Horoskop & Astroinfo
Startsidan Blogg Fotoalbum Kaylas Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Veckans horoskop V.32 3-9/8


Stockholm i mittJungfrusund, Ekerö


Veckan bjuder inte på något utöver det vanliga. Detta kan göra dig uttråkad, du är trött på den gamla vanliga lunken och vill att något skall hända! En tröst är att helgen i alla fall kommer att innehålla en överraskning, men om det är till det positiva eller negativa är svårt att avläsa.

Den här veckan är minst sagt intressant för din del. Du kommer lämna en del av ditt liv bakom dig för att istället ”kroka på” med personer som är menade att vara på samma väg. Ni ska åt samma håll och brinner för samma saker. Döm ingen som du möter vid första anblick, du kan missa väldigt mycket då.

Vi har en fullmåne i vattumannens tecken på måndag, vilket innebär att en fas i det sociala livet för tar slut. En del av er byter social miljö eftersom ni till exempel flyttar eller för att ni påbörjar studier eller för att ni byter jobb. Men missnöje kan också uppstå och du lämnar en grupp. Även en grupp människor kan skapa förluster eller problem. På tisdag har du ett ganska gott humör och eftersom Merkurius går in i lejonet börjar du fokusera på livets positiva sidor under några veckor. Du fängslar också andra när du talar så alla sitter och lyssnar på dig. Det är bra om du har en publik men publiken kan vara vem som helst. Du har också kreativt tänkande. På onsdag, Venus bildar en konjunktur med norra noden, som kan framkalla förutbestämda möten. Det är också en dag då du kan stödja någon och när du i din tur har möjlighet att se vem som faktiskt stöder dig i alla situationer. Torsdagen är en dag då många av er behöver mycket vila. Venus går in i kräftan på fredag efter många månader i tvillingarna. Venus i kräftan skapar harmoni i hemmet och i familjen. Men Venus bildar en kvadratur med Mars i ditt eget tecken. Detta kan ibland skapa konflikter, särskilt mellan könen. Samtidigt kan väduren komma igång och göra renoveringar. I helgen har väduren styrka, mod och en önskan att lysa, att vara den första och vinna.

 • Släpp taget om: Gamla drömmar!
 • Veckans tema: Aktiv. Det är studs i dig nu, du hoppar ledigt mellan olika projekt och aktiviteter och entusiasmen finns där hela tiden. En frestande dörr öppnas någonstans... 
 • Veckans bästa: Att ha kul. 
 • Veckans sämsta: Oavslutade saker.
 • Råd: Håll ordning. 
 • Arbete - Du får ett nytt projekt att sätta tänderna i, det kommer vara utmanande men det är något som passar dig alldeles utmärkt. Nu får du chansen att riktigt visa vad du går för.
 • Ekonomi - Du har ett större beslut att ta som kommer påverka flera områden men kanske allra mest din ekonomi. Det skadar inte att fråga andra personer om deras åsikter, tvärtom är det ett bra sätt att mäta om du tänker realistiskt.
 • Hälsa - Ditt personliga liv är under förändring nu och det är viktigt att du försöker bibehålla din fysiska hälsa för att orka med allt som händer. Det är viktigt att du rör på dig, även om tiden är knapp så finns det sätt att få in mer motion i vardagen.
 • Relationer - Det mesta kretsar kring familj och släkt just nu. Du är upptagen av att se till att alla blir sedda och får sina behov mötta. Hur vore det om du även spenderade lite tid och omtanke på dig själv?
 • Lycka - Nu finner du glädje i det lilla och uppskattar de små gåvor du får i livet. Det här är en tid då du känner ökad tillfredsställelse med de val du gjort.


Ditt tänkande och din kreativitet fungerar mycket bra den här veckan. Det kan hjälpa dig att bli klar med en klurig uppgift som har med ditt arbete eller med dina studier att göra. Tänk bara på att ta tillräckligt med pauser, gärna utomhus – då kommer du att få mest gjort utan att trötta ut dig för mycket. Dina relationer med vänner och släkt känns mycket bra den här veckan, men du kommer tyvärr inte ha tid att träffa dem så mycket som du skulle ha velat.

Du kan ha kämpat länge för att få det du vill ha och äntligen lossnade det! Ett annat scenario är att du själv valt att ge upp ett mål för att sikta mot stjärnorna istället. Det går upp för dig vad som är viktigt och vad du faktiskt vill prioritera i ditt liv. Dels handlar det om dig själv, ditt egenvärde men också om dina relationer till andra och vem du vill vara där.

Fullmånen i vattumannen på måndag påminner dig om att vägen tillframgång ibland är jobbig, eller att inte alla mål kan uppnås. Merkurius i opposition till Saturnus kan ge upphov till anklagelser och verbala konflikter. Och en del av er vill ha mer kontroll i det egna livet. Fullmånen kan också ge upphov till utmaningar i yrkeslivet. På tisdag mår du bra och känner dig ambitiös. Och modet och optimismen är stor. Men några av er mår ännu bättre om ni shoppar. Merkurius går in i lejonet på tisdag. Fram till 19 augusti uppstår det flera diskussioner med familjen och du återupptar kontakten med människor från det förflutna. Onsdag och torsdag är dagar då du måste komma ihåg vad som verkligen betyder något och komma ihåg att uppskatta nära och kära och de som alltid stödjer dig. Torsdagen är en dag med mycket förståelse och medkänsla. Venus går in i kräftan på fredag och tillbringar en månad inom området kommunikation och korta resor. En vacker sak som Venus ger är inre harmoni, särskilt i sinnet. Åtminstone tillfälligt bli av med inre motsägelser och hitta ett sätt att förena eller kombinera dualitet. Dina tankar är lika vackra som de ord som du uttrycker. Du attraherar bra människor och relationerna är goda. Du vet hur du kan lugna andra. Helgen är ganska lugn, men lite stress uppstår nog i och med det finns saker som försöker förstå.

 • Släpp taget om: Att du inte skulle kunna!
 • Veckans tema: Skarpögd. Merkurius bana är en utmärkt guide både i affärer och yrkeslivet. Du har skarpa ögon för investeringar och att skriva kontrakt nu kan bli fördelaktigt. 
 • Veckans bästa: Ett beslut. 
 • Veckans sämsta: Stressen.
 • Råd: Följ känslan. 
 • Arbete - För dig som arbetar inom vård och hälsa ser det här ut att vara en riktig turvecka då du verkligen har flyt. Det går bra för dig på övriga områden också, så länge du får komma till tals och gör din åsikt hörd.
 • Ekonomi - Det är bra att du drar ner på utgifter som inte är nödvändiga under vardagarna eftersom du kommer behöva spendera på en viss sak i helgen och då vill du inte gärna känna att ekonomin är ansträngd.
 • Hälsa - Du har siktet inställt på att göra en livsstilsförändring nu. Motivationen finns där, du bara tvivlar på huruvida du kommer klara av det. Att tro på dig själv gör allting möjligt, kom ihåg det.
 • Relationer - Du måste slappna av lite mer och våga vara dig själv. När du blir spänd i kroppen kan du inte njuta av varken ett socialt eller intimt umgänge.
 • Lycka - Udda siffror ger mer tur än de jämna just nu, kom ihåg det om du tänker spela.


Om du har svårt att lösa ett problem själv under den här veckan så är det bra om du frågar en vän om råd. Han eller hon kommer att kunna hjälpa dig på ett sätt som du inte kunde anat innan du frågade. Försöka att ägna åtminstone en kväll den här veckan för planering framåt i tiden annars finns det risk att det kör ihop sig med aktiviteter längre fram.

Veckan levererar vill jag lova. Du har levt på ett visst sätt ett tag nu och kanske är det dags att testa något nytt och lite enklare? Din livsfilosofi diskuteras gärna med vänner eller främlingar. Du pratar gärna om hur du på bästa sätt kan få ut det du vill. Det krävs att du säger hej då till något för att kunna bli den högre versionen av dig själv.

Fullmånen i vattumannen på måndag påverkar huset för långa resor, distansrelationer och högre utbildning. Det kan uppstå problem när det gäller studier och tentor runt denna tid. Dessutom finns det problem med pengar för vissa tvillingar. Merkurius går in i lejonet på tisdag och under cirka två veckor har du mer att säga och du kan räkna med många fler samtal. Du blir hörd av andra och folk gillar rent allmänt att lyssna på dig. Du är smartare och nyfiken, något som gör att du lär dig mycket mer. Fler korta resor kan du också göra. På tisdag kan Mars-Jupiter kvadraturen handla om någon form av inre förändring som alstras på grund av de sociala sammanhangen man deltar i. Tisdagen har sina trevliga stunder. På torsdag är det lättare att styra saker och ting i önskad inriktning än det är på onsdag. På fredag anländer Venus i kräftan och under cirka en månad spenderar du mer pengar men du kan mycket väl också attrahera mer pengar. Du vill ha saker och du uppskattar allt det som är vackert och gott. Helgen är en tid för att umgås med vänner.

 • Släpp taget om: En tidigare vision!
 • Veckans tema: Energi. Ett energipåslag från planeten Mars gör dig mer än vanligt rastlös och impulsiv. I din iver vill du gärna göra flera saker samtidigt, dock med blandade resultat... 
 • Veckans bästa: Nöjeslivet. 
 • Veckans sämsta: Slarvet.  
 • Råd: Roa dig lagom.  
 • Arbete - Gruppsamarbeten och diskussioner är viktiga för att föra allting framåt nu. Du ser inte bara till din egen utveckling utan tänker mycket på företagets välbefinnande och hur andra påverkas.
 • Ekonomi - Det är bra om du kan avvakta lite med en större förändring på det ekonomiska planet. Nu är du fortfarande i det informationssamlande stadiet och där kan du vara tills du känner dig säker på hur du ska lägga upp det praktiska.
 • Hälsa - Du har lite lättare att drabbas av förkylning eller andra luftvägsåkommor för tillfället, så ta hand om dig själv och försök förebygga det så gott du kan. Blir du trots allt dålig verkar det inte vara särskilt långlivat.
 • Relationer - Lyckas du frigöra helgen genom att ta itu med sysslorna under vardagen så kan du se fram emot en härligt avslappnande tid. Gör det du känner för helt enkelt.
 • Lycka - En vän har något du behöver och delar mer än gärna med sig. Glöm inte bort att visa din tacksamhet.


Den dag du har mest tur i veckan är torsdag men räkna inte med några storvinster på lotteriet, riktigt så stor tar har du inte. Men veckan blir i stort trevlig ändå, relationerna med familj och vänner bör prioriteras framför arbete. Du saknar ändå den riktiga motivationen för att ta tag i tunga uppgifter.

Du kommer behöva handskas med känslor du inte visste att du hade eller som du i alla fall har tryckt riktigt långt ner i skorna. Se detta som ett tillfälle att få växa, få vara ärlig och berätta vem du är. Om inte annat, för dig själv. Du kan hamna i märkliga situationer med människor och det beror på att det finns en annan mening med ditt liv.

Veckan börjar med en fullmåne i vattumannen som i ditt fall påverkar huset för transformering. Du kan ta reda på nya saker eller gå genom erfarenheter som gör att du ser saker från nya perspektiv något som ger upphov till inre förändring. En del av er behöver acceptera att någon övergav eller avvisade er. Merkurius går in i lejonet på tisdag och under några veckor pratar du mer om vad du vill ha och önskar dig. Dessutom är du bra på affärer. Du kan tjäna mer om du jobbar med kommunikation i tal och skrift. Tisdagen är en bra dag för inköp och investeringar, men du bör kanske inte räkna med någons hjälp. Lita mest på dig själv. Onsdagen och torsdagen är dagar med många tankar och du vill gärna berätta för andra vad du tycker och tänker. Torsdagen är en bra dag om man jämför med onsdagen. Venus går in i kräftan på fredag och under cirka en månad mår du bättre och stressar mindre. Du söker och lockar till dig vänlighet och harmoni. Under veckans sista tre dagar är du ambitiös och du kan nå målsättningar. På jobbet går allt väl och du kan styra saker och ting i önskad inriktning.

 • Släpp taget om: Negativa mönster!
 • Veckans tema: Checkar av. Du vill glida in under skalet och kanske där finns ett behov av att tänka över tidens beslut och händelser. Ändra genast på sådant som inte känns bra. 
 • Veckans bästa: Oräddheten.
 • Veckans sämsta: Förhastade löften. 
 • Råd: Gör om, gör rätt. 
 • Arbete - Har du ett kreativt projekt på gång får du en extra knuff framåt nu. Det går lite trögare med monotona uppgifter men du klarar att hantera dem ändå.
 • Ekonomi - Det gäller att du är uppmärksam på detaljer då det för tillfället lätt smyger sig in småfel. Kolla ditt kvitto efter att du handlat något.
 • Hälsa - Din mage bli upprörd ifall du gör för stora förändringar i kosten just nu och det bästa vore om du kan fortsätta äta ungefär som du gjort tidigare. Behöver du minska eller öka mängden mat går det bra förutsatt att den innehåller sådant du är van vid.
 • Relationer - Du tycker om att hänga med människor som är unika och avviker från normen. Det här är en tid då du inte bryr dig särskilt mycket om andras åsikter om hur man borde bete sig, vilket är befriande.
 • Lycka - Turen svänger upp och ner just nu och det känns lite vanskligt att spela för en större summa. Mot helgen ser det dock ljusare ut.


Veckan lämpar sig utomordentligt för att avsluta saker som du har påbörjat. Det finns säkert massor av små göromål som inte är helt färdiga och som bara väntar på att bli slutförda. Om du tar tag i dem så kommer du att känna dig mycket nöjd med dig själv när veckan är över. Tyvärr innebär detta att du inte får så mycket tid över till dina vänner men det kan du ta igen en annan vecka.

Fokuset hamnar den här veckan på inget mindre än dina intimaste och mest betydelsefulla relationer. Det kan finnas något som ligger och skaver och hur hanterar du det på bästa sätt? Avsluta det som inte känns rätt och gå all in på det du vill ha. Det finns personer som kommer trilla in i ditt nätverk nu, öppna upp för dom.

Fullmånen i vattumannen på måndag kommer att hjälpa dig att avsluta en relation eller ha det där sista samtalet eller den sista förhandlingen. Olika slags evolutioner kan också kulminera. Sanningarna är avslöjade. En relation kan ta slut. På tisdag anländer Merkurius i lejonet och under cirka två veckor har du mer att säga och det är svårare att få dig att sluta prata. Du är också smartare och rätt så nyfiken och du lär dig nya saker. Dessutom kan du inspirera andra med dina nya idéer och funderingar. På tisdag kan interaktionen med andra vara ganska trevlig men det finns också ett stort behov av att förstå. Det är bra om du försöker låta bli att ta stora risker. Du kan också överskatta dina möjligheter. Onsdagen ser ut som en jobbig dag men du kan slappna av på torsdag då du känner allt är på rätt spår igen. Venus går in i kräftan på fredag. Under cirka en månad är du generös och lyhörd. Dessutom gäller det att hitta egenuppskattning inom sig. Man blir nog inte lika bekräftad av andra. En hemlig kärlek är en annan möjlighet. Under helgen, fredag till söndag, söker du stimulans. Du är även äventyrlig. Du har även ett stort behov av att uttrycka dina åsikter.

 • Släpp taget om: Din fåfänga!
 • Veckans tema: Spänning. Du gillar överraskningar av positiv sort. Nu gör stjärnorna dig öppen och flexibel för det som kommer i din väg, ett oväntat äventyr kan bli en gåva. 
 • Veckans bästa: Generositeten. 
 • Veckans sämsta: Torsdagen. 
 • Råd: Njut. 
 • Arbete - En kollegas beteende gör dig aningen frustrerad. Dra dig inte för att dela med dig av vad du tycker, du kan göra det på ett finkänsligt sätt.
 • Ekonomi - En person i din närhet vill gärna spendera på dig utav omtanke. Det är bara att tacka och ta emot!
 • Hälsa - Du tar tid på dig att komma igång om dagarna och kan ha problem med stela leder och trötthet. Så fort du börjat aktivera dig förbättras allt, så hamna inte i fällan att vara för stillasittande.
 • Relationer - Om du märker att en partner eller nära vän börjar dra sig undan ska du inte göra detsamma själv. Våga fråga hur det är fatt och gör klart att du finns där för dem.
 • Lycka - En vän kommer till undsättning och räddar dig från en potentiellt besvärlig situation.


Du kan nå långt på dina intresseområden den här veckan, men det kräver också att du verkligen anstränger dig ordentligt. Undvik att hamna i gräl med någon med din arbetsplats, det verkar som ett sådant kan få mer långtgående konsekvenser än vad du kan ana. Under helgen kan det ske en smärre olycka, det är inget allvarligt, men ack så pinsamt.

Ibland lägger du på tok för mycket tankeverksamhet på grejer som endast stressar upp dig. Nu börjar du inse vad det gör med dig och med din kropp. Hitta strategier för att ta dig runt alla orosmoln och börja leva mer spontant. Ingen kommer vara lyckligare än du. En person med inflytande korsar din väg, är du redo att nappa?

Fullmånen i vattumannen på måndag kommer med avslut vad gäller hälsa och jobb. Kanske behöver du byta jobb. Du kan också avvisa ett erbjudande som du ogillar men kan också anklaga andra för din olycka. Nyheterna som du får från jobbet eller på jobbet är kanske inte goda. Fullmånen kan också hjälpa dig med att hitta en diagnos. Merkurius går in i lejonet på tisdag. Under cirka två veckor har du en tendens att tänka innan du pratar. Du reflekterar och mediterar. Du kan också söka svar och insikter men en del av er har hemligheter eller träffar folk i hemlighet. Det är lättare att komma överens med andra och trivas i andras sällskap på torsdag om man jämför med onsdagen. Venus anländer i kräftan på fredag och under cirka en månad får du mer stöd av andra och harmoni uppstår i relationer. Veckans sista tre dagar handlar om vila, återhämtning och shopping.

 • Släpp taget om: Att få resultat!
 • Veckans tema: Laddad. Jupiters influenser påverkar veckan och du laddas med positiv energi av allt som händer. Nu ser du inga gränser, allt är möjligt med din öppna attityd. 
 • Veckans bästa: Möjligheterna. 
 • Veckans sämsta: Andras humör. 
 • Råd: Satsa och vinn. 
 • Arbete - Nu vill du gärna utföra uppgifter på ditt eget vis och inte jobba efter en färdig mall. Måste det finnas en sådan sätter du gärna en personlig prägel ändå och pyntar med några detaljer som inte behöver finnas där men som ändå höjer kvaliteten på det du lämnar ifrån dig.
 • Ekonomi - Du drar dig för att låna ut pengar till någon och det är ett sunt tänk. Gör du det kan du nämligen inte vara säker på om eller när du får tillbaka dem.
 • Hälsa - Alltför kryddstark mat kan uppröra systemet även om du är van, då kan du drabbas av halsbränna eller magbesvär. Måttlighet är nyckeln här.
 • Relationer - Du behöver bestämma dig för vad som är viktigt i ett partnerskap. När du väl kommit underfund med det gäller det att du gör vad du kan för att försöka uppnå det. Kom även ihåg att det här är något ni är två om.
 • Lycka - Du ska inte vara rädd för att sikta högt när det gäller dina livsmål. Det som skulle kunna hända är att du landar någonstans i mitten istället för att nå fram hela vägen och det är inte fy skam det heller.


En släkting hör av sig till dig, tyvärr med information som du inte är särskilt intresserad av. I slutet på veckan kan det finnas anledning till att fira något. Det kommer antagligen att bli en riktigt rolig tillställning. Ditt arbete under veckan går framåt, kanske inte riktigt i den takt som du önskar men ändå tillräckligt för att du skall känna dig nöjd.

Du får inte riktigt grepp om den här veckan eller vad den vill förmedla till dig, men låt dig svepas med, känslomässigt. En flirt kan oväntat leda till något mer intensivt. Du kan också tröttna på en romans som inte alls håller måttet, det är humöret som styr det där. En insiktsfull person i din omgivning ger dig råd om du är villig att ta emot dem.

Fullmånen på måndag äger rum i vattumannen och påverkar huset för nöjen, kreativitet, barn och romantik. Fullmånen kan vara ett tecken på att någonting tar slut men problem kan också kulminera. En del av er behöver hantera det som har hänt i det förflutna eftersom det kan uppstå diskussioner om det. Dessutom kan det uppstå problem med någon familjemedlem eller med barn, som kan gå genom någonting. På tisdag anländer Merkurius i lejonet och det sociala livet får ett uppsving med fler möten och sociala tillfällen under cirka två veckor. Du kan också prata inför grupp eller spenderar mer tid på nätet där du sprider dina budskap. Även på tisdag finns det en risk för irritation och konflikter i synnerhet om du kräver rättvisa, men problem kan uppstå hemma med när du förlitar dig för mycket på andra. På onsdag mår du inte så bra men dina tankar är ganska positiva. En kvinna kan också hjälpa dig i någon mening i synnerhet med att hitta inre harmoni. På torsdag är du energisk och du får mycket gjort tack vare högra energinivåer. Venus går in i kräftan på fredag. Under cirka en månad gör du ett gott intryck och förbättrar din sociala image. Dessutom få du din vilja genom när du är trevlig mot andra. Under helgen umgås du gärna med dina vänner.

 • Släpp taget om: Ditt ego!
 • Veckans tema: Utbud.  En utåtriktad vecka, dina dagar är troligen fyllda av trevliga möten och roliga aktiviteter ihop med dem du tycker om! Det finns chans på kärlek... 
 • Veckans bästa: Din charm. 
 • Veckans sämsta: Ett avslut.  
 • Råd: Sprid glädje.   
 • Arbete - Försök att inte stöta dig med auktoriteter nu. En chef eller myndighetsperson kan göra saker som retar upp dig men du gör bäst i att bara försöka skaka av dig det och fortsätta med ditt. Du har ju kommit så långt och håller du bara ögonen på målet ska allt gå bra.
 • Ekonomi - Skynda långsamt när det gäller en viss investering. Det finns tid att fråga de personer i din omgivning som kommer beröras.
 • Hälsa - Nu är du i full gång och behöver inte så mycket vila som du tror. Om du har svårt att sova – stirra dig inte blind på klockan. Det spelar ingen större roll om du sover en timme mindre, du kan fungera okej ändå.
 • Relationer - Någon i din närhet har vissa synpunkter på hur du vill leva ditt liv. Du får vara lite finkänslig när du vänligt men bestämt förklarar att det i slutändan är upp till dig att välja din väg.
 • Lycka - Om du är tillräckligt snabb så kammar du lätt hem en vinst nu. Skärp till dig och håll fokus!


Av någon anledning så känner du dig fylld av energi den här veckan. Kanske har du sovit bättre än vanligt eller ätit nyttigare, du känner i alla fall dig mer uthållig på alla plan. Du kan utnyttja det här till att komma framåt på alla dina intresseområden och ta tag i sådant som du har haft liggande länge. Nog har du något jobbigt som du har skjutit framför dig, nu är rätta tiden för att ta hand om det. Du anar inte vad skönt det kommer att kännas efteråt.

Adjöss med onödigt bagage som du släpar runt på bara för att det råkar vara din historia. Nu inser du att du är mycket mer än det du varit med om och att du själv skriver manuset till livets film. Inget mer “tycka synd om”. Du har kontrollen över precis allt! Det är häftigt hur en person i ditt liv kommer påverka din riktning nu och framåt.

Fullmånen i vattumannen på måndag får dig att tänka på det förflutna, och en fas som rör något gammalt skeende kan äntligen ta slut. Dessutom kan det uppstå förändringar hemma. Anklagelser och kritik uppstår nog på grund av Merkurius-Saturnus oppositionen och en del av er kan få problem med någon granne som klagar eller som ni själva klagar på. Merkurius går in i lejonet på tisdag. Under cirka två veckor är du bra på att planera framåt och du använder dig av din intelligens när du skall nå målsättningar och få din vilja genom. Risken är dock att du ibland kommenderar andra. På tisdag bör du vara försiktig i trafiken. Du kan också överdriva och det kan uppstå diskussioner som har att göra med rätt och moral. På onsdag mår du nog inte så bra men torsdagen är mycket bättre. Venus går in i kräftan på fredag. Under cirka en månad är dina tankar positiva. Även distansrelationer förbättras. Om du är singel kan du hitta kärleken online. Under veckans sista tre dagar kommer du med månen i väduren att ha mer att göra. Om du får chansen jobbar du gärna.

 • Släpp taget om: Gammalt groll!
 • Veckans tema: Fullt fokus.  Saturnus påverkan gör dig effektiv och arbetsam, men du kan också upplevas som en ensamvarg just nu. Du är helt enkelt benägen att uppslukas av jobbet. 
 • Veckans bästa: Måndagen. 
 • Veckans sämsta: Umgänget. 
 • Råd: Oroa dig mindre.
 • Arbete - Ditt ansvarsområde förblir som det varit. När någon försöker lägga ytterligare saker på dig ska du säga ifrån vänligt men bestämt.
 • Ekonomi - Du har verkligen flyt när det gäller det finansiella nu. Oavsett om det gäller att få bästa priset på saker du handlar eller välja avtal så gör du bra och genomtänkta val.
 • Hälsa - Fast du är glad på ytan känner du dig lite vemodig under allting. Låt det bara vara, allt behöver inte vara så muntert hela tiden. Snart vänder det ska du se.
 • Relationer - Nu behöver du lyssna mer än du talar. Det finns någon i din närhet som har behov av att lätta på sitt hjärta och det betyder så mycket att du finns där.
 • Lycka - Håll dig till sådant du är trygg och bekväm med när det gäller spelande. Du vill inte gärna äventyra ditt kapital på ett spel du knappt känner till reglerna för.


Denna vecka kan inledningsvis förmörkas av ett litet gräl med din partner eller en nära vän. Det verkar som om det rör sig om något som har med pengar eller arbetsfördelning att göra. Om ni inte går till botten med detta så kan hela veckan bli tråkig. Det ser ändå ut som om ni kan kompromissa om det hela även om det innebär förändringar för er båda. När det gäller arbete eller studier så ser du inte att göra några stora framsteg, men det går sakta men säkert framåt.

Det är i dina hemtrakter och kvarter som det händer saker den här veckan. Du kan ha mer med dina syskon att göra, och de kan behöva dig på något sätt. Ge dig ut på dagsturer om inget annat, det kan vara nog så spännande i dessa tider. Som singel kan du möta ”the one” och på det mest otippade stället. Du är charmig och förförisk.

Veckan börjar med en fullmåne i vattumannen som kan ge upphov till diskussioner som ger dig tillfället att berätta för någon vad du egentligen känner. Du kan också klaga och kritisera andra. Men det är sådant som du känner måste sägas. En del av er kan prata om pengar också runt denna fullmåne. En del av er kan få problem med kontrakt. Merkurius går in i lejonet på tisdag. Under cirka två veckor lär du dig nya saker eftersom du är ganska nyfiken och söker mental stimulans. Dessutom kan du fundera över att resa någonstans och du kan även gå en utbildning. Du har också ett stort behov av att prata om dina åsikter. På tisdag är entusiasmen ganska stor och du kan också trivas i vissa sociala sammanhang. På onsdag uppstår det mest problem hemma eller som har med familjen att göra. Dessutom kan du tänka på det negativa som hänt dig i det förflutna. Men någon behöver dig och en relation kan gå genom mycket viktiga förändringar. På torsdag fokuserar du mer på dina behov och önskningar. Du kan också shoppa. Venus går in i kräftan på fredag. Under cirka en månad spenderar du mer pengar men du bör vara försiktig med det mesta som rör andra människor även om de verkar vänligt inställda i och med de kan göra dig besviken. Skenet kan bedra. Under veckoslutet är du på gott humör och du bör gå ut och festa.

 • Släpp taget om: Negativt mindset!
 • Veckans tema: Kärleksfullt. Venus bana visar att det är kärlek och värme i luften. Det kommer även från vännerna och kanske någon du inte träffat på länge vill förnya kontakten. 
 • Veckans bästa: Kontakterna. 
 • Veckans sämsta: Osäkerheten. 
 • Råd: Ta emot. 
 • Arbete - Andra har mycket att lära från dig och du kan vara en mentor för dem nu. En person som sitter på en högre position iakttar dig och ser att du är ett föredöme för andra.
 • Ekonomi - Nu får du ordning på ett fel i siffrorna vilket gör att läget förbättras för dig och du går mot en stabilare ekonomi.
 • Hälsa - Du har en tendens att glömma eller strunta i sådant du rutinmässigt måste göra för ditt välmåendes skull. Reflektera över varför du gör det och hur viktigt det är för dig. Att glömma att ta din medicin eller vara stillasittande när du egentligen är van att träna flera gånger i veckan har sina effekter.
 • Relationer - Reservera en dag eller kväll i veckan för dina vänner. Det var länge sen du träffade en del av dem och ni har mycket att ta igen. Det spelar mindre roll vad ni hittar på, huvudsaken är att ni kan ha kul och koppla av.
 • Lycka - Det funkar faktiskt att fega just nu, du kan mycket väl gå med vinst även om du inte satsar så stort.


Den här veckan passar mycket bra för att återknyta bekantskapen med en gammal vän som du inte har träffat på länge. Det fanns ju egentligen inte någon riktigt bra orsak till att ni slutade träffas, det blev ju bara så. Men det här måste planeras bra för att inte rinna ut i sanden. Se till att du har någon aktivitet att föreslå innan du tar kontakt.

Temat den här veckan kretsar kring pengar, inkomst och det som du värderar. Även ditt eget värde. Du kommer må bra av att bygga upp en stark buffert och att säkra dina tillgångar. Hur du blir bemött och hur du låter dig behandlas av andra blir synligt. Är det kanske läge att sätta dig själv i första rummet och strunta i vad alla andra ska tycka?

Fullmånen i vattumannen på måndag påverkar huset för intäkter och behov. Fullmånen kan skapa stress och problem som har med ekonomin att göra. Du kan också ändra din inställning till mat. Dessutom kan man anklaga andra för sina förluster eller själv bli anklagad. Merkurius går in i lejonet på tisdag. Under cirka två veckor kan du visserligen göra viktigare inköp och investeringar och skriva kontrakt och dylikt men det är bra att veta att det finns en liten risk för manipulation med om man inte är försiktig. Med Merkurius i ditt åttonde hus kan du få större insikt i dina känslor. PÅ tisdag kan du också stressa mycket men rent allmänt njuter du av dagens trevliga energi. På onsdag, en kvinnlig arbetskamrat kan generera positiva eller viktiga utvecklingar i ditt yrkesliv. Du bör dessutom fokusera lite mer på ditt arbete när det gäller kvalitet och samarbetsförmåga. På torsdag är samtalen ganska trevliga och du kan också prata mer i telefonen. Venus anländer på fredag i kräftan och förbättrar relationer under cirka en månad. Om du är singel kan nya beundrare dyka upp. Veckoslutet är en tid att tillbringa med dina nära och kära. Du vistas också gärna i bekanta miljöer.

 • Släpp taget om: Dina problem!
 • Veckans tema: Låga varv. Månens påverkan visar att din vanliga energi byts mot ett ökat behov av mys och vilopauser. Passa på att vara lite romantisk, det kan bli uppskattat.     
 • Veckans bästa: Relationerna. 
 • Veckans sämsta: Måndagen. 
 • Råd: Älska. 
 • Arbete - En möjlighet uppenbarar sig för dig och du bör göra ditt bästa för att ta tillvara på den. Släpp det du har för dina händer, det kan vänta en liten stund tills du utforskat det här.
 • Ekonomi - Det du verkligen behöver är inte för dyrt om man ser till prisvärdheten. Ett misstag du kan undvika är att köpa en billig pryl som går sönder med en gång.
 • Hälsa - Du behöver hjärngympa för att bli stimulerad och må bra nu. Spela ett spel med någon, läs en bok eller dylikt. Det har inte så stor betydelse ifall du är ensam eller gör aktiviteterna med andra.
 • Relationer - Nu funderar du mycket på ifall du klarar att hålla ett löfte du givit till någon. Kanske är tiderna annorlunda nu? Ni har båda förändrats, så mycket är säkert.
 • Lycka - I början av veckan har du tur i spel. Ska du satsa så gör det snabbt innan turen försvinner igen.


Du kan känna att du har rätt så mycket tur i veckan. Kanske är det något borttappat som du hittar eller en mindre lotterivinst. Det kan också röra sig om att du har turen att stöta på en kär vän som du inte har sett på länge eller att du träffar en potentiell framtida partner. Annars är du trött under veckodagarna och ser verkligen fram emot helgen.

Det kommer finnas vissa dagar den här veckan då du måste låta saker gå. Häng inte upp dig för mycket på det som varit, oavsett om det är en relation, ett jobb eller en dröm. För dig finns det annat som är på väg in, tro mig. En viktig person kan dyka upp i vardagen och känslor kan storma som aldrig förr.

Fullmånen i vattumannen på måndag handlar om en fas som avslutas i din personliga utveckling. Du kan äntligen komma till en slutsats. Något kan dessutom avslöjas och du får större klarhet. Det är möjligt en del av er inte gillar den nya verkligheten. Merkurius går in i lejonet, relationernas hus, på tisdag. Under cirka två veckor umgås du mer med din livspartner och ni har mer att prata om. Rent generellt är du social och utgående och pratar därmed med fler människor oftare. På tisdag vill du göra allt snabbt men intressanta diskussioner äger nog också rum. På onsdag trivs du bra om du umgås med familjen. Du bör dessutom helst fokusera på det som är positivt och det som du gillar att göra. Torsdagen är en bra dag för att jobba men också för att shoppa och se över intäkter och utgifter. Venus går in i kräftan på fredag. Under cirka en månad trivs du bra på jobbet. Hälsan är bättre för att all stress minskar. Dessutom gör du ett bra jobb och kvalitet kommer före kvantitet. Under veckans sista dagar gör du gärna någon kort liten resa i vissa fall, men du kan också cykla och promenera och motionera. Helgen är också en tid för många samtal.

 • Släpp taget om: Dåligt självförtroende!
 • Veckans tema: Styrka. Mars är en het influens som ökar din målmedvetenhet och mod och nu tar du saker och ting i egna händer. Du ser inga hinder även om de finns där...
 • Veckans bästa: Mentala muskler.  
 • Veckans sämsta: Sömnen. 
 • Råd: Prova dig fram. 
 • Arbete - Nu kan du vidga dina vyer genom en ny upplevelse som inspirerar dig och gör att du hittar en bättre arbetsteknik. Det må vara lite kontroversiellt men det fungerar.
 • Ekonomi - Dina impulser styr dig under en större del av veckan och får dig att spendera mer än du tänkt. Det är dock ingen fara då det här är en tillfällighet och du kommer snart att komma på fötter igen. Eftersom du köpt saker med hjärtat så kommer de även att glädja dig extra.
 • Hälsa - Ta hand om dina ögon lite extra nu, de blir snabbt trötta. Du har även större risk att drabbas av inflammationer och andra åkommor i ögonområdet.
 • Relationer - Du blir lätt emotionell bland dina närmaste, så de kommer kanske att få se alla dina sidor, både de bra och de dåliga. Du märker snabbt vem som verkligen accepterar dig för den du är, det är dessa personer du ska vara extra mån om att hålla kvar i ditt liv.
 • Lycka - Eftersom du gärna tar risker nu får du vara på din vakt så du inte spelar upp för mycket pengar. Även om du har tur kan det gå överstyr.


Du är mycket populär bland dina vänner under den här veckan och du kan få svårt att bestämma dig för vilka engagemang som du vill ägna dig åt. Du skulle helst gå på allt men tvingas att välja. Det går heller inte att samla alla dina vänner och göra allt tillsammans eftersom du vet att vissa personer inte går så bra ihop med andra.

Den här veckan kan du agera som att du inte har en aning om vad du vill och så råkar det vara. Det kan vara smärtsamt att lämna något eller någon men när vi själva inte vill inse vissa saker kommer livet göra det “lätt” för oss. I slutändan spelar det ingen roll eftersom du kommer få det så mycket bättre. Dessutom kommer du hitta “hem” och till dig själv, så himla fint.

Fullmånen i vattumannen avslöjar mycket. Du kan ta reda på sådant som kan skapa spänningar i det sociala livet. Men problem uppstår när man inte är redo att hantera sanningen. Därför kan man hålla distansen. Man kan ignorera eller blockera samtal. På tisdag går Merkurius in i lejonet och under cirka två veckor uppstår det fler samtal på jobbet. Om ditt jobb handlar om kommunikation i tal eller skrift, har du nog mer att göra. På onsdag bör du helst fokusera på din bostad och dina familjerelationer eftersom andra relationer inte utvecklas i någon bra inriktning. Torsdagen är en bra dag för att söka och ta emot andras uppmärksamhet. Venus anländer i kräftan på fredag. Under cirka en månad är du nöjd med den du är. Du är också trevlig, charmig, och romantisk. Nya beundrare kan dyka upp. Helgen är en tid för shopping men också för jobb, för att tjäna pengar.

 • Släpp taget om: Det som är meningslöst!
 • Veckans tema: Omladdning. Att varva ner och göra trevliga saker för dig själv gör underverk för trötta batterier. Rikta in dig på det du mår bra av och lämna resten ett tag. 
 • Veckans bästa: Drömmarna. 
 • Veckans sämsta: Jobbet. 
 • Råd: Må bra.
 • Arbete - Fundera lite på vad framtiden har att erbjuda där du befinner dig just nu. Kanske är det dags att sadla om? Eller är det inte värt risken?
 • Ekonomi - Planera dina aktiviteter utifrån din budget, inte tvärtom. Så länge du inte blundar och vågar ta dig en titt på kontoutdraget så kan du göra upp en verklighetsförankrad strategi.
 • Hälsa - Får du huvudvärk nu går den snart över. Dra inte fram hela arsenalen av botemedel, vänta en stund först och se om den lägger sig.
 • Relationer - Dina vänner är till stor hjälp för dig när du behöver ordna upp en privat angelägenhet. Du kommer känna dig glad över att du har bett dem assistera dig även om det inneburit att du måste öppna upp dig mer än du egentligen är bekväm med.
 • Lycka - Du har flyt i både spel och skicklighetstävlingar. Ska du tänka smartast så är det att satsa på något där risken att förlora är noll eller mycket liten. Därför är tävlingar att föredra.
3 Augusti 2020  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Månadens horoskop augusti 2020

SÅ BLIR DIN AUGUSTI
Du hittar ditt stjärntecken längre ner under bilden.

Augusti står för dörren, sommarens sista månad gör nu sin entré. Detta skapar vemod hos många – framför allt dem som lätt känner nedstämdhet när dagarna blir märkbart kortare, kvällarna kyligare – och hösten nalkas.

Energin kan bli låg under augusti, men ta vara på soltimmarna och njut av ljuset. Boosta ditt system inför den annalkande hösten, så klarar du omställningen så mycket bättre! Dra helt enkelt ut på sommaren, så mycket du bara kan.

Genom att vara mer organiserad, skapas automatiskt en starkare inre harmoni och kontroll. När vi går i skolan, följer vi ett dagligt schema för våra olika ämnen. Det och det ska ske och göras, under den och den timmen. Tyvärr släpper vi detta (gladeligen, anser många) efter skolåren – men det är faktiskt riktigt synd. Varför intet pröva att göra ett eget liten schema, baserat på just din tid och din vardag…? För den obeslutsamme, är detta ett suveränt sätt att få mer energi – och mer tid över till att få gjort saker.


Månaden kan tyvärr innebära en mindre lustfylld period. Nu gäller det att hitta en Plan B som fungerar. På detta sätt, kan månaden passera, utan att dra ner för mycket på takt och ord – eller ta för mycket på välbehövlig positiv energi och inspiration.

Vid vägval eller svåra beslut – ta fram papper och penna och skriv ner. Positivt kontra negativt. Titta noga på resultatet och välj därefter. Bara att befinna sig i en utdragen beslutsångest, tar hur mycket energi som helst!

Jobbet kan bli väldigt påverkat av den bristande harmoni som råder nu. Sätt inte ribban för högt – bara håll dig till det som behövs och måste göras. Det kommer tider när energinivån är tillbaka igen. Var sak har sin tid. Nu är det en period som kräver att du prioriterar den tid och kraft du har tillgänglig, på ett smart sätt.

Befintliga relationer rullar liksom på denna tid – medans nya kan bli lite irriterande och även lösas upp. Det är alltid tungt, när det blir dags att avsluta något man hoppats på – men vissa möten ska bara råda en kort tid också. Så att andra och annat kan komma in längre fram.

Pyssla om dig på din fritid nu. Gör sådant du får inspiration av. Måla, läs, lyssna på musik eller ljudbok, ta upp ett instrument som legat i lådan eller skåpet i ett årtionde eller två, börja en nybörjarkurs i yoga – ja, vad det nu än är som får dig att glömma vardagen och försvinna in i det där kreativa tillståndet, som du vet att du mår så bra av. Även att få behandling av olika slag gör gott nu. En massage, manikyr, eller en ny frisyr gör hur mycket som helst ibland!


Nu vänder det som hittills känts motigt och tungt – äntligen! Det kommer att bli lätt att gå till jobbet igen – kreativitet och inspiration kommer tillbaka. Njut av glädjen att arbeta igen – och passa på att våga lite mer. Vissa arbetsuppgifter som du tidigare önskat att du kunde behärska lite bättre, är just dessa du ska titta extra på nu.

Beträffande relationer, kan du njuta av lugn och ro, samt ljuv harmoni denna månad. Långsiktiga relationer kommer att växa sig än starkare under denna period. Våga växa tillsammans, genom ytterligare ansvar och utmaningar.

För dig som är singel, är det en bra tid att våga träffa nya människor – åter genom att vara kreativ, snarare än att sitta med nät-dejting. Att träffas genom gemensamt intresse, är ett gott alternativ under denna period.

Har du inte haft möjlighet att umgås med familj sista tiden, är detta en bra tid för just det. Plocka upp tråden – framför allt om det har varit en ”fnurra” på den under en tid. Samla gärna många familjemedlemmar på en och samma gång, ha en festlig sammankomst – och låt banden knytas starkare igen.


Kraven kan komma att öka en aning på jobbet igen – så se till att ladda batterierna med sådant som ger dig god energi. En av orsakerna till detta, kan vara att många är borta på semester fortfarande – och kanske din egen ledighet inte har infunnit sig ännu. Eller kanske du redan varit ledig, och kommer tillbaka till ett mindre kaos…? Oavsett – har du haft för vana att sitta uppe länge och zappa med fjärrkontrollen – testa en ljudbok, eller vanlig bok – och kryp till kojs lite tidigare om kvällarna under denna period.  Träna inte alltför sent på kvällen, det sätter igång blodomloppet! Trösta dig med, att detta är tillfälligt. Och din insats kommer att märkas – och innebära något positivt för dig.

På det romantiska planet, kan det kännas lite tungt och tomt för den som är singel denna månad. Som om inget verkar ge något långvarigt resultat. Men ge inte upp! Lägg fokus på att bara ha trevligt bland folk när du är ute – tids nog vänder det.

För de långvariga och djupa relationerna, kan det behövas lite engagemang för att inte missförstå varandra just nu. Det är en smått överenergisk månad – vilket också kan innebära att det lättare skapas irritation över småsaker. Fundera över hur viktigt det egentligen är, med någons otvättade sockar på fel plats, eller att besticken inte ligger rätt i lådan… Ni har varandra. Hitta mysfaktorn under denna månad – och kom ihåg varför ni blev så kära i varandra den där gången…


Det råder positiva influenser när det kommer till relationer under denna månad. Äntligen kan känslan av att ha något att bygga på, infinna sig. Även för den som precis har inlett något, eller som för första gången ska träffa någon ”på riktigt”. Det ligger något självklart och naturligt i luften, och det enda som du behöver göra – är helt enkelt att slappna och följa med i det som sker.

Det är läge att fokusera lite extra på arbetet under denna månad. Nu ges goda möjligheter för att klättra i karriärstegen – och du kommer snart att kunna nå de mål du satt upp för dig själv. Det råder lite förändringar på arbetsplatsen under första delen av perioden, vissa ska vara lediga, andra kommer in. Håll ögon och öron öppna också, ifall något sker som du skulle vilja ta del av!

För dig som är född under senare delen av tecknets fas – kan det kännas lite tyngre med den egna hälsan och den egna energin. Det kan även bli bedrövligt lätt att lägga på sig lite extra pga. detta. Man äter ju tyvärr inte mindre, bara för att man rör på sig mindre – ofta tvärtom! Ta vara på säsongens frukter och grönsaker, hitta lite nya nyttigheter som du kan tycka om och göra till goda vanor. Vet du med dig, att det faktiskt blir ett glas eller fler för mycket på en regelbunden basis – trappa ner en aning. Det är ofta mer kalorier i den där alkoholen, läsken – eller annat man dricker, än man tror…


Detta är en riktigt bra månad för att ta vara på nära och kära. Umgås med familj och vänner, plocka upp tråden med dem du inte sett eller hört av på ett tag. Det är lätt att det blir så här, då alla lever sina hektiska liv. Passa på när du får ledigt – och investera i samkväm med dem du tycker om.

Det är över lag en lugnare period just nu. Harmoni står på menyn. Att äntligen få möjlighet att ladda batterierna och varva ner lite. Att vara kreativ i egen hemmiljö, pyssla om hur och hem, må gott i att få tid till hobby och intressen. Att bara vara. När energierna råder som de gör under denna månad, är det guld att ta vara på det maximalt. Att ha fyllt upp sina energidepåer, gör underverk inför hektiska dagar på jobb och i vardag längre fram.

För dig som är singel, är det en fin tid att gå ut och träffa nya människor, och en ny partner kan finnas runt hörnet – ta ut svängarna lite, och pröva lite nytt.

För dig som befinner dig i en långvarig relation, kommer nu en tid av mer balans. Irritation och bråk, kommer att lugna ner sig. Ta vara på erfarenheten – och undvik att hamna i samma trall längre fram igen.

För dig som vill utveckla dig inom teoretiska områden – är det en bra tid nu. Just lugn och inre balans, gör det så mycket lättare att koncentrera sig – och med bättre sömn, laddas batterierna inför morgondagen snabbare också! Prioritera – och skapa en stund för dig själv innan läggdags, så att du lättare kan koppla av inför natten. Framförallt, om du har mycket att stå i som skapar lite stress in i det sista.


Äntligen kommer lugnet in – framför allt under senare delen av månaden. I början av perioden, kan många känna sig rastlösa och irriterade. Se till att ha fritidssysslor till hands – för det är just att få något gjort och att samtidigt ha roligt och trivas, som får den där olustkänslan att försvinna. Har du något som verkligen hänger över dig, pga. att det inte blivit färdigt eller gjort – ta tag i det en gång för alla. Det kommer att kännas helt underbart när det blir klart!

Det de redan etablerade och långvariga relationerna som får en positiv energi denna månad. En möjlighet att hitta tillbaka till passion och nyväckt intresse för varandra igen. Genom att plocka i den skattkista man faktiskt har fått genom åren tillsammans – vet man ju faktiskt vad den andre tycker om eller ej. Ta fram det positiva – och mer positivt kommer att dyka upp!

För dig som är singel, kan det kännas lite tungt om man vill träffa någon mer än enbart för tillfället. Men genom att ge sig själv en paus, låta saker och ting bero ett tag – finns det energi inför kommande tider istället!

Även om det är välbehövligt med semester nu, är det en bra tid att gå in för jobbet under denna period. Både inför – och efter semestertider. Lägg in en extra växel – och njut av det resultat som blir av ditt engagemang!

Att stå upp för sina åsikter och sina rättigheter – är alltid av stor vikt. Men då just denna period kan innebära stunder av låg självkänsla och outlöst energi, kan det bli lätt att överreagera. Hävda dina åsikter, men tänk efter en extra gång innan det är dags att överklaga vad andra anser. Vi har alla olika åsikter om det mesta – är det värt att lägga ner tid och energi på sådant, som ändå inte skapar någon förändring i längden…? Spar på krutet!


Din moral kommer att sättas lite på prov denna period – både beträffande karriär och inom ditt personliga liv. Hur långt kan man egentligen gå, för att få igenom sina egna idéer och önskemål…? Är det OK att trampa ner andra längs vägen, för att först nå fram…? Och vad blir konsekvenserna, i så fall…? Mycket viktiga och bra frågor att ställa sig – och du får tampas lite med dessa under just denna period. Det kan vara både chockerande, oroande och befriande att sätta handen på hjärtat – och erkänna den man är inför sig själv, och även andra. Att äntligen – både på gott och ont – vara sig själv, med de brister och fel man har. Var inte rädd att se sanningen i vitögat. Att göra som strutsen, att köra huvudet i sanden – ger enbart rejäla sparkar där bak…

Det är för övrigt en sansad och lugn månad för dig Det råder en fin balans – både inom dig och omkring dig. Du kommer att ha tid att göra saker du länge längtat efter, och får möjlighet att umgås mer med dig själv – samt nära och kära. Passa på att vila och må gott. Stanna upp ordentligt och ta dagen som den kommer. De där batterierna, behöver sin laddning de också.

Det är inte den mest romantiska period just nu. Varken för långvariga eller nya relationer. Det pockas på så pass mycket egen tid, att det kan uppstå irritation istället för gemenskap när någon vill ta del av den lilla tid du har till övers. Umgås i mindre doser, istället för heldagar. Gör något speciellt, istället för att slösa bort en hel dag med att göra absolut inget. Sätt guldkant på tillvaron, även om det bara blir ett sms, typ… Låt det bli ett positivt minne – vad du än gör tillsammans med någon.


Denna månad, kan kännas mindre rolig för dig. Om du har svårt att finna egen balans, inspiration, motivation och koncentration – ja, då ska du inte oroa dig. Det är så det är denna period. Och energin från vårt himlavalv, är väldigt svår att rucka på! 😉 Vad du kan göra, är att lägga fokus på det som är av störst vikt för dig själv och din närmsta omgivning. Och ta det därifrån och ner i listan, typ. En sak i taget – en dag i sänder. Så får du gjort det du ska, utan att bli frustrerad eller alltför irriterad – på dig själv och alla andra i din närhet.

Var inte rädd att be om hjälp, om du märker att vissa saker blir för tunga att ta själv. Du har vänner omkring dig – även om du kanske inte alltid tror det. Om inte annat – kan det vara värt att ta reda på vilka som faktiskt finns där nu, en gång för alla!

Även om du inte riktigt klarar att visa framfötterna på jobbet just nu – bara se till att saker bli gjorda och avklarade. Ha inga lösa trådar hängandes. De tar alldeles för mycket energi, och de märks… Chef och kollegor lägger märke till så mycket – så se till att de märker ditt välstädade bord!

Det står inte direkt romantik på menyn för dig denna månad, men däremot att må gott i goda vänners sällskap. Långvariga relationer får nog mest jobba på att hålla harmonin i schack – men för singlar och för dem som precis mötts, kan nya tider och spännande möten infinna sig.


Under augusti är det jobbet och karriären som gäller – även om det fortfarande är semestertider för många. Många kommer också att vänta med semester till en senare datum. Det råder en enkelhet och glädje att förkovra sig i jobbet just nu – och det som tidigare har känts motigt och tungt, går nu mycket lättare. Passa på att njuta och få energi av detta – hur ofta har man möjlighet att ladda batterierna på jobbet, säg…?

Negativitet, har en förmåga att dyka upp mellan partners i relationer denna period. Framför allt om båda är födda under första delen av denna månad. Om så är fallet – är det dags att gå ut i naturen tillsammans. Helst nära och även i vatten! Det är hög tid att börja spendera tid med det egna urelementet – och hämta ny känslomässig kraft och energi där.

Även övriga relationer, samt singlar – mår gott av att vara extra mycket i naturen denna period. Det är lite si och så med känslosvall över lag just nu, och naturen är den absolut bästa platsen att hitta tillbaka till sig själv igen. Vi kommer ju faktiskt därifrån, även om vi ofta glömmer av det i all vardag och stress.

Känner du att det kliar i fingrarna, är det dags att ta tag i de hemmaprojekt du länge tänkt på, men som inte blivit av ännu. Tillhör du dem som vill få gjort allt på en gång – skriv ner den där listan och bocka av det som blir gjort!  Och glöm inte vilopauser, att bara vara i en solstol, att tugga på ett grässtrå, att ligga och titta på molnen – att göra precis vad du vill, när du kan. Det laddar batterierna mer än det mesta!


Efter storm kommer lugn – och efter regn kommer sol. Äntligen kommer en tid av ljus, värme och positiva influenser till dig. Det har varit en del att ta i ett tag, men nu är det dags att göra annat. Sådant som är lättsamt och roligt och mer frivilligt. Även om de där ”måstena” finns där, är de inte överhängande denna period. Bättre balans, med andra ord.

Det är en god tid att vara ledig nu – så i den mån du kan ta ut semester, passa på! Umgås med nära och kära, gör vad du vill. Och gå in för att INTE kolla jobbmail, svara på eventuella jobbsamtal etc. Jobb är jobb – semester är semester. Om några i din vardag inte respekterar eller bryr sig om detta – hänvisa dem bara vidare till någon som är i tjänst, medan du har – just det – semester! J

Detta är inte den starkaste kärleksmånaden. Att bara vara sig själv och ladda sina batterier står så pass högt i kurs just nu, att det kan drabba en del relationer. Men – genom att vara helt öppen och ärlig om hur det känns, löser det sig. Det kan vara god tid att ”bara vara” tillsammans också.

För singlar, kommer det bättre tider längre fram. Nu behöver det egna jaget en del uppmärksamhet, för att komma tillbaka efter stressiga tider.

Vet du med dig, att du försummat kropp och sinne sista tiden, är det en skön tid att ta tag i saker och ting nu. Tider av mycket jobb och mycket tid inomhus, sätter sina spår efter ett tag. Att lufsa omkring i skog och mark, ta en cykeltur, hitta ett ställe med fin utsikt – vad som helst utomhus, gör bara så gott just nu. Vattentemperaturen kanske också, förhoppningsvis, är okej – så iväg, och simma lugnt!


Äntligen kommer lite mer vila, efter tider av stress och alltför stora krav på arbetsfronten. Även om det fortfarande är en hel del att göra – tiden till trots – blir det mycket lugnare nu. En god tid att göra klart och avrunda de projekt som hållits öppna och oklara. Detta är ingen tid att tänka på klättring i karriärstegen – vänta tills alla är på plats efter semestrarna, och vardagen har kommit in igen. Då är det absolut läge, att lägga fram dina förslag och att se över dina arbetsinsatser.

Stämningen i relationer förbättras under denna månad. Du hittar saknade bitar av sig själv nu, och det är tack vara att arbetsbördan lättat. Det har tagit många timmar och stunder från hus och hem – nu kommer en go tid att vara mer tillsammans igen.

För singlar, är det även en fin tid att ge sig ut och trivas i andra människors sällskap. Känner du dig osäker, då det kanske gått ett tag – då är det hög tid för social träning! Både att ta sig ut i solen på dagen, som till uteserveringen på kvällen. Kom ihåg, att du alltid kan vända på klacken och gå hem när du själv vill.

Om det finns slitage eller osämja i släktförhållanden, är detta något som bör tas om hand nu. Lika bra. Inget förändras, om inget görs. De känslomässiga bitarna, går inte att undvika i längden ändå – så ju fortare saker kommer upp på bordet och alla får tala ut – desto bättre. Och ibland är det dags att släppa taget, då förändringar inte kan ske pga. diverse som hänt. Inte det lättaste att göra – men det kan vara det nödvändiga steget, för att komma vidare själv.


Den harmoni och balans som kommit in sista tiden, kommer även att fortsätta under denna period. Nu är det kärlekens tid som råder. Både för nya och de mer långvariga relationerna, som gynnas av periodens starka energi denna månad.

För dig som är singel, är det mer tid för dig själv och att må gott i att bara vara just dig själv, som nu gäller. Gör sådant som du vet att du mår bra av – och prioritera din hälsa och ditt välmående denna tid.

Det kan kännas lite tungt och kraftlöst när det kommer till arbete och tyngre måsten denna månad. Hitta ett sätt som fungerar för just dig, så det som måste göras blir gjort. Ibland är det bara så, att man gör saker bättre om man delar upp sysslorna – istället för att prompt göra klart från start till mål. Tänk på, att allt som blir gjort, oavsett stort eller litet – faktiskt blir gjort!

Tycker du att värmen skapar stress och oro inom dig – se till att hålla dig cool med enkla medel. Tänk på att det är svalare att vara ute i långärmat och långbent i tunna vita tyger, än att gå barbent och kortärmat. Gärna åt tunikahållet, som sitter löst och ledigt. Lägg en våt, kall liten handduk runt nacken om du pustar på jobbet. Och sätt fötterna i kallt vatten! Fötterna är just din känsligaste kroppsdel, och det kan räcka med att de känns ömma eller svullna, för att dra ner energinivån till zero.

Att träna stenhårt, hålla nere kalorierna till minimum och leva på vatten och luft – är inte hälsosamt alls. Det är otroligt stressande för kroppen, och vill du komma i form är det harmoni som måste finnas med på din meny. Ät oftare och mindre portioner än du brukar istället. Ta in alternativa produkter med mindre fett och mer fibrer, istället för at utesluta saker. Det gör att du kommer i form på ett mer balanserat och långsiktigt sätt – och får antagligen riktigt goda vanor på köpet!  Små saker gör ofta väldigt stor skillnad i längden…

1 Augusti 2020  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Veckans horoskop V.31 27/7-2/8


Stockholm i mittSUP - stand up paddling


Du kommer märka att uppmärksamheten haglar i ditt liv eftersom du lever som du lär, här och nu. Ditt lekfulla och lite galna driv inspirerar andra som ser till att vara en del av ditt umgänge. Kreativiteten får dig på gott humör och du skapar minnen som du sent lär glömma. Och mitt i allt finns det plats för romantik och passion.

Du mår riktigt bra den här veckan och har verkligen lust att aktivera dig. Den tid du spenderar med vänner ser ut att bli mycket lyckad och fylld av roliga infall. Under den här tiden har du också lätt för att skapa nya kontakter och vänner. Det kan till och med röra sig om någon som du efter tag kan se som mer än bara än en vän. Ta tillfället i akt nu när allting verkar falla på plats för dig.

På måndag kan du vänta dig konflikter med familjen, skvaller, såväl som misstankar. Men du har en bra förmåga att övervinna utmaningar. Tisdagen är en bra dag för vila, återhämtning och shopping och detsamma gäller på onsdag på ett ungefär. Från torsdag till fredag har du många åsikter om hur allting är och bör vara, men du kan vakna till en annan verklighet och inse att du hade fel. Om du har vänner i eller från andra länder försämras någon sådan relation. Och på onsdag och torsdag kan du kanske hitta på något att göra utanför den egna bostaden för positivare erfarenheter. På lördag och söndag kan du som inte ger upp nå eventuella mål och styra saker och ting i önskade inriktningar. Oväntade upplevelser är inte uteslutna och du kan också börja ta itu med sådana saker som du tidigare skjutit upp.

 • Ditt flow: Action!
 • Veckans tema: Ljuspunkter. Venus effekter hänger sig kvar även den här veckan och den känns därför ljus och inbjudande på sina ställen. Du lyckas fånga de trevliga ögonblicken.
 • Veckans bästa: Positiv kraft. 
 • Veckans sämsta: Tisdagen.
 • Råd: Ta dig tid.
 • Arbete - Allt går enligt planen tills du stöter på något som fördröjer dig. Var lugn, det ordnar sig fort om du bara är metodisk i hur du hanterar saken.
 • Ekonomi - Det viktigaste för dig nu är att känna stabilitet och trygghet. Du behöver kunna sova om natten och veta att du inte har en massa saker du kunnat ta itu med men stoppat åt sidan.
 • Hälsa - Under den här veckan kan du känna magbesvär till och från. Det är viktigt att tänka på kosten för ditt välbefinnandes skull.
 • Relationer - Du är extra karismatisk och har lätt för att dra till dig en beundrarkrets. Passa på att fånga uppmärksamheten hos någon du velat känna bättre under ett tag nu.
 • Lycka - Du kommer vinnande ur en situation genom att inte låta dina impulser styra. Fortsätt sådär!


Den här veckan lutar du dig mot en person som står dig riktigt nära. Någon i familjen eller en vän och det är precis vad du behöver just nu. Du får support i att våga stå kvar i dig själv även när det blåser och marken inte känns helt hundra. Hitta kärnan inom dig och lita på att allt har en mening. Du kommer växa och utveckla din känslomässiga sida.

Den här veckan får du tid till eftertanke och får möjlighet att fundera över dina livsmål. Detta är något du inte har lagt tillräckligt med tid på den sista tiden och behövs för att du verkligen skall lära känna dig själv och få en mer harmonisk vardag. I mitten av veckan ser du ut att träffa någon som har en karaktär som verkligen faller dig i smaken, det ser inte ut som om någon kärlek kommer att blomstra men det kan mycket väl handla om en ny vän för detta är någon du kommer mycket bra överens med.

Relationer och andra människor är viktigast under de tre första 3 dagarna med månen i skorpionen i huset för relationer och partnerskap. Tisdagen är förmodligen den bästa dagen för möten av alla slag och för umgänge med folk. Måndagen är förmodligen den konstigaste och mest komplicerade dagen. Venus i kvadratur med Neptunus skapar nog materiella problem för en del av er. Det är bra att vara försiktig om du gör affärer eftersom inte allt är vad det verkar, och därefter känner du bara irritation och frustration. Men du har fortfarande något att lära dig om moral och om att göra det som är rätt. Torsdagen och fredagen är dagar med många diskussion och det är bättre att fokusera på de saker som verkligen betyder något för dig och hoppas att allt löses i slutändan. Några av er har problem med en kvinna den här veckan. Lördagen och söndagen är dagar då du har idéer att uttrycka och då oenigheter nästan säkert inträffar. Du kan till och med känna dig som det svarta fåren i din entourage.

 • Ditt flow: Rensa ut!
 • Veckans tema: Romantiker. En romantisk influens gör dig redo för något nytt på kärleksfronten! För många i tecknet kanske ett frieri eller annat viktigt steg förbereds just nu.  
 • Veckans bästa: Förväntningarna. 
 • Veckans sämsta: Oväntade hinder. 
 • Råd: Ta steget. 
 • Arbete - Ta pauser ofta, både för kroppens och hjärnans skull. När du kör fast är det bra att komma ifrån allting ett tag och bara andas.
 • Ekonomi - Förändringar du gör just nu har inverkan på ditt liv i ett större perspektiv. Att börja spara kan vara vägen till större självständighet.
 • Hälsa - Försök bryta ner träningspassen i mindre delar, det kan lätt bli övermäktigt för dig annars. Du mår bättre av kontinuerlig aktivitet än plötsliga explosioner av hård ansträngning.
 • Relationer - Du är kompatibel med betydligt fler personer än du tror, så avfärda inte någon på grund av en förutfattad mening. Det här gäller intima förhållanden såväl som vänskapsrelationer.
 • Lycka - Den dag i mitten av veckan som börjar som en otursdag vänder snabbt då det inträffar något som är mycket positivt för dig.


Veckan levererar ett bra utbud av social kontakt. Du träffar vänner, hänger på bryggan, sticker iväg på picknicks och låter spontana utflykter få ta plats. Din attityd gör det enkelt för andra att ta kontakt med dig och du söker dig till nya platser. Det är med lätta steg som du tar för dig och charmar din omgivning.

Den här veckan ser ut att vara fylld av nöjen, ofta från oväntade håll. Kanske är det en vän eller din partner om du är i ett förhållande som kommer med förslag på en ny och spännande aktivitet. Förbindelsen mellan din hjärna och din mun verkar inte vara helt gjuten för tillfället. Det finns stor risk för att du säger sådant som du inte menar eller som andra helt enkelt missförstår. Tänk igenom det du skall säga en extra gång för att minimera den här risken.

På måndag vet du nästan inte vad som är det bästa sättet att göra någonting och kanske till och med försöker du nå illusoriska mål. Det finns också risker för brist på balans mellan att ge och ta emot eller när det gäller att veta vad som är realistiskt att göra. Det uppstår också problem på grund av konfrontationer i relationer. Du måste lära dig att släppa taget kanske och acceptera att du inte kan ha allt. På tisdagar och onsdagar är ditt arbete viktigt, och du känner dig upptagen. Du har mer att göra och din hälsa är också ganska god. Du mår bättre både mentalt och fysiskt. På torsdag och fredag, med månen i Skytten, har du att göra med andra och tillbringar mer tid tillsammans med andra. Tyvärr kan själviska tendenser orsaka problem. För några av er finns det ett missnöje som är relaterad till känslor av brist på tillfredsställelse. Andra kan gräla om pengar. Detta gäller även på lördagen. Oväntade saker händer många av er på söndag. Helt plötsligt kan ni inse något som ni tidigare inte sett.

 • Ditt flow: Gruppaktiviteter!
 • Veckans tema: Piggare. Du har en vital påverkan från Jupiter just nu och att orka mer rent fysiskt påverkar även humöret positivt. Det här är dagar när du säger ja till mycket.  
 • Veckans bästa: Nya planer. 
 • Veckans sämsta: Andras problem. 
 • Råd: Inspirera. 
 • Arbete - Använd en dag då du har mindre att göra till att planera resten av veckans åtaganden. Det här kommer resultera i att du känner dig mindre stressad.
 • Ekonomi - Dina transportkostnader kan skena iväg lite så försök se om det går att minska ner på dem på något vis. Det är möjligt om du tänker kreativt.
 • Hälsa - Det är hög tid att du har hand om munnen och tandhälsan mer ingående, det är ett område som kan vara åsidosatt men som kan påverka dig ur ett helhetsperspektiv.
 • Relationer - Om du har en partner sedan länge tillbaka så behöver du se till att ge denne mer uppmärksamhet. Allt har blivit slentrian så in med lite förnyelse! Är du på jakt efter ett förhållande så har du nu goda chanser att hitta en person du kan slå dig ner med.
 • Lycka - Nu är det dags att fundera på vad som verkligen gör dig lycklig. Det är inte nödvändigtvis vad familjen, vännerna eller din partner vill.


I veckan kommer det gå upp för dig vad du är bunden till och vad som styr din tid. Du är peppad på att göra upp en plan där du blir klar med mindre mål. Vad som är ovärderligt för dig blir tydligare. Även hur mycket du spenderar på annat som egentligen kanske är ganska meningslöst. Ett litet alarm kan man säga – och det är mer än välkommet.

Det ser ut som om dina dagliga rutiner förändras under den här veckan och det kan bli en liten omställning innan allt sitter. Ta det därför lugnt i början på veckan med så många avslappnande aktiviteter som möjligt. Lite senare på veckan bör du vara redo för nya utmaningar och din energi verkar på sin normala nivå igen.

En kvadratur mellan Merkurius och Mars på måndag skapar utmaningar för arbete och hinder när det gäller dina mål. Och kanske går inte allt enligt plan. Du kan också dras in i andras problem eller bli lurad av någon, och det är bäst att undvika skvaller eftersom man säger fel saker. Du litar inte heller på andra. Men det finns också anledning till medkänsla. Tisdagen är en rolig dag annars och du kan inta klaga att över onsdagens energier heller i de flesta fall. På torsdag och fredag finns det mer stress och du har problem att lösa men det uppstår problem i relationer. Helgen är förmodligen en tid för att träffa vänner, men Merkurius i opposition till Pluto på lördagen skapar mer än troligt konflikter och motsättningar. Människor kan bete sig lite konstigt på söndag också och du kan känna att du befinner dig i fel sällskap.

 • Ditt flow: Ta dig fram!
 • Veckans tema: Skarpögd. Kärleken och andra viktiga delar får en kritisk översyn när Merkurius påverkar. Nu ser du bristerna och skavankerna, men har också vilja att putsa upp dem. 
 • Veckans bästa: Nystart.
 • Veckans sämsta: Motståndet. 
 • Råd: Var bestämd. 
 • Arbete - Det är bra om du håller ordning på arbetsplatsen nu eftersom du kan behöva hitta saker snabbt. Att behöva leta efter grejer kan försena dig och vara en allmän olägenhet.
 • Ekonomi - Du har flyt med allt som gäller utlandet. Oavsett om det gäller att boka en resa till bra pris eller hitta det bästa erbjudandet utanför landets gränser så går det bra för dig. Du har mycket att spara på det här viset.
 • Hälsa - Det handlar inte så mycket om vad du gör för dig själv rent praktiskt nu, det viktiga är din inställning. Du behöver vara där mentalt för att göra någon positiv förändring, annars kommer det aldrig att hända. Du kan använda mental motivation för att ta ett stort språng framåt.
 • Relationer - Du som är singel behöver sålla lite, du har flera som är intresserade av dig och har råd att vara lite kräsen. I ett redan etablerat förhållande är det bra om du försöker hålla på din individualitet.
 • Lycka - Det verkar vara udda siffror som ger mest tur, om du ska spela kan du pröva och se om det stämmer.


Du är medveten om vilken stark påverkan du har på andra och det visar sig i veckan. Men sök inte andras godkännande utan följ dina egna impulser. Din aptit på livet är magisk och det är inte mycket som just nu kan få dig ur balans. Använd tiden till att utveckla dig själv och de områden som du för tillfället prioriterar.

Gör inga stora förändringar den här veckan utan försök att hålla normala rutiner så gott det går. Du kommer att behöva lugn or ro under ett tag och får absolut inte slarva med sömnen. Du behöver inte avboka några aktiviteter men var sparsam med att planera nya.

Du får intrycket på måndag att någon är oärlig. Det är bra om du undviker att göra viktiga affärer och inköp på måndag i och med det finns en risk för förlust. Det slutar med att du känner dig frustrerad, manipulerad kanske och affärerna går inte så bra heller. Tisdagen är inte en perfekt dag men är fortfarande mer harmonisk än måndagen. Du mår bättre i allmänhet, och du är starkare, mer balanserad. Familjerelationer förbättras och du kan återse någon. På onsdag, gör vad du kan och hur mycket du kan eftersom det beror på hur mycket ansvar det finns. På torsdag och fredag grubblar du gör mycket och kanske borde du njuta av livet i stället. Allt löser nog sig till slut. På lördag och söndag är du igång och gör saker, och även om oväntade problem kan uppstå lyckas du får mycket gjort.

 • Ditt flow: Frihet!
 • Veckans tema: Stopptecken. Det här är en tid som lämpar sig för att knyta hop det som varit och samla kraft inför det som ska komma, en paus helt enkelt. Våga säga nej till energislukarna. 
 • Veckans bästa: Din pondus.  
 • Veckans sämsta: Beslutsvåndan.  
 • Råd: Varva ner. 
 • Arbete - I stressiga lägen är det lätt att du tappar tålamodet och då kan andra få höra både det ena och det andra. Var medveten om det här så du kan gå ifrån situationen ifall du blir för irriterad.
 • Ekonomi - Pengar upptar en stor del av dina tankar just nu och du vill mer än gärna ägna din energi åt att förbättra läget. Det är inte så dåligt just nu med men det finns samtidigt en hel del du kan göra som är positivt och bra i längden.
 • Hälsa - Nu är allt omkring dig som upplagt för att du ska småäta och göra dåliga val. Det uppstår situationer då du måste äta ute eller på stående fot. Försök vara så medveten du kan och göra det bästa av situationen.
 • Relationer - En nytändning uppstår mellan dig och någon du varit attraherad av under en längre period. Det är som att du ser allt ni har med nya ögon igen och då uppskattar du det desto mer.
 • Lycka - Lördagen är en riktig turdag för dig då hela universum verkar jobba till din fördel. Passa på att utnyttja det!


Den här veckan blir du medveten om ditt eget utrymme och varför du söker lite mer space. Lägg dig med en bok eller podd i gräset och känn in naturen. Att återhämta sig eller att få tillgång till sin naturliga kreativitet är frigörande. Du har känslorna med dig och du kan inte alltid avgöra om du gillar det eller inte. Låt det vara som det är.

Din attraktionsförmåga är särskilt hög denna vecka. Du behöver inte arbeta särskilt hårt för att få personer intresserade av dig. Var bara försiktig så att du inte sänder signaler till fel personer, att någon får upp ögonen för dig behöver ju inte bara vara positivt – det krävs ju också att du också är intresserad, annars blir det ju bara jobbigt.

De tre första dagarna är dagar med många samtal. Du har också fler tankar. Fler saker att oroa dig för. Några av er lär dig något nytt. Du vill också åka någonstans eller göra kortare resor, promenera, få lite luft etc. På måndag gillar du inte någons åsikter om dig. Och du kan göra fel intryck. Inte allt fungerar heller såsom du tänkt dig, vilket kan ge upphov till irritation, särskilt om du misstänker att någon skapar avsiktliga problem. Stanna hemma på onsdag och torsdag. Familjen och det förflutna blir viktigare. Om du är missnöjd med situationen är det svårt för dig att dölja dina känslor. Men du kan ha roligt under helgen. Jobbigare astrologiska aspekter kan generera oväntade upplevelser, särskilt i form av andras något konstiga beteenden.

 • Ditt flow: Spiritualitet!
 • Veckans tema: Överraskar. Din vecka känns spännande, nu påverkar Uranus och du är benägen att vilja överraska, ja kanske till och med skaka om din omgivning med nya beslut. 
 • Veckans bästa: Nya erfarenheter. 
 • Veckans sämsta: Kritiken. 
 • Råd: Var lagom rebellisk. 
 • Arbete - Ta bort mobilen eller klockan om du känner att de stressar upp dig. Du måste få jobba i din egen takt för att inte produktiviteten ska påverkas, speciellt om du har ett kreativt jobb. Det är inte alltid möjligt men då lyckas du i alla fall göra det bästa av situationen.
 • Ekonomi - Nu får du ta emot ett besked som med största sannolikhet är positivt – du vet inte riktigt än. Ta reda på mer fakta innan du drar några slutsatser.
 • Hälsa - Gå gärna på en hälsokontroll nu, du behöver försäkra dig om att allt är okej och det kommer kännas bättre när du vet hur det står till.
 • Relationer - En tidigare händelse är överspelad sedan länge, så du ska undvika att den kommer på tapeten igen. Fokusera på det som är här och nu.
 • Lycka - Något värdefullt gömmer sig hemma i byrålådan. Varför inte se om du kan sälja det?


Dessa dagar tillbringar du mer än gärna tillsammans med människor som får dig att tänka ett steg längre och som får dig att sväva utanför ramarna. Diskussioner om framtid, drömmar och planer får dig riktigt engagerad. Gör upp en strategi för hur du kan få in mer glöd i din vardag.

Veckan börjar bra utan några särskilda händelser, men under veckans andra hälft så kan en liten krämpa som du trodde hade försvunnit återigen göra sig påmind. Du är så trött på att du aldrig tycks bli av med den och det här kan få dig att tappa fokus från andra positiva händelser under veckan. Du som söker efter en ny partner har ypperliga chanser att förverkliga din dröm. Tänk bara på att försöka hålla dig positiv och inte klaga för mycket över dina egna besvär under dessa möten.

Måndagen är den mest komplicerade veckodagen med konflikter främst på jobbet och ett behov av att ha rätt. Problem uppstår i relationer med kvinnor för många av er och det är bra att ta hand om hälsan och om sig själv. Tisdagen och onsdagen är bra dagar för investeringar och affärer. På torsdag och fredag, med månen i Skytten, uppstår det många diskussioner av alla slag. Många diskussioner äger rum hemma och beror på känslor som är ganska upphettade. Detta gäller också på lördagen. Under helgen mår du dig bäst om du vistas i bekanta miljöer. Oväntade saker äger nog rum på söndag.

 • Ditt flow: Sätta gränser!
 • Veckans tema: Ivrig. Veckan känns en aning jäktig under planeten Mars påverkan. Du har nu överskott på energi och vill hugga i, men se upp för att dubbelboka dig i ren iver. 
 • Veckans bästa: Styrkan. 
 • Veckans sämsta: Tajmingen.   
 • Råd: Var noggrann.  
 • Arbete - Du har en tendens att se på även enklare uppgifter som stora berg du måste bestiga. När du väl börjat inser du dock att det inte alls är särskilt svårt eller tidskrävande.
 • Ekonomi - Du kan lägga pengar på det du tycker om den här veckan eftersom de nödvändiga utgifterna minskat. Tänk även långsiktigt, det är säkerligen mer tillfredsställande att ha ett mål att kämpa för än att spendera på konsumtion.
 • Hälsa - Nu vill du gärna njuta av någon kulturell aktivitet. Man kan träffa på dig på operan, teatern eller en konstutställning. Allt som är vackert är särskilt intressant för dig nu.
 • Relationer - Du försöker förbättra kärlekslivet genom en ny teknik du hört om. Det här är något som har stor potential att fungera bara du är medveten om att det inte är någon mirakelkur.
 • Lycka - Nu är din intuition fullt påkopplad när det gäller spel och tävlingar. Du kan förutse utgången av ett händelseförlopp vilket ger dig ett försprång.


Den här veckan märker du av att du har en viss påverkan på andra människor och att du med det får extra status. Dina tankar cirkulerar kring att utveckla en business eller att våga satsa på en förmåga som du har. Någon i din krets kan ha inflytande och öppna dörrar för dig. Var ödmjuk och visa ditt engagemang för de saker du bryr dig om.

Om du är i ett förhållande så kan veckan blir rätt så tråkig. Du är trött på att det inte händer något och kan lätt beskylla din partner för detta. Irritation föder irritation och det kan snart utvecklas till ett storgräl om du inte avbryter det tidigt. Kanske bör du inte förvänta dig särskilt mycket från din partner den här tiden utan planera in någon rolig aktivitet med dina vänner istället.

Den här veckan är ganska komplicerad med många händelser. Från måndag till onsdag med månen i ditt stjärntecken, både söker du och får mer uppmärksamhet. På måndag står det inte så bra med nerverna, plus att du inte litar på andra och besvikelser kan uppstå. Det är också bra att inte ge sig på något farligt eftersom det finns risk för olyckor. På tisdag kommer du dock att hitta mer harmoni. Och onsdagen är nog inte någon helt dålig dag heller. Den ekonomiska situationen ser inte dålig ut på onsdag och torsdag, plus att du mår bra på jobbet. Men det uppstår mycket prat och till och med oenighet, särskilt på torsdag och lördag. Det är bra att vara försiktig i trafiken under dagarna som nämns ovan. Allt kan hända på söndag.

 • Ditt flow: Du är produktiv!
 • Veckans tema: Kärlek. Det tycks finnas mycket kärlek i luften nu, fina möten med vänner och andra nära relationer kan bli av under din vecka. Händelser framöver lyfter dig. 
 • Veckans bästa: Vackra ord. 
 • Veckans sämsta: En miss. 
 • Råd: Ge och ta.  
 • Arbete - Se till att kommunikationen mellan dig och andra på arbetsplatsen fungerar smidigt. Det är viktigt att du är tillgänglig och att du får fram det du vill ha sagt på ett klart och tydligt sätt. Var hellre övertydlig än att lämna något åt fantasin.
 • Ekonomi - Stressa inte när du ska ta ett beslut gällande dina finanser. Det är lätt att ryckas med av ett till synes bra erbjudande men läs det finstilta och bilda dig en uppfattning först, du har tid till det.
 • Hälsa - Du behöver ut och andas frisk luft just nu, för mycket hemmasittande är inte bra för dig. Motion får du på köpet.
 • Relationer - Dina känslomässiga behov är ökade nu och du bör se till att omgivningen är förstående för att du både kan behöva dra dig undan och samtidigt få närhet.
 • Lycka - Det kan hjälpa att låta en vän bestämma åt dig när du velar fram och tillbaka. Det krävs nämligen någon som kan se mer objektivt på det hela.


Nu satsar du på att förändra din livsstil och hitta nya sätt som funkar när annat inte gör det. Du vill ha frihet och du vill känna dig levande. Det finns massor med saker du kan göra för att uppleva det. Inspirationen där ute är oändlig och kanske får du svårt att bestämma dig men det är egentligen bara att testa sig fram.

Att vara en god lyssnare är a och o den här veckan. Ofta kan du tycka att du lyssnar på vad andra säger men du verkar inte riktigt ta in budskapet från de andra, de tycker i alla fall inte dem. Om du är sugen på att byta jobb eller kanske göra något helt nytt så passar den här veckan bra för planering inom detta område.

De tre första dagarna i veckan är dagar då du är lite mer tillbakadragen men du vill kanske återhämta dig. Särskilt på måndag skulle det vara bra att vakta ryggen eftersom vissa problem och konflikter också kan uppstå med människor som kanske inte respekterar dig så mycket och de kan göra saker bakom din rygg eller i hemlighet. Det kan finnas dessutom misstankar och problem med människor från det förflutna eller med familjen. Tisdagen är en ganska lugn dag och på onsdag kan du hitta lösningar på problem och svar på frågor. På torsdag och fredag kan jobbigare situationer uppstå och du kan få lite negativ uppmärksamhet. Dessutom kan problem och konflikter som har med pengar att göra. Du arbetar vid behov under helgerna. Du tjänar pengar eller vill tjäna mer. Det kan också uppstå oväntade problem och även på jobbet känner du att att du inte får den uppskattning du förtjänar.

 • Ditt flow: Du agerar!
 • Veckans tema: Starka känslor. Venus och Mars skapar spänning i dina relationer och nu är det viktigt med rätt attityd, allt från kära möten till bullrande dispyter kan bli verklighet.  
 • Veckans bästa: Omväxlingen. 
 • Veckans sämsta: Dallrande nerver. 
 • Råd: Ta kontroll. 
 • Arbete - Någon hade lovat dig en fördel för ett tag sen, en belöning för ditt hårda slit. Nu kommer den och du lär inte bli besviken!
 • Ekonomi - Det bör finnas rum för rena nöjesaktiviteter i din budget så du slipper gå omkring och ha tråkigt bara för att du försöker att snåla. Planerar du bara rätt ska du se att det är hållbart.
 • Hälsa - Nu är det ett utmärkt tillfälle för dig att ifrågasätta dina vanor och försöka förbättra dem. Byt gärna ut det du gör mot ett hälsosammare alternativ.
 • Relationer - Om någon försöker irritera eller provocera dig så ska du inte nappa på betet. Var istället bara ditt lugna, vanliga jag så ska du se att de snart tröttnar.
 • Lycka - Nu kan det mycket väl vara så att ditt turnummer du håller på faktiskt fungerar. Det lönar sig att vara enträgen.


Dina känslor ligger under ytan och lurar kära stenbock. Det är inte alltid du välkomnar dessa men du gör bäst i att titta närmare på vilka mönster och beteenden som kanske förstör mer än vad de gör nytta. Det här är en utvecklingsfas som handlar om att växa och att se på sig själv med nya och kärleksfulla ögon.

Ditt självförtroende är godare än vanligt den här tiden, speciellt när det gäller dispyter och diskussioner. Du vågar stå på dig mer än vanligt och lyckas bra med att få din vilja igenom i nästan allt. I och med detta så får du löst ett par små problem som du har gått och irriterat dig på och kan därför fokusera på viktigare saker. Synd bara att en mindre åkomma kan drabba dig i slutet av veckan och få din energi att sjunka. Lyckas du undvika den så kan du antagligen få gjort mycket mer än vanligt.

På måndag är det bra att vänta med snabba slutsatser eftersom du kan ha fel eller missförstå en situation. Det är också bra att vara försiktig i trafiken och att inte köra under påverkan av alkohol eller om du för alltför trött. Det kan uppstå annars problem på jobbet och hemma, så måndag är en ganska komplicerad dag. På tisdag kommer du ganska bra överens med andra människor och onsdagen är också en social dag. På torsdag och fredag behöver du mer vila, men det uppstår nog också otrevligare konflikter och konfrontationer. Lördagen är en ganska trevlig dag och du mår bra i andras sällskap. Men på söndag kan någon eller något orsaka en chock eller uppträda på helt oväntade sätt.

 • Ditt flow: Hantera dilemman!
 • Veckans tema: Lättsamt. Jupiters anda färgar din just nu och det betyder att allting känns mer positivt laddat, från jobb och plikter till övriga aktiviteter. Du vågar chansa lite.
 • Veckans bästa: Spontana grepp. 
 • Veckans sämsta: Dyra köp. 
 • Råd: Var sparsam. 
 • Arbete - Det känns som att du får slita hårdare än andra nu men du får samtidigt ett större erkännande. Det du gör nu är viktigt för din framtid.
 • Ekonomi - Samarbeten för att tjäna pengar fungerar mycket bra just nu, speciellt de som involverar någon du känner väl eller åtminstone är bekant med. Ju längre avståndet är, fysiskt eller emotionellt, desto mindre är sannolikheten att det lyckas.
 • Hälsa - Du genomgår en förändring just nu, både när det kommer till dina tankar om saker och ting och det mer ytliga. Det enda du behöver tänka på är att våga vara dig själv och låta din sanna personlighet få komma fram.
 • Relationer - Du behöver diskutera något viktigt med en partner eller någon annan som står dig nära. Försök inte lägga locket på dina tankar och känslor, allt behöver komma upp till ytan så ni kan få ordning på det.
 • Lycka - Ett problem är på väg bort ur ditt liv och du har en speciell person att tacka för det, så glöm inte bort att visa din uppskattning.


Du tillåter dig själv att bli mer avslappnad och tillgänglig i intima relationer. Om du dejtar kan det vara läge att våga fördjupa dig i någon och öppna upp för svårare samtal. På någon nivå är du tvingad att ta itu med andra människor och det kan verkligen vara befriande. Det är hela poängen. Du ser också situationer klarare och får förståelse.

Du kan den här veckan gå och grunna lite på om det köpet gjorde för ett tag sedan verkligen var helt rätt. Antagligen kommer de här tankarna inte att gå över förrän du får chansen att utnyttja det du köpte till sitt avsedda ändamål. Annars blir det inte en särskilt händelserik vecka, du är lite för upptagen för att hinna planera in något roligt.

På måndag kan kvadraturen mellan Merkurius och Mars orsaka trafikolyckor såväl som gräl på jobbet eller med människorna i omgivningen. Med grannar, bröder, systrar, folk som du brukar prata med. Du kan snabbare bli arg eller känner dig utmanad. Det kan även uppstå lite besvikelse i kärlek och det skadar inte att vara försiktig med pengar. På tisdag går allt som du vill att det skall gå och detta gäller även onsdag, även om lite ansvar från din sida också hjälper men kommer nog naturligt i de flesta fall. På torsdag och fredag umgås du med vänner eller gör affärer med andra, och det alstras många typer av diskussioner och inte alla är väldigt trevliga. Lördag och söndag är dagar då man vill ha lugn och ro men något händer alltid och på söndag är det nästan omöjligt att inte uppleva konstiga händelser särskilt relaterade till familjemedlemmar eller livspartners.

 • Ditt flow: Kärlek!
 • Veckans tema: Ledighet. En skön influens från månen gör dig mjuk och samarbetsvillig, men en smula lat rent fysiskt. Du vill gärna mysa och slappa, en lämplig tid för semester. 
 • Veckans bästa: Hemmamyset. 
 • Veckans sämsta: En envis person. 
 • Råd: Lyssna inåt. 
 • Arbete - Du jobbar hårt och kan både vara självständig och samarbeta med andra. Bäst resultat blir det med en kombination av de två sätten.
 • Ekonomi - Något gammalt har gått sönder som du egentligen borde ha bytt ut för länge sen. Det är så irriterande när prylar inte fungerar och så enkelt att lösa, så se till att du gör det.
 • Hälsa - Ditt sötsug är ökat just nu, så försök äta en balanserad kost. En fallgrop är om du låter det gå för långt tid mellan måltiderna, regelbundenheten är viktig.
 • Relationer - Undvik att ta upp de tyngre ämnena i vänskapskretsen. Det kan bli ordslagsmål om ni debatterar politik, religion eller dylikt. Du kan vara den som lättar upp stämningen och får alla att må bra.
 • Lycka - Du vet precis vad du vill i livet men saknar en del verktyg för att nå dit. Nu kan någon annan bistå dig med det.


Din agenda känns bokad och du vill gärna beta av alla måsten. Släpp det och slappna av. Ingenting måste vara perfekt, det vet ju du. Gå inte in för mycket i tankar utan gör hellre upp en to do-list så att du slipper bära med dig allt. Det stressar dig i onödan och det är inte värt att svettas för. Försök att ta dig ut och njuta av naturen.

Om du har något känsligt att ta upp med en person så ser denna vecka ut att vara idealisk för detta. Du kommer antagligen att bli positivt överraskad av hur förstående personen i fråga kan vara och det känns också mycket skönt att bli av med det här som har gått och tryckt dig en tid. På kärlekens område händer det inte mycket den här veckan, allt är sig likt och det kan du tycka är lite tråkigt, du hade faktiskt inte haft emot en del förändringar.

Måndagen är en av de där konstiga dagarna när du inte riktigt vet vad du ska tänka om någon familjemedlem, men du har kanske misstankar rörande en kvinna, som kan tillhöra din familj, men som också kan vara en gammal vän eller någon från det förflutna. Gräl i dag kan leda till upprördhet och irritation, särskilt om du känner dig förlöjligad. På tisdag är diskussioner med andra trevliga. På onsdag hittar du information och mer klarhet. Du har mycket ambition på torsdag och fredag, men några av er måste arbeta hårt för att få saker att gå framåt. Det skulle inte heller skada att försöka ta kontroll över en situation som har kontroll över dig. Många diskussioner äger rum på torsdag och lördag. Det händer rätt så mycket mot veckans slut men du kan nog också räkna med en rad konstigare utvecklingar. Det skadar inte att vara försiktig om du reser och i distansrelationer med.

 • Ditt flow: Hitta hem!
 • Veckans tema: Skaparlust. Det konstnärliga kan betyda mycket för detta tecken och nu ökar Venus eventuell medfödd kreativitet och talanger. Dags att visa vad du kan. 
 • Veckans bästa: Fantasin. 
 • Veckans sämsta: Självdisciplinen. 
 • Råd: Fokusera.
 • Arbete - Med dig vid rodret kan det bli framgångar för hela företaget. Nu har en högre uppsatt person insett att det är bra ifall du får ta större ansvar än tidigare och du lär knappast göra någon besviken.
 • Ekonomi - Ligg lågt just nu och försök att inte röra till det för mycket. Har du pengar investerade i aktier eller fonder så låt dem vara kvar, det är säkrast just nu.
 • Hälsa - Det kommer vara bra för dig att minska ner på tempot nu och försöka rensa i schemat. Inte allt kan bli klart på en gång men det du gör blir i alla fall välgjort.
 • Relationer - Vissa ämnen är fortfarande känsliga att ta upp trots att du kommit mycket nära en person i din bekantskapskrets. Tänk innan du säger vissa saker som skulle kunna röra till det.
 • Lycka - Goda nyheter kommer från långt håll nu, det är oväntat men välkommet! Du verkar får hålla ut till slutet av veckan för att få reda på vad det gäller.
27 Juli 2020  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Veckans horoskop V.30 20-26/7

Stockholm i mittNordiska museet


Den här veckan ger dig ännu en möjlighet att titta på dina mest privata områden i livet. Den delen av dig som inte alltid syns utåt. Hur du känner, vad du behöver och tryggheten kring hemmet. Du skulle mycket väl kunna byta adress det här året, testa att bo i kollektiv eller köpa din egen bostad. Din familj blir en viktig pusselbit i den utvecklingen.

Om du är bekymrad över din ekonomi så lämpar sig veckan mycket bra för att ta hand om just det. Du har mycket att vinna på att gå igenom dina utgifter och söka mindre kostsamma alternativ. Din tur verkar vara något bättre än vanligt, speciellt tidigt på veckan men den är inte något du kan lita på när det gäller spel och lotter.

Nymånen i kräftan på måndag påverkar hem- och familjelivet, och kan ha ett samband till det förflutna. Nymånen handlar om att utveckla en känsla av tillit till livet och söka lugn och ro. Du kan därför mycket väl avvisa vissa människor och sätta gränser. Viktigare beslut kan också fattas. På onsdag anländer solen i lejonet och under cirka en månad ökar din optimism och livsglädje. Du går ut mer och har roligt oftare. Du kan ta semester och du kan spendera mer tid tillsammans med dina eventuella barn med. Denna energi är närvarande under denna vecka på tisdag och onsdag som är trevliga passionerade romantiska och kärleksfulla. Jobbsituationen ser ganska bra ut på både torsdag och fredag. Du har en god förmåga att fokusera på det som behöver göras och du tar dina uppgifter på allvar. Under helgen umgås du med andra, bland annat med livspartnern om du har en och även om det finns kärlek finns det också risker för konflikter. Det viktiga är att man försöker kommunicera och att man försöker lyssna.

 • Ditt flow: Ge dig hän!
 • Veckans tema: Sunt förnuft. Du bör ta din magkänsla på allvar när den säger att du ska ändra på vissa av dina vanor. Det är kanske inga lätta beslut att ta, men du gillar utmaningar.
 • Veckans bästa: Viljestyrkan. 
 • Veckans sämsta: Negativa personer. 
 • Råd: Få loss tummarna. 
 • Arbete - Din nyfunna energi gör det lätt för dig att ta itu med även de mest krävande uppgifterna. Passa på att använda dig av den extra ork du har för att få ett försprång.
 • Ekonomi - Nu strävar du efter bekvämlighet och statusprylar. Låt det inte stiga dig åt huvudet. Även om du har pengar så är annat viktigare.
 • Hälsa - Det är dags att fräscha upp ditt yttre. Att pyssla om dig själv lite, till exempel genom att gå och klippa dig, ger ett välbefinnande. Tänk att något så litet kan göra så mycket för ditt välmående!
 • Relationer - Tankar på ett tidigare förhållande dyker upp i ditt huvud och du får svårt att stöta bort dem. Tillåt dig själv att reflektera på det som varit för att sedan kunna gå vidare igen.
 • Lycka - Att slita hårt för dina mål ger dig stor tillfredsställelse nu och det är något du bör prioritera.


Du är nyfiken på att förstå vad dina tankar gör med dig och din verklighet. Att du attraherar olika saker gör det mer spännande att försöka knäcka koden. Du är peppad på att lägga ner allt negativt prat och börja fokusera på det som gör dig glad. Ett onlineprojekt kan gå över förväntan och publicitet kan vara på sin plats.

Du kan lätt fastna i dagdrömmeri den här veckan. Du känner dig helt enkelt inte motiverad att ta tag i arbete och studier den här tiden. Ta några dagar och ta det lugnt men försök sedan att i alla fall påbörja de uppgifter som du har på dig. Då kommer du känna att veckan inte har varit helt bortkastad.

Nymånen i kräftan på måndag påverkar huset för kommunikation och interaktion. Denna nymåne är ganska flummig och kan ge upphov till problem mest för att man väntar sig något bra och positivt men det man får är nog är det motsatta. Man kan känna sig för godtrogen och man vet inte riktigt vad man skall göra för att situationen skall förbättras. Ni bör vara försiktiga om ni skall skriva under olika kontrakt. På onsdag anländer solen i lejonet och därför är hem- och familjelivet viktigare. Du umgås mer med familjen och kan även återse släkt och gamla vänner. Samtidigt är du också känsligare, mera nostalgisk. På torsdag och fredag är du mestadels på gott humör och du umgås med gärna med vänner. En del av er jobbar på lördag och söndag och kan till och med stressa en hel del. En del av er mår inte så bra och har en kort stubin.

 • Ditt flow: Öppenhet!
 • Veckans tema: Tveksamheter. Månen gör utsikterna dimmiga och det här känns som en obeslutsam period. Dock oroar det omgivningen mer än dig, du har fötterna stadigt på jorden. 
 • Veckans bästa: Kärleken. 
 • Veckans sämsta: Dubbla budskap. 
 • Råd: Ha tålamod.  
 • Arbete - En händelse uppstår i mitten av veckan som får dig att fundera på om du har överskattat dina förmågor. Allt kommer dock lösa sig relativt snabbt, så i slutändan har du styrkt din tro på dig själv och vad du är kapabel att åstadkomma.
 • Ekonomi - Underskatta inte vikten av att knyta kontakter som kan hjälpa dig med dina finansiella angelägenheter. Förr eller senare kommer du behöva bolla frågor med någon annan eller få stöd på annat vis.
 • Hälsa - Det finns goda förutsättningar att förbättra din livskvalitet nu. Det här gäller både självförbättrande åtgärder och förändringar i livsmiljön.
 • Relationer - Någon i din närhet längtar efter mer uppmärksamhet från dig. Gör ditt bästa för att visa att du finns där.
 • Lycka - Det kan bli en småvinst här eller där men turen är lite ojämn och du lär inte kamma hem miljonen. Att satsa i liten skala är bäst.


Du kan äntligen börja planera och klara vissa delmål från och med den här veckan. Gör en to do-list och beta av det som hänger som ett åskmoln över dig. Mitt i allt kommer du även prioritera dig själv och ge dig den självkärlek du förtjänar. Köp det där plagget eller boka en längre spabehandling. Du lär märka en sådan skillnad.

En komplimang under veckan från en vän får dig att känna dig riktigt uppskattad. Det kan behövas eftersom du kan vara lite nere efter ett inköp som tyvärr inte motsvarade förväntningarna. Du vet med dig att det egentligen var lite för dyrt, men det var något du faktiskt inte kunde motstå vid den tidpunkten.

Nymånen i kräftan på måndag är en indikation att det uppstår någon ny utveckling i ditt liv som påverkar dina intäkter. Många av er vet inte riktigt vad ni skall göra dock åt en ekonomisk situation. Ni väljer att ha tillit snarare än att stressa. Allt kommer nog också att ordna sig ändå till slut. Dina verbala förmågor kommer till användning på tisdag och onsdag. På onsdag anländer dessutom solen i lejonet, som är ditt hus för kommunikation och interaktion. Du pratar mer, gör fler korta resor och lär dig också mer under cirka en månad. Dessutom träffar du nya människor. På torsdag och fredag håller du dig mest hemma men du lyckas icke desto mindre förmodligen vila och återhämta dig. Dessutom tar du hand om bostaden. På lördag och söndag är du på gott humör och på festhumör och du är charmig, men aspekterna ökar risken för avundsjuka, svartsjuka, manipulation, och förluster.

 • Ditt flow: Vardagslyx!
 • Veckans tema: Initiativförmåga. Det är i din hörna det händer något just nu, Mars bana gör dig aktiv och både festligheter och sportiga aktiviteter gillas. Omge dig med likasinnade!
 • Veckans bästa: Sammankomsterna.  
 • Veckans sämsta: Utgifterna. 
 • Råd: Fånga dagarna. 
 • Arbete - Det kan köra ihop sig med transport eller kommunikation just nu. I övrigt har du en bra jobbvecka där allt flyter på.
 • Ekonomi - Du spenderar friskt på det som känns viktigt för dig. Dina hobbyer får kosta lite extra nu, det är ingen skada skedd utan tvärtom en bra investering.
 • Hälsa - På fritiden ska du försöka lägga dina grubblerier åt sidan och göra något kreativt. Du behöver avkoppling för att återhämta dig.
 • Relationer - Du har kommit till insikt om att en nära relation inte fungerar till hundra procent. Eftersom du redan kommit fram till vad som är problemet så är du ett steg på vägen mot en lösning. Det är definitivt inte omöjligt att allt ordnar sig inom en snar framtid.
 • Lycka - Din intuition hjälper dig att ha tur, så lyssna till den.


Veckan kickstartar med att du går från klarhet till klarhet och sakta men säkert närmar dig dina stora drömmar. Du utstrålar självsäkerhet och tillsammans med ditt driv kommer du kunna ta dig hur långt du vill. Inget och ingen kan komma emellan dig och din passion just nu. Satsa på ett nytt spår i livet och du kommer få se resultat.

Det sker inte så mycket i kärlekens tecken den här veckan. Du som är i ett längre förhållande tycker nog att det här är minst sagt tråkigt. När du tänker tillbaka på den första roliga och intressanta tiden i förhållandet kan du undra hur det kunde bli så här. Detta är bara en tillfällig svacka som tur är och du kan själv hjälpa ert förhållande ur den genom att själv komma på någon ny aktivitet som du och din partner aldrig har provat på förut.

Nymånen i kräftan på måndag handlar om nya utvecklingar i ditt liv som har med relationer att göra i många av fallen i och med en del av er kan känna att saker och ting verkligen hade kunnat vara så mycket bättre. Du försöker i många fall ignorera det negativa; i många fall låtsas du om ingenting. Icke desto mindre vill du bli av med eventuella problem och begränsningar. Solen anländer i lejonet på onsdag och under cirka en månad fokuserar du mer på dina materiella behov och målsättningar. På tisdag bildar Merkurius en kvadratur till Chiron något som ger upphov till konflikter. Ord sårar. En del av er kan ha ont i benen med. Relationer förbättras onsdag till fredag tack vare bra kommunikation. På fredag uppstår det nog problem på grund av missförstånd i synnerhet med kvinnor. Du trivs bra hemma på lördag och söndag. Relationen med livspartnern eller med dina närmaste är nog inte den allra bästa.

 • Ditt flow: Du önskar – du får!
 • Veckans tema: Motstånd. Saturnus öppnar dina ögon för vad som är viktigast just nu, men influenserna bjuder också på trög energi, det är inte helt lätt att få fart på veckans planer.   
 • Veckans bästa: Självdisciplinen. 
 • Veckans sämsta: Orken. 
 • Råd: Kämpa på. 
 • Arbete - Du tappar lätt tråden när du blir avbruten. Det finns en person som stört dig upprepade gånger och det har blivit dags att säga till.
 • Ekonomi - Nu har du spenderarbyxorna på. Det här är okej så länge du är införstådd i att det är tillfälligt och att du snart kommer behöva minska ner på utgifterna igen.
 • Hälsa - Du är extra uppmärksam på kroppens signaler just nu, inget undgår dig. Drabbas du av en åkomma så hinner den inte utvecklas till något allvarligt innan du har börjat åtgärda det.
 • Relationer - Det känns som att du slår knut på dig själv för att försöka tillfredsställa alla runtomkring dig. Glöm inte bort att ta egentid också, det behöver du.
 • Lycka - Du har ingen vidare tur när det gäller att låta slumpen styra, däremot kan du använda hjärnan och tänka till för att nå dit du vill.


Det är hög tid att låta en situation eller en person att gå kära lejon. Håll inte hårt i det som tar all din energi. Du är själv ansvarig för att må bra och för att välja det som ger dig glädje. Hur du ser på saken är avgörande för ditt agerande. En ny strategi väntar dig och en ny väg ligger framför dina fötter. Du måste bara kunna se den med egna ögon.

Ett sökande efter något verkar prägla den här veckan. Kanske är det något som du har tappat bort, men det kan också röra sig om ett sökande efter en känsla eller efter romantik som du tycker att du har saknat på den sista tiden. Det ser ut som om ditt sökande blir framgångsrikt på de ställen där du minst anar det. Ett tips är därför att utöka ditt sökområde så att det omfattar platser där du tidigare inte varit så lyckosam.

Nymånen i kräftan på måndag påverkar ditt hus för hemligheter och insikter. Du måste ha tillit till livet i och med mer av det som du behöver veta och känna till kommer att avslöjas. En del av er kan behöva hjälp med vissa hälsoaspekter. På onsdag anländer solen i lejonet. Grattis för dig som är född med solen i lejonet. Under cirka en månad är det din tid på året. Fokusera nu på vad du vill ha under det nya året och skicka dina önskningar till universum. Det är nu under denna period med din födelsedag eller med den kommande nymånen i lejonet som det nya året börjar för dig personligen. På tisdag och på onsdag är du i din egen energi i och med månen befinner sig i lejonet. Torsdagen och fredagen är bra dagar för jobbet och för ekonomin. Lördagen och söndagen är sociala dagar men konflikterna är fler och du bör också köra försiktigt.

 • Ditt flow: Din fantasiförmåga!
 • Veckans tema: Känslouttryck. Neptunus och Venus är en romantisk påverkan, men också kreativ. Har du ingen hjärtevän att skämma bort nu bara måste du måla eller skriva av dig. 
 • Veckans bästa: Öppna sinnen. 
 • Veckans sämsta: Lättjan. 
 • Råd: Kramas. 
 • Arbete - Det är svårt att jobba när det är rörigt på arbetsplatsen, så se till att du håller ordning så produktiviteten inte påverkas.
 • Ekonomi - Försök begränsa dig lite i helgen, då kan shoppingen lätt gå överstyr. I början av veckan har du betydligt mer kontroll.
 • Hälsa - Det finns en del att önska när det gäller din kost och träning. Samtidigt har du väldigt lätt för att göra förändringar just nu så passa på.
 • Relationer - En romantisk dröm kan gå i uppfyllelse nu. Det gäller bara att du är tillräckligt lyhörd och visar din uppskattning.
 • Lycka - Ta dig en titt på vad dina mål var för ett halvår sen och hur långt du nu kommit på väg mot dem. Finns det saker du kan förbättra i nuläget?


Den här veckan kommer rikta en strålkastare på dina drömmar och planer i livet. Det du hittills kanske trott att du velat kan ha förändrats. Tillsammans med dina inspirerande vänner kan nya tankar och idéer växa fram. Du kan komma på vad som verkligen engagerar dig på riktigt. Våga tänka nytt, utmana dig själv och gå all in.

En mindre åkomma kan irritera dig under veckan. Den slår antagligen till under veckans mitt. Det är inget allvarligt som väl är, men din energi drabbas och det påverkar både arbete och relationer. Eventuella motionspass får du nog skjuta på framtiden ett tag, men om du har någon bok som du gärna vill läsa ut så är detta ett bra tillfälle.

På måndag är det nymåne i kräftan och det är det sociala livet som påverkas. Icke desto mindre kan det uppstå problem och någon relation kan ta slut. Du kan också lämna en grupp. Något blir inte såsom du väntat dig heller. Solen lämnar kräftan, huset för grupper och vänner på onsdag och går in i lejonet som är huset för enskildhet. Därför kommer du att fokusera mindre på det sociala livet under cirka en månad och du behöver mer tid i enskildhet. Även om det sociala livet blir mindre viktigt, kan du umgås med familjen och nära vänner. Månen befinner sig i lejonet på tisdag och onsdag när introspektion blir viktigare. Merkurius-Chiron kvadraturen på tisdag kan ge upphov till otrevligare diskussioner men Merkurius-Uranus sextilen på onsdag kommer att höja nivån på alla samtal. På torsdag och fredag fortsätter dina synpunkter att vara geniala och du känner dig nog nöjdare också med den du är. På lördag och söndag kan det uppstå ekonomisk och materiell frustration och missnöje. Dessutom bör du se upp med vad och hur mycket du äter och liknande.

 • Ditt flow: Teamwork!
 • Veckans tema: Nytt i sikte. Du är vaken och utan att stressa upp dig fångar du nu de fina möjligheter som kan visa sig! För många i tecknet hamnar en ny bostad eller jobb i sikte.  
 • Veckans bästa: Goda kontakter. 
 • Veckans sämsta: Måndagen. 
 • Råd: Tveka inte. 
 • Arbete - Nu är rätt tillfälle att diskutera framtiden med din chef. Du vet vad du vill och kan få fram det i ord, vilket hjälper din sak.
 • Ekonomi - Det går mot bättre tider för dig och nu behöver du inte tänka riktigt lika mycket på hur mycket du spenderar när det kommer till de små utgifterna. Ska du investera i något stort gör du fortfarande klokt i att göra efterforskningar för att hitta det bästa erbjudandet.
 • Hälsa - Matsmältningssystemet får jobba lite hårdare just nu så var snäll mot magen. Det hjälper att välja mat som är naturlig och oprocessad.
 • Relationer - Dina vänner påverkar till stor del hur du väljer att agera just nu. Det viktiga är att de delar dina ideal och värderingar, annars kommer det bli en konflikt mellan ditt inre och deras önskningar.
 • Lycka - Det gäller att du inte blir påverkad av en annan persons åsikter under veckan. Valet ska vara ditt.


Om du inte har varit på det klara med vad du vill i livet när det gäller karriär, plugg eller andra utmaningar är detta startskottet på något väldigt stort. Du måste ge uttryck för hur du vill ha det, vart du vill komma och hur högt du vill nå kära våg. Dina ansträngningar kommer vara värda allt i slutändan. Saker går av bara farten när du drar igång.

En seg vecka verkar det bli. Du har inte riktigt den energi som krävs för att ta tag i uppgifter som har blivit liggande. För att få upp din energi behövs mycket vila, helst redan under veckans första dagar. Då kan du få en riktigt trevlig helg, speciellt om du umgås med dina vänner.

Nymåne i kräftan på måndag påverkar huset för karriär, makt, auktoritet, och anseende. Det kan uppstå problem på jobbet och med dina projekt. Du behöver anstränga dig en hel del för att nå dina målsättningar och för att återfå kontrollen över ditt liv. Det kan finnas hinder i vägen. Men trigonen till Neptunus indikerar att du har stora förhoppningar och en massa tillit. Allt kommer också att så småningom lösa sig. På tisdag kan månens kvadratur till asteroiden Chiron dessutom ge upphov till problem i relationer och i vissa fall i äktenskapet. Någon kan såra dina känslor även på jobbet. På onsdag anländer solen i lejonet och under cirka en månad är det sociala livet mycket viktigare. På grund av kvadraturen som bildas till Uranus kan du ibland räkna med oväntade och chockerande sociala händelser, medan trigonen till Mars gör att du försvarar de människor som du gillar och du är också modig och säger ifrån när du behöver göra det. På torsdag och fredag söker du lugn och ro, liksom svar och insikter. Du är utgående på lördag och på söndag men du kan dra till dig negativ uppmärksamhet.

 • Ditt flow: Ökad status!
 • Veckans tema: Glädje. Du blir kanske inte rik på pengar, men detta är en spännande tid med glad och positiv stämning! Satsa på ditt sociala liv och låt nya vänner komma in i ditt liv.  
 • Veckans bästa: Kontakterna. 
 • Veckans sämsta: Avundsjukan. 
 • Råd: Var generös. 
 • Arbete - Det gäller att du presenterar dina idéer på rätt sätt för de du försöker övertyga. Framstår det som för svårt drar de sig gärna ur och vill inte vara en del av det.
 • Ekonomi - Det går bra med allting just nu och det kan vara läge att investera. Se till att du har samlat ihop all viktig information först bara.
 • Hälsa - Det är inte försent att vidga dina vyer genom att ta dig an en ny hobby. Det här är något som kommer pigga upp dig i en annars ganska tråkig och monoton vardag.
 • Relationer - Nu vill du att umgänget med andra ska vara lättsamt och kravlöst. Blir det för tråkiga samtalsämnen drar du dig ur med någon dålig ursäkt. Hellre det än att slösa din tid på sådant som inte ger dig något.
 • Lycka - Det fungerar faktiskt att fega just nu för det är inte med den största insatsen som du vinner.


Det blir enkelt för dig att se den större bilden från och med den här veckan. Du hamnar i samtal som berör livsstilar och olika livsval. På många sätt får du dig en tankeställare om hur du skulle vilja leva ditt liv. Dina möjligheter är trots allt obegränsade och det som eventuellt står i vägen för dina drömmar är du själv och ditt behov av kontroll – släpp det bara.

Tidigt på denna vecka märker du att du måste avstå från något roligt för att kunna känna ett lugn under resten av veckan. Kanske är det något som måste göras som du har skjutit framför dig och som nu har blivit akut. Det känns tråkigt, men det är en skön känsla att kunna bocka av detta på din att-göra-lista. För övrigt är det en ganska händelselös vecka, med få överraskningar.

Nymånen i kräftan på måndag påverkar huset för långa resor, högre utbildning och distansrelationer. Problem kan uppstå i distansrelationer eller vad gäller studier och studieval. Kanske finns det problem med din högskoleansökan eller liknande. Men du håller modet uppe ändå och du har tillit. Allt ordnar sig nog så småningom. På onsdag anländer solen i lejonet något som innebär att du under cirka en månad fokuserar mer på dina mål. Du vill ha mer kontroll i livet och du är bättre på att styra allting i önskad inriktning. Torsdagen och fredagen är sociala men ändå komplicerade dagar med bra utvecklingar men också missförstånd och dispyter. På lördag och söndag har du en tendens att fokusera på det som är negativt. Vakta även ryggen och försök också slappna av, ta det lugnt och vila.

 • Ditt flow: Nya horisonter!
 • Veckans tema: Äventyrlig. Jupiters bana öppnar dina ögon för nya spännande områden i livet. Du har lust att kasta dig in i dem, men det blir så mycket bättre om du planerar först. 
 • Veckans bästa: Motivationen. 
 • Veckans sämsta: Tålamodet. 
 • Råd: Bromsa lite. 
 • Arbete - Att studera är din grej just nu, du förstår snabbt hur allt hänger ihop och har lätt för att lära dig nya principer.
 • Ekonomi - Magkänslan säger att du bör undvika att göra investeringar nu – lyssna på den. Dyker det upp något intressant gör du klokt i att fundera och planera men inte göra slag i saken riktigt än.
 • Hälsa - Undvik överansträngning när det gäller träning. Även om du har mycket att ge ska du lyssna på kroppen så du undviker skador som kan göra att du tvingas göra uppehåll.
 • Relationer - Undvik att spendera för mycket tid med en viss person som sysslar med oegentligheter. Du ska vara mån om ditt rykte nu så du inte förknippas med sådant du inte har något att göra med och inte själv står för.
 • Lycka - Undvik spel i början av veckan, du har mer tur till helgen.


Du måste påminna dig själv om din potential till utveckling inom diverse områden kära skytt. Vad hos dig är det du vill förändra för att komma närmare en version 2.0? Lägg alla korten på bordet men enbart för din egen vinning, inte någon annans. Du är peppad på att slå dig samman med någon, en älskling eller en partner in crime.

Någon som har varit i din närhet en ganska lång tid känner sig väldigt bekväm i ditt sällskap. Detta är något som du inte har sett förut men som nu börjar bli allt tydligare. Du känner dig smickrad men det du känner dig ändå tveksam till att det skulle kunna bli något mer än bara vänskap. Det tåls verkligen att funderas på.

Nymånen i kräftan på måndag påverkar huset för investeringar, gemensamma resurser, och inre transformering. Runt denna nymåne finns det risk för förluster som du accepterar. Denna nymåne kan också hjälpa dig att försöka hitta någon ny passiv inkomstkälla. Ditt sätt att försöka bli starkare är genom acceptans av det negativa. Solen anländer på onsdag i lejonets tecken. Under cirka en månad har du ett större behov av frihet. En del av er vill resa bort. Dessutom vill du lära dig mer och du vill gärna uttrycka dina tankar och åsikter. Du kan också komma i kontakt med folk som bor i andra länder. Du kan möta någon online som du utvecklar en relation till. På torsdag och fredag gör du allt du kan för att nå dina mål och du styr också saker i någon önskad inriktning. Du fokuserar också på ditt jobb. Helgen, lördagen och söndagen i synnerhet är sociala men det uppstår också många konflikter och problem som är svåra att hantera. Även materiella förluster kan göras.

 • Ditt flow: Närvaron!
 • Veckans tema: Drömlikt. Stjärnorna är generösa och nu kan du bli överraskad av alla välgörare och lyckobringare i din närhet.  Passa på att uppfylla någon av dina drömmar.
 • Veckans bästa: Det oväntade. 
 • Veckans sämsta: Onsdagen. 
 • Råd: Fira något. 
 • Arbete - Nu har du chansen att klättra på karriärstegen bara du vågar ta för dig. Möjligheterna finns både till höger och vänster, det gäller bara att du fångar dem.
 • Ekonomi - Du är eftertänksam nu och agerar långsamt och beräknande. Det här är till din fördel då det hindrar dig från att spendera mer än du borde eller att du ingår något tveksamt avtal på impuls.
 • Hälsa - Under början av veckan behöver du vila extra och orkar inte gå ut så mycket eller hitta på annat som tar mycket energi. Det är viktigt att du får återhämta dig.
 • Relationer - I helgen är du på humör att umgås socialt, då letar du gärna upp en fest eller annan tillställning där du kan träffa både nya och bekanta ansikten.
 • Lycka - Nu får du gott om tillfredsställelse av sådant som inte kostar pengar. Glädjen över de små tingen skänker dig ett stort välbefinnande.


Det är återigen dina intima relationer som hamnar i fokus från och med den här veckan. Din osäkerhet, ditt tvivel och dina förhoppningar kommer börja falla på plats. Det kan ske plötsliga saker som gör att du måste ta ställning och tvinga dig ut på okänd mark och det är bra. Häng inte upp dig på saker, håll inte i för hårt och välkomna det som känns bra.

Du har svårt att bli kontrollerad just nu. Det spelar inte någon roll vem det är, din chef, någon av dina föräldrar, eller kanske din partner så tycker du att det är lika jobbigt. Försök att hålla tillbaka frestelsen att bita tillbaka hårt när det händer. Denna period kommer att passera och du kommer känna dig som vanligt inom kort.

Nymånen i kräftan på måndag ger upphov till nya utvecklingar i någon relation. Det finns nog en risk för konflikter och problem men du hoppas samtidigt på det bästa och försöker ha förståelse och tålamod. En relation kan mycket väl ta slut eller så upptäcker du att du har fiender. På onsdag anländer solen i lejonet i ditt åttonde hus och under cirka en månad kan det uppstå fler situationer som alstrar personlig utveckling. Du kan dock även göra fler investeringar och en del av er söker nya passiva inkomstkällor med eller vill kanske ha banklån. På torsdag och fredag lär du dig nya saker som du gärna vill prata med andra människor om. Under helgen på lördag och söndag kan det uppstå konflikter med andra familjemedlemmar eller maktkamp.

 • Ditt flow: Var varsam!
 • Veckans tema: Nya kliv. Något du känt dig redo för länge pockar på att få realiseras nu. Tiden är kanske inte helt rätt, men att ta några första trevande steg kan ge oväntad utdelning. 
 • Veckans bästa: Ett klokt beslut.
 • Veckans sämsta: Humörsvängningarna. 
 • Råd: Fatta mod. 
 • Arbete - I början av arbetsdagen är det svårt att komma till skott men du är desto mer produktiv när du blivit varm i kläderna. Försök att inte splittra dig genom att hoppa fram och tillbaka mellan uppgifter.
 • Ekonomi - Du får ett infall att plötsligt vända i en ekonomisk fråga. Det kan visa sig vara lönsamt för dig att dra dig ur ett avtal.
 • Hälsa - Dina inre farhågor kommer upp till ytan nu. Var inte rädd för det eftersom det bara är bra då du kan bearbeta dem och med det inse att det inte är så farligt trots allt.
 • Relationer - Du träffar på någon som har en fascinerande historia att dela med sig av. Låt dig inspireras, även om det här kanske inte blir en bestående vän så har du mycket att hämta från det här utbytet.
 • Lycka - Fastna inte vid ett gammalt turnummer, det har tjänat sin roll nu och det är dags att välja något annat.


Du får inte nog av att försöka få livet på rätt spår kära vattuman. Istället för att leva med kaos är det läge att be om support där du behöver. Du är redo att riva ut precis allt för att få den ordning du önskar. Rikta din uppmärksamhet mot att minimalisera så ska du se vilken fart saker får. Detta är ett sätt att även boosta dig själv, glöm inte det.

Det har tidigare gått att dra sig ur förpliktelser men den här veckan så tvingas du att ta tag i saker – det går inte att slippa undan. Du bör också se till att arbeta med sådana saker som du har skjutit på framtiden bara för att de är jobbiga. Du har en tendens att lämna saker ogjorda och det fungerar inte i långa loppet – och det är du ju själv medveten om.

Nymånen i kräftan på måndag påverkar huset för jobb och hälsa, något som kan ge upphov till nya utvecklingar på jobbet. De nya utvecklingarna är inte positiva men det gör inte så mycket i själva verket. Du tror att det så småningom blir bättre. Självklart behöver en del av er också börja ta mediciner eller ändra vanor. Solen anländer i lejonet på onsdag. Under cirka en månad är relationer viktigare och du umgås med vänner. Du kan även möta nya människor. Familjerelationer är ganska viktiga under den närmaste månaden men det uppstår också många passionerade samtal med olika slags människor i olika sammanhang. Torsdagen och fredagen är ganska lugna och ger dig chansen att njuta av tillvaron. Du kan i och för sig också shoppa. På lördag och söndag kan utbyte av åsikter ge upphov till oenigheter. Man kan i och för sig också träffa människor som är otrevliga.

 • Ditt flow: När du effektiviserar!
 • Veckans tema: Glada dagar. Sommaren är som bäst för många vattenbärare just nu. Glada festligheter och äventyr väntar för dig som har tid för spontana upptåg! 
 • Veckans bästa: Infallen. 
 • Veckans sämsta: Överskriden budget. 
 • Råd: Släpp loss. 
 • Arbete - Du får många galna idéer just nu och bland dem är en innovation som ingen annan tänkt på förut. Välj ut ett projekt och fokusera på det så du inte slösar på din energi.
 • Ekonomi - En tanke du tidigare bortsåg från dyker nu upp i ditt huvud igen. Kanske är det inte en så dum idé trots allt? Du kan ha något att tjäna på det.
 • Hälsa - Din hjärna är på högvarv även på fritiden och du letar efter nya, spännande saker att utmana dig själv med. Kanske finner du ett intresse som blir bestående.
 • Relationer - Ditt närmaste förhållande tar mycket tid men det förtjänar det också. All energi du lägger ner kommer direkt tillbaka till dig, du får uppleva det både fysiskt och emotionellt nu.
 • Lycka - Dina framtida mål ter sig betydligt klarare nu. Eftersom du har lättare att definiera dem kan du jobba på att det hela på ett mer konkret plan vilket gör att dina mål kommer allt närmare ett uppfyllande.


Din attityd och inställning till livet blir friare och du börja leva efter det du faktiskt känner. Du tillåter dig att vara spontan, lekfull och att testa nya saker. Självförtroendet växer och beundrare dyker upp kära fisk. Kärlek och flirt är något som kommer din väg utan att du egentligen behöver anstränga dig. Kemin är magisk.

Den här veckan kan det bli svårt att rikta mungiporna uppåt. Du vet inte riktigt vad det är, men det är något som du irriterar dig på och detta kan gå ut över personer i din omgivning. Tänk på att detta är övergående känslor och gräv inte ner dig onödan. Ge dig heller inte in i gräl som bara beror på ditt humör just nu.

Nymånen i kräftan på måndag kan ge upphov till en förmåga att försöka ha överseende med utvecklingarna i det sociala livet som inte är så positiva. Kanske känner du dig avvisad, men du hoppas på det allra bästa ändå. Kanske behöver du sätta gränser. Men du kan även förälska dig i någon eller känna dig kreativ och inspirerad. På onsdag anländer solen i lejonet och under cirka en månad har du mer att göra. Du fokuserar mer på både hälsa och arbete. Du trivs bra på jobbet rent allmänt, men oväntade förändringar kan äga rum. Din motivation ökar också och du kan jobba mer så att du kan tjäna mer. Icke desto mindre kan du också spendera mer pengar. På torsdag och fredag umgås du gärna med vänner. På lördag och söndag kan det lätt uppstå relationsproblem, och det är inte lätt för dig att hantera folk. Gör eventuella inköp med försiktighet i och med du riskerar att bli lurad eller att slösa bort pengar på saker som inte är bra.

 • Ditt flow: Här och nu!
 • Veckans tema: Givmildhet. Du har ett kärleksfullt hjärta och när Venus och månen påverkar flödar det över åt flera håll. Det du gör för andra nu kan få en stor betydelse för dem. 
 • Veckans bästa: Kramarna. 
 • Veckans sämsta: Något trasigt. 
 • Råd: Sprid glädje.
 • Arbete - Du börjar veckan på topp och med höga energinivåer. Efter några dagar börjar du bli tröttare, det är då du kan sakta ner på tempot ifall du har varit smart nog att göra lite extra på måndag och tisdag.
 • Ekonomi - Har du skulder så är det dags att se över betalningsplanen nu. Försök motstå frestelsen att skjuta upp det på framtiden, det är bättre att du passar på när du har flyt.
 • Hälsa - Sexualiteten är viktig för ditt välmående nu så försök inte trycka ner den. Du måste få utlopp för din lust för att må bra såväl fysiskt som psykiskt.
 • Relationer - Det ligger kärlek i luften men huruvida den kommer hålla eller ej förtäljer inte historien. Det du kan göra är att njuta här och nu och inte fundera så mycket på framtiden.
 • Lycka - Du har inte bara fallenhet för utan även tur i tävlingar som rör något du är expert på.
20 Juli 2020  | Länk | Horoskop | 0 kommentar
Veckans horoskop V.29 13-19/7


Stockholm i mitt Strandvägen Östermalm


De missförstånd som dykt upp den senaste tiden börjar få klarhet och du lyckas nå de personer du värderar allra mest genom att berätta hur du känner, helt ofiltrerat. När du stannar upp och går på djupet i situationer märker du också att det händer saker med dig själv. Du utvecklas, mognar och tillåter annat komma till dig.

En händelse tidigt på veckan kan få dig att tvivla på dig själv. Detta kan tyvärr förpesta hela veckan om du inte tänker igenom situationen ordentligt. Du kommer antagligen att gå stärkt genom det inträffade om du bara ger det lite tid, men du skall nog planera in några kvällar där du får vara själv och kan fundera i lugn och ro.

Du kan förvänta dig ökad konkurrens under de tre första dagarna i veckan. Eller kanske en maktkamp. Du vill ha vad någon annan vill ha. Samtidigt kan det också dyka upp nya möjligheter men eftersom Jupiter retro finns det en chans att det är nödvändigt att skapa din egen lycka. Inget faller i dina knä. Å andra sidan finns det en risk att du tar på dig för mycket. Men definitivt, finns det tur när det gäller ekonomin och du kommer närmare dina ekonomiska mål. Och i den andra änden av ditt liv finns det också din familj som behöver dig. Detta kan skapa viss spänning. Under den andra halvan av veckan, torsdag till söndag, uppstår det mer kommunikation och interaktion med människor i din omedelbara miljö och eftersom du förmodligen gör fler korta resor är det alltid bra att vara försiktig i trafiken. Du är lätt irriterad också och det är inte alltid lätt att komma överens med andra.

 • Ditt flow: Häng med vänner!
 • Veckans tema: Kärleksmod. Venus nuvarande bana kan göra små underverk för hjärtesakerna. Dina känslor är laddade med mod och vilja och du vågar ta för dig i kärleken!  
 • Veckans bästa: Resultaten. 
 • Veckans sämsta: Onsdagen.
 • Råd: Var rak på sak.


Vilken lättnad att slippa göra om allt och inte behöva planera på nytt. Och för att inte tala om känslan av att människor runt dig hör vad det är du säger och vill ha. Du har tvingats öppna dig på ett sätt som inte alltid känns bekvämt. Men det är nödvändigt för att livet ska flyta på mer smooth. Nu kan du uppdatera dina sociala medier och vara dig själv.

Du måste ta dig tid att ta itu med ett problem som har hängt över dig ett tag nu. Det verkar vara av ekonomisk art, men som tur är har du nu resurserna att lösa det. Helgen passar mycket bra för att prova nya saker. Kanske finns det en restaurang som du velat gå till länge men som du ännu inte har fått chansen att testa. Var kreativ och du kommer inte att bli besviken på resultatet.

Ett stort ego måste ha rätt och det är vad som händer denna vecka i synnerhet under första halvan. Det kan vara så att man överdriver i samtal med andra och att det finns manipulation på grund av stolthet. Man kan dock gå med på att inte hålla med och man kan också lära sig mer om det behövs. Du får också mycket uppmärksamhet på tisdag och onsdag när månen befinner sig i oxen och du är också ganska utåtriktad och därför har du inget emot det. Under veckans andra halva fokuserar du mest på din ekonomi och dina grundläggande behov. Du shoppar, du kollar för att se vad du vill ha och om produkten finns i affärerna. På söndagen är det svårt att undvika konflikter och du bör kanske också köra försiktigt.

 • Ditt flow: Ge dig inte!
 • Veckans tema: Arbete. Saturnus påverkar din vecka och särskilt mycket avkoppling blir det inte, kanske snarare tvärtom!  En utmaning för din långsamma och bekväma natur. 
 • Veckans bästa: Kvällarna. 
 • Veckans sämsta: Nya krav. 
 • Råd: Häng med. 


Det är äntligen grönt ljus när det kommer till att spendera men samtidigt spara ihop till den buffert du önskar. Du kan göra bra fynd inom inredning, skönhet och mode. Men en grej du kan bli bättre på är att ställa dig själv frågan: Vill jag verkligen ha det här eller dövar jag bara ett annat behov? Unna dig det du längtat efter men sätt gränser.

Du kan lätt känna dig något provocerad av några personer i din närhet. Låt det passera, att få en reaktion av dig är precis vad de vill. Som tur är finns det andra människor kring dig som du har lättare att umgås med. Det är speciellt en person som du känner att det klickar med, men du föredrar nog att hålla er relation på ett vänskapligt plan.

Eftersom du inte kan förändra andra människor utan du bara kan förändra dig själv, fokusera bara på dig själv. Detta är en trend för dig den här veckan. Du kan inse vad som verkligen är viktigt för dig under veckans tre första dagar och du kan också hitta svar på frågor. Några av er kan överspendera. En del av er överskattar sina förmågor men till slut är inre förändring och personlig tillväxt upp till var och en, något som några av er avvisar eftersom ni snarare försöker omvandla andra människor eller omständigheterna. Den andra halvan av veckan, med månen främst i Tvillingarna, är du utåtriktad och du får också mer uppmärksamhet från andra, bra som dålig. Se den här veckan som ett test för att stå för det du verkligen tror på och för att hitta dig själv eller utveckla en bra självkänsla.

 • Ditt flow: När du utmanas!
 • Veckans tema: Nya planer. Jupiters påverkan gör smak för frihet, men du har en massa måsten i sikte och svårt för att komma loss. Dags att dela upp din tid mellan plikter och äventyr.
 • Veckans bästa: Idéflödet. 
 • Veckans sämsta: Förhastade löften. 
 • Råd: Samarbeta. 


Du känner en helt annan energi den här veckan och dina tankar och känslor connectar med varandra. Du är rakt på sak och uttrycker dig gärna på olika sätt. Om du vill få med dig någon på ett projekt eller vill övertyga någon om något är detta bättre dagar. Din entusiasm smittar av sig och äventyren ligger runt hörnet.

Alla ingredienser för att du skall må bra finns under denna vecka. Relationerna till vänner och familj stärks och du njuter för första gången på länge av att umgås med dem. När det gäller kärlek upptäcker du att du har valmöjligheter och det är inte något som du precis mår dåligt av. Det enda som är lite negativt med veckan är att du ser ut att spendera mer pengar än vanligt och din ekonomi kan därför bli något ansträngd.

Det finns en rad bra utvecklingar i det sociala livet under de första tre dagarna men också en maktkamp och du vill vinna. Du kan överdriva genom att försöka hävda dig själv för mycket. Du vill visa andra vem du är, vad du går för. Samtidigt vill du kanske imponera på fel sorts människor. Du behöver klarhet och medvetenhet och det som du behöver göra är att faktiskt ta ett steg tillbaka och analysera dina känslor och tankar. Torsdag till lördag är du mindre utgående och du får chansen att reflektera och tänka. Fråga dig själv något eftersom vi redan har alla svar inom. Ta också lite tid och vila eftersom du behöver det. På söndag är du igång igen.

 • Ditt flow: Fokusera inåt för svar!
 • Veckans tema: Kloker. Merkurius influenser handlar om vikten av att ta smarta beslut. Nu vill du sannolikt satsa på något som kan bli värdefullt för dig och din framtid. 
 • Veckans bästa: Lön för mödan. 
 • Veckans sämsta: Oväntade hinder. 
 • Råd: Var uthållig. 


Du reflekterar mycket över dina mönster, ditt beteende och dina romantiska utspel. Det finns en tendens att du avskärmar dig vilket kan skapa distans till dina närmaste. Nu blir inget så värdefullt som att säga sanningen för att få personer i din omgivning att veta var du står. Att dela med dig kan bli dubbel glädje, glöm inte det.

Det ser ut som om det mesta flyter bra för dig nu när det gäller arbete och studier. Därför kan du med gott samvete helt ägna dig åt familj och vänner under den här veckan. Om du är singel så är detta en utmärkt vecka att lägga ner lite extra kraft på att hitta din själsfrände. Chansen är nu större än vanligt att du skall träffa rätt på det här området.

Ditt jobb och dina plikter är ganska viktiga den här veckan. En del av er har en lång att-göra-lista. Någon ny möjlighet kan dyka upp men med Jupiter retrograd bör du själv skapa dina möjligheter. Samtidigt kämpar du med stress, irritation eller hälsoproblem. Ta inte på dig mer än du klarar av. Du bör inte heller försöka göra dig själv för synlig. Det är bättre att vänta på rätt tidpunkt för de flesta saker. Det är faktiskt bättre att hålla dig i bakgrunden. Det är fortfarande viktigt att göra nödvändiga förändringar beträffande din livsstil och att ta hand om din hälsa. Viktig information kan avslöjas. Du blir medveten om saker som du tidigare inte sett. Du kan till och med se någons sanna ansikte. Den andra halvan av veckan handlar lite mer om vänskap och det handlar om att ha kul med andra. Det finns stöd från vänner men relationer är nog okej men inte jättebra. På söndagen bör du vila och ta det lugnt. Du behöver inte jobba varje dag.

 • Ditt flow: Teknikens framfart!
 • Veckans tema: Kommunicerar. Merkurius och Venus hjälper dig med kommunikationen och nu har du en tydlig förmåga att komma folk nära. Passa på att göra nya intressanta bekantskaper. 
 • Veckans bästa: Gemenskapen. 
 • Veckans sämsta: Fredagen. 
 • Råd: Vimla. 


Du tar livet med en klackspark och ser saker utifrån ett större perspektiv. Att engagera dig i välgörenhet eller i organisationer kommer vara till din fördel och du möter nya personligheter som utvecklar dig. Din generösa attityd gör också att du släpper på kontrollen och inte hela tiden måste veta vad som kommer härnäst. Du fångar ögonblicken.

Den här veckan bjuder på många stimulerande diskussioner med dina vänner. Det finns stor chans att du upptäcker en sida hos en vän som du tidigare inte har sett, helt enkelt på grund av att ni aldrig har tagit upp just det ämnet till diskussion förut. På kärlekens område ser i alla fall en positiv sak ut att hända under veckan. Det är svårt att förutsäga precis vad det är, men det verkar som om du kommer att bli riktigt nöjd med händelsernas utveckling.

Veckan har sina tuffa stunder. Det är möjligt att du möter människor som saknar respekt och som är oförskämda och det är något som redan sker i början av veckan. Men solens opposition mot Jupiter och Pluto på tisdag och onsdag kan skapa situationer där du säger för mycket och försöker övertyga andra för mycket. I många fall är det känslan av vem du är som du försvarar. Du vill definiera dig själv samtidigt som du söker kontakt med andra. Och det finns manipulativa tendenser med i bilden. Från torsdag till söndag måste du bygga upp dig själv när det gäller självförtroende. Du kan uppnå mer än du tror. Men den här veckan kan några av problemen uppstå på grund av ansvar på grund av barn eller på grund av kraven som de ställer på dig.

 • Ditt flow: Vara på rätt plats vid rätt tidpunkt!
 • Veckans tema: Returbiljett. Månens bana försätter dig lätt i ett nostalgiskt sinnestillstånd. Håll huvudet kallt, har du gått vidare finns det ingen anledning att öppna gamla dörrar igen... 
 • Veckans bästa: Valmöjligheterna. 
 • Veckans sämsta: Måndagen. 
 • Råd: Känn efter. 


Du har fått träna på att kliva ur din komfortzon och nu börjar du se resultatet av det. Särskilt på jobbet, i skolan eller kring din business. Betydelsefulla förebilder har visat dig vilken väg du kan vandra men i slutändan är det du som måste göra jobbet. Nu är det bara att kavla upp ärmarna och tro på dig själv. Du växer med utmaningar.

Du bär på en lust att lämna den gråa vardagen och bara resa iväg. Om du inte redan har en resa planerad så kan det vara läge att boka in en, om så bara en dagstur. Det kommer att göra dig gott och din energi kommer att stiga märkbart. Är du inte i ett förhållande så fråga om en vän vill vara reskamrat. En flirt är i så fall möjlig på destinationsadressen.

De flesta vågar går genom jobbiga stunder när det gäller familjerelationer. Även olösta problem från det förflutna kan hinna ikapp er. Att lära sig att hantera känslor är inte så lätt och det kan vara bra om du försökte hitta ett sätt för självbehärskning. Du skyller gärna på andra och på vad som hände dig i det förflutna, men saken är att det som hände hände. Du kan inte ändra det. Men du kan ta ansvar nu och du kan inte skylla det som du gör nu på det som hände för flera år sedan. Den enda person du kan ändra är alltid dig själv och du kommer inte att lyckas ändra andra. Inte heller kan du alltid förändra omständigheterna. Du kan också göra investeringar men du måste göra dem med omsorg. Under den andra delen av veckan vill du mestadels prata om dina idéer med andra men vissa människor kan missförstå dig. Icke desto mindre söker du med nordnoden i tvillingarna en livsfilosofi.

 • Ditt flow: Manifestera dina drömmar!
 • Veckans tema: Skön flykt.  Att ha extravaganta vanor är ditt sätt att fly krav och vardag. Nu lockar Venus och Jupiters påverkan dig att spendera mer, du vill vara på livets ljusa sida.  
 • Veckans bästa: Nya nöjen. 
 • Veckans sämsta: Något avbokat. 
 • Råd: Gläns. 


Du får ut mest av den här veckan när du riktar din energi mot det som är okänt för dig. Din vision blir tydligare och du har haft tillfällen att tänka igenom hur du vill leva ditt liv. En ny inställning till saker gör dig mer lättsam och människor attraheras av din rättframhet. Du är medveten om vad som är riktig framgång och hur du ska få en rikare vardag.

Ditt självförtroende är inte på topp under veckan och det verkar smitta av sig på det som du just nu tar dig för. Allt är inte så svårt som det ser ut, det är bara du som ser på det med lite extra mörka glasögon för tillfället. Lite positivt tänkande skulle göra underverk för dig och få dina aktiviteter att bli så mycket enklare att hantera. Avsätt lite tid åt att verkligen lyfta fram det positiva i allt omkring dig så kommer ditt liv denna vecka att bli så mycket bättre.

För många diskussioner och ett stort behov av att övetyga andra kan ge upphov till rastlöshet och till brist på energi under de tre första dagarna. Dessutom kan vissa diskussioner spåra ur och det kan uppstå konflikter. Ett utbyte av fula ord är nog möjlig för många av er. Ändå finns det också bra utvecklingar och för några av er kan det handla om att träffa nya människor, lära sig nya saker eller skriva under kontrakt. Du kommer vidare också när det gäller alla typer av skrivprojekt. Den andra halvan av veckan är en tid av shopping. Dessutom försöker du hantera livet, människor och situationer. Det är viktigt att se djupare än utseendet i och med skenet kan bedra.

 • Ditt flow: Andras support!
 • Veckans tema: Attityd. Plutos bana anger att ditt humör kan vara ganska svängigt just nu. Harmonin hemma är inte lätt att få till, om du inte genast försöker ändra på din attityd. 
 • Veckans bästa: Smarta beslut. 
 • Veckans sämsta: Irritationen. 
 • Råd: Motionera. 


Den här veckan kan du uppleva att du inte har koll på vad som väntar dig, både när det gäller dig själv och andra. Ibland måste du lita på din inre guide. Trots dina storslagna planer kan det finnas en annan väg utstakad för dig men du ser den inte om du fokuserar för hårt åt ett annat håll. Var uppmärksam.

Den här veckan passar utmärkt för att göra en del förändringar hemma. Det behöver inte vara något omvälvande utan bara någon detalj som gör att det känns lite annorlunda. Tänk bara på att det är du som skall välja – låt inte någon annan övertala dig till en färg eller form som du inte trivs med, det är ju faktiskt du som skall leva där.

Måndag är en av de dagar då människor helt enkelt hoppar på dig och du vet inte riktigt vad du vill göra för att få de att sluta. Det kan uppstå konflikter. Ord kan såra. Måndag till onsdag bör du också försöka fatta bra ekonomiska beslut eftersom det finns en risk att du spenderar för mycket och att du är övergenerös för att sedan ångra dig. Du vet också att någonting måste förändras men du har svårt att veta vad du behöver göra. Samtidigt är du väldigt produktiv och du kan också se eller hitta nya möjligheter. Den andra halvan av veckan handlar mest om relationer och det finns viss irritation men du får också stöd, bekräftelse och uppmuntran, och du hittar balans och harmoni inom dig själv och i förhållande till andra och till den omgivande miljön. Eller så finns åtminstone möjligheten närvarande. Du kan också utveckla känslor för någon.

 • Ditt flow: Skapa relationer!
 • Veckans tema: Överraskad. Det pirrar till i många Skyttars hjärtan när månens influenser påverkar. Även du som är singel kan få se ett oväntat romantiskt avslut på den här perioden...  
 • Veckans bästa: Spänningen.
 • Veckans sämsta: Lördagen. 
 • Råd: Öppna hjärtat.


Ha som avsikt den här veckan att göra och uppleva härliga saker med människor som är speciella för dig. Du vill visa uppskattning och söker feedback av olika anledningar. Nu har du chansen att påverka vad du vill till det bättre. En win win-situation kan göra att du känner dig mer tillfreds med vem du är och vart du är på väg.

Du är riktigt tursam större delen av den här veckan och många små och stora saker går just nu din väg. Försök att utnyttja detta så gott det går och ta chansen att utsätta dig för situationer som du vet är utvecklande men som känns lite skrämmande. Ditt självförtroende och din energi kommer att öka till följd av detta och gör antagligen hela veckan till en mycket angenäm upplevelse.

Veckan börjar antagligen med en tuff situation hemma, men någon från det förflutna kan också dyka upp för att skapa irritation eller påminna dig om saker du hellre vill glömma. De kommande två dagarna är trevliga dagar och du är rolig och glad men du försöker för mycket att få någon annan att gilla dig eller att märka dig. Du kan känna dig attraherad av någon och det finns risk för att försöka hårt att bli uppmärksammad eller att få personen att tycka om dig till den punkt där du inte är ärlig, och naturligtvis bör du se till att ingen gör dig till någon typ av marionett heller. Det finns manipulativa och elaka tendenser. Även i fasta förhållanden eller andra typer av relationer, kan du försöka behaga andra till den punkt där du helt enkelt försöker för hårt. Sedan kan du känna dig utnyttjad eller avvisad. Under andra halvan av veckan, å andra sidan, är du mycket allvarligare och fokuserar mer på ditt jobb, dina plikter. Du tycker om en del av dina uppgifter. Samtidigt finns det något som gör att du inte riktigt mår så bra. Kanske är du uttråkad exempelvis.

 • Ditt flow: Organisera!
 • Veckans tema: Nya planer. Planeterna pekar på att spännande planer vill ta form för dig nu. Det är dags att visa vad du kan på ett särskilt område, kanske du byter jobb.
 • Veckans bästa: Modiga beslut. 
 • Veckans sämsta: Tidsbristen.
 • Råd: Se framåt. 


Även om du inte har ett svart eller vitt perspektiv på livet är detta en utmärkt vecka för att sålla bland det som ger energi och det som tar av dig. Var ärlig mot dig själv. Tänk på vad som driver dig och tänder en låga inom dig. Minska mängden uppmärksamhet åt det som känns onödigt eller tungt. Det kommer ge dig plats åt mer magic i livet.

Det är viktigt att du ger dina nära och kära mycket tid den här veckan. Varför inte planera in en gemensam aktivitet under helgen? Tyvärr kan du känna dig lite vissen, speciellt under veckans första hälft, kanske är det en förkylning som spökar. Ditt arbete flyter dock på bra och du känner inte att du hindras av att du inte känner dig på topp.

Det finns en risk för skvaller och för att gå bakom andra människors ryggar, särskilt under de första tre dagarna denna vecka. Du kan plötsligt ta reda på saker som gjordes utan ditt godkännande något som kan skapa obehag. Inre osäkerhet kan också störa dig, liksom inre oro och stress. Men under andra hälften av veckan, även om saker och ting inte är perfekta, är du mest på gott humör och du tycker om att umgås med de du gillar eller med de människor som får dig att må bra. Du kan jobba med dina kreativa projekt. Kärleken finns i luften för några av er. Även dina barn, om du har några, tar upp mer av din tid. I någon mening är du nervös och du försöker ta reda på vem du är och om du gillar dig själv eller inte. Det är lättare att börja med att acceptera dig själv och sina olika egenskaper och sidor. Du kan på det här viset finna dig själv.

 • Ditt flow: Ta initiativ!
 • Veckans tema: Nyheter. Jupiters bana är en pigg influens som peppar dig att göra oväntade saker, bara för omväxlingen skull! Du gör allt för att undvika det gamla vanliga. 
 • Veckans bästa: Kärleken.  
 • Veckans sämsta: Stressen. 
 • Råd: Roa dig. 


Veckan uppmuntrar dig att hålla dig framme och att låta dig svepas med av allt roligt som händer. Du kan få oväntat beröm och känna dig sedd. Det blir en helt annan upplevelse när du vågar uttrycka känslor från hjärtat. En romans kan inledas och du lever i en lyckobubbla. Behåll ditt fria sinne och tänk på att ha kul i första hand, låt ansvar komma senare.

En väns uppträdande går dig på nerverna den här veckan. Det är egentligen inte en sådan stor grej, men av någon anledning så är du extra retlig för tillfället. Kanske beror det också på att ni har umgåtts lite för mycket på sistone och börjat störa er på varandra på grund av det. Positivt med veckan är att du har bättre tur än vanligt och det visar sig främst under veckans andra hälft.

De tre första dagarna är ganska sociala och även om vissa utvecklingar är bra finns det också några negativa saker på gång. Kanske försöker någon lära dig saker eller vice versa men ni lyssnar inte riktigt på varandra. Du verkar även väldigt glad och optimistisk. Du kan överdriva i den meningen för att dölja annat. Men det finns också en risk att försöka förändra andra men du inser inte att det är du som måste förändras. Kanske bör du öppna ögonen eller ditt sinne. Det finns på ett sätt en brist på klarhet. Man kan också förneka verkligheten. Man vill inte riktigt veta eller se sanningen. Men något händer som får dig att tänka djupare. Resten av veckan från och med torsdagen är du mest hemma och på bekanta platser. Det finns ett behov av att hitta känslomässig balans. Det kan vara dags att göra rent i röran.

 • Ditt flow: Förstå dig själv!
 • Veckans tema: Vågar. Självförtroendet är på topp och det inbjuder till nya steg i livet. Du kan nu göra allt från att smyga i gång till att överraska dramatiskt med dina planer. 
 • Veckans bästa: Din övertygelse. 
 • Veckans sämsta: Andras tvekan. 
 • Råd: Hitta din väg.


 

13 Juli 2020  | Länk | Horoskop | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Leila B                                             Skaffa en gratis hemsida