Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


När den rätta rubriken inte riktigt går att finna.
För att läsa detta blogginlägg krävs att du loggar in med ett lösenord
29 janvier 2011Trots nästintill total frånvaro slår noggen all time high besöksrekord med 1382 besökare hittills i januari, och då är det ju inte slut på månaden ännu. Hur är detta möjligt?


Jag tänker att jag ska skriva här men sedan öppnar jag bloggfönstret och vet inte alls vad jag ska skriva. Eller så tänker jag att jag ska skriva och så finns varken tid eller ork. Det är så mycket med skolan dessa dagar!
Men idag tog jag en helt studiefri dag även om kurslitteraturen nästan ligger och hoppar och glöder som Harry Potters läskiga monsterbok med "skärp" runtom. Jag och Tuss upptäckte staden istället och nu är fötterna ömma och trötta precis som resten av mig.


Jag ska roa mig med bloggläsning och På spåret och lite sådant och så blir det mer nytta imorgon istället.

Min andra blogg lever förresten aningen mer än denna, även om det inte blir några dagliga uppdateringar där heller; http://sandralinneas.blogspot.com

29 Januari 2011  | Länk | Journalanteckning | 0 kommentar
17 janvier 2011Jag tror det börjar bli dags att avjulifiera noggen nu. Det glöms så lätt när man inte skriver så regelbundet.

Om några timmar är det en hel vecka sedan alarmet ringde och jag for upp ur sängen med en lätthet som förvånade mig big time. Imorgon har jag alltså bott på nitton kvadrat i en hel vecka. Så fort tiden gått! Det känns inte alls som så länge.

Och det börjar dra ihop sig till uppropet på allvar nu. På onsdag är det dags. Fördelen med att ha gått igenom det hela en gång innan är att jag inte alls känner mig nervös ännu. Hoppas det håller i sig.Jag ser att det finns en ny datumfunktion här på noggen också. Spännande. Det är första gången något händer här sedan jag började nogga... 2006?
17 Januari 2011  | Länk | Journalanteckning | 0 kommentar
10 janvier 2011Nu har jag nog packat klart, typ. Alarmet är ställt på 04:00. Jag ska se Medium och läsa de sista sidorna i en biblioteksbok, sedan ska jag försöka sova. Återstår att se hur det lyckas. När man ska gå upp tidigt brukar det ju vara omöjligt att somna av någon dum anledning.

Vi får se när jag skriver nästa gång. Lär väl ha en del tid till övers bara jag kommit i ordning i rummet och så. Eller så blir det helt tvärtom. Jag tänkte försöka ligga ett steg före i kurslitteraturläsningen nu i början. Det kan ju inte skada, liksom.
10 Januari 2011  | Länk | Journalanteckning | 0 kommentar
9 janvier 2011Tänk att det gått nio dagar på det nya året. Det känns som att det bara var häromdagen jag skrev ihop årskrönikan!

Sedan nyår har jag ägnat mig åt ett fåtal saker i stor mängd. Snöskottning, for one. Lite muffinsmakning har det också blivit, jag fick ju lov att inviga muffinsplåten jag fick i julklapp innan jag flyttar och blir ugnlös! Sedan har jag packat, packat och packat. Tur att flytten blev uppskjuten några dagar på grund av snöstormen Har lyckats få med lite filmtittande och läsande också. Och kattgos. Massor med tvångsgos med mina fina kattor, varav en höll på att bli påkörd ikväll när jag var ute och skottade snö. Sessan blev modig tack vare att det var nollgradigt för första gången den här vintern och kom ut till mig där jag försökte få undan en stor snövall efter snöplogen ute vid vägen. Samtidigt som det kom en bil. För några ögonblick trodde jag att hon hamnat under bilen och det kändes som att jag skulle dö också. Älskade dumma katt att skrämmas så! :(
Jag är så himla glad att hon mår bra! Jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan mina två mjaus.Det börjar dra ihop sig på riktigt nu. Imorgon efter jobbet hämtar mamma den lilla hyrlastbilen och sedan ska vi packa ut allt och på tisdag åker vi. Tidigt. Typ fem. Urk!
Jag hoppas verkligen att resan går bra, utan halka, trafikkaos och snö. Sedan hoppas jag förstås att rummet inte är jättehemskt. Och att jag blir mer långvarig den här gången...


9 Januari 2011  | Länk | Journalanteckning | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida