Startsidan Blogg Gästbok Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


Hmmmmm....

Sist jag loggade in här var det 6/9 alltså över två månader sedan. Ändå är Ni så många "trogna" som går in varje dag för att se om jag har ägnat mig åt nått ordbajseri.

Tack tack och åter tack! Det har varit några hektiska månader.
Värre än vanligt på alla plan. Men nu börjar jag gå in för landning och det är lite komiskt eftersom november är den tid då jag normalt taxar ut oå startområdet för att lyfta och "go all in" möjligen gå in för mellanlandning för att lyfta igen.
Men jag tänker att det säger en hel del om om hur oerhört stort "tryck" det har varit på en del fronter under en alldeles för lång tid utan att nån reagerat.

I afton sitter jag här "ny-repad" nu är det högsäsong för event och annat. Det blir liksom lite mycket att hålla reda på. Vem skulle ha vilken låt och varför- scroll scroll i mail och andra konversationer i sociala medier. Hur var det nu skulle jag ta med nån som kompar eller ska nån annan göra det. Var det 2, 3 eller 8 låtar till det detta gig???
2,3, 4 nu kör vi - FRÅGOR PÅ DET?! NÄ DET TRODDE JAG INTE HELLER- SÅ DET SÅ!
8 November 2018  | Länk | EN NY DAG | 0 kommentar
YTTERLIGHETER

I går var det fullt ös medvetslös, härlig publik, sjöng med, dansade, klappade takt, ja alltså en helt fantastiskt bra kväll på jobbet!
I kväll fick hovmästaren mer applåder när hon presenterade maten än vad vi fick på HELA kvällen. Mohahhah!
Tänk så olika det kan va.
Vad var skillnaden?
Ja det kan man ju undra - i stort sett samma låtar- tror tillochmed att vi hade samma kläder på oss. Ja ja ja så jobbar vi! Va fan man kan ju inte tvätta varje dag!
Men ändå så olika utfall...ända till slutet så satt publiken och en del var märkbart "störda" av att vi störde deras dialoger vid borden, men så mot slutet när jag i ögonvrån ser bussarna rulla in på uppfarten och det är dax för gästerna att åka vidare då plötsligt så händer det nått.
Är det spriten som slår till - vet inte men då var det helt plötsligt lite allsångsläge i rätt oväntade allsånger. Ja kära nån!
Ja ja det är ytterligheterna i livet som gör det spännande - så det så!
6 September 2018  | Länk | EN NY DAG | 0 kommentar
I bland g(l)ömmer jag...

...ja så är det ibland glömmer jag saker. Viktiga saker. Sånt som jag borde kommit i håg eller sånt jag borde gjort. Sån är jag- take it or livet it.
I bland gömmer jag saker- kanske är det samma sak att jag liksom lägger dem nånstans för mig själv åsså glömmer jag var?!
Nä jag menar inte så jag menar att det finns saker som jag gömmer, det finns minnen, situationer och personer som jag påverkat mig på ett eller annat sätt och som jag gömmer- långt därinne i kroppen där det känns.
Det finns också personer som jag glömmer...men som jag kan bli påmind om. Åsså tro mej det finns de människor som jag på riktigt jobbar stenhårt för att både gömma på ett säkert ställe där ingen jävel nånsin kommer hitta dem och att jag själv kommer glömma att jag ens lät dem ta min energi- sorry I correct myself att JAG lät dem ta min energi. För det är min övertygelse att jag själv styr hur mycket skuld och skam jag vill ha för att jag väljer att göra det ena eller det andra. I bland kan det säkert vara så att yttre påverkan är stark men jag tänker att även där väljer jag om jag vill låta mig påverkas eller inte. Provocerar jag nu? Bra för det tänker jag att vi alla behöver bli i bland provocerade i vårt tankesätt...för mina vänner så här är det:
MITT SÄTT ÄR INTE RÄTT SÄTT DET ÄR ETT SÄTT! - SÅ DET SÅ!
5 September 2018  | Länk | EN NY DAG | 0 kommentar
Åh ni tappra fina...

Varje dag har jag mellan 500- 2000 besökare på den här sketna bloggen...just nu! Det har varit betydligt fler och det har varit färre!
Alltså jag beundrar ER som loggar in varje dag kollar av OM jag möjligen har skrivit nått nytt.
Senaste tiden har jag INTE det skrivit nått, det vet NI, det vet JAG, vad beror det på???
Inspiration???
Mål???
Syfte??
Jag tänker så här de senaste veckorna har jag försökt rannsaka mig själv:
Vem är jag?
Vad är viktigt?
Vem ska jag umgås med när jag är ledig?
Vad vill jag?
Var är jag på väg?
VEM vill jag ha nära?? Med risk för att återigen bli sviken?!
Existentiella frågor - ja så klart men oerhört nyttigt OCH befriande när man hittar svaren...ja men ...så det så!
21 Augusti 2018  | Länk | EN NY DAG | 0 kommentar
LÅNGBYXOR?!

Alltså den här sommaren på så många sätt. Det har jag tänkt att blogga om en annan dag.
Men "härmedan" gjorde jag nått ovanligt. Nämligen tog på mig långbyxor.
Jeans tillochmed. Tackålov så passade de fortfarande annars har ju just byxor en förmåga att krympa i storlek när de hänger orörda i graderoben över sommaren.
När jag stod där och som bäst försökte korva på mig jeansen så slog det mig att jag med nått undantag av fladdriga mysbyxor eller träningsbyxor faktiskt inte har haft långbyxor eller jeans på mig på väldigt väldigt länge- det kan vara så mycket som flera månader sedan.
Känslan var något klaustrofobisk det ska villigt erkännas.
Jag trivs i mina "semestertunikor" som jag kallar dem, dessa luftiga, lössittande, strandplagg som jag annars mest bär de få gånger man besöker en svensk badstrand men å andra sidan "bor i" när vi varit utomlands.
Den här fantastiska sommaren så har joag återigen "bott i" dessa klänningar. Tvättat dem i skift. En svart, en blå, en går och så en rosa - ingen favorit men va fan. Däremellan kjol och korta (nåja halva låret) shorts på dagen, på kvällen, på jobbet det är så jag och många med mig har gått klädd den här otroligt fina sommaren.
Men nu vänder det säger apparna och i går kväll fick jag för första gången på länge ta på mig en luvtröja när vi hade altanhäng hos syrran.
Hela mitt system hela min kropp skriker - NEEEEEEJ VILL INTE HA HÖST ÄN. Så nu gör jag som jag gjort flera år tidigare när vädret varit betydligt sämre än vad det varit i år. From 1 sept så bestämmer jag att det är sensommar. Det kommer också blir en bra s(c)ensommar tror jag bestämt det ser i alla fall ut så även om jag inte har nån app för att kolla det i utan där får jag kolla papperss-huvudet (kalendern).
Nu ska det soundcheckas inför gig i afton.
Nu börjar som sagt scensommaren- så det så!


18 Augusti 2018  | Länk | EN NY DAG | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Prinsessan Påärtén                                             Skaffa en gratis hemsida