dig i dina personliga val.
 • Relationer - Du har lätt för att drabbas av humörsvängningar för tillfället. Personer i din närmaste cirkel är förstående och har tålamod även om det inte är lätt för dem att hänga med alltid. Var tacksam för det och ge dem den kärlek de förtjänar.
 • Lycka - Det kan uppstå en försening just nu men ta det lugnt och försök att inte drabbas av panik. I det långa loppet har det ingen betydelse – faktum är att något gott kan komma utav det.


Det finns vissa saker som du verkligen inte har lust med och dessa saker skjuter du upp så långt det bara går. Men sakerna försvinner ju inte för det – det har du ju märkt. Tyvärr så verkar denna vecka just vara en sådan vecka där du verkligen måste ta itu med vissa saker. Tråkigt – men nödvändigt.

Du är i en krets av människor som känner dig väl och pockar på din uppmärksamhet. Det är många som trycker på dina knappar just nu. Så kom ihåg att det är du som har kontroll över de här knapparna, och du kan stänga av dem precis när du själv vill. På lördag händer något roligt som längre fram leder till att du tjänar mer pengar.

Ibland är det nödvändigt att vara ensam för att lösa ett problem. Lita inte på att andra ska hitta en väg ut för dig. De beslut du fattar vid denna tidpunkt kan vara av stor betydelse för ditt liv i framtiden. Med ditt förnuft och visdom får du en lycklig och uppfyllande period.

 • Arbete - Nu har du försökt så länge med en strategi och det står klart att den inte fungerar optimalt. Då är det dags att byta riktning och kika på andra alternativ. Du vet bäst själv när dina resurser är uttömda och du måste då se dig omkring efter andra som kan hjälpa dig att komma vidare.
 • Ekonomi - Du nås av ett besked som kommer inverka på din ekonomi. Det är för tidigt att sia om hur det exakta utfallet kommer bli men att det är positivt kan du vara tämligen säker på.
 • Hälsa - Akta dig för att göra för drastiska förändringar just nu, speciellt när det gäller kosten. Din mage kan bli upprörd om du ändrar vanor.
 • Relationer - Du som är singel märker att det dyker upp tankar på en före detta partner. Huruvida det är så smart att ta upp kontakten igen kan diskuteras. Du behöver tänka med huvudet och inte bara med hjärtat. I ett existerande förhållande har du en tendens till att vilja tillbaka till hur saker och ting var förut. Frågan är om det egentligen var bättre då, det är tveksamt.
 • Lycka - Att ge till välgörenhet eller på annat sätt hjälpa utomstående är bland det mest betydelsefulla du kan göra nu. Du har möjlighet att skänka andra stor glädje och känna att du gör nytta på riktigt.


Om du är bekymrad över din ekonomi så lämpar sig veckan mycket bra för att ta hand om just det. Du har mycket att vinna på att gå igenom dina utgifter och söka mindre kostsamma alternativ. Din tur verkar vara något bättre än vanligt, speciellt tidigt på veckan men den är inte något du kan lita på när det gäller spel och lotter.

Just när arbetet känns förödande jobbigt och tungt, får du det efterlängtade genombrottet. Din ihärdighet och envishet betalar sig till slut; ge inte upp förrän du översköljs av ljuset. Var öppen för nya idéer. Belöningen kanske inte kommer i den form du hade väntat dig. Skorpionen och Skytten är bra partners, både arbetsmässigt och socialt.

Du träder nu in i en fas där du behöver dra nytta av dina intellektuella förmågor och kopplingar till inflytelserika personer på vägen mot dina professionella mål. Lärandet är över, så nu måste du ställa en del krav på dig själv och dina överordnade. Det är bäst att sikta högt!

 • Arbete - Genom att lita på din intuition utvecklas du som bäst. Ta andras råd med en nypa salt, även om du inte gör som de hade tänkt blir resultatet ändå mycket bra.
 • Ekonomi - Du kommer behöva avvakta med en viss transaktion då alla detaljer inte är på plats än. Du behöver vara bergsäker på att allt stämmer innan du går vidare.
 • Hälsa - Låt inte andra pusha dig till att ta ett beslut, oavsett om de är nära eller ytligt bekanta. Du känner själv på dig instinktivt vad som är rätt väg att gå och det här är en alldeles för personlig angelägenhet för att du ska låta andra ha en avgörande roll i bedömningen.
 • Relationer - Du har mycket kärlek att ge, den räcker till alla du värderar i ditt liv. Ditt samliv blir intimt och närgånget under veckan.
 • Lycka - Även om turen inte verkar vara där i början av veckan så vänder det snart för dig och allting faller på plats.


Du måste kanske stå över något du planerat eftersom du tvingas till ändringar i schemat. I slutet av veckan kan du få ett ypperligt tillfälle att ge igen för ett elakt skämt som du tidigare blivit utsatt för. Det kan vara svårt att motstå, men du gör nog bäst i att låta bli. Det är mycket bättre att lämna det bakom sig och blicka framåt istället.

Även om allt verkar flyta på rätt bra just nu, ska du vidta vissa försiktighetsåtgärder. Ge själen näring. Du har varit upptagen inomhus mer än vad som är nyttigt, och du behöver känna Moder Jord under dina fötter. Gå ut och gå ofta i helgen, se på fåglarna eller titta upp på natthimlen. Friden du känner är perfekt för ditt inre.

Det kan vara så att du känner dig helt utbränd på jobbfronten. Du måste överväga om du verkligen är tillfreds med vad du gör. Denna vecka kan du sättas på prov, tricket är att ta det lugnt och inte bli alltför upptagen av allt du behöver göra.

 • Arbete - Du är lite för splittrad för att få speciellt mycket uträttat nu. Mot slutet av arbetsveckan tar dock saker och ting en vändning och du blir betydligt mer produktiv.
 • Ekonomi - Du lyckas bäst på ekonomifronten om du blandar gamla beprövade trick med nytänkande strategier. Det gäller att hitta en bra balans av utgifter och inkomster.
 • Hälsa - Ta dig inte för mycket vatten över huvudet i vardagslivet nu. Du blir lätt överväldigad och behöver pauser då du kan återhämta dig ordentligt.
 • Relationer - Det krävs en förändring i ett av dina nära förhållanden, mest troligen det romantiska. Ni behöver diskutera sådant som är lite obekvämt att ta upp men det kommer att kännas mycket bättre efteråt.
 • Lycka - Du har inte så stort mått med tur under veckan men det har däremot en vän eller bekant till dig som kan vara till hjälp.


En person som du absolut inte räknat med att få en komplimang ifrån kan den här veckan överraska dig och ge dig oväntat smicker. Du kan inte låta bli att tänka i banorna att den här personen döljer något och att det är något som han eller hon vill ha från dig. Hur du än tänker så kommer du ändå inte på någon orsak och det verkar faktiskt som komplimangen är helt uppriktigt.

Du kräver mer av dig själv. Du är samlad och koncentrerad. Du vet att de som gör mer än vad de blir tillfrågade om är sällsynta varelser, och det är därför du gör det. På torsdag behöver du inte klappa dig själv på ryggen längre. Äntligen får du den uppmärksamhet du förtjänar. Och belöningen blir inte så liten heller.

Nu kan du känna att du saknar den nödvändiga träningen eller intellektuella erfarenheten att göra något åt din karriär. Därför är det en god idé att använda tiden för att förbättra dina färdigheter genom att söka experter inom ditt område eller delta i kurser. Du kanske upptäcker att du spenderar mycket tid på uppdrag som rör resor. Du kan förvänta dig en hel del spänning och massor av utmaningar denna vecka.

 • Arbete - Det är en lättnad för dig att arbetsuppgifterna är lite mindre styrda nu. Eftersom du vill vara så självständig som möjligt passar det här upplägget dig som handen i handsken.
 • Ekonomi - Du har goda möjligheter till ökade inkomster just nu. Var bara kreativ och våga tänka lite okonventionellt.
 • Hälsa - Försök dig på en ny fysisk aktivitet du inte har testat förut eller höj ribban på det du redan är kompetent inom. Det finns en stor utvecklingspotential rent prestationsmässigt.
 • Relationer - Så mycket sker på det romantiska planet att du har all anledning att vara uppspelt. Händelseutvecklingen har verkligen tagit språng den senaste tiden och så fortsätter det, så håll i hatten för nu åker vi!
 • Lycka - Ditt turnummer är lyckosamt för dig just nu så välj det om du ska satsa.


Det här ser ut att bli en vecka fylld av roliga upptåg och äventyr. Men då krävs det att du tar chansen varje gång en möjlighet uppenbarar sig och inte bara sitter hemma. På kärlekens område är det dock stiltje. Det händer inte något speciellt vare sig för dig som är i ett förhållande eller för dig som är singel. Arbete och studier får inte mycket tid för tillfället, du är upptagen av annat.

Vänner beter sig inte alltid som det borde göra. Det är förmodligen du som får vara den förlåtande fram till på onsdag. Sedan blir allting mycket bättre i snabb takt. Till helgen kan du stöta på någon från det förgångna – det blir ett spännande och starkt möte. Ta vara på den andra chans du får och var öppen för vart det hela leder.

Den här veckan får du några problem med att kommunikationsutrustning inte fungerar som den ska. Du måste bara se till att du utför regelbunden service på din utrustning. Då kan det äntligen bli slut på en negativ period och flera av dina projekt som har stått still ett tag kan nu startas om.

 • Arbete - Innan du kavlar upp ärmarna och börjar jobba måste du försäkra dig om att du har definierat målet och gjort upp en bra plan för hur du ska gå tillväga. Att inte vara ordentligt förberedd bäddar för misslyckande.
 • Ekonomi - Nu kan du spara mycket pengar genom att reparera och restaurera gamla saker. De blir som nya igen med dina smarta lösningar. Inspiration finns det gott om runtomkring dig.
 • Hälsa - Du är redo att ge dig ut på en resa. Den behöver inte vara fysisk utan det kan handla om en intellektuellt eller spirituell färd. En sak är dock säker, det här kommer förändra dig som person.
 • Relationer - Hitta på någon kul idé så ska du se att den smittar av sig på andra och kommer att göra dem uppspelta. Sociala tillställningar är både roliga och givande för dig. Du fyller på energi genom kontakten med andra.
 • Lycka - Du känner dig optimistisk och det med all rätt – det går bra för dig. Om du någonsin ska lyckas är det nu.


Nu måste du vara tydlig i din ordanvändning istället för att förvänta dig att människor förstår dig. Du kan vara rädd att du inte kommer accepteras för dina åsikter. Romantik är oumbärlig för ett bra förhållande. Gå aktivt fram för att finna den istället för att klaga på att den är frånvarande. Veckan blir spännande och romantisk.

Du kan lätt känna dig något provocerad av några personer i din närhet. Låt det passera, att få en reaktion av dig är precis vad de vill. Som tur är finns det andra människor kring dig som du har lättare att umgås med. Det är speciellt en person som du känner att det klickar med, men du föredrar nog att hålla er relation på ett vänskapligt plan.

Den gamla poeten Rumi säger att man ska hälsa allt som kommer till ens dörr som om det var en guide från ”andra sidan”. På sistone har du träffat samma ”guide” flera gånger i form av ett knepigt problem eller en besvärlig personlighet som visar sig i ditt galleri av identiteter. Se den rackaren i ögonen! Bjud in fridstöraren på te!

 

 • Arbete - Nu är det de okonventionella metodernas tid. Du kanske börjar i andra änden eller gör något som egentligen är helt bakvänt. Resultatet blir trots det bra – kanske just på grund av att du vågade tänka lite annorlunda.
 • Ekonomi - Ge inte bort något du värderar högre än mottagaren, då är det bättre att du har kvar det i din ägo tills du hittar någon mer lämpad att sälja eller skänka det till.
 • Hälsa - Nu har du lätt för att vara sentimental och drömma dig tillbaka till en tid och plats då allt var annorlunda. Det är härligt att fly verkligheten genom att klamra sig fast vid det förflutna ett tag. Ganska snart kommer du inse varför det är bäst om saker förblir som det är nu.
 • Relationer - Det finns något som legat och grott ett tag och behöver komma upp till ytan. Nu kan du vädra dem med den person som står dig allra närmast och som orkar lyssna även när allt inte är frid och fröjd. Både du och den andra personen kommer må så mycket bättre efter att alla korten är på bordet.
 • Lycka - Nu ökar dina valmöjligheter och mot slutet av veckan har du en ganska klar bild över hur du ska gå vidare med dina livsval. Kom ihåg att frihet inte kan värderas i pengar.


Du har verkligen lust att säga ditt hjärtas mening till en nära vän den här veckan men bör nog se upp så att du inte låter känslorna tala för mycket. Din vän blir nog inte särskilt glad över den kritik du förmedlar. Men detta är inget du behöver ligga sömnlös över. Ni har ett tillräckligt gott förhållande för att reda ut den här småsaken.

Problem med ekonomi och arbetssäkerhet kommer vara mycket brådskande under denna period och du kommer känna en stark uppmaning att övervinna eventuella svagheter inom detta område. Du kan vänta dig mycket problem, speciellt om du litar för mycket på andra. Barnsligt beteende hjälper inte nu, och om du inte har medveten kontroll över dina känslomässiga reaktioner, kan du förvänta dig att bli impopulär.

En stor händelse tar en hel del av din tid i anspråk. (Alla händelser som är värda namnet kräver definitivt förberedelser!) Till helgen inser du förmodligen hur hårt du har arbetat. Du kanske är utmattad och saknar nya idéer. Skicka ut en efterlysning i universum: Du behöver en mentor som hjälper dig att öka takten igen.

 • Arbete - En valfri men svår uppgift är lockande för dig. Den är prestigefylld och skulle onekligen ta dig högre i karriären. Om du misslyckas kan det dock ligga dig till last, så försäkra dig om att du kan klara av det innan du går vidare.
 • Ekonomi - Stabilitet är viktigast nu. Du tar flera viktiga steg mot ett större oberoende och väljer hellre att avvakta med större inköp om alternativet heter ränta och avbetalning.
 • Hälsa - Nu är en tid då du vill rå om dina närmaste. Det gäller speciellt barn eller yngre personer som är anknutna till dig. Det är positivt för din mentala hälsa att vara omgiven av människor du uppskattar och bryr dig om.
 • Relationer - Nu får du chansen att reda ut saker och ting mellan dig och en person som står dig nära. Det känns bra att rensa luften och få bukt på missförstånd som uppstått.
 • Lycka - Till helgen väntar en belöning så härda ut till dess!


Du kan nu känna att du gradvis börjar inse vad du verkligen vill göra med ditt liv. Du lär känna dig själv bättre dag för dag och du känner också att du mer och mer vet vad du behöver göra för att nå dina mål. Följande vecka bör du unna dig något annat än bara arbete och skola. Planera in något kul! Det är du faktiskt värd.

Atmosfären på arbetsplatsen är förmodligen ganska tryckt nu - kanske på grund av att en äldre person försöker hävda sin auktoritet. Ju mer modig du är, desto bättre kan du hantera situationen. Du behöver veta var du ska sätta gränser samtidigt som du lever upp till att vara diplomatisk och hantera saker på ett bra sätt.

Det finns många aspekter på en och samma sak, och du är känslig och flexibel nog att försöka se allt från många olika vinklar. Detta hjälper dig att förstå hur saker och ting hänger ihop, både i familjen och på arbetet. På torsdag är det dags att presentera en realistisk plan. Det kostar mer att vara inaktiv än att vara aktiv.

 • Arbete - Dina insatser är verkligen inte bortkastade även om du måste jobba på i det fördolda utan erkännande. Din tid i rampljuset kommer snarare än du tror.
 • Ekonomi - Om du gjorde andra val gällande din ekonomi så skulle ditt liv se väldigt annorlunda ut. Utforska möjligheterna och alternativen du har.
 • Hälsa - Om du har tidigare trauman eller svårigheter att bearbeta är det ett bra tillfälle nu. Det är lätt att nå fram till ditt inre, både för dig själv och för de som står dig nära. Prata med någon du känner stort förtroende för.
 • Relationer - Du känner dig osäker på var en viss person står. Är det en motståndare eller någon som vill dig väl? Det får tiden utvisa så ligg lågt.
 • Lycka - Nu kan du tillämpa principer du lärt dig för länge sedan och använda dem för att uppnå framgång. Det du behöver akta dig för är att trampa andra på huvudet på vägen upp.


En gammal pinsam händelse som du helst bara vill lägga bakom dig kan återigen dyka upp i ditt huvud den här veckan. Detta kan få ditt humör att bli lite sämre än vanligt. Häng inte upp dig på detta och lägg inte mer tid på att gå igenom den här händelsen än vad den verkligen förtjänar. Nu i efterhand kan du nog få rätt perspektiv på det och se att händelsen inte behöver påverka ditt nuvarande liv.

Ytterligare kostnader kan lägga sordin på denna vecka. Du måste ta hänsyn till att det kan finnas flera räkningar. Annars är veckan mycket positiv där du glädjas av att träffa andra människor. Influensrika och kloka människor ger dig utvecklingsmöjligheter och leder kanske också till resor. Du kan nå framsteg i ditt jobb genom att interagera med inflytelserika människor och knyta rätt relationer. Det här är en tid då du får stor insikt och större förståelse för andra människor.

Planeterna testar dig just nu. Prova den här tekniken när du träffar nya människor: Skaka hand i avsikt att skicka din glädje genom den andre personens handflata och rakt in i hans/hennes hjärta. Till helgen får du sällskap av Fru Fortuna – till den grad att du faller på rygg och bara skrattar. Och tillräckligt för att dela med dig till dina älskade.

 • Arbete - Allt går inte att läsa sig till, nu behöver du samla på dig praktisk erfarenhet för att ta dig vidare i karriären och få bättre flyt med uppgifterna. Du lär dig bäst av att observera andra.
 • Ekonomi - Tidigare har du befunnit dig i en knepig finansiell situation men nu är läget ännu bättre än det var innan krisen. Det här är mycket tack vare att du rustats med kunskaper då du varit tvingad att bli mer kreativ och rådig.
 • Hälsa - Du behöver ta ett beslut gällande din livssituation men står och velar fram och tillbaka. Det är ingen fara, du behöver inte hasta dig fram till någon slutsats. Än finns det gott om tid.
 • Relationer - Någon i din närhet behöver extra stöd och stöttning – en uppgift som är svår men du är rätt person för det. Att du finns där är högt värderat.
 • Lycka - Du har ingen vidare tur om du fegar. Ska du spela så måste du våga chansa lite, utan att för den skull vara dumdristig.
18 Mars 2019  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Veckans horoskop V.11 11–17/3


Stockholm i mitt Sundbyberg, Rådjuren ute på ön i Lötsjön speglar sig fortfarande i vattnet.


 


En mindre åkomma kan irritera dig under veckan. Den slår antagligen till under veckans mitt. Det är inget allvarligt som väl är, men din energi drabbas och det påverkar både arbete och relationer. Eventuella motionspass får du nog skjuta på framtiden ett tag, men om du har någon bok som du gärna vill läsa ut så är detta ett bra tillfälle.

En förbättring leder till en annan. Det är inte enbart på jobbet som du praktiserar de här nya metoderna. Även i hemmet ser du på din omgivning med nya glasögon. Till och med en vardagssyssla som diskning kan göras bättre med en annorlunda inställning. Du ifrågasätter allting och omstrukturerar ditt liv baserat på de svar du får fram.

Det här är veckan för många spännande, romantiska upplevelser. Du kan vara i sjunde himlen just nu. Även om några av erfarenheterna inte leder till långvariga relationer, kan du få ganska mycket ut av dem. Inbjudningar trillar som aldrig förr och du är väldigt populär nu, men du bör lära dig att prioritera.

Veckans råd: Utrymme och rörelsefrihet.

 • Arbete - Det gäller att planera för att uppgifterna kan ta längre tid än vanligt. Att ge dig själv för lite marginal är ett recept för katastrof. Se därför till att vara ute i god tid så blir resultatet bra.
 • Ekonomi - Du har en viktig fråga att ta itu med, det kan gälla skatt, deklaration eller egendom du har. Se till att få det avklarat så snart som möjligt.
 • Hälsa - Du har kommit ungefär halvvägs i din strävan efter en bättre livsstil. De förändringar du gjort må vara ganska små men de är viktiga, så fortsätt som du gör. Ska du förbättra dig ytterligare så måste det ske långsamt.
 • Relationer - Ibland måste du tumma lite på friheten för att få den trygghet och säkerhet du behöver. Nu är ett sådant tillfälle då du gärna vill binda dig och ta steg mot en mer stabil tillvaro.
 • Lycka - Du har kämpat hårt den senaste tiden och snart får du din belöning, håll utkik efter det!


Försök att göra en liten förändring tidigt på veckan och du kommer att se stora vinster av detta lite senare. Andra kan se denna ändring som lite lustig och ifrågasätta den men just nu behöver du inte deras råd. I slutet av veckan ser du ut att kunna få uppleva en romantisk kväll – särskilt för dig som redan är i ett förhållande.

Andra kanske försöker hitta genvägar och kryphål, men slösa inte tid på sådant. Du har inte mycket att vinna på att strunta i regler och reglementen. Det är enklare och mer lönsamt att i stället följa instruktionerna. Finns det en bok om det här, så åk iväg och köp den. Försök sedan följa denna bok bokstavligt.

Gör dig inte lustig över dina vänner, det kan orsaka problem. Nu är det bra att stanna hemma även om du känner att du saknar något. Veckan kan bli lugn och behaglig enligt stjärnorna och det bästa av allt är att du känner dig väldigt bekväm på din egen hemmaplan.

Veckans råd: Öppna dig för nya möjligheter.

 • Arbete - Du har jobbat en tid med ett problem och det har varit svårt men nu är lösningen nära så tappa inte hoppet då du inte har långt kvar.
 • Ekonomi - Det avtal du blir erbjuden i mitten av veckan kan påverka din ekonomi positivt under långt tid framöver. Fundera därför inte alltför länge innan du slår till, det hjälper att ta in ytterligare information men däremot inte att överanalysera det hela för mycket.
 • Hälsa - Nu är ett bra tillfälle att hinna med allt det där du inte tagit itu med. Det gäller alltifrån saker som behöver fixas i hemmet till din personliga omvårdnad.
 • Relationer - Att försöka skydda andra som begått misstag kan lätt få dig att själv hamna i trubbel just nu, så tänk till lite innan du gör något du kanske får ångra.
 • Lycka - Du sitter på en riktig guldgruva, frågan är om du ska försöka omsätta den i pengar eller ej. Det tål att funderas på, ta inget förhastat beslut.


En möjlighet kan uppenbara sig under veckans första del. Du funderar kanske på om du vågar ta chansen, men alla tecken tyder på att det är en mycket bra väg att gå. Du är till din fördel i sport och spel under slutet av veckan och kan bli riktigt imponerad av vad du själv åstadkommit. Tyvärr är en vän inte lika glad över dina framgångar.

Du tycker inte att människor skulle behöva lära sig att koppla av. Att koppla av är ju trots allt bara att inte försöka så mycket. Att man gör mindre är det enda som krävs. Hur lätt det än kan verka, är det faktiskt svårare än det låter. Men ju mer du utsätts för en viss situation, desto lättare blir det att slappna av och bara flyta med strömmen.

Yngre arbetskollegor livar upp veckan som annars skulle vara tråkig. Ekonomin kan få sig ett uppsving. Svärföräldrar kan orsaka problem hemmavid om du inte är försiktig. Barn kan vara en källa till några mindre irritationsmoment. Nu när det blivit lite varmare, kan vissa utomhusaktiviteter vara till stor glädje.

Veckans råd: Prioritera.

 • Arbete - Mot slutet av veckan lossnar det verkligen för dig efter en trög start. Kreativiteten spirar och du har lätt för att klara av även de besvärligare uppgifter som hamnar för dina händer.
 • Ekonomi - Det är inte hela världen om det smugit sig in ett litet fel i siffrorna, det är enkelt fixat. Ta tag i allt så snabbt som möjligt så du inte hamnar efter i din planering.
 • Hälsa - Din kropp är ditt tempel så ta hand om den efter bästa förmåga. Du behöver vara snäll mot dig själv nu och försöka att inte överanstränga dig. Träning är en viktig del i det här men pusha inte dig själv till bristningsgränsen.
 • Relationer - Andra kan inte stötta dig om du inte öppnar upp dig om dina problem. Du får välja vad som är viktigast, att fortsätta vara privat eller få den stöttning du skulle behöva.
 • Lycka - Genom att vända en situation till din fördel så kan du kamma hem flera fördelar. Allt som krävs är att du tänker till lite och använder dig av gamla kunskaper.


Du bär på en lust att lämna den gråa vardagen och bara resa iväg. Om du inte redan har en resa planerad så kan det vara läge att boka in en, om så bara en dagstur. Det kommer att göra dig gott och din energi kommer att stiga märkbart. Är du inte i ett förhållande så fråga om en vän vill vara reskamrat. En flirt är i så fall möjlig på destinationsadressen.

Du hade föredragit att de du älskar inte hade blivit så mjäkigt sentimentala. Det du verkligen vill höra är sann och äkta uppskattning. Du vill veta att de verkligen ser vem du är och att de vet hur hårt du arbetar för att allting ska arta sig på bästa vis. Du kommer att få precis de bevis du behöver under den kommande veckan.

Det här blir en spännande vecka med massor av händelser. Inbjudningar kommer på löpande band. Du måste bara göra det som är av intresse för dig. Tyvärr kan de som sysslar med underhållning få en dålig nyhet under veckan. Den här veckan blir lite mer aktiv än annars.

Veckans råd: Mod, frigörelse och självtillit.

 • Arbete - Alla detaljer i en viss jobbfråga är inte på plats än och du bör därför inte dra för många slutsatser om hur det kommer bli innan allt är klart. Det bästa är att bara ligga lågt och ha is i magen.
 • Ekonomi - Möjligheterna för ditt kapital att växa och utökas är stora. Det gäller att du läser på och håller dig informerad för att kunna ta ett bra beslut.
 • Hälsa - Du är smått tankspridd just nu och behöver skriva ner saker och ting för att komma ihåg dem bättre.
 • Relationer - Du kan inte vara den ansvarsfulla föräldern åt alla i din närhet, någonstans måste du släppa taget och låta de som egentligen borde klara sig rå om sig själva. Nu är det dags att skifta fokus inåt mot dig själv istället.
 • Lycka - Nu får du en sak du verkligen behövde, utan krav på motprestation dessutom!


Du som är i ett förhållande får inte uppleva något utöver det vanliga den här veckan. Du och din partner verkar ha funnit era roller och allt rullar på som vanligt. Tidigt under veckan bör du försöka stödja en vän som just nu inte har ett så gott självförtroende. En fika med dig kan ha terapeutisk verkan och är nog precis vad din vän behöver för att bli på gott humör igen.

Elände är inte den enda känslan som älskar att få sällskap. Samma sak gäller för glädje, apati och upprördhet. Det är bekvämare att umgås med personer vars känslor klingar i samma tonart eller en tonart som matchar din egen. Det här gäller för alla känslor. Den här veckan har du inga problem att hitta folk som dina ”vibbar” stämmer med.

Denna vecka strör du pengar omkring dig, och du har blivit biten av köpbacillen. Det kan finnas många bra erbjudanden där ute och det verkar också som om du får till en riktigt bra affär. Ett långväga besked kan sätta dina tankar in svängning. Kanske vill du flytta lite på dig.

Veckans råd: Ansträng dig lite extra och lite till.

 • Arbete - Om bara kommunikationen vore lättare – det uppstår så lätt missförstånd och förseningar när tekniken krånglar och meddelanden inte kommer fram. Det du kan göra är att dubbelkolla så informationen verkligen har uppfattats av den andra parten.
 • Ekonomi - Du finner dig själv överhopad av papper och det är ganska frustrerande. Nyckeln är att dela upp allting och ta itu med det en sak i taget.
 • Hälsa - Nu är det mycket att stå i och det är bra om du kan prata med andra som kan hjälpa dig. Det finns flera som är villiga att ställa upp om du bara vågar fråga.
 • Relationer - Någon du är tillsammans med eller intresserad av tar med dig längre in i sin privata sfär. Du ska känna dig hedrad över förtroendet.
 • Lycka - Ett erbjudande känns mycket frestande men du är osäker på om du vågar säga ja. Vill du göra rätt så lyssna till ditt hjärta.


Ditt tänkande och din kreativitet fungerar mycket bra den här veckan. Det kan hjälpa dig att bli klar med en klurig uppgift som har med ditt arbete eller med dina studier att göra. Tänk bara på att ta tillräckligt med pauser, gärna utomhus – då kommer du att få mest gjort utan att trötta ut dig för mycket. Dina relationer med vänner och släkt känns mycket bra den här veckan, men du kommer tyvärr inte ha tid att träffa dem så mycket som du skulle ha velat.

Det finns många typer at stress. Du kanske känner att du är trängd på något vis, men det är bara det finger i sidan som du behövde för att komma loss med det där speciella projektet. När du väl sätter igång, inser du att en viss form av stress faktiskt är bra för dig. Du kommer att åstadkomma en hel del, innan Merkurius är tillbaka igen.

Den här veckan är det raka vägen. Allt du gör kommer du att tjäna mycket pengar på. Din turstjärna kommer att stå dig bi. Alla dina problem kommer att lösas. Finansiella vinster kan göras under veckan. Sammantaget sett kommer det att bli en underbar vecka.

Veckans råd: Tala i klartext.

 • Arbete - Din strategi för att klara av det du måste göra är smått okonventionell – men den fungerar och det finns därför ingen anledning att byta metod.
 • Ekonomi - Du kan behöva pausa dina utgifter temporärt för att få bättre koll på läget. Det betyder att du ska undvika att spendera pengar på sådant som inte är nödvändigt tills allt stabiliserat sig och du får bättre koll.
 • Hälsa - Ett beslut du tog för ett tag sen som involverar din familj eller hemsituation börjar nu ge positiva effekter. Det här en konsekvens av att du kunnat hitta lämpliga lösningar på de problem du stött på. Det är bara att fortsätta på samma sätt så är du i princip garanterad att lyckas.
 • Relationer - Du är en bra medlare nu, det kan vara du som går in och löser en konflikt mellan två personer. Andra uppskattar ditt taktfulla sätt.
 • Lycka - Det är bäst att avstå från slumpartade spel just nu eftersom turen går för mycket upp och ner. Läget kommer snart att stabiliseras så det är bättre att avvakta lite.


Du kan under denna period känna att du göra ett antal förändringar. Nya vänner, nya intresseområden, ja nästan allt kan behöva en uppfräschning i dina ögon. Se bara till så att du inte ändrar för just ändringens skull, det finns många saker i ditt liv som är mycket bra nu och där du faktiskt inte behöver någon omväxling.

Att lära sig att älska sig själv är svårare än att lära sig att älska en annan person. Det är även det absolut bästa du kan göra för att odla friska, hälsosamma relationer. Den här veckan får du tillfälligheter att vara din egen stöttande förälder – snäll och positiv – och du ger dig själv allt du behöver för att må bra. Du förtjänar verkligen den här uppmärksamheten.

Det här blir en hektisk period. En vecka som är både intressant och händelserikt. Det verkar som att många människor har samma åsikter som du, vilket kan få ditt sinne att snurra. Annars är veckan lämplig för att sätta saker i system. Du bör kunna säkra en hel del bra avtal under slutet av veckan.

Veckans råd: Kropp och själ i balans.

 • Arbete - Du står ut från mängden nu, andra ser det unika i din prestation och uppskattar dig för det. Det här är ett bra tillfälle att visa framfötterna!
 • Ekonomi - Försök inte påskynda ett beslut, du behöver titta på olika alternativ först. Det värsta du kan göra är att stressa och inte läsa villkoren ordentligt.
 • Hälsa - Din kropp skickar ut signaler om att sakta ner och du behöver lyssna på dem. Försök inte göra allt på en gång, då kommer du onekligen att känna dig överväldigad.
 • Relationer - Det behövs lite extra krydda i sexlivet för att du ska förbli intresserad just nu. Lyckligtvis finns tillfällena där, det är bara att fånga dem.
 • Lycka - Du har satt upp gränser för dig själv av en anledning. Gå inte över dem, då säger du emot dig själv och allt du står för.


En liten förändring som gäller ditt hem kan göra underverk för ditt humör. Nu är det dags att ta tag i projektet om den där inredningsdetaljen som du har skjutit framför dig. Du kanske ändå får vänta tills slutet av veckan med detta eftersom du i början av veckan kan känna av en förkylning och saknar därför rätta geisten. Undvik att hamna i diskussioner under den här veckan, det är slöseri med tid – du ser ändå inte ut att få din vilja igenom.

Att oroa sig är meningslöst. När du stannar upp och tänker på vad du egentligen är rädd för, upptäcker du att du inte är rädd alls. Snarare faller du in i ett mönster av oro, för att det är så du har reagerat tidigare. Nya idéer kommer att störa ditt orosmönster, särskilt på onsdag och torsdag, och du använder din energi på ett mycket bättre sätt.

Veckan är bra att få undan saker som har blivit liggande ett tag. Speciellt för de som är på resande fot kan denna vecka ge fantastiska resultat. När det gäller kärleken kan denna period vara något instabil, då du inte kan hålla något du har lovat.

Veckans råd: Stunder för inre reflektion.

 • Arbete - Du får bara ett försök på dig att lyckas med en uppgift. Det gör dig nervös men var inte orolig, allt kommer gå galant.
 • Ekonomi - Två personer ger dig råd som strider mot varandra och du känner dig lite förvirrad. Lita på den som har mest erfarenhet och gå inte emot dina värderingar så går allt bra.
 • Hälsa - Nu vill du gärna ändra ditt utseende och din framtoning. Att du är inne i ett nytt skede i livet påverkar dig inte bara invärtes, det sätter också en prägel på ditt yttre.
 • Relationer - Minnen kommer upp till ytan och du blir påmind om en tidigare flamma. Det är överspelat och kommer snart försvinna från ditt huvud, att ta kontakt på nytt är troligen inte någon bra idé.
 • Lycka - Du får en nyhet som förändrar läget för dig personligen men även andra är till viss del involverade. Det blir inte klart bättre eller sämre, bara annorlunda.


Veckan lämpar sig utomordentligt för att avsluta saker som du har påbörjat. Det finns säkert massor av små göromål som inte är helt färdiga och som bara väntar på att bli slutförda. Om du tar tag i dem så kommer du att känna dig mycket nöjd med dig själv när veckan är över. Tyvärr innebär detta att du inte får så mycket tid över till dina vänner men det kan du ta igen en annan vecka.

Försätt dig i situationer som kräver att du kommer på uppfinningsrika svar. Att vara social är en kreativ handling. När du är kreativ, är du ärlig mot ditt sanna jag. Se till att du umgås med sådana du inte känner så väl. Du vet aldrig hur du kommer att reagera när du är tillsammans med helt nya människor.

Du borde visa mer intresse för allt som händer bakom din rygg. En social händelse kommer att sluta så som du har sett framför dig. Nu har du möjlighet att visa andra vad du kan. Föräldrar bör visa lite mer omsorg för sina barn, men tyvärr kan de vara lite mer arga och krävande än vanligt.

Veckans råd: Vila upp dig. På riktigt.

 • Arbete - Innan du lanserar din briljanta idé för andra så behöver du fila på de sista detaljerna. Du måste kunna visa hela paketet, lita inte på att andra kan föreställa sig hur slutprodukten ska se ut och fylla i tomrummen själva.
 • Ekonomi - Nu måste du ta ett beslut, det har sina konsekvenser om du försöker skjuta upp det ytterligare. Det här är något du skulle ha gjort för länge sedan och det kommer kännas bättre när du kan lägga det bakom dig.
 • Hälsa - Du funderar på något som skulle innebära en större förändring av din levnadssituation. Förhasta dig inte på grund av tillfälliga känslor, låt allting stabilisera sig först och se om du fortfarande tycker likadant.
 • Relationer - Misströsta inte ifall det tar längre tid än du trott att reda ut en fråga mellan dig och en närstående. Annat kommer emellan och ni måste se till att hitta ett tillfälle utan distraktioner och verkligen se till att lyssna på varandra så båda känner sig hörda.
 • Lycka - Det gäller att agera kvickt om du ska vinna något nu. Möjligheterna finns där så se till att fånga dem.


Du kan få för dig att folk håller på att tala illa om dig bakom din rygg. Fastän du vet att du inte skall bry dig om det så ligger det och gnager. Du bör inte konfrontera någon förrän du är säker på vad som sagts. Trots denna irritation så blir veckan trevlig, speciellt mitten av veckan.

Forskningen har visat att spontana belöningssystem har bättre effekt och är mer uppmuntrande än förutsägbara sådana. Du kräver någonting alldeles speciellt FÖR ATT det är svårt att få tag i eller uppnå. Den här veckan vill du åter göra bekantskap med något du eftertraktar, men du måste göra något nytt för att få det.

Du gör klokt i att besöka människor som kan stötta dig i dina konstnärliga projekt. Den här veckan kan bli både konstruktiv och givande, men även om veckan lovar gott, får du inte slappna av för mycket när det gäller undertecknandet av ett kontrakt. Veckan är helt klart lämplig för att dra in lite mer pengar.

Veckans råd: Ökat välbefinnande.

 • Arbete - Du har en uppgift framför dig som är minst sagt utmanande. Det kan komma att krävas flera försök men var säker på att du kommer lyckas förr eller senare.
 • Ekonomi - Pengar och status definierar inte dig. Därför behöver du inte heller ha det nyaste och bästa märket av allting. Det kan vara värt att satsa på bra kvalitet men avsikten ska inte vara att försöka glänsa framför andra.
 • Hälsa - Materiella ting du tidigare värderat högt känns inte lika viktigare längre och ditt fokus skiftar inåt såväl som till dina personliga förhållanden. Du lägger mycket energi på att ta hand om de människor du bryr dig mest om.
 • Relationer - Det hettar till mellan dig och någon du är romantiskt intresserad av. Våga ge dig hän, du får så mycket tillbaka då.
 • Lycka - Även om du har tur i spel så finns det samtidigt förnuftigare saker att lägga pengarna på. Ska du spela så bestäm därför i förväg en viss summa som du får spendera.


Problemet med ditt kärleksliv är att det inte händer så mycket. Men frågan är om du gör allt som du kan för att ändra på saken? I ett förhållande måste du föreslå en ny aktivitet för att få gnistan att tändas den här veckan. Om du är singel och letar ett nytt förhållande måste du röra dig mycket bland folk för att ge dig själv chansen – inte bara på helgen utan också någon veckodag.

Var försiktig med vad du väljer att roa dig med. Filmerna som är fyllda med exempel på dramatisk kärlek som är tung, tragisk och intensiv är helt fel ute. Äkta kärlek handlar inte om hjärtesorg och komplikationer. Äkta kärlek är lätt och lustfylld. Den känns som solsken och låter som pärlande skratt. Är det meningsfullt att fantisera om något annat?

Om du åker ut och reser måste du berätta hur andra kan få tag på dig i nödsituationer. Ett hälsomässigt problem inom familjen kan utvecklas till något allvarligare. Du bör vidta vissa försiktighetsåtgärder. En kollega kan göra ett fel, vilket är något du kan dra nytta av, men du bör inte överdriva.

Veckans råd: Var på din vakt.

 • Arbete - Du har flyt med utlandskontakter och det kan innebära positiva fördelar för dig i arbetslivet, speciellt ifall du är egenföretagare eller i en position där du får ta självständiga beslut.
 • Ekonomi - Det är sällan man stöter på en så bra lösning som den som är framför näsan på dig just nu. Se till att ta chansen innan det är försent, din ekonomi kommer att tacka dig.
 • Hälsa - Dina tänder och käke kan drabbas av problem om du försummar dem. Se till att kolla upp saken så fort du känner besvär.
 • Relationer - En hemlighet ligger för dina läppar och är så nära att slinka ut. Låt inte din uppspelthet få dig att försäga dig till någon som inte står dig nära, du ska bara anförtro dig till dina närmaste.
 • Lycka - Sätt dig in i hur systemen fungerar först innan du väljer spel. Om någon försöker påpeka att din strategi inte är vidare effektiv så kanske de har en poäng.


Du ser ut att ha en smula tur och det kan nog löna sig att köpa en lott eller två. Chanserna till vinst är störst i mitten av veckan så försök att göra inköpet då. Om du tycker att ditt förhållande har varit lite tråkigt på sistone så kan du åter tända en gnista genom att överraska din partner med en god middag under helgen. Det kommer att bli mycket uppskattat.

Det är möjligt för folk att ta alltför många risker och att leva dumdristigt, men de flesta tar inte tillräckligt stora risker. Det är därför risktagarna alltid står ut och uppmärksammas. De utstrålar något spännande och farligt. Du kommer att vara en av dem den här veckan. Du riskerar dina känslor, din stolthet och dina pengar. Du blir en inspirationskälla.

Oenigheter mellan inflytelserika människor är svåra att undvika. Du arbetar nu under press och din chefs tankesätt kan ibland kollidera med dina uppfattningar. Du måste hitta en väg ut ur det hela. I övrigt är veckan lämplig för små tidsfördriv hemmavid. Njut av trevliga stunder med dina nära och kära runt dig.

Veckans råd: Säg vad du menar och mena det du säger.

 • Arbete - Du har användning för din humor nu, den lättar upp stämningen och gör det lättare både för dig och andra att härda ut när uppgifterna är jobbiga eller tråkiga.
 • Ekonomi - Det är inte en vidare god idé att satsa pengar på onödig konsumtion när du har nödvändiga inköp att göra. Utmaningen nu är att hålla fast vid din ursprungliga plan om att skära ner på sådant som inte är viktigt.
 • Hälsa - Musik, konst och annat vackert får dig att må extra bra just nu. Använd dem för att peppa dig själv och bli på bättre humör.
 • Relationer - Du träffar en person som lämnar ett bestående intryck hos dig. Hitta ett sätt att behålla kontakten, det kommer vara betydelsefullt.
 • Lycka - Även om du inte kan påverka slumpen så har du alltid ett val. Nu upptäcker du att du kan styra händelserna i en fördelaktig riktning genom att vara snabb och skärpt.
12 Mars 2019  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Veckans horoskop V.10 4–10/3

Stockholm i mittRåcksta träsk

 


Det finns stor chans att en vän som du inte varit i kontakt med på länge hör av sig den här veckan. Ge den här personen din tid och ta till dig av eventuella råd som erbjuds. Försök också den här veckan att umgås mycket med vänner och familj, både du och dem behöver lite sällskap den här tiden.

Hela den här veckan genljuder av en sentimental ton. Det som en gång var användbart för dig har nu förlorat sin praktiska tillämpning. Men kasta inte bort det ännu. Vi får inte glömma bort sakers symboliska betydelse. Föremålet kanske har förvandlats till någon sorts talisman för att påminna dig om vad du har gjort och vem du har varit.

Nu har du varit lite på latsidan och det är okej att du tar det lite lugnt i veckan, men det är också lika viktigt att göra saker ordentligt. Vad är bättre än ökad kompetens för att kunna möta morgondagens krav på dig. Det är en bra idé att anmäla dig till nya kurser. Skaffa dig mer kunskaper, det tjänar du på!

Mitt råd: Bli din egen bästa vän.

 • Arbete - Nu får du flera idéer och det är inte lätt att fokusera på bara en men det är precis vad du måste göra för att det ska gå vägen. Att vara för splittrad kan göra att du inte blir klar med något av det.
 • Ekonomi - Det är något där hemma som du länge gått och funderat på att byta ut. Det är dags att göra slag i saken och faktiskt ersätta det med något som har högre kvalitet.
 • Hälsa - Du satte ett mål för ett tag sen men har avvikit lite från planen. Nu är det dags att ta nya tag igen, det är inte försent.
 • Relationer - Utmaningen just nu är att våga vara dig själv och uttrycka din unika personlighet. Försök inte gömma dig för att smälta in.
 • Lycka - Du kan vinna nu men det ska inte vara på bekostnad av andra, då är det bättre att du avstår.


Veckan fram till fredag bjuder inte på några överraskningar. De inköp du planerar till helgen kan orsaka huvudbry. Du får helt enkelt svårt att välja mellan ett par saker. Ta med dig en vän som kan stödja dig i ditt val. Eventuella fester och roliga tillställningar bör du planera in på helgen då du på veckodagarna inte riktigt har nog med energi att roa dig.

Vänskapsförhållanden är som blommor. Vissa skänker skönhet och färg åt en enda säsong. Andra är perenner som för det mesta kommer tillbaka regelbundet. Men även perennerna har tider när de ligger i något slags dvala. Detta är bara en del av deras cykel. Du kan lita på att de kommer att blomma igen, trogna som de är.

Nu är du väldigt upprörd och känner dig ganska otillräcklig denna vecka. Du är med inflytelserika människor, men det är ingen anledning till oro. Du kommer göra mycket bra på jobbet och inom de fyra väggarna i hemmet.

Mitt råd: Du har ett uppdrag att slutföra.

 • Arbete - Du står mellan två val och vet instinktivt vilket av dem som kommer gagna din karriär. Varför tar du då steg i motsatt riktning?
 • Ekonomi - Undvik att ta lån och krediter just nu, du har råd om du planerar rätt, i alla fall till det som är nödvändigast. De större projekten kan vänta.
 • Hälsa - Ditt humör går lite upp och ner nu och det är osäkert vilken sida du vaknar på. Snart kommer det att stabilisera sig så härda ut och försök fylla dina dagar med meningsfulla aktiviteter som får dig att må bra.
 • Relationer - Du vill gärna experimentera nu och har lätt att få en partner med på tåget. När du vågar så smittar det av sig, du måste bara ta första steget.
 • Lycka - Om du bara följer din instinkt så kan du vara tämligen säker på att uppnå framgång nu. Gå inte emot dina känslor vad du än gör!


Du får svar på en fråga den här veckan som du har gått och grunnat på ett bra tag. Även om svaret inte riktigt var vad du hade tänkt så känns det skönt att gå vidare. Din arbetsmotivation är högst i mitten på veckan och då kan du få riktigt mycket gjort. Om du har planerat att hitta på något gemensamt med vänner måste du planera detta tidigt på veckan för att försäkra dig om att alla kan vara med.

Det tjänar ingenting till att försöka se en person som god eller ond, hög eller låg. Men det är till hjälp att notera folks personligheter och tänka på vilken relation de har till dig. Se även till att uppmärksamma de som älskar dig så som skuggor älskar solen. Om du skiner intensivt med ditt ljus på dem, försvinner de.

Nu måste du stå på egna ben, och du bör inte slingra dig undan dina åtaganden. Kasta dig in i jobbet. Det är bara nonsens att tro att du kan lösa dina ekonomiska problem genom spel och risktagande. Det kommer inte dröja länge innan du ser en lösning på dina problem.

Mitt råd: Utmana dina gränser.

 • Arbete - Kanske är det nu du äntligen hittar din nisch efter ett tags letande. Ska du välja inriktning är det här ett gyllene läge, du har mer på fötterna än förut och kan göra ett informerat val.
 • Ekonomi - Allt tyder på att du är på rätt väg eftersom du har tagit korrekta beslut som påverkat situationen positivt. Inkomsterna trillar in i överflöd om du bara fortsätter på samma sätt och tänker till för att optimera läget ytterligare.
 • Hälsa - Fast det är lite si och så med träningsmotivationen så mår du jättebra av att hålla dig aktiv. Bara du får in rutinen ska det inte vara några problem.
 • Relationer - Dina vänskapsrelationer är viktiga för dig just nu. Det behöver inte inverka på kärlekslivet, du måste bara skapa tid i din planering genom att prioritera bort annat som inte är lika väsentligt.
 • Lycka - Du har som mest tur i spel som är slumpmässiga. Trots din skicklighet kan du dock inte räkna med att komma först i sådana tävlingar.


Den här veckan är mycket lämplig att ta beslut i frågor som du har funderat på ett bra tag. Du ser ut att kunna fatta mycket bra beslut för tillfället - så ta verkligen chansen att fundera lite extra på vad du behöver ta beslut i den närmaste tiden. Annars händer inte så mycket den här veckan, det mesta rullar på som vanligt.

Det finns en låttitel som säger ”Love Hurts”. En annan påstår att ”The first cut is the deepest”. Du har själv känt hur ont kärleken kan göra, men du vet också att den smärta inte varar för evigt. Du hjälper någon med mindre erfarenhet att gå igenom en läkeprocess och blir välsignad för detta många gånger om.

Dina aktiviteter kommer vara centrerade kring dina nära och kära i veckan. Gör vad du kan för att tillfredsställa människor som är viktiga för dig. Oenigheter som uppstått mellan dig och din partner på sistone kan ordnas upp ordentligt. När det gäller hem och egendom kan det visa sig bli mycket lukrativt.

Mitt råd: Ge dig själv en chans att nå nya mål genom att göra bättre val och ta beslut som för dig framåt.

 • Arbete - Ditt öppna sinne gör att du är mottaglig för alla förslag hur underliga de än kan låta till en början. Ibland är lösningen på ett problem okonventionell.
 • Ekonomi - Det är bra om du kontrollerar extra noga så alla siffror blir rätt, det är lätt hänt att det smyger sig in fel i beräkningen.
 • Hälsa - Du tål att ta i lite extra och utmana dig själv med fysisk träning nu. Att vara för inaktiv är negativt för dig.
 • Relationer - Nu måste du tänka till lite extra och inte ta impulsiva beslut. Försök få känslomässig distans först innan du bestämmer dig för hur du ska gå vidare.
 • Lycka - Mot slutet av veckan tar händelser en annorlunda vändning mellan dig och en person du inte står speciellt nära. Det som sker kommer vara till fördel för er båda.


Tidigt under veckan kan du verkligen vara sugen på något gott och onyttigt i matväg men du vet med dig att du inte borde göra detta inköp. Tyvärr verkar det som om frestelsen blir för stor för att du skall motstå den. Helgen verkar vara en superb tid för att göra en mindre resa eller utflykt. Det verkar också som du kan spara en och annan krona på att göra resan nu istället för att skjuta upp den.

Du kanske inte är den som är bäst på att bedöma dina talanger och insatser just nu. Eftersom du är djupt engagerad i ditt eget projekt, är det svårt att uppnå en vettig objektivitetsnivå. Dessutom vet du inte vad du är kapabel till. Du behöver en regissör. Någon som ser din stora potential kommer med förslag som du bör följa, om du är klok.

Fråga inte någon om extra tjänster nu. Du kommer upptäcka att inflytelserika människor inte är villiga att ge dig den löneökning du har rätt till. Det kan lätt uppstå en strid om du står fast vid dina krav. Du måste acceptera din nuvarande situation. Du får ägna mer tid hemma där du möter verklig förståelse.

Mitt råd: Upplev din energi, kreativitet, styrka och vilja.

 • Arbete - Dina förmågor sätts på prov just nu och du kommer behöva använda dig av färdigheter som du får plocka fram långt bak ifrån minnet.
 • Ekonomi - Du har haft det lite tufft den senaste tiden och du behöver inte ha dåligt samvete för att du unnar dig saker nu. Så länge pengarna räcker ska du inte oroa dig.
 • Hälsa - Ditt fokus på andra kan göra att du själv känner dig utmattad. Försök tänka på att ta hand om dig själv lite extra så du orkar med alla måsten.
 • Relationer - Du känner att det är dags för ett nytt äventyr. Det här behöver inte betyda att du byter ut personen du är involverad med, det kan finnas mycket kvar för er att utforska.
 • Lycka - Mitten av veckan är tursam för dig, både när det gäller spel och rent allmänt. Onsdagen kanske är dagen du kammar hem en storvinst!


Du har verkligen lust att säga ditt hjärtas mening till en nära vän den här veckan men bör nog se upp så att du inte låter känslorna tala för mycket. Din vän blir nog inte särskilt glad över den kritik du förmedlar. Men detta är inget du behöver ligga sömnlös över. Ni har ett tillräckligt gott förhållande för att reda ut den här småsaken.

Precis som någon som är född döv inte kan veta hur en violin låter, kan inte heller någon som har vuxit upp utan en viss form av uppmuntran och vägledning förstå värdet av just detta. Den här veckan har du en känsla av att ha förlorat något som du inte förstod var en förlust förrän just nu. Effekten av denna insikt är av största vikt för dig.

Gör vad du kan för att ge lycka till dina nära och kära i familjen. Du kan finna det givande att kunna glädja dina nära och kära med någonting. Njutning och underhållning kan vara nyckeln nu, även om det kostar lite.

Mitt råd: Dra ner på tempot.

 • Arbete - Du får tid över eftersom du lyckas arbeta väldigt koncentrerat och effektivt. Nu är ett alldeles ypperligt tillfälle att komma ikapp med sådant du ligger efter med.
 • Ekonomi - En person uttrycker sig lite pessimistiskt om din situation men du ska inte lägga någon större vikt vid det. Du har ju en plan och det finns inget som säger att den inte kommer fungera.
 • Hälsa - Du känner dig rastlös och vill gärna byta miljö. Ta chansen när du får den, det finns goda möjligheter att komma iväg någonstans nu.
 • Relationer - Du ska inte vara rädd för att ge dig hän och bli mer intim med en person nu, det kommer innebära många positiva fördelar för ditt känsloliv och stärka förhållandet mellan er.
 • Lycka - Ett problem som tyngt dig under en längre tid är nu nära en lösning. Det gäller att du har is i magen till dess det är avklarat.


Du har svårt att bli kontrollerad just nu. Det spelar inte någon roll vem det är, din chef, någon av dina föräldrar, eller kanske din partner så tycker du att det är lika jobbigt. Försök att hålla tillbaka frestelsen att bita tillbaka hårt när det händer. Denna period kommer att passera och du kommer känna dig som vanligt inom kort.

När det gäller de mer besvärliga uppgifterna du har den här veckan, vore det ett misstag att bara lita till din egen vilja. Din vilja kan faktiskt stå i vägen för din lycka och framgång. Dessutom är du kanske inte den som bäst bedömer vad som händer i ditt liv för tillfället. Så koppla av. Be om hjälp och acceptera sedan den hjälpen.

Plötsligt är du som en virvelvind och behöver några spännande och kreativa uppdrag att tänka på. Bara tanken på att sitta still framför en TV i timmar gör dig rastlös. Nu kan du få gjort något du längtat efter länge, så det är bara att sätta igång!

Mitt råd: Satsa på nystart kring vanor, diet och välbefinnande.

 • Arbete - Något saknas för att ett projekt ska bli färdigställt och du är den som kan fylla i tomrummen. Andra värderar din insats högt.
 • Ekonomi - Du har flyt med transaktioner och har tur både som köpare och säljare, det gör det lätt för dig att gå med vinst nu eftersom du både kan tjäna pengar och få dem att räcka längre.
 • Hälsa - Hur du ska ta hand om dig själv är ingen raketforskning, du kan med några enkla knep förbättra din livsföring och det räcker långt. Nu är inte läge att göra några omvälvande förändringar.
 • Relationer - Du har lärt dig från tidigare erfarenheter och gör inte om samma misstag som tidigare. Din vishet gör att du undviker en potentiellt negativ situation i ditt kärleksliv.
 • Lycka - Ska du spela så gör du bäst i att göra det i början av veckan eftersom turen inte håller i sig till slutet.


Dina vänskapsband har god chans att stärkas den här veckan. Om du har planerat någon social aktivitet med släktingar så ser det ut att bli mycket lyckat. Dina vänner har också svårt att lämna dig ifred den här tiden, du har faktiskt en del att göra men känner dig nästan tvingad att umgås med dem. Det är inget som du ser som negativt direkt, men det är vissa andra saker som du skulle behövt ta tag i, men som nu blir liggande.

Tanken på att du skulle vara perfekt kommer inte av stolthet utan snarare av skam. Du ska inte vara perfekt. Du ska för övrigt inte vara någonting annat än just du – och göra det bästa du kan med det just du har. Du bidrar med allt du kan. Fungerar det, så är det toppen. Fungerar det inte, lär du dig något av det hela och försöker igen.

Det finns några som vill skapa problem för dig på arbetsplatsen denna vecka. Allt som är viktigt för verksamheten behöver noggrant kontrolleras. Stor svartsjuka kan vara anledningen till att någon försöker lura dig. Var försiktig, så kommer det gå bra för dig.

Mitt råd: Slut fred med dig själv och älta inte gamla misstag.

 • Arbete - Att hålla dig till ett fast schema känns lite jobbigt. Dina tankar skenar iväg vilt och du har svårt att rikta din energi på en uppgift under någon längre stund. Även om den här veckan innebär vissa svårigheter att fokusera har du ett engagemang som heter duga, vilket både syns och uppskattas.
 • Ekonomi - Du måste tänka extra noga och läsa det finstilta innan du ingår något avtal, det kan finnas en hake med något som låter för bra för att vara sant.
 • Hälsa - Det är dags att rensa i röran där hemma. Har du väl börjat så går allt av bara farten och lättnaden som infinner sig är oslagbar. Det här är onekligen en produktiv vecka i det avseendet.
 • Relationer - För dig som har någon du vill återförenas med är det här ett alldeles ypperligt tillfälle. Var inte rädd för att ta första steget och höra av dig även om det gått väldigt långt tid sen senast.
 • Lycka - Folk uppskattar dina personliga gåvor nu, det du ger med hjärtat är värdefullt även om det inte kostat dig så mycket.


Din sociala och vänskapliga sida är särskilt stark den här veckan och du har en förmåga att få personer i din närhet på mycket gott humör oavsett omständigheterna. På arbetet är du därför något av en mittpunkt den här veckan eftersom du sprider så mycket positiv energi omkring dig. Tyvärr så fungerar det inte lika bra på kärlekens område, det är nästan som om du spenderar all din energi på dina vänner och inte har någon kvar att lägga på din partner.

Fullkomliga främlingar kommer att på ett kraftfullt sätt påverka dig den här veckan, men gör inte misstaget att tro att deras ord är klokare och bättre än de som kommer från dem du älskar. Det är lätt att fantisera fram speciella egenskaper hos dem du inte känner väl, men de egenskaperna kan lika gärna stämma på dem du verkligen känner väl.

Du tänker helt rätt. Det här är inte veckan där du kan ta saker för lätt. Du måste noggrant tänka igenom alla beslut du fattar. Spekulativa förslag måste undvikas till varje pris. Du bör också vara försiktig när du reser.

Mitt råd: Utmana din egen bekvämlighet.

 • Arbete - Det går som bäst för dig som har kreativa arbetsuppgifter, blir det för tråkigt så gör tristessen att du börjar dagdrömma. Försök hitta ett sätt att använda din uppfinningsrikedom för att nå dit du vill.
 • Ekonomi - Fönstertittande kan göra att du spenderar mer än planerat just nu. Det kanske verkar som ett oemotståndligt erbjudande som presenteras för dig men när du undersöker saken närmare upptäcker du snabbt att så inte är fallet.
 • Hälsa - En god sömnkvalitet är viktigt för hälsan överlag nu men det kan vara en liten utmaning att få till det praktiskt. Tänk över din situation och se om du kan göra en förändring, du kommer långt även med mindre förbättringar.
 • Relationer - Du har svårt att acceptera att någon försöker dominera dig och säger hellre till klart och tydligt vad som gäller, även om det innebär att förhållandet ansträngs. I slutändan kommer det vara positivt att du vågar kommunicera.
 • Lycka - Goda nyheter är att vänta inom en snar framtid. Det gäller en fråga som ligger dig mycket varmt om hjärtat.


En kär gammal vän ser ut att göra dig besviken under den här veckan och detta kan förändra hur du ser på den här personen. Låt inte detta påverka er vänskap för mycket. Det här är trots allt bara första gången din vän sviker dig och ni har en lång vänskap bakom er som inte bör förstöras. Den här händelsen kan förmörka hela din vecka vilket syns tydligt på ditt humör under den här tiden.

Du känner ett starkt behov av att rensa ut en del av dina oanvända ägodelar innan året tar slut. Kanske kan de här kloka orden sagda av Lao Tzu i Tao Te Ching vara en vägledning för dig: ”Den kloke försöker aldrig lägga saker på lager. Ju mer han gör för andra, desto mer har han. Ju mer han ger andra, desto rikare blir han.”

Det här kommer troligen bli den bästa veckan du haft på länge. Det kommer vara ganska mycket saker som händer runt dig just nu. Det kommer vara en bra möjlighet för dig att visa andra vad du kan. Även romantiken kan vara mycket fördelaktig och i den här fasen kommer en speciell person, som du blir förtjust i, att spela en viktig roll för dig under en lång tid framöver.

Mitt råd: Våga vara lite mer öppen, flexibel och leta efter andra alternativ än det mest uppenbara.

 • Arbete - Andra kanske inte är fullt lika entusiastiska som du över de förslag du presenterar. Välj dina ord noga när du lägger fram det du vill ha sagt så ska du se att de tas emot desto bättre.
 • Ekonomi - Ditt sinne för detaljer hjälper dig att komma fram till kloka slutsatser som gagnar dig finansiellt. Du är observant nog att göra de bästa möjliga valen utifrån det som finns tillgängligt.
 • Hälsa - Undvik att ta till för starka metoder för att behandla en mindre krämpa, det krävs antagligen inte fullt så invasiva medel för att få bukt på problemet.
 • Relationer - Öppenhet och ärlighet är A och O i ditt kärleksförhållande och det du ger får du tillbaka. Är du singel ska du akta dig för att måla upp en felaktig bild av dig själv, det kommer ifatt dig.
 • Lycka - Förlägg eventuellt spelande till helgen, då har du mer tur än övriga veckan.


Du känner dig optimistisk den här veckan och de projekt och åtaganden som du har går framåt i en stadig takt. Ta tillfället i akt och ansträng dig lite extra nu, så kan du kosta på dig lite vila när humöret och din arbetsvilja inte är lika stor. Under veckan kan du tvingas ta tag i något som du helst hade skjutit på framtiden, men du tycker ändå det är ok att det händer nu när du har nog med energi för att hantera det.

Det är tur att du inte tror att kärleken alltid kommer att göra dig lycklig. Om du trodde det, hade den här veckan framstått som väldigt förvirrande och som en stor besvikelse. Se till att du blir lycklig och acceptera bidrag från andra som en ren bonus – de är dekorationerna på den kaka du redan har brett glasyr över.

Inflytelserika människor kommer att lägga märke till dig. Du får gehör för vad du säger och gör. Överordnade är villiga att stödja dig i din strävan att lyckas. Intressanta erbjudanden kan dyka upp och du får mycket beröm för dina projekt. Även om du fortfarande måste jobba målmedvetet på dina rutinuppgifter.

Mitt råd:  Hållbar framtidsvision.

 • Arbete - Det är dags att sakta ner lite på tempot när du kan, det blir för högt tryck på dig annars. Om inte kvaliteten ska bli lidande får du se till att försöka ta det lugnt ibland.
 • Ekonomi - Även om du spenderar lite mer än vanligt så är det på nyttiga saker och därför är det ingen skada skedd.
 • Hälsa - Försök att inte äta för oregelbundet nu, du behöver få i dig tillräckligt med näringsrik mat för att må bra.
 • Relationer - Livet har blivit lite väl inrutat för ditt tycke och du vill gärna göra något roligt för en gångs skull. Tacka inte nej till en fest, det kan bli oförglömligt!
 • Lycka - Du är lite för impulsiv när det gäller spelande just nu, så försök att inte försätta dig i situationer där du riskerar att spendera mer pengar än du kan avvara.


Den här är veckan är mycket positiv särskilt när det gäller kärlek och vänskap. Någon som du tidigare har betraktat som fiende gör dig förvånad genom sitt vänliga agerande och detta medför antagligen att ni kan lägga allt gammalt groll bakom er. Du som letar efter ett nytt förhållande har störst chans att lyckas under mitten av veckan.

Ditt jobb med en viktig relation kommer att ha en läkande inverkan. Genom att acceptera en person eller situation helt och fullt, kan du äntligen frigöra dig från de negativa känslor som har haft dig i sitt grepp och du kan släppa tanken på hämnd eller kompensation. Obs: Bara för att du blir tillfreds med saker, betyder det inte att du har glömt eller blir mer sårbar.

Det här blir en tråkig och långsam vecka. Den största risken är att du kommer att bli uttråkad. Om möjligt borde du definitivt prova något produktivt. När du har för mycket dötid kan du riskera att tänka för mycket på nöjen än vad som är bra. Du som har en ny partner måste vara försiktig så att du inte blir för aggressiv.

Mitt råd: Skapa bättre balans och förändra det du kan.

 • Arbete - Du har gott om resurser till ditt förfogande just nu och kan använda dem för att klättra vidare på karriärstegen. Trampa inte någon på huvudet på vägen dit bara.
 • Ekonomi - Nu kan det vara läge att kosta på dig något du velat köpa sen en längre tid tillbaka men inte prioriterat. Det finns lite extra pengar att ta av så finanserna blir inte lidande av att du gör en liten utsvävning.
 • Hälsa - Utnyttja tillfällena då du känner dig pigg, du kan få mycket uträttat på kort tid om du bara tar vara på de stunder då du är som mest produktiv.
 • Relationer - Känslorna svallar över för en speciell person i ditt liv. Uttryck det du har på hjärtat och var inte blyg för att visa det.
 • Lycka - Din inställning är det viktigaste nu, är du negativ så vill sig inget och omvänt har du flyt om du bara vågar tro på dig själv.
5 Mars 2019  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Månadens horoskop mars 2019

Horoskopet för just ditt stjärntecken hittar du lite längre ner.

Vintern når sitt slut, och våren gör nu sin entré. När de första tecknen på vårens ankomst kommer, påverkas vi oerhört på många olika sätt. Vi går alla ut ur ett slags ide nu, och det är en lite känslig tid. Det är som björkens sav, som stiger och skapar nytt liv. Det kostar på en hel del energi, även om det är positivt. Vi kan också känna en trötthet och tyngd i kroppen, likaväl som rastlöshet. Kan du vänta med känslomässiga beslut, så gör gärna det. Oron som mars gärna ger, kan göra att man förhastar sig eller reagerar för kraftigt. Grubbla inte för mycket under denna period – ta på dig jackan och ta en bensträckare i stället.

Mars är 31 dagar. Mars är krigsgud gud i romersk mytologi, motsvaras i grekisk mytologi av Ares. Mars är månaden då vårdagjämningen gör dag och natt lika långa. Om snön ligger kvar är det ofta över nollstrecket på dagen om solen skiner. Man kan säga att mars är den första vårmånaden men vintern brukar hålla sig kvar.

Mars är en månad då åtminstone jag brukar vara otålig och längtar efter våren. Hos månadens stjärntecken fisken kan det därför finnas en längtan efter ett fritt socialt och vardagligt liv utan att känna sig känslomässig fastlåst och begränsad. Men först är det viktigt att de personliga relationerna blir tillfredsställda. Här är ett dilemma som jag tror att fisken får tampas med hela livet, balansgången mellan relationsband och den egna aktiviteten. Frihetslängtan gör dock att en fisk ofta ställer höga krav på sina relationer. Vardagen blir ofta åsidosatt och är ofta inget som kommer helt naturligt till fisken. Däremot så är individen ofta disciplinerad fysiskt och har utvecklat en viss mån av stil och etikett eller kompetens i det sociala. Att få starta upp med något nytt är en stark önskan hos individen. Detta gäller såväl praktiska projekt som att bryta de sociala vallarna och att få möjlighet att träffa nya människor.


Det råder en ljus och positiv energi hos dig denna månad, inom de flesta områden. Det är dessutom mer harmoniskt inom familjen, och detta är en god tid att även lösa de riktigt jobbiga konflikterna. Nyckeln är att stå för det du tycker och tänker, och inte bry dig lika mycket om att andra inte håller med dig. Låt dina egna åsikter vara dina, och försök förstå andras orsaker till att tycka annorlunda.

Även på jobbet är det viktigt med teamwork. Genom samarbete och att både ta emot och be om hjälp, löser sig problem både snabbare och smidigare. Dessutom lägger detta en god grund för att snabbare lösa eventuella konflikter längre fram.

Har du varit obenägen att ge dig av ut, för att hitta nya vänner eller ny partner – är det en bra tid att komma igång nu. Tänk på, att du lätt kan ta på dig jackan och dra hem igen, om det inte känns bra eller är ok på något vis. Du väljer. Har du någon omkring dig, som du tycker har blivit ett slags ”plåster” – är det dags att säga ifrån. Det tar tid och energi från er båda, och det är enbart genom kommunikation som detta löser sig, och du kan gå vidare.


Just relationer, kommer att känna av en positiv fläkt under mars. Det är fokus på just relationer och personlig utveckling som bör ske denna månad. stärk er relation genom att plocka upp gemensamma intressen igen, göra lite sådant ni gjorde förr osv.

Du som är singel, kommer att knyta nya kontakter – samt återknyta kontakten med gamla vänner. Sociala medier kan vara en god hjälp nu – fråga om någon vill ut o ta en fika en bit mat! Gå gärna till nya platser och gör lite nya saker. Det är lätt att hamna på samma ställen, när man går ut – men pröva något annorlunda i din närhet.

På jobbet kommer det att kännas mer stabilt denna period, du behöver inte jobba lika intensivt som tidigare, då saker nu börjar falla på plats och ge gott resultat. Passa på att njuta av fritidssysslor och att göra saker som får dig att må gott.

Vet du med dig, att du slarvat med kost och motion under vinterns mörka månader – börja så sakteliga komma igång igen. Inga hysteriska vändningar – ta det i små steg. Ät lite sundare och rör på dig lite mer.


Att lägga tid och energi på sin relation, är av vikt för dig i mars. Detta ger ny inspiration för framför allt långsiktiga relationer. Dags att laga lite mat tillsammans, kika på gamla klassiker – eller spela lite spel och stänga av telefonerna! För dig som precis träffat någon, eller som befinner sig i början av en ny relation – hitta roliga gemensamma saker i er vardag. Skapa minnen innanför hemmets väggar!

Långvarig stress, visar sig på många olika sätt. Under mars, är det en god sak att ladda dina batterier. Att vara mer hemmavid, om du varit ute i svängen en hel del – är en gyllene väg att få tillbaka kraft och energi igen. För dig som är singel, handlar det om att ta det lugnt och hitta en harmoni och balans. Det är inte den bästa tid att hitta ny partner. Mer fokus på dig själv och ditt. Förnya lite hemma, städa ur gammalt skräp och gör rent och fint omkring dig.

Prioritera dina arbetsuppgifter denna månad. Vad är viktigast – och vad kan vänta? Hitta ett arbetssätt, som gör att du inte behöver jobba över. Mars är en energifattig månad överlag för dig i år – så värna om din energi och använd den på bästa sätt.


Karriären bör läggas lite på is under mars, och orsaken är brist på inspiration, energi och även motivation. Att försöka – trots att du egentligen inte orkar eller vill, kan göra mer skada än nytta. Så vänta ett tag och förbered dig inför kommande tider istället. Skulle du trots allt försöka ändå, och något mindre trevligt händer pga. det – ta det lugnt, och lär av det istället.

Eftersom det är en tid som inte är gynnsamma när det kommer till jobb – är det ingen idé att ta genvägar heller. Att sluta tidigt, för att istället tro att det går att koncentrera sig hemma, t.ex.… Det ÄR en månad som behöver sitt lugn. Det har varit stressigt och okoncentrerat ett tag – nu behövs en tid att samla trupperna.

Lägg mer fokus och mer av din lediga tid till din familj, vänner och partner. Genom att få en starkare gemenskap igen, läggs en starkare grund att stå på. Och det är ju denna som är A-O för att ladda de där batterierna, inte sant?

För dig som är singel, är personen med stor P just nu – du själv. Att ta hand om dig, njuta av sådant som du vet får dig att må bra, göra sådant som du tycker är roligt och givande – ja, det är där du ska ha ditt fokus i mars! Våga pröva nya saker, om du känner dig omotiverad av det du brukar göra. Prövat att lyssna på en ljudbok än?


Saker som inte fungerat på ett tag, kommer att få en ny energi denna period. Äntligen kommer saker att falla på plats igen – och detta handlar framför allt om det som sker i ditt privatliv, dina relationer och familjen. För dig som är singel, är det faktiskt en riktigt gynnsam tid för nya möten – både tillfälliga och ihållande! Även vänskapsförhållanden, som av någon anledning känts ansträngd och olustig pga. konflikt och oense – kommer att kännas bättre igen.

Däremot kan det kännas trögt på jobbet. Av olika orsaker, verkar det som om du inte riktigt får till det denna månad. Svårt med koncentrationen och inspirationen verkar ha åkt på semester, utan att meddela dig om saken… Gör klart arbeten och påbörjade projekt. Lägg grunden för nya, så att du kan bygga vidare längre fram. Kom ihåg att detta är en fas av energilöshet. Inget bestående.

Du behöver koppla av för att ladda batterierna igen. Och koppla ner! Att umgås på Nätet, kostar lika mycket energi som att ha folk hemma. Så se till att få mer egen tid. Att avsätta tid för friskvård, gör att du slipper avsätta tid för sjukvård längre fram. Ta det lugnt ett tag, och se vad man faktiskt kan göra för roligt och mysigt, när det är läge att varva ner ordentligt. Utan att för den skull ha tråkigt! 😉


Nu är det jobbet som gäller. Även för dig som söker jobb, eller som behöver byta. Våga ta ut stegen, och var inte så rädd för att se vad du går för! Det är viktigt att veta var man har sina begränsningar. Det finns inga misstag – enbart erfarenheter! Genom att veta var gränsen går, kan du fokusera mer på vad du faktiskt kan, och inte – och kanske också på vad du behöver komplettera med, för att nå dina mål.

Det uppstår lätt osämja inom relationer under mars för dig. Någon blir grinig över att du prioriterar dig själv och ditt arbete. Genom att ha detta med dig – kan du undvika tråkiga och onödiga gräl. Ta med dig något riktigt gott på vägen hem från jobbet – och ta en sen middag i mysig hemmiljö. Det gör att din partner faktiskt kan se fördelen med det hela, istället för att gnissla tänder…

Bara för att det är mycket att göra denna månad, behöver du inte stressa. Stig upp lite tidigare och förbered dig bättre. Är ordentligt. Ha med dig en måltidsbar i väskan och skrivbordslådan. Ta en promenad på lunchrasten etc. Det räcker med några minuter här och där. Bara så att du kommer ifrån just det som drar igång stressen.


Mars är en ljus tid för dig som är singel. Nu är tiden inne för att våga sig ut och pröva nya vägar, platser och att komma igång med sådant du tänkt, men som hittills inte blivit av. Vet du med dig, att du ofta tackar nej till sådant som är utanför din bekvämlighetszon, är det dags att vidga vyerna en smula.

Inom familjen råder en förbättrad balans och harmoni denna period. En långvarig konflikt kan också lösas nu – genom att våga säga din mening och lägga alla korten på bordet. Var ärlig! ”Borta bra men hemma bäst”, är ett ordspråk som passar in på dig nu – och passa på att ladda batterierna och må gott i hemmets lugn och ro.

Rent karriärsmässigt, råder det faktiskt lite stiltje just nu. Det är en bra tid att stanna upp, och titta ordentligt på hur det faktiskt ser ut på jobbet. Är du nöjd med det du har, eller hade något kunnat förbättras? I så fall vad, och hur? Var inte rädd att vädra dina åsikter med din överordnande. Är du din egen chef – våga pröva dina idéer i praktiken!

Rent hälsomässigt är det dags att varva ner en smula. Var uppmärksam på stress. Det skapar en obalans i både kropp och själ – vilket är din ”akilleshäl”. Balans och harmoni, är viktiga grundstenar för dig.


Det råder stark energi både inom och kring dig nu – vilket givetvis har en positiv effekt på alla involverade i din omgivning. För dig som är singel, kommer detta att innebära en ökad möjlighet till nya kontakter. För dig som är i en relation, innebär det en ökad närhet och en starkare attraktion igen. Använd denna energi till att skapa nya positiva minnen!

Även inom jobbet är det en stark och positiv period. Genom att visa framfötterna och gå in för det du gör – kommer resultatet inte att vänta på sig. Genom disciplin och jäklar anamma – kan du nå de mål du själv satt upp nu.

Använd den inspiration som råder under mars, så att du kommer igång lite mer. Kroppen behöver pysslas om, för att må bra. Bra mat, frisk luft, ordentligt med vatten och lagom med motion – är nyckeln till förbättrad hälsa. Hitta vägar att få in egen tid, och gör det till något roligt. Blir det ett måste – tappar du snart lusten igen…


Mars är inte den mest lyckosamma månaden för dig som är singlar. Det är snarare en period för dem som befinner sig i långsiktiga relationer, som kommer att stortrivas. Även vänskapsförhållande mår gott under mars månad – och vet du med dig att du försummat dina vänner sista tiden – är det absolut en bra tid att plocka upp tråden igen.

För dig som är singel, rekommenderas du att fokusera mer på dig själv och ditt. Gör saker du tänkt men som pga. alltför mycket i vardagen inte blivit av. Nu är det dags!

På jobbet kan det vara en stressig period. Energinivån är hög nu, och det kan bli en månad med mer att göra än du önskar. Detta är ett tempo du klarar av, om du ser till att vara noga med kosten. Glöm inte av mellanmålen! Ditt engagemang på jobbet, kommer dock att läggas märke till – och det kommer att innebära ett plus i kanten för din del.

Om du känner dig rastlös, lättirriterad eller i allmän obalans nu – titta på hur du tar hand om dig själv. Har du varit lite slapp och slarvig under vintern, är det dags att ta tag i saker och ting. Byt ut onyttigt till nyttigt och se till att få igång blodcirkulationen regelbundet. Har du dålig nattsömn, så lägg dig så tidigt som möjligt och pröva en ljudbok eller en avslappnande ljudfil på t.ex. YouTube. Då vilar kroppen och sinnet – även om sömnen inte vill infinna sig. Vet du vad som stör dig – ta tag i det, en gång för alla. Då blir du fri att ta saker till nästa steg.


Detta är inte tiden för dig att stånga dig blodig över onödigheter – eller bara för att man helt enkelt vill ha rätt… Att backa undan, innebär inte att man är svag eller vek. Det gör att man kan se saker på distans – istället för att bara se rött… Lös konflikter på ett mer sansat sätt – annars finns stor risk för mental trötthet och onödiga konflikter i mars.

Få utlopp för nervös energi. Fysisk aktivitet i kombination med ordentlig vila, bygger snabbt upp igen. Att vara med nära och kära, äta god mat, göra vardagen till något riktigt mysigt och trevligt, är en gyllene väg för dig denna period. För befintliga relationer överlag, är det en god tid för gemenskap.

Det är ingen bra tid för dig som är singel under mars. Romantiken och passionen, inspirationen att ge av sig själv till nya och främmande människor – är något som uteblir till stor del. Gör något som du vet du trivs med nu. Du missar inget – det väntar till bättre tider istället.

Det är däremot en bra tid för arbete, och att dyka in i de uppgifter som måste göras klara. Det ger en skön känsla vid dagens slut, och det gör gott att se det där berget av uppgifter minska i höjd. Det är en period som är mycket gynnsam för att vara kreativ och praktiskt – så passa på.


Efter tider av motgångar på det mer personliga planet, kan du äntligen känna en ljusning. Nu kommer mer av den efterlängtade energin tillbaka igen. Det är roligare och lättare att öppna sig för nya bekantskaper och kommunikationen flyter lättare. Det är en god tid för dig som är singel nu – och just lättheten i både steg och sinne, skapar många trevliga möjligheter.

För familjen och befintliga relationer och vänskap, innebär månaden mer närhet igen. Saker som ni behövt prata om, men som länge undvikits pga. brist på kommunikation – kommer att lösas lättare nu.  Det är mer en månad av kommunikation än passion. Men genom att reda ut saker och ting, skapar ni nya möjligheter till närhet.

Även om du måste göra det som helt enkelt måste göras på jobbet – var inte rädd att ta raster. Du behöver ladda batterierna, för att inte bli grinig, trött och göra onödiga småmisstag. Det är en del att göra nu, men du klarar det bättre genom att pausa ibland.

Vattenbalansen är viktig för dig nu, så kom ihåg att ta ett glas vatten då och då. Lyssna på kroppen om du börjar känna dig irriterad eller trött. Ta en bensträckare och sätt mobilen på tyst en stund. Få lite mer egen tid.


Mars är en god tid för jobbet och karriären för dig. Inspiration, energi och arbetslust infinner sig äntligen igen – och nu är det verkligen läge att simma med strömmen. Se vilka möjligheter som råder omkring dig, och våga hänga med och passa på. Våga fråga om du är nyfiken på något. Ta den hjälp som finns att få – huvudsaken är att du tar de kliv du kan, för att nå dina mål.

På den mer privata delen av tillvaron, rekommenderas du att ta det lite lugnt. Att vara i bekväm miljö där du känner dig hemma och harmonisk. Nya bekantskaper är inte det bästa just nu. Koppla av med familj, gärna hemmavid – eller var helt för dig själv lite mer. Viktigt att ladda batterierna och samla kraft inför kommande tider av händelser att sätta tänderna i.

Att lyssna på sin kropp är alltid viktigt – men något vi inte alltid gör. Man kör så lätt på i gamla ullstrumpor. Men, om du vet med dig att något inte känns bra – kolla upp det och gör något åt det. Lägg lite fokus på dig själv och din hälsa. Bygg upp dig om du känner dig muskelsvag eller ur kondition. Inga radikala förändringar – ta det lugnt och varligt. Huvudsaken är att du kommer igång med något och tycker det känns gott. Du har en otrolig förmåga att sätta in göromål i scheman, vilket gör dem till måsten. Och efter ett tag är det inte roligt längre, vilket gör att man slutar igen. Tips: Gör olika saker, i mindre doser. Variera dig och sluta, när det känns som bäst – innan du tagit ut dig helt! Då ser hela kroppen fram emot nästa pass.

1 Mars 2019  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Veckans horoskop V.9 25/2–3/3


Stockholm i mitt
Skymning i City


Något som du har förlorat och söker efter denna vecka verkar tyvärr förbli förlorat och det irriterar dig ordentligt för du var nästan säker på var du hade lagt den. Det ser inte ut att vara något värdefullt men du behöver den och kan därför tvingas köpa en ny. En person som du träffar i slutet av veckan gör ett gott intryck på dig. Där kan det finnas möjlighet till en flirt.

En förbättring leder till en annan. Det är inte enbart på jobbet som du praktiserar de här nya metoderna. Även i hemmet ser du på din omgivning med nya glasögon. Till och med en vardagssyssla som diskning kan göras bättre med en annorlunda inställning. Du ifrågasätter allting och omstrukturerar ditt liv baserat på de svar du får fram.

Nu vill du plötsligt göra efterforskning och utvecklas inom ditt favoritområde utan att behöva tänka på lönsamhet och pengar. Verkligheten kanske inte är exakt som du vill, och här har du möjlighet att ordna lite för att närma dig idealen, men du måste bara lära dig att ta en sak i taget.

Veckans råd: Ta kontrollen i ditt liv.

 • Arbete - Nu är du alldeles utmärkt på att analysera situationer och förstå sammanhang. Dina kollegor hinner inte alltid hänga med i dina tankegångar så du får ta dig tid att förklara för dem på ett sätt som är lätt att förstå.
 • Ekonomi - Var noga med vem du delar information om din finansiella situation med. De finns de som inte står dig så nära som inte alltid är så intresserade av ditt bästa.
 • Hälsa - Du har ett bra fungerande system så varför ändra på det? Ska du göra förändringar i livsföringen bör de inte vara alltför omvälvande.
 • Relationer - Tänk över hur du formulerar dig, inte bara professionellt utan även inför dina närmaste. Det är särskilt lätt hänt att du blir missförstådd den här veckan.
 • Lycka - Avfärda inte de råd som en nära vän kommer med, de kommer visa sig vara riktiga visdomsord.


Var noga med att inte såra någon tidigt på veckan. Även om det sker oavsiktligt så kan det innebära problem som tar resten av veckan att lösa. Det vore särskilt synd eftersom det verkar som om du kan komma långt på alla dina intresseområden om du bara får möjlighet att fokusera.

Andra kanske försöker hitta genvägar och kryphål, men slösa inte tid på sådant. Du har inte mycket att vinna på att strunta i regler och reglementen. Det är enklare och mer lönsamt att i stället följa instruktionerna. Finns det en bok om det här, så åk iväg och köp den. Försök sedan följa denna bok bokstavligt.

Denna vecka måste du lära dig att samarbeta mer med andra. Det är också en lämplig vecka för att prata om saker som kan ha blivit liggande i ditt kärleksliv. Ett slags konsensus kommer att ge mer liv och rörelse i förhållandet. Att arbeta med att renovera ditt hem kan vara mycket fördelaktigt, såväl som att planera en längre resa och göra affärer med utlandet.

Veckans råd: Inse att du redan har allt du behöver för att skapa framgång.

 • Arbete - Sannolikheten är stor att du blir klar med allt du planerat just nu och även hinner ta dig an nya uppgifter. Andra ser din produktivitet och uppskattar dig för den.
 • Ekonomi - Det kan strula med tekniken nu. Se till att vara förberedd och lägga undan lite pengar om du behöver byta ut någon pryl framöver.
 • Hälsa - Intuitionen är fullt påslagen och du känner på dig vad som felar om något inte är som det ska. Lita på det du känner och försök inte avfärda det för dig själv. Samtidigt ska du undvika att överanalysera dina symptom.
 • Relationer - Andra är inte tankeläsare, det gäller även din partner och närmaste vänner. Se till att du är tydlig med vad du känner och hur du tänker.
 • Lycka - Kontakter med utlandet är tursamma nu så försök utnyttja det här tillfället och gör något bra av det.


Den här veckan ser du ut att kunna lära dig något om dig själv som du tidigare inte visste. En vän eller släkting till dig lyckas få dig uppmärksam på detta. Det är inget negativt utan snarare en egenskap som du inte tänkt på innan. Nu när du får reda på det kan du tycka att det stämmer ganska så bra. För övrigt är du rätt så sällskapssjuk den här veckan och i slutet av veckan så bör du umgås med vänner för att må riktigt bra.

Du tycker inte att människor skulle behöva lära sig att koppla av. Att koppla av är ju trots allt bara att inte försöka så mycket. Att man gör mindre är det enda som krävs. Hur lätt det än kan verka, är det faktiskt svårare än det låter. Men ju mer du utsätts för en viss situation, desto lättare blir det att slappna av och bara flyta med strömmen.

Nu bör du vara uppmärksam på dig själv, även om du verkar ganska hårdhudad i många situationer. Det är också en bra livskonst att inte överdriva med hjälpsamheten, då den kan tas för givet och göra andra bortskämda. Veckan blir produktiv och du får möjlighet att visa andra vad du kan. Ditt förhållande kan ta en ny vändning och du kan njuta av att det fortfarande finns mycket romantik i luften.

Veckans råd: Räkna allt bra i ditt liv och strunta i det andra.

 • Arbete - Nu kan du finna dig själv ensam få ta ansvaret för något som tidigare var ett gemensamt projekt. Bli inte nervös, du fixar det. Bli inte petig med små detaljer bara, det kan påverka utvecklingen och göra att den stannar upp eftersom du fastnar i det som egentligen är ganska oviktigt.
 • Ekonomi - Till helgen har du extra flyt i när det gäller dina transaktioner och inköp så avvakta till dess om du har möjlighet.
 • Hälsa - Nu är en bra tid att förnya din stil eller ditt utseende, det piggar upp dig och gör tillvaron lite roligare.
 • Relationer - Din individualitet är uppskattad. Våga gå din egen väg, när du inte gör som alla andra så riskerar du inte att försvinna i mängden.
 • Lycka - Tvivla inte på dina förmågor, de tar dig långt just nu om du bara har självförtroendet att våga chansa.


Det har tidigare gått att dra sig ur förpliktelser men den här veckan så tvingas du att ta tag i saker – det går inte att slippa undan. Du bör också se till att arbeta med sådana saker som du har skjutit på framtiden bara för att de är jobbiga. Du har en tendens att lämna saker ogjorda och det fungerar inte i långa loppet – och det är du ju själv medveten om.

Du hade föredragit att de du älskar inte hade blivit så mjäkigt sentimentala. Det du verkligen vill höra är sann och äkta uppskattning. Du vill veta att de verkligen ser vem du är och att de vet hur hårt du arbetar för att allting ska arta sig på bästa vis. Du kommer att få precis de bevis du behöver under den kommande veckan.

Den här veckan måste du lära dig att inte vara för impulsiv. Det här kommer bli en bra vecka för alla typer av affärer. Du kan ha en tendens att ha på din dina spenderarbyxor och du borde skärpa dig lite. Bra avtal kan undertecknas denna vecka och du kan räkna med en god vinst om inte alltför länge. Människor kommer att tycka om dig och du kan få den hjälp du vill ha.

Veckans råd: Satsa på aktiviteter som befrämjar välmående.

 • Arbete - Du hoppar fram och tillbaka mellan olika arbetsuppgifter och det får dig att känna dig splittrad. Det kommer krävas en del för att behålla fokus på det du har för händerna men när du väl hittat dit jobbar du på jättebra.
 • Ekonomi - Dina inkomster och utlägg går mer eller mindre jämnt upp just nu. Eftersom du inte behöver oroa dig blir det en stressfri vecka i det avseendet.
 • Hälsa - Magen och matsmältningen kan påverkas nu, du behöver tänka till lite extra så du inte får i dig något du är känslig för. Du vet instinktivt hur du ska leva och vilken kost som är optimal för dig, så gör bra val.
 • Relationer - Nu är det fördelaktigt att försöka ta upp kontakten med någon du glidit ifrån, oavsett anledningen till att ni inte längre pratar med varandra. Det här är återföreningarna och förlåtelsens tid så det finns goda chanser att lappa ihop det som var trasigt.
 • Lycka - En originell sida hos dig kan skänka dig tur och framgång. Genom att inte göra det självklara valet står du ut i mängden.


Ta ett par lugna dagar i början av veckan för att reflektera och ladda batterierna. Allra bäst är om du får lite tid för dig själv, även om det kanske kan vara svårt att ordna. Försök under denna tid att knyta ihop alla lösa trådar som du har i huvudet. Om du lyckas med detta kommer du snart att upptäcka att det är en enorm stressdämpare och du kan ta dig an resten av veckans utmaningar med förnyad energi.

Elände är inte den enda känslan som älskar att få sällskap. Samma sak gäller för glädje, apati och upprördhet. Det är bekvämare att umgås med personer vars känslor klingar i samma tonart eller en tonart som matchar din egen. Det här gäller för alla känslor. Den här veckan har du inga problem att hitta folk som dina ”vibbar” stämmer med.

Det arbete du gör kan ge dig möjlighet att marknadsföra dig själv. Du kommer nu att tycka att alla är samarbetsvilliga. Det här är en bra vecka för att visa andra vad du kan. Din intuition är på topp och det är nästan otänkbart för dig att begå misstag. Denna vecka kommer bli bra och framgångsrik eftersom du vet hur.

Veckans råd: Utveckla gemenskap och samhörighet.

 • Arbete - Äntligen börjar du få erkännande för det du kämpat så länge för. Andra inser snabbt att du är till stor nytta för dem så sälj inte dig själv för billigt.
 • Ekonomi - Det här är en tid av tillväxt och expandering. Det går framåt för dig som har bolagsengagemang eller handlar med värdepapper. Du är även bättre än vanligt på att spara.
 • Hälsa - Du håller igång från morgon till kväll och det är såväl positivt som tröttande. Det du behöver göra är att försöka skapa en balans i tillvaron genom att dela upp din tid bättre. Det ska även finnas plats för lustfyllda aktiviteter.
 • Relationer - Är någon för framfusig i sina förslag så var inte rädd för att markera. Du ska inte behöva känna dig obekväm för att inte såra någon genom att neka till deras inviter.
 • Lycka - Jämna siffror kan föra tur med sig nu, vilket du kan ha nytta av om du ska välja nummer.


Du får chansen att ta ansvar under veckan. Det blir en nyttig erfarenhet om du tackar ja. Tänk bara på att det finns risk för att du alltid får ta hand om den här uppgiften i framtiden. Till helgen kommer det att löna sig om du visar dig från din allra mest sociala sida. Det ser ut som om du kan komma att knyta viktiga kontakter, kanske inom arbetet men också på det romantiska planet om du är upplagd för det.

Det finns många typer at stress. Du kanske känner att du är trängd på något vis, men det är bara det finger i sidan som du behövde för att komma loss med det där speciella projektet. När du väl sätter igång, inser du att en viss form av stress faktiskt är bra för dig. Du kommer att åstadkomma en hel del, innan Merkurius är tillbaka igen.

Du befinner dig i en bra fas just nu. Du har nu möjlighet att lägga grunden för framtida framgång. Det här är en mycket bra period där du kan lära av andra. Din intuition är på topp och du arbetar mer målmedvetet än någonsin och en belöning är inte långt borta. Den sista delen av veckan går till vård av familjen.

Veckans råd: Ta hand om din själ.

 • Arbete - Uppgifterna du har på ditt bord kräver koncentration och precision, det är viktigt att inga detaljer blir fel så ta lite extra tid på dig att kolla igenom allt noga.
 • Ekonomi - Nu är det bra att ta dig en titt på kontoutdraget och göra en analys av hur du spenderat pengarna på senaste tiden. Ett område har skenat iväg lite och det finns saker du kan göra för att spara in på liknande utgifter i framtiden.
 • Hälsa - Du blir lätt överväldigad och trött av för många intryck nu. Om du behöver dra dig undan ska det inte behövas någon närmare förklaring, gör det som krävs så du kan fungera bra när du måste vara social med andra.
 • Relationer - Kärleken är het just nu, både för dig som har en partner och dig som gett dig ut på jakt. Sitt inte hemma för dig själv, du har inget att förlora på att ha lite kul.
 • Lycka - Din envishet ger dig framgång just nu. Skam den som ger sig!


Under veckans shopping kan du glädja dig åt att du hittar något du verkligen vill ha, men det krävs att du ägnar lite tid på stan och kanske inte bara går till de affärer där du brukar handla. Din vara kanske kostar lite mer än du är van vid men det ser ändå ut som om den är prisvärd och att du kommer att bli nöjd med köpet i längden. Om du är i ett förhållande och har gemensam ekonomi kan det nog vara vist att dra en vit lögn om hur mycket varan kostade för att behålla husfriden.

Att lära sig att älska sig själv är svårare än att lära sig att älska en annan person. Det är även det absolut bästa du kan göra för att odla friska, hälsosamma relationer. Den här veckan får du tillfälligheter att vara din egen stöttande förälder – snäll och positiv – och du ger dig själv allt du behöver för att må bra. Du förtjänar verkligen den här uppmärksamheten.

Plötsligt vänder trenden och du kan få en ganska tuff och svår vecka. Du är förmodligen skakad av vad som händer runt dig på arbetsplatsen. Arbetet går långsamt och du blir pressad att hålla tidtabellen. Var stark och ihärdig så kommer du nog att klara dig bra i slutet av denna vecka. Allt slutar bra för dig denna vecka.

Veckans råd: Bli inspirerad av färg och form som kan ge nytt liv hemma.

 • Arbete - Nu kan du behöva samarbeta med folk som du inte är van att samspela med. Det är en av dina starka sidor i vanliga fall och inte heller nu behöver du oroa dig för att misslyckas.
 • Ekonomi - En större utgift gör att livskostnaderna blir lite dyrare nu men det är av stor vikt för dig att få det avklarat så du ska inte fundera på att skjuta upp det.
 • Hälsa - De krämpor du lider av just nu är sannolikt stressrelaterade eller förvärras av att du inte tar det så lugnt som du borde.
 • Relationer - Du vill gärna vara där allt händer just nu och andra får inte en tråkig stund i ditt sällskap. Leta upp en fest eller annan tillställning där du får utlopp för dina sociala behov.
 • Lycka - Någon gör dig en välgärning som sätter en guldkant på din tillvaro. Glöm inte bort att visa personen din tacksamhet.


Veckan ser ut att bjuda på en berg-och-dalbana av känslor. Ena dagen är allting toppen och nästa dag känns det mest tungt och tråkigt. Det här kan fresta på dina nära och käras tålamod – de vet helt enkelt inte på vilket humör du är på en viss dag. Försök att inte skapa dig några ovänner på dina mindre bra dagar så kommer allt att lösa sig.

Att oroa sig är meningslöst. När du stannar upp och tänker på vad du egentligen är rädd för, upptäcker du att du inte är rädd alls. Snarare faller du in i ett mönster av oro, för att det är så du har reagerat tidigare. Nya idéer kommer att störa ditt orosmönster, särskilt på onsdag och torsdag, och du använder din energi på ett mycket bättre sätt.

Du måste behärska ditt humör. Du tenderar att hoppa från en slutsats till en annan utan att tänka efter så noga. Din partner kan vara bekymrad över pengar och ångra att ha spenderat för mycket pengar på sistone. Starta inte nya projekt utan vidare utan gör upp en plan och prata med dina vänner så kommer du vidare.

Veckans råd: Lite i taget framåt – det är nyckeln till all framgång.

 • Arbete - Allt som behövs nu är att hitta det som får dig att komma till skott. Även om du är trögstartad så presterar du mycket bra när du väl kommit igång.
 • Ekonomi - Nu kan du göra en del mycket bra fynd, speciellt på andrahandsmarknaden. När det är så billigt behöver du inte heller oroa dig för att kostnaderna ska skena iväg.
 • Hälsa - Nu kan du effektivisera dig och använda dötid till att uträtta saker så du får mer tid till det roliga vid andra tillfällen.
 • Relationer - Det behöver inte vara så mycket action på kärleksfronten för att du ska känna dig tillfreds med tillvaron just nu. Allt du egentligen vill ha är mysiga och intima stunder tillsammans med en partner.
 • Lycka - Du har lätt för att vinna mindre summor just nu men förvänta dig inte någon större jackpott. Kanske vore det bäst om du avvaktade tills oddsen är bättre.


Dina vänner kan trötta ut dig under veckan. Av någon anledning så kan du dig störa dig på dem ordentligt. Du känner att de bara gör och säger samma saker hela tiden. Detta kan nog vara ett tecken på att ditt humör knappast är på topp och att du behöver vara lite för dig själv, i alla fall under veckans första del.

Försätt dig i situationer som kräver att du kommer på uppfinningsrika svar. Att vara social är en kreativ handling. När du är kreativ, är du ärlig mot ditt sanna jag. Se till att du umgås med sådana du inte känner så väl. Du vet aldrig hur du kommer att reagera när du är tillsammans med helt nya människor.

Din lycka kommer att förändras till det bättre. De människor du kommer i kontakt med blir mer mottagliga. Du borde spendera lite mer tid på din hälsa. Nu behöver du mycket vila för att ta hand om din trötta kropp. Din partner tycker att du är för spänd. Du kan koppla av med gott samvete.

Veckans råd: Smyg in nya positiva vanor för bättre hälsa och välbefinnande.

 • Arbete - Du har lätt för att förstå nya principer nu och det gör inlärning till något lätt för dig. Även om du inte är student så kan du ta tillfället i akt och lär dig något nytt som du har nytta av i din karriär.
 • Ekonomi - Det är en bra bit kvar tills du uppnått målen du satt för dig själv inom sparande och ekonomi. Samtidigt måste du erkänna för dig själv att du kommit långt. Ta helheten i beaktande och försök att inte jämföra dig med andra vars situation kan se väldigt annorlunda ut än din.
 • Hälsa - Det är nödvändigt för dig att få utlopp för dina fysiska behov och att trycka ner din lust gör att du lättare blir nedstämd. I övrigt finns inte så mycket du behöver tänka på för att må bra för tillfället.
 • Relationer - Nu har du en naturlig talang för att föra folk samman. Kanske det finns några av dina vänner som inte har träffats än som faktiskt skulle kunna gilla varandra?
 • Lycka - Du kommer få vara både snabb och klipsk för att kamma hem en vinst nu. Även om du får kämpa för det så har du fallenheten som krävs.


Att vara en god lyssnare är a och o den här veckan. Ofta kan du tycka att du lyssnar på vad andra säger men du verkar inte riktigt ta in budskapet från de andra, de tycker i alla fall inte dem. Om du är sugen på att byta jobb eller kanske göra något helt nytt så passar den här veckan bra för planering inom detta område.

Forskningen har visat att spontana belöningssystem har bättre effekt och är mer uppmuntrande än förutsägbara sådana. Du kräver någonting alldeles speciellt FÖR ATT det är svårt att få tag i eller uppnå. Den här veckan vill du åter göra bekantskap med något du eftertraktar, men du måste göra något nytt för att få det.

Var försiktig med din ekonomi denna vecka. Du behöver inte slösa bort pengar för att hävda dig. Det är inte klokt att låna ut pengar utan vidare. Pengar som går ur dina händer kan du se långt efter om du inte passar dig. Lyckligtvis kommer nya tillskott av pengar under den sista delen av veckan och du fortsätter ha ekonomisk medvind.

Veckans råd: Ta reda på vad du vill ha.

 • Arbete - Ett fel som hänt tidigare är nära att upprepas igen. Är du observant nog så kan du förhindra det innan det får följder.
 • Ekonomi - När du gör inköp den här veckan ska du fokusera på prisvärdhet. Det dyraste är inte alltid bäst och det finns en hel del pengar att spara som du kan använda till annat.
 • Hälsa - Du har kommit fram till något som påverkar hur du ser på dina möjligheter i livet. En dörr som du hittills inte vågat öppna står nu på glänt.
 • Relationer - Du har under en tid funderat på att säga upp en bekantskap på grund av att era värderingar krockar. Allt är inte svart eller vitt, du kan ta en paus genom att träffas mer sällan så du hinner fundera på hur du känner.
 • Lycka - Turen går för mycket upp och ner för att du ska kunna spela på ett sätt utan för stor risk, så det är bättre att avvakta tills läget är bättre.


Din attraktionsförmåga är särskilt hög denna vecka. Du behöver inte arbeta särskilt hårt för att få personer intresserade av dig. Var bara försiktig så att du inte sänder signaler till fel personer, att någon får upp ögonen för dig behöver ju inte bara vara positivt – det krävs ju också att du också är intresserad, annars blir det ju bara jobbigt.

Var försiktig med vad du väljer att roa dig med. Filmerna som är fyllda med exempel på dramatisk kärlek som är tung, tragisk och intensiv är helt fel ute. Äkta kärlek handlar inte om hjärtesorg och komplikationer. Äkta kärlek är lätt och lustfylld. Den känns som solsken och låter som pärlande skratt. Är det meningsfullt att fantisera om något annat?

Nu är det en bra idé att se till att du slutför det arbete som du försummade förra veckan. Gå igenom allt vad korrespondens heter, särskilt allt som har att göra med myndigheter att göra. Du kommer göra stor skillnad om du är korrekt och får saker av stor betydelse ur världen nu. Den sista delen av veckan blir lite hektisk, men du klarar att hålla koll på kursen.

Veckans råd: Våga drömma och gör ditt liv till en saga i verkligheten.

 • Arbete - Det du försöker skjuta på kommer att nosa dig i baken och göra dig stressad. Är du medveten om detta så kan du se till att bli klar så snart som möjligt med det som stressar dig istället för att låta det vänta till sist.
 • Ekonomi - Dina drömmar är inte fullt så långt borta som du tror, det gäller att se hur långt du har kommit med dina sparmål och inte bara fokusera på hur långt du har kvar. Praktiskt sett så löser sig flera saker nu.
 • Hälsa - Tröttheten skulle kunna sätta käppar i hjulet för dig just nu men du har bra strategier som du kan ta till för att motverka detta. Du vet hur man prioriterar och att du ska tänka på vikten av att ta det lugnt på din fritid.
 • Relationer - Nu är det mer intressant att umgås med nya bekantskaper som har något annorlunda att tillföra. Under en tid har du fastnat med samma umgänge och det har gjort dig lätt frustrerad men nu tar du dig vidare och får nya erfarenheter.
 • Lycka - Din driftighet kommer väl till pass nu då du kan förvandla något ganska värdelöst till ett riktigt mästerverk.


Det ser ut att bli en riktigt mysig vecka. Du får tid att ägna dig åt familj och vänner och det är något du verkligen trivs med. Positivt är också att om det är något du har gått och oroat dig för den här veckan så finns det chans att detta löser sig, helt utan att du behöver göra något. Ytterligare ett stressmoment mindre, men du inser att du bör förbereda dig bättre för att slippa den här oron nästa gång.

Det är möjligt för folk att ta alltför många risker och att leva dumdristigt, men de flesta tar inte tillräckligt stora risker. Det är därför risktagarna alltid står ut och uppmärksammas. De utstrålar något spännande och farligt. Du kommer att vara en av dem den här veckan. Du riskerar dina känslor, din stolthet och dina pengar. Du blir en inspirationskälla.

Den här veckan är det lätt att vara konservativ, speciellt när det gäller de utmaningar du står inför. Se bara till att ha minsta möjliga att bekymra dig över innan du börjar. Socialt sett är det bättre med en god vän än många bekanta.

Veckans råd: Sluta vänta passivt på att bli lycklig.

 • Arbete - Ett mindre missförstånd kan uppstå mellan dig och en kollega. Se till att reda ut det på en gång innan det växer sig större.
 • Ekonomi - Lita inte blind på råd du får av andra. Även om de vill ditt bästa är de inte så insatta i din situation alla gånger.
 • Hälsa - Du är riktigt i farten just nu och det känns som du flänger runt till höger och vänster utan att stanna upp. Då blir det mycket uträttat vilket är mycket positivt eftersom du hamnat efter med en del saker.
 • Relationer - Nu har du lätt för att se praktiskt på dina relationer. Du är inte den som begår förhastade misstag baserat på känslor utan kan hålla huvudet kallt och se till helheten.
 • Lycka - Ett missförstånd visar sig vara av godo då det ger dig en fördel du inte annars hade haft.
25 Februari 2019  | Länk | Horoskop | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Leila B                                             Skaffa en gratis hemsida