Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2019)
>>


Senaste dagarna

Har inte tid att uppdatera så ofta nu för jobbar hela tiden men är iaf ledig i 2 dagar nu.

Har jobbat mest men älskar verkligen mitt jobb , det känns så kul varje gång man ska dit för man vet att det kommer bli jätteroligt.

I förrgår serverade vi på ett bröllop och det var kul för hade aldrig varit på ett bröllop innan men var rädd hela tiden att jag skulle snubbla eller nåt annat och det är ju inte kul att skämma ut sig framför 100 gäster men det gick bra . Gjorde några småfel men det gjorde nog alla. Sen när det var slut så samlades vi som hade jobbat och åt och drack och sånt och jag tänkte inte på vad jag drack så drack typ 10 champagneglas och vin och nån körsbärsöl så helt plötsligt var jag helt väck. Så bara drack mer och mer och har lite minnesluckor för kommer ihåg att jag satt och diskuterade med nån kille om nåt men kommer inte ihåg hur det började. Så kom hem vid 05 typ och däckade direkt efter att jag hade slått huvudet i skrivbordet så det kändes som hela huvudet lossnade. Sen vaknade vid 11 när klockan ringde och mådde som ett svin och segade mig upp för skulle börja jobba klockan 14 och skulle ta bussen vid 13 och spydde typ 4 gånger på väg till bussen och skämdes hela tiden för visste inte vad dom skulle säga på jobbet om det dagen innan men sen visade det sig att alla hade varit fulla och var bakis haha .

Så jobbade i 12 timmar igår och dom första 3 timmarna gjorde vi absolut ingenting eftersom det ösregnade så där var inga gäster så vi bara satt och pratade och kollade i tidningar och segade. Sen vid typ 17 började folk komma men hade hand om 4 bord den kvällen så det var inte direkt stressigt. Så jobbade i servisen till typ 23 och sen satt i dörren till typ 01 och sen städade till typ 02 så tog en taxi hem vid 02.30 och det var kul för jag och taxichauffören satt och pratade om Malmö och sånt .

Så idag vaknade vid 14.30 typ och är så seg , ska nog snart vila en stud för har jätteont i huvudet men har iaf hunnit tvätta och städa. Ska bara hänga upp tvätten också . Men inte bra att sova nu för kommer inte kunna sova inatt då. Kroppen har typ vant sig vid att inte somna förrän typ 04 eller 05 så blir svårt sen när skolan börjar och man ska iväg vid typ 07 .

Detta är verkligen det bästa jobbet jag nånsin har haft och jag önskar att alla trivdes så här bra på sina jobb . Man behöver jobba med folk man trivs med och som bryr sig om en och där man käner sig som en i gänget snabbt och man vet att man kan göra fel utan att nån blir sur på en . Man känner sig inte dum när man frågar saker och man vet att ingen snackar skit om en för alla vill att alla ska trivas. Trodde inte jag kunde trivas så här bra på ett ställe men man kan bara trivas på Norrlands nation.

Ska nog vila lite nu eller kanske sätta igång en film eller kolla på nån serie.

Bilden är från ett av borden vi dukade på bröllopet :) Jättefint blev det.

<3
3 Augusti 2008  | Kärlek&Respekt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maria Diaz Alarcon                                             Skaffa en gratis hemsida