Startsidan Blogg Fotoalbum FILOSOFERAR Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
7
8
9
12
13
17
20
21
26
29
30
<<
December (2018)
>>


Livets trappa

05:32

 Och så kan man vidga detta genom att säga att det finns en hel massa olika trappor, korta och långa, på alla livets vägar och stigar och gator. Ibland kan vi välja vilken väg vi skall vandra och vilken trappa vi skall gå, gå ner eller upp. Valmöljigheten finns nästan alltid. Vissa dagar har vi lätt att klättra upp på vilka tarppor som helst, med ett leende på läpparna. En annan dag kanske vandrar vi ner på trappan, neråt, med ett sorgligt leende på ansiktet. Livet är sådant. Livet är inte bara en rak väg med ibland trappor uppåt. Något att tänka efter, så att man är beredd att inte falla ner från trappan och göra sig mycket illa.
-

22 Februari 2020  | Länk | *****FILOSOFI*********** | 0 kommentar
Kan du förlåta?

05:30

 Man glömmer inte, man glömmer inte varken det positiva eller det negativa som hänt eller sagt. När man blir gammal och gaggig, det är väl då man glömmer?
Förmodligen menas här med glömma att man tjatar inte om gamla händelser, tar inte upp d och fortsätter anklaga eller påminner om händelsen hela tiden.
Man har inte förlåtit fast man kanske sagt att man förlåtit, ifall man påminner om händelsen.
När man har bearbetat händelsen, förlåtit och knuffat händelsen åt sidan, i ett slags minnesbank i hjärnan. Man har alltså inte glömt, men man har förlåtit och iom att man har förlåtit, låter man händelser vara där i minnesbanken. Enkelt eller hur?
-

22 Februari 2020  | Länk | *****FILOSOFI*********** | 0 kommentar
BB: Jasmins påhittade förälskelse

05:25

 Oh Jasmine, Jasmine, sluta vara rädd. 
det är inte farligt att bli utröstad från BB, 
sluta med denna dumma påhittade förälskelse för Sami,
blanda dig inte med dårar, , 
skärp dig, var en kvinna och inte en rädd "liten flicka", 
gå ut med högt huvud,  var inte rädd
 
🆗

22 Februari 2020  | Länk | **tv--DOKUSÅPA | 0 kommentar
Frågorna som TV4 inte vill svara på

06:21

Här frågorna som Expressen har skickat till Charlie Forsberg:

1. Två deltagare har kastats ut efter antisemitiska uttalanden, en annan har fått en varning för grova uttalanden om att våldta andra i huset och ytterligare en deltagare har fått hjälp av TV4 att tatuera över nazistsymboler. Hur har det här gått till?

2. Sami som kopplas till högerextrema miljöer är fortfarande kvar i huset. Hur motiverar ni det?

3. Kommer ni vidta åtgärder mot Sami?

4. Vad vidtar ni för åtgärder för att liknande situationer och personer inte ska castas igen?

5. Två programledare har hoppat av i protest mot Sami. Hur ser ni på det?

6. Efter en vecka har två deltagare kastats ut, en har varnats efter grova skämt, en ersättare har hoppat av efter tre dagar och två programledare har hoppat av i protest mot en deltagares bakgrund med högerextrema och nazistiska kopplingar. Är ni nöjda med castingen?

7. Exekutive producenten Joel Bendrik säger i kommentar att ”Sami har i samtal med mig och produktionen tydligt tagit avstånd från rasism och högerextremism”. Men på Samis aktiva Instagram-konto finns dock fortfarande en rad bilder där hans tatuering med Nazitysklands statsvapen syns tydligt. Är det att ta avstånd? Hur då?

8. På Samis aktiva Facebook-konto gillar han en sida som heter ”Ku Klux Klan recruitment”, enligt Nyheter 24 – något som vi också har verifierat. Är det att ta avstånd från rasism och högerextremism? Hur då?

9. Kan ni fortsätta med denna säsong av Big brother?

10. Kan ni ha en till säsong till av Big brother?

11. Sami som har högerextrema symboler på kroppen är fortfarande kvar i huset. Hur motiverar ni det?

12. Hur kan en person som uttrycker sig att våldta andra deltagare få vara kvar i huset?

- expressen -

Tv4 har väl inga svar på alla frågorna...dom vill lita på Samis ord helt och hållet, men tar ingen hänsyn vad det står i hans sociala medier.

Självklart kan han har lämnat allt detta bakom sig alldeles nylige...men det fel av tv4 att låta han vara kvar...det är som att uppmuntra ungdomar att li likadana som han.
-

19 Februari 2020  | Länk | ********NYHETER******** | 0 kommentar
TV4 hjälpte Sami Jacobsson att tatuera över nazitatuering

06:14

TV4 hjälpte Sami Jacobsson att tatuera över nazitatuering
- expressen -

Vilken hemsk kålsupare tv4 är...dom rider med nazismens och Samis hjälp...fyfan...dom tror att nazi-skandalen ger tv4 pengar och tittare...kanske sant...men vilket sätt att få reklam och tittare.

Varför måste tv4 mata ungdomar med nazism? NaziTV? smäms dom inte...och om tv4 vill hjälpa Sami så hjälp han att få ett fint jobb någonstans, men sluta mata ungdomar med nazism...ta ut hohom.
-

19 Februari 2020  | Länk | ********NYHETER******** | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida