Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
2
4
5
9
11
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2017)
>>


Tårtdekorationer

Jobbet så klart. Men sedan stallet. Bissan var ap jobbig på ute ritten idag. Hon brukar vara coola tjejen på ute ritterna. Men hon kanske hade haft en dålig dag i hagen. Vad vet jag. När jag kom hem vevade vi ihop middag tillsammans. sen blev det till att göra tårtdekorationer till tårta/or på fredag.

Bilden: Zorro och Nova <3 <3
14 Augusti 2017  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Pinchos!

I går eftermiddag åkte vi till Linköping.vi åkte till hööks först och köpte nya dressyrskydd. För mina gamla har fått fötter och flyttat hemifrån. Men var så säker på att jag känner igen er om ni kommer springande i ridhuset eller på sandbanan.sen till Ikea och köpte lite prylar. mötte upp Sebban,Karro,Kim,Kendra och Keean. Lasse bjöd oss alla på mat på Pinchos. Det var jätte mysigt och god mat. Det är det underbaraste som finns att vara med barnen och barnbarn. Så verkligen sen super eftermiddag.

I dag åkte vi till Kumla och red dressyr. ja säger bara omg vilket oväder. Det regnade spik på tvären. åskan mullrade och dundrade. regnet piskade oss svinhårt. vi var tre tappra ekipage på framridningen. tillslut stannade Bissan och började backa. för att sedan övergå i att växafast i backen. vi tog skydd under ett träd. de andra två ekipagen tog efter det vi gjorde och ställde sig under var sitt trädde oxå. när regnet övergick i vanligt regnande fortsatte vi rida. Liteav kommen var jag och red fel på ett ställe. en miss från Bissan blev det. Då vi skulle göra ökad trav började vi bra. Men på mitten var det en vattenpöl. Den hoppar vi över och fortsätter i galopp tyckte Bissan ; ) så resultatet blev väl så där. vi åt god mat i Kumla innan vi åkte hemåt.
Goda rum heter restaurangen. Fantastiskt god mat. Den gick upp som nummer två på min restauranglista.
summering av dagen: vad tusan. Det finns ju inget roligare än rida när det regnar spik ; )
Bilden: Sebban och Kendra <3 <3
13 Augusti 2017  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Kräks!

Natten till fredag måttde jag pyton och kräktes. Jag har inte kräkts på över 25år. sen låg jag utslagen typ hela fredagen.kröp ner till tvättstugan och sen upp till sängen i gen. Kort sväng till Bissan. släppte henne på gräs en stund. ingen ridning. vilket det inte skulle vara en då. vi har ridlediga fredagar i vanligaste fall. Vi åkte senare och badade i öjebrobadet. Det var skönt efter kräks persen. sen åkte vi och kvällsfodrade då det var min tur.

Idag har jag haft morgon fodring och utsläpp. sen red jag ut en sväng. Det var härligt. Hon är underbar min Bissan. de sköt på båda sidor där vi red . både på skjutbanan och lerduvebanan. samt att de körde med miniracing bilarna. hon är en cooltjej min pålla.
Nu ska vi strax ge oss iväg på något roligt.skriver om det i morgon.

ha det
12 Augusti 2017  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Onsdag torsdag!

jobb 8-16 senare stallet. Red i stora ridhuset till sammans med Inger och Dayro. Gick ganska bra.
Idag efter jobbet. Redut till sammans med Inger och J-son. Hästarna var duktiga.

Bilden: Mina vackra Gladioler på balkongen
10 Augusti 2017  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Då var det tisdag då

Jobbet först seeeeen ??? just det stallet. Red vallenrundan. först var Bissan lite seg. Men sen jädrar piggnade hon på hihi. Tur att min Pälskling är bäst i hela världen. För det var blåbärsplockare som hoppade upp och ner i snåren. En sa : Åh vad vacker han är din häst. vill han smaka blåbär. Tack svarade jag. Men nej tack till blåbär. HON äter inte det. sen kom vi till mini recingbanan. Där hoppade och studsade de med de radiostyrda bilarna. Några joggare passerade oss. en cyklist på en trasig cykel som gnisslade och skramlade. Så kom cykelklubbens ungdomsgäng och skulle givetvis träna i backen jag passerade. de var ca 8 st. sist men absolut inte minst. En stor skogsmaskin passerade vår väg. Den kapade och avkvistade träd straxt uppe vid kolmilan. Jo rå, jag har värdens bästa häst. När jag kom hem åt vi spagetti och färssås. sen allsång på skansen.

Idag är det internationella kattdagen
8 Augusti 2017  | Länk | Min vardag | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Carlson                                             Skaffa en gratis hemsida