Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


fallerDagen har gått i musikens tecken; först Cirkus Miramar, sedan tog Lasse över och har ännu tonen i mina öron.

Maten blev riktigt lyckad, jag blev mätt och belåten.

Efter maten har jag ägnat mig åt att läsa igenom återstoden av Kristinas blogg, vilken jag läst i fram och fram den senaste tiden. Den finns nu också i min lilla länksamling här.


Det finns så många tankar att fördjupa sig i bokstavligt just nu, men jag känner inte ro att verkligen skriva. Om en stund ska jag därför förflytta mig härifrån datorn in i vardagsrummet för att spendera kvällen framför tvn. Postkodmiljonären och Deal or no deal får agera tankeskingrare. Kanske det även blir några stygn broderade, men jag tappade lusten häromkvällen när jag upptäckte att ett stort stycke är fel. Det kanske inte gör så stor skada i slutändan, men jag känner mig aningen värdelös som inte kan göra rätt. Så svårt är det ju inte...


30 September 2006  | Länk | Journalanteckning | 0 kommentar
15:06


Jag hade egentligen inte tänkt skaffa några fler nya bloggar efter min senaste, som jag skaffade i våras med tanken att ingen jag känner skulle få adressen dit. Jag skulle använda den som ett ställe där jag kunde skriva allt det jag inte ville att mina vänner skulle läsa, men som jag ändå ville att någon skulle se. Men som vanligt fann jag den för komplicerad att verkligen trivas med, och använda ofta. Här tycks dock bitarna falla på plats med en gång. Jag blir förhoppningsvis kvar här, och uppdaterar ofta. Som det känns nu kommer det nog bli en plats jag besöker ofta, inte bara för att skriva själv utan också läsa.

Det var tack vare Madelene Nattfrost jag hittade hit, så jag är skyldig henne ett stort Tack för det. Förhoppningsvis kommer jag inte vara lika dålig att läsa nya inlägg i dina noggar framöver som jag har varit tidigare :)

Eftersom jag vaknade så sent och inte ätit frukost än är det nog dags att fundera lite på att börja med mat nu. Fläskfilé och strips med bea-sås står på matsedeln idag. Jag vet inte varför men i år har jag blivit köttätare som aldrig förr. Men det är väl bättre att äta kött än pizza och frysta köttbullar, antar jag..


30 September 2006  | Länk | Journalanteckning | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida