Startsidan Blogg Fotoalbum FILOSOFERAR Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
8
9
10
11
13
15
16
17
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2019)
>>


Hur går det med svenska politiken nu?

21:25

Hur går det med svenska politiken nu med januariöverenskommelsen? ..Tycks gå sakta framåt...M och KD surar...Kristersson och Busch Thor är bittra förlorare...dom märkte inte ens att dom höll på att förlora, vilken överraskning alltså :) Det går inte särskilt bra för M och KD...KD tycks rida framåt med sd hjälp...vissa sd-röstare har väl gått till KD, för Ebba visar sina konservativa naglar :) förlåt Ebba. ..nu väntar många när skall Ebba ta kontakt med Åkesson för att prata om framtiden :(
Hur går det med S...S verkar vara väldigt försiktiga just nu...dom är ju så att säga nu på främmande mark och måste vara aktsamma och försiktiga i sitt handlande...S har backat lite, kanat neråt, det är väl januariöverenskommelsens påverkan det...
C och L har backat ganska mycket...Jan lämnar L, det var väntat...Annie har fått mycket negativ på sig...tack för Annie att Sverige fick en regering...Annie är bra...bara för att hon är kvinna skriver folk elakt om henne...men Annie är en stark kvinna, hon klarar sig oavsett idioternas hatkampanj mot henne.
Sd då? ..dom är ganska så tysta nu och väntar på M och KD :) Åkessons våta dröm att bli ihopp mmed M och KD.
V då? Sjöstedt mullrar och bullrar...men med Sjöstedts politik skulle Sverige kollapsa...fattiga skulle få det bra och Sverige skulle åter ta emot jätte mycket asylanter, flyktingar...V skulle dra remmen på dom rika och rika skulle lämna Sverige och ta med sina pengar och arbetsplatser.

Det är altså bra att försöka balansera med sosialdemokrati och höger, så att alla skulle få lite...för det skulle ju inte gå om bara fattiga fick och rika skulle tas ifrån sina rikedomar...liksom det skulle inte gå heller att bara rika fick lättnader.
Balans, svaret är balans.
-

11 Februari 2019  | Länk | reag | 0 kommentar
Aggressivt beteende

13:42

Ta tag i din aggressivitet.

Varför har vissa människor så mycket aggressioner? ..Varför tar dom inte tag i sina aggressioner? ..Kan det vara så att dom vet inte att dom är aggressiva? ..för man kan ju vara aggressiv på många ilika sätt...vissa är aggressiva passivt...passiva aggressioner kommer fram t.ex att man leker stumskola, är tyst mot dom som man är arga på...sedan det där utåt riktad aggressivitet...

Har diskuterat detta i ett utländsk diskussionsforum...vet ni vad dom flesta gjorde där? ..dom började anklaga mig som tog upp detta...dom inbillade att jag hade dolda aggressioner när jag tog upp ämnet...och dom började skälla på mig jätte mycket...dom visade aggressioner mot mig...nåja jag brydde mig inte, fortsatte bara att prata om aggressioner...men dom gav sig inte...fortfarande skällen dom på mig där om detta :)

Det är bara att konstatera att aggressioner finns.
Men varför vill den aggressiva inte bättra sig? ..är dom verkligen så blinda? ..eller leker dom bara?
Jag har märkt att många känner igen sina aggressioner men vill inte prata om det, istället vill dom stämpla andra som aggressiva istället...på så vis slipper dom prata om sina aggressioner...dom lurar sig själva.

Det är klart att alla är aggressiva någon gång...men det där att vara aggressiva så ofta, det liksom går åt fel håll...aggressiva mår ju inte bra och genom sin aggressivitet förpestar dom även andras liv.
-

8 Februari 2019  | Länk | reag | 0 kommentar
Viktigt att kämpa verbalt emot sd

07:07

Blivit myclet om sd...men man måste kämpa verbalt emot sd, annars är det ju det samma som att hålla med sd...
tystnad kan vara talande...tystnad kan innebära två saker:
1). Man håller med, tycker likadant.
2). Man vågar inte säga sin åsikt, man är rädd som en hare

Om man är ansikte mot ansikte kan man ganska lätt se vilket det handlar om...ansiktsminerna är talande...även genom det skrivna kan man läsa av, känna vad egentligen menas.
Sverige behöver inte högerextrema i regeringsmakten och inte heller ens som stödjare. 
man skall hålla sig borta från det högerextrema, annars är man inte bättre än nazister, alltså då tidens tyska nazzar som avskydde judar.
Idag har avskyn och hatet bytt objekt..nu hatar främlingsfientliga framförallt  muslimer istället.
-
Sluta hata...lär er älska alla människor, även era "fiender".
-

8 Oktober 2018  | Länk | reag | 0 kommentar
Orkar Kristersson stå emot SD trycket?

13:38

Skall bli intressant att se ifall Kristersson kan stå emot trycket som kommer från vissa M-politiker, som t.ex Carl Bildt och vissa KD-politiker och SD?
Makten är närä tycker nog Kristersson Och Busch Thor...skall som verkligen ge efter för SD? 
Det vore synd om dom gjorde det...isf kommer ju allting att bli annorlunda...SD drömmer ju om Ungersk-politik även till Sverige...Varför riskera Sveriges demokrati? Bara att få makten kanske bara för 4 år? Riskebalt.
-

7 Oktober 2018  | Länk | reag | 0 kommentar
Alliansen är kaxiga och maktgalna

93;53

Vad kaxiga Alliansen blivit...M är mycket mindre än S men trots det Ms Kristersso kaxar till, han verkar maktgalen...
Cs Annien Lööf och KDs Ebba Busch Thor kaxar ännu värre...särskilt Ebba, en liten ettrig Ebba och en liten KD, varför kaxa till då, är det maktem som bökar här också, troligen...
Den enda i Alliansen Ls Bjöklund tycks vara den den enda som har behålligt fattningen någorlunda, en påäng till honom...

Att alla Allians-ledare hackar på Löfven,är barnsligt, inte värdigt politiska ledare.

Efter valet i sina tal, var det endast Löfven som upptädde vuxet.
Allians-ledarna hackade som höns och tupp på Löfven och krävde Löfvens avgång och dom har mage att nu ifrågasätta Vänsterpartiets vara eller icke vara...ett fult trick dom försöker i sin strävan att ta makten och härligheten :)
Ebba har inget att kaxa till, KD är ett litet parti...tillsammans försöker dom nu ta till alla möjliga fula spel...vilken cirkus.

S har inte lyckats med sin politik, inte kunnat göra folket nöjda, det ser man ju att rösterna har minskat och S har tappat mycket väljare till SD och Alliansen..

Felet med S och Allianspartierna har varit att alla har delvis härmat SD i tron att väljarna skulle vara nöjda...den enda som hållit fast i sin politiik och moral är V, V har inte härmat SD, därav gick det ganska bra för V i valet.

Löfven borde våga lite mer nu...t.ex ta med MP och V...menat att Löfven borde hålla ihopp med V...för från början har ju S varit ett arbetarparti, alltså åt vänster...numera är S nästan som vilket högerparti som helst och vanliga arbetarna kommer troligen fortsätta att lämna S...Löfven har räckt handen till C och L, men C och L för ju högerpolitik.
Vanliga arbetare har inte längre någon parti, för man anser ju att V är för mycket för vänster och S har gåt för mycket åt höger.
Så det är förståeligt att väljarna vänder ryggen åt S.

Inte blir Sverige bättre att ha en höger-regering...det skulle endast vara bättre för dom högavlönade och rika.
-

12 September 2018  | Länk | reag | 0 kommentar
Den kvinliga avundsjukan

18:17

Den kvinliga avundsjukan...vad beror det på...att generellt sett kvinnor bråkar och hackar på varandra och är avundsjuka, det är väl rätt så känt...vissa hackar på varandra som höns och kacklar även som höns mot varandra...
Kvinnor drar sällan tillsammans, avundsjukan sätter stopp för det...nu pratar jag allmänt alltså...alla kvinnor är inte sådana höns.
Vissa kvinnor försöker dölja sitt negativt och avundsjukt beteende...men det går ju inte att dölja :) avundsjukan skiner som svettande sol :)

Du avundsjuka kvinna, 
bli mänsklig, bli vänlig, 
sök sammarbete med andra kvinnor istället, 
lär dig stödja andra kvinnor, 
tillsammans är vi starka.
-

9 September 2018  | Länk | reag | 0 kommentar
Klimatförändringar till det sämre

05:13

Med klimatförändringen förväntas den globala livsmedelsproduktionskapaciteten försämras...Det och det växande väderfenomenet straffar, i synnerhet av afrikanska länder och andra kriser, till exempel Afghanistan och Jemen...Flyktingar som flyr svält och störningar kan vandra till Europa, mycket mer än det lilla antalet som kom under det senaste åren.
Varför är människan en toka vad gäller klimatet..tänker människan bara sig själv, vill ha mer och mer...skiter totalt i hur klimatet blir...

Du människa, vakna, 
ta ansvar för planeten, 
sluta skita ner planeten.
-

30 Augusti 2018  | Länk | reag | 0 kommentar
Arbetsplats-mobbning

12:54

Rehabilitera alla mobbare.

Varför görs det inte mot arbetslpats-mobbning? ..Kränkande särbehandling är förbjudet, men det räcker inte.
Det som gäller idag är att mobbarna finns kvar och fortsätter att mobba... Man gör alltså i princip inget för mobbarna. .Istället attackeras många gånger den mobbade, man föreslår till den mobbade att byta arbetsplats ifall hon/han trivs inte...Man försöker rehabilitera den mobbade...Mobbarna vågar man oftast inte göra något åt...Varför?..
Varför inte rehabilitera mobbarna istället? ..Det ända rätta vore att ge den hjälp till den mobbade som behövs, men samtidigt ta itu med mobbarna, börja rehabiliteringen med mobbarna...Om mobbarna vet att slutet på deras mobbning är rehabilitering, skulle säkert många mobbare tänka två och tre gånger innan dom börjar mobba någon. man kanske vågar inte börja mobba när man vet att man åker på rehab och man kanske skäms.
Det pågår mycket vuxen mobbning på arbetsplatserna...Det kostar samhället mycket pengar...Det som kostar allra mest är mobbarna, för det är ju mobbarna som är skulder till att mobbade behöver hjälp... Mobbare orsakar tragedier i samhället, tragedier i dom mobbades liv...
När skall politikerna och andra beskutfattarna vakna och äntligen våga angripa mobbarna?
PS: har själv fått känna hur det känns att bli mobbad.
-

 

29 Augusti 2018  | Länk | reag | 0 kommentar
Extremism

12:49

Lev och låt även andra leva.

Man måste våga prata om extremism...all extremism, inte bara om muslimska extremister.
Varför vissa människor uppfinner en religion till sig eller filosofi till sig...alltså tagen ur fantasin...och sedan försöker dom få andra att tro på deras fantasi...bristen på bra liv eller benägenhet att fantisera då och hitta ett fantasiliv och därmed inbilla sig att dom är bra människor på alla sätt...t.ex extrema religiösä människor letar hela tiden negativt från sina heliga böcker och dom tycker mycket illa on oliktänkande...terrorister och terrorist-älskare är extrema i sina tankar, i sina ord och i sina handlingar...kristna extremister finns också, särskilt i USA, men även här i Europa.
Vad kan man säga då om t.ex dessa som tror sig vara sk. jediriddare...dom förstår inte hur filmens författare tänkte, varifrån han fick begreppet jedi...Islam hade dessa mystiska jeddiriddare...men dagens film-jedi lever inte som jeddiriddare...filmen kan ju inte ge samma som riktiga jeddiriddarna har...och så vidare...det finns alla slags extremister, t.ex främlingsfientliga/rasister, islamofober, homofober osv, extremister är dom.
Man måste våga säga emot alla dessa extremister...det finns alltid svaga människor som börjar tro på dessa bedragare och i fantasi levande svaga personer, tyvärr...
-

 

29 Augusti 2018  | Länk | reag | 0 kommentar
”Handlar kvinnosyn om olika kulturer”

15:32

När en invandrarkvinna  berättar om kvinnosynen t.ex i Turkiet eller mellanöstern, är det väl mycket mer "sant" än t.ex svenska forskare och andra svenskar säger...men man skall inte dra alla kvinnor genom en och samma kam...alla kvinnor har olika liv och olika erfarenheter.
Men självklart är det också sant att i alla grupper av människor finns det tafsare...men det låter  märkligt att några svenskar  vill förmedla en saga genom att liksom försvara utländska tafsare...för t.ex i mellanöstern är det en "regel" att kvinnor måste skyla sig på offentliga platser...men ok.man skall inte enbart nu skylla männen från mellanöstern och afrika för all taffsandet...säkert är finns det även andra som tafsar...men det viktiga är att inte föreneka att tafsandet är ganska så allmänt i mellanöstern om man jämför hur det t.ex är här i Sverige...

har själv varit på många olika stora konserter när jag var ung, inte rapporterades det då om något tafsande...det var så att på den tiden i Sverige var det lätt för alla att få ett arbete...alla kände sig delaktiga i samhället...
i dagens Sverige är  det inte så...många flyktingar får aldrig lära sig hur det är i Sverige, eller den lärdomen kommer flera år efter det dom kommit till Sverige...
men för det skull skall man absolut inte skylla nu allt på invandrarmän, för alla invandrarmän tafsar inte...det är bara en är liten del av männen som tafsar...inte tafsar alla svenska män heller...det är konstigt att det är kvinnor som försöker fostra männen här i Sverige...männen tycks inte iaf diskutera detta offentlig och ärligt...fast detta är en mansfåga....sist men inte minst...tycker att man skall hålla sig till sanningen och inte halvljuga.

Respektera kvinnan, 
du man, visa din intelligens 
genom att respektera kvinnan.

-

28 Augusti 2018  | Länk | reag | 0 kommentar
Hopplösa hatare :(

15:07

Man blir ganska snabbt trött på att försöka diskutera med muslim-islam-hatare och andra hatare...dom kör ju sin egen agenda hela tiden...mycket negativ agenda...dom skyller på muslimer och Islam hela tiden...överallt...vilket ämne man än skriver så kommer dom med sin negativitet och försöker inbilla att dom är bra islamkännare, men dom är allt annat än det...
Periodvis drabbas man av dessa fanatiker...dom är fanatiker i sin blinda tro om Islams och muslimers våldsamhet.
Det finns alltid en möjlighet att dessa hatare växer någon gång och lämnar sin destruktiva och negatina bana i livet och börjar se sig själv och göra ändringar hos sig själva, så att dom till slut mår bättre.

Är trött på alla hatare, 
säger er det här:
Sluta hata, älska istället.
-

 

28 Augusti 2018  | Länk | reag | 0 kommentar
Politik är som komedi

18:59

Politik är som skådesspeleri...drama och ibland komedi :) ..alla skyller på varandra...det mest oärliga och maktgalna tycks vata Alliansen med Moderater i spetsen...så maktgalna att dom är villiga att börja förhandla med sd för att få sds stöd...
Kan inte riktigt förstå hur M kan sjunka så lågt...allt började med AKB och hennes flört med sd...Kristersson spelar farlig spel i sin maktgalna tänkande...tror att M kommer att sjunka igen...komedi...skrattar åt handligen i deras komedi...
Och hur kan sd-röstare vara så blinda? ..varför hatar dom muslimer?? ..varför hata människor?? ..det visar ju bara deras egen låga nivå i medmänsklighet.
Visst finns det problem i Sverige med invadringen...men problem är för att lösa...varför löste inte Alliansen tidigare dessa problem?? ..varför löste inte Röd-gröna dessa problem?? ..man skall inte blunda för problem...men lösningar måste vara genomförbara...dubbelspel som S gör är inte heller bra...och sds rasistiska agenda skadar Sverige...så visst finns det problem...men rasismen och hatet mot muslimer är inte någon lösning på problemet.
Nu har vi en hel massa invandrare i Sverige...nu måste allt börja fungera på något sätt...
Gör mer jobb så att folk slapp leva på bidrag...bygg hyreslegenheter, billiga sådana...gör en lag att alla måste lära sig prata svenska...förbjud rasistiska organisationer...bort med nasister från vara gator...osv osv...
-

13 Augusti 2018  | Länk | reag | 0 kommentar
Dags att påverka barnen

05:23

Det bästa vore om man kunde behärska sig och strunta vuxnas fördomar...det är oerhört svårt att påverka rasister...det tar bara på krafterna...dom flesta rasister är redan förlorade individer, det bör man förstå...dom sitter stenhårt fast i sin idiotista rasism...

vad man bör istället, det är barnen...man skall försöka påverka barnen...barn är inte rasister...om barn uppträder rasistisk, har dom tagit det från sina föräldrar eller andra vuxna...det är alltså tid att påverka barnen...visa den goda vägen för barnen...för då kommer dessa barn att vara "friska" som vuxna...

så låt barnen bygga upp en värld där alla har samma värde...men barn kan inte göra detta själva i dessa svarta tider, dom behöver vägledning.

15 Juli 2018  | Länk | reag | 0 kommentar
Den pinnsmala dockan

17:47

Det är underligt, varför måste små-tjejernas dockor vara pinnsmala...skilett-dockor? ..Var vill tillverkarna meddela små-tjejerna? ..Meddelar man ideal-bilden av en kvinna? ..Små-tjejerna har ögon att se och dom kan tänka, barnen kan börja undra, varför är inte jag lika smal som dockan...Barbie-dockan är ju också jätte smal...Det är fel att idealisera det pinnsmala och låta små-tjejerna redan börja fundera det där att dom vill bli pinnsmala...Redan 7 åringar vill banta...Är det inte dags för alla föräldrar att börja bojkotta alla dessa pinnsmala skelett-dockor...Dessa dockor ser ju inte normala ut...Ut över dessa dockor finns ju även några pinnsmala skilett-kvinnor som figurerar flitigt i media/blogg...Undrar varifrån dessa kvinnor har fått sina sned-drivna idela bild av kvinnan, smal, pinnsmal, som en skelett???

14 Juli 2018  | Länk | reag | 0 kommentar
Utan mat är man hungrig

01:12

Utan mat är man hungrig,
Man är hungrig när man äter inte, 

inget mat att äta, magen kurrar, 
det gör ont i magen, aj aj aj aj, 
många dör av hunger i uttorkade och fattiga länder, 
du som alltid har mat att äta, 
tänk på andra, hjälp till, 
hjälp dina fattiga hungrande medmänniskor.

Bildkälla: - change maker -

Det produceras tillräckligt mat för alla människor i världen. I dagens läge hungrar över 800 miljoner människor. Det är fråga om politiska val, och det går att ändra på. Matsäkerhet är kort sagt det att man har tillräckligt näringsrik mat idag, och en säkerhet om att man också har det i framtiden.
- changemaker

14 Juli 2018  | Länk | reag | 0 kommentar
Var försiktig med alkohol

02:40

Var försiktig med alkohol, 
låt bli att dricka.

Alkohol kan orsaka mycket bekymmer för dom som dricker...Dom kan bli alkoholister, dom kan förlora allt, dom kan bli hemlösa...När det har hänt, då har dom nått botten ett djupt botten-läge...Vad är det som driver dessa människor att dricka mer och mer? ..Det pratas om gener, men i huvudsak beror drickande säkert på ens svaga självkänsla eller annat problem...Spriten tar ju bort hämningar, i början tror dom att spriten hjälper...Till slut är dom fast i ett psykiskt beroende till alkohol.
Daltas det för mycket med alkoholister? ..Kanske det...Genom att säga till alkoholisten att det är genetiskt, ett sjukdom, att du dricker... Man så att säga tar bort ansvaret från människan, då är det bara att falla tillbaks till drickandet och skylla på,sin sjukdom...
Ingen kan hjälpa en alkoholist om alkoholisten kan inte hjälpa sig själv...En från min sista arbetsplats har nått botten, tyvärr, människan skäms så mycket att den människan vill inte ens svara på telefon...Kanske lika bra det.
Var försiktiga med drickandet...Man kan faktist ha roligt även utan alkohol eller annat berusningsmedel...Fast det kanske krävs en hel del mod för många, att våga ha roligt utan alkohol.

 

12 Juli 2018  | Länk | reag | 0 kommentar
Vilket slags Sverige vill du ha?

14:41

Vilken slags Sverige vill du ha? 
demokratiskt? 
diktaturiskt?

Snart är det val...hur skall det gå...sd försöker klättra upp hela tiden...hur skulle Sverige bli om t.ex moderater skulle regera med sd? ..då skulle Sverige mycket snart vara likadan som t.ex Ungern, Polen osv...styret skulle likna diktaturiskt, över en natt skulle Sverige gå tillbaks i utvecklingen bakåt i tiden...hemsk tanke...S ger numera dubbla budskap och väljarna gillar inte det, vem skulle gilla det, ingen, folket är inte dumma i sin helhet...en del är tröga, tråkigt nog, dessa som är främlingsfientliga tänker bara på ras, hudfärg, religion, sig själva, osv...hatet blommstar.
Hoppas att partierna kan styra allt så att sd puttas åter igen bort, hur stora dom än skulle bli...om sd skulle få regera med M, då skulle jag iaf skämmas att bo i Sverige.
Menar inte att släppa alla flyktingar hit, nej...självklart måste Sverige hjälpa behövanden...men regler måste ändras...man måste kräva mer av hitkommande...pengar skall inte delas hur som helst...månggifte är förbjudet, lagen skall följas, punkt och slut...inga undantag, språktester, hårdare regler i skolorna, börja tilllämpa lagen "hets mot folkgrupp"...lagen följs inte, dom flesta slipper straff...undra på att FN klagade på Sverige, för här tillåts rasism fortfarande...t.om Finland har blivit bättre i detta.

Skulle kunna skriva hur länge som helt om detta, men sätten nu punt hit denna gång.
Tänk vilken slags Sverige ni vill ha...vill ni ha en fri och demokratiskt Sverige...eller vill ni ha diktatorisk och främlingsfientlig Sverige?
 

23 Juni 2018  | Länk | reag | 0 kommentar
Var det bättre förut?

02:41

Var det bättre förut?

Var det bättre förut...vissa saker var nog bättre förut..maten innehöll inte en massa kemikalier som maten gör idag...luften var förut renare...samt vatten och natur var rent...man  fick alltså inte i sig en massa kemikalier...
Men hur var det annars...kanske livet var kämpigare förut...men på något vis bättre iaf än det är idag...
Idag lever vi i ett stress-samhälle...allt är stressigt...stress är inte bra fr människa...många blir sjuka av dagens stress...allting automatiseras och folk blir arbetslösa, särskilt dom lågutbildade...osv
 

6 April 2018  | Länk | reag | 0 kommentar
Bekämpa rasismen

15:47

Bekämpa rasismen, 
bekämpa rasismen, överallt, 
våga säga nej till rasism.

Bekämpa rasismen...rasismen brukar visa sitt fula ansikte...vissa försöker liksom ha foten i båda lägen, men sådant syns ju...det kallas för, dubbelspel, 
I finska forum kan man läsa mycket rasistiska skriverier...det tycks vara accepterat där...jag tittar ofta in i ett vetsnskaplig forum där...förstår inte hur vetenskapliga forum tolelerar rasism...men det är klart att man kan ha olika åsikter vad som är rasism...smygrasism finns ju överallt...men helt öppen rasism och sk. vetenskaplig forum, det är svårt att förstå...men så är det bara...jag brukar kolla deras sk. plus och minus, som dom kan ge där till varandra...rassarna ger minus till dom som är människovänliga och plus till andra rasister...det är skrattretande...varje forum har sina ideal och tyvärr i många finska forum tycks rasister vara i majoritet, som t.ex i den vetenskapliga.
Vissa där bekämpar rasismen, men det är inte acceptabelt där liksom...
Jag skulle inte kunna skriva där...jag skulle bli arg till slut...anser att rasister är lite liksom intelligensbefriade :)
Forum kan vara oerhört påfrestande just på grund av rasism...
 

3 Februari 2018  | Länk | reag | 0 kommentar
Ta hand om gamla

03:45

Ta hand om våra gamla, 
gamla arbetat länge har, 
nu skall gamla får vila, 
men men, stressen ökar, 
många fattiga är, 
liten pension dom får, 
svårt att leva, 
varför tycker Sverige inte om dom gamla, 
måste äldre vara rädda, 
rädda för ålderdomen, 
vad är detta för något, 
skamligt är vad det är.

29 Januari 2018  | Länk | reag | 0 kommentar
Sätt gränser för ungdomar

23:21

Det måste bli ett stopp nu, 
ungdomar missbrukar sin frihet, 
skjuter raketer på människor, 
tunnelbana, bussar, trapphus, mot husen, 
det måste bli ett stopp nu, - x -
föräldrar, ta hand om eran ungdomar, 
våga sätta gränser.
 

31 December 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Slummen Swede Hollow i Minnesota, 1800-

17:00

Slummen Swede Hollow, 
för länge sedan, 1800-
nu det en park är, 
en park i Minnesota.

Ofta skönmålar man svenska utvandrares liv i USA i 1800 och efter...många vill inte minnas eller veta t.ex om slummen Swede Hollow, där svenskar bodde fattiga som kyrkoråttor...mämmen jobbade ofta hos järnvägen...kvinnorna som pigor eller som prostituerade...sanitära ölägenhet i Swede Hollow var enorma...svenskar såg på den tiden som illa luktande varelser...livet var inte alltså så rosig som man vill så här efterråt påstå.
Det där i tankarna i dagens folkvandringtid, bör man förstå att invandrares li ofta är en kamp i överlevnad och  strävan att anpassa sig...men allt sker inte på engång.
- wikipedia - tt.Omni -

 

6 November 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Bättre att tystna än att bråka

02:28

Undvik löjliga bråk, 
ordklyveri det värsta bråket, 
bättre att tystna, 
lår bråkaren bråka ensam, 
den kloke bråkar inte.

Vissa älskar att bråka och kritisera andra...dom älskar helt enkelt att bråka och kritisera andra...ibland är det bara ordklyveri och ingenting annat...ibland har bråkaren känt sig igen i någons skrivelse och blivit arg och sårad...men oftast är det inbilning...men troligen bråkarens undermedvetna eller hon har analyserat och trott att skrivelsen handlar om henne...och då vill bråkaren ha fortsatta dialog och skyller på och vill att den andre ta på sig skulden...

bråkaren brukar också ofta säga att den andre tror sig vara bättre än alla andra fast den andre har inte sagt något sådant...bråkaren påstår att den eller den är inte någon andlig person, att den eller den bara inbillar vara andliga...bråkaren tycks vänta att dom som tystnar skulle slicka på hennes arsel.och erkänna sina fel och erkänna att den tyste är inte andlig osv...en sådan där situation blir den klorare tyst och lämnar platsen för en stund och vill inte bråka...bråkaren gillar inte detta heller...om månader och år kan bråkaren ta upp dessa gamla händelser och fortsätta älta och älta.

Den kloke och vise deltar inte i bråket mer...den vise vet att det leder ingenstans, att inget gott följer av det...vad skall man göra åt sådana bråkare...att vara tysta är allra bäst...man vill ju inte att bråkaren suger ens energi och ger tillbaks sin negativa energi...man orkar helt enkelt inte bråka om ordklyverier och srtunt saker som bråkaren inbillar.

 

5 Oktober 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Islam-fientliga har fel

16:05

Sluta hata, 
sök sanningen, ljug inte, 
lär älska alla.

Islamfientliga säger att enligt Koranen får muslimer döda kristna...islamfientilig säger först att Koranen säger att muslimer skall döda otrogna...sedan säger han att muslimer skall döda kristna enligt Koranen...här har den islamfientliga läst Koranen som fan läser Bibeln, han förstår eller vill inte förstå hela sammanhanget, han fastnar i vissa ord bara...

- För det första. muslimer får försvara sig om någon krigar mot dom...men dom får inte döda först.
Och för det andra, Koranen erkänner judar och kristna och säger att dessa har inget att frukta på sista dagarna.
Och för det tredje, otrogna, kuffar, är dom som inte tror...kristna och judar tror på Gud precis som muslimer tror på Gud, dom är alltså inte kuffar på något sätt.
Här kan ni läsa lite av detta: - falska Korancitat - tvingas till Islam? - jihad -

 

6 September 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Politisk skådespel

05:16

Oh dessa politiker, dom är som iglar,
suger sig fast med alla krafter,
vill högsta befattningen ha, 
vill putta bort den nuvarande, 
vad är detta för något, 
ser ut som självplågeri, 
stackars arma politiker, 
ni skämmer ju ut er totalt, 
lugna ner er lite, 
tänk på ert rykte, gå vidare.
livet har annat än höga politiska poster, 
lev livet njutningsfullt, klamra er inte fast.

Kan inte vara lätt att vara politiker...klamra sig fast i sin nergående position.,,befria dig...gå vidare.
 

25 Augusti 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Yngre livskamrat

17:53

Kärleken har inget ålder, 
man blir inte kär i ett ålder, 
man blir kär i en människa.

När männen har unga kvinnor som partner, är det knappast någon som reagerar negativt...men när kvinnan är äldre än mannen, oj vad kvinnan fördöms på grund av det..varför? ...varför döms kvinnan men inte mannen fast dom båda två har yngre livskamrater? ..det är kvinnofientligt...nedvärderande av kvinnor...kärlek har ingen ålder...man blir inte kär i ett ålder, man blir kär i en människa. - -
 

21 Augusti 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Otrygga världen

08:47

Dessa ortygga tider, 
unga arga våldsamma män härjar, 
dödar oskyldiga, 
onda arga unga män, 

Känner ni er otrygga? ..det händer ju otrevliga saker i världen...Trump i USA hotar att trycka på knappen...terrordåd överallt i Europa...oskyldiga människor dödas...dessa senaste, unga arga män dödar helt oskyldiga...vad är det som gör hemska ungdomar som gör så...tror dom mår så dåligt att dom skiter i vad dom gör och vad som händer med dom själva...dom ser nog inte någon framtid för sig själv och har blivit fientliga...hur skall vi skydda oss för dessa arga unga män? ..staten har ansvaret först och främst, men staten tycks vara som förlamad och vet inte hur man skall agera.
 

21 Augusti 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Stå emot manipulativ kritik

01:25

Akta dig för manipulation.
Låt inte andra manipulera dig, 
visa inte ifall du blir påverkad, 
låtsas som om det bara regnar :) 
reagera inte, strunta i manipulation, 
stå emot, var stark.

 

14 Augusti 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Fel att döma homosexualitet

01:21

Älska alla människor.
Vi har fel om vi dömer homosexualitet,

bara vissa människor dömer homosexualitet,
i andra arter blomstrar homosexualitet,
varför är vissa människor intoleranta?
är människan det lägsta arten på Jorden? 
Lär dig älska alla människor, 
lär dig respektera alla människor.

 

14 Augusti 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Vem är en invandrare

03:44

Vem känner sig som en invandrare, 
vilka invandrare känner sig som svenskar, 
är en som fötts i Sverige en invandrare, 
en invandrare som känner sig vara svensk..
han, hon är då en svensk, 
var och ens känsla säger vad man är, 
andra kan inte veta vad man känner, 
man kan vara svart, brun eller "grön" 
men känna sig som svensk, 
kläderna gör inte en till en svensk, 
religiositet gör inte en till en svensk, 
det är känslan som är avgörande, 
ens egen känsla vad man är.

 

10 Augusti 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Är du medrasist?

02:23

Är du medrasist, 
du hör rasistisk uttalande..
men du vågar inte säga emot..
du är alltså tyst, 
då är du alltså en medrasist.

Är du medrasist? ..när du hör någån pratar rasistiskt, är du tyst då? ..isf är du en medrasist...vet du inte att tystnad är detsamma som att man håller med...eller åtminstonen uppfattas tystnad som att man håller med...
Våga öppna munnen och säg emot rasister.

7 Augusti 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Fira Stockholms variationer av människor

20:18

Låt fanatasin flöda, 
ställ upp för alla människor, 
gör en ny årlig fest för stockholmare, 
fira människans variationer i staden, 
då du acepterar invandrare, 
då du acepterar svenskar, 
bli enade i ett årligt firande, 
älska alla, älska alla människor

En gång per år firas det Stockholms Pride...det är bra...men kan stockholmare tänka sig att börja fira "Stockholms enade människor"...menar alltså stadens mångsidiga ansikte...människor från hela världen...fira och acceptera människornas olikheter i Stockholm...ena er...visa världen och rasisterna, att vi alla är människor, likvärdiga människor...visa kärlek mot varandra oavsett vilken etnicitet du har...oh, ett sådant årlig firande skulle vara något humant, vackert, önskevärt.
 

5 Augusti 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Variationer i världen

20:09

Kan du se variationerna i världen, 
landskap variationer..
skog, grönska, öken, sand, torr savann, 
floder och sjöar, smutsigt dricksvatten, 
Kan du se olikeheter i människor, 
trots olikheter, är vi alla människor, 
likadana människor vi alla är, 
Trots alla dessa olikheter..
Jorden tillhör alla människor, 
Jordens rikedomar borde tillhöra alla människor, 
bli mänsklig, bli vänlig mot alla, 
lär acceptera alla människor, 
variationerna på Jorden och hos människor, 
är Jordens rikedom, 
alla måste få del av Jordens tillgångar.

 

5 Augusti 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Islamofobisk tänkande

04:33

Islamofober sjunger ut sin okunskap, 
okunskap skapar rädsla och hat.

Det är helt fel att tolka t.ex religionen Islam så som terrorister vill att andra skall tro...varför är det så lätt för samtliga islamofober att lita på terrorister...tror dom att terrorister är dom enda som vet vad Islam är...eller tror islamoben att Islam i sig är våldsam...ingen religion är våldsam...religion är det vad människan gör den till, olika tolkningar...ju renare och ljusaare ens tro är, där kan man se religionens godhet...religion skall göra gott till människan...göra människan god...
PS: här kan man läsa om islamofobisk tänkande.
 

31 Juli 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Sverige "blöder"

01:00

Sverige blöder, 
Kaos i svensk politik, 
igen en stor kaos, 
vad vill oppositionen? 
pajkastning och politisk kaos, 
ingen vinner något av detta, 
tvärtom, Sverige blöder.

Politik är som dålig skådespeleri...hat och hot kastas mot varandra...löjliga säganden om varandra...pajkastning...och det värsta...alliansen vill ha kaos och kris...Igen en regeringskris...regeringen KU-anmäler den förra regeringen, och vill veta om den regeringen godkände det att transportrtyrelsen la ut jobbet på utlandet till icke svenska medborgare...vilken röra...vad kommer s-regeringen att göra?
Vad är viktigt nu? ..att stabilisera politiken, kasta sd i ett hörn...leda Sverige bra, tillsammans...sluta med pajkastningen...leda Sverige  framåt i samförstånd...på ett vuxet sätt.

 

27 Juli 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Gatubarnen

16:14

Vilken dilemma, 
gatubarnen hemska öde, 
deras offers hemska öde, 
något måste göras, 
snabbat möjligt.

😤

Bedrövligt...vad är det för klena lagar Sverige har?
 

25 Juli 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Mänsklig rikedom

08:52

Mänsklig rikedom, 
planetens rikedom, 
många folk, 
många språk, 
många kulturer, 
många religioner, 
reaspektera varandra.

Folklig rikedom...mänsklig rikedom...mångkultur...Jordens rikedom... människor...vi människor...alla är...med samma värde...alla har samma värde...älska alla...kan du...lär dig medmänsklighet...
 

23 Juli 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Vårt hem

16:32

Vårt hem, planeten Jorden, 
vatten-planet, 
blågrön planet, 
dig skall vi älska, 
dig skall vi vårda.

Vårt hem Jorden...Planeten Jorden...människans hem...allas hem...låt oss bo...bo där vi vill...där vi bra har det...Planeten Jorden...vatten och jord...blå-grön planet...så vacker så...ta hand om planeten Jorden...älska alla planetens invånare...älskade planeten...allas vår hem.

 

22 Juli 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Jordens förbannelse, extremism

13:45

Extremister, 
Jordens förbannelse, 
listiga män 
som hjärntvättar barnen, 
dom säger: 
lätt att forma barnen. 
Förbjud extremism, 
gör det, 
bevara det goda istället.
 

 

29 April 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Frihet för alla kvinnor

10:32

Stoppa extremismen, 
befria kvinnan, 
prata inte skit om kvinnor, 
religion skall inte förnedra kvinnor. 
Kvinnan fri vill vara, 
du man, var en man, 
förtryck inte kvinnor, 
du är inte bättre än en kvinna, 
du är bara en man och ingenting annat, 
slappna av, börja leva och 
låt andra leva sina sina liv.
 

 

21 April 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Mobbing i skolorna

14:55

Mobbning i skolorna, 
varför görs det inget, 
sedan fortsätter mobbningen
i vuxen livet, 
stackars skolbarn, 
stackars mobbade barn, 
agera skolan, 
agera lärarna, 
ta tag i mobbare. 
Mobbare mobbare, 
varför dåligt mår du, 
varför njuter du av att vara elak, 
är du sadist kanke.
 

19 April 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Politik som teater

14:50

Politik som teater, 
trotsiga kvinnor, 
en vill leda andra, 
vill en stor ledare bli, 
makten lockar, 
storhetsvansinne kanske. 
stackars maktgalna politiker, 
släpp loss, le, var lycklig, 
sluta spela teater.

 

19 April 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Dom äldre svälter

08:22

Dom äldre svälter, 
dålig mat, torr gammal mat, 
för lite mat, smaklös mat, 
svårt att tugga, 
personal har inte tid, 
hur det blivit så här, 
ingen respekt för dom äldre, 
äldre svälter, dör på svält, 
är detta verkligen Sverige, 
fyfan Sverige.
 

19 April 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
"Vi sverigefinnar är som ett Amish-gäng"

07:03

Flera sverigefinnar, 
som ett amish-gäng, 
håller hårt i sin finska kultur, 
umgågs helst bara med andra finnar, 
och så vidare :) 
men hör och häpna :) 
tur i otur, alla är inte sådana, 
många finländare har integrerat sig bra.

 


 

15 April 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Synd om tiggarna

02:32

Synd om tiggarna, 
vamt väder, kall väder, 
där sitter tiggarna, 
något kan man ge, ibland, 
varje dag samma sak, 
man ropen hör, 
hejssan, please, 
ontokort kan man inte ge, 
så man inget ger, 
ibland finns en krona i fickan, 
varsågod säger man och 
skäms för denna enda krona :(
 

14 April 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Hon och han

08:00

Hon och han, :)
så söta så söta, 
håller med varandra, 
hon och han, 
vilket gravallvarligt par, 
är det blivande bästisar det, 
röstfiskning på gång, 
spelet bakom gallerierna. 
Detta sarkasm är, 
sarkasm mot politikers teaterspel.
 

11 April 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Nättrollen vill hat ha

07:54

Nättrollen kokar över, 
arga arga frågar nättrollen: 
varför ni arga inte är, 
varför kärlek ni visar, 
nättrollen rasar aggressivt, 
nättrollen kaos vill ha, 
nättrollen hat och elände vill ha, 
nu nättrollen förvirrade och arga är, 
folket kärlek visa vill, 
folket visar kärlek, 
nättrollen skriker och gapar, 
nättrollen vinner inte.
 

11 April 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Papperslösa

12:25

Pappeslösa, det hette väl så? 
Papperslösa kallas dom visst, 
dom som inte har uppehållstillstånd, 
det så kallade skuggsamhället, 
som så många svenskar vill hjälpa, 
man ger dom hopp, 
därför stannar dom.
 

 

10 April 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Varför terrorism?

05:13

Varför terrorism, 
rika roffar åt sig, 
fattiga stater  fattiga, 
människor ingen framtid ser, 
finns bara fattigdom och elände, 
krig och förföljelse, 
dårar faller offer för mörda, 
dårar skiter i allt.
 

 

10 April 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Lämna Sverige

05:01

Efter avslag lämna landet, 
alla vill inte det, 
dom gömmer sig, jobbar svart, 
lever i det sk. skuggsamhället, 
så är det bara, 
desperata väljer desperata beslut, 
dags för Sverige att agera annorlunda? 
eller fortsätta som förut? 

Det svenska skuggsamhället växer.
 

10 April 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Kaos i Stockholm

21:37

Kaos i Stockholm, 
Stockholm blöder, Stockholm lider, 
en terrodåd i Stockholm, det hände, 
det var väntad, men när, 
nu det hänt har, Stockholm sörjer, Stockholm blöder, 
terrorister är galna, totalt galna dårar, 
Stockholm stog stilla flera timmar, 
busstrafiken stannade, tunnelbanan stannade, 
pendeltåget stannade, tåg stannade,
tankarna går till offret och deras anhöriga.

Sorlig bottenlös kaos...död oh elände.

 

7 April 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Terrorattack i Sverige

21:36

Terrorattack, 
Sverige attackerad, 
Stockholm attackerad, 
flera döra, 
flera skadade, 
en sorlig dag, 
en fruktansvärd händelse.

Nu hände det som inte fick hända...en terrorattack...men det skulle hända, det var bara frågan, NÄR...
 

7 April 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Jakten på vinster

01:07

Jakten på vinst skadar samhället, 
skadar dödligt ibland, 
skadar kroppsligt och psykiskt, 
arbetarna får stressa till max 
och ägarna badar i minjonvinster.
 

7 April 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Kvinnors och barnens situation i Sverige

03:45

Politiker, vakna, 
ta ert ansvar, 
se till barnens bästa, 
strunta i religion, 
förbjud religiositet i friskolorna, 
befria barnen, 
var inte fega, 
hjäp barnen, 
hjälp kvinnor också, 
kvinnor trakasseras, 
gör något.
 

6 April 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Tiggarna i Sverige

04:43

Tiggarna i Sverige, 
mer och mer tiggare, 
ropet ekar, 
hejssan, har du pengar till mat, 
skramlar med sina muggar, 
svensken tiggre matpengar, 
röda korset tiggde pengar, 
romska kvinnan tiggde pengar, 
konkurrensen ökar, 
hur skall detta sluta.
 

5 April 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Pojkar och flickor skiljs åt

04:26

Pojkar och flickor skiljs åt 
i skolan, i bussen, i gymnastik, 
vad är detta för något, 
en annan kultur och 
en religiösä regler, 
detta är dagens Sverige, 
politiker vakna, 
förbjud religiösä skolor.
 

5 April 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Politisk spel

04:20

Politisk spel, 
kaosartade förslag, 
göra "regeringskupp" :) 
störta regeringen, 
skapa politiksk kaos, 
liera sig med rasister, 
misslyckandet nu skiner, 
skiner som en sol bakom molnet, 
vilken cirkus.
 

3 April 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Kravet till smörarna

01:44

Kravet till smörarna: 
Inflytande vid 
invandrarpolitik, 
hälso- och sjukvården, 
pensionärerna. 
Vad säger smörar-ledaren?
ingenting?
Inget samtal, 
inget avtal, 
bra
 

 

31 Mars 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Mobbning

14:25

Mobbare, 
akta er,
ni omtyckta inte är, 
mobbare, sök vård, 
mobbare...
bli mänskliga.
 

16 Mars 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Lägre löner

17:01

Lägre löner, 
bättre än inga löner alls, 
bra början, 
bidraglivet inget liv, 
arbeta...
arbeta för ditt "bröd", 
bra början till integration, 
bli en medborgare, 
älska Sverige.
 

6 Mars 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Hårda regler

13:21

Hårda regler, 
strypta regler, 
vad är meningen, 
kontroll, 
kontrollera människan, 
strypa friheten, 
lätta på reglerna, 
låt folk leva.
 

6 Mars 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Välja land?

13:16

Välja land? 
Inte få välja kand? 
vad är bäst, 
bäst för alla, 
huvudsak är: 
att få en fristad, 
att må bra.
 

6 Mars 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Höga murar

11:40

Höga murar, 
onaturliga murar, 
fängslar människor, 
stoppar rörlighet, 
stoppar friheten, 
mur idiotism är, 

 

2 Mars 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Konstigheter

11:34

Konstigheter, 
inger ingen respekt, 
lita inte på allt, 
lita inte på rasister, 
lita inte på högerextrema, 
lita på frihetskämpar, 
lita på medmänsklighet.
 

2 Mars 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Ondskans "vänner"

12:30

Till ondskans "vänner",
Lär er religion, 
terrorism är inte Islam, 
terrorism är ondska.
 

1 Mars 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Hatas och hotas för sin religion

12:19

Sluta hata, 
sluta hota, 
du, du rädd hatare,
sluta darra av rädsla, 
sluta hata oskyldiga människor, 
bli istället mänsklig. 
 

1 Mars 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Islams mystiska al-jeddi och filmens jedi

15:22

Al-jeddi, 
Islams mystiska jeddi, 
filmens stjärnor blivit :) 
star wars jedi, 
skrattar åt star wars, 
troende star wars älskare, 
männen leker jedi, 
knäppa män, 
psykisk sjuka? 
tro på fantasi, 
det sjukt är.

Det där med Islams mystiska al-jeddi eller hur säger man, jeddiriddare...
På andra ställen, utomlands, finns det en barnslig vuxen man som leker att han är jedimästare...sådan som serien Star Wars jedi :) mannen helt knasig...tokig alltså...i åratal skriver han att han är jedi och alien, med stor makt..."skrattar" :) stackars mannen...alla skrattar åt han..han måste vara sjuk, psykiskt sjuk...hur tillåter man en sjuk människa skriva tokigheter i en allmän plats? ..har aldrig träffat på en sådan knäppis här i Sverige...har iaf inte sett...han behöver vård...han skryter om sig själv och hotar andra, skriker och svär jätte fult...vad skall man göra? jag ignorerar han, helt och hållet, har lagt han på min lista för oöänskade, på det sättet slipper jag honom rätt så bra...har även spärrat personlig möjlighet att skrivat privat till mig...orkar inte läsa hans rappakalja, mycket skrivfel och bara fantasi, inget annat...hur kan man börja tro på film, på filmens berättelse?
 

25 Februari 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Nu har var fjortonde person i Sverige finländskt påbrå.

07:48

Sverige Sverige,
Sverige, mitt land, 
Vi fler blir, **
sverigefinnar, 
vi trivs, **
Sverige ett underbart land, 
vi älskar Sverige, 
jag älskar Sverige, 
Sverige, mitt land ;)
 

24 Februari 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Sjunkande parti

07:27

Fallande parti, 
så det bli kan, 
faller som en sten,
partiet faller, 
sjunker till botten.
 

23 Februari 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Tiggeri

09:45

Arma tiggare, 
sitter i regnet, 
sitter i snöovädret, 
sitter i värrmen, 
sitter i kylan, 
varje dag,
vilket eländigt liv., 
vad göra
 

22 Februari 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Sjunkande höger-politisk parti

09:59

Tokig politik, 
politik som skådespel, 
fiska röster, 
lera sig med rasister, 
partiet sjunker,
M sjunker, 
sjunker som en sten, 
sjunkande ledare, 
fick dom en läxa nu, 
ta lärdom av läxan, 
slicka rasister hjälper inte, 
tvärtom, 
ni sjunker till botten.
 

21 Februari 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Ljugande president

07:50

Ljugande president,
ljuger om Sverige,
är det också...
alternativ fakta :) 
han slirade med sanningen
sluta ljuga,
sluta peka med fingret, 
sluta skrika, 
vad har han rökt
väx upp, 
bli mänsklig.
 

19 Februari 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Trollfabrik :)

00:35

Trollen skrämmer, 
trollen ljuger, 
trollen mobbar, 
trollen manipulerar, 
främlingsfientliga troll, 
"Granskning Sverige",
hotar och hatar,
hotar journalister, 
trollen hotar, 
trollen skriker,
trollfabrik det är.
 

18 Februari 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Vad islam säger om ISIS och annan extremism

10:15

Religion god skall vara, 
allt ont är inte religion,
bort med det onda, 
lär din religion,
studera och lär.
 

17 Februari 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Politik som "House of Cards"

09:29

USA politik, 
ny president, 
ny politik, 
twitrande, 
som "House Of Cards" ;) 
svek och bråk, 
kaos, 
fruktansvärt, 
hur skall detta sluta?

Politik i USA börjar likna mer och mer serien "House Of Cards" :) 
 

16 Februari 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Extrem troendes hatkampanj på nätet

01:40

Extrem kristen hat, 
etrem islamist hat, 
islamofobers hat, 
och så vidare, 
hat kampanj på internet, 
alla likadana kålsupare, 
hat hat, 
sluta hata, 
lär känna istället varandra.
 

14 Februari 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Vilka är extremister?

01:25

Vilka är extremister?  
troende extremister, 
icke troende extremister, 
extremist ateister, 
islamofober, antisemiter,
och alla andra mörkets krafter, 
alla dom hatar varandra,
skäller på varandras tro,
en mörk massa på Jorden,
mörkets material,
det är vad dom är.

Alla extremtroende är i princip likadana...
 

14 Februari 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Invandrarbrottslingar

19:53

Invandrare, 
vem är invandrare, 
även finländare i Sverige...
är invandrare, 
finska främlingsfientliga...
många finländare tror sig vara 
bättre än alla andra invandrare :) 
hallo alla främlingsfientliga sverigefinnar, 
sluta hata, 
älska istället.
 

 

12 Februari 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Den lättkränkte

06:52

Den lättkränkte, 
visar sin svaghet, 
lättkränkhet är
kamouflsge för svaghet, 
den lättkränkte, 
innerst inne...
en svag människa
 

11 Februari 2017  | Länk | reag | 0 kommentar
Klassresan

05:19

Samhället olika sidor har, 
rika bor där, 
fattiga bor där, 
klassamhälle det är, 
klyftorna visar orättvisorna, 
samhällets orättvisor, 
rika har det bra, 
fattiga kan många problem ha, 
vissa fattig är benägen att göra brott, 
dom ser ingen framtid, 
bara fattigdom och elände
politiker, gör något, 
våga reagera.
 

9 Februari 2017  | Länk | reag | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida