Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


28 juin 2010Det är verkligen dåligt med bloggande just nu. Mest för att jag inte har så mycket att delge världen eller dokumentera för egen del, men kanske också lite för att jag inte har ro att dagboka/blogga när jag allt som oftast har sällskap. Och de få gånger jag känner att jag har något att skriva så är det tankar som jag inte riktigt känner att jag vill blogga om, åtminstone inte för stunden. Så det blir lite mer pappersdagbok istället.
Nu när det är så fint väder är jag ute en hel del dessutom, och även om jag velat surfa från trädgårdsstolen så har jag inte tålamod. Det som försiggår på dataskärmen syns helt enkelt för dåligt i solljus. Believe me, I´ve tried ;)


Idag kom Kents nya album som jag hade förhandsbokat, med posten, Två hela genomlyssningar har jag hunnit med, den första mer fokuserad än den senare. Men hittills gillar jag den. Jag blev glad när jag upptäckte att Winnerbäck fanns med på ett hörn på en låt också :)

Förutom skivlyssning har jag börjat rensa lite i jordgubbslandet idag. Det är en sorgligt försummad historia, det hanns inte med på hela förra sommaren på grund av grävningen och isoleringen av grunden och har inte hunnits med hittills i år heller, så nu finns två års ogräs att rensa där. Men bland allt ogräs, räddade lila blommor, kärleksört, liljekonvaljer och annat smått och gott från landen som brukade finnas runt husgrunden tidigare skymtar även jordgubbsblom här och där. Så några egna gubbar får vi förhoppningsvis även i år!

Men solen är stekande varm dessa dagar, och för det mesta håller jag mig till skuggan när jag är ute. Idag ägnade jag några timmar åt att läsa ut den engelska roman jag påbörjade för sisådär en månad sedan. What we did on our holiday var kanske ingen höjdarlektyr, men den passar i svårighetsgrad för en ovan engelskspråksläsare som mig. Ju mer jag läser, desto mer flyt tycker jag att jag får i läsningen och jag har för avsikt att fortsätta läsa engelskspråkiga romaner lite nu och då i framtiden också.

Fast nu blir det svensk chick-lit för hela slanten, i form av Jenny Östergren (från Nyhetsmorgon) och Kristina Thulins bok "Vi som hade alla rätt".


28 Juni 2010  | Länk | letters & numbers & sentences | 1 kommentar
PipÅh vad glad jag blev när jag såg att de börjar sända Pip-Larssons med start idag (nu, 19:00) igen! Finns det någon finare svensk tv-serie för barn (unga.. och vuxna.. som mig..)?
Jajo, jag tycker förstås väldigt mycket om Den vita stenen och Astrid Lindgrens filmatiseringar. Men ändå.
Jag älskar Pip-Larssons!

Nån gång när jag har råd ska jag helt klart köpa den på dvd, om det finns. Och det har jag för mig att det gör...


26 Juni 2010  | Länk | Tv film musik & sånt | 2 kommentarer
22 juin 2010 II.Sessan verkar må bättre nu. Tackolov.
Det blir ju lite svårare att hålla koll på dem när de får springa ute, när de jagar möss och fåglar och det ena med det tredje. Förhoppningsvis hade hon bara.. ätit gammalt gräs? ;)

För visst har gräs ett bäst före-datum precis som mjölk och vita bönor? :P


Gräset har jag hunnit klippa klart för den här gången också. Mycket skönt. Imorgon ska jag ha en lugn dag, kräma in de torra och skavsåriga händerna och vila fötterna. Kanske gräva undan lite mer gräs runt solurslandet bara...22 Juni 2010  | Länk | Journalanteckning | 0 kommentar
22 juin 2010Min lilla puffla är sjuklig och jag nojar över att det skulle vara kattpest eller något sådant därnt jätteallvarligt som antagligen finns bland kattsjukdomarna men som jag inte vet namnet på. Hoppas det bara är magsjuka och influensa...


Igår var jag ute i trädgården stora delar av dagen. Klippte gräs och planterade mina Stackmorablomster, fikade, åt till och med mat ute. Äntligen lite sol utan blåst! Fast någon riktig sommarvärme var det definitivt inte än, det var lite för många och stora moln för det.

Idag ska jag fortsätta med gräsklippningen, och läsa lite mer tidningar. Hoppas på lite färre moln bara.
22 Juni 2010  | Länk | Solförmörkelse. | 2 kommentarer
Kronprinsessbröllop(sdagen)

Åh, vilken fin bröllopsdag kronprinsessan och Daniel fått. Vilka fina klänningar som skådats (bland mina favoriter finns prinsessan Madeleines, kronprinsessan Mette-Marits - båda himmelsblå, drottning Silvias var också tjusig, för att inte tala om drottning Margrethes illgröna klänning - som kändes vågad för hennes ålder, men alldeles alldeles rätt. (Tillägg: Och Elisabeth Tarras Wahlbergs blågrå skapelse, my oh my, vad fin den var!) ).

Victorias klänning är såå fin, jag vacklar lite och funderar på om den är lite för enkel i sin design (för att vara en prinsessklänning), men nej. Jag gillar den. Enkelt är bra. Däremot önskar jag att brudbuketten haft aningens mer färg. De påstår att det ska ha funnits lite rosa i den, men från min soffa såg den då bara vit ut. Det hade varit fint om den varit lite mer som blomsterutsmyckningarna på middagsborden och i blindfönstren i Rikssalen.. Däremot gillade jag idén att blanda så många sorters blommor, och främst svenska sommarblommor (den innehöll bla. rosor, pioner, löjtnantshjärta och luktärt).

Daniels tal till Victoria kom äntligen, för bara några minuter sedan, och även om det bitvis bestod av stapplande engelska var det så fint! För att inte tala om Daniels pappas tal. Det kändes rakt igenom ärligt, och han försökte inte förställa sig att vara "finare" än han är på något sätt.
Men kungens tal var nog ändå det bästa, då han även passade på att uppmärksamma sin och drottningens egen bröllopsdag och gav drottningen en ros. Hon såg så förvånad ut!

Nu är det snart dags för bröllopstårta, något jag verkligen väntat länge på. Jag är så nyfiken på hur den ser ut! Det sägs att den ska vara över tre meter hög, iallafall..
Sedan ska jag minsann sova. Det är tröttsamt att se bröllopsprogram sedan strax efter åtta på morgonen till sena kvällen/natten såhär ;)20/6-10 13:45 Nej, jag tar tillbaka det. Kungens infall med rosen var extremt oväntat och väldigt roligt, men själva talet var ju faktiskt väldigt opersonligt. Olle Westlings tal kom från hjärtat och gick rakt in i åhörarhjärtat. Och Daniels tal var ännu finare när jag hörde det på nytt idag när jag inte var fullt lika trött och längtade efter att sova som inatt.

Sedan måste jag tillägga att brudvalsen var en höjdare. Ojojoj, så lär min eventuella brudvals definitivt inte se ut! :)
19 Juni 2010  | Länk | Fjärilsfladder | 1 kommentar
19 juin 2010Jag tror inte det är många av mina bloggläsare som delar mitt intresse för kungahuset. Idag sitter jag iallafall i soffan och följer bröllopssändningen i tv4 mest hela dagen och känner att jag måste skriva någon rad om det. Men jag måste tillägga att det även i min rojalistiska mening varit på tok för mycket exponering de senaste månaderna. Jag såg dokumentärserien om familjen Bernadotte på tv4 (alla avsnitt utom ett), men i övrigt har jag gärna bytt kanal när de dragit igång sina "inför bröllopet"-program på både svt och tv4.
Jag har läst lite på aftonbladet också. Jag fastnade särskilt för Herman Lindqvists krönikor, men de handlade som sig bör mest om det historiska. Återblickar till allt från bröllop till oäkta barn och krig och Gustav Vasa, inte så mycket om bröllopshajpen.

Även om jag nu har tv:n på hela dagen så är det mest intressanta iallafall själva bröllopet. Jag är otålig att få se Victorias brudklänning, som jag hoppas är fin och inte bara en överdriven gräddbakelse (men det tror jag inte risken är såå stor för, de har ju oftast klass och stil i vårt kungahus..). Och kanske middagen. Jag minns kronprinsen av Norge, Haakons, tal till Mette Marit och är nyfiken på om det blir några sådana att lyssna på idag också. Det borde ju rimligen bli så.


Men allra mest intressant är klänningarna, precis som vid Nobelmiddagen :)
19 Juni 2010  | Länk | Fjärilsfladder | 1 kommentar
17 juin 2010Idag besiktigades lägenheten och nycklarna lämnades över till nästa hyresgäst. Det känns så jäkla skönt att inte behöva städa och kånka på tunga lådor och möbler nu. På ett tag.. åtminstone ;P
Men när jag flyttar i höst lär det ändå inte bli ett lika stort flyttlass som nu, för jag kommer ju bo mycket mindre.
Kanske hamnar jag rentav nånstans där man hyr möblerat (hemska tanke).

Utöver besiktningen gjorde jag en stor sallad idag (ändå är det inte mycket kvar nu för mamma hjälpte mig äta den, vilket inte riktigt ingick i min plan från början så nu blir det mer matlagning de kommande dagarna ändå), sedan for vi ut till Sollerön för mamma skulle köpa en ny sådan där.. ehm, sådan som man klipper långt gräs med i dikeskanter och sådant?

Och i eftermiddag har mamma klippt gräs i garagenedfarten och jag har krattat.

Jag känner mig som en urvriden disktrasa nu. De har ju lovat regn i helgen och det är inte utan att jag är ganska tacksam för det. Då kan jag ta det ganska lugnt en stund... innan det blir fint väder och aktuellt med gräsklippning och sådant igen. Fast imorgon ska jag försöka gräva ur ett land litegrann och plantera mina plantor från utflykten till Stackmora häromsistens (fast det börjar bli ganska länge sedan..), om det behagar vara uppehåll på dagen åtminstone.


17 Juni 2010  | Länk | Journalanteckning | 1 kommentar
UtmaningElisabeth http://funderingarochtankar.blogspot.com/ utmanade mig att visa den tionde bilden jag publicerade i bloggen. Det krävdes ett återbesök till oktober 2006 för att hitta den. Och ett konstaterande att jag saknar en "utmanings-kategori" här i bloggen. Listor & test får duga, det är ju nästan samma sak? ;)

Jag utmanar i min tur Frugan och Mija. Och er som vill känna er utmanade. Men bara under förutsättningen att ni ger er till känna som läsare först ;)


14 Juni 2010  | Länk | Listor & test | 2 kommentarer
14 juin 2010Det går verkligen inte bra med mina uppdateringar här dessa dagar. Förhoppningsvis blir det lite bättre när lägenheten är färdigstädad och besiktigad. Vilket innebär torsdag eftermiddag.

Just nu panikar jag över betyget som inte kom med posten idag. Om det inte kommer imorgon måste jag börja jaga runt efter folk på rektorsexpeditionen för jag måste ju få iväg det med posten så det är framme den 21 på Antagningen.

Och så panikar jag över den nedra soffan som just nu har två intressenter, men hur seriösa de är vågar jag inte uttala mig om. Den första är den som hörde av sig bara en stund efter att annonsen blivit publicerad.
Den andra hade skickat mail igår men ville ha en soffa som var i absolut nyskick så ja.. återstår att se om hon vill ha den.
Efter all trådklippning tycker jag iallafall att soffan ser nästintill perfekt ut..

Det vore inte jättekul att behöva frakta soffan hem till mamma för att ingen vill köpa den, dels för utrymmet som är begränsat till max nu när hela mitt flyttlass är instuffat här. Sedan vill jag ju inte ha en soffa i källaren när jag behöver pengarna heller.


Gah!
Jag önskar att saker och ting kunde börja gå min väg nu. Så stora krav har jag väl inte som önskar mig en såld soffa och ett betygspapper liksom?Just ja. Jag fick ett paket från hm i brevlådan idag. Antar att min tur gick till det, jag har ju fortfarande ingen giltig legitimation, så jag var lite bekymrad över om det skulle hamna på posten och de skulle vägra lämna ut det för det.. Fast turen tog slut lika snabbt när jag inte kunde ha ett av de tre plaggen. Men men. Två nya plagg är bättre än inga ;)

Ett av dem går förhoppningsvis att skåda på bilden högst upp i detta inlägg..
14 Juni 2010  | Länk | Journalanteckning | 0 kommentar
10 juin 2010 Finished!Förövrigt är idag dagen då jag hade min sista franskalektion och jagade fatt i syon för att be om en sammanställning av mina betyg. Man skulle kunna säga att jag tar studenten för andra gången. Nästan ;)

Jag tänker iallafall fira litegrann med en liten jordgubbstårta eller nåt imorgon. Eller en bakelse kanske. Den som lever får se.
Jag hade hoppats på ett mvg i engelskan också, men det räckte inte till det. Så betygssnittet sjönk en smula till.

Det känns småjobbigt, men samtidigt så har jag ju redan räknat med att inte komma in på lärarprogrammet i höst utan lite smått ställt in mig på litteraturvetenskap... Så det borde inte kännas så katastrofalt. Hrm.Eftersom jag gick upp 05:15 igår och kom hem så sent efter en lång dags spänning har jag känt mig redo för sängen hela dagen idag, trots att jag sov ända till tio imorse. Så nu börjar det bli dags att bädda ner sig tror jag faktiskt. Ska bara fixa det sista med studentbilderna på fb nu, så de kan publiceras.


Klippte mig förövrigt i eftermiddags. Det var välbehövligt, men hua vad jag ogillar att klippa av mig de där "striporna" ändå (för det var mer stripor än ordentligt hår..)

10 Juni 2010  | Länk | Fjärilsfladder | 3 kommentarer
Student & ombakad student.Ja, igår var det studentfirande för lillasyster i den stora fula dumma läskiga huvudstaden. Fast i en mer idyllisk förort, som tur är.
06:22 gick tåget hemifrån, 23:38 var jag åter på hemmastationen och 23:59 lade jag huvudet på kudden för att sova väldigt kort därefter.

Däremellan sprang syster och alla andra studenter ut från skolan och vi stod där med plakat och kamera. Jag hade med mig en studentgiraff att hänga kring halsen. Sedan tog Veronicas pojkvän med sig bilnyckeln på studentflaket så vi hade lite sjå att komma åter till deras hus, men vi kom dit tillslut.

Medan syster och M studentflakade sig några timmar förberedde vi andra maten till mottagningen och sedan drack jag ett litet plastglas med champagne lite för fort för att det var en spricka i det och blev sådär lagom tipsy eftersom jag inte ätit sedan jag satt på tåget.
Men sedan höll jag mig till mat, supergod baguette och alkoholfri cola ;)
Och provsmakade passionsfrukt!

Jag har varit dålig på det där med att testa nya matsaker det här året. Men en ny sak kan jag iallafall pricka av nu.
Har tänkt köpa avocado flera gånger på sistone också, men det har inte blivit av ännu. Inte att testa ugnsrostad zuchini och aubergine heller.. Men det hinns väl det med.

Det blev kort och intensivt, syster hade förstås fullt upp med alla gäster så vi fick ingen direkt egentid men det var rätt beslut att åka även om staden som sådan och den där biten med att vistas så mycket bland människor jag faktiskt inte känner (medan vi väntade på syster) tärde en aning.
Förhoppningsvis får jag lite mer tid med henne i höst när jag ska ner och se LW...

Bilder kommer förövrigt dyka upp på fb inom kort. Kanske kommer det några bilder i blogspot-bloggen imorgon eller nån annan dag framöver också.


10 Juni 2010  | Länk | Fjärilsfladder | 0 kommentar
Måsten & väntan
För att läsa detta blogginlägg krävs att du loggar in med ett lösenord
6 juinDet blev en mellandag i flyttstädningen idag. Ganska skönt tycker jag, även om det i slutändan betyder att det blir mer att göra kommande dagarn. Men men. Vi hämtade åtminstone ett (sista) lass kartonger idag när vi var och handlade, och jag har fått upp en taklampa i mitt rum här nu. Det har saknats några gånger.

Det var ju några dagar sedan jag skrev här nu igen, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det har inte hänt så mycket. Städat några timmar, räknar ner lektionerna i skolan, sitter i bilen och läser eller går en vända till kyrkogården medan jag väntar på att mamma ska sluta jobba - för hon har börjat jobba ett par timmar om dagen igen så nu blir det samåkning och väntan.

Sitter ute lite nu och då och njuter av sommargrönskan och ser kattorna leka i trädgården. Men det har blåst lite mycket och varit halvmolnigt på sistone så det har inte blivit så mycket som jag skulle ha velat...


Planerar att packa ner min tv lite senare, för jag fick den inte att fungera utan antennkabel här, och jag vågar mig inte på någon ominstallering bara för att hitta den sabla videokanalen heller (skulle bara ha den till att se på vhs/dvd eftersom vi inte har någon extra tv-box här och det kändes extremt onödigt att skaffa när jag bara ska bo här över sommaren och det kommer bli mindre att se på tv under den tiden iallafall).
Då får jag lite mer plats och kan förhoppningsvis få lite mer reda i oredan iallafall. Det behövs. Det står kartonger och saker överallt!

6 Juni 2010  | Länk | Journalanteckning | 0 kommentar
Ännu ett exempel


http://www.bt.se/debatt/utanforskapet-skulle-minska-men-okade-istallet%281908514%29.gm


Enligt Alliansen är det okej att det är stora barngrupper, de tog bort det särskilda anslag som fanns för att minska barngrupperna i förskolan.
De försämrade KomVux.

De låter kommunerna ta smällen för den merkostnad som den förstörda sjukförsäkringen skapat i form av ökat behov av socialbidrag (kan ta som exempel att det här i Mora bara under årets första fem månader dubblerats från 4-4,5 mkr nånting till över 8).

Pengar som kommunen inte har. Och som staten inte tänker skjuta till trots att de skapat problemet.

Jag frågar mig vad vi ska ha staten till egentligen? Om nu tillochmed kommunerna "are on their own"...

3 Juni 2010  | Länk | letters & numbers & sentences | 0 kommentar
21:56Trots min längtan efter att bara stanna hemma idag åkte jag till lägenheten och började städa lite smått. De där trådarna som kattorna kloat löst på soffan testade jag att klippa bort och det funkade faktiskt så jag slipper sitta där och pilla med tråd också. Skönt!

Nu ska jag bara lägga ut annons och ge soffan en rejäl omgång med dammsugaren och göra den katthårsfri... och förhoppningsvis få den såld.
Det vore fantastiskt om det gick, snabbt. Då kan jag leva på de pengarna hela sommaren och inte ha ångest för att pengar bara rinner iväg åt alla håll och kanter...

2 Juni 2010  | Länk | Journalanteckning | 1 kommentar
2 juinIdag är första dagen på jag vet inte hur länge då inga prov eller lektioner står på schemat. Och inga utflykter heller, för den delen. Jag skulle visserligen behöva handla, och mamma tycker att jag ska åka och pyssla om de lösa trådarna i soffan medan hon är på jobbet.
Men jag tror jag ska satsa på att vara hemma och bädda rent i sängen istället, och pyssla med nål och lös tråd närmare helgen istället.

Det börjar ju närma sig nu. Utflyttningsdatumet. Så det kommer behöva spenderas många timmars städning framöver. Ser jag inte fram emot.

Torka golv är väl en sak. Men att putsa fönster på sex sidor (extraglas är värdelöst!) och skura ugn och vrån längst in under badkaret.... Urk.


Nåja. Jag tänker inte tänka mer på det idag.


2 Juni 2010  | Länk | Journalanteckning | 2 kommentarer
Framtid?Sedan jag gick med i facebookgrppen "Vi som inte tänker rösta på alliansen i valet 2010" för nån månad sedan har jag blivit alltmer skrämd för varje länk de postar och som jag läst. Visst, de kanske vinklar sin information, det får man räkna med. Men det finns många fakta man inte kan blunda för. Och i jämförelse så vinklar och ljuger nog alliansen och dess väljare minst lika mycket.

Vi har en statsminister som helt uppenbart för folket bakom ljuset, som slingrar sig, ljuger och bortförklarar när han ställs inför otrevliga fakta som är till nackdel för alliansen och moderaterna.

Tydligen är ungdomsarbetslösheten en synvilla, till exempel, enligt herr Reinfeldt.
Hans hejdukar anser att Mona Sahlin inte är lämplig som statsminister. Varför? På grund av hennes kläder (har man sådana argument anser åtminstone jag att man kan säga upp sig och återgå till..ohw, i dunno.. plocka skräp i parken?).

Nu är det så att jag inte riktigt anser att Mona Sahlin verkar lämpa sig som statsminister heller, men i jämförelse med Fredrik Reinfeldt skulle jag ändå ge henne den posten vilken dag som helst i veckan.

Oh. Och så var det den där grejen med att unga under 24 ska ha halva lönen jämfört med "VUXNA". För man är inte människa och vuxen innan dess tydligen, oavsett att vi i det här landet blir myndiga vid arton.

Sedan har vi den eviga frågan om sjukförsäkringen och utförsäkringarna. Hittills har åtminstone en tredjedel av de som utförsäkrats och genomgått AF:s FAS 3 lämnat in nya ansökningar hos försäkringskassan - och de flesta kommer beviljas samtidigt som bara 3,4% av deltagarna har ett vanligt jobb idag - i någon mån, osäkert hur stor.
Exakta siffror angående FAS-statistik verkar vara svåra att få tag på - för man verkar försöka frisera siffrorna till Reinfeldts fördel.
Allt detta omflyttande av personer som är svaga, sjuka, hjälplösa - bara för att få bättre siffror! Tillfälligt, vågar jag tillägga, för det lär garanterat synas i framtida statistik hur många som tagit livet av sig, hur många som tvingats försätta sig i personlig konkurs för att de inte kunnat betala sina räkningar på de 223 kronor per dag som gett dem en praktikplats istället för att ge någon annan ett riktigt jobb! Och så vidare.
Plus att vi inte får glömma att hela denna praktikgrej antagligen bryter mot de mänskliga rättigheterna.

Jag läste att man vill införa marknadshyror

Det enda som betyder något i Fredrik Reinfeldts Sverige är att man ska tjäna sina egna pengar, och att men ska få behålla alla de pengarna för sig själv. Istället för att betala skatt och se till att alla får en skälig levnadsnivå.

Jag vill inte leva i Fredrik Reinfeldts Sverige, där han säger att han vill att alla ska ha råd med mat (fast i slutändan har folk inte råd med det heller visar det sig: http://www.expressen.se/Nyheter/1.2005654/sjuka-eva-osterberg-blir-helt-utan-stod) - men rent krasst skiter fullständigt i befolkningen. Jag vill inte leva i ett land där djungelns lag råder, där bara de starka kan komma att (får) överleva.

Jag vill inte se Sverige förvandlas till ett mini-USA (inte ens USA vill ju att det ska fungera så längre, de tar stora steg mot den politik Reinfeldt vill ha bort!).
Jag vill inte tänka på framtiden och undra om det kommer att finnas ett Sverige då.

Jag är rent ut sagt livrädd för att Reinfeldt ska vinna valet i höst och få sitta en hel mandatperiod till. Det får bara inte hända.
Måtte människor se igenom hans manipulationer och maktgirighet. Han är inte gud. Han har ingen rätt att sätta en grupp framför en annan.Jag tänkte lista några av alla de länkar jag följt den senaste tiden och hoppas att de kan väcka en tankeställare hos någon...
Avfärda dem inte bara som något ni inte orkar läsa, snälla.


http://kulturbloggen.com/?p=20806

http://www.dn.se/ekonomi/utforsakrade-soker-sig-ater-till-sjukforsakringen-1.1111904
(Följ ytterligare länkar i den högra kolumnen!)

http://ilsemarie.wordpress.com/2010/05/31/vi-ska-mala-hela-varlden-lilla-reinfeldt/

http://bloggarna.se/webedit/ace/aa.asp?ankare=10maj30&sidaid=479#10maj30

http://bloggarna.se/webedit/ace/aa.asp?ankare=10maj29&sidaid=479#10maj29

http://networkedblogs.com/4jvyC
Jag är inte jätteinsatt i politiken. Jag kanske inte kan argumentera för min sak riktigt så som jag önskat. Men följ länkarna, sök er vidare till andra informationskällor som kan berätta vad det är för politik som bedrivs egentligen.


1 Juni 2010  | Länk | Tankar på kammaren | 1 kommentar
le premier juin!Hörrni, visst är det inte riktigt klokt? Det är faktiskt juni nu!

Igår satt jag ute på skolgården och läste en stund i den stekande solen innan lektionen. Studenterna hade utklädningsdag och det var en väldans massa liv, och jag avundades dem en smula som alltid. Jag önskar att jag kunde få uppleva studenten en gång till! Eller en gång varje år, helst!

På kvällen satt jag ute och pluggade franskaglosor i trädgården medan mamma planterade sina sockertoppsgranar som inhandlades i helgen. Kattorna skrotade runt som vanligt och sedan avslutade jag kvällen med årets första after sun-kräm.
Det där med solkräm är jag ganska usel på egentligen, men å andra sidan vistas jag ju ogärna i solen några långa stunder heller.
Idag kanske jag ska överväga att använda lite före solen kräm också?


Nej, nu är det nog dags att fixa lite frukost...
Ikväll kanske det kommer en bilduppdatering från häromkvällen då det blåste upp till storm här mitt i den fina stilla skymningen. Jag fångade en tromb på bild. Vissa har väl redan sett den på fb kanske, men jag har lite fler bilder som kommer dyka upp i nya bloggen.

1 Juni 2010  | Länk | Journalanteckning | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida