Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


babysteps II (om brödraskap?)Jag bläddrade lite bland mina alster på haket och hittade den här bland de privata.. Saknar fortfarande J..

babysteps II (om brödraskap?)
tanken som fastnat i en scen
med en soffa och en filt
och du som smyger dig ner
intill och vaknar till en filmatisering
av någon av danielle steeles böcker
och jag tänker att du sitter
sådär nära att tryggheten känns
helt naturlig, som om du varit
min bror hela livet
men snart åker du hem och då
blir jag broderlös igen, om det är
för alltid vet jag inte men nästan
säkert är det nog så
och nu sitter jag här flera år senare
ganska osäker på om du finns i
mitt liv eller inte
samtidigt som jag babystepar mot
det där som kallas Livet och
önskar att du kunde finnas här
och se
och bli stolt
och säga uppmuntrande saker
så att jag känner mig lite säkrare
på att det faktiskt kommer hålla i
det långa loppet
för jag vill inte hinna såhär långt
eller längre
och sedan tappa greppet igen
när det tagit sådan lång tid och
krävts så många platta fall och nya
tag med energi som inte existerat
som bränsle
jag skulle vilja känna att den bror
jag önskat mig så länge faktiskt
fanns även om han inte är det
biologiskt för det där med blodsband
har aldrig känts viktigt i sammanhang
av trygghet och tillit
men nu har det alltså gått några år
och jag tror faktiskt inte att du kan
bli min bror igen på det sätt du en
gång var...

30 April 2009  | Länk | skrivna stycken | 0 kommentar
Apriltankar


Jag har redan skrivit lite om detta på Haket, så ni som läser där finner kanske inget av intresse i det här inlägget. Men jag tycker det är dags att skriva några ord här nu och därtill få några fler reflektioner kring saker och ting än jag kan få på ett slutet forum som Haket..


Först och främst; http://www.alvhemmakleri.se/index.php?page=hem-till-salu&object_id=OBJ17735_968133664
Oh vilken drömlägenhet! Jag vill ha! Jag har förövrigt mest varit inne på en vit FL/Y-lampa den dagen jag förverkligar min dröm om att köpa en sådan, men den rosa varianten som skådas i lägenhetsannonsen är verkligen urtjusig. Strunt samma att rosa är en färg man riskerar att tröttna på på ett annat vis än vitt, den är ju faktiskt mer personlig (plus att jag börjat glida ifrån min längtan efter ljust nu, jag längtar mer efter mörkt! :)


Men för att gå vidare med inlägget.
I eftermiddag har jag tagit tag i det där med att registrera mig på boplats. En sak jag egentligen skulle gjort redan i höstas/vintras om jag varit smart. Men men, bättre sent än aldrig?

Jag blir i vilket fall ganska förvirrad av alla områdesalternativ man kan kryssa i. Det är ju svårt att veta vilka områden som är bäst när man inte är speciellt bekant med staden. Jag vill ju bo ganska centralt utan att för den skull bli ruinerad, men utifrån en karta är det ändå svårt att se vad som faktiskt är centralt och bedöma reseavstånden när man kommer en bit längre ut från stadskärnan.
Hur lång tid tar det liksom från Tynnered? Backa? Mölndal? Eh. Och allt vad områdena nu heter :)

Var är det svårast att få en lägenhet, var är det lite enklare? Utan att för den delen hamna ute i Bergsjön, som kanske inte är så illa som det framställs men som jag som nyinflyttad från landet ändå gärna håller mig ifrån till en början?

Elisabeth, har du några kloka råd att ge mig? Spara inte på orden då ;)Funderar förövrigt på hur lång tid det egentligen kan handla om innan man får erbjudanden på boplats? Jag är ju otålig! :)


Ska kika på Roomservice nu, så inlägget får sin punkt här. Ska dock försöka skriva något mer inom en mindre tidsrymd än det blev mellan det här inlägget och det förra. Jag saknar skrivandet, som alltid..

29 April 2009  | Länk | Tankar på kammaren | 1 kommentar
23 aprilJag fortsätter vandra den ordlösa vägen ett tag till. Försöker komma ur min bokläsarsvacka istället, samtidigt som jag försöker dra ner på bloggläsningen en smula. Har läst flera nya bloggar från början till slut på sistone, det har tagit mycket tid jag egentligen tänkt använda till böcker, kan man väl säga..

Men strunt samma.


Imorse drömde jag om Engla Louise. Förmodligen för att jag tänkt mycket på henne de senaste dagarna. Jag brukar se henne logga in på helgon emellanåt i vanliga fall, men nu var det länge sedan och jag är rädd att hon kan ha blivit sämre igen. Men jag vågar inte riktigt ringa och ta reda på det en gång för alla...Vi får se när jag skriver igen, tänkte mest bara skriva nån rad om att jag lever nu. Ordlösheten känns som att den kan bli långvarig, men man vet ju aldrig...


23 April 2009  | Länk | Journalanteckning | 1 kommentar
20 aprilIkväll har jag varit hos mamma på ljusparty. Det kom några andra människor än vanligtvis, och det var väl trevligt. Men säljsumman blev lite tråkig den här gången. Jag bestämde mig iallafall efter många om och men för att köpa mer än de två omgångar med votivljus som jag bestämt mig för först, för att ta mig råd att beställa en stormlykta också eftersom den fanns med i ett reablad. Vanligtvis är den tokdyr, nu blev den lite mindre dyr och jag har kikat på den länge.

Sedan fick jag ett pelarljus på mammas tillgodohavande, till den. Det kommer bli tjusigt i sommar.


Tidigare idag var jag och provade halva KappAhls utbud också. Nåja. Iallafall deras Vintage-serie. Jag fastnade för en dyr, fullkomligt underbar klänning. Men den funkade inte riktigt i passform så jag lämnade den med sorg i hjärtat kvar på sin plats i butiken.. Men jag köpte en kjol ur samma serie iallafall. Den hade jag på mig ikväll till ett ljust grönt linne köpt på bikbok i sällskap av Elino 2005, och vita leggings.

Sedan blev det ett par basic svarta byxor också. När man kan dra ner byxorna fast man har skärpet spänt i sista hålet finns liksom inget alternativ. Jag minns inte senast jag hade sådan sjukt liten storlek på kläder som det känns som att jag har nu...


Hm. Antar att det är dags att dra sig mot sängen snart. Är galet trött efter denna "händelserika" dag. Trots sovmorgon till halv elva!

20 April 2009  | Länk | Journalanteckning | 3 kommentarer
Boklista

Boklista.

1. Vilka författare köper du alltid i inbundet (dvs, snabbt efter boken kommit ut)?

Harry Potter-serien kändes ju ganska given i inbunden form. I övrigt försöker jag köpa inbundet om jag vet att det är böcker jag kommer läsa om. Skulle förstås velat ha alla i inbunden form, men ibland får priset styra - och det är dagens i-landsbekymmer ;)

2. Vilka författare har du flest böcker av i bokhyllan?
J.K Rowling. Harry Potter.

3. Vilken var den senaste boken någon tipsade dig om, och vad tyckte du om tipset? Var blev du tipsad, om det var en blogg?
Det var Mija som tipsade om en bok jag redan hade uppskriven på min måste-låna-vid-tillfälle-lista så jag kommer inte ihåg vad den heter såhär på rak arm. Men den verkar bra ;)

4. Vilken var den senaste boken du gav bort? Mottagande?
Tillsammans är man mindre ensam av Anna Gavalda. Mottagaren sa att hon hade stått och tänkt köpa den en gång, så hon verkade väl nöjd. Men ärligt talat vet jag inte om hon kommer uppskatta den på samma sätt som jag gjorde när hon läst den.

5. Har du några biblioteksreservationer just nu?
Nej, men jag har fem låneböcker här hemma som väntar på att jag ska återfå läsinspirationen (jag knarkar bloggar istället just nu).

6. Vilken bok/böcker läser du just nu?
Drömmar för dårar av Faïza Guène


19 April 2009  | Länk | Listor & test | 1 kommentar
Eko.
För att läsa detta blogginlägg krävs att du loggar in med ett lösenord
Fredag? Fredag.Jag har inga som helst helgkänslor idag. Jättekonstigt. Men å andra sidan har hela den här veckan varit totalt upponer tack vare påskens krångligheter med röd måndag och sådant.

Kanske faller fredagsbitarna bättre på plats ikväll när jag postkodsmiljonärar iallafall.

Har nyss varit och handlat. Köpte en trisslott också. Tvekade först, men för att slippa få tillbaka växel när jag köpte refillkort till mobilen sade jag att jag ville ha en lott också. Och jag vann! 25kr *2. Inga märkvärdigheter, men ändå en sådan sak som kan få dagen att kännas lite bättre :)


I övrigt håller jag på och kopierar alla länkar från min favoritmapp i den stationära datorn innan bredbandet försvinner på måndag. Skulle kännas tufft att kopiera alla dem för hand...


Och solen skiner! Äntligen!
Det har påverkat mitt humör riktigt ordentligt när det varit så mulet på sistone. Vårsolen är farlig, man blir så lätt "beroende" av den, och vi blev ju rejält bortskämda med den värme som var förra veckan... Nu är här bara 12,3 grader. Får väl vara glad att det inte är mindre, iallafall.


17 April 2009  | Länk | Journalanteckning | 2 kommentarer
16 aprilÅh vad det är frustrerande att vilja skriva men inte ha något att skriva om! Det blir som ett stort tomrum i tillvaron som jag inte vet riktigt vad jag ska göra med...

Mina dagsplaner är att utrota disken och gå igenom skåpen och se om handlingslistan behöver kompletteras med något. Imorgon skramlar nya pengar äntligen in på kontot - det har varit en lååång månad sedan jag betalade bort det där halénskontot i ett s vep.. så det blir att betala räkningar och storhandla.

Fast just nu har jag inte så mycket på listan så det blir nog ingen regelrätt storhandling. Ska fylla på keso- och äppelförrådet, och köpa frysta bär. Och kattsaker. Sedan vet jag inte riktigt... Men det är ju bara bra, det blir lättare att bära hem.
Om det inte vore för att vatten- och colaförrådet skulle fyllas på. Hm. Jaja...

Men! Jag har faktiskt dragit ner på både colan och bubbelvattnet nu när budgeten varit begränsad. Druckit mer kranvatten. Ska fortsätta på den linjen, så slipper jag iallafall bära hem de där tunga flaskorna lika ofta...


16 April 2009  | Länk | Journalanteckning | 3 kommentarer
TisdagLigger i soffan under filten och fryser. Mulenheten som såg ut att börja skingra sig igår kväll samlade sina trupper igen under natten och har belägrat himlen hela dagen. Så trist, så trist!

Jag har hunnit med ett biblioteksbesök och en tur till butiken. Mest för att mamma skulle handla och för att köpa torrfoder, men det blev lite cola och några extra äpplen också.

Är lite dagvill eftersom det var röd dag igår, i övrigt lider jag av "nyhetstorka" som vanligt... Kanske blir ett till uppdateringsuppehåll på okänd tid, det känns inte direkt värt att skriva några rader om ingenting som jag just gjort...


14 April 2009  | Länk | Journalanteckning | 0 kommentar
NyfikenVad nyfiken jag blir när jag ser att någon googlat "sandra linnea nogg" för att hitta hit. Vem är det nu som tappat bort min adress liksom? ;)

För mig är det vanlig måndag idag, men det är visst annandag påsk och ingen vanlig måndag alls. Utom tv-mässigt. Väntar på att Days ska börja nu, snudd på nyvaken och småfrusen efter att ha öppnat ventilen under mitt sovrumsfönster igår kväll - samtidigt som jag stängde av elementet helt.
Typiskt att vädret ska vara alldeles grått och regnigt och kallt idag bara för det. Men men. Det är skönt att vakna och känna att man kan andas tack vare att solen inte legat på och värmt upp rummet hela morgonen också :)

Vad gör ni denna icke-vanliga måndag?
13 April 2009  | Länk | letters & numbers & sentences | 2 kommentarer
ekvationer utan lösningar.Eftersom jag bara tänkt gå och lägga mig i sisådär en timme passade det ju fantastiskt bra att börja läsa mina gamla alster på haket... Ramlade in på den här och kände att jag kanske skulle kunna utvinna lite inspiration ur den till något nytt, så den får hamna här nu för att inte glömmas bort tills imorgon.. Trött som jag är.... Den skrevs sommaren 2005, tror jag.


*

Vägen in i framtiden var det
enda jag trodde jag hade
men det visade sig vara
framtiden jag inte visste
något om
Jag minns hans röda hår och
ingen kunde plötsligt få fram
ett enda ord

och lättnaden när
de där få minuterna som
varat i en evighet
äntligen hade passerat

så vi kunde fly åt varsitt håll


.....


Jag glömde dig
och allting tog en konstig
sväng när allt kändes tvärtom**

Evigheten hösten tog sedan slut
och vintern var sådär kall att
öronen förfryser utan mössa,
kinderna blir röda som tomater
och när benen fört dig dit du ska kan
ingen röra dig ur fläcken
innan värmen hunnit sprida sig
och rimfrosten på halsduken har tinat
***

Så säg den lycka som varar längre
än en kvart
och färga den i lysande färger

- färger som förblindar om du stirrar
på dem alldeles för länge
men som är helt omöjliga att slita
blicken från
****

Jag kommer på mig själv med
att känna saknad efter rösten och
förmaningarna
men jag hatar hela vår historia som
knappt tog slut innan den började om
och slutade med ännu flera fall

Vi flög aldrig men lyckades ändå krascha
och allt som återstod efteråt var spillror
av nånting som aldrig suttit ihop

Jag hatar dig för att du är lycklig
men har redan läst slutet i din bok
och känner ingen ånger för att världen
kommer fälla krokben för dig
när du tar för stora steg
*****

Jag saknar tryggheten som fanns
mellan varje bokstav
mellan varje andetag
och mellan all den tystnad

som var vi

Jag andas i en annan rytm när ingen
sover sådär tätt intill min tanke
När ingen retas när jag faller
för små trick fast inte ens ett barn
skulle låtit sig luras egentligen

Och min värld är inte tillräckligt grön
när du inte speglas i min blick

Men det känns ändå okej
Den glittrar & blänker
och i månljus kan jag fortfarande
höra vänskapen som sköljer
som en våg rakt in i hjärtat
******


. . .
*******

Jag saknar ilningen längs
ryggraden
och bubblorna i magen
när jag ensam räknar stjärnor

för det blir alltid fel
12 April 2009  | Länk | skrivna stycken | 0 kommentar
Att vakna med solenÄntligen har solen hittat tillbaka! Egentligen har det bara varit två,tre dagar med mulet väder men det har känts som en evighet. Såhär i vårtider, efter solfattig vinter är det ju så mycket mer påtagligt än under sommaren, skulle jag vilja påstå.

Nåja. Det är lördag, påskafton. Jag har inte mycket till övers för det här med påskfirande och pyntande och yadi yadi ya, det enda som var lite småmysigt med den här tiden var påskäggen. Men nu äter jag ju inte godis längre, och påskägg med morötter är inte samma sak som påskägg med "igelkottar" (ni vet, sådana där punschgodisar med vita små kulor fastklistrade i chokladen runt om?) och malaco-colaflaskor (av allt godis är det just dessa två sorter jag saknar... colaflaskorna har jag förövrigt gått omkring och tänkt på och känt smaken av i huvudet de senaste dagarna..ahh!).

Eller, det kanske är överdrivet att säga att jag inte har mycket till övers för påsken. Det är nog mer så att jag inte orkar med allt ståhej kring kycklingar och påskris och målade ägg och det ena med det tredje. När man är eller har barn blir det kanske en annan sak...?


Idag är planen att grilla hos mamma. Fläskfilé blir det, med ugnsrostade grönsaker och nån gottig sås till. För min del lutar det åt creme bonjour eftersom jag har en sådan jag måste göra slut på. Den gröna burken, jag tror det är vitlök och örtsmak i den... Mmmm! :)

Skulle väldigt gärna vilja skriva också. Just nu läser jag en bok som heter Motljus, skriven av Annika Thor, och av någon anledning ger den inspiration att författa en novell eller flera. Mitt problem är att skrivinspirationen till trots lider jag för tillfället brist på en bra idé att skriva kring. Men men. Det kanske blir någonting iallafall...

11 April 2009  | Länk | Vårvind. | 1 kommentar
Flyttar inJag har fått hem modemet till det mobila bredbandet och har lyckats få igång det och påbörjat "inflyttningen" i min nya dator. Det känns alldeles fantastiskt att vara flyttbar istället för stationär igen, men jag saknar all musik och alla bilder, för att inte säga alla länkar som finns på den stationära datorn.
Det får jag dock ta tag i senare, nu är klockan över tolv och normala dygnsrytmer innebär väl inte riktigt att man är vaken såhär dags. Det instämmer förövrigt mina ögon i nuförtiden, jag kan inte vara vaken längre än till elva utan att känna att det är världens utmaning att hålla dem öppna. Men det är väl egentligen bara positivt :)


Får be om ursäkt för ett tråkigt bildlöst inlägg, men så blir det ju när bilderna inte är nära till hands.. :)
Natt natt!
10 April 2009  | Länk | Stök & Pyssel | 1 kommentar
Jag skaaa ta revansch (på mig själv)

45 words

Speedtest

Det låter som en dålig ursäkt, men min stol är faktiskt på tok för låg för att ha en bra skrivställning. Jag tror det kan ha orsakat det dåliga resultatet...;)
9 April 2009  | Länk | Listor & test | 1 kommentar
Intervju..

8 April 2009  | Länk | Tv film musik & sånt | 0 kommentar
none.Jag tycks ha drabbats av ännu en sådan här bokstavslöshet. Har ingenting särskilt att skriva om.
Solen skiner och jag väntar otåligt på att värmen ska bli tillräcklig för att flytta ut på balkongen med böcker och paraplydrinkar och kisekattor... ehm, nåja. Two out of three, åtminstone. Paraplydrinkarna lär nog inte bli av. Inte i ensamhet iallafall.

Tänkte ge mig på att läsa ut min bok idag, det är bara några avslutande sidor kvar nu. Det har minst sagt varit segt att komma igenom Karen Blixens Brev från Afrika, även om det varit intressant och därtill väcker sjukt mycket lust att skriva brev även om jag inte riktigt vet vad jag skulle skriva om - eller till vem.


Förövrigt är varm kladdkaka med mixade frysta jordgubbar och grädde det godaste gotta just nu, testa! ;)


7 April 2009  | Länk | letters & numbers & sentences | 0 kommentar
Ikväll....tittar jag på Vid din sida. En film jag kan se om och om igen, om än inte med allt för täta mellanrum (för då tappar ju allt sin speciella glans). Jag har tänkt så många gånger att jag skulle köpa den, men hittills har jag bara fått nöja mig med att se den på tv. Men nån gång ska det väl bli ordning och reda.

Idag var jag ute hos mamma och promenerade i solen. Mitt knä ville inte alls, så nästa gång får jag väl gå fem meter och vända sedan.. det var underbart skönt med riktig vårsol och värme iallafall. Den får fortsätta i samma stil tycker jag, våren!

4 April 2009  | Länk | Tv film musik & sånt | 1 kommentar
Fredag hela kvällen.Måste förstås börja med att tacka för era kommentarer.. Tack tack tack!


Det är fredagkväll och det är inte utan att jag blev lite konfunderad över vad jag skulle ägna den åt nu sedan Lets dance är slut för i år. Tänkte att jag lika gärna kunde se lite på Talang och det visade sig vara en bra sak för OJ vilken fantastisk sångröst jag fick lära känna där. I övrigt var kvalitén ganska låg, men vad kan man förvänta sig?

Hade det inte varit för att Popcirkus repriseras halv tolv inatt, sista avsnittet snyft!, hade jag nog tagit med mig boken till sängen nu. Men så blir det alltså inte. Skriver några bloggrader och har en film på televisionen..

Tidigare ikväll fick jag för mig att göra kladdkaka för att göra slut på lite gamla ägg. Inte för att äta, men för att proppa in i frysen som redan kändes omöjlig att få in en enda sak till i. Men skam den som ger sig, det fanns riktigt mycket plats. Nu är jag i samma situation igen dock. Tur att jag tänkt börja äta ur den nu till veckan!
Det återfinns bara en massa läckerheter där, vegetarisk lasagne, köttfärssås, fläskfilé... ja, och så lite spenatsoppa iofs. Den är jag fortfarande ganska less på. Kanske ska tippa i lite matlagningsgrädde i den så den får lite mer smak?


Imorgon är planen att åka ut till mamma och färga hennes hår. Sedan föreslog hon en promenad, så vi får väl se om snön vräker ner bara för den skull? Men det hoppas jag ju verkligen att den inte gör.

Idag sades den fasta telefonen och bredbandet upp också, så till veckan hoppas jag det mobila bredbandet dyker upp så att jag får se hur det funkar.. Om det visar sig fungera dåligt känns det minst sagt knepigt. Men men.. Positivt tänkande?


3 April 2009  | Länk | Journalanteckning | 0 kommentar
Bilder.


Jag var hos mamma och åt tårta idag (igen)... smarrigt värre, med blåbär och vaniljkräm inuti. Marsipan ovanpå. Vit chokladspån runt om. Och inte sådär onödigt mycket grädde som det kan vara i väldigt många tårtor och bakelser.. Den var fin dessutom, med Moras klockstapel florsockrad ovanpå :)Jag bad mamma ta ett par bilder också.. tänkta som "efter-bilder" apropå föregående inlägg.. Passade på att dokumentera min vårkappa från Göteborgsshoppingen också. Tyvärr är det inte det enklaste att ta ego-bilder i helfigur när man inte har något stativ (kan tänka mig att en fjärrutlösare också skulle underlätta, men det funkar med automatisk fotografering med 10-sekunders fördröjning tillsvidare..). Det är minst sagt ont om före-bilder i helfigur, ja rent allmänt finns det väldigt ont om bilder på mig från tiden då jag gått upp i vikt igen efter 2004.. En jämförelsebild "bjuder" jag iallafall på, hur otrevligt det än känns.


Ja, förhoppningsvis funkar det att lägga upp bilderna nu. Annars lär ni inte förstå nånting av vad jag babblar om. Haha ;)
2 April 2009  | Länk | Projekt: Livet | 4 kommentarer
Delprojektet 1 år senare


Idag för ett år sedan hade jag i månader ätit ätit och ätit; 200-grams chokladkakor, dubbla stycksaker som japp, twix och mars. Stora påsar lösgodis. Naturgodis. Jag hatade det, men visste inte Hur jag skulle kunna Sluta. Men så kom jag att bestämma mig för att den 1 april, då är det slut med det. Det skulle bara gå.
Den första april blev ett misslyckande. Men sedan kom den andra, en måndag tror jag. Och jag lyckades ta kontroll. Vägning av maten och kaloriräkning på allt jag stoppat i munnen vareviga dag detta år har gett resultat.

Ett resultat som följer här:

Midjemåttet har minskat med 31 cm där magen var som störst. Vid midjans smalaste ställe visar måttbandet minst 16 centimeter mindre, tyvärr skrev jag inte upp det måttet till en början så jag utgår från ett mått jag minns med säkerhet.

Min gamla trogna personvåg med nummerskiva visar till dags dato -36 kg. Den digitala visar idag 34,4 kg men häromdagen var det -35,2, min lägsta uppmätta vikt någonsin. Eller sedan nån gång jag inte minns, åtminstone.

Åh vad intressant det skulle vara att få tillgång till mina journaler från skolläkar/sjuksystersbesök under grundskolan! Jag är verkligen sååå nyfiken på de anteckningarna.. Inte minst som jag har mitt sista skolsköterskebesök i gymnasiet alltför levande i minne. Min vikt fick inte plats i den förtryckta tabellen och vi behöver inte gå närmare in på hur hemskt det kändes.. Det är iallafall historia nu, och ska förhoppningsvis förbli det för alltid!

Och slutligen det som väl egentligen är viktigast, bmi:t som minskat från ungefär 35,4 till 23,7 (tyvärr kan man inte räkna med decimaler på min bmi-uträknarsida längre så de är några tiondelar högre än de borde vara.. tror jag).
2 April 2009  | Länk | Projekt: Livet | 6 kommentarer
1 aprilNu har jag gjort min datorbeställning efter timmars jämförande hit och dit. Jag trodde verkligen att Sony Vaio skulle vinna. Men det blev en svartröd Samsung istället. Matchad med tv och mobil i blankhet och färger.. heh. Well, ni känner väl mig vid det här laget? Inredningsbesatt ;)

Håll tummarna för att den kommer innan helgen!


Ooh. Nyss var det 13,6 grader ute. Nu är det 14,3. Det är helt klart dags att våga mig ut på balkongen några minuter. Vårpremiär! :)
Kunde ju inte blivit bättre nu när vi lämnat mars bakom oss till aprils förmån. Äntligen!1 April 2009  | Länk | Shopping | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida