Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2019)
>>


Inte många timmars sömn...

Hejsan ! Fick oväntat besök igår. En fest med ungdomar spårade ur igår på gatan. Vet inte riktigt vad som hände .... Men det slutade med att vi fick en natt gäst.( Kl.2) Han var i riktigt dåligt skick. Klockan 5 var vi klara med en madrass , hink och en kanna vatten.

På morgonen vid frukosten var han i bättre form. En riktigt trevlig kille. Fick höra att föräldrarna till killen som hade fest var hemma och lät dem dricka. Ursch !!! Kunde de inte ta hand om dem också? Men visst hade vi inte tagit hand om honom så vet jag inte hur det hade gått.

Var till Eurostop idag och hämtade ut Jennifers medicin. Köpte host medicin som de gör reklam på.  Sprang in en sväng på B-Young och köpte ett par byxor. (Har en dotter som tar mina) Snygga kläder de hade fått in! Blev väldigt glad i en klänning.... Men jag och klänning?

Sen åkte vi till Ö&B. Köpte rengöringsmedel , schampoo och balsam. Här ska saneras !!!! Efter nattens bravader och sjuka barn.(klor)

Sen var vi även till Maxi och stor handlade. Köpte en ny Ica handlanas kok bok.(Bokrea) Kidda tyckte att vi hade förbrukat den gamla. Fick den i julklapp av syster yster -94. Men s.o.s den är förnyad !!!!! Pannkakorna står på en annan sida !!! Hur ska detta gå?

Köpte en ny brannvarnare till morsan (reagerade på ånga) Åkte sen till morsan på en snabb fika. Syster yster var där också. Morsan ville inte att vi skulle byta brannvarnare. Hennes hade inte reagerat som våran. Hmm

Idag har det varit lite vår i luften. +8 grader. Men har tyvärr inte haft tid att njuta av vädret.  Nu ska jag plantera två blommor sen blir det till att vika tvätt.

Jennifer har inge feber idag. Penicilinet har gjort verkan. Otroligt ! Hon ska ta tab 3 ggr om dan i 10 dagar. Får se om det blir skolan i morgon.

Ha det bra och vi ses. KRAM

28 Februari 2010  | Länk | Ledig... | 0 kommentar
vet inte vilket ben jag ska stå på....

Hejsan! Nu har jag jobbat mina timmar. Men jag kan säga att det var inte jippiii när jag åkte hemifrån. Jennifer är inte riktigt bra och jag kände mig trött efter nattens vakande.

Kidda ringde till jobbet sen och sa att jennifer hade 39 graders feber igen och att han åker till Akuten. Ops..Nu ville inte jag vara kvar på jobbet.

Jennifer har en kraftig infektion i kroppen. Inge tecken på lunginflamation. Men något är det... Hon fick penicilin så nu hoppas vi på att hon blir snabbt bättre.

Ha det bra och vi ses. Kram

27 Februari 2010  | Länk | Jobb - Helg | 1 kommentar
Blev jobb mot min vilja....

Hejsan ! Känner mig sliten idag av att vaka lilla gumman på natten. Det var länge sen jag hade sjuka barn på det viset.. Nu på morgonen har hon 37,4 graders feber. 

Telefonen har ringt ett par gånger nu på morgonen. Snäll som jag är svarar jag... Som tack blev jag inbeodrad idag att jobba kväll. Suck! Tänkte på det efteråt.... Är det lagligt att jobba på detta viset ? Jag har bara varit ledig en dag på två veckor. Och haft tre dubbla pass.

När jag ringde Kidda tyckte inte alls att det var kul. Han hinner bara hem så åker jag och jobbar. Mycket jobb för oss båda just nu. Stackars våra barn... Eller de tycker kanske att det är skönt.

Igår kväll när jag gick och la mig kl.3. Så ös regnade det ute. Men positiva är att nu går det att cykla. Fria cykelbanor !!!!!

Nej nu ska vi äta frukost. Ha det bra och vi ses. KRAM

 

27 Februari 2010  | Länk | Ledig... | 0 kommentar
Nattuggla...

Hejsan! Det blir en lång natt för mig... Jennifer är sjuk. Feber ikväll 40,2. Huba! På dagen har hon bara haft 38 grader. Kände att jag inte kan gå och lägga mig....Stackars liten. Alexandra har en klass kompis hemma (Ralle)och de kollar på film på hennes rum. Har jagat dem hela kvällen... Till slut behagade ungdomarna att komma hem. Grrrr...

 

Vårat hustak har levt rövare ikväll. Och sen har plogbilen kört på gatan fram och tillbaka.(Mitt i natten) Kan tänka att detta kostar kommunen en hel del.

Kidda ska jobba extra imorgon. Fattar inte hur han orkar! Så det blir jag som får hålla ställningarna.

Ha det bra och vi ses.KRAM 

27 Februari 2010  | Länk | Ledig... | 1 kommentar
Mer regn...

Hejsan ! Det blev till att gå till jobbet idag. Halt och blött. Hp varnar för fukt skador. Kommunen är redan igång på morgonen med att ta bort snö och öppna brunnarna.

Jag hoppas verkligen att detta var min sista promenad till jobbet. Jag tycker det är så tjatigt att gå. Tar sånn tid. Saknar mitt cyklande.

Idag känner jag mig jätte trött. Jennifer är sjuk idag också. Feber och hosta. När jag väckte henne i morse för medicin så såg jag att hennes läpp hade svullnat. Hon hade inte ont men såg hel mysko ut.

Efter jobbet var jag så trött på vädret att jag hade lust att beställa taxi hem. Det är svårt att gå och blött överallt.

Ska snart åka iväg med Dvd filmerna till Hemmakväll.Och köpa massor av godis. Sen blir det pizza på Campino eller kebab rulle.

Ha det gott och vi ses. KRAM

26 Februari 2010  | Länk | Vintern 2010 | 0 kommentar
Det regnar....

Hejsan ! Läste ju via expressen att det skulle komma regn eller snö blandat regn till oss. Men sen när lastbilarna kommer på gatan och hämtar snö känns det lite oro väckande. Den röda lastas och den gröna står och väntar..

Vad är det vi ska vänta oss.... Översvämning ?

När jag sen gick till jobbet såg jag att de skottar tak på flera ställen. Och millitärer hjälper t.o.m till och fraktar bort snön med deras lastbilar. Hmmm.

När jag gick så regnade det lite grann men när jag kom till jobbet började det regna på riktigt.

Även på kvällen regnade det. Svårt att gå. Var det inte sjöar så var det jätte halt.

PÅ vårat hustak har snön rasat ner. Kidda sa att det kom med en riktig smäll på altanen.

Jennifer har varit på High School musical ikväll med Syrran. När jag var hemma med henne på dagen så var det inga konstigheter med henne. Visst hon var lugn och så. Men det är ju sån hon är. När Kidda kom hem ifrån jobbet klagade Jennifer på att hon frös och skakade. Kidda gav henne en panodil. Efter kvällen när Jennifer kommer hem tar hon febern 39 grader. Oj oj... Förr hade hon ju alltid krupp som förvarning. Jennifer är inte ledsen för att hon är sjuk utan för att hon kanske har smittat ner moster och en kompis. Så omtänksam hon är!

Imorgon ska jag jobba sen tar jag helg. Jippiii ! Blir nog till att gå till jobbet imorgon också.

Ha det gott och vi ses. KRAM

25 Februari 2010  | Länk | Vintern 2010 | 0 kommentar
Och så tar vi kvällen i repris....

Hejsan ! Idag varnar de för Vårfloden. Man ska passa sig för taken och hålla brunnarna öppna. Undra hur illa det blir? Kan säga att här hemma ligger vi nog väldigt risigt till. Runt huset har vi minst en meter snö. Blir ju jätte högar av allt skottande ner i från taken. Sen nästa vecka har de ju sagt att det ska bli över -10 grader igen. Så om inte mördar sniglarna har dött ännu ...så ska vi dränka dem och frysa ner dem sen haha Jag hoppas att jag slipper att se dem till sommaren...

Idag ska Jennifer med Syster Yster på High School musical på Halmstad Arena. Jag har inte träffat syrran på länge. Idag när hon kommer så jobbar jag kvällen. Men om inte annat så ses vi den 18 Mars när vi ska till Ullared.

Idag blir det till att gå till jobbet. Fryser det på sen till kvällen så åker jag nog i backen med min vanliga otur... (Sammanlagt är det 5ggr. Men bara 2 ggr som det har gått riktigt illa.)

Hoppas snart att Os är slut. Det händer inte mycket här hemma. Okej skotta har han gjort. Men annars är det mycket tv.

Efterlyser om en Brannvarnare som inte reagerar på ånga. Idag reagerade våran brannvarnare igen på duschen. Morsan har en likadan. Attans ! Frågade speciellt när jag köpte dem att de inte fick reagera på ånga.

Jennifer visade mig bilden från Arena discot. Vem tror du är med ? Jo Alexandra....

 Nej, nu ska jag göra ett ryck innan jobbet. Ha det bra och vi ses. KRAM

25 Februari 2010  | Länk | Vintern 2010 | 0 kommentar
En go promenad...

Hejsan ! Snackade lite med grannen idag innan jag gick till jobbet. Han var uppe på hustaket och skottade. Han berättade även att försäkringsbolaget har gått ut med att försäkringen täcker inte platt tak nu om det rasar. Man får helt enkelt skotta! Hårda bud. På radio gick det ut med att man ska passa sig för att gå nära hustaken. Fastigheterna hinner inte att ta alla så man skulle se upp. När jag gick till jobbet såg jag att det var spärrat på flera ställen.

När dagen var gjord gick jag hem. Minus grader ute. Attans vad halt.

En bild från Slottsbron över Nissan in mot stan. Man jag går över bron så släcks lamporna. Huba....Såg även att lastbilarna fraktar snö mot hamnen nu på kvällen. Frågan är ju hur det kommer att bli...

Mycket ungdomar inne i stan. Trodde alla ville gå på disco i stället. Stå frivilligt ute och frysa. Äldsta dottern är på discot och sen ska hon sova över hos en kompis.

Imorgon ska det alltså bli plus grader. Eventuellt regn.

Hörde att man kan anlita firma till att skotta tak. De tar 500 kr/h. Frågan är ju hur många som kommer. Tak och garage på fyra man kanske inte tar mer en 1h. (In your dreams)

Ha det bra och vi ses. KRAM

24 Februari 2010  | Länk | Vintern 2010 | 0 kommentar
Åter till vardagen igen...

Hejsan ! Då var det dags att börja jobba igen. Jag blir helt snurrig på dagarna. Känns som det har varit helg.

Kollade film med Jennifer igår. Annorlunda men riktigt bra. Inte lätt att ha en man som kommer och går. Tålamod....tålamod...

Alexandra börjar bli bra förkyld. Och hon ska på disco i kväll.... Lyckat va? Det blir väl så när man ska vara häftig och hänga utanför Mc Donalds när det är minus ute. Att dom inte lär sig.

Idag slipper jag att skotta. Det tackar jag för. Har så ont i armarna så jag får ta värk tabletter. Vaknar på nätterna bara jag vänder mig om. Säger ju allt om hur tränad jag är .....

Vet inte hur jag ska ta mig till jobbet idag. Blir väl till att gå. Kidda behöver bilen ikväll att köra Alexandra till Discot. Och jag är ju inte den som brukar ta bilen.

De har lovat plus grader nu ett par dagar. Nu kommer det att hända saker på taket. Droppar och smäller.

Ha det bra och vi ses. KRAM

24 Februari 2010  | Länk | Vintern 2010 | 0 kommentar
Ingen ro ingen vila....

Hejsan ! Lagade mat idag. (ovanligt haha) Har varit duktig på att köpa in lite nya kryddor.En hit är Kebab kryddan. Första gången jag provade den så tjurade Alexandra över att hon trodde vi hade ätit köpemat. Det luktade kebab pizza. Perfekt till kött eller kyckling.

Tro det eller ej men jag fick ut gubben min på en promenad idag. Tänkte jag skulle fota lite bilder. Måste ju tänka på att man ska ha som minne också. 

När vi gick och pratade så kom det två rådjur och sprang över Nissan. Jag blev så paff att jag glömde ta foto. Så häftigt !

Efter promenaden skulle Jennifer köras till badhuset. Tänkte jag skulle åka och handla efteråt. Hinner inte mer en till garaget så får jennifer ett sms att kompisen hade huvudvärk. Så det var bara till att gå in igen. Det blev inget disco på badhuset. Jennifer var väldigt deppad. 

Tog med jennifer till affären istället. Träffade en arbetskamrat från Vallås tiden. Kul att ses igen! Jennifer blev på bättre humör av att komma ut lite. Sen nu på kvällen ska vi lägga oss i hennes säng och kolla film.

Ha det bra och vi ses. KRAM 

 

23 Februari 2010  | Länk | Ledig... | 1 kommentar
Några filmer...

Hejsan ! Kidda hyrde filmer i Fredags som vi inte har hunnit att se ännu. Fattar inte varför man hyr när man vill kolla på OS ?... Jag har ju jobbat nästan varje kväll så jag har inte heller orkat se dem.

 Upp har visserligen ungarna sett.....

Denna ska jag försöka se ikväll.

En typiskt Kidda film.... Men den kommer nog inte hinnas att bli sedd.

Har retat mig på vissa utgifter.... Vi betalar för så mycket skit som vi inte igentligen behöver....

Alla dessa Kanaler på tv som vi inte ens kollar på.(Canal +) Sen betalade abonemang till andra, Videofilmer , Tvilling kort(protesterar fortfarande)

Observera allt handlar om att sitta på baken framför en tv apparat ! Och det kostar inte hundra lappar utan tusenlappar i längden... Nej släng ut tvn och åk till Ullared för pengarna i stället haha

Ha det gott och vi ses. KRAM

23 Februari 2010  | Länk | Ledig... | 1 kommentar
Mycket att göra fast man är ledig....

Hejsan ! Idag har jag ont överallt. Låg i sängen och funderade.... Undra om någon märker om jag inte går upp idag. Samma veva ringer telefonen... Jobbet ! Hmmmm. Ska jag in och jobba? Har jobbat för många dagar i streck så det kan inte vara det. Hmmmm

Har snöat idag igen. Jag måste ut och skotta. Vet inte hur jag ska klara det. Har så j-a ont i rygg och armar. Tror det kallas tränings värk.

Håller på att jaga Com Hem också. Jag betalar fortfarande morsans kabel-tv. Ska det vara så svårt att få in det på hennes konto. Har ringt flera gånger. Fyllt i lappar men ändå funkar det inte. Skulle inte förvåna mig om vi båda betalar. Com Hem i ett nötskal.

Vädret är kanon idag. -3 grader och strålande sol. De har lovat minus i morgon också men sen skulle det gå över till plus grader i Tor, fre och Lör.

Jennifer ska på Pool party idag på Sannarp. Man badar till Musik. Tävlingar och sen finns det mat, dryck och godis att köpa. Åk 4 -6

Åter kommer med bilder i kväll. KRAM

23 Februari 2010  | Länk | Ledig... | 0 kommentar
Nu har vi skottat....

Hejsan! Kidda kom hem till slut och vi gick ut och skottade. Trodde att det skulle vara lättare...... Det såg ju så enkelt ut. Men gud vad vi slet.

 Och sen med min otur denna vintern så skulle väl jag ha avslutat med att trilla ner också. Men nej det gjorde jag inte ! Jag hoppade ner.

Kidda lär familjen en massa dumheter. Men på slutet är det riktigt skönt att hoppa rätt ut i snö högen. Man är så trött i kroppen så det blir ett roligt slut.

Det hann bli mörkt innan vi var klara. Så bilderna blir så dåliga.

I morgon kommer inte jag kunna röra mig. Känner mig redan helt förstörd.

Ha det bra och vi ses. KRAM

22 Februari 2010  | Länk | Vintern 2010 | 0 kommentar
Mer snö....

Hejsan! Var över trött igår så jag inte kunde somna. Lät dumt... Blev lite tjafs på jobbet och det kunde jag inte riktigt släppa tankarna. När jag väl somnar så vill jag sova. Men nej upp och hoppa. Cyklade lite tidigare till jobbet. Visste inte riktigt hur lång tid det skulle ta. Fick gå halva biten.

Mer snö kom sen på förmiddagen. Fastighetsbolagen är ute idag och skottar tak. Efter jobbet fick jag gå hem. Mycket is ligger under snön.

När jag väl är hemma så är det bara till att börja skotta. Grannen kom ut och försökte vara rolig. Men jag kände snälla inte idag. Har hon så mycket energi så kan ju hon ta itur med lite skottning på sin sida.

Jennifer kom hem för ett tag. Ropar att jag ska komma till hallen... Hon har fått en istapp i tinningen. Huba. Har en bula och är blå. (Hon skulle bara...) Tur att det inte blev värre.

Har tagit disken och väntar på att Kidda ska komma hem. Idag ska vi skotta garage taket.Men kommer inte han snart.... så kommer jag att somna. Idag känner jag mig helt färdig. Ont i höft och rygg efter allt skottande, jobb och promenerander. Imorgon ledig YES!!!!

Kommer in med lite bilder från en annan dator ikväll.

Ha det gott och vi ses. KRAM

22 Februari 2010  | Länk | Vintern 2010 | 0 kommentar
Äntligen är helgen över....

Hejsan ! Imorgon har jag jobbat åtta dagar i streck. Med tre hela dagar. Känner mig just nu så sliten och trött på allt gnäll och tjat.

Kidda körde mig till jobbet i morse. Det gick inte att ta sig fram. Och jag vägrar att börja gå i mörker kl.6.15 på morgonen för att komma i tid till jobbet. Lamporna tänds inte förrän kl.7 på helgerna !!!! Besparingar.

Vilade på jobbet sen mellan passen. Råkade somna men flyger upp när en bil tutar i garaget. (Källare) Trodde jäklar att det var flyg larmet. Fråga mig inte varför.

När dagen är gjord. Ringer min mobil och Kidda säger att han kommer och hämtar mig. Visst jag hade väl tänkt att gå. Men när han ringde så ville jag inte gå. Svin kallt ute -13 grader. Och jag kände mig trött , frusen och hungrig. JAG KÄNNER MIG SLITEN !!!!

Pratar lite i bilen. Jag frågar vad det har gjort hemma. Och det skulle jag inte ha gjort. Kidda berättade att han och Jennifer har varit på taket. (utbyggnaden) och skottat snö. Slutade med att det blev så stor hög att de hoppade ner i från taket. Hmmm. Sånt fixar inte jag att höra !!!

Barnen börjar sportlovet imorgon. Idrotts hallarna har stängt på grund utav ras risk. Så Jennifers träningar blir förflyttade eller inställda.

Jennifer har varit kocken idag och gör pannkakor. Hon har blivit en riktig hejare på det. När vi kommer hem står maten på bordet.

Snön rasade ner ifrån taket igår kväll. Kan säga som så att våra källar fönster är begravda. De klarade sig utan att gå sönder och det tackar jag för.

Nej nu ska jag kolla på Tv play på Solsidan. Missade det i Fredags. Ha det gott. KRAM

21 Februari 2010  | Länk | Jobb - Helg | 0 kommentar
Skotta ...skotta...skotta...

Hejsan ! Har varit ute med Kidda och skottat. Garage infarten så att vi kan få ut bilen. Huba vad tungt det var. Och var ska man göra av allt snö? En stor mängd snö hade rasat ner från grannens tak. VILKEN HÖG DET BLEV!! Tur att ingen hamnade under.

Jennifer leker i snö högen. Så liten hon ser ut och så mycket snö....

Har fått beröm för våran skottning nästan alla år. Tror fasen det vi skottar ju nästan hela gatan.

Garage uppfaten är precis färdig skottad. Inge mer snö nu tack! (snöar förfullt)

Kidda och Jennifer tjatar nu om att jag ska med till Hemmakväll och köpa godis. Hmmm vill inte ut igen. Åker säkert på en omgång skottning igen innan jag får lägga mig.

Kolla snön på taket. Undra när den har lust att rasa ner ?

Rigge vad får man av att skotta då? Haha .

Ha det gott och vi ses. KRAM

20 Februari 2010  | Länk | Jobb - Helg | 1 kommentar
Och snö kom det !!!!

Hejsan ! Vaknade till vid 4.30 tiden i natt och såg att det hade kommit mycket snö. Tänkte väl inte mer på det och gick och la mig igen. Kidda skulle jobba extra idag så vi båda var uppe i morse. Och då såg jag att det var ju minst 30 -40cm som hade kommit. Kanin buren på baksidan bara försvann. Begravd kanin!!! Kidda var ute och skottade. Men bara en stund senare var det dags igen. Envis är han också och cyklade.....Ingen komentar...

 Jag gick till jobbet idag. Det var inte skottat på gång/cykel banan. Snö upp till knäna hela vägen. Gick lite på stora vägen som var skottad. Men jag tänkte med min otur i vinter blir jag väl påkörd också.

Kan inte minnas att jag har sett så här mycket snö här nere.

Träffade Ludde på vägen. Han var med sin matte och skottade. Kan säga att han ville IN!!!

En bild ifrån när jag tröttnade att pulsa i snö. Men kommer det en bil bakom så tror jag inte att han kan stanna i tid. (Kom ingen)

Promenaden brukar ta ca 30 min. Denna gången tog det 45 min. Och blöt om fötterna var jag också.

Efter jobbet när jag skulle hem var det plogat. Men vatten pölar och slask. Mötte en bekant på vägen. Men som tur var räckte det bara med hej. Jag ville bara hem. Skorna var blöta och trött var jag.

Kidda hade maten klar och hunnit skotta.( Nu har han deckat i soffan)

Vad händer i kväll? Ingen aning. Blir väl Melodifestivalen. Kanske en film. Ska jobba hela dagen i morgon. Och jag hoppas verkligen att jag slipper gå. Jag börjar kl.7.

Ha det bra och vi ses, KRAM

20 Februari 2010  | Länk | Jobb - Helg | 2 kommentarer
Mycket snö blir det .....

Hejsan ! Hörde att det skulle bli snö kaos idag. Klass varning 2. Tänkte väl inte så mycket på det. Efter att jag hade bloggat idag så började det snöa. Det bara vräkte ner. Snabbt insåg jag att det inte skulle gå att cykla. Kanske till jobbet men hem får jag ändå leda cykeln. Då kunde jag lika gärna gå dit ...

Brevbäraren fick sladd med sin lilla bil idag. Trodde att han skulle välta. Hade ju varit riktigt komiskt. Han hade inte riktigt koll på sin mini bil idag.

Ganska mysigt att gå om man bara har tid. Jag leker mig fram med min mobil.

Det var +3 grader när jag gick på eftermiddagen. Hade regn jacka på mig för att slippa blöta kläder.

När jag var på jobbet så såg jag att det kom rejält med snö hela tiden. På nyheterna varnar de för stora mängder snö. Kidda sa att jag kunde ringa honom om jag ville ha skjuss hem. Men jag envisades med att gå hem. Han kan ligga i soffan och glo på sin OS.

Huba kom på att det var Fredag kväll. Nu blir jag väl ner klubbad på vägen. Förra helgen hade det ju varit fick tjuvar och mobil stölder. Många ungdomar utanför Noll tre fem. Deras språk är ju inte det vackraste.....

Kan ju inte klaga. Det ser ju väldigt rent och fint ut. Men ack så blött och kladdigt. Inte illa har fått en timmes promenad idag.

När jag kommer hem så ...Ligger kidda i soffan och glor på OS. Han har varit till Hemma kväll och hyrt 3 filmer och köpt godis.

Vet inte riktigt hur jag ska ta mig till jobbet imorgon. Det är väl bara till att gilla läget och gå. Cykel kan jag nog glömma. Det är inte plogat. Och bilen tycker jag att det behöver hemma. Nu dag nya bekymmer.....

Ha det bra och vi ses imorgon. KRAM

19 Februari 2010  | Länk | Jobb - Helg | 0 kommentar
Och så var det helg....

 

Hejsan ! Visst kom det en heldel snö igår. Och sen rejäla plus grader idag +3. Det blir väldigt plaskigt. Ska jobba hela helgen. Så jag känner inte direkt jippii att fara fram och tillbaka i denna sörja.

De varnar för att räntan är på väg upp. Oj vad det kan gör mycket med några siffror. Man har ju blivit bekväm med låg ränta på senare år. När vi köpte huset så låg den ju på 6-7 procent. Det blir tufft för de som har stora lån. Vatten och bröd och ha ett falskt leende på läpparna utåt . ?

Har en dröm om att äga en V50 i framtiden. Kollade på lite bilar och priser igår. Men en Begagnad på 6000mil - 06 ligger ändå runt 160 tusen. Då får nog gamla Bettan rulla ett tag till. Men drömmen finns kvar.

Kollade på dvd Fame igår. Inte min typ av film. Visst den var väl okej. Men hade jag missat den så hade jag inte varit ledsen för det. Låg riktigt bra på soffan med katten på magen och brasan sprakande.

I helgen ska nya Arenan invigas. Jennifers grupp är inbjudna på Söndag. Sen börjar sportlovet nästa vecka. Tur att jag jobbade extra denna vecka och inte nästa.....

Ha det bra och vi ses. KRAM

19 Februari 2010  | Länk | Jobb - Helg | 0 kommentar
Okej bara ett möte...

Hejsan ! Fick lite sov morgon idag. Så skönt! Har bara ett möte på jobbet på schemat. Åkte till jobbet klockan 13. Glömde naturligt vis pengar till Parkering. Hittade 10kr i plånboken men jag saknade 10kr till. Fick låna dem av en snäll arbetskamrat. 20kr för 4h på jobbet Hm!

Snö kaoset kom när jag var på jobbet. Ingen borste i bilen. Bläää ! Har blivit alldeles för bort klenad för sånt här. kallt och blött.

Mitt knäckebröd är slut så jag måste bara åka och handla. I detta väder. Fler i familjen som har fått smak för mina "Favoriter" så det tar slut snabbt. Envis är bara för namnet på mig.

Köpte mängder av olika sorters knäckebröd. Nu ska jag väl få ha mitt ifred.? Hittade en snöborste i garaget när jag kom hem. Grrr ! Vad gör den för nytta där? Nästa bil jag har ska ha vindrute torkare på bakrutan också!

Ikväll ska jag se Dvd filmen Fame som vi hyrde. (förra veckan) Bara ligga i soffan med en filt över mig. Den som stör mig ska jag bita i benet....

Åker nog på att skotta ikväll också innan lägg dags. Hörde att de varnar för 4 dm snö denna vecka. Och i tidningen står det att budgetten för snö röjning är slut. Vad säger man ? Lycka till.

Ha det bra och vi ses. KRAM

18 Februari 2010  | Länk | Ledig... | 2 kommentarer
Känner sig lite sliten...

Hejsan ! Känns som jag håller på att vända på dygnet och bli en natt människa. Jobbar min tredje kväll i rad och när jag kommer hem blir jag pigg. Morgonen ska vi inte prata om.... Zombie!!!!

Idag har inte hänt någonting. Jag har varit på jobbet hela dagen 7 -20. Var jätte trött i morse och cyklade. Det gick bra. Bara lite halt...

När jag kom hem hade Kidda en överraskning åt mig. Jag gissade på Julknäcke eller Mat sparat. Men nej han hade frostat ur frysen och fyllt på den. O så skönt att slippa det !

Nej nu ska jag bara ta och ruttna framför tvn. Efterlyst. Fötterna värker och jag är super duper hungrig.

Imorgon ska jag till jobbet igen. MÖTE !

Ha det gott och vi ses. KRAM

17 Februari 2010  | Länk | Vintern 2010 | 0 kommentar
Känner mig som en nattuggla...

Hejsan ! Var helt okej att gå till jobbet idag. Vägarna var öppna +3 grader. Kidda har hämtat ut min gamla cykel från verkstan och notan var okej 580kr.

Efter jobbet när jag kommer ut ser jag all snö!!!! Känns som vi är på ruta ett igen. Jag tyckte ju vägarna började bli okej nu. Så tjatigt !!!

 

Annars är det väldigt mysigt att gå. Om man inte har bråttom. Man hinner ju tänka på ett och annat. Eller planera hela veckan haha

Denna vintern känns lång. Min arbetskamrat frågade när påsklovet var. Påsklovet ? Du menar sportlovet?

Just nu känns ju våren väldigt långt borta. Har ju raderat förra året har på bloggen så jag kan ju inte heller se hur det var då. Smart jag är !!!

En bild från bron mot Nissan och Havet. Man ser bara ett snö täcke och inget vatten.

Biblioteket är också helt dött. Annars brukar det hänga ett gäng ungdomar utanför. Doften ifrån Östras bröd hänger i luften...

När jag kommer hem så rullar OS på tv. Har en semla som väntar på mig i kylskåpet. Gott!

Imorgon ska jag cykla. Känner inte jippiii precis. Men jag orkar inte börja gå klockan 6.15. Eller vi får se. En ny dag i morgon med nya bekymmer. KRAM

16 Februari 2010  | Länk | Vintern 2010 | 0 kommentar
Ett nytt försök....

 

Hejsan ! Då gör vi ett nytt försök. Har startat om datan nu och då går det bättre.... Skrev innan om att jag tittade på Ellos vår kläder igår via data. Men de skulle inte komma förrän i Maj. Har fått problem med H&M beställningen som jag gjorde i Januari. Hela tiden blir det försenat och kommer ev. i slutet av April.

Ska nog gå till jobbet idag. Vädret är så lurigt och jag har inte lust att hitta på fler dumheter. Just nu ligger det på en plus grad och snöar. Igår kväll kröp det ner sen till - 5 grader. Det snöar och smälter samtidigt.

Har fått problem med altanen. Det droppar in och plast taket bågnar. Och mer snö kommer det.

Jobbar kvällen idag igen. Och sen hela dagen i morgon. Så mina familje medlemmar ser jag bara av en snabb sväng.

Jennifer kom igår och kröp intill mig i soffan. Hon hade med sig två skedar och Alla hjärtans dag tårtan från i söndags. Sen satt vi och mumsa på den och tittade på spårlöst. Kidda tittar bara på OS och Alexandra tittar på tv i sitt rum. (Källaren)

 Ha det bra och vi ses. KRAM

16 Februari 2010  | Länk | Vintern 2010 | 0 kommentar
Knns som en repris fr[n g[rdagen......

Hejsan ! Idag kommer det mera sn; . Typiskt nu strular datan f;r mig ocks[. Fick Ellos Katalogen ig[r. Tnkte jag skulle skicka efter lite nya klder till barnen. Och ven lite badklder. Men leveransen skulle bli i Maj s[ du skiter jag i det. Skickade ju efter badklder ifr[n H^M f;r ett tag sedan. Leveransendr har blivit f;rsenad flera g[nger om. Glad om vi f[r de innan vi ska resa.

Jag tror att det r bttre att k;pa klderna direkt i butik. kanske kostar mera men du vet vad du f[r.

Jennifer har sv[rt att hitta bra klder nu. Mycket tycker hon r aldelles f;r flickigt.

Nej nu tar jag och avslutar detta. Har f;rs;kt att ta ut batterina men inget hjlper. Starta om datan-

Ha det bra och vi ses.KRAM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16 Februari 2010  | Länk | Vintern 2010 | 0 kommentar
Dagarna går ganska snabbt ändå....

Hejsan ! Har en sak som håller på att göra mig tokig. Jag ser det varje vecka och muttrar lika dant varje gång. Men hur sjutton tänker man? Kråkorna har ju jätte roligt.På sommarn har vi skräp överallt. Och jag vägrar att plocka upp det. Äckligt!!!!

 Lämnade in min gamla cykel på lagning idag.( 2 min innan lunch)De går på lunch kl 13- 14. Sen gick jag till Jobbet. Det har snöat hela dagen idag. Och jag som inte vill ha mer snö. Vägarna vill jag ha fria. Men snön kan få ligga kvar.

Hinner inte mer en komma till jobbet så blir jag kallad till Chefen.... Oj vad har jag nu gjort? Huvud Semestern ska vara in lämnad senast idag. Och jag som inte vet vad jag ska göra ? Har inte så mycket att välja på. Jag har tidig och vi måste ha tre veckor samman hängande.

Kidda ringde till jobbet idag och undrade om han skulle komma med min ny renoverade cykel. Valde att gå hem i stället. Det snöar och fryser på så jag tog det säkra före det osäkra och gick hem. Det tar ca 15 min att cykla och 30 min att gå. (snabb takt)

Okej i morgon är en ny dag med nya bekymmer. Ha det gott och vi ses.KRAM

15 Februari 2010  | Länk | Vintern 2010 | 0 kommentar
Kollade film igår....

Vi tittade på film igår som jag hade hyrt till Alla hjärtans dag. Den var riktigt bra. Även Kidda gillade den och skrattade flera gånger. En ledtråd..... Så ska männen tas !

15 Februari 2010  | Länk | Vintern 2010 | 0 kommentar
Tuff vecka....

 

Hejsan ! Vaknade idag och såg att det snöade. Attans hur kommer jag till jobbet idag ? Ska in med min gamla cykel på lagning idag. (fixa växlarna)Alexandra ska ha den. Den är i bättre skick en hennes trotts 15 år på nacken.

Hade ju inte gjort det om inte min hade gått sönder. Ibland måste man få tummen ur röven.. Men tråkiga utgifter.

Ska arbeta extra idag. Har en tuff vecka framför mig. Ska jobba 49h denna vecka. Observera jag jobbar annars inte heltid. Mitt andra hem kommer att vara jobbet denna vecka.

Dags att planera semester. För oss är det dags att lämna in nu. Jag åker på tidig semester iår. Vad gör man ? Alla vill ju ha sen. Bara att gilla läget och se glad ut.

Det var allt från mig. Ha det gott och vi ses. KRAM

15 Februari 2010  | Länk | Vintern 2010 | 0 kommentar
Alla hjärtans dag...

 

 

Alla hjärtans dag blir bara större med åren. Nu ska man komma ihåg alla. Pust!

Här hemma tycker jag bara att det har blivit mycket större. Nu ska alla ha presenter. När jag var ung var det bara typ till pojkvännen man gav något. Inte till alla i släkten.

 

Fick en lax tallrik igår kväll av Kidda när han kom hem. Visst det var ju gulligt. Men 109 kr för lite lax och sallad !!!!

Ungarna har fått var sin chocklad ask på alla hjärtansdag av oss. Det är tanken som räknas och inte summan.

Jennifer har köpt en liten present med sina egna pengar till familjen.

Kidda kom även i morse med en Tårta som vi skulle ha till fika.

Snart blir det film. Men troligvis bara Kidda och jag. Alexandra ska med Pojkvännen Wille på bio och Jennifer har en kompis hemma.

Men jag tycker att vi har tänkt och slängt över varandra tillräckligt med presenter. Så nu är alla fri och får göra vad de själva vill.

Ha det bra. KRAM

14 Februari 2010  | Länk | Ledig... | 1 kommentar
ingen bra start på dagen...

Hejsan ! Igår satt jag med ungarna och kollade Melodifestivalen. Eller Alexandra satt med datan samtidigt, Jennifer med mobilen och jag med katten. Tycker att det inte är något vidare längre.......

Efter Melodifestivalen rullade vi på en av filmerna.

Gud vilken sorlig historia! Ungarna pep iväg ganska tidigt. Men jag kollade färdigt på den. Jag är inte den som gråter i första taget. Men denna ! Slag under bältet. Jätte bra !!!!

Idag har det varit tjafs hela morgonen. Alexandra ska jobba och Jennifer ska träna. Rena korsdraget genom huvudet redan på morgon. Men nu sitter jag här i min ensamhet. En kopp kaffe och dator så försvinner korsdraget.

Ska ta itur med hemmet. Hur kan det se ut som det gör efter bara en dag? Bor nog troll i väggarna.

Ha det bra och vi ses. KRAM

14 Februari 2010  | Länk | Ledig... | 1 kommentar
En bra Lördag...

Hejsan ! Jennifer har varit med en kompis idag. Gjorde mig till och gjorde lite våfflor till dem. Hade inget fika hemma.

Alexandra slutade jobbet idag kl.14. Kom lagom hem till dukat bord.

Sen fick jag skjussa Kidda till Stefan. De skulle samlas där innan bussresan till Falkenberg. Jag och barnen gjorde oss redå sen för Hemmakväll. Mycket godis och film blev det.

 Nostalgi.....

Tyckte texten passade flickorna.......

 En film till imorgon på alla hjärtans dag.

Ska ha en riktig skön hemma kväll med mina flickor. Alexandra kommer nog somna tidigt eftersom hon ska jobba även i morgon.

Ha det gott och vi ses. KRAM

13 Februari 2010  | Länk | Ledig... | 0 kommentar
Idag ska jag ta dagen som en Lördag.....

Hejsan ! Idag har jag lovat mig själv att ta det lungt. Jag har avbojt Mys kväll hos syrran med Melodifestivalen. Jag ska vara hemma med mina barn och bara vara. Kidda ska på Whisky provning till  Laxbutiken. Bussen kommer och hämtar dem kl. 15.45.

Alexandra är iväg och jobbar. Trodde hon skulle vara nervös på morgonen men det hade gått riktigt bra. En tuff tjej. Hon förstår poängen med detta och vill verkligen. 

 

Ska med Jennifer idag till Hemmakväll och köpa lite godis . Ev någon film om vi hittar.

Ha det bra och vi ses. KRAM    Får åter komma ikväll med lite bilder...

13 Februari 2010  | Länk | Ledig... | 0 kommentar
INTE MIN DAG.....

KAN SÄGA SÅ MYCKET SOM ATT IDAG ÄR DET INTE MIN DAG !!!!

Började med min cykel tur till jobbet som slutade med en smäll. Jag åkte i backen igen. Denna gången klarade jag mig men inte cykeln. Handbromsen och växeln gick sönder.

Har nog stukat handen. Öm men inte svullen. Bra irriterande !!!!! Lovade ju mig själv att ta det lungt. Men jag missade isen och han inte sakta ner.

Efter jobbet åkte jag till crescent och lämnade in cykeln. Kommer väl kosta skjortan. Men det skiter jag i. Jag ska ha min cykel och fortsätta cykla. Gick en sväng genom stan. Köpte lite linsväska hos Optikern och sen nya brannvarnare på Clas Olsson. Gick sen till Morsan på en kopp kaffe.

Kidda kom till morsan. Han åkte inom Grottans blommor och köpte en blomma till Morsan. (Alla hjärtans dag) Sen hjälptes vi åt att sätta fast den nya brannvarnaren. Snabb kopp och promenad hem. Huba så kallt det var !!!! Det blev en ofrivillig promenad.

Alexandra ska baka här hemma till Gymnastiken som ska stå på torget imorgon. Tyvärr kan Alexandra själv inte delta eftersom hon ska jobba i morgon. (HAFA)

I kväll ska jag nog inte göra så mycket. Musten har gått ur mig. Och det känns som en hopplös dag. Men då kan den bara bli bättre.

Tog lite bilder på stan när jag promenerade. Måste ju leka på vägen.. Börjar med en bild på Nissan som är helt igen frusen.

Sen en bild på Trafiken vid viadukten.

Observera att så här ser inte alla cykelbanor ut !!! De finns det som bara är av is !!!! Detta är ju rena drömmen. Men tyvärr åt fel håll. Åt mitt håll skiner inte solen haha

Dagarna är det plus grader och på kvällarna ner till -10 grader. Det blev rena skridskobanan på vissa ställen. Tog ett foto hur det ser ut från taken.

 Ha det bra och vi ses.KRAM

12 Februari 2010  | Länk | Vintern 2010 | 9 kommentarer
Ny dag med nya äventyr....

Hejsan ! Idag har det inte hänt mycket. Fastnade på Facebook och chattat med halva Laxå känns det som. Morsan har ringt och vi försöker att lösa en räkning som står i mitt namn och inte hennes. Hmmmm. Vet inte hur många gånger som vi har ringt och försökt att ändra på det.

Vädret håller i sig. (minus) Men dagarna är jätte fina med mycket sol. Tycker att man blir piggare av ljusare dagar. Vägarna är också lättare att ta sig fram på.

Idag är det dags att jobba kvällen igen. Känner mig lite sen i planeringen eftersom jag fastnade vid datan.

Ha det bra och vi ses. KRAM

11 Februari 2010  | Länk | Vintern 2010 | 0 kommentar
Skönt med ledighet...

Hejsan ! Idag har dagen flytit på riktigt bra. Gillar mina lugna mornar. Lovade att jag skulle till morsan idag. Hade lite svårt att komma iväg. Hade lite mycket måsten här hemma. Till slut kom jag iväg.

 

Jag hittade en mobil telefon på vägen. Såg på telefonen att den tillhörde en flicka och sen dog batteriet. Typiskt ! Muttrade lite över att behöva åka till polissatationen och lämna in den. Sist vi hittade en mobil telefon så funkade inte sammarbetet....

Åkte till morsan och drack kaffe och hjälpte henne med brannvarnaren. Eller hjälpte... Jag förstörde hela frästet ! Så det blir till att åka dit till helgen och fixa den. Efter tre bränder i det huset så är det bara ett måste att ha brannvarnare.

När jag kom hem så hittade jag ägarn till mobil telefonen. Det var en flicka som jag misstänkte och hon blev jätte glad. Och lustigt vi bodde nästan grannar. Varför fanns det ingen vänlig själ när Barnen tappade sina mobiler? Eller var det sammarbetet med polisen som inte funkade? Dyra leksaker !!

Vad händer idag? Ska snart laga lite mat. Och sen blir det tv i kväll.

Ha det bra och vi ses. KRAM

10 Februari 2010  | Länk | Ledig... | 1 kommentar
Dagen rullar på...

 

 

Vaknade idag och sa till mig själv att jag skulle ta det lungt idag. Efter frukosten blir jag rastlös och börjar plantera om alla blommor. Visst skönt att ha det gjort. Nu rök de sista Amaryllisen också.

Idag är det jag som ska stå i köket. Men jag gör det enkelt för mig. Potatismos och korv. Eller enkelt det är ju berg av potatis att skala.

Hörde på radio idag att Svinalängorna ska bli till film. Bra bok hoppas att det blir till en bra film. Har du inte läst den så gör det.

Pratade med mamma idag också. Oj det var länge sen jag var och hälsade på hos henne. Lovade att jag skulle dyka upp imorgon. Hon behövde lite hjälp med olika saker. Hade ju kunnat ta det idag men blommorna tog längre tid en planerat.

Ha det bra och vi ses. KRAM

9 Februari 2010  | Länk | Ledig... | 1 kommentar
Måndag och mitt huvud känns så tungt !

Hejsan! Varför är alltid Måndagar tuffare än andra dagar? Fick sånn huvudvärk på jobbet idag så jag trodde jag skulle gå åt. Jag stressade så jag visste inte vilket ben jag skulle stå på. Tio bollar i luften och jag kan inte fånga någon kändes det som.....

Nu är jag ledig två dagar. Känns väldigt bra. Har inget planerat vad jag vet nu. Men med mig vet man aldrig......

Tröttnade på min ljusa look igår och tonade håret mörkare. Mellanbrun. Visst har väl fått höra att det är ljus jag ska vara Okej på sommarn blir det naturligt men nu känns det bara fel. 

 

Kan säga att min familj märkte inte ens skillnaden. Hade en riktigt glad dotter som kom hem idag.(äldsta) Hon erbjöd sig att laga mat. Waow !!!!!

Meny: Pasta med pasta sås och bacon. Dryck : Hallon soda

Var nervös att det inte skulle gå vägen. Tyckte hon pratade mer i telefonen en vispade i den vita såsen. Men hon klarade det !

Inte varje dag som man blir bjuden på mat av sin dotter. Bara hon och jag. Kidda är på jobbet och Jennifer på träning. (Nissaflickorna)

Livet har sina ljusa stunder - Hmmm vad var det för reklam ?

Ha det bra KRAM

8 Februari 2010  | Länk | Vintern 2010 | 2 kommentarer
Hjälp jag går åt...

Hejsan ! När jag kom hem igår från jobbet så var det huset fullt av ungdomar. Inte en eller två... utan åtta stycken. Kidda och jag satt och tittade på Shell we Dance? Och jag ska klassas som ung förälder, men jag orkar inte med. Blir väldigt lite sömn.

Men Alexandra var till Kyrkan idag. kl.10 (konfirmation) Och hade predikan om lögner och förlåtelse. Haha Den satt fint !

Bra trött i ögat i morse. Och sen söndagar som känns som man är den ende ute på vägarna.

När jag kommer hem erbjuder sig Kidda att vara kocken. Det tackar jag för! Men jag undrar hur det ska gå...... Smög mig in i köket och tog ett kort.

Haha här har vi kocken med armarna i kors. Lovade att jag skulle visa en annan bild så det får jag väl också göra.

Efter maten ska vi åka till Ica Maxi och handla. Tror jag är piggare idag än i morgon. Har lite funderingar på mörkt hår igen.... Eller lite mörkare(toning)

Jennifer har sovit över hos Syrran och Janne i natt. Kan säga att hon är bra sliten idag. Tävlingen igår och lite sömn blev nog droppen.

Gick riktigt bra. Fick silver i kula. Dm i Halland.

Nej dags att sluta. Ska iväg och handla. Ha det bra KRAM

7 Februari 2010  | Länk | Jobb - Helg | 2 kommentarer
Hmmm...ingen bra start på dagen....

Hejsan!

Klockan är snart 12 och det känns som jag inte har sovit en blund i natt. Vaknade kl.4 i natt av att porten stod öppen och bankade med vinden. Var bara att klä på sig och gå ut och stänga den. När jag kommer in har jag svårt att somna igen. När jag sen har somna så ringer klockorna här hemma att Kidda och Jennifer ska upp. Tävling med Friidrotten.

När de sen åker iväg så dröjer det inte länge förrän de kommer tillbaka. Tiden var fel och det var för tidiga.

När jag väl sen är uppe och duschat så ringer det på dörren. Ropar till Alexandra att hon ska öppna. Men tror du att hon gör det? Det ringer och knackar. Blir till att öppna halv naken med handduken. Där står en gubbe(Andreassons plantskola ) som har klippt våra äppelträn och vill ha betalt. Vilken morgon !!!!!!

 Vädret ligger på 0 grader. Snön börjar bli farlig på taken. Ser hur det börja tynga neråt. En vacker dag får man väl det i nacken när man ska till jobbet. Varje år brukar snön komma ner på altan taket med ett brak. Man kan tro att huset rasar.

Okej dagen kan bara inte bli sämre. Ska fixa med lite tvätt och disk innan jag åker iväg till jobbet. Ha det bra . KRAM

6 Februari 2010  | Länk | Jobb - Helg | 2 kommentarer
Urk ...ingen bra Fredag...

Hejsan ! Hela dan idag blev skit genom ett telefon samtal. Musten gick ur mig och resten av dagen blev bara ett falskt leende. Gråter inombords men livet går vidare...... Bara att gilla läget.

Det var ju barnensdag idag. Och det var bara att gilla läget och spela allan...

Har inte gjort så mycket idag. Städat och lagat mat.

Skickade blommor igår till ett födelsedags barn i Kumla som fyllde 35år. Blev riktigt glad när hon ringde och tackade och vi kunde skoja bort allt mitt tråkiga.

Vädret är lurigt. När solen skiner så ligger det på +2 grader och snön smälter och sen till kvällen blir det minus grader. just nu ligger det bara på -2 grader. (igår kväll -10 grader)

Hoppas du har haft en bra dag. Ha det bra . KRAM

5 Februari 2010  | Länk | Jobb - Helg | 0 kommentar
Lite vatten över huvudet...

Hejsan ! Jag som sa precis att mina barn inte ofta är sjuka. Jennifer kom idag och beklagade sig över halsen. Det är väl förkylning på gång. Har mitt lilla apotek hemma att ta till när det behövs.Jennifer har många år vid förkylning fått krupp.(Medicinerad som liten) Läkarn säger att flickor inte har krupp så att det kan inte hon ha. Men lik förbannat sitter vi på Viktoria kliniken och behöver medicin. Dock inte i år och jag hoppas verkligen att vi slipper. Ikväll har hon bara ont i halsen och jag hoppas att det bara blir lite heshet utav det och inte hosta eller svårigheter med andning.

Perfekt att ha Zyxcitron hemma vid förkylning. Jag har alltid det hemma. Ofta kommer ju förkylningar som överraskning på kvällen.

Eller:

 

För rethosta på kvällen. Alla sätt är bra utom de dåliga.

Ha det bra och vi ses. KRAM

4 Februari 2010  | Länk | Vintern 2010 | 0 kommentar
En vanlig torsdag...

Hejsan !

Vaknade i morse trött och ont i ryggen. Allt skottande börjar ta ut sin rätt. Men under dagen sen rättar det till sig. Det regnade igår kväll när vi var ute sista rundan. Och sen fryser på till natten. Rena skridsko banan! Klarade mig hel skinnad till jobbet. Träffade syrrans gubbe i morse mitt i allt också.

 

Efter jobbet var det lika lurigt på vägarna. Solen smälter snön men på visa ställen är det fruset. Men klarade hemfärden också utan dumheter.

Barnen har haft studiedag idag. Jennifer har varit i den nya Arenan och spelat Pingis tunering. Alexandra har bara varit hemma och softat.

Ikväll ska jag städa och röja upp. Barnen kommer imorgon. Grannens assistent var över och frågade fall han fick låna våra skottnings grejer. Visst får han det men ibland undrar jag när de ska stå på egna ben. Hmmm... Allt vi köper nytt får grannen det gamla Grill, kratta , Spade mm

Ha det bra och vi ses. KRAM

4 Februari 2010  | Länk | Vintern 2010 | 0 kommentar
NU ÄR DET VINTER...

Hejsan ! Huba vad trött jag var i morse. Ville inte lämna sängen. Åkte lite tidigare till jobbet idag. Visste inte hur vägarna såg ut och hur lång tid det skulle ta. Det gick ganska bra. Nästan hela vägen kunde jag cykla. Kom i god tid till jobbet. När jag hade bytt om och skulle få rapport så står "grannen" framför mig. Så snopen jag blev. In ringd som kryssare från ett annat ställe. Okej trevligt. Har kännt mig som Askungen idag alla bara ropar - Kom hit !

När jag kom hem var det bara till att börja skotta snö igen. Om jag bara har tid och ork så tycker jag att det är okej. Blir nog att man får gå ut en gång till ikväll. Det kommer mera...

Jennifer har tagit sin andra svininfluensa spruta idag. Ungarna har varit väldigt friska de senaste åren. Tacka gudarna för det som vi har vaccinerat dem. När de var små var de ofta sjuka och man fick aldrig någon riktig lön.

Har våran lilla kanin "arg piggan" fortfarande ute. Hon vill inte vara inne alls. När det var -18 grader så var vi oroliga att hon skulle gå åt. Men nej då hon trivs som fisken i vattnet. Det är ute hon vill vara.

Nej nu har jag en riktig svack. Dags att brygga lite kaffe innan man somnar. Ha det bra och vi ses. KRAM

3 Februari 2010  | Länk | Vintern 2010 | 0 kommentar
Mycket snö blir det....

Hejsan ! Lång dag idag. 2 pass = 10timmar. När jag åkte till jobbet imorse fick jag gå nästan hela vägen för att det inte var skottat. Men jag kom i tid. Sen efter jobbet skulle jag hem i kaoset. Inte en plogbil så långt ögat når... Det var bara till att leda cykel hem igen. Jag är så envis ibland så jag är dum! 

Man hinner ju tänka en heldel i allafall när man går. När jag kom hem var det bara till att börja skotta snö. Blää !!!! Buh och mer ska komma imorgon...

Så vad har jag gjort idag ? Jobbat 10 timmar . Promenerat ca 1h och skottat snö 30 min. Låter ju som rena tränings passet Haha

I morgon har jag bara mitt eget pass och det tackar jag för. Kommer nog ha träningsvärk av skottandet.

Börjar kl.7 i morgon. Hoppas verkligen att det har plogat imorgon så att jag slipper gå till jobbet. Eller jag tar bilen....haha

Alla skolbussar är inställda imorgon.

Ha det gott och vi ses. KRAM

2 Februari 2010  | Länk | Vintern 2010 | 0 kommentar
Dags att återgå till jobbet.....

Hejsan ! Då var det dags att jobba idag. Vädret ute har slagit över till Plus grader. Väntas mer snö? Idag är det 1 Februari och kommunen ska spara el på att släcka ner var tredje lampa. Gäller att ha lyse när man åker hem annars blir man väl påkörd också.

Var ute en sväng igår och cyklade. Mötte Jennifer efter träningen.  Man brukar ju säga att man formar sina barn. Och i detta fallet har jag nog format dem. Barnen vill inte cykla när det är halt. Men jag ger mig inte. Jag ska cykla. Har inte tiden och lusten till att gå. Men jag kommer nog att ta det lite lugnare.

Mycket snö är det. Kan inte säga att jag är trött på det. Tycker det blir ljust och fint. Men jag är trött på kylan och växlingarna. Vet ju aldrig om det är plus eller minus -12 eller -2.

Har en down period för ett tag sedan. Trodde det var tröttheten efter julen. Köpte Berocca. Har tagit ett glas varje dag sen dess. Men jag vet inte om det hjälper. Mitt råd är nog att lägga sig i tid och gör det som är roligt och det som du gillar. Men visst det innehåller c-vitamin. Håller kanske förkylningen borta.

När min syster var på besök när jag var sjuk och tyckte att allt var skit. Så råkade hon bara säga att vi snart måste boka in en Ullareds resa. Äldsta dottern skriker -Då ska jag med ! Jag kände också att jag var med på det. Och vet du vad ?! Jag blev pigg och glad utan något piller haha

Ha det gott och vi ses. KRAM

1 Februari 2010  | Länk | Vintern 2010 | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mrs.. Lilla... Bofink                                             Skaffa en gratis hemsida