Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


NamneIntill sängen, mot fönsterväggen där det inte verkar finnas någon vägg vintertid eftersom det bara väller in kalluft vid golvet måste jag ha en matta. Jag har ju inga mattor, bortsett från dörr-, badrums- och balkongmattorna.
Men den här, den skulle bli så fin där. Intill sängstommen i svart som jag drömmer om...

Dessutom har mattan begåvats med mitt namn, det måste ju vara ett tecken på att den är som skapad för mig?4 Oktober 2009  | Länk | Önskelista | 0 kommentar
Inför födelsedagen...Jag har börjat påta lite på julklappslistorna idag. Inte den egna önskelistan, utan den med ge-bort-klapparna. Började fundera lite på min egen önskelista då. Men födelsedagen kommer ju före. Så det blir mer önskelista till den. Eller iofs, med tanke på priserna på det mesta på min lista kan jag nog täcka både det här årets och många kommande års födelsedagar och jular...

1.) En våning i Linnéstaden eller Vasastaden, i Göteborg. Gärna en lagom stor tvåa. Med djupa fönsternischer. Diskmaskin. Välplanerat, stort kök. Tvättmaskin, och möjligen torktumlare. Eller iallafall plats för det :P

2.) En ny säng. Inklusive den där sängstommen från Ikea. Och de där sängkläderna som de har specialpris för nu på Ikea.

3.) Ljus. Partylite i första hand, värmeljus och blockljus i andra hand. I oääändliga mängder (annars hade det ju inte behövt bli dyrt alls ;)

4.) Ett fransk-svenskt ordlexikon. Som ser fint ut på utsidan också, gärna. Men det kan ju funka ändå...helt klart!

5.) Ett soffbord.

6.) Ett köksbord.

7.) Presentkort till diverse klädaffärer och typ.. adlibris.

8.) ..Om inte modet finns att köpa böcker på eget initiativ. Jag får aldrig böcker, det är trist!

9.) En bokhylla, gärna den jag bloggat om i inredningsbloggen idag. Den skulle gå fint ihop med den där nya våningen i Göteborg...

10.) Resa och hotellvistelse betald på valfritt resmål, av de nedan listade:

.Göteborg
.Stockholm
.Paris
.London
.New York
.Köpenhamn

11.) Födelsedagsbesök här hemmavid. Eller mer besök rent allmänt, faktiskt.

12.) Livstidsprenumerationer på mina favoritmagasin.

13.) Bra brevskrivarpennor, och riktiga brevpapper...

14.) En blombukett.

15.) Grattishälsningar, typ i kortform kanske?

16.) En guide till resten av mitt liv. Ibland känns det iallafall som att det vore behändigt. Men jag inser att det kan bli svårt att infria.

17.) En trisslott med vinst, för jag misstänker att många av ovanstående önskningar kan bli lika svåra att infria som önskning no.16 annars ;)

18.) Serie-boxar.

19.) Skivor. Det finns så mycket musik jag önskar att jag hade på riktiga skivor...

20.) En FL/Y lampa.

21.) En Oilily. Eller flera, i olika modeller och färger.

Men när man sammanfattar det hela, så är det ju inte de där stora, galna önskningarna som väger tyngst. Utan de små, mycket mer lättuppfyllda. Det känns bra. Jag är inte helt världsfrånvänd än, då...;D


3 Oktober 2009  | Länk | Önskelista | 2 kommentarer
Deena från Room.Nej, kanske är 399 kronor inte ett farligt pris för fyra skålar. Om man nu köper dem och vet att de håller i åååår efteråt, det är snarare en vardagsinvestering. Men som sagt. Anledningen till att jag vill ha nya skålar är att jag halvt om halvt haft sönder 75% av de jag har nu. Och det känns ganska surt fast de bara kostade 19;-/ styck ;). Om jag har sönder 100-kronorsskålar skulle det liksom bli.. värre!
Men oh, så fina de är.


För ett tag sedan spanade jag in ett helt fantastiskt soffbord i Sköna hem, för att fortsätta på önsketemat. Idag stötte jag på det i en Allt i hemmet-tidning också. Och blev påmind. Det heter Deena, det är vitt i AiH, men i Sköna hem har jag för mig att det var svart...
På exempelbilden här intill syns ett mindre sidobord, ett tomatrött sidobord. Jag hittade tyvärr inte originalet på Rooms hemsida (där det kommer ifrån). Men det är fint, finare, finast.

Och mitt drömbord, helt klart. Nå, ett av dem iallafall..
Jag vet inte om det någonsin blir mitt. 4150 riksdaler får man betala för det, och det känns minst sagt saftigt för någon som oftast köper möbler på ikea.
Självklart skulle det också bli en investering. Men med katter som är mer vilda än tama, och en förmåga att tröttna på saker och ting väldigt snabbt, försöker jag ändå hålla mig till en lite mer överkomlig prisklass.

Men man vet ju aldrig, snubblar jag över en ordentlig trissvinst så.. skulle jag inte tveka :)

24 Maj 2009  | Länk | Önskelista | 0 kommentar
Frukostskålar

Jag har varit väldigt trött på mina ikea-frukostskålar på sistone. Inte för att storleken är fel, inte för att jag är trött på färgen (de är svarta), inte för att de är speciellt slitna. Men för att jag lyckats slå ur flisor ur minst fyra av de sex skålarna!


Har funderat och kikat lite i de butiker jag råkat vara in i på sistone, som har porslin. Men Maxi och ÖoB är ganska trista i sitt utbud faktiskt. Så såg jag en mosaik med äggkoppar i en gammal Hus & hem igår och blev påmind om Verner Pantons fantastiskt fina frukostskålar. 399 kronor för 4 stycken känns som en galen prisklass för mig, men jag har älskat dem från första stund.
Jag skriver upp dem på önskelistan, så får vi se...:)


Bilden är lånad från misshome.se


24 Maj 2009  | Länk | Önskelista | 2 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida