Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2019)
>>


Samma visa...

Hejsan ! Syster yster var på fika här igår. Vi har alltid något att prata om tiden bara rinner iväg. Fick tulpaner av henne. Alltid så snäll och omtänksam.

Snöar ute igen. Gud så mycket snö vi har. temp -5 grader. Idag ska vi bara vara hemma och beställa pizza. Har pratat med morsan via telefon.

Såren i ansiktet är bättre. Lite öm i tandköttet men inga spruckna tänder och det tackar jag för. I morgon är det dags för utflykt med komfirmation. De ska åka till Göteborg. Titta på kyrkor och gå på universium. Så kul!

Ha det bra och vi ses. KRAM

29 Januari 2010  | Länk | Sjuk... | 0 kommentar
Idag känns det segt....

Hejsan ! Känner att jag saknar det sociala nu. Gå hemma hela dagarna blir man ju tokig av. Har till och med börjat prata med katten. Diskmaskinen har rullat igång. Och dags att gå runt i huset och leta efter tvätt. Syrran skulle komma på en fika efter jobbet. TREVLIGT! Börjar känna mig förkyld och frusen. Hur torkar jag min näsa? Aj, aj ,aj

Det kom mängder av snö igår. Plogbilen kom som planerat igår. Så nu är det riktigt fint på gatan. Inga vallar vid trottoaren. Vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med... Bakning nääää ....

Måste planera in en promenad i helgen så att jag kommer ut något denna vecka. Annars blir det nog tufft att börja jobba igen.

Ha det bra . KRAM

28 Januari 2010  | Länk | Sjuk... | 0 kommentar
Oooops ! Nästan så jag glömde blogga...

Hejsan ! Idag har det inte hänt så mycket. Går hemma och gör ingenting. Vädret har heller inte varit någe vidare. Snö kaos! Fredrik var över en sväng och sa hej. Han ville se hur det var med mig sa Kidda. Jag som inte vill visa mig.....

Fick ett sms av Syrran också som vill komma och hälsa på mig imorgon. Oj vad jag får besök nu...... Kanske ska vara sjuk lite oftare haha. Eller smittar jag så vill ju ingen komma och hälsa på.

Har haft en tråkig dag. Fyllt i en massa papper och ringt några samtal. Mycket att tänka på när man slår sig. Papper , papper .Suck! Men visst det är ju för att skydda mig själv.

Ser fram imot fredag. Då ska jag göra ansiktsmask (förhoppningsvis)Och sen ska vi beställa pizza & kolla tv. Kan man dölja ärr med brun utan sol?

Läkarn sa att jag skulle smörja in såren med salva. Men det börjar ju gägga sig och ser värre ut. Så jag skiter i det......

Ser ju riktigt fint ut med all snö. Ha det bra och vi ses. KRAM

27 Januari 2010  | Länk | Sjuk... | 0 kommentar
Ledig dag men fortfarande sjukskriven...

Hejsan ! Åkte till jobbet idag för att träffa Chefen. Hade en lapp som jag skulle hämta. (arbetsskada) Blir hemma hela veckan. Tycker såren bara blir värre..... Mörka och gäggiga. Ser ut som jag skulle ha någon hud sjukdom... PESTEN!

Idag har jag inte direkt gjort någonting. Får inte för mig att göra något. När man är ofrivilligt ledig så känns det inte bra. Känner lite suck över Februari lönen.... Blir till att panta burkar....Hmmmm

Varnar för snö storm imorgon. Hur ska jag våga cykla igen ? KRAM

26 Januari 2010  | Länk | Sjuk... | 0 kommentar
Busrigningar.....

Hej ! Nu är det dags igen med dessa busrigningar. Åkte på en innan idag. Via data så låter det riktigt tro värdigt. De dom bus ringde om Var "Taxi beställd och ingen betalning" I mitt fall så tände jag till rejält. Hade jag inte trillat och suttit på akuten efteråt så hade det kanske inte det vart desamma. Jag var berädd att ta faijten. Hon skulle jäklar inte komma här och ta betällt för någon Taxi.

Sidan heter: Busrigningar 

Var någon liknande sida för några år sedan som las ner. Men nu är den alltså HÄR IGEN. SUCK!

Tycker synd om de som drabbas. Är du en äldre människa så kan det ju sluta riktigt illa. Eller yngre för den delen.

Jag kan inte mer en varna så att ni kan vara berädda. KRAM

25 Januari 2010  | Länk | Sjuk... | 0 kommentar
Hemma från Jobbet....

Hejsan ! Alltid känns helt upp och ner idag. Vaknade vid 10-tiden idag och visste inte riktigt vad jag skulle göra. Duscha nja.... Älskar att duscha men jag orkar inte ta itur med smärtan i ansiktet som kommer. Tar det efter frukosten.... Ringde morsan på morgon och sa som det var. Jag har trillat allt är okej men jag vill inte visa mig ! Har inte varit hemma hos henne på en vecka. Sen ringde jag chefen. Jag vet inte hur jag ska göra. Fick inget blått ansikte och svullnaden blev inte värre. Jag har mina armar och ben förtfarande kvar. Men chefen sa det att "man kan ju inte se ut hur som helst" Det är ju fortfarande människor vi arbetar med. Avvakta tills i morgon.

Nu när jag kan ligga i sängen och vara sjuk så känns inte det alls lockande. Kan kanske titta på några filmer. Lilla huset på Prärien eller Törnfåglarna och tycka synd om mig själv haha

Vi får se vad det blir. Kidda får nog ta hand om handlingen. Jag sticker inte ut mitt huvud. Tycker det ser värre ut idag fast svullnade har gått ner.

Ha det bra kram

25 Januari 2010  | Länk | Sjuk... | 2 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mrs.. Lilla... Bofink                                             Skaffa en gratis hemsida