Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


BildJag snubblade just över den här bilden i en av det otal med bloggar jag följer. Jag fastnade för all färg. Visst är det fint? En riktig gladbild! :)

Ursprungligen kommer bilden härifrån; http://nom-nom-nom.tumblr.com/post/107943932/acrossthelines-cinnayum-sweethomestyle
27 Juni 2009  | Länk | Inredning | 0 kommentar
Andra bloggen..Nu finns inte mindre än två inlägg på min andra blogg att beskåda för den intresserade.. sandralinneas.blogg.se är adressen för den glömske (eller slarvige ;).

Kvällen har spenderats i soffan, delvis i sällskap av grannen som kom och skrev ihop en liten ljusbeställning. Till min stora glädje, då det verkar resultera i nästan lika mycket extra tillgodohavande för värdinnan som den där fuchsia-färgade ljuslyktan som jag dreglade över igår men inte beställde kostar. Så nu kommer jag få den mot ett litet kontant tillägg, som det verkar. Glad! :D


Och bara för att jag inte orkade placera in bilden här intill i blogginlägget med soffan får den vara med här istället. Som en tråkig närbild :)

26 Februari 2009  | Länk | Inredning | 0 kommentar
Nytt inlägg..Nu har jag lyckats författa vad som förhoppningsvis blir det första i raden av uppdateringar i min inredningsblogg.
http://sandralinneas.blogg.se är adressen om ni skulle ha glömt bort den. Det är bara en liten uppdatering än så länge, men jag ska försöka komma iordning ordentligt här hemma snart så jag kan lägga in fler bilder på min lägenhet. Än så länge har ni ju inte fått se annat än en tom lägenhet när jag publicerat någon bild...


Idag har jag spenderat stora delar av min tid ute på balkongen. Den plats jag trivs bäst på, skulle jag nog säga om jag måste välja en favorit här i lägenheten. Men det kan fortfarande bli mycket bättre där. Tanken är att jag ska hitta en fin bänk att ha där ute, att ställa lite blommor på. Och så skulle jag vilja ha nya plastmattor på golvet istället för den jag har där nu som är kvar efter mormor. Sedan ska jag hitta bättre stolar, och ett stabilare bord. Men när det kommer ske återstår att se. Egentligen är det ju ingen brådska.

I eftermiddags drog en åskskur över, men då hämtade jag bara en extra filt och tände ett ljus, så kunde jag sitta kvar på balkongen med min Drömhem & trädgård tills solen tittade fram igen! Det har varit en ganska fin dag, i all sin enkelhet.

12 Juli 2008  | Länk | Inredning | 0 kommentar
Aromalampa


Jag tycker det är ganska ont om sådana där riktigt snygga aromalampor där ute. Kanske är det bara jag som är blind och inte går i affärer tillräckligt ofta, men jag tror inte det?

Genom en ny blogg (http://inredningsbloggen.blogg.se) hittade jag dock på den här från menu (http://www.menu.as/Default.asp?ID=2250&AreaID=2&popup=True) och föll som en fura.

En sådan skulle jag vilja ha! Stilren, enkel. Den slår nog rentav min Reflections från PartyLite!


Men vad kan den kosta? Och var hittar jag den utan att resa över halva Sverige? Liksom?
Det gör jag - inte.
7 Februari 2008  | Länk | Inredning | 2 kommentarer
Blogginredning.Jag kände att den bruna designen var lite mer höstig än vårig så den fick stå tillbaka för den här mer vintervåriga. Ibland kan ju snön luta lite åt det turkosa i färgen (speciellt på sportlovet när solen skiner, har jag för mig) så jag tyckte det passade ganska bra. Måste bara vänja mig vid allt ljus nu :S Brunt lyser ju inte fullt lika starkt i ögonen, liksom..


Har sett Postkodmiljonären och West end star ikväll, där tycks det alltmer som om den jag fastnade för redan under det första avsnittet kommer vinna. Roligt!

Sedan har Sessan snusat gott på min mage medan jag läst Sköna hem. Gosan. <3

Nu har jag satt igång ett avsnitt av Morden i Midsomer som lär ta slut strax före tolv. Då ska jag styra kosan mot min nybäddade säng med ett av mina julklappslakan - i grönt - och mitt påslakan med rosor/grönt på ena sidan och rutor/ränder på den andra sidan i rosa och grönt mot vit bakgrund. Annars har jag alltid rutorna uppåt men nu känns blommorna lagom vårigt passande! Ack om jag ändå hade en fin sängram också! Någon gång i framtiden vill jag köpa en 140- eller 160-sängram i vitt av någon slags modell. Får se om det blir så..

Nu ska jag nog micra lite glögg och fokusera lite bättre på Midsomer..


26 Januari 2008  | Länk | Inredning | 1 kommentar
19:31
http://www.ahlens.com/heminredning/mysometer/


hittade en rolig länk/utmaning i en blogg. Åhléns hade en tävling där man skulle möblera ett rum på tre minuter och få de boende i rummet så glada som möjligt. Nu är tävlingen slut men man kan fortfarande möblera rummet, så det är något jag ägnade en stund åt igår kväll och även nu ikväll ;)Nu ska jag sätta mig i fåtöljen och se Sjukhuset och vila armarna efter att ha satt upp min stjärnslinga från ikea i gardinstången i sovrummet (istället för gardiner, eftersom jag troligtvis kommer flytta nästa månad..då orkar jag inte bråka med det)
1 November 2007  | Länk | Inredning | 0 kommentar
Länken..
http://sandralinneas.blogg.se/


Tänkte bara lägga in länken en gång till som påminnelse.. Hittills har jag lyckats åstadkomma ett inlägg om dagen och intentionen är väl att göra det framöver med, eller iallafall att skriva så regelbundet som möjligt ;P


29 Oktober 2007  | Länk | Inredning | 0 kommentar
Vintertid

Att använda ett så tråkigt ord som normaltid tycker jag borde medföra fängelsestraff, allra minst. Hellre att man säger Vintertid, som ju är det gamla välbekanta och smått poetiska ordet för att vrida tillbaka klockan såhär den sista lördagen i oktober. Jag klagar inte på att få en timmes sovmorgon direkt, och speciellt inte denna morgon. Och ändå kravlade jag mig upp så pass tidigt som kvart i elva - all thanks to Vintertiden :D


Innan jag slutar skriva om inredning här tänkte jag bara höra om någon har en sådär 7250 kronor till övers? Vill ni köpa denna vackra lampa åt mig då? ;) den finns i svart samt klarglas också...ifall ni vill köpa dem med blir jag bara extra glad!

http://www.designonline.se/Products/sek1/Trademark/New+products/1109/Ice+Ljuskrona&VariantId=1
28 Oktober 2007  | Länk | Inredning | 2 kommentarer
Inredningsbloggen är skapadhttp://sandralinneas.blogg.se


Här kommer den nu; länken till min nya inredningsblogg. Jag vet inte riktigt hur mycket jag kommer använda den ännu, men antagligen blir det nog rätt ofta.. Iom detta kommer min ganska nya och ännu nästan outnyttjade inredningskategori här på noggen förbli oanvänd.. Men det känns som att det behöver en annan plats att växa på. Jag hoppas det blir som jag föreställer mig det, att jag får ut alla tankar på ett någorlunda vettigt sätt.

Dock måste jag nog lära mig hur man gör bildkollage för att det ska bli riktigt bra. Är det någon som har lust och kunskap att tala om hur man gör sådana saker? Förslagsvis i Paint till att börja med, för det är det enda program jag har som jag antar att man borde kunna redigera bilder i på det vis jag vill?


(Och förstås, jag kommer skriva här dagligen även fortsättningsvis. Bara inte om inredning utan om allt jag hittills har skrivit här..Ungefär :)


28 Oktober 2007  | Länk | Inredning | 1 kommentar
Tips.


Jag har faktiskt ingenting speciellt att skriva idag, jag har spenderat mestadelen av dagen vid datorn, framför tvn samt i fåtöljen. Inte mycket mer att tillägga.

Därför tänkte jag inviga min inredningskategori med att länka till bloggen jag spenderat datadagen med idag;


www.saravillfara.blogg.seOch så skadar det ju inte att påpeka att Från koja till slott har säsongspremiär ikväll klockan 20:00 på TV3, det ser ni väl? :)

15 Oktober 2007  | Länk | Inredning | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida