Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2022)
>>


När det inte borde kunna bli mer isigt...Visst är det ändå bra märkligt att när en relation är isig och man tänker att den inte borde kunna bli sämre - så kan den ändå oftast det. Bli ÄN MER isig alltså.

Igår blev det sista fixet på uppsatsen efter opponeringen klart. Efter att vi alla fått en sista chans att kika igenom den idag så skickades den in till examinatorn. Och i och med det blev stämningen mellan oss två som funkat ihop under skrivandet och den tredje skribenten kyligare än jordens lägsta uppmätta temperatur. Om vi inte blir godkända nu efter allt vårt jobb så kommer jag bryta ihop fullständigt. Jag orkar inte att kontakten jag nyss hade för att bekräfta att skribent nummer tre skött sitt ansvar och lämnat in en pappersversion av uppsatsen inte var den absolut sista någonsin. Eller i alla fall inom en jävligt lång framtid. Ja, jag svär. Mindre ord räcker inte till.

Packningen och städningen här hemma har i alla fall gått framåt idag. Nu är nästan allt nedpackat. Eller kanske inte, det brukar ju bli mycket mer plock på slutet än man tror. Ännu en märklig sak, whats up med det liksom? Men det mesta är i alla fall på plats i sina kartonger. Den hemskaste städningen, ugn, spis, avlopp återstår dock. Det tänkte jag roa mig med imorgon och på fredag. Sympatisera gärna med mig då ;).

21 Januari 2015  | Länk | is. | 0 kommentar
Isiga relationer
För att läsa detta blogginlägg krävs att du loggar in med ett lösenord
The never ending rollercoaster rideDet har känts rätt bra och hoppfullt de senaste dagarna, som att jag kommer klara detta. Så vaknade jag till ett mejl med den färdiga bedömningen från min vfu-bedömare idag. Skulle iväg på seminarium, så jag beslutade att inte öppna det förrän jag kom hem. Det visade sig vara ett bra beslut för nu känns det som att jag susar rakt utför igen. Jag orkar inte hålla fast vid tron på att jag kommer klara detta och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hjärnan letar febrilt efter andra utvägar. Söka jobb på Ica? Söka den där skrivarlinjen som jag hade tänkt till nästa termin? Undersöka möjligheten att läsa in den saknade kursen i min uskeutbildning? Bara ge efter och hamna i sjuksvängen igen? Lägga mig ner och dö?

Jag har satt upp två delmål. Att skriva examinationsuppgift i helgen och ta mig igenom den muntliga presentationen av den. Och sedan ta mig igenom examensarbetet. 80-100 000 ord rent plågeri. Sedan är det januari och då får jag väl se vad som händer...

24 Oktober 2014  | Länk | is. | 3 kommentarer
oro.Åtta vfu-dagar har jag tagit mig igenom nu, men femton återstår ännu. Det känns tungt, tungt, tungt. Jag trivs med eleverna, med min handledare och de andra två i arbetslaget. De har varit så himla snälla, välkomnande och stöttande. Men tidigare i veckan hade jag ett samtal med min handledare som var bekymrad. Med min bakgrund kommer saker inte så lätt för mig. Jag behöver mer tid på mig innan jag slappnar av, jag har inte hunnit så långt som andra förväntar sig och det spelar ingen roll hur mycket jag anstränger mig. Efter samtalet har jag fått positiv feedback och beröm om att det syns en skillnad, att jag anstränger mig. Men inte förrän de återstående femton dagarna är avklarade och jag har fått en godkäntstämpel (förhoppningsvis) kommer jag kunna slappna av.

När jag kom hem i fredags hade jag så fruktansvärt ont i axlarna som jag går och spänner hela tiden. Jag gjorde en djupdykning i linimentburken och det blev som tur var bättre sedan. Men helgen har gått så fort och nu är det snart måndag igen. En ny lång vecka ligger framför mig och trots att jag trivs med eleverna, min handledare och de andra två i arbetslaget och tycker att själva jobbet är roligt så kan jag inte känna pepp och glädje inför de evighetslånga dagarna som inte alls känns evighetslånga när jag väl är där, men ändå blir en ständig ångestkälla för mig. Det där kan eventuellt vara den längsta meningen ever, men jag är trött nu. Jag orkar inte formulera mig bättre.

Nu börjar bedömningen närma sig också. Jag har två oerhört jobbiga bedömningstillfällen bakom mig. Förra terminen gick det tackolov bra och det gör att min inställning inför hela grejen kanske inte är fullt lika ångestfylld. Men ändå, den här bedömningsgrejen är inte min grej. Det är till stora delar det som gör att allt känns så himla jobbigt med vfu:erna, tror jag. Jag kan bara hoppas att detta ändå blir min allra sista vfu. Att jag blir godkänd. Att jag kan fortsätta framåt. För annars vet jag inte hur jag ska orka hålla ihop längre. Den här hösten fortsätter sin branta resa nedåt, den där platån då jag trodde att det kanske hade börjat vända var visst bara en kort liten platå innan resan fortsatte...

Ja, det var väl nog med deppiga skriverier för den här gången kanske?

5 Oktober 2014  | Länk | is. | 2 kommentarer
Nääää, vadå socialbidrag??Jag ser debatten mellan Reinfeldt och Sahlin och blir alldeles jävla mordisk när Reinfeldt står där med sina fula rådjursögon och ser heeeeeeeelt oförstående ut när Mona säger att han tvingar folk att söka socialbidrag. "Så är det ju inte aaaalls".
NÄ ELLER HUR?!

Det är lång väntetid för att öht få en tid hos soc nuförtiden för att Reinfeldts Hitler-påhitt tvingar alla människor som blivit utförsäkrade att söka sig dit.
Och så tycker han att han gjort nåt fantastiskt bra som finansierat sina skattesänkningar med lån? Ehm. Jomenvisst.


Gud vad jag längtar till valet nu. Bort med idioten!
(Undrar om jag ska gå till polisen och förnya passet imorgon efter att jag skrivit in mig på af, så att jag är redo redan nu?)


24 Mars 2010  | Länk | is. | 5 kommentarer
Hur kan det få fortgå?
http://sofiastanktatankar.blogspot.com/2010/02/att-ga-till-handling.htmlJag har inte kraft att slåss för andra. Men Sofia Åkerman och hennes medkämpar i SHEDO slåss och slåss och slåss, och ändå räcker det inte.
Vad håller de på med på rättspsykiatriska kliniken i Sundsvall, hur kan det tillåtas? Varför reagerar INGEN (med makt that is)?

Det här landet har förvandlats till ett jävla skitland där man bara bryr sig om att bygga upp sin egen förmögenhet (ja, man måste ju ha en sådan för att ha rätt att existera) och att trampa på de små och svaga. Jag skäms över att vara svensk. Jag skäms verkligen. Vilket äckligt land vi lever i!


20 Februari 2010  | Länk | is. | 0 kommentar
Uppfriskande...


Först är vintern höst. Sedan blir vintern dubbel vinter bara över en natt. What the heck is up with the weather?
Förr hann man ju vänja sig litegrann mellan +10 och -20 iallafall.
These days; not so much.

Jag skjuter stadsäventyret på framtiden. Men Dollarstore och Maxi/ÖoB kan nog få sig ett besök när det är mammas tur att handla. Jag har inte riktigt bestämt mig än för om jag verkligen vill sticka näsan utanför dörren. Men det blir antagligen så.


18 December 2009  | Länk | is. | 1 kommentar
ProtestlistaOm ni också tycker att de nya sjukförsäkringsreglerna är helt åt fanders kanske ni kan tänka er att skrivapå den här protestlistan?

http://www.webbprodukter.se/sjuka/index.php


10 December 2009  | Länk | is. | 2 kommentarer
Gone by the thiefJag kom ut ur porten, på väg till skolan, och såg att min cykel var borta idag. Ett stort hål gapade där min mörkblåa pärla skulle ha stått i cykelstället.

Jag kommer att gå och undra om jag hade slarvat med att låsa den, och ha dåligt samvete för alla de pengar mamma spenderade på den när den köptes.
Känns inte jättebra.

Försöker hoppas på att jag kanske kommer hitta den liggandes i ett dike nånstans, men eftersom det mesta tycks gå "inte-min-väg", stort som smått, känns det som att den är ganska lost.

Tur att jag så sällan använder den iallafall.
Jävla skit att jag inte hann ställa ned den i källaren som jag hade tänkt för bara några dagar sedan...


BUÄÄÄHHHHHH i största allmänhet.

Sedan gick brandlarmet i skolan också. Jag tog mina saker fast man egentligen bara ska gå. Tur det, annars vet jag inte hur länge jag fått stå på den där uppsamlingsplatsen innan jag fått gå in och hämta dem igen. Nu kunde jag smita iväg till mamma som både skjutsade dit och hämtade mig...

21 September 2009  | Länk | is. | 2 kommentarer
Ehhh.Okej. Panik. Sassa har dubbelbokat sig??
Vad ska jag göra nu?

Jag känner mig en smuuula panikslagen!

11 Juni 2009  | Länk | is. | 0 kommentar
VasaloppsvärmeFörövrigt är det strax under tolv minus fortfarande. Härliga vasaloppsvärme!

Det är ju nu det ska börja töa? Vad händer? Vasaloppstraditionerna kan ju inte brytas bara sådär?

Fast det förstås, vädret har morgondagen på sig också..


1 Mars 2009  | Länk | is. | 1 kommentar
oväderstrött.Så hiskeligt trött på ovädret där ute. Tio minus och yrsnö, nej tack!

Inatt var jag så frusen om fötterna så det blev att ta fram ett gammalt krigstrick; varmvatten i en petflaska. Den värmde länge, länge. Och imorse när jag vaknade visade det sig att vi sovit sked sedan den slutat värma ;)

Nu ska jag nog fylla på med nytt vatten och krypa ner i soffan. Med filt, varmvattensflaska och GG, jag tror att jag är inne på det näst sista avsnittet av första säsongen nu. Eller om det är det sista rentav...


Ska varva med lite Dickinsons antik-program på tv4+ snart också. Drömma om att den kommande veckan som jag svurit ska vara semmelfri går fort, för det är ju så gott och jag vill ha mer temla Nu :)


8 Februari 2009  | Länk | is. | 0 kommentar
24 januariDet har snöat idag. Drivit snö från hustaken så att det nästintill blivit en vit vägg utanför fönstren.

Det är en sådan dag när kylan når in till märgen, trots att jag tänt värmeljus och krupit ner i soffan.

Kanske bidrog läsningen av Flyga drake till kylslagenheten. Men nu när den är utläst borde väl värmen sprida sig litegrann åtminstone?


Ser EM i konståkning. Har faktiskt följt det en hel del de senaste dagarna. Ett sovande intresse känns som att det är på väg att vakna igen. Det gäller bara att ha humöret, på samma sätt som vid golf-tittande. Lugnet i själen, så att man kan fokusera.


Har som synes inte så mycket att säga dessa dagar. Ska nog linda in mig i filten och hålla tummarna för finskan som just gjorde en stor miss och avbröt sitt program för att hämta sin inre balans, så hon klarar resten iallafall.
Det var så synd. Hon var bra igår. Låg på sjunde plats.


24 Januari 2009  | Länk | is. | 1 kommentar
-24Det känns ju alldeles fantastiskt när man kravlar sig ur sängen, rusar rakt på de kläder som råkar ligga närmast till hands för att det känns så fruktansvärt kallt i rummet, och sedan tar en titt på termometern som blänger tillbaka ett obegripligt -24 grader!

Jag har rentav fingrat lite på elementknappen, för nu känns verkligen kylan. Och tänt ljus. Spelar ingen roll att solen skiner där ute, jag behöver ljusen som värmekälla idag!

Det känns lite extra tungt när det faktiskt var en behaglig temperatur igår, för första gången på ganska länge. Kring fem-sträcket... Varför kunde det inte få förbli kring fem minusgrader för?


Brr!


4 Januari 2009  | Länk | is. | 0 kommentar
11 decemberDen elfte december är snart till ända, men det är just däri det ligger. Snart. Så jag kan använda min fantasilösa datumrubrik med gott samvete, i hela tjugoåtta minuter och några sekunder till!

Idag är det kallt så in i norden här. Jag fryser och ryser, ligger i soffan under filten, med Sessan som värmekälla. Stickad tröja och raggsockor på. Varmt thé i koppen, förvisso varvat med kalla drycker men ändå..


Idag hämtade jag ut min sista julklapp på posten. Det återstår bara att gå igenom julklappspapperslagret och konstatera att jag inte har något som duger i mitt tänkta tema för året. Köpa nytt, slå in, trava paket under granen och mysa.

Jag hämtade ut ett annat paket också idag, från bluebox.
Det ligger två strutar med Årechoklad i mitt skafferi och frestas. Frågan är om jag ska provsmaka en bit innan jag går och lägger mig, eller visa mig från min allra karaktärsstarka sida och inte smaka förrän imorgon kväll?

Jag känner verkligen inte för att vara karaktärsstark just nu, jag har aldrig smakat Årechoklad men har velat länge, länge. Jag tror nästan att det är okej att ge efter då, speciellt efter en sådan kylslagen kväll som denna.


Det verkar vara ett tidigare osett avsnitt av NCIS som visas ikväll, så jag ska krypa ner under filten och huttra vidare nu i sällskap av det. Återkommer imorgon med andra tankar och funderingar, eventuellt.


11 December 2008  | Länk | is. | 0 kommentar
Artikeln om Engla..

http://www.aftonbladet.se/kvinna/article2983030.ab
28 Juli 2008  | Länk | is. | 4 kommentarer
Happ.Egentligen var det ju redan klart.
Men någonstans vill man alltid tro att saker ska sluta som man vill just bara för att man bestämt att det måste bli så.

Ni förstår ingenting. Haha.
Hockey!
Mora åkte ut ur elitserien :(


Hockey är inte mitt livs stora intresse, eller ens något intresse över huvud taget. Men för Håkans skull har jag fortsatt hålla tummar, tassar och tår.
Det var liksom a tribute to grisbjörnen sålänge de fick vara kvar i högsta serien..


Nåja. De får en ny chans nästa år. Får hoppas på det.


10 April 2008  | Länk | is. | 0 kommentar
Onsdag.Idag hämtade jag ut plantorna jag och Julia beställde från Easyplant. Ute snöar det. Det har snöat hela dan. Snacka om kontraster.


Har packat lite också. Men det är så segt. Det känns verkligen som ett berg som växer ju högre upp man kommer. Det dyker upp mer och mer saker som ska packas och allt väger bly. Vilket inte är någon bra kombination med alla stora kartonger. Jag vill ju packa dem fulla, men frågan är om jag kan det...

Har sagt att jag skulle packa porslin idag, men det har ungefär blivit noll porslin och mer annat grunks. Haha. Det är så himla tråkigt att packa in porslin i äckligt tidningspapper (tycker inte om att bli alldeles svart om fingrarna, ett tecken på att jag är den där fröken pimpinett som mamma alltid påstått att jag är).

Drömmer om allt möjligt i matväg dessutom. Hemmagjorda hamburgare, pizza, glass!, prinsesstårta.. Mm. Det är smått irriterande nu när det gått över en vecka sedan jag slutade med godis och egentligen inte känner så mycket sug efter just sådant. Varför måste man börja drömma om allt mellan himmel och jord i matväg istället? Och kanelbullar!
Om jag hade vetat att jag hade tillräckligt med mjöl hade jag nog ställt mig och bakat bullar nu på en gång.. men det har jag inte. Pjuh. Hade inte orkat baka på en spik, för alla bunkar är redan nerpackade ^^


När jag flyttat och klarat en månad utan godis tänker jag unna mig både en pizza och (om jag fortfarande har godissug) praliner från mora chocolate house iallafall. Men tills vidare fortsätter jag på den nyttiga linjen med smoothies (tack förresten för tipsen i förra inlägget, mango har jag ju redan smoothieat men det kanske jag inte skrivit om här utan bara på haket?), nyttig-müsli. Och keso. Och kanske Mijas äppelomelett får en chans någon dag :)


Återstår att se hur länge jag ska behöva bo i en kappsäck också, för den första maj ska lägenheten vara tom och de kommer inte börja tapetsera förrän den femte... Urk. Har ingen lust att bo hos mamma hela den tiden. Ska nog försöka bo lite i lägenheten iallafall. Eller om jag får sova på Julias soffa kanske...


9 April 2008  | Länk | is. | 1 kommentar
-9,9Här är - 9,9 grader ute... och det SNÖAR!!. Nu får det väl ändå vara nog liksom?! Jag är så less på det skumma omväxlande vädret. Även om de sandat och grusat ute är det isigt och buckligt att gå, och det är inte roligt någonstans..


Julia kom tillslut. Igår. Stannade till halv elva.. Vi hade lilla julafton med paketöppning, pepparkakor och alkoholfri glögg (de båda sistnämnda fick jag gratis på ICA eftersom jag handlat så troget där hela året). Rätt trevligt. Faktiskt..

..nu snöar det ännu mer, stora flingor..Galet!


Jag har ändå ganska varmt här inne, och det är jag glad för..
Sist var det ju inte mer än 16,5 grader i sovrummet.


Fick ett brev med resultatet på alla blodprover också. Hm. Tydligen hade jag en "lätt förhöjd sänka och lätt förhöjda leverprover" så nu ska jag få en remiss till primärvården för omkontroll? Gaaah. Vi skulle kolla D-vitamin? Inte sänka och levergrejs?

Jag har inte alls någon lust att gå på omkontroll...


Jag vill hellre dricka varma koppen äpple & kanel och sniffa ljus och inte gå utanför dörren. Tack.


23 Januari 2008  | Länk | is. | 0 kommentar
Hem..


Jag tycker att klockan kan gå lite fortare nu så jag får packa in mig och alla saker i bilen och åka hem. Hem till där det är liiite varmare (herregud vad jag fryser!) och ha min egen mat i skåpen och sådant..

Måste bara vänta nån timme till. Mamma kommer hem vid fyra, sen ska hon äta.. men sen!


6 December 2007  | Länk | is. | 0 kommentar
iiiiis


Jag fryser som en hund idag. Trodde det skulle bli bättre efter en dusch, men nej då. Inte det inte. Jag har flyttat in täcket till fåtöljen, en fleecefilt räcker ingenstans sådana här dagar..

Julia kom förbi och skrämde ihjäl mig vid halv nio när jag som bäst satt i fåtöljen och såg säsongspremiären av Extreme home makeover. Ringde på dörren ett antal gånger medan jag sjönk djupare ner i fåtöljen i panik över att det var någon envis försäljare slash mördare. Sen ringde det. Då förstod jag att det inte var någon mördare. Blev konfunderad över vem det var tills jag svarade. Såklart. Hon hade varit på ljusparty i krokarna och svängde förbi här innan hon åkte hem. Men jag öppnar inte dörren om jag inte blir varnad först! Lär er!Har varit hos mamma och hjälpt henne en stund idag och tvättat en maskin med tvätt (som förövrigt är placerad på min torkställning alldeles innanför ytterdörren så om det varit en mördare hade jag iallafall fått en sekunds försprång innan han trasslat sig ur den :P). Det blåste isande vindar. Jag sprang in så fort jag bara fick chansen. Usch! Nästa gång tar jag med stickade tröjan också..*note to self*


Ikväll.. ingen jättebra kväll. Ångest och sådana där tankar.. Försöker se tv och tänka på annat. Ska återvända till fåtöljen och täcket nu. Kanske läsa lite sköna hem och vänta på Bones. Sedan blir det nog att sova. Eller se Sex and the city först också, eventuellt. Tidigare än det blivit det senaste ska det bli iallafall!

Och jag fick sms-avi om att min lampa kommit idag också. Härligt! Ska väl bara ta sig iväg till affären och hämta ut den nudå.. När det blir återstår att se. Kanske kan be mamma att hämta ut den på väg från jobbet imorgon. Jag har ju ingen anledning att besöka någon affär nu när jag inte har några pengar att handla för, så..


:/

12 November 2007  | Länk | is. | 0 kommentar
Way back..


Jag gick nyss in på en gammal väns haksida. Inte trodde jag det kunde göra så ont efter så lång tid, men usch. Jag gråter mycket sällan numer, men det gäller inte denna natt..

Jag skrev ett mer ingående inlägg på haket om det så jag ska nog inte skriva så mycket mer om det här.

Egentligen vet jag inte riktigt varför jag ens gav mig in på att skriva här nu, jag borde faktiskt gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon bitti. Jag måste hinna tvätta håret innan mamma kommer och hämtar mig halv elva, för det är rena (smutsiga) katastrofen just nu. Och sedan är det ju bra om det får en chans att torka lite innan man går utanför dörren och möts av hösten.


Men inte har jag den minsta lust att sova heller. Nej nej.. Så jag vet inte jag.


Luften har liksom gått ur mig på riktigt nu. Jag är så trött på allt allt allt, har ingen lust att bry mig om någonting. Skrev just upp lite frysmat på inköpslistan till morgondagen. Det drar inte ner så mycket disk och kräver inte så mycket ork så jag kanske kan försöka hålla någon slags standard vad gäller mat iallafall. Efter långfilmen på trean ikväll ställde jag mig och gjorde vaniljfyllning som ska vara i mormors Drömrulle, bara för att äta rakt upp och ner. Äckligt värre, men jag tycks inte ha några hämningar just nu.


Självskadetankarna ligger så nära till hands i sådana här lägen också. Det jobbiga är att man aldrig vet när man åker dit; när man inte kan motstå mer. När impulserna tar överhanden...


Det skulle vara så skönt att bara isolera sig och strunta i allt och alla ett tag. Men jag vet att det aldrig fungerar i praktiken, jag är för beroende av internet..

Äsch. Jag vet inte.
Jag önskar bara att saker var annorlunda...


(bilden symboliserar J, kanske inte är så passande att lägga ut en bild på honom i bloggen när vi nu inte varit vänner på tre år...så hans gamla spritsamling får ta platsen..)

---

but my sentimental melody
like a long-lost lullaby
will ring in your ears
down through the years
bringing a tear to your eye
Goodbye
love can kill people, cant it
well it still may kill meSå lägligt fann jag detta låtcitatet som bildtext till en bild hos en bekant så jag måste bara lägga in det här med..


29 Oktober 2007  | Länk | is. | 2 kommentarer
AjAjAjKom just på att jag inte skrivit något idag. Passande nog alldeles efter att jag på ett ytterst klantigt sätt bröt av en lillfingernagel så det började blöda under. AJAJAJ!

Jag får lägga ner det där med någon längre text för idag, visserligen har jag väl inte så mycket att skriva ändå så..

Det blev pizza idag. Med tanken att spara halva tills imorgon eftersom min matlagningsinspiration är minst sagt låg just nu. Dock åt jag nyss upp resterna från eftermiddagen, så det får bli något mindre avancerat typ mackor imorgon. Tror jag...

Men nu ska jag återvända till att läsa istället för att skriva blogg. Får skriva mer imorgon istället... Om mitt finger är mindre misshandlat då..


27 Oktober 2007  | Länk | is. | 0 kommentar
en sådan där dag..Jag har en sådan där dag då jag undrar vad jag håller på med, varför jag aldrig kan knipa käft och pladdra på som.. jag vet inte vad. Online, alltså. Med människor jag egentligen bara är vagt bekant med. Jag känner mig besvärlig, till besvär, bla bla. Yadi yada.


Lika bra att man tappar kontakten med alla, så slipper man känna sig fånig och som om man inte hade något liv utan dem. Visserligen har jag inte det heller, men ont i själen slutar det väl inte göra för det.. äh. Jag vet inte..


Det är Sjukhuset nu. Ska lämna datorn för soffan..


27 September 2007  | Länk | is. | 0 kommentar
iskallt.Jag höjde värmen här ännu ett snäpp idag, but yet its freeeeziiiing. Jag begriper inte detta. Är det morastrand som är elaka och inte tillåter någon värme alls, eller vadå?
Undrar om man skulle gå till dem med krav på hyressänkning så att man har råd att köpa tofflor, vantar, filtar och täcken så att man slipper frysa under vinterhalvåret?

Ugh.


Nu måste jag fly ner under filten i soffan igen, och försöka hålla mig vaken en kvart till så att jag får se slutet av Shark. Orkar nog inte vara vaken längre än så..17 September 2007  | Länk | is. | 1 kommentar
Shit vad kallt det är!Jag håller på att frysa ihjäl! Vet inte om det är för att det är iskallt här eller för att jag är trött, antagligen är det nog båda delarna och jag höjde just golvvärmen igen så jag hoppas det blir bättre. Tills vidare ligger jag dock kvar under täcket i soffan och hackar tänder, snart börjar dagens riktiga tävling (jaja, den som avslutades nyss är ju också riktig, men den skulle ju ha spelats klart igår egentligen..) och jag håller alla fingrar och tår för att Europa-laget ska lyckas behålla ledningen de har för tillfället

Klockan ringde fem i halv åtta och jag orkade faktiskt kravla mig upp utan svårigheter även idag. Det var först för en halvtimme, 45 minuter sedan som tröttheten övermannade mig och ögonen föll nästan ihop av sig själva trots att det var så spännande när de spelade de avslutande hålen på bästbollen..


Jag skrev ut min dagbok igår kväll också, så idag blir det nog invigning av den nya. Iih.


16 September 2007  | Länk | is. | 0 kommentar
Bwaah!Den jävla blåsten har gjort att tävlingarna tills vidare är uppskjutna! Och här sitter jag? Tidigast klockan tio kommer det starta..gnh.

Jaja.

Jag får äta frukost (mig håller på att hungra ihjäl!) och sedan kan jag passa på att tvätta håret innan dess..och läsa. Boken jag läser är brabra, även om det är en bok ā la kioskroman!


Kanske hinner skriva en recension av den innan dagens slut..vi får se.


15 September 2007  | Länk | is. | 5 kommentarer
GGSista avsnittet? NÅNSIN?
Nu känner jag hur världen rasar samman :(
Och hon fick inte ens leva lycklig med min man för resten av sitt liv? (that would be Logan, alltså)... =(((


11 September 2007  | Länk | is. | 1 kommentar
Konstaterande:Ät ALDRIG mer popcorn. Det slutar ändå bara på samma sätt varenda gång. Med nåt vasst jävla skräp från popcornen som fastnar någonstans långt bak i munnen så att man stör sig och inte kan sova och bla bla bla. Dessutom är inte popcorn gott. Bättre att äta chips en gång per halvår istället då. Eller nåt.


Nu ska jag nanna kudden. Eller läsa först, en stund till..
Konstaterande två: Jag lär sova bort hela förmiddagen idag med.


8 September 2007  | Länk | is. | 0 kommentar
durumDe har ju snackat om att priset på pasta ska gå upp ett tag nu eftersom det är brist på durumvete i Europa. Kanske att man ska köpa på sig några paket då? Inte för att jag äter särskilt mycket pasta längre, men det händer ju..och då är det kanske inte så kul att bli rånad för ett paket idealmakaroner eller spagetti :S


Har just duschat, ska se Sjukhuset nu strax. Innan det ska jag värma ett wienerbröd i ugnen och tända lite doftljus.


6 September 2007  | Länk | is. | 0 kommentar
Roadtrip.Jag vet inte riktigt vad som hände. Eller jo, Sessan hände ju.
Dagen var hur bra som helst, jag fick min nya kyl & frys på förmiddagen, gubben kom tillochmed inom den tid han sa att han skulle. Sedan kastade vi oss in i bilen och åkte vilse i Falun innan vi hittade till Plantagen (mamma åker alltid vilse..ett bra exempel var ju när vi skulle hem från Gbg för några år sedan och det tog en timme att hitta ut från stan :P).
Väl framme blev jag smått överväldigad, jag hade inte trott att det skulle vara stort! Iallafall så fyndade jag en hängblomma som tydligen heter Peperomia till halva priset. Inte illa? Kände att mina murgrönor ligger ganska risigt till så den passade som ersättningsblomma. Hoppas jag iallafall..
Sedan blev det en vit och en röd gerbera, jag har ju trånat efter sådana hela sommaren så det kändes bra! Köpte två ljung och en kålgrej som jag planterade ute så fort vi kom hem också. Det blev riktigt tjusigt :)
Köpte en svart, fyrkantig vas till min bmbupinne också, samt (avslutningsvis) ett grönt, högt "plastglas" som kan tänkas passa som vas kanske. Tillsvidare är den dock utfyllning bakom blommorna i köksfönstret så ingen katt ska kunna smyga in bakom blommorna och tippa ner dem >.<

Vi vandrade runt där i minst två och en halv timme och jag önskar verkligen att jag hade haft mer pengar att köpa fina krukor och blommor och vaser ochochoch.. för :P Men det har jag ju inte..innan vi åkte idag tog jag ut mina sista 700 kronor för månaden på banken, och 211 kronor shoppades upp på Plantagen (inte så farligt för allt jag köpte, ändå?!). Tur att jag har massor med köttfärs, fläskkotletter och potatis hemma. Jag behöver nästan bara komplettera med lite mjölk och bröd de närmaste veckorna.

Vi fikade på Ica Maxi innan vi begav oss hemåt igen.

Väl hemma planterade jag ljungen och kålen direkt. Kattorna fick vara ute under tiden och inga rymningsförsök gjordes.
Sedan satte jag mig och skulle läsa lite, men jag hann inte så långt för plötsligt klättrade sessan på näten och smet igenom i ett hål mellan två av dem. Jag släppte allt jag hade i knät och fick tag i henne, men hon gled undan och det slutade med att jag bara höll i ett bakben och det fick jag lov att släppa för att inte göra henne illa. Därmed var min dag förstörd. En halvtimme jagade jag runt henne i skogen innan jag kände mig så gråtfärdig av ilska att jag gick in och ringde mamma som fick komma och hämta in henne..

Hon stannade en stund och fikade medan jag åt upp resterna av gårdagens kyckling och sedan åt jag ett wienerbröd också innan jag packade upp gerberorna och fick dem på plats i köksfönstret. De blev riktigt tjusiga där!
Sedan dunsade jag ner i fåtöljen och såg Sjukhuset innan mamma begav sig hemåt och därefter har jag sett Top Model, tvättat håret och ser nu Gilmore Girls..


Luften gick bara ur mig när Sessan rymde sådär. Jag orkar inte låta henne vara ute alls om det ska vara sådär, men det påverkar ju Caspian också som verkligen vill gå ut och är hur snäll som helst och inte har en endaste liten flykttanke när han jagar runt sina flugor och myror och fjärilar på uteplatsen.. Jag hoppas verkligen att jag får en lägenhet på stormyren snart, med balkong ska det väl inte vara lika himla hopplöst att låta katterna få lite frisk luft utan att behöva jaga runt ute i skogen i pyjamasbyxorna..(det finns förstås ingen skog i närheten där heller så..)


4 September 2007  | Länk | is. | 3 kommentarer
damn otur.Tyckte att smöret var lite väl mjukt...och sedan osten..kollade termometern i kylskåpet..20 grader? Hmmmmmmmmmmmmmmmm,
Men nej, så varmt kan det ju inte bli även om dörren inte varit helt stängd en stund (vilket hände Tidigare under kvällen..men bara en liiiten stund). Lade örat mot kylen. Sedan mot frysen. Nä, inget ljud från kylen.

Rinde mamma som var här vid elva och hämtade mina kylvaror så att de inte ska bli förstörda..>.<


The damn fridge is broken!!! Gnh!
Mitt stora kylskåp :(
Hoppas de inte ger mig nåt mindre skräp nu. Det kan de ju bara inte.
Frysen är ju fortfarande stor...23 Augusti 2007  | Länk | is. | 1 kommentar
Resfeber deluxeVaknade efter en dröm där jag var inlagd på en SKUM psykavdelning (typ i en affär), där de ville ge mig medicin genom en spruta i tårna. Ajaj! Och mamma blev sjuk av att jag var sjuk. Finns mer att skriva där, men det får bli den kortfattade versionen. Mor kommer strax och så ska jag köpa hänglås (ja, jag kunde inte sova inatt för att jag inte hade ett sådant så det är väl bäst ändå...).

Så vaknade jag med världens ångest, ville bara gråta, sova och stanna hemma. Gick faktiskt in på Tradera och blocket och helgons Sälj-forum och lekte med tanken på att sälja min biljett..

Men nu är jag packad, och jag Vet ju att det kommer bli bra bara jag väl är på plats och har hittat Marie och allt sådant. Men ändå. Det är sen. Nu är nu.


Gaaah!Finns på mobilen om någon mot förmodan skulle vilja mig något, eller bara vill tala om att de saknar mig (as if) >_<

Ses på söndag!


11 Juli 2007  | Länk | is. | 0 kommentar
rakt ner i mörkerhålet.Jag skrev ett par mejl. Till bror,och m.
Grät som en gnu. Är så rädd att jag inte kommer få ha kvar Joel i mitt liv. Att han väljer att säga tack och hej istället för att försöka hitta tillbaka till varandra... Rent logiskt kan jag inte tro det, men känslomässigt är det en helt annan sak.. varför skulle han liksom?
Jag vet att jag inte ska tänka så. Men hur låter man bli?!?

Nu ska bara brevet till Engla skrivas. Sedan kanske jag kan börja om från där jag är nu, med de människor jag har omkring mig fortfarande.

Jag avslutade vänrelationen med malin ikväll.
Hoppas att han är nöjd.


Jag ska krypa ner i sängen nu. Får se om det blir att läsa, skriva brev eller helt enkelt bara sova...


26 Mars 2007  | Länk | is. | 1 kommentar
ångrar..Och nu ångrar jag bara att jag var så dum som berättade. Tänk om jag inte gjort det. Då kanske jag sluppit den här världen nu.


21 Mars 2007  | Länk | is. | 1 kommentar
rubrik.Håkan Kråkan i öronen- jag satte på playlisten med all Håkans musik för att slippa.. den andra..


Jag gick upp exakt 18:00. Jag har nog gråtit sedan 18:05.
En spark i magen fick jag, i mailform.
Men nu har jag iallafall fått svar; det är plain hatered.


Fan. Tårarna hade börjat sina. Nu blev de med en gång fler igen.


Kort sagt; jag vill faktiskt inte leva mer nu.
20 Mars 2007  | Länk | is. | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida