Startsidan Blogg Fotoalbum FILOSOFERAR Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
6
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30
31
<<
Oktober (2018)
>>


Hur orkar man?

00:46

Ibland undrar jag hur mycket mitt psyke kommer att tåla trakasserier på nätet...en troll har angripit mig nu öven ett år, mycket aggressivt, sjukt, psykopatiskt...har vant mig vid detta...men kommer jag att orka hur länge som möjlit...denna troll har jagat bort många skribenter därifrån.

Tänk er, jag som är så himla känslig, hur har jag kunnat skaffa mig denna hårda hyd och tål troll-kvinnans vidriga skriverier om mig?

Kan det kanske vara så att nu när jag är fri från nästan alla måsten, så min styrka har ökat? ..Mycket möjligt...men ändog litar jag inte på mig att jag kan tåla trolln hur länge som möjligt...men jag skall försöka.
Jag svarar numera aldrig till henne...och som tur är, finns där faktist några som vågar försvara mig.
-

23 April 2019  | Länk | ***HSP-känslor-livet* | 0 kommentar
Troll (2)

00:20

Lite som fortsättnin på föregående inlägget:

Undrar varför vissa individer uppträden som troll? Vad vinner dom? ..har dom inget samvete alls? ..Vill dom bara förstöra? ..Varför? 

Kan det vara så att dom mår psykiskt dålit och vill att även andra skall må dåöigt? .Hur som helst, dessa troll mår inte bra, att uppträda även som en psykobat är ju sjukligt..
Fast jag är hundra procent säker att dessa troll vågar inte uppträda lika ilsket och elakt i reala livet...i nätet släpper dom alla hämningar och visar sitt innersta för alla, den sidan av dom som dom inte vågar släppa ut i reala livet, men in nätet lever dom rövare...Undar om dom njuter av att trakassera andra?
-

23 April 2019  | Länk | ***livet-nu****** | 0 kommentar
Troll

00:05

Trollen , dessa eländiga troll, 
skrikande och gapande troll, 
trollen skapar negatin energi.

I ett diskussionsforum där man kan skriva både anonymt och registrera sig ett namn...där härskar oftast trollen...jätte tråkigt...har varit där nu några år och lärt känna ganska bra dom få där som är registrerade.
Har gjort iakttagelser när och i vilken situation kommer trollen dit...har märkt att alltid när en registrerad kvinna är inte där så då kommer även trollen dit...denna kvinna är mycket oborstad, barnslig, grälsjuk och mycket elakt mot vissa av oss, t.ex mot mig.
Jag anar att hon skriver även anonymt samt att henne kompis skriver anonymt och skällen på som tusan på oss andra som dom hatar av olika orsaker...
Självklart vill jag inte komma med en sådant påstående där, för det är bara min analys av detta, den behöver alltså inte vara sant...men min magkänsla säger att det är så...
Ibland lider man psykiskt av denna kvinnas elakheter...hon misstänker, skäller, inbillar, tror och ljuger och använder elaka ord och hon skriker och gapar.
Jag fattar inte varför jag är kvar där fortfarande...där är oftast som en sandlåda där några nyligen blivna tonåringar får raseriatacker...
Men jag har fått en mycket tjock skinn där...tål mycket och numera bryr jag mig inte så mycket av denne gapande tants elakheter...brukar numera skatta åt henne eländiga skrivelser.
-

23 April 2019  | Länk | ***livet-nu****** | 0 kommentar
Friheter gör gott för mig

05:12

Frihet, underbar frihet

Jag tycks ha lärt mig att inte bry sig särskilt mycket om aggressivas aggressiva skriverier och prat...det kan vara så att friheten nu gör det att jag mår verkligen bra och därför kan jag gå förbi aggressivas aggressivitet mot mig utan att bry mig om det...
Att inte längre behöva arbeta är som paradis för mig :) 
Livet känns underbart utan alla måsten som man var förut tvungen att göra...nu tycks se som att jag lever ett helt annat liv än förut...friheten tycks göra gott för mig...sinnet är lättare...man blir inte lika lätt sårad eller sur heller.
-

21 April 2019  | Länk | ***HSP-känslor-livet* | 0 kommentar
Emotionell intelligens

06:55

Emotionell intelligens visar vilket stadium av känslolivet man är...emotionell intelligens växer med åren...man växer av erfarenheter...man x och lär av sina erfarenheter och av sina misstag...att känna empati och medkänsla för en främmande människa, växer även det med tiden...när man nått dit att man känner hur den andra mår, då har man kommit ganska långt...att vilja hjälpa är stort, det visar att man känner, känner för den andre och vill hjälpa om man kan...

Genom åren när man blir äldre och äldre, har man mycket bättre emotionell intelligens än när man var ung och kanske "dum" ;) Alla ligger i sina egna nivåer i sin utveckling även vad gäller emotionell intelligens...man märker var andra är när man hör deras prat eller läser vad dom skriver...man kan känna och läsa mellan raderna hur den andra mår...många gånger syns det mycket tydligt hur någon mår.
Man skall dock försöka låta alla utvecklas i sin egen tackt...men man kan ge dom ahaa upplevelser i förhoppningen att det gick fram...man kan alltså inte tvinga någon att utveckals för alla utvecklas i sin egen tackt.
-

20 April 2019  | Länk | ***HSP-känslor-livet* | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida