Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2020)
>>


Malmöfestivalen

Ja nu har Malmöfestivalen hållt på ett tag så har varit där 2 gånger och det har varit jättekul .

I fredags var jag där med min lillasyster och vi gick lite rundor så gick vi bort till karusellerna så stod vi där och tittade lite och jag ville åka men min lillasyster ville inte så vi gick en runda till så visste vi inte riktigt var vi ville gå så jag sa att vi kunde gå till karusellerna igen så gjorde vi det och stod och tittade där ett tag igen så skulle vi hem så när vi va på väg från karusellerna så bara ser jag Hussein ! Han stod där och lutade sig mot nåt vid en karusell och jag bara hoppade till , hade inte träffat han på 2 år och jag bara stannade till vid han och petade på han så vände han sig om och tittade helt förvånad bara María ? så jag bara jaa så kramade ihjäl han så vi stod och pratade ett tag och jag beundrar han sååå mycket för det han ska göra .. Efter det så åkte vi hem och vi var hemma rätt tidigt typ runt 23 så bara satt vid datan då och sen gick och la mig .

I lördags fyllde min lillasyster 19 så va hemma och firade henne med en massa folk . En kompis till henne hade med sig sin lilla brorsdotter så vi lekte och så sen efter en stund gick jag och hon ut en stund och skulle gå och leka på lekplatsen vid gröningen så när vi gick ner för trappan vid den tunneln vid tågstationen pekade hon mot tågstationen och frågade vad det var så sa jag då att det är där tågen går så ville hon gå dit och titta så gjorde vi det och sen gick vi hem igen så vi gick aldrig till lekplatsen . Finns ingen man mår bättre av än att få en kram av ett barn och känna deras kärlek ..

Sen va där i söndags också men det hände inte så mycket då . Vi tog biljett bara till Lund för dom kollar ju innan man ska på tåget och har inte råd att lägga ut hur mycket som helst på det lilla .

Har varit så glad nu sen i fredags för jag träffade Hussein efter så lång tid . Han är den underbaraste killen jag nånsin har träffat . Undrar vad jag har gjort för att känna en sån människa . Det finns ingen i hela världen som är så omtänksam som han . Han var den första killen jag lärde känna i Malmö och märkte direkt att han var speciell .. Alla våra samtal på msn och sånt och när vi har träffats i Malmö , kommer aldrig nånsin glömma. Han är värd guld och nån skulle bara våga göra nåt dumt mot han . Hans hjärta är av guld och han är bara värd det allra bästa . Kommer alltid att älska han mest av alla och kommer alltid va tacksam för allt han har gjort för mig <3 Bara din röst får mig att känna mig trygg och jag vet att du bryr dig om en så mycket <3

Åker till Uppsala på fredag också och kommer inte tillbaka till LA förrän till julen så det är jättetråkigt . Börjar skolan den 1 sep och vill va där några dagar innan det .

Ska nog sova nu eller kanske kolla på nån film :)

Bilden är från innan jag åkte till Malmöfestivalen i fredags :)

<3
19 Augusti 2008  | Kärlek&Respekt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maria Diaz Alarcon                                             Skaffa en gratis hemsida