Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2020)
>>


I Uppsala

Funderar på att gå tillbaka till min gamla blogg igen . Känns som den va mysigare och personligare på nåt sätt .. Får se hur jag gör men vill isf kunna lägga inläggen jag har skrivit här på dom datumen jag har skrivit dom så får se om det funkar för isf går jag tillbaka till den gamla ..

Är tillbaka i Uppsala nu . Var mest problem med tågen igår . I LA var det tåget vi skulle ta till Lund inställt så vi fick vänta i en halvtimme på nästa och jag var lite nervös att jag skulle missa tåget till Sthlm så i Lund var tåget 1 timme försenat så vi kom till Sthlm 1 ½ timme försent . Så fick vänta där i en halvtimme på tåget till Uppsala och givetvis mitt på spåret va tåget tvunget att stanna för att det var nåt fel på tåget så vi var sena till Uppsala så var här vid 22 typ så 2 timmar efter jag hade räknat med att va där . Men aja det var skönt att få frisk luft sen iaf .

Idag har jag inte gjort mycket . Bara varit och handlat och sen mest bara tagit det lugnt . Ska kanske sova snart men blir alltid pigg när jag lägger mig så får se ..

Ja nu ska Sanna Bråding i fängelse en månad för narkotikabrott. Hon är och har varit min typ idol ända sen Tre Kronor . Tyckte alltid att hon va så fin när jag va mindre och tyckte att hon och han Abby va det finaste paret i världen :) . Har aldrig slutat beundra henne för hennes sätt , utseende och speciellt hennes stil . Äääääälskar verkligen hennes stil . Kommer nog alltid beundra henne . Hoppas tiden för henne där inne går snabbt .

Ja bilden är från 16/8 och jag har inget smink så säg inget :P

<3
24 Augusti 2008  | Kärlek&Respekt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maria Diaz Alarcon                                             Skaffa en gratis hemsida