Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


När det inte borde kunna bli mer isigt...Visst är det ändå bra märkligt att när en relation är isig och man tänker att den inte borde kunna bli sämre - så kan den ändå oftast det. Bli ÄN MER isig alltså.

Igår blev det sista fixet på uppsatsen efter opponeringen klart. Efter att vi alla fått en sista chans att kika igenom den idag så skickades den in till examinatorn. Och i och med det blev stämningen mellan oss två som funkat ihop under skrivandet och den tredje skribenten kyligare än jordens lägsta uppmätta temperatur. Om vi inte blir godkända nu efter allt vårt jobb så kommer jag bryta ihop fullständigt. Jag orkar inte att kontakten jag nyss hade för att bekräfta att skribent nummer tre skött sitt ansvar och lämnat in en pappersversion av uppsatsen inte var den absolut sista någonsin. Eller i alla fall inom en jävligt lång framtid. Ja, jag svär. Mindre ord räcker inte till.

Packningen och städningen här hemma har i alla fall gått framåt idag. Nu är nästan allt nedpackat. Eller kanske inte, det brukar ju bli mycket mer plock på slutet än man tror. Ännu en märklig sak, whats up med det liksom? Men det mesta är i alla fall på plats i sina kartonger. Den hemskaste städningen, ugn, spis, avlopp återstår dock. Det tänkte jag roa mig med imorgon och på fredag. Sympatisera gärna med mig då ;).

21 Januari 2015  | Länk | is. | 0 kommentar
Nedräkning.Det blev ganska hektiskt där i december. Och så blev det ett nytt år helt plötsligt. Vi färdigställde examensarbetet och igår var det opponering. Den gick faktiskt mycket bättre än vi någonsin vågat drömma om. Men visst blev det en del att fixa. Vi började redan igår efter lunch och satt kvar på biblioteket till 18. Eller, de andra gick då. Jag satt kvar en stund till eftersom jag ändå inte skulle hinna hem innan det vankades fika med Elin klockan sju. Trodde aldrig jag skulle lyckas övertala henne till att ses innan jag flyttade hem, men se det gick! Tre år efter att vi senast sågs. Det var fint. Önskar att det kunde hänt några fler gånger under de senaste tre terminerna bara.

På måndag blir vi förhoppningsvis klara med uppsatsen och kan lämna in slutversionen. Sedan är fokus på att packa och städa. Jag har redan börjat så smått, men måste sätta lite mer fart nu i helgen.

Jag skramlade inte ihop så många timmars sömn natten till igår, men inatt blev det desto fler. Var bara inte trött. Ytterst frustrerande. Idag gick upp halv ett, halvt chockerad, men så vaknade jag inatt av att nacken bråkade inatt, som den kan göra ibland. Det tog ett tag att somna om då. Och så har jag väl nattskrotat en hel del den vecka som passerade mellan inlämning av uppsatsen och själva opponeringen. Idag får bli en lugn dag, så tar jag nya tag imorgon. Hoppas jag kan somna lite tidigare ikväll också fast jag sov så länge, än vad jag gjorde natten till igår.

Hm. Framtiden är fortfarande högst osäker. Jag har inte riktigt förmått mig att fixa CV och att kontakta skolor/vikariepool än. Har bestämt mig för att inte göra det heller förrän jag flyttat hem. Jag har pengar på sparkontot som täcker en månad utan inkomst, kanske lite till. Sedan blir det iofs tufft, men då har jag förhoppningsvis börjat komma in i mitt nya vuxenliv. Skulle ljuga om jag sa att jag inte var skräckslagen inför den tanken - bitvis. Men det ordnar sig nog. Det värsta för mig är alltid att komma över tröskeln till nya saker, sedan brukar jag snabbt hitta in i det. Jag längtar tills jag är där. På andra sidan den där tröskeln.

16 Januari 2015  | Länk | Journalanteckning | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida