Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Sommarsystrar.
Jag älskar den boken nästintill hat. Och nu är den slut. Utläst.
Jag har knappt kunnat lägga den ifrån mig om nätterna de senaste dagarna. Har bara velat fortsätta. Läsa och läsa..

Jag lyckades knäcka till axeln idag också när jag skulle sätta mig i bilen (Go me! Först knät, och nu det här..). Det gör hysteriskt ont i vänstra skuldran. Eller vad man ska säga. In mot mitten på ryggen.. Ut i armen. Usch.


Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva mer om boken. Det känns som att man måste läsa den själv, om man alls ska kunna förstå. Jag känner igen så mycket i deras relation. Fast varför vet jag faktiskt inte.. Eller om det bara är saknad? Vetskapen att jag inte hade någon sådan vän, som kommer finnas kvar igenom hela livet... Sorg?


28 Februari 2007  | Länk | letters & numbers & sentences | 1 kommentar
sova & sånt.


Är typ hur trött som helst egentligen, men får inte ro att somna..

Jaja. Huvudvärken som uppstod pga värmen under ljuspartyt har iallafall släppt till slut. Det krävdes bara ett par piller och några timmars verkningstid >_<

Visningen gick bra. Om man räknar in det jag handlat för (vilket faktiskt inte är så mycket denna gången med tanke på att jag inte har så mycket pengar till övers för ljus) så hamnade vi på ca 4 000 kr..:)

Hmm.
Ska väl krypa ner i sängen igen nu. Försöka somna igen, eller läsa en stund till kanske.


Pappa påminde mig ikväll om att man måste ställa klockan på söndag också, för att se starten i Vasaloppet. Halleluja. Det känner jag inte alls för. Men det är ju tradition!

På tal om Vasaloppet har jag förövrigt bett pappa köpa en burk Hjortronsylt resp. blåbärssylt nere på stan när han ska ner..de har ju sådana där stånd alldeles vid spåret precis vid målet där de säljer saker..som sylt. Köpte en burk förra året, med hjortronsylt, men den tog ju slut på en gång :/ Och dyrt är det. Men det är det värt! Älskar hjortronsylt!

Så trist bara att vi inte lyckats hitta något hjortronställe så vi kunde plocka själva... Men vi har iallafall ett ställe där det kryllar av blåbär och lingon.. och spindlar >.<


28 Februari 2007  | Länk | Snötäcke | 0 kommentar
kramsjukJag blir helt jäkla..gny! ..dumma bok. Jag vill också vara förälskad. Ha ett bröst att vila huvudet mot. Någons knä att somna i när man ser på tv. Sova sked.. Blä. Varför läser jag sådant här romantiskt orättvist..hmm.

27 Februari 2007  | Länk | Fjärilsfladder | 1 kommentar
bokreaDet känns lite trist att konstatera att årets bokrea börjar om 17 minuter och jag inte har hittat något speciellt lockande alls i år.. Fast å andra sidan har jag ju minst nio böcker liggande på sängbordet som väntar på att bli lästa (varav en landade i brevlådan tillsammans med amelia idag - och jag prenumererar enbart på TRE nummer för 49 kr för att premien var så fin ;P)

Antar att jag får trösta mig med att shoppa loss i nya PL-katalogen/de nya ljusdofterna på vårat ljusparty imorgon kväll dock. Ska bli trevligt med lite nya dofter.. jag vet inte, men allt jag har nu har så mild doft, jag vill ha något "piggare"?

Hoppas att Yuzu & Lime luktar lika gott som Mojiton gjorde...


Jaja.
Jag ska ta min katalog och vandra iväg till sängen nu. Läsa och skriva klart beställningen och mysa med missarna och dofta på mitt natt-läsar-lavendel(unwind)ljus :)

Nattinatt..

(Idag har faktiskt varit en ganska ok dag..)

26 Februari 2007  | Länk | Journalanteckning | 1 kommentar
Cinnamon cmon.Jag är inte hundra på vad cmon betyder men jag har läst det flera gånger på sistone och jag tycker om franska, så varför inte slå ihop det med cinnamon till en magnifikt underlig rubrik i min nattliga dabok? Mhm. Just så.

Jag har redan skrivit hur värdelöst allt är på Lunar, så det ska jag kanske inte rabbla en gång till. Men vad finns då kvar att skriva om, egentligen? Inte mycket... Inget alls?

Har gjort en kopp thé som står här intill nu och svalnar så smått. Varför går det alltid antingen alldeles för långsamt eller så fort att det hinner bli helt kallt innan man kommer sig för att dricka det? Det är dumt..


Milla verkar vara lptad i fyra månader till nu förövrigt.
Muntra nyheter, oh ja!

Arvika känns plötsligt osäkert också. Men det är ju bättre att Milla lever då om så bara på en avdelning, än inte alls.. För Inte alls ger ju inga fler chanser att träffas på arvika något annat år...

Hm. Whatever. Jag vet inte vad jag svamlar om riktigt.Det är säkert lika bra att lägga ner det här trots allt. Att balansera mellan att skriva för mycket eller bara dravel är mest bara meningslöst...

Gör väl ett nytt försök imorgon kan tänkas..

26 Februari 2007  | Länk | Tankar på kammaren | 0 kommentar
indian spiceHar verkligen ingen uppfinningsrikedom vad gäller rubriker (om ni inte alltid vill läsa saker i stil med "men döda mig då" och "har ni en yxa till låns") Somehow, I dont think those titles would make your day. Och inte min heller, för den delen. Så jag håller tillgodo med théet jag just ställt på dragning. Eller vad man säger.

Jag gick och lade mig före tolv för att läsa. Minns inte senast jag lade mig så tidigt faktiskt. Har läst ut boken nu, och ska väl sova såsmåningom. Kände för att sätta mig här några minuter först, dock. Och så hade jag tänkt skriva några rader i min privata dagbok..

Mitt knä gör ondare nu än i början. Jag funderar på om jag kan ha gjort något dumt som kräver läkarbesök? Det hoppas jag verkligen inte. Men jag har vridid ben och leder förr och fått ont, men aldrig att det hållit i sig någon längre stund.. så man börjar ju fundera på om det är något värre?


Jaja.. Hittills kan jag iaf gå på det när det behövs. Och det räcker för nu..

25 Februari 2007  | Länk | Journalanteckning | 1 kommentar
natt.


Haha. Vad sugigt att vakna typ mitt i natten (halv sex ÄR mitt i natten för mig!) och inte känna sig sovtrött längre.
Men jag ska minsann somna om ändå. Och det nu.

24 Februari 2007  | Länk | Journalanteckning | 1 kommentar
ingenting konstant.Jag tänker mig en enorm naturgodispåse, en pizza och avskildhet från världen ikväll. För att slippa känna mig ensam väljer jag ensamheten själv. Lättare så?

Mitt knä gör helvetiskt ont. Vad göra åt det? Jag tror inte att piller skulle hjälpt, så jag ids inte ens testa.


Tröttheten är konstant igen. Ingenting känns roligt. Ingenting känns värt. Ingenting.


Hade det inte varit så problematiskt att finna en bekväm sovställning hade jag nog tryckt i mig ett par sovapiller tidigt ikväll och hoppats på att sova länge.


Men jag drömmer så mycket nu. De senaste tre nätterna i rad.

I förrgår satt mormor i en stol på altanen till lägenheten jag bodde i mellan 6-16 års ålder. Sedan försvann jag/vi därifrån och när jag återvände var hon död. Jag lämnade platsen en gång till och återvände senare för att hitta henne vid liv igen - bara för att dö igen.
Min älskade lilla mormor som jag saknar så.
Jag vill ge henne en kram. Kommer jag någonsin få göra det igen?23 Februari 2007  | Länk | Snötäcke | 0 kommentar
dont you forget about me.
Era - Dont you forget.


Jag känner inte lika stort behov att gråta längre. Men till vilket pris?
Viljan att fortsätta och fortsätta och fortsätta.
Skära mer och mer och mer ändå.


23 Februari 2007  | Länk | Snötäcke | 1 kommentar
GAH.Hata världen. Jävlarns tjat. Jag bryr mig inte (pappa.).


Förbannade alltihop. Hade det inte varit för ljuspartyt på tisdag hade jag tippat i mig alla piller jag kunnat hitta. Eller iallafall Zopiklonen.


Jag har ingen lust med det här mer.


22 Februari 2007  | Länk | Journalanteckning | 0 kommentar
Jag har splittrats.


Helst vill jag nog bara att tårarna ska smaka salt. Vill gråta på riktigt. Vill kunna gråta på riktigt. Gråta ut all hopplöshet och depressivitet.

Ingen tycker om mig och jag ser ingen mening i att söka kontakt heller längre. Alla förståeliga ursäkter känns falska och jag hatar hatar hatar. Damn you. Damn me.

Damn Anemone. Im letting it slide, slip away. Once again i give in to the devil...


Lämna mig ifred.Jag är för trött för att ens orka försöka dö.
Etttvåtre. Djupt andetagochhållaandan.Hajir hade skrivit på msn när jag vaknade. Antar att han läst mitt "uppsagdvänskapmejl"...
eMiL Jensen - Igen (Jag har splittrats)
22 Februari 2007  | Länk | Snötäcke | 0 kommentar
hysteri.Jag vet inte om jag sovit för mycket eller lite, om det sena medicinintaget eller pannkakan med för mycket rågmjöl fick mig att helt balla ur och efter lite sugrörsljudslek med katterna hysteriskt skratta så tårarna sprutade och magen krampade. Men hej. Det var kul. Och katterna såg på mig som om jag var störd på riktigt (and what do you know..det är ju det jag är..). Och jag kunde verkligen inte sluta skratta. Så det var ju..bra...

Heh.


Jag vaknade fyra idag. Kastade på mig kläderna och hoppades att jag skulle hinna ut och utfodra hästarna innan mamma kom hem, men det gjorde jag inte riktigt. Eller ja. Jag var halvvägs till brevlådan när hon svängde in på gården...

Nåja.


Jeanette hade svarat på mitt mejl, så jag fick veta att det kom fram ordentligt iallafall. Bra det, jag var lite oroad.
Och tjejen med GG hade missat en siffra i kontonumret så det Var inte min inkomptetens som gjorde att det inte funkade att överföra pengar igår. Hah!


Och egentligen är jag klar för sängen igen redan nu. Jag har varit vaken i två timmar. Det är ju..bra.


22 Februari 2007  | Länk | Journalanteckning | 0 kommentar
pannkaka.Pannkaka, friterad kyckling, tårta, pizza..
När man hållit ut med fasta ett tag får man verkligen igen det tusenfalt. All mat man kan tänka sig lockar plötsligt något hemskt.

Varför måste det vara så för? Blä.


Pliiiiis come here and give me some pankakes!?


21 Februari 2007  | Länk | Journalanteckning | 0 kommentar
försvunna.Orden är försvunna, jag vet inte alls vad jag ska skriva.
Jag känner mig bara så trött, vill sovasovasova bort allting. Känner mig äcklig och ångestig vid tanken på att jag har tid hos psykologen imorgon. Kan jag inte bara få sova, snälla? Jag vill inte.dit.


Hon säger att jag är så motiverad. Som kommer dit varje gång. Som genomgått de här utredningarna. Som sitter där vecka efter vecka och försöker. Men allvarligt. Jag försöker inte. Inte alls. Jag vet inte om jag är motiverad, jag tror inte det. Men jag ler och nickar. Eller bara ler... för hur säger man liksom emot?


Jag är inte så bra på det.

Äsch.


21 Februari 2007  | Länk | Journalanteckning | 0 kommentar
Dear du.Herregud vad jag måste vara dramatisk hela tiden.


21 Februari 2007  | Länk | Snötäcke | 1 kommentar
RubrikVet inte vad jag ska skriva idag. Så jag snor en bild från Frugans nogg och talar om att jag har träningsvärk i magen. Jeh. Jag har inlett situps-thingen. Nu är det Gilmore Girls och jag har inte druckit en endaste ynklig liten thékopp idag. Weird. Jag brukar liksom dricka ur en stoooor (röööd) kanna med thévatten per dag annars... Well. Det går att åtgärda. The night is still young, I mean..


OCH JAG HATAR DET FÖRBANNADE FREAKIN HAKET!


20 Februari 2007  | Länk | Journalanteckning | 0 kommentar
23:40Pratar om irl-möten med internetmänniskor. Jag har träffat nästan alla mina nätkontakter/vänner som jag känner att jag Vill träffa, faktiskt. Det är Cat, Maddur, Milla, Kristina och.... kvar.
Jag hoppas verkligen att det kommer bli av snart, någon gång..
Förhoppningsvis får jag träffa Milla på Arvika iallafall.

Hon är LPTad just nu. Sedan två veckor, i minst två veckor till. Jag hoppas att hennes självmordstankar hinner lugna ner sig under den tiden. Och jag är glad att hon överlevde överdosen då (anledningen till tvångsvården..).

Vad trasiga alla mina vänner känns, när man börjar diskutera psykofarmaka, diagnoser och terapi. Självmordsförsök och depressioner, självskadebeteenden och akutpsykiatri/inläggningar...

Men tänker jag efter är det ju inte så egentligen. Att alla är trasiga. De flesta mår nog faktiskt helt okej, eller rentav Bra. Och det är jag glad för. Det är bara så att sjukdom märks mycket mer, så man glömmer liksom bort det ibland...

Hm. Egentligen har jag inte en susning om vart jag vill komma med det här inlägget faktiskt, så jag tror jag slutar att skriva nu.


(Är fortfarande inte trött faktiskt, trots den ynkliga sömn jag fick imorses).


19 Februari 2007  | Länk | Tankar på kammaren | 0 kommentar
jaha.Sitter mest bara här och väntar nu. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag tror nog att jag ska ge hästarna deras lunch lite extra tidigt idag för en gångs skull. Kompensation för alla sena luncher...typ.

Och hämta posten. Jag lär inte få någon dvd idag, men imorgon om jag har tur?
Kanske får jag lite roliga räkningar eller så iallafall?
Den som lever får se...


Och jag känner mig bara så jäkla rastlös. Ensam. Liksom. Varför har ingen tid att prata med mig när jag vill prata på msn? Varför måste alla jobba och plugga och leva livet? Va?


På tal om msn, så har jag tänkt på om inte du skulle passat in där, Elisabeth? Om du vill får du gärna lägga till mig där..(ja, alltså för att det inte ska råda några tvivel om vem jag syftar på, så syftar jag på Dig, Havregryyn). Jag har tänkt skriva ett mejl på lunar eller något, men det blir liksom inte av så det är lika bra att skriva det här medan jag ändå tänker på det :)
min adress är svensson_svensson567@hotmail.com

Och sedan vill jag bara be er som inte finns på haket att skriva en liten kommentar om min text från inatt. Vill jättegärna veta om ni tycker den är bra...?

19 Februari 2007  | Länk | Journalanteckning | 0 kommentar
mellan sidan ett och utspillt thé.

minnet av dig har fastnat som ditt leende på det
svartvita foto av oss som aldrig blev taget den där
sommaren vi aldrig träffades som planerat och
tystnaden som ekar i din ordlöshet skjuter
fart på gungan jag satt på den där gången iklädd
röda läppar av liv mot svartvit bakgrund, leendes ett
osäkert leende mot din kameralins, och all den blyghet
som egentligen var outtalade drömmar om ett vi som
i oss dömde ut vårat öde på förhand.

jag tror det var osäkerheten som gjorde skillnaden i
vad som blev och vad som kunde ha blivit. kanske var
det en kombination av det och rädslan för att jag inte
skulle duga som jag var; för min mage var aldrig så platt
att din hand skulle vilat bekvämt mot den när vi sov
sked i din nybäddade säng med lakan som doftade av
trygghet, katt och lavendel.

men jag andades alltid lugnare när du bokstaverade oss
till närhet och vi byggde slott av onåbara moln (av kärlek)
fyllda av vilja och vi vaggade oss själva till sömns när vi
vandrat oss trötta; från månen till solen och hem medan
nätterna långsamt blev morgon igen.
och sedan skrattade vi åt all den musik som kompletterade
våra drömmar med löften om ännu en morgondag för till
frukost kysste du min nacke och jag smaksatte pannkakan
med oss i en evighet

när vi åt av varandra smakade dina läppar en nanosekund
av en visshet, att vi är rätt och vi bygger inte bara luftslott
längre för vi har blivit fingertrassel och nu kan vi inte släppa
taget om varandras blickar utan att våra lungor skriker av
syrebrist och jag bubblar av lyckan du skapar med din pensel
och färger mot målarduk av naken hud men om du skulle
somna kan jag upptäcka nya sidor av dig i viskningarna från
världen utanför

kanske vaknar jag gråtandes av en mar någon gång, men
du finns alltid där och du fångar upp mig när spillrorna faller
mot marken och du bäddar ner dem igen och plåstrar om mig
med dina egenskrivna sagor och med fingertopparna mot mitt
hjärta skriver dina ögon sockerdricka på min kind så att
drömmarna lindar sig runt min maggrop och kittlar svälten bort
ur vårt medvetande så när du somnar mellan sidan ett och
utspillt hallonthé ler jag mot stjärnhimlen på andra sidan universum
och jag vet att jag verkligen bor i din famn.
19 Februari 2007  | Länk | letters & numbers & sentences | 0 kommentar
vaknatt igen?


Tydligen ska jag åka och handla redan på förmiddagen imorgon. Halv nio, cirkus, för att vara mer exakt. Undrar om det är någon idé att alls gå och lägga sig innan dess? Det känns inte så iallafall..

Har varit och lagt inbjudningskort till ljusparty den 27:e i våra trogna kunders brevlådor ikväll.


Och jag vill ju bara färga håret svart igen nu på en gång när jag ser bilden till föregående inlägg..Gnh. Vill ha!


18 Februari 2007  | Länk | Journalanteckning | 1 kommentar
Nattvak.Och jag älskar det trots den destruktiva delen i det hela.
Jag saknar alla vaknätter från förr.
Alltså just grejen med att vara vaken om nätterna.

Jag kan inte göra det längre, tvånget att hålla på alla tv-rutiner med oprah, extreme makeover och så vidare under eftermiddagarna är alldeles för starkt. Plus att jag ju måste gå upp och ge hästarna deras hö innan de svälter ihjäl också.


Gick och lade mig strax före fyra tror jag. Läste kanske femtio sidor innan jag släckte och jag tror att jag somnade ganska så med en gång faktiskt. Vaknade igen strax före fyra. Äntligen fick jag sova ut en aning!


Mjahaja. Druckit en kopp thé och håller på att gå igenom alla communitys och bloggar nu. Ska tvätta håret innan OTH börjar, och sedan..ja.

Ikväll börjar ju Parlamentet igen också. Jejh.

18 Februari 2007  | Länk | Vintervind | 2 kommentarer
Gilmore Girls


Vann en auktion på GG, säsong ett, andra discen idag. Missade att tiden får avslutandet på auktionen var så tidigt så jag bommade att bjuda vinnande på första discen. Grr. Nåja. 19 kr plus frakt, 42 kr totalt är väl ganska godkänt för en iaf. Nu ska jag bara vinna den första också...Hm. Helst för ungefär samma pris.

Osmart att lägga dem var för sig, btw. Varför gör man det? De hör ju ihop? :S
Då kan man kräva högre utgångsbud också..
17 Februari 2007  | Länk | Tv film musik & sånt | 1 kommentar
I always thought..I always thought that love would be..


http://www.youtube.com/watch?v=F-JwTD10AXQ&mode=related&search=


Jag tror att jag är kär i YouTube nu.17 Februari 2007  | Länk | Fjärilsfladder | 1 kommentar
dah-gens vii-ss-dohm.


Minns ni hur de uttalde dagens visa i barnprogramsintrot?
Överför det till Dagens visdom.


Om man inte får den man tycker om får man tycka om den man får


16 Februari 2007  | Länk | letters & numbers & sentences | 0 kommentar
Rubrik.Förlåt, men jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva riktigt.. idag.
Bild på Emilia från mitt besök hemma hos Ida finns dock i bilddagboken.

Jag som skrev att jag skulle snoosa bebis. Jag kom på att jag inte gjorde det, trots allt. Jag pillade på hennes pyttelilla hand och kom fram till att hon är så liten och skör (jag vet, bebisar tål mer än man tror). Tänk om jag hade gjort henne illa? Så jag väntar tills hon blivit lite större med att be om att få hålla henne lite.


Vanligtvis brukar jag frysa konstant, mer eller mindre. Men ikväll är jag närmare överhettad än köldslagen känns det som. Skumt.


Och Sassa har visst blivit släpad till Falun av TinTin. Varför då liksom? Kunde hon inte tagit sig sju mil längre norrut än till Falun, till mig?

Nej då.. det går inte :/ Blä. Jag vill krama på Sassa faktiskt.


Se vad långt jag skrev fast jag inte hade något att skriva! Då kan jag publicera och somna med gott samvete ikväll då..


16 Februari 2007  | Länk | Journalanteckning | 0 kommentar
Party.Mamma och jag bestämde nyss att vi ska ha ljusparty på tisdag om en och en halv vecka.
Så om ni inte har nåt annat för er, oavsett om ni har vägarna förbi eller ej den 27 så bör ni infinna er i vårat vardagsrum med storkovan att shoppa ljus för då!

:)


15 Februari 2007  | Länk | Ljus | 0 kommentar
Snoosa.Imorgon! Imorgon ska jag snoosa bebis! Inte ens två veckor gammal bebis. Jag har nog aldrig träffat en sådan liten plutt förr :)

Jag försökte ringa till Ida tidigare idag, men fick inget svar. Men så ringde hon upp alldeles nyss och så bestämde vi att jag skulle hälsa på imorgon när mamma åker till jobbet. Så får vi se hur länge jag blir kvar sedan.

Kameran följer iallafall med, så får vi se om jag får någon fin bild :)

Det dyker upp lite bilder från idag i bilddagboken senare iallafall, om jag orkar lägga in dem.

Mjuff.


15 Februari 2007  | Länk | Fjärilsfladder | 0 kommentar
Du vet väl..”Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu”


Herregud vad jag saknar honom nu.
Han var inte klar med livet.
Det hade ju precis börjat.
Helvete.


15 Februari 2007  | Länk | Snötäcke | 0 kommentar
tecken.


Jag tror att jag har lurat mig själv litegrann, genom att intala mig att orden inte finns där fast de egentligen visst gör det. Men jag tillåter mig inte att skriva om det jag vill och behöver av rädsla för att bli dömd av de som läser, så därför verkar det som att jag är helt tom på både tankar, ord och känslor...

Ännu ett långt inlägg har författats på Lunarstorm. 7767 tecken, och det känns bra att de finns i tryggt förvar där de flestas ögon inte kommer åt att läsa. Jag tror att jag kommer skriva en hel del där inom den närmaste framtiden. Kanske hjälper det att bearbeta allting lite mer, kanske kanske..kan jag släppa taget sedan?

Imorgon ska jag söka det mod jag egentligen inte har, att ta upp det med Jeanette under terapin.. Sedan får vi se vad som sker därpå. Bara att ha allt sagt kommer nog att underlätta när hon ska jobba med mig framöver.


Mer känner jag faktiskt inte för att skriva här, och nu.


14 Februari 2007  | Länk | Fjärilsfladder | 0 kommentar
SälJag sov som en klubbad säl bara jag tagit zopiklonen och återvänt till sängen. Från dess att jag somnade typ..strax före tre inatt? tills 13:33 idag. Jag blev helt chockad. Var övertygad om att klockan inte var i närheten av så mycket..
Men det var den! Och jag var fortfarande trött, men fick förstås lov att gå upp och ge hästarna mat och så..

14 Februari 2007  | Länk | Journalanteckning | 0 kommentar
Pandoras ask?


Man kan tro att jag öppnade den iom läsningen av de gamla dagboksinläggen. Kan inte sova. Ligger bara och vrider mig och fryser. Tänker. Har tagit en Imovane nu, för första gången på månader, och ska återvända till sängen igen.. Hoppas det funkar.

14 Februari 2007  | Länk | Tankar på kammaren | 0 kommentar
Återblick.Jag skrev ett inlägg på Lunar tidigare. Sedan fick jag för mig att läsa vad jag skrev den här tiden förr om åren. Jag började med 2004 eftersom det är det enda året jag vet att jag skrev mycket. På bara några dagars inlägg har jag fått göra oändliga bakåtblickar, fått uppleva saker jag trodde jag hade glömt.

Hur dåligt jag mådde, redan då.
Hur jobbigt allt var med skolan. Tacksamheten och lättnaden över att studenten närmade sig för varje dag, men också oron över att vissa kurser gick rent åt skogen.

Jag kommer inte ihåg att jag åt så dåligt då.
Men en önskan väcks att jag skulle ha lika lätt att låta bli allt kalorihaltigt nu med. Men icke. Jag är hungrig hela tiden istället.
Idag har jag druckit upp mina sista tre naturdrinkar. Nu blir det vatten resten av kvällen.
Sedan får det bli att blanda till pulvernaturdrinkarna igen. Fast de smakar peck.

Hmm.
Jag kommer nog utveckla detta mer i bloggen på lunar när jag läst klart. Kanske..


13 Februari 2007  | Länk | Journalanteckning | 1 kommentar
Ibland


Ibland blir det sådär att klockan går alldeles för fort. Eller så finns helt enkelt ingenting att skriva. Igår var en ganska händelselös dag. Eller så var den ordlös. Anyways. Ingenting blev skrivet. Och när klockan passerat midnatt så var det plötsligt den trettonde och även om jag inte är vidskeplig när det gäller den siffran så känns det inte roligt att skriva det datumet. Äsch. Vad svamlar jag om?


Idag kom min oth-box! Och dvd-spelaren finns på matekonomen så mamma ska hämta ut den på hemvägen :D

Dessutom fick jag en Ikea-katalog som jag ska kika i lite senare. Längtar! :)


Just nu pratar jag med Håkans Elina på msn för första gången någonsin. Hon har funnits där sedan förra veckan eller så, men vi har inte pratat där än, bara via mejl.. Det är konstigt, men det känns ju alldeles rätt. Och lätt. Samtalet bara rinner på. Hon verkar vara en fin människa. Förståeligt att Håkan tyckte så mycket om henne...Annars?
Jag håller tummarna för Elins räkning. Hoppas hon får veta idag. Jag lär väl ringa ikväll eller nåt, för hon kommer ju glömma. Som vanligt :)


Annars?

Jag oroar mig för Söt. Vill inte att det ska sluta olyckligt. Hatar att det är så långt emellan oss. Att jag inte kan krama, ta hand om och trösta.


13 Februari 2007  | Länk | Journalanteckning | 0 kommentar
FryserKallt och fruset är det. Huvva.
Bytte namn på bilddagboken nyss förresten. FleurNoir heter jag hädanefter. Ska kanske byta tillbaka på helgon,haket och lunar också framöver, men det har jag inte råd med nu. Eller ja. Kan ju ta det på 3-fånen förstås så det kommer på räkningen sedan. Iaf på helgon.
Hoppas Sassa blir nöjd nu...?

OTH-mys med naturgodis köpt för de sista pengarna i pluskan, borträknat de 80 som går till psykologen på torsdag. så skönt att bara ha 120 kr kvar till frikort nu! Då slipper jag den utgiften i ett helt år iaf...

Jeje.

Såg Det okända igår som besökte slottet där Fredrika Bremer bodde. Fick lov att skriva och berätta för systra. Sedan blev det att jag beställde fyra böcker om och av henne också. Jag ska bannemig börja läsa om alla de där historiska människorna som fascinerar mig så nu. Jag vill veta mer.


OTH-mys.
Skriver kanske mer senare?
11 Februari 2007  | Länk | Journalanteckning | 1 kommentar
Deltävling 2


Ptja. Det enda jag har att säga är att det gick ungefär som jag hoppades/ville i Melodifestivalen idag. The Ark gick ju vidare, balladen blev jag lite förvånad över. Eller mycket, snarare. Men det var kul att det gick så bra för henne ändå. Att Jessica och Jimmy bara gick till andra chansen, det gör nog inget. Förhoppningsvis.. De måste ju vinna sina andra chanser båda två. Slå ut sådana som Elin Lanto, typ..

Anyways.

Nu ska jag äta vindruvor och se Min stora kärlek. Ingen höjdarfilm..kanske?


10 Februari 2007  | Länk | Journalanteckning | 1 kommentar
Hmm.


Har faktiskt ingenting speciellt att skriva idag.
Mäklaren var här strax efter ett idag. Innan dess dammsugade jag mina rum så nu är de mer dammfria än på mycket länge - dock ej Helt dammfria.

Handlade lite onyttigheter. Men nu ÄR det slut på slöseri med mina sparpengar. Jag ska betala restskatt med dem, damnit.

Sett Postkodmiljonären, Lets dance och lite Djurpolisen. Inför Melodifestivalen nu, sedan ska jag lägga mig och läsa.

Bläddrar och drömmer och skriver ner den egna drömvinsten ur Miljonlotteriet-tidningen.. Längtar efter nästa sändning med lotter. Hoppas på en ordentlig vinst. Tack?

9 Februari 2007  | Länk | Journalanteckning | 2 kommentarer
Webbis


http://www.ltdalarna.se/webbisar/

Ida & Kristers söta lilla Emilia finns att skåda, 5 februari är hon född :)
8 Februari 2007  | Länk | Fjärilsfladder | 0 kommentar
utredningen.Utredningen visar att jag har fobisk och depressiv personlighetsstörning. Jag fick fyra av fem på BPD. Borderline alltså.

Fast jag har inte fått någon diagnos. Med tanke på min socialfobi och depression blir det klurigare att få ett korrekt resultat, så Jeanette skulle konferera med min läkare också innan det blir bestämt.
Men ja. Det är ju det jag har vetat hela tiden iallafall. Äntligen har de kommit fram till något de med.


8 Februari 2007  | Länk | letters & numbers & sentences | 0 kommentar
Ida
Jag glömde skriva i mitt inlägg igår kväll att mamma pratade med Idas mammas man igår och fick veta att Ida i måndags fick en liten tjej! Hon frågade inte efter hennes namn, men Ida sade ju att de funderat på Emilia så det kanske blev så? Återstår att se.. tänkte ringa i helgen och gratulera och så :) Och hurra för mig som hade rätt dessutom. Jag vet att jag drömde om en Emil, men jag var hela tiden övertygad om att det var en tjej..


Nu ska jag värma lite mat. Skriver mer senare om hysterikan s och hennes bankplåga respektive besöket hos psykologen.
8 Februari 2007  | Länk | Fjärilsfladder | 0 kommentar
Tradera-uppdateringVet inte om det är tur eller skicklighet men av två möjliga har jag vunnit två auktioner ikväll. Det blev den där dvd/videon. Fast priset steg till 620 kr. Men hej. Vad gör väl det egentligen? Den såg riktigt fräsch ut och i affärer kostar de minst det dubbla..

Sedan gjorde jag ett superklipp! Jag vann OTH säs. 1 för bara 10 kr!! Det känns fint. Hoppas det funkar bara med köparen och så. Just han råkade vara helt ny som säljare och har inga omdömen man kan gå efter...

Jaja. Det lär väl märkas.


Nu ska jag gå och lägga mig med boken för imorgon är det avslutning på utredningen hos pyskologen. Hej personlighetsstörding.

Brevet till Engla hade förövrigt kommit fram ordentligt iaf. Tur det!


Najti!
Och glöm nu inte att kommentera en massa så att jag har något roligt att göra när jag kommer hem imorgon! Jag vill inte direkt städa inför mäklarbesöket på fredag då vi ska få huset värderat...*mummel*

8 Februari 2007  | Länk | Tv film musik & sånt | 1 kommentar
Undrar...


..sa flundran om gäddan är en fisk?

Jag kanske gör bort mig nu, men what the hell. Det handlar ju bara om pengar. Har lagt bud på en kombinerad dvd/video på tradera. Om jag vinner blir det 550 kr + frakt.. Den är bara lite använd och det följer med instruktionsbok och allt.. Hmm hmm.

Mamma har ju snott min fåniga video in till vardagsrummet sedan hennes egen pajade strax före jul och sedan dess har jag inte kommit mig för att se något av våra bästa år. Ligger minst sagt efter nu, och mamma spelar över de äldsta osedda avsnitten.. Måste ha video i mitt rum om det ska bli sett.. Mmm.
Så ja. Håll tummarna på att jag inte vinner eller att det funkar finemang :P


7 Februari 2007  | Länk | Tv film musik & sånt | 0 kommentar
blablabla


Jag hatar det här med rubriker. Hatar. Hatar. Hatar.

Vaknade med ont i huvudet idag igen. Skyndade att mata hästarna och hämta posten och sedan in och ta två ibumetin. Ontet i huvudet flyttade sig till nacken. Och har alltså inte gått över än.


Jag orkar inte bry mig om att vara nyttig och svältande just nu. Förhoppningsvis får jag skjuts till butiken direkt när mamma kommit hem. Så får jag slösa bort de sista pengar jag har..på nåt onyttigt...7 Februari 2007  | Länk | Snötäcke | 0 kommentar
Skriva..Jag känner mig bara så helt igenom ledsen just nu. Vet inte riktigt varför, det bara kom över mig som en stor jävla våg.

Och Djurpolisen på AnimalPlanet gör så hjärtat brister - varje gång. Hur kan man göra så med djur?!? Jag förstår inte...


Nu väntar jag bara på att klockan ska bli tolv, då ska jag ringa pappa och säga grattis. 51. Det är egentligen inte så mycket? Det är iaf vad han fyller..


Mina tussar. Vad skulle jag göra utan dem? Den dag jag väl kommer hemifrån till en egen lägenhet, då ska jag definitivt adoptera en till missekatt. Minst.
6 Februari 2007  | Länk | Snötäcke | 3 kommentarer
less..


Visst kan de som står före i intresseanmälningskön bestämma sig för att tacka nej till lägenheterna.. Men hur stor är den chansen? *sucka*
Jag funderar på att stämma kommunen för att inte tillhandahålla tillräckligt många lägenheter som krävs för de sökande.. undrar om det skulle funka?
Eller iaf söka skadestånd för att de tvingar mig att bo kvar hemma när jag ska fylla 22 om mindre än 9 månader.

Det ska inte vara SÅHÄR i en byjävlahåla som Mora!
Godnatt.


6 Februari 2007  | Länk | Journalanteckning | 0 kommentar
We were soldiersFilmer som We werw soldiers kanske inte är de bästa att se när man inte är på solskenshumör till att börja med. Inte att snoka där man inte bör snoka heller. Visserligen är det historia. Men det är en historia jag inte är delaktig i. Eller var, kanske jag borde skriva.


Idag besvarade jag två gamla mejl till en tjej jag fick kontakt med efter Håkans begravning. Det slog mig för en stund sedan att hon är den enda jag känner som också kände honom. Även om de två aldrig hann träffas. Även om jag inte kände henne innan han dog. Det slog mig i magen. Hårt. För vem kan jag dela minnen av honom med? Ingen, inte egentligen.. Inte ens henne, inte ens Elina. För när jag berättar om minnen om honom för henne blir det fortfarande inte samma sak som om hon hade träffat honom i verkligheten också.
Dessutom är det oundvikligt att på sätt och vis såra eller göra henne "avundsjuk", för att inte hon också har sådana minnen av honom...


Jag borde väl sova, men det är repris av Höök om fem minuter. Jag skulle vilja se det. Förresten är inte filmen slut än på 25 minuter heller. Och det är aldrig vidare klokt att lägga sig med gråt bakom ögonlocken...


Det enda positiva just nu är att jag snart slipper vänta mer. Om lite mer än ett dygn hoppas jag att jag vet om jag fått ett erbjudande om en lägenhet eller ej. Fram tills tidigare idag fanns 18 intresseanmälningar på tvåan jag vill ha. Det är alltså jag och sjutton till. Och på större lägenheter är det större chans att få ett erbjudande. Så jag hoppas. Jag behöver den lägenheten. Jag behöver den nu. Så jag får flytta in i början av mars.


4 Februari 2007  | Länk | Snötäcke | 2 kommentarer
Täcke.Igår kände jag mig under långa stunder märkligt världsfrånvänd, overklighetskänslor dansade med mig och jag hade ingen aning om vad jag skulle göra. Det var inte jag som förde.

Idag känns det ekande tomt och sorgset intuti. Ledset. Svårandat. Nära gråten och ensamt.

Jag vet inte alls vad jag ska skriva heller.
Det är som om någon installerat en sköld i stil med internetskölden i virusskyddet, så att jag inte kan skriva mer än ytligt skräp längre. Kanske ett virus, eller rentav en trojan tagit sig igenom glasmurarna och ställt till det så. Men om det är så, går det att uppdatera virusskyddet och få bort det? Eller är enda alternativet i slutändan en total hårddiskkrasch med dödsannons och begravning som följd?

Jag vet inte...


Jag vill inte ha det såhär. Jag vill inte inte kunna skriva. Jag Vill skriva. Måste. Behöver. Borde.


4 Februari 2007  | Länk | Snötäcke | 1 kommentar
Ohw.Jag hann inte gratulera Snuss på 20-årsdagen i tid här i noggen :/
Men ett stooort Grattis såhär i efterhand är kanske okej det med?


Grattissnuss på dig iaf, darl.


4 Februari 2007  | Länk | letters & numbers & sentences | 0 kommentar
Film..Fy fan vilken skitfilm Den flammande bägaren är.
Jag är uppriktigt ledsen/förtvivlad/full of regrets över att ha sett den. Speciellt så tätt inpå att jag läst boken så jag kan peka ut och störa mig på varenda liten felaktig detalj i filmen.

Annars då? Melodifestivalen. Det var ju inga höjdarbidrag direkt, men av de som var med fastnade jag mest för Andersson & Gibson och Uno & Irma. Men men...>__<
Svenska folket är ju känt för sin dåliga smak. Nothing more needed to be said.


Jag funderar på om man kanske skulle gå och lägga sig nu direkt eller så. Är faktiskt riktigt trött.
Somnade sent inatt, halv fyra eller så om jag inte missminner mig. Och sedan ringde Julia och väckte mig före elva... Även om jag inte somnade om så låg jag kvar i sängen ett bra tag till. Typ två timmar iaf..


Skriver väl mer imorgon, typ.

4 Februari 2007  | Länk | Tv film musik & sånt | 0 kommentar
Fredag.


Ptja, vad ska man skriva idag då?
Det har ju inte direkt hänt något idag.

Hästmatning, promenad till postlådan, väntan på att mamma skulle komma hem.
Handling. Bestämde mig för att vara onyttig den här helgen så det blev både två vaniljsemlor, en naturgodispåse och en 50cl Pepsi-flaska.
Biblioteket och sedan biltvätt.
Hem och här är jag nu.
Ser Du är vad du äter och får dåligt samvete för det onyttiga jag just handlat...>_<

Men!
Det blir fruktsallad också!
Så..


2 Februari 2007  | Länk | Journalanteckning | 1 kommentar
TorsdagFy vad trött jag blev plötsligt.

Kom hem för kanske en och en halv timme sedan. Har varit borta hela dagen. Först mer utredning hos psykologen, sedan hämta ut astmagrejs på apoteket och därefter promenad till Julia. Madde kom i samma veva som mig, och så gick vi till Willys innan jag fick ta en ordentlig kik i Julias lägenhet. Den var mysig, men jag skulle aldrig kunnat bo så litet med missarna.

Det var kul att träffa både Julia och Madde igen iaf, och Richards missar... lekte med en laserpekare med en av dem. Måste också införskaffa en sådan någon dag.

Hem sedan. Har sett Felicity och gjort ugnspannkak/ätit. Gottigt. Men nu när jag kommit hem och slappnat av känns det som att jag skulle behövt gå och lägga mig, typ. Hm.
Ska se Roomservice och snuffa på mitt kokosljus en stund. Så får vi se vad som händer sedan.
Inatt läste jag ut Vackra barn av Torey Hayden förresten. Gasch så bra. Jag har nog inte fastnat för något av barnen i hennes böcker så som jag gjorde för Venus. Jag skulle velat ha en fortsättning fram tills hon slutade i Toreys klass, men men..

Fast att det kan hända sådana saker. Fy fan.


1 Februari 2007  | Länk | Vintervind | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida