Startsidan Blogg Fotoalbum FILOSOFERAR Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
3
6
8
10
11
15
18
23
25
26
27
28
30
<<
December (2019)
>>


Frågorna som TV4 inte vill svara på

06:21

Här frågorna som Expressen har skickat till Charlie Forsberg:

1. Två deltagare har kastats ut efter antisemitiska uttalanden, en annan har fått en varning för grova uttalanden om att våldta andra i huset och ytterligare en deltagare har fått hjälp av TV4 att tatuera över nazistsymboler. Hur har det här gått till?

2. Sami som kopplas till högerextrema miljöer är fortfarande kvar i huset. Hur motiverar ni det?

3. Kommer ni vidta åtgärder mot Sami?

4. Vad vidtar ni för åtgärder för att liknande situationer och personer inte ska castas igen?

5. Två programledare har hoppat av i protest mot Sami. Hur ser ni på det?

6. Efter en vecka har två deltagare kastats ut, en har varnats efter grova skämt, en ersättare har hoppat av efter tre dagar och två programledare har hoppat av i protest mot en deltagares bakgrund med högerextrema och nazistiska kopplingar. Är ni nöjda med castingen?

7. Exekutive producenten Joel Bendrik säger i kommentar att ”Sami har i samtal med mig och produktionen tydligt tagit avstånd från rasism och högerextremism”. Men på Samis aktiva Instagram-konto finns dock fortfarande en rad bilder där hans tatuering med Nazitysklands statsvapen syns tydligt. Är det att ta avstånd? Hur då?

8. På Samis aktiva Facebook-konto gillar han en sida som heter ”Ku Klux Klan recruitment”, enligt Nyheter 24 – något som vi också har verifierat. Är det att ta avstånd från rasism och högerextremism? Hur då?

9. Kan ni fortsätta med denna säsong av Big brother?

10. Kan ni ha en till säsong till av Big brother?

11. Sami som har högerextrema symboler på kroppen är fortfarande kvar i huset. Hur motiverar ni det?

12. Hur kan en person som uttrycker sig att våldta andra deltagare få vara kvar i huset?

- expressen -

Tv4 har väl inga svar på alla frågorna...dom vill lita på Samis ord helt och hållet, men tar ingen hänsyn vad det står i hans sociala medier.

Självklart kan han har lämnat allt detta bakom sig alldeles nylige...men det fel av tv4 att låta han vara kvar...det är som att uppmuntra ungdomar att li likadana som han.
-

19 Februari 2020  | Länk | ********NYHETER******** | 0 kommentar
TV4 hjälpte Sami Jacobsson att tatuera över nazitatuering

06:14

TV4 hjälpte Sami Jacobsson att tatuera över nazitatuering
- expressen -

Vilken hemsk kålsupare tv4 är...dom rider med nazismens och Samis hjälp...fyfan...dom tror att nazi-skandalen ger tv4 pengar och tittare...kanske sant...men vilket sätt att få reklam och tittare.

Varför måste tv4 mata ungdomar med nazism? NaziTV? smäms dom inte...och om tv4 vill hjälpa Sami så hjälp han att få ett fint jobb någonstans, men sluta mata ungdomar med nazism...ta ut hohom.
-

19 Februari 2020  | Länk | ********NYHETER******** | 0 kommentar
Bristen på kärlek leder till hat

05:41

Det är bristen på kärlek som gör en människa till en hatare. Majoriteten av pojkar som hamnar fel i livet saknar en kärleksfull pappa eller annan manlig förebild. Det skriver Emerich Roth efter 50 års arbete med utslagna ungdomar. Roth är överlevare från nazismens läger, författare och fördragshållare, initiativtagare till Exit på Fryshuset till stöd för unga som vill bryta upp från destruktiva gäng och kriminalitet, och nyligen mottagare av Raoul Wallenbergpriset.

Extremister är inte trevliga. Att ta avstånd från och känna avsky för sådana människor är mänskligt och naturligt.
Vill man motverka extremistiskt våld måste man finna orsaken till att människor hamnar fel i livet.
En extremist väcker avsky. Däri ligger extremistens värde. Det är monstret som säljer tidningar och det är avskyn som ger extremisten uppmärksamhet.

”Man vill bli älskad, i brist därpå beundrad, i brist därpå fruktad, i brist därpå avskydd och föraktad. Man vill ingiva människorna någon slags känsla. Själen ryser för tomrummet och vill kontakt till vad pris som helst.”
-- Hjalmar Söderberg

"Förklara varför hataren har blivit hatare

Att människor blir hatare på grund av brist på kärlek

kriminalvården -

Alla hatare har kärleksbrist...Rasister, islamofober och alla som hatar, det fattas kärlek.
Ge kärlek, låt dom känna glädjen att att vara älskade
-

19 Februari 2020  | Länk | **info | 0 kommentar
Kina "piskar" folket till lydnad

02:03

Kommunistiska Kina gör många saker som upprör omvärlden...t.ex sker det många avrättningar i Kina...år 2018 avrättades det i Kina ca 1 000 människor...
Samt att Kina har lägren för religiösä minoriteter, mest för muslimer, lägren där folk behandlas illa, mycket illa...meninger är att att t.ex muslimer skall avprogrammeras med vilka medel som helst bort från religionen...bara att ha skägg, skickas dom till lägren,,,om man bär sjal, skickas man till lägret, om man skulle råka klicka ett utlandsk sida på internet, kan man skickas till lägret...uigurer behandlas sämre än byrackor där...även ens släktingar vaktas och ofta slickas till lägren.
Det finns knappasr några fria medier...ingenting är fritt...man måste lyda och tro på partiet...om inte är risken att man försvinner, så finns man inte mer liksom.
- omni - SvT -

18 Februari 2020  | Länk | ********NYHETER******** | 0 kommentar
TV4 föredrar skandal on nazism

00:06

TV4 vill inte städa upp sin främlingsfientliga sörja...3 programsledare har sagt upp sig i protest för att Sami får vara kvar på Big Brother...vissa pratar om andra chans, visst, men inte i ett ungdomsprogram som även barn tittar på och alla skriverien om hans nazistiska tatueringar och allt som han har kvar i sina sociala medier...
Verkar som att TV4 rider nu i Samis skugga och njuter av skanadalen som smutsar ner TV4...men TV4 tycks vilja ha reklam för Big Brother och då är den bästa reklamen faktist skandal när det skrivs om detta i alla medier.
TV4 förlorar hellre sina programsledare och har kvar Sami...
Detta är ju ungdomsprogram...man måste tänka på att inte mata ungdomar med nazism som den nu blir när det protesteras i medier överalt.
TV4 gör en hemsk sak nu när dom blandar nazism med ungdomar...istället hade ju TV4 kunnat ge arbete åt Sami och på så vis gett han en andra scans, eller hur.
- expressen - omni - intagram -
-

18 Februari 2020  | Länk | ********NYHETER******** | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida