|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
Mars (2024) |
|
|
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(4) |
|
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
|
|
|
Inlägg: 46 |
Kommentarer: 0 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Recept på Mjölkchokladsnittar
Mjölkchokladsnittar ca 20 st.
50 g. rumsvarmt Smör 1/2 dl. strösocker 1 msk. ljus sirap 1 dl. vetemjöl 1 msk. kakao 1/4 tsk. bakpulver 1/2 tsk. vaniljsocker 1/2 krm. salt
Sätt ugnen på 200°C. Rör smöret mjukt med socker och sirap. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker och salt. Rör ner i smörblandningen. Arbeta ihop till en ganska lös deg. (Dela degen i 3 bitar på ett mjölat bakbord (för 40 st).) Forma bitarna till tunna rullar. Lägg med ordentligt avstånd på en bakpappersklädd plåt. Grädda i mitten av ugnen 7–8 minuter. Kakorna kan fortfarande vara lite mjuka när man tar ut dem ur ugnen, de stelnar till när de svalnat.
|
14 December 2017
| Länk
| Mjölkchokladsnittar
| 0 kommentar
|
|
|